![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Ja mam zamiar to właśnie mu pokazać, ale on sobie z tego zdaje sprawę, więc już wziął się na sposób i uzgadnia z TŻ wszystko, jak mnie nie ma, bo wie, że on mu nie odmówi...Tak samo robi, jak coś chce od mojego szwagra, a wie, że moja Sis by się nie zgodziła. Wkurza mnie to, wolałabym się nie kłócić, ale nie mogę dać sobie wejść na głowę!! Ja wiem, że pewnie zaraz wszystkie napiszecie, że tak to jest jak się mieszka z rodzicami, że bez sensu, że żadna by się nie zdecydowała itp... ale my nie mieliśmy innego wyjścia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie teraz nie stac na Effa...dopiero po nartach. Cytat:
Ale niedlugo laba się skonczy. W styczniu bedzie osto zapewne. Na a poźniej od maja do wrzesnia. Cytat:
![]() Ale pewnie tak sie nie stanie. Znając zycie to deb zlapie Skinnera i dex na prędkosci będzie musial cos wykombinowac. No nic trzeba czekac do wtorku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam sie skąd ta zmiana. Dawniej cała czekolada dziennie to norma. Teraz mąz kupuje i cala sam zjada.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 09:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie, tak jak piszecie, może być tak, że Deb złapie Skinnera i Dex będzie musiał kombinować. Co do 'giciorsko'... Myślałam, że to ogólnie znane słowo... ale jeśli nie, proszę bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]()
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy sie mieszka razem czy oddzielnie swoje zdanie musza wyrazic. Swoje racje wyłozyc i na koncu powiedziec ze oni i tak lepiej wiedzą, mają większe doswiadczenie itp itd. Ty masz tylko ten problem ze swoje gadanie moga wcielic w zycie. Moja jak gadala ze czerwony do przedpokoju to nie bo ciemno bedzie i żle...mogła sobie pogadac ja i tak swoje zrobilam. Cóz Ci moge powiedzieć...masz przed soba cięzki okres nie da się ukryć. Sztuka dyplomacji i nerwy trzymane na wodzy to cos co teraz Ci potrzebne. Trzymaj się i oddziel się od Kochanych Straruszkow. ![]()
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rady - tak, podejmowanie decyzji za nas - stanowczo nie! A on jest taki, ze jak coś zaproponuje, a nam się to nie spodoba, to sie obrazi i już nie zaproponuje nic więcej... cięzki bardzo przypadek. Diana, uwierz mi, ja bez potrzeby i z własnej nieprzymuszonej woli ojca w niczego nie angażuje ![]() EDIT: Haniu, ja też mam zamiar wcielać w życie moje plany remontowe i mieć ostatnie zdanie w tej kwestii..Gadać mogą, najwyżej się będziemy kłócić. To będzie nasze mieszkanie, więc nam się ma podobać, a nie ojcu! Cokolwiek by to nie było. Ja nie jestem z tych, którzy kładą uszy po sobie i jest po sprawie - o nie! Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-12 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jeszcze co nie co..., w każdym razie dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam caly czas wrazenie ze ktos go przyłapie.
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u Ciebie moze to kwestia SB. Podobno ta dieta wplywa na pohamowanie ciągot slodyczowych.
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozatym podobno odczuwanie smakow zmienia sie co kilka lat. Więc czasem po prostu zmieniaja sie nasze preferencje. Mi ostatnio bardzo sie zmienilo. Nie jestem w stanie zjeśc sniadania na slodko..kiedyś jogurt, platki sniadaniowe to podstawa. Teraz kanapka z pasta z sera i tunczyka albo polędwica z pomodorkiem to jest to co Hania kocha najbardziej.
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też, jak spróbuję jakieś płatki syna to normalnie mnie mdli- jakie to świństwo przesłodzone jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
L_V mam sprawę. Stosuję AD od jakiegoś miesiąca co 2 dzien na noc. Wszystko bylo pieknie...pisalam nawet ze to moje KWC..a tu od tygodnia obserwują niepokojące zmiany na moim pysku.
