Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 13:15   #2521
coralady
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Laseczka to trzymam za Ciebie,żeby maluszek się w końcu ujawnił !

Blackrose niezła ta mega paka i cena dobra,może laseczka się dzisiaj dowie,że nosi pod sercem chłopaka to kupi w dobrej cenie
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:27   #2522
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

Blackrose niezła ta mega paka i cena dobra,może laseczka się dzisiaj dowie,że nosi pod sercem chłopaka to kupi w dobrej cenie

ale pociuchutku trzymamy żeby była dziewczynka
Stary 2010-12-14, 13:31   #2523
subtelle
Raczkowanie

Witajcie

Eirene - ale sukienka!!!!!!!!!! Zaj...! I Ty w niej wyglądasz fantastycznie !
wow!!!!!!! Sama mam teraz na taką ochotę tylko gdzie ja znajdę rozmiar na siebie ?

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:31   #2524
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Eirene FAktycznie sukienka prezentuje się fajnie.Już ją zamawiam

ja dzisiaj mam jakiś senny dzień,własnie wstałam po 3 h drzemce.Dzidzia szaleje w brzuchu od rana,ja nie wiem skąd te dzieci mają tyle siłyIdę zaraz do przedszkola po Zosię.
Dziewczyny a z tym waszym klikaniem to już mania,ciągle wam daję szansę na prezencik
to koniecznie też wstaw zdjęcie w niej ma powodzenie ogólnie sukieneczka

blackrose4u już cię mam z zakładkach będę klikać i proszę o to samo

subtelle kochana ja mam rozmiar fakt s/l przez coś tam a były jeszcze l/xl dziękuję zakochałam się w niej chyba na święta w niej pójdę

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-12-14 o 13:36
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:36   #2525
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Na śniadanko miałam dziś pyszną glukozę 75g W pierwszej ciąży było gorzej, nie mogłam wypić, miałam mdłości i zawroty głowy, ledwo potem wysiedziałam. A dziś owszem, zemdliło mnie na kilka minut ale potem już czułam się normalnie. Ciekawe jaki będzie wynik, lepszy czy gorszy niż wtedy

Eirene, ja w tamtej ciąży glukozę robiłam dopiero w 28tc, bo gin mi wmawiał że nie mam potrzeby I potem te 75g robiłam już koło 30 tc. Dlatego darowałam sobie kolejne badanie, kupiłam glukometr i kłułam się w domu po posiłkach. Cukier faktycznie mi skakał. Synek urodził się malutki więc po urodzeniu zmierzyli mu poziom cukru, ale wszystko było ok Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience

Monti, usg to tylko sprzęt, może się mylić. Byle Fabianek był długi to jakoś go wyciśniesz

Mirabilka, to oby w styczniu się udało, bo w końcu będziesz mieć niespodziankę przy porodzie

Trzyrazyi, dobrze że to nie wyrostek szkoda tylko że nie zrobili Ci chociaż usg

Diatoma, mój gin jest taki sam, co wizytę mam usg i badanie ginekologiczne ale na badania też skierował mnie tylko raz Sama chodzę przed każdą wizytę sprawdzić morfologię, cukier, żelazo, tarczycę.

Avikusia, witaj

Laseczka, trzymam mocno kciuki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:44   #2526
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
to koniecznie też wstaw zdjęcie w niej ma powodzenie ogólnie sukieneczka

blackrose4u już cię mam z zakładkach będę klikać i proszę o to samo

subtelle kochana ja mam rozmiar fakt s/l przez coś tam a były jeszcze l/xl dziękuję zakochałam się w niej chyba na święta w niej pójdę

no własnie z myślą o wigilii mam ochotę i na domówkę sylwestrową u przyjaciółki, kwestia dodatków.
Tylko się zastanawiam czy l/xl nie będzie małe, obawiam się, że niestety

Dziewczyny, kliknęłam własnie na swój suwaczek i odkryłam, że mam dzisiaj Studniówkę!!!!!
Trza to opić! Która chętna na Picolo????

