|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
A ja nie oglądałam dziś
|
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Blond forever!
|
A mnie teraz zainteresował wątek Ewy. Coś będzie z tym ornitologiem, przed wakacjami nawet w zapowiedziach było, że mówiła, że go zabiła... Zobaczymy
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma ten sprzęt do podglądania ptaków, to i pewnie Ewę podgląda z bloku na przeciwko
|
|
|
|
#2526 |
|
Przyczajenie
|
Daniel jaki cwaniaczek. Ta jego triumfalna mina i protekcjonalne poprawienie kołnierzyka kolegi...
A a propos odpadnięcia Kamila z TzG - to chyba już sporo gwiazdek "Na Wspólnej" tam występowało. Wesołowski, Jabłczyńska, Kudelski, Guzik, Socha (chyba)... |
|
|
|
|
#2527 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
oj taak, "wredna ruda świnia" wygrała cały odcinek
|
|
|
|
|
#2529 |
|
BAN stały
|
Na samym początku, jak wystartowało NW, to uważałam Michała za przystojnego, sexownego faceta
Szczuplejszy był i w ogóle. Teraz mam go za mega ciapę i ciotę i wolałabym zapomnieć o dawnej sympatii do tego pana
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leżałam ze śmiechu ![]()
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
Szczególnie, że ona chyba nigdy nie powiedziała na niego rudy ani nic. Może zaślepiona była i widziała przystojnego, wysokiego blondyna Mnie się wydaje, że ona pójdzie na imprezę i zobaczy tam Daniela (wiem wiem, on mówił, że się zastanowi) i.... chyba asystentuchę też, no i się zacznie
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda wredna świnia była boska
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż przyznam, że jeżeli chodzi ogre aktorską to o niebo lepszy niż we Wspólnej ![]() Kurczę a ja nie widziałam tekstu ruda świnio, muszę zobaczyć obowiązkowo powtórkę Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-09-20 o 12:12 |
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Blond forever!
|
Aaaa, no i czekam na rozwój wątku Emilki, bo w zapowiedziach też było, że w końcu zostawi dziecko...
|
|
|
#2535 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Socha byla w TzG z Kochankiem w parze. Jeszcze była Grazyna Wolszczak, Marcin Chochlew, Anna Korcz, Katarzyna Walter |
||
|
|
|
|
#2536 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ufff, nie byłam jedna, to znaczy, że chyba rzeczywiście był niezły A myślałam, że ze mną już coś nie tak... Wysoki, szczupły, zadbany...fajnie wyglądał. A teraz?Powoli zmienia się w karykaturę samego siebie. No i jeszcze rola życiowej ciamajdy.---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Szkoda mi trochę Emi. Jeden błąd, którego przecież żałowała od początku i od razu takie konsekwencje. W przeciwieństwie do wielu innych panienek kontynuujących ten proceder latami, np. Czarnej, co ją w ten biznes wciągnęła. |
||
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz.... No, mógłby zrzucić z 20kg.
|
|
|
|
#2538 |
|
BAN stały
|
O proszę, kolejna fanka
Moim zdaniem był sexowny, no i 'sławny' przecież, co sprawiało, że naprawdę wydawał się atrakcyjnym facetem
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo dobrze krzyczała. wszysko sie zgadza. Ruda świnia
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
i jak olka pokazywala do lustra faki![]() co do ewy, to tez sie teraz zaczelam zastanawiac, czy to nie ten ornitolog, bo dotychczas obstawialam maleckiego... Kamila strasznie lubie, szkoda ze odpadl z tzg, taki wesoly czlowiek z niesamowitym dystansem do siebie. A co do Michala to zgadzam sie ze wszystkim.
|
|
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a ja tych faków nie widziałam.
|
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam,że mi na oczy padło,ale ja wtedy widziałam ptasznika
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Swoją drogą to strasznie denerwuje mnie jak w tym serialu wszyscy, którzy chcą do kogoś zadzwonić wybierają na klawiaturze numerycznej numer, przecież to niemożliwe pamiętać te wszystkie numery telefonów, poza tym chyba książki telefoniczne w telefonach to nie jest szczyt techniki, że nie umieć się obsłużyć. Wiem pierdoła - ale strasznie mnie to wkurza
![]() Edit: Nie mówcie że ta głupia Renia wybaczy wszystko Sławkowi i do niego wróci :/
Edytowane przez kate_rossi Czas edycji: 2011-09-20 o 20:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie ominęli jak się przyznaje Michaś
bezsensu, tak chciałam widzieć te jego żałosne wypociny |
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
jak to omineli?? przeciez bylo
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
a za ile Michał kupił tą ziemie? Mówił że ma długów na 500 tyś zł myślałam, ze więcej?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Streszczenie jutrzejszego odcinka dla chcących czytac. NW się chyba pomyliło z dzisiejszym odcinkiem. To ola poleci po bandzie ![]() Kinga odwiedza Izabelę i opowiada o kłopotach, w jakie wpakował się Michał. Izabela odmawia udzielenia pożyczki. Sugeruje Kindze, że powinna poważnie zastanowić się, czy warto po raz kolejny przebaczać Michałowi. Kinga przyznaje, że być może powinna od niego odejść. Nadal jednak go kocha i nie wyobraża sobie, że mogłaby zostawić go, zwłaszcza teraz. Gdy jest już przy furtce, Izabela prosi, żeby wróciła. Jakiś czas później Kinga spotyka się z „Tolkiem” i oddaje mu dług wraz z odsetkami. Następnie spotyka się z Borysem i prosi go o trochę więcej czasu na oddanie 33 tysięcy, które pożyczył od niego Michał. Orłow zgadza się po krótkim wahaniu. Jest pod wrażeniem jej oddania wobec mężczyzny, który tyle razy ją zawiódł. Kinga odwiedza Michała w szpitalu. Na jej widok Michał oddycha z ulgą – bał się, że po tym co zrobił Kinga go zostawi. Chce coś powiedzieć, ale ona przerywa mu w pół zdania. Każe mu nie odzywać się, bo jego słowa nic nie znaczą. Stanowczo oznajmia, że jeśli jeszcze raz ją oszuka, odejdzie od niego. Dodaje, że spłaciła jego dług u „Tolka”. Wyjaśnia, że pomogli jej ich bliscy, mimo że oni także zostali bezczelnie oszukani przez Michała. Brzozowski jest głęboko poruszony i upokorzony słowami żony. Kinga oznajmia, że od dzisiaj będą żyli skromnie, oszczędzając każdy grosz, a jeśli zajdzie potrzeba zamienią mieszkanie na Wspólnej na jakąś kawalerkę. Ona będzie musiała znaleźć pracę, a ich syn nie pójdzie do prywatnej szkoły, bo na taki luksus nie będzie ich stać być może już nigdy. Brzozowski zapewnia, że coś wymyśli, lecz Kinga daje mu jasno do zrozumienia, że od tej chwili ona przejmuje stery, a on ma jej w tym nie przeszkadzać. Każe mu odpoczywać i wracać do zdrowia, po czym wychodzi… Zimińscy martwią się o córkę. Ola tłumaczy rodzicom, że choć rozumie ich troskę, denerwują ją ciągłe pytania o samopoczucie. Zapewnia, że jak tylko poradzi sobie z kryzysem, oni pierwsi się o tym dowiedzą. Po chwili dzwoni do niej Szymek. Jest mu przykro, że nie przyszła wczoraj na imprezę. Proponuje, żeby spotkali się dzisiaj i poszli razem na koncert. Ola, choć bez entuzjazmu, zgadza się pomyśleć o tym. Szymek prosi Daniela o poradę sercową. Pyta, czy może starać się o względy Oli bez obaw, że straci w nim przyjaciela. Daniel daje mu do zrozumienia, że nie żywi już żadnych uczuć do byłej dziewczyny. Kiedy jednak dowiaduje się, że kolega poczynił już pewne kroki, aby zdobyć Olę, natychmiast chce dowiedzieć się, czy się umówili. Ola ma wątpliwości, czy powinna spotykać się z kolegą Daniela. W końcu decyduje się iść na koncert, ale nie może przestać myśleć o byłym chłopaku. Szymek pociesza ją, że Daniel powiedział mu, że daje jej wolną rękę. Słysząc to Ola rezygnuje z koncertu po czym, bardzo wzburzona, udaje się do swojego byłego chłopaka. Gdy Daniel otwiera drzwi, wymierza mu siarczysty policzek i płacząc oznajmia, że nie jest jego własnością. Basia, która jest mimowolnym świadkiem tej sceny, jest mocno zaskoczona zachowaniem Oli… Sara przynosi Igorowi maskotkę dla Julii. Przez chwilę rozmawia z nim o jego sprawach rodzinnych. Naczelny z zaniepokojeniem obserwuje gawędzącą parę. Po chwili wzywa Igora do siebie. Twierdzi, że ostatnie teksty chłopaka są dużo słabsze od tych, które pisał w przeszłości. Sugeruje kilka tygodni urlopu na uregulowanie spraw osobistych. Igor tłumaczy, że nie stać go na urlop, bo ma na utrzymaniu dziecko. Dodaje również, że jeśli szef chciałby się go pozbyć, dobrze by było, żeby zawiadomił go o tym z wyprzedzeniem, aby mógł znaleźć nową posadę. Sara robi ojcu wyrzuty, że znowu wtrąca się w jej relacje z Igorem. Naczelny zapewnia, że rozmawiał z Igorem wyłącznie o sprawach zawodowych. Twierdzi, że Nowak pisze coraz gorzej, a on musi dbać o poziom gazety. Dziewczyna mówi mu, że powinien bardziej troszczyć się o ludzi, a nie rzucać im kłody pod nogi, kiedy mają i tak dość problemów. Na odchodnym dodaje, że nie dziwi jej jego podejście, bo nawet o niej przypomniał sobie, gdy była już prawie dorosła… Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-09-20 o 21:59 |
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
O ja! będzie się działo
Jak myślicie - Igor spiknie się w końcu z Sarą? Na migawkach z TzG było jak jakąś niespodziankę urodzinową robili Kamilowi (ściągał spodnie i chciał się dobrać do Zuzy i wtedy wszyscy wyskoczyli, swoją drogą - co to za mieszkanie było może któraś z Was zauważyła, bo nie ich), to wtedy była z nim Magda, wesoła i ogólnie taka "zżyta z paczką".
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Szczególnie, że ona chyba nigdy nie powiedziała na niego rudy ani nic. Może zaślepiona była i widziała przystojnego, wysokiego blondyna