Krostki i grudy podskorne ![]() Zastanawiam sie czy to mozliwe ze dopiero teraz mam wysyp..czy moze AD mnie po prostu zapchal.? Te substancje pomocnicze nie do konca mi sie jednak podobają ![]()
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Np. jak mama robiła pierogi z serem i śmietaną to ja nie byłam zadowolona i pytalam, a czegoś bardziej obiadowego nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z resztą pielegnacji? Nic nei zmieniłaś/ nie dodałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, macie pomysł na jakieś wymyślne, niestandardowe świąteczne potrawy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
[quote=ButterBear;10054363]No właśnie, ja tak samo. Wolę kotleta, ziemniaka itp. Takim ryżem na słodko, albo pierogami, żeby się najeśc, to bym chyba musiała całą brytfannę zjeść
![]() Dziewczyny, macie pomysł na jakieś wymyślne, niestandardowe świąteczne potrawy? ![]() Nie mam, ale wejdę na Forum Moje Gotowanie i coś wyszukam.... ![]() Ale ja wiem czy takie niestandardowe, ja kocham jadłospis tych świąt i chyba będę się tego trzymać, ach te karpie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dorinka30;10054503]
Cytat:
Ja nie lubię karpia ![]() Ja bym chciała na święta zrobić coś w galarecie, bo lubię takie rzeczy bardzo... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nic w pielegnacji nie zmieniłam. Filtr Avene, serum z BU, nawilzenie olejek rozany z witamina E + hialuronowy i zamiennie Ziaja HLC . No nic smaruję się poki co dalej, zobaczymy co się będzie dzialo. Co do potraw wigilijnych. Ja uwielbiam klasykę. Zadnych wynalazkow. Pierogi z kapusta i grzybami, barszczyk czerwony z uszkami, sledzie w roznych postaciach i karp..najzwyklejszy smarzony w panierce. W galarecie nie tknę.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio to w ramach prezentu mikolajkowo-gwiazdkowego dostalam. ![]() ![]() ale powiem ze na razie mnie acne derm nie zachwyca. nie widze zmiany. ciezko mi tez powiedziec czy powoduje wysyp bo ja zawsze mam jakies syfki (mniej lub wiecej). ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie moze to i lepiej ze kuracja się przesunie w czasie. Narty już niedlugo a na stoku lubi mocno przygrzac slonko i wiatr zesmagac twarz. Mogloby mnie ostro podraznic. W zeszlym roku nawet filtr 50 spf nie pomagał. Myslę ze jak do AD dołączysz Effa będa widoczne efekty. EDIT. Sanetko my na obiadkach od rodziców od 2 tyg. I do sylwestra tak będzie. Oszczędnośc ogromna. W tym tygodniu na jedzenie wydalismy koło 50 zł ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Edit: Chyba źle zrozumiałam Twojego posta. Moja rada tyczy przypadku gdy zamiast '?' masz '/' Cytat:
![]() ![]() [quote=ButterBear;10054531] Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: oczywiście zapomniałam o mojej ulubionej kapuście wigilijnej babci z ziemniaczkami i olejem lnianym ![]() ![]() a w ogóle kiedyś jak byłam w przedszkolu mówię do rodziców:" no nie wigilia wypada w piątek i znowu będą same ryby do jedzenia ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-12-12 o 12:28 Powód: dopisek i literówki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta gorzej by było gdybys kapusty nie znosila. Wtedy glodówa w wigilię gwarantowana. Kapusta z ziemniakami...ciekawe ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znasz kapusty z ziemniakami? ![]() ![]() U mnie to bardzo tradycyjna potrawa, ale nie na wigilię, tylko w ogóle na co dzień ![]() ![]() Haniu, musisz kiedyś spróbować koniecznie, bo to jest pyszne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z ciekawostek u mojego Tża je się naleśniki z dżemem.
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet nigdy o takowej nie slyszałam. EDIT. To taka kapusta jak bigos tylko bez mięsa. Kiszona gotowana z grzybami, sliwkami i ziemniakami? Czy jeszcze inny przepis. O kapuscie z grochem na wigilię slyszałam. Nalesniki z dzemem na wigilię ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 12:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.