Edytowane przez subtelle
Czas edycji: 2010-12-14 o 14:02
Stary 2010-12-14, 14:07   #2527
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
no własnie z myślą o wigilii mam ochotę i na domówkę sylwestrową u przyjaciółki, kwestia dodatków.
http://allegro.pl/trendy-mama-mala-c...355616357.html tutaj masz tą sukienkę
własnie ją sobie zamówiłam.Do tego te buty w panterkę,ale inne niż te co wam pokazałam.Te mają stabliniejszy obcas,a ja chcem trochę pokiwac się ejszcze na boki

Kurdę ,zauważyłam,że mi kostki lekko spuchłyChyba czas zacząć odpoczywać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1292327954.jpg (35,8 KB, 10 załadowań)

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 14:11   #2528
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
to czekamy na wieści po wizycie. A mam Cię w końcu na nk? Bo już sama nie wiem. A jak przepisy?

Po wizycie wszystko ok najważniejsze że glukoza wyszła mi dobrze. po 75 gramach na czczo 85, a po 2 h 81 inne badania też w normie. Tylko przyplątały mi się jakieś bakterie w moczu. Jak nie grzybica to bakterie...

Blackrose nie ma cię na NK napisze ci na priw dane
Co do przepisów to super.!!!! i wydają się proste
Stary 2010-12-14, 14:16   #2529
ego_ego
Wtajemniczenie

subtelle ja po proszę

Spadam dziewczynki do domku i chyba dziś wieczorem się nie odezwę bo jadę do mojego chrześniaka, więc mi się zejdzie

Buziaczki i miłego popołudnia
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:19   #2530
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Po wizycie wszystko ok
no to super,że badania są dobre.. oprócz moczu.Ja przez to,ze miałam zapalenie nerek w ciąży to potem po porodzie dzień dłużej musiałam zostać

Stary 2010-12-14, 14:26   #2531
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
http://allegro.pl/trendy-mama-mala-c...355616357.html tutaj masz tą sukienkę
własnie ją sobie zamówiłam.Do tego te buty w panterkę,ale inne niż te co wam pokazałam.Te mają stabliniejszy obcas,a ja chcem trochę pokiwac się ejszcze na boki

Dziękuję
obmierzę się w domku dokładnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 14:31   #2532
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję
trzymam kciuki daj znac od razu
Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
to trzymamy mocno bardzo : kciuki::k ciuki::kc iuki:
Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
trzymam mocno
Cytat:

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ale pociuchutku trzymamy żeby była dziewczynka
Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Laseczka, trzymam mocno kciuki
dziękuję

Cytat:
Po wizycie wszystko ok najważniejsze że glukoza wyszła mi dobrze. po 75 gramach na czczo 85, a po 2 h 81 inne badania też w normie. Tylko przyplątały mi się jakieś bakterie w moczu. Jak nie grzybica to bakterie...
to dobrze że wszystko ok

a ja już dziewczyny jestem po wizycie wchodziłam wcześniej bo o 14,30.
no i mam pecha bo płci się nie dowiedziałam ... maluszek ok . wszystko z nim w dobrze to najważniejsze . waży już 600 gram . to dużo czy mało w 23 tygodniu ciąży ?? spytałam lekarza on powiedział że w normie . spytałam o płeć ale dziecko jak na złość miało mocno ściśnięte nóżki -wstydliwe . ciekawe po kim i on powiedział że wydaje mu sie że widzi jąderka i małego peniska .ale to ze mu się wydaje i by się nie nastawiać.... bo dziecko ma tak ściśnięte nóżki ze nie chce pokazać więc ja znowu nie wiem a kolejne usg mam w lutym ... eh, chyba że pójdę prywatnie i znowu lekarz stwierdził ze główka nisko . ale dziecko cały czas się obraca...

i mam do was pytanie bo odebrałam wyniki krwi -do ginekologa ide za tydzień z nimi i mam za mało dokłanie tak :
RBC 3,47 (4,20-5,40)
HGB 6,58(7,51-9,87)
HCT0,329(0,370-0,470)
Czy to świadczy o anemii ?? miała to któraś z was ? takie niskie wyniki ?
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:31   #2533
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
wstawiam obiecane zdjęcie w sukieneczce

