|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-07-23 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-07-23 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byliśmy u znajomych na ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o mszę, to w porządku, ale ksiądz był na maksa usypiający... :/ Po prostu tak mówił jakby chciał a nie mógł :/ I na koniec żenująca "prywata" przez 5 minut chyba, żeby przed wejściem do kościoła nie sypać żadnymi monetami, ryżem i innymi rzeczami, bo potem przychodzi pani i musi to sprzątać i w ogóle :/ Tylko że nie wpadł na to, że przecież z Młodymi już to uzgodnił i jak czekaliśmy na mszę to mama Młodego mówiła gościom, że najpierw z kościoła wychodzą Młodzi a potem goście --> a że są tam takie długie schody to dopiero na dole obrzucamy tym co trzeba ech... To było takie nieeleganckie jak ksiądz to ujął :/ No i zaraz jak wychodziliśmy to już babety pchały się do kościółka na mszę o 18, organizacja niestety nie wyszła ani trochę... Ale Młodzi byli uroczy ![]() ![]() ![]() ![]() To są znajomi z naszej szkoły tańca - całą delegacją wybraliśmy się na ich ślub a po tym jak zapytaliśmy co tańczą na pierwszy taniec to stwierdzili... że jeszcze nie wiedzą ![]() ![]() ![]() No, to taka mała relacja ze ślubu ![]() ![]()
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zadomowienie
|
Tja... czytalam na Facebooku, szkoda dziewczyny bo glos miala naprawde nieprzecietny i oryginalny, szkoda ze zmarnowala taka szanse od losu...mogla zrobic naprawde mega kariere...
Z informacji ktore podaja w NL wynika ze sie po prostu zacpala na smierc, a to ze mila problemy z narkotykami nie bylo zadna tajemnica... Nie wiem czy widzialyscie jej pierwszy koncert ktorym miala rozpoczac swoja trase koncertwa pare tyg temu...przyszla kompletnie zalana, i nie potrafila nic poza belkotem z siebie wydobyc... Wrzucam wam linka... http://www.youtube.com/watch?v=GeCTgATpfq0 Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2011-07-23 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Rozeznanie
|
Aaa... Sikoreczko - ja też oczywiście wypełniłam tę ankietkę
![]() A jeśli chodzi o Amy to cóż... szybko się żyje - krótko się żyje... Każdy ma problemy, ale skoro jest się dorosłym to chyba na tyle rozumnym żeby mieć świadomość wpływu alkoholu i narkotyków na własne zdrowie ![]()
#2528 |
Zakorzenienie
|
Kochane wpadłam się pożegnać. Jutro (a w zasadzie już dziś
![]() ![]() Przeraża mnie wizja 15-godzinnej podróży samochodem ale już nie mogę się doczekać morza, plaży i słoneczka. Do zobaczenia już zapewne w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczątka w niedzielny poranek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Chatko specjalnie dla Ciebie recenzja filmu. Wg mnie jeśli chodzi o efekty 3 d to D N O totalne szkoda kasy bo tak na prawdę na palcach jednej ręki można policzyć sceny w których tak na prawdę coś ciekawego z tym 3d jest. Oczywiście różnica jest w całym filmie bo niby Ci się wydaje że np koło nich stoisz. Ogólnie książkę słabo pamiętam więc o kwestii tego jak wiele zostało zmienione się nie wypowiem ogólnie pod koniec przysypiałam ![]() wiecie jaką akcję wczoraj miałam? Jedziemy sobie z TŻcikiem do kina w CH Plaza ulicą Wieniawską (to takie info dla dziewczyn z Lublina żeby wiedziały mniej więcej o jaką okolicę chodzi) w każdym razie tam jest pod górkę no i tak trochę wolniej jechaliśmy ja patrzę a gdzieś między samochodami śmignęła mi biała suknia ślubna. To mi się radarek włączył no i jak podjechaliśmy bliżnej no patrzę idzie PMka przyglądam się jej i nie wiele myśląc walnęłam tekstem " o kurde ona ma moją suknię" ![]() ![]() ![]()
#2531 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Od razu chciałabym się odnieść do skarpetkowego sposobu zakręcania włosów - niestety na moje beznadziejne, smętne kudły nie zadziałał... no trudno :p Aaaj... Wreszcie pięknie świeci słonko ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laseczki! Wpadnę tu do Was na małą przerwę w działaniu ![]() ![]()