![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Ale się rozpisałyscie
![]() Madanka normalnie jakąś mrożkową obsesję masz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2522 |
po prostu Em :)
|
Oglądnęłam filmiki i według mnie absolutnie najlepszy był grupowy taniec dziewczyn.
![]()
![]() |
![]() |
#2523 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hehe, a może któraś się skusi? Materiały mam, właśnie ściagam filmy jeszcze i wszystko na talerzu jest podane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I Iza była na Broadway. Tak na prawdę oni nie walczą o to stypednium, te 3 miesiące to tylko malutki przystanek na ich drodze, walczą o 100 tysięcy zł i karierę. Widać po kilku uczestnikach, że pobyt w programie to przystań która pomaga im w karierze tanecznej, lub aktorskiej (Ania Bosak). Wg najbardziej na tą chwilą na Broadway powinni jechać Michał, Gabryś i Ada. Dlaczego, bo ta 3 jest jeszcze nieoszliwowana, jeszcze nie wiedzą co jest ich techniką numer 1. Powinni jechać i się podszkolić. Ale nie są najbardziej wszechstronni w tej 16, chociaż panowie Gabryś i Michał zaskakują mnie na maksa z odcinka na odcinek. Cała reszta jest świetna, ale mają już kierunek taneczny to hh to modern lub towarzyski. Oczywiście nie mówię, że tak zostanie. Tak naprawdę wszyscy wiemy, że są świetni, i że każdy jest dobrym tancerzem, a będzie jeszcze lepszym. po obejrzeniu jeszcze raz tanecznych popisów z środy, zgadzam się z Tobą em. Myślałam, że Ada nie dorówna pozostałym dziewczynom, ale mile się zaskoczyłam.
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-11-14 o 14:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Raczkowanie
|
Daria a jaki temacik? ja tez stanęłam na 2 książce z mojej jak narazie i tak ubogiej bibliografii. Ja pisze o relacjach nauczycieli z rodzicami w kl. I-III i musze sie zbierać, a ja znów tu siedze..
![]() Marii i boska to wyślijcie linki NK czy Grona na PW bo ja już nie ogarniam kto chce a kto nie. co do najleprzego tańca to jak dla mnie number one- grupowy chłopaków i opening
![]() |
#2525 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Studiujesz pedagogikę?
![]() |
![]() |
#2526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() swoją drogą fajny by był temacik o syndromie YCD :p albo zachowania fanów, pseudofanów i antyfanów, a wpływ na wyniki głosowania programu rozrywkowego You Can Dance haha ![]()
![]() |
![]() |
#2527 |
Wtajemniczenie
|
om raaany, nie porównujcie Artura do kogokolwiek z tej edycji, takiego snoba i zarozumialca to ja w życiu nie widziałam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
lapus. zgadzam się też nie trawiłam tego Arturka, wielki mistrz od salt, stary grzyb któremu ten Broadway i tak nic nie da już był tam nie raz mieszka też w Ameryce to się pchał do młodych tancerzy którym ta nagroda być może bardzo by pomogła i rozwinęliby skrzydła.
OOOOOOOOOO na oficjalnej są też 2 długie filmiki z tarasów... hehe one oddają naprawde co tam się działo ![]()
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Daria: dzieki za linka, wyslalam zaproszenie
![]() chcialam to tylko napisac, bo zmykam jesc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
Widać było że przejął się jedynie odpadnięciem Kuby. Zresztą po tańcu Pauli i Kuby (hip hop) zauważ że mówił tylko o Kubie. Tańca Pauliny nie raczył skomentować. A szkoda, bo wg mnie była od niego lepsza w hip hopie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Ja nie mogłam na niego patrzeć. Nie dość że przede wszystkim skakał, a nie tańczył, to jeszcze był cholernym cwaniakiem i zbyt pewnym siebie. Strasznie mnie tym wkurzał. Widać też było że gra pod publiczkę. Poza tym do programu poszedł wyłącznie dla lansu. Nie po to by się rozwijać. Bo jego zainteresowanie kończyło się na jednym tylko tańcu (w którym był już mistrzem). A jak w finale palnął o swoim wyimaginowanym sexapelu, to myślałąm że padnę - z lupą bym się nie doszukała. Z tą swoją fryzurą, tym czymś co robił z twarzą, dla mnie wyglądał jak cieć. Jeszcze nigdy nikt mnie tak nie irytował jak on.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Rozeznanie
|
dziewczyny chciałam zobaczyć filmiki ze Złotych Tarasów i bardzo dziwny błąd mi się pojawia
Not Found The requested URL /plejada/youcandance/Partnerka Agustina Egurroli - tancerka Nina Tyrka urodzi³a córeczkê wczoraj rano w jednym z warszawskich szpitali. was not found on this server. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Raczkowanie
|
Azure,ale zauważ,że wcale Kuby nie chwalił.Szukacie dziury w calym.
Ja Artura lubilam i przeczytajcie sobie to,co wczesniej napisalam,właśnie o to mi chodziło-piszecie,że był już na Brd i "powinien dać sznsę innym",a w tej edycji wiekszosc też juz tam była i co,w takim razie w ogóle ich nie powinno byc w tym programie bo juz byli na Broadwayu?Tak wynika z waszego toku myślenia.YCD jest i dla profesjonalistów i dla amatorów! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2537 |
Rozeznanie
|
przyznasz że to bardzo dziwne że akurat to jest tam napisane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 | ||
Wtajemniczenie
|
już jest ok u mnie,
![]() |
![]() |
#2540 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego niektórzy fani Kuby nie mogą zrozumieć, że dla części widzów tytuł 'mistrza', ktory ma na papierze, nie koniecznie musi przekonywać że jest najlepszym tancerzem programu. A już najbardziej zabiła mnie wypowiedź pewnej dziewczyny z oficjalnego Cytat:
Przecież nie musimy sie godzić z tokiem myślenia innych. Każdy ma swoje autorytety i wizje piękna. Np ja troche zajmuje sie fotografią i kiedy przeglądam konkursy fotograficzne w sieci zastanawiam czym kierowało się jury wybierając takie a nie inne prace, bo ja praktycznie zawsze typuje inne zwycięskie zdjecia. Nie znaczy, że te które wybrało jury są gorsze, po prostu wybrane przez pryzmat innych osób. Taniec tworzy się za pomocą ciała, tak samo jak zdjęcia za pomocą aparatu. Do tej pory lubie to porównanie, bo nie liczy się jakim aparatem robisz zdjęcie, ale ile w nim jest DLA CIEBIE pasji. Z drugiej strony dobry aparat (ciało, umiejetności) pomagają w zrobieniu dobrego zdjęcia(czy pięknego tańca). Ale efekt końcowy i tak osądza odbiorca! Tak samo jest z tancerzami, działają w różnych szkołach, mają różne warsztaty i ciała, ale tak naprawde efekt końcowy ich pracy dla różnych odbiorców może mieć inne rezultaty. Do mnie domniemane piekno Kuby w tańcu nie przemawiało, ale to moje zdanie. PS. Girlsy, jak macie ms, to PW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 | ||
Wtajemniczenie
|
Pary:
Ada & Gabryś - samba Wiola & Michał - hip hop Iza & Marcin - jazz ![]() no, ja już wiem kto będzie zagrożony ![]()
![]() |
![]() |
#2542 |
Raczkowanie
|
Daria na ile te pary są prawdziwe?
![]() No tak, nie trudno się domyślić których 6 tancerzy będzie tańczyło solówki ![]() Etam, nastki pewnie Gabrysiowi nie pozwolą odlecieć, nawet po sambie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mowa była o tańcu Pauliny i Kuby,gdy Piróg skrytykowal Kubę że sie zatrzymał.A co do Michała to on sam byl zaskoczony i zdaje sobie z tego sprawę,ze jest gorszy-taka jest prawda. Edytowane przez American dream Czas edycji: 2008-11-14 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | ||
Wtajemniczenie
|
no tam i na innym forum ktoś kto był. Jagielski ponoć układa choreo do jazzu.
Mnie ciekawi co Marcin zatańczy w solówce. Czego jeszcze nie było? Wacking może, ale ludzie to nie odróżniają hh od lockingu więc nikt się nie zorientuje, że to coś nowego.
![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
madish dobrze godo!
![]() ![]() Daria: a to dobre ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
W YCD2 również nie byłam za Arturem, co nie umniejsza jego możliwości. Ja jestem bardzo kulturalna ![]() BTW ja nie neguje umiejętności Kuby, ale to że jak piszesz 'jury się zna' już dawno zaczęłam traktować z przymróżeniem oka, bo mnie nie koniecznie musi podobać się to co im. Dlaczego np Weronika ma prawo powiedzenia co jej się podoba, a ja nie? Cytat:
![]() Edytowane przez magdish Czas edycji: 2008-11-14 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
To o locking, czy wacking Ci chodzi ? :P
![]() |
#2548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Zauważyłyście ile osób jest na wątku ? ![]()
![]() |
![]() |
#2550 | ||
Wtajemniczenie
|
namieszałam, chodziło mi o to że wacking może zatańczy w solówce w środę, a to że ludzie nie odróżniają hh od lockingu to chodziło mi o taniec chłopaków, bo to był locking a nie hh.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.