You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 14:40   #2521
veronicas15
Zakorzenienie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Ale się rozpisałyscie

Madanka normalnie jakąś mrożkową obsesję masz No mi się podoba,ale żeby mi się śnił po nocach Chociaż może gdyby ktos inny mi snów nie zaprzątał to może i Mrożek by to robił
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 14:44   #2522
emememsik
po prostu Em :)

Oglądnęłam filmiki i według mnie absolutnie najlepszy był grupowy taniec dziewczyn.
Stary 2008-11-14, 14:49   #2523
Daria_P
Wtajemniczenie

hehe, a może któraś się skusi? Materiały mam, właśnie ściagam filmy jeszcze i wszystko na talerzu jest podane

Cytat:
Napisane przez American dream Pokaż wiadomość
Hej: ) Muszę sie tu wypowiedzieć,bo jak Was czytam to mnie momentami szlag trafia.
jak to dobrze wiedzieć, że kogoś szlag trafia, jak nas czyta

Cytat:
A jakby ktoś miał wątpliwosci to w DDTVN traktował ich równo,zwracał taką samą uwagę na obojga
no traktował równo, ale Piróg ewidentnie był niezadowolony z odpadnięcia swojego pupilka Kubusia. Mówiąc, że w programie są osoby, które powinny odpaść na początku poniża innych, nie uważa ich za godnych finału, to dlaczego jury wybrało taką 16 a nie inną? Przez to wszystko, że Piróg się popłakał i było to za każdym razem przypominane Kuba stracił fanów- mnie na przykład- solo na castingu mi się podobało, co prawda nie płakałam, ale potem widać było, że Kuba rośnie w piórka, przez to właśnie, że jest faworytem Piróga. Oczywiście w towarzyskim dostało się Kubie, ale i tak nadal Piróg go faworyzował.

Cytat:
Jest świetnym tancerzem i to nie tylko we współczesnym czy jazzie,ale jego specjalizacją jest też hip hop!
oczywiście, że świetnie tańczy, ale w hh nie rusza sie tak płynnie i tak żeby to miało ręce i nogi, z Pauliną w hh wypadł tak sobie, ona go przyćmiła, w lockingu z chłopakami wypadł ok, ale widać, że to nie jets jego główna technika.

Cytat:
Ten program ma wygrac najlepszy tancerz,a nie ten,kto moze pojechać na BroI nie rozumiem,czemu się uczepilyście,zeKuba jest mistrzem świata,przecież Wiola tez jest.
Marcin w towarzyskim zgarnął kilka tytułów, Gabryś też, Iza w modernie, Kamil tańczył w Moulin Rouge, Bzyga i Niecik występują na deskach teatru z Morosphusem i kiedyś w 12 ławkach, Michał jest mistrzem Ukrainy. Można by wymieniać i wymieniać. Ta edycja jest bliższa zawodowym tancerzom niż amatorom z ulicy.
I Iza była na Broadway. Tak na prawdę oni nie walczą o to stypednium, te 3 miesiące to tylko malutki przystanek na ich drodze, walczą o 100 tysięcy zł i karierę.
Widać po kilku uczestnikach, że pobyt w programie to przystań która pomaga im w karierze tanecznej, lub aktorskiej (Ania Bosak).

Wg najbardziej na tą chwilą na Broadway powinni jechać Michał, Gabryś i Ada. Dlaczego, bo ta 3 jest jeszcze nieoszliwowana, jeszcze nie wiedzą co jest ich techniką numer 1. Powinni jechać i się podszkolić. Ale nie są najbardziej wszechstronni w tej 16, chociaż panowie Gabryś i Michał zaskakują mnie na maksa z odcinka na odcinek.
Cała reszta jest świetna, ale mają już kierunek taneczny to hh to modern lub towarzyski. Oczywiście nie mówię, że tak zostanie.
Tak naprawdę wszyscy wiemy, że są świetni, i że każdy jest dobrym tancerzem, a będzie jeszcze lepszym.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Oglądnęłam filmiki i według mnie absolutnie najlepszy był grupowy taniec dziewczyn.
po obejrzeniu jeszcze raz tanecznych popisów z środy, zgadzam się z Tobą em. Myślałam, że Ada nie dorówna pozostałym dziewczynom, ale mile się zaskoczyłam.

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-11-14 o 14:50
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 15:28   #2524
madanka
Raczkowanie

Daria a jaki temacik? ja tez stanęłam na 2 książce z mojej jak narazie i tak ubogiej bibliografii. Ja pisze o relacjach nauczycieli z rodzicami w kl. I-III i musze sie zbierać, a ja znów tu siedze..
Marii i boska to wyślijcie linki NK czy Grona na PW bo ja już nie ogarniam kto chce a kto nie.
co do najleprzego tańca to jak dla mnie number one- grupowy chłopaków i opening
Stary 2008-11-14, 15:35   #2525
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madanka Pokaż wiadomość
Daria a jaki temacik? ja tez stanęłam na 2 książce z mojej jak narazie i tak ubogiej bibliografii. Ja pisze o relacjach nauczycieli z rodzicami w kl. I-III i musze sie zbierać, a ja znów tu siedze..
Marii i boska to wyślijcie linki NK czy Grona na PW bo ja już nie ogarniam kto chce a kto nie.
co do najleprzego tańca to jak dla mnie number one- grupowy chłopaków i opening
Fani czy chuligani. Zachowania dewiacyjne widowni sportowej
Studiujesz pedagogikę?

Stary 2008-11-14, 15:50   #2526
madanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
Fani czy chuligani. Zachowania dewiacyjne widowni sportowej
Studiujesz pedagogikę?
no no też fajny temat. no ja wczesnoszkolną z angielskim

swoją drogą fajny by był temacik o syndromie YCD :p albo zachowania fanów, pseudofanów i antyfanów, a wpływ na wyniki głosowania programu rozrywkowego You Can Dance haha
Stary 2008-11-14, 15:55   #2527
lapus
Wtajemniczenie

om raaany, nie porównujcie Artura do kogokolwiek z tej edycji, takiego snoba i zarozumialca to ja w życiu nie widziałam.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 15:56   #2528
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
no no też fajny temat. no ja wczesnoszkolną z angielskim

swoją drogą fajny by był temacik o syndromie YCD :p albo zachowania fanów, pseudofanów i antyfanów, a wpływ na wyniki głosowania programu rozrywkowego You Can Dance haha
no dokładnie, w ogóle tematy fajne są, które mówią o czymś czego nie odkryto jeszcze. Ale wtedy nie wiadomo na czym polegać, na jakiej literaturze.

Stary 2008-11-14, 16:13   #2529
madanka
Raczkowanie

lapus. zgadzam się też nie trawiłam tego Arturka, wielki mistrz od salt, stary grzyb któremu ten Broadway i tak nic nie da już był tam nie raz mieszka też w Ameryce to się pchał do młodych tancerzy którym ta nagroda być może bardzo by pomogła i rozwinęliby skrzydła.

OOOOOOOOOO na oficjalnej są też 2 długie filmiki z tarasów... hehe one oddają naprawde co tam się działo echhhh ale i tak było warto
Stary 2008-11-14, 16:18   #2530
Maripossa
Zakorzenienie