Załącznik 3604696

Załącznik 3604697

Załącznik 3604698
Wyglądasz prześlicznie

Powodzenia na dzisiejszym usg, bo ktoś miał o 15 ale zapomniałam kto haha przepraszam
Stary 2010-12-14, 14:32   #2534
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Eirene, ja w tamtej ciąży glukozę robiłam dopiero w 28tc, bo gin mi wmawiał że nie mam potrzeby I potem te 75g robiłam już koło 30 tc. Dlatego darowałam sobie kolejne badanie, kupiłam glukometr i kłułam się w domu po posiłkach. Cukier faktycznie mi skakał. Synek urodził się malutki więc po urodzeniu zmierzyli mu poziom cukru, ale wszystko było ok Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience
dziękuję no ja myślę że przede wszystkim powinnam te mandarynki trochę ograniczyć bo słodyczy aż tak dużo nie jem ot jeden batonik dziennie czy ciastko. zobaczymy co lekarz mi jutro powie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość

Dziewczyny, kliknęłam własnie na swój suwaczek i odkryłam, że mam dzisiaj Studniówkę!!!!!
Trza to opić! Która chętna na Picolo????
jej no to świętujemy ja chętna piję twoje/wasze zdrówko

Cytat:

Blackrose nie ma cię na NK napisze ci na priw dane
Co do przepisów to super.!!!! i wydają się proste
bardzo dobrze że wszystko ok dobrze że ta glukoza ok bakterie ja też mam w moczu i na dodatek podwyższony cukier ehh nie wiem co mi lekarz powie

megi dzięki no laseczka miałą

laseczka szkoda że małe takie wstydliwe i teraz będziesz musiała prywatnie pójść jeszcze raz. ale może faktycznie tam lekarz wyhaczył te jąderka najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko w porządku

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-12-14 o 14:35
Stary 2010-12-14, 14:32   #2535
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie fajna, a ja usg dopiero w czwartek

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 14:44   #2536
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

laseczka eh no idz prywatnei moze lepszy sprzet albo lepsze oko albo lepsze warunki -czyt bardzije smialy bobas; beda i w koncu sie dowiesz co za plec ;p
dobrze ze zdorwe
a z anemia to ci spawdze w domu bo nei pamietam , a nie masz obok wynikow takich widelek ile powinno byc?
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:48   #2537
blackrose4u
Wtajemniczenie

laseczkaa a co to są za przedziały w nawiasie? Nie wiem czy nie masz jakiegoś innego przelicznika bo by HGB miałaś aż tak nisko? Norma jest chyba od 12 ja zawsze mam w okolicach 10-11. Szkoda że nie poznałaś płci, ale ważne że dzidiza zdrowa

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:01   #2538
Castia
Wtajemniczenie

dziewczyny sikam ze śmiechu
widziałyście to?
http://parenting.pl/portal/teksty/co...-wiedza-lepiej

chłopcy nie mają jajeczek.....i ten jasiu przeszedł z buzi do buzi

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-12-14 o 15:04
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:14   #2539
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
uu nie fajnie, dobrze,że masz jeszcze czas bo jakby taki numer wywineli na tydzien przed porodem to..;/

iweczka - 1,700 !!!!!! ale duży... ;| ale ma wymiary na 30 tydzień, gin powiedział ,że jest duży ale mieści się w normach ale klocek...
no to kawał chłopa z niego ja idę jutro ciekawe ile moja "kruszyna" waży....
kurcze tyle dziś nasrobałyście, że znowu musze siąść i poczytać, ja dziś od rana zabiegana, dopiero wróciłam do domku, byłam w h&m chcialam kupić sobie te koszulki dla mam karmiących, ale szok 60 zł 1 sztuka........i nie kupiłam, ale z ato były przeceny i kupiłam bodziaki, skarpeteczki, spodenki dla mojej niuni
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 15:21   #2540
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądasz prześlicznie

Powodzenia na dzisiejszym usg, bo ktoś miał o 15 ale zapomniałam kto haha przepraszam
ja miałam o 15

Cytat:

laseczka szkoda że małe takie wstydliwe i teraz będziesz musiała prywatnie pójść jeszcze raz. ale może faktycznie tam lekarz wyhaczył te jąderka najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko w porządku
no właśnie znów prywatnie ... a ostatnio byłam prywatnie i też nic nie chciało pokazać....

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
laseczka eh no idz prywatnei moze lepszy sprzet albo lepsze oko albo lepsze warunki -czyt bardzije smialy bobas; beda i w koncu sie dowiesz co za plec ;p
dobrze ze zdorwe
a z anemia to ci spawdze w domu bo nei pamietam , a nie masz obok wynikow takich widelek ile powinno byc?
no może się uda jak prywatnie pójdę .

Cytat:
laseczkaa a co to są za przedziały w nawiasie? Nie wiem czy nie masz jakiegoś innego przelicznika bo by HGB miałaś aż tak nisko? Norma jest chyba od 12 ja zawsze mam w okolicach 10-11. Szkoda że nie poznałaś płci, ale ważne że dzidiza zdrowa
te co w nawiasach podałam to są normy i ja mam za nisko ... i się zastanawiam o czym to świadczy bo gdzieś czytałam w internecie że to anemia ja za niskie .

szkoda ... ale najważniejsze że jest cała i zdrowa
Stary 2010-12-14, 15:24   #2541
diatoma
Zadomowienie

laseczka ale masz wstydliwe dziecię
natomiast wyniki wskazują anemię, masz za mało czerwonych krwinek i hematokryt też poniżej dolnej granicy. co Ci lekarz powiedział? dietą masz to podwyższyć?

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:28   #2542
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
laseczka ale masz wstydliwe dziecię
natomiast wyniki wskazują anemię, masz za mało czerwonych krwinek i hematokryt też poniżej dolnej granicy. co Ci lekarz powiedział? dietą masz to podwyższyć?
no właśnie nic mi nie powiedział bo tylko usg robił a wtedy moja lekarka nie ma czasu na nic innego tylko usg . i dopiero we wtorek mam wizytę i nie wiem co mi powie.. a co powinnam według was jeść czego więcej czego mnie by to podwyższyć ??
Stary 2010-12-14, 15:32   #2543
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

dowiesz się w swoim czasieNajważniejsze,że zdowe i wyniki są oki.Co do anemii,to lekarz powinien przepisac Tobie żelazo.Anemia w ciązy rzecz chyba normalna.

U nas tak wieje i pada śnieg,ze ja jutro nie wyjade z domusama nie pojadę na pewno.Brat miał 80 km do domu i stoi w lesie...jedzie już prawie 3 godziny.Masakra

Stary 2010-12-14, 15:38   #2544
laseczkaa
Zadomowienie

to mnie trochę pocieszyłaś bo już się martwiłam że mam wyniki takie niskie
Stary 2010-12-14, 15:44   #2545
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże wam fotkę z prywatnego archiwum.Zosia po urodzeniu
wow -nigdy nie widziałam takiej foteczki........ale mam nadzieję, że nam też uda się taką cyknąć

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
też bym chciała chodzić na przedstawienia ale jeszcze 'troche' ;D
spoko Montii przyjdzie i na nas czas..........

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
ja też nie znam

jutro mamy USG

Montii
a co sie martwisz, jak będzie miał ze 4 kg, to pewnie zrobią cc

Jejku, czy wy też rano budzicie się takie głodne?? Od jakichś 2 tygodni tak mam, jak TŻ wstaje do pracy przed 7, przebudzam się, to normalnie burczy mi w brzuchu. A zanim wstanę ok. 9 to już masakra, tak mnie ssie
Olusia ja rano to bym konia z kpytami zjadła takiego mam mega głoda.........

Cytat:
to czekamy na wieści po wizycie. A mam Cię w końcu na nk? Bo już sama nie wiem. A jak przepisy?
właśnie, black czy ja mam Ciebie na nk???

Cytat:
klikam kochana cały czas mam was 6 i po kolei daję

dziękuję no mnie się nawet też skromnie przyznaję podobam w tej sukience hehe i na ślub cywilny pasuje jak ulał a nawet na święta niczego sobie i to za taką śmieszną w sumie cenę
kurcze i mi się podoba.......może i ja ją kupie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
dziewczyny sikam ze śmiechu
widziałyście to?
http://parenting.pl/portal/teksty/co...-wiedza-lepiej

chłopcy nie mają jajeczek.....i ten jasiu przeszedł z buzi do buzi
dobre, to jest naprawdę dobre
Stary 2010-12-14, 16:08   #2546
SammaMia
Raczkowanie

Eirene super ta sukienka!!!

Coralady wspolczuje, bo tez nie znosze takiego biegania Ja bede slubowala pod koniec stycznia, wiec poczekam sobie jeszcze ze 3-4 tygodnie i wtedy cos kupie, bo po pierwsze nie wiem o ile mi brzuchol do tego czasu urosnie , a po drugie ceny eleganckich kiecek beda po sylwestrze duzo nizsze niz teraz. A powiedz mi - masz jakies swoje wyobrazenia jak ta sukienka powinna wygladac?

Laseczka ale lipa z ta plcia. Ty cos nie masz szczescia.... Ale dobrze, ze dzidziolek zdrowy!

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 16:15   #2547
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
dowiesz się w swoim czasieNajważniejsze,że zdowe i wyniki są oki.Co do anemii,to lekarz powinien przepisac Tobie żelazo.Anemia w ciązy rzecz chyba normalna.

U nas tak wieje i pada śnieg,ze ja jutro nie wyjade z domusama nie pojadę na pewno.Brat miał 80 km do domu i stoi w lesie...jedzie już prawie 3 godziny.Masakra
oj no to współczuję mu, u nas też pada i wiatr dodatkowo straszny a mnie też jutro czeka wyjazd co prawda tylko 10km do gina ale mam letnie opony w aucie i nim nie pojadę a tż jedzie do rodziców i nie wiem czy zdąży wrócić ehh...mogłaby się zima skończyć już

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
kurcze i mi się podoba.......może i ja ją kupie
Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
Eirene super ta sukienka!!!
dzięki dziewczyny no polecam naprawdę

Stary 2010-12-14, 16:19   #2548
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
oj no to współczuję mu, u nas też pada i wiatr dodatkowo straszny a mnie też jutro czeka wyjazd co prawda tylko 10km do gina ale mam letnie opony w aucie i nim nie pojadę a tż jedzie do rodziców i nie wiem czy zdąży wrócić ehh...mogłaby się zima skończyć już

dzięki dziewczyny no polecam naprawdę
ehhhhhhh kusicielko
Stary 2010-12-14, 16:46   #2549
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Montii dorodne maleństwo
Nie stresuje się waga dziecka, ja urodziłam 4 kilową córcię

Laseczkaa życzę Ci żeby dzieciątko się odpowiednio ustawiło do Usg
dam radę mogę nawet 5 kg rodzić, no bylebym dała radę

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A no właśnie, też dzisiaj 30 tydzień zaczęłam
ale leci....

Cytat:
dziewczyny,czy taki zestaw pasuje??
super!

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
ja też nie znam

jutro mamy USG

Montii
a co sie martwisz, jak będzie miał ze 4 kg, to pewnie zrobią cc
w życiu bym nie chciała CC

Cytat:

Poza tym Montii pamiętam że nasze maluszki ważyły mniej więcej tyle samo. Ciekawe jak teraz haha bo ja od 20 tyg. nie miałam usg robionego. pewnie dopiero w styczniu będę miała
nie wiem czy któreś maleństwo pobije wagowo mojego synka

Cytat:
wstawiam obiecane zdjęcie w sukieneczce

Załącznik 3604696

Załącznik 3604697

Załącznik 3604698
ale sexi mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie....PRZEŻYŁAM! Nie było najpyszniejsze,ale...dała m radę bez wymiotów :P

Wynik wyszedł 104 ,więc norma Mogę dalej opychac się słodkim
więc smacznego...

Ja wróciłam z uczelni jestem padnięta.. załatwiałam sobie ios i ciekawe co na to prodziekan, dostanę pismo do domu.

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 16:47   #2550
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość

Laseczka ale lipa z ta plcia. Ty cos nie masz szczescia.... Ale dobrze, ze dzidziolek zdrowy!

no właśnie ... ale najważniejsze że zdrowe

a mma pytanie bo jeszcze w moczu mam napisane -teraz zauważyłam przy
PRO -Trace i nie wiem co to oznacza ...wiem że białka w moczu ...
miała któraś tak napisane ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości