|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
to ja tez jeszcze zdazylam-
Lenko- wszystkiego najlepszego; rosnij pieknie, zdrowo i beztrosko. |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
te butki co kupiłaś bardzo fajne, ale jednak nie dla Kubusia jeszcze, Szymek starszy - zapomniałam![]() a my dzisiaj imprezkę mamy Kubusiową jak na złość jutro będę mieć 7 godzin w szkole i nie spędzę tego dnia z Nim Wczoraj byłam w szpitalu wieczorem na zastrzyku w kolano - niby przeszło ale jeszcze ćmi, za to zaczyna mnie boleć drugie Wywieźliśmy wczoraj 2 kartony do teściów, matko a ja nie widzę, żeby mi coś z szafek zniknęło - tego jest tyyyyle
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
Asiulek brawo zachodzenie
![]() Moje dziecko przyprawi mnie kiedyś o zawał serca, stoję sobie w kuchni i myję naczynia a ta gadzina z pokoju na swoich nóżkach przeszła się do kuchni i zaatakowała tulaśkiem moje nogi, myślałam że zejdę bo jej nie słyszałam ;D jak raczkuje to słyszę jak łapki uderzają o podłogę ale jak już idzie to z cichacza ![]() A i witam się w ten piękny słoneczny dzień
|
#2524 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lindsley Michaś jest uroczy ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
brawo ale fajnie moj napewno nie połdzie na roczek przynajmiej tak mi się wydaje---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- lindsley Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszych urodzin Lenko dla ciebie rówież przesyłam najlepsze życzenia
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! ![]()
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2011-03-13 o 09:06 |
||||||
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
Taaaaka cudna pogoda a mala nawet na spacer nie pojdzie, cholera jasna!;/ ja niedlugo znikam bo na cmentarz z mama jade, babcia miala imieniny dziadek tez i dzis ma ciocia wiec czas najwyzszy.
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
mała mi sie dziś z histerycznym płaczem obudziła, aż się biedna zanosiła
no i oczywiście od 6 jestem na nogach ![]() tz jeszcze śpi, gardło go boli piękna pogoda, aż się chce żyć
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ja już wzorem niektórych z Was, po śniadanku, poodkurzane, podłogi umyte, pranie się pierze, warzywka na sałatkę ugotowane, obiadu nie robię słodkie do kawki przywiezie mama Misiek wstanie i lecimy do ogródka chłonąć słonko
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze wam, bo ja tez bym chciala wziac mala na spacer
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio odkryła, że wystarczy mamie wsadzić palec głęboko do nosa i ta się budzi, więc od tej pory jako pobudkę stosuje tą metodę nie ma wyjścia, musze się obudzić, bo jak nie to wkłada głębiej
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Darusia u mnie z kolei na odwrót - cała rodzina na spacerze a ja w łózku Mój Dyź też dzisiaj o 6 wstał, ale mi to wszystko jedno, bo i tak nie spałam 3 noc z rzędu. Nie muszę pisać jak wyglądam bo to jasne Gardło mnie tak napier**** że szok, płukam po 100 razy dziennie i dupa a za 3 dni to brak bólu gardła nie będzie wynikał z płukania tylko z antybiotyku Baobabku trzymam kciuki żeby wsio się udało jak należy i czekam na focisza z imprezy a życzenia rzecz jasna będą jutro Bojku a dopiero dostałam od Ciebie smsa że na porodówce jesteś ... Misiek cudny ![]() No tak to chyba jeszcze nie było żebym jedna jedyna na wątku była Wracać! Niektórzy chorzy nudzą się w łóżkach!!
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-13 o 11:47 |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Gmyrelka- ja jestem w jeszcze gorszej sytuacji bo Ty sobie leżysz w łóżeczku a ja siedzę w pracy
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ugotowała Dyziowi suszonych śliwek - wypił butelkę. Czy jest sens miksować te śliwki i dać Mu jako deserek np jutro? Czy już wszystko co cenne wygotowała W sumie to chyba wygotowałam ale może nie zaszkodzi ![]()
|
|
#2533 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie jest go dużo - nie miałam aż takich akcji jak Izazula, po prostu jak nacisnę brodawki to coś leci ale żadnych zgrubień nie mam Na razie wydaje mi się że nie musisz nic brać - dopóki nie masz stanów zapalnych, nawału pokarmu czy innych jazd - zobacz jak będą Ci się piersi sprawowały Cytat:
Chłopak słodziak ![]() I zaległe wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytat:
słodziaka masz
|
|||
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mrugała ma fajne buty to pierwsze jakie kupiłam , aleładnie wykonane wkładeczki ze skóry . No i mają tą nieprzemakalną powłokę a u mnie jest bajoro pod domem , dlatego wybrałam właśnie takie . My też jedziemy na urlopik z linka 25-29 kwietnia sobie wybralismy bo na maj już wszystko zajęte . Na kąpanie to jeszcze nie pora , ale oby było słoneczko . w sumie maj czy czerwiec by nam nie pasił , bo i tak potem bułgaria . Ale pogoda dziś zaraz wyłażę uczyć Szymka jeździć na rpowerze ciekawe czy załapie he he .
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dajcie tego linka raz jeszcze
![]() Ile Marciemu dać kropli Cebionu bo ma katar gigant ?? Mam nadzieję że Go nie zaraziłam ![]() Justyś jak się czujesz?? Kiedy rodzisz ??
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-13 o 15:49 |
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta/polska...oczynek_w/1035
za szymka dopłacam 80 zł
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mója akrobatka od paru dni sama schodzi tyłem z sofy czy foteli ![]() I jeszcze nauczyła się pokazywać jak mnie kocha.Pytam się jak kocha mamusie,a ona robi w powietrzu łapkami wielkie koło ![]() I jeszcze paluszkiem pokazuje"nu,nu"dzisiaj to jej wyjątkowo podpadłam,bo od rana mi trzaska paluszkiem
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzisiaj cały dzien na dworze spędziliśmy. Pogoda super 15 stopni ![]() byłam w h&mie dzisiaj, jakie są świetne ubranka na dzieci czekam na wyprzedaże i wykupie chyba cały sklep![]() kilka zdjęć Zosi i Zosia z mamą (która ma wielki tyłek i jest gruba:P)
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja niunia tak jak Twoja polatać nie może bo wyrodna matka kupuje sobie,adziecko biedne butów nie ma![]() Ja za tydzień lece do h&m i aż się boję ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Sara a te buty co masz na nogach to teraz jakoś kupiłaś?bo widzę,że masz z tych co Ci polecałam.Sama mam też podobne.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie gruba, czuje się jak słoń;/ Buty kupiłam jakoś miesiąc temu w ccc, ale są super wygodne ![]() takie fajne bluzeczki i spodnie są, polówki też super były zółte, białe i różowe na dzieci, nowe rzeczy są, bo ta babka w sklepie mówiła że w tym tyg wykładali.
Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2011-03-13 o 18:25 |
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty już masz za sobą kupno butów dla dziecka,a ja za tydzień będę walczyła z tym Mam nadzieję,że gdzieś znajdę buty z emel albo cosik z elefanta-chyba,że kupię kolejne takie same jak ma Amelka i Gabusia![]() U mnie biedna z tymi butami dla dzieci,że wstydzić się powinni ![]() Nie jesteś gruba wariatko ![]() Ja to się nie nie będę potrafiła oprzeć(wez tu czekaj do wyprzedaży w czerwcu)i coś małej kupię,ale ja już na 92-98,bo mniejsze ma.
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2011-03-13 o 18:28 |
|
|
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
LENKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- SARA Zosia sama slodycz...i mamy takie same czapeczki ANAKAZAR dzis bylam chwilowo na zapupkach i zdarzylam tylko zobaczyc cene tuszu...nawet nie kupilam bo kurcze nie bylo czarnego...a cena to 80-85 zl...a dokladnie 20 f ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- a Ty ile w pl dajesz za ten tusz
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka 135zł.Rany jak ja Ci zazdroszczę tych cen;/
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Ania
![]() Dzięki Ana ![]() Sara no powiem Ci, że ja to się dziwie, że Ty w ogóle do ludzi wychodzisz!! Przecież takiego monstrum to ja w życiu nie widziałam Butki masz super, ale ja zawsze kupuje obcas i później stoi w szafie (ku rozpaczy mojego męża) - za wysoka jestem. Więc czaję się na te butki http://allegro.pl/cool-balerinki-jaz...9.html#gallery Szukałam całych ze skórki takich ale znaleźć nie mogę. ana gratki dla Niny Zdolniacha z Niej A Ona już umie chodzić??No i znowu wychodzi na to że mój Marci taki tępaczek Ani schodzić z kanapy ani chodzić ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-13 o 18:51 |
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz założyłam te buty. Ale popołudniu już chłodniej się zrobiło.Mnie tż wygnał ze sklepu, bo też nie mogłam się oprzeć i chciałam wszystko kupić Ja musze Zosi na lato pokupić ubranka, bo mało ma. Zosia to na jesień i zime ma już wszystko. Teraz jak będe kupowała to też na następne lato już. Mam koleżanke która ma córeczke rok starszą od Zosi to wiem mniej więcej jaki rozmiar brać. A one wzrostem są podobne
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Gmyrelka eee tam niziutki obcas mogłabyś sobie strzelić
A buty fajne.Nina w 8 miechu mi poszła przy chodziku,a w 9 puściła się(Asia ja też tego nie lubię)sama jezu i jak mi wstyd,że ja do tej pory jej butów nie kupiłam.Usprawiedliwiam się tym,że nie miałam gdzie i na łażenie po dworzu jeszcze było za zimno.
|
#2547 |
|
Wtajemniczenie
|
Te co Sara ma na sobie mają obcas
A te z linka fajne?? I może do tego taka torebka http://moda.allegro.pl/karmelowa-sko...502898040.html
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też cały dzionek poza domem uwielbiam takie wyjazdy Zosia wspaniala bo nie widzę
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak się czujesz na obcasach zle to nie patrz na nic,tylko je bierz jak Ci się podobają.Podobne bardzo wypuścił reserved tylko za 179zł.Torebka mi średnio podeszła.Jak masz coś na oku jeszcze to dawaj.
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
ana to jest tak - ja lubie obcasy, ale pod warunkiem że wsiadam w nich do auta, jadę na imprezę, tak siedzę i drinki piję i wracam też autem
A mi potrzebne są takie do biegania do pracy. Ostatnio poszłam na ten bankiet z koleżanką to w połowie drogi wróciłam się do domu i zmieniłam obcasy na płaskie Nogi mnie bolą po 5m (moja mama mnie przekonuje że to kwestia przyzwyczajenia i w końcu muszę się zmusić), no i jakoś się sobie do końca na obcasach nie podobam... niby mega wysoka nie jestem (170cm) ale chuda, długa jak tyczka plus obcasy Właśnie szukam jakiejś torebki i w sumie nic mi się nie podoba... ta też jakoś bez szału ale jako taka jest ![]() Baobabek była i NIC nam o Kubusiowych urodzinach nie napisała ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-13 o 19:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

te butki co kupiłaś bardzo fajne, ale jednak nie dla Kubusia jeszcze, Szymek starszy - zapomniałam
jak na złość jutro będę mieć 7 godzin w szkole i nie spędzę tego dnia z Nim
Wywieźliśmy wczoraj 2 kartony do teściów, matko a ja nie widzę, żeby mi coś z szafek zniknęło - tego jest tyyyyle

) ciągle i przechodzi juz 3-4 kroczki. A raz to zrobila tak, ze szła dwa kroki, zatrzymała sie, zlapala rownowagę- znów dwa kroki i tak przeszla pół pokoju
brawo 
no i oczywiście od 6 jestem na nogach
Misiek wstanie i lecimy do ogródka chłonąć słonko