Daria: dzieki za linka, wyslalam zaproszenie

chcialam to tylko napisac, bo zmykam jesc
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 16:45   #2531
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
Ktoś napisał,ze Piróg sie użalał nad Kubą,a o Paulinie nic nie mówil.Jak mial mówic jak Kuba odpadł przed Pauliną?A jakby ktoś miał wątpliwosci to w DDTVN traktował ich równo,zwracał taką samą uwagę na obojga.
Widać było że przejął się jedynie odpadnięciem Kuby. Zresztą po tańcu Pauli i Kuby (hip hop) zauważ że mówił tylko o Kubie. Tańca Pauliny nie raczył skomentować. A szkoda, bo wg mnie była od niego lepsza w hip hopie.
azure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 16:46   #2532
Daria_P
Wtajemniczenie

http://www.plejada.pl/3,12508,news,1...a,artykul.html

Stary 2008-11-14, 16:50   #2533
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
lapus. zgadzam się też nie trawiłam tego Arturka, wielki mistrz od salt, stary grzyb któremu ten Broadway i tak nic nie da już był tam nie raz mieszka też w Ameryce to się pchał do młodych tancerzy którym ta nagroda być może bardzo by pomogła i rozwinęliby skrzydła.
Ja nie mogłam na niego patrzeć. Nie dość że przede wszystkim skakał, a nie tańczył, to jeszcze był cholernym cwaniakiem i zbyt pewnym siebie. Strasznie mnie tym wkurzał. Widać też było że gra pod publiczkę. Poza tym do programu poszedł wyłącznie dla lansu. Nie po to by się rozwijać. Bo jego zainteresowanie kończyło się na jednym tylko tańcu (w którym był już mistrzem). A jak w finale palnął o swoim wyimaginowanym sexapelu, to myślałąm że padnę - z lupą bym się nie doszukała. Z tą swoją fryzurą, tym czymś co robił z twarzą, dla mnie wyglądał jak cieć. Jeszcze nigdy nikt mnie tak nie irytował jak on.
azure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 17:05   #2534
Vivre
Rozeznanie

dziewczyny chciałam zobaczyć filmiki ze Złotych Tarasów i bardzo dziwny błąd mi się pojawia
Not Found

The requested URL /plejada/youcandance/Partnerka Agustina Egurroli - tancerka Nina Tyrka urodzi³a córeczkê wczoraj rano w jednym z warszawskich szpitali. was not found on this server.

Vivre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 17:09   #2535
American dream
Raczkowanie

Azure,ale zauważ,że wcale Kuby nie chwalił.Szukacie dziury w calym.
Ja Artura lubilam i przeczytajcie sobie to,co wczesniej napisalam,właśnie o to mi chodziło-piszecie,że był już na Brd i "powinien dać sznsę innym",a w tej edycji wiekszosc też juz tam była i co,w takim razie w ogóle ich nie powinno byc w tym programie bo juz byli na Broadwayu?Tak wynika z waszego toku myślenia.YCD jest i dla profesjonalistów i dla amatorów!
American dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-14, 17:14   #2536
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vivre Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałam zobaczyć filmiki ze Złotych Tarasów i bardzo dziwny błąd mi się pojawia
Not Found

The requested URL /plejada/youcandance/Partnerka Agustina Egurroli - tancerka Nina Tyrka urodzi³a córeczkê wczoraj rano w jednym z warszawskich szpitali. was not found on this server.

to samo mi teraz wyskakuje, ale zdążyłam obejrzeć

Stary 2008-11-14, 17:19   #2537
Vivre
Rozeznanie

przyznasz że to bardzo dziwne że akurat to jest tam napisane nie wiem Egurrola chciał się pochwalić w każdy możliwy sposób?
Vivre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 17:22   #2538
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Azure,ale zauważ,że wcale Kuby nie chwalił.Szukacie dziury w calym.
Ja Artura lubilam i przeczytajcie sobie to,co wczesniej napisalam,właśnie o to mi chodziło-piszecie,że był już na Brd i "powinien dać sznsę innym",a w tej edycji wiekszosc też juz tam była i co,w takim razie w ogóle ich nie powinno byc w tym programie bo juz byli na Broadwayu?Tak wynika z waszego toku myślenia.YCD jest i dla profesjonalistów i dla amatorów!
Nie chwalił? Potraktował Michała jak jakiegoś niepotrzebnego śmiecia,ciągle tylko pier... o Kubusiu, jaki to on jest wspaniały
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 17:27   #2539
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vivre Pokaż wiadomość
przyznasz że to bardzo dziwne że akurat to jest tam napisane nie wiem Egurrola chciał się pochwalić w każdy możliwy sposób?
już jest ok u mnie,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-14, 17:43   #2540
magdish
Raczkowanie

Cytat:
w tej edycji wiekszosc też juz tam była i co,w takim razie w ogóle ich nie powinno byc w tym programie bo juz byli na Broadwayu?Tak wynika z waszego toku myślenia.YCD jest i dla profesjonalistów i dla amatorów!
American nie uogólniaj naszych wszystkich postów bo pewnie każda z nas YCD odbiera trochę inaczej.:/ Niby w jaki sposób wywnioskowałaś, że myślimy, że tancerze którzy kształcili się w dobrych szkołach nie powinni być w 16? Ja bynajmniej tak nie uważam! Po prostu wg Ciebie Kuba jest najlepszy. Ok. Dla mnie akurat w technikach tańca, które mnie interesują Kuba się nie sprawdził, uważam że w tym programie są naprawdę zdolniejsi tancerze od niego, co nie oznacza, że Kuba znalazł się w 16 niesprawiedliwie, przecież pokonał mnóstwo innych dobrych profesjonalistów. Uważasz, że nie mam prawa tak sądzić?

Nie rozumiem dlaczego niektórzy fani Kuby nie mogą zrozumieć, że dla części widzów tytuł 'mistrza', ktory ma na papierze, nie koniecznie musi przekonywać że jest najlepszym tancerzem programu. A już najbardziej zabiła mnie wypowiedź pewnej dziewczyny z oficjalnego

Cytat:
uwierzcie mi, Kuba jest najwszechstronniejszym tancerzem, wiem co mówie!!! Ostatnio mu nie wyszedł ten taniec w parach, ale i tak jest najlepszy, uwierzcie mi na słowo!!
Odczytałam to jakby wszyscy ludzie oprócz tej 'znawczyni' mieli być debilami i sami nie potrafili określić co im sie podoba co nie.

Przecież nie musimy sie godzić z tokiem myślenia innych. Każdy ma swoje autorytety i wizje piękna. Np ja troche zajmuje sie fotografią i kiedy przeglądam konkursy fotograficzne w sieci zastanawiam czym kierowało się jury wybierając takie a nie inne prace, bo ja praktycznie zawsze typuje inne zwycięskie zdjecia. Nie znaczy, że te które wybrało jury są gorsze, po prostu wybrane przez pryzmat innych osób. Taniec tworzy się za pomocą ciała, tak samo jak zdjęcia za pomocą aparatu. Do tej pory lubie to porównanie, bo nie liczy się jakim aparatem robisz zdjęcie, ale ile w nim jest DLA CIEBIE pasji. Z drugiej strony dobry aparat (ciało, umiejetności) pomagają w zrobieniu dobrego zdjęcia(czy pięknego tańca). Ale efekt końcowy i tak osądza odbiorca! Tak samo jest z tancerzami, działają w różnych szkołach, mają różne warsztaty i ciała, ale tak naprawde efekt końcowy ich pracy dla różnych odbiorców może mieć inne rezultaty. Do mnie domniemane piekno Kuby w tańcu nie przemawiało, ale to moje zdanie.

PS. Girlsy, jak macie ms, to PW Mojo grono i nk upada:P
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 17:46   #2541
Daria_P
Wtajemniczenie

Pary:
Ada & Gabryś - samba
Wiola & Michał - hip hop
Iza & Marcin - jazz

no, ja już wiem kto będzie zagrożony i chcę zauważyć, że powraca pogromca Białostoczan samba

Stary 2008-11-14, 18:02   #2542
magdish
Raczkowanie

Daria na ile te pary są prawdziwe? ) Na oficjalnym ktoś napisał?
No tak, nie trudno się domyślić których 6 tancerzy będzie tańczyło solówki

Etam, nastki pewnie Gabrysiowi nie pozwolą odlecieć, nawet po sambie.
Stary 2008-11-14, 18:03   #2543
American dream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
American nie uogólniaj naszych wszystkich postów bo pewnie każda z nas YCD odbiera trochę inaczej.:/ Niby w jaki sposób wywnioskowałaś, że myślimy, że tancerze którzy kształcili się w dobrych szkołach nie powinni być w 16? Ja bynajmniej tak nie uważam! Po prostu wg Ciebie Kuba jest najlepszy. Ok. Dla mnie akurat w technikach tańca, które mnie interesują Kuba się nie sprawdził, uważam że w tym programie są naprawdę zdolniejsi tancerze od niego, co nie oznacza, że Kuba znalazł się w 16 niesprawiedliwie, przecież pokonał mnóstwo innych dobrych profesjonalistów. Uważasz, że nie mam prawa tak sądzić?
Przeczytajcie sobie wasze posty,jak to wszystko brzmi.A wywnioskowalam z tego,ze pisalyście,że Artur nie powinien wygrać,ze w ogóle nie powinno go byc w programie,bo już tyle osiągnął.Uczestnicy 3 edycji tez maja mniej wiecej takie same sukcesy i co,też nie zaslugują na wygraną,w ogóle nie powinni brać udziału w YCD?Dla mnie Kuba wcale nie jest najlepszy,bo moja faworytką byla Paulina a Kuby wcale nie lubię bardziej niż np. Gabrysia,Marcina czy Kamila albo jeszcze kogoś innego.Każdy ma prawo do własnego zdania oczywiście,tylko wyrażajcie je kulturalniej,bo teksty,ze Piróg sie zakochał w Kubie są naprawdę ponizej pasa...Moze do was taniec Kuby nie przemawial i macie do tego pełne prawo,ale jednak jury sie na tym zna i Kuba jest dobrym tancerzem.To,ze tak go pozegnali to nic złego,wyrazili tylko swój szacunek do jego talentu i mieli do tego prawo.Nie wydaje mi się zeby Michał byl urażony,więc wy nie bądzcie za niego.
Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Nie chwalił? Potraktował Michała jak jakiegoś niepotrzebnego śmiecia,ciągle tylko pier... o Kubusiu, jaki to on jest wspaniały
Mowa była o tańcu Pauliny i Kuby,gdy Piróg skrytykowal Kubę że sie zatrzymał.A co do Michała to on sam byl zaskoczony i zdaje sobie z tego sprawę,ze jest gorszy-taka jest prawda.

Edytowane przez American dream
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:06
American dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 18:04   #2544
Daria_P
Wtajemniczenie

no tam i na innym forum ktoś kto był. Jagielski ponoć układa choreo do jazzu.
Mnie ciekawi co Marcin zatańczy w solówce. Czego jeszcze nie było? Wacking może, ale ludzie to nie odróżniają hh od lockingu więc nikt się nie zorientuje, że to coś nowego.

Stary 2008-11-14, 18:22   #2545
Maripossa
Zakorzenienie

madish dobrze godo! polac jej!

Daria: a to dobre samba again
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 18:22   #2546
magdish
Raczkowanie

Cytat:
Przeczytajcie sobie wasze posty,jak to wszystko brzmi.A wywnioskowalam z tego,ze pisalyście,że Artur nie powinien wygrać,ze w ogóle nie powinno go byc w programie,bo już tyle osiągnął.Uczestnicy 3 edycji tez maja mniej wiecej takie same sukcesy i co,też nie zaslugują na wygraną,w ogóle nie powinni brać udziału w YCD?Dla mnie Kuba wcale nie jest najlepszy,bo moja faworytką byla Paulina a Kuby wcale nie lubię bardziej niż np. Gabrysia,Marcina czy Kamila albo jeszcze kogoś innego.Każdy ma prawo do własnego zdania oczywiście,tylko wyrażajcie je kulturalniej,bo teksty,ze Piróg sie zakochał w Kubie są naprawdę ponizej pasa...Moze do was taniec Kuby nie przemawial i macie do tego pełne prawo,ale jednak jury sie na tym zna i Kuba jest dobrym tancerzem.To,ze tak go pozegnali to nic złego,wyrazili tylko swój szacunek do jego talentu i mieli do tego prawo.Nie wydaje mi się zeby Michał byl urażony,więc wy nie bądzcie za niego.

Mowa była o tańcu Pauliny i Kuby,gdy Piróg skrytykowal Kubę że sie zatrzymał.A co do Michała to on sam byl zaskoczony i zdaje sobie z tego sprawę,ze jest gorszy-taka jest prawda.
Ehh American nie obchodzi mnie (i wbrew pozorom chyba większości tutaj) co uczestnicy zrobią z wygraną, albo czy podobne doświadczenia mają już za sobą. To tylko program. Albo kogoś lubisz, podoba Ci się jak ktoś tańczy, albo nie.
W YCD2 również nie byłam za Arturem, co nie umniejsza jego możliwości. Ja jestem bardzo kulturalna , a to że Piróg faworyzuje/faworyzował Kubę i np Wiolkę to taka jest prawda. 'Zakochał się' to jedynie przenośnia. W drugiej edycji jego oblubienicą była Kaśka Kubalska, w tej edycji Kuba. Mnie nie denerwuje to, że on ma swoich faworytow (w końcu każdy ma), ale to, że kiedy Kubie nie szło w tańcu w parach Piróg i tak wyciągał z jego osoby jakiś +, a np Michała i Marcina NIGDY nie pochwalił, chodź nie raz zdarzyło im się zatańczyć lepiej jakiś styl od Kuby. On jest jurorem, powinien być troche bardziej obiektywny!
BTW ja nie neguje umiejętności Kuby, ale to że jak piszesz 'jury się zna' już dawno zaczęłam traktować z przymróżeniem oka, bo mnie nie koniecznie musi podobać się to co im. Dlaczego np Weronika ma prawo powiedzenia co jej się podoba, a ja nie?

Cytat:
polac jej!
Żebyś wiedziała ze mam dzisiaj ochote na mała co nieco

Edytowane przez magdish
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:25
Stary 2008-11-14, 18:23   #2547
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
no tam i na innym forum ktoś kto był. Jagielski ponoć układa choreo do jazzu.
Mnie ciekawi co Marcin zatańczy w solówce. Czego jeszcze nie było? Wacking może, ale ludzie to nie odróżniają hh od lockingu więc nikt się nie zorientuje, że to coś nowego.
To o locking, czy wacking Ci chodzi ? :P

[ross_i]216904[/ross_i]

edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 18:29   #2548
magdish
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edziek244
Wacking to w sumie prawie jak locking;P Jeden się zrodził z drugiego:P
Stary 2008-11-14, 18:34   #2549
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
Wacking to w sumie prawie jak locking;P Jeden się zrodził z drugiego:P
Ale z tego co mi wiadomo to nie to samo :P A jak pan M. powiedział, że ztańczy coś, czego jeszcze nie było w YCD, to nie wiem czemu pomyśłałam o tańcu brzucha Chociaż to już było, więc to chyba nie ten taniec

P.S. Zauważyłyście ile osób jest na wątku ?

[ross_i]216904[/ross_i]

edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 18:35   #2550
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edziek244 Pokaż wiadomość
namieszałam, chodziło mi o to że wacking może zatańczy w solówce w środę, a to że ludzie nie odróżniają hh od lockingu to chodziło mi o taniec chłopaków, bo to był locking a nie hh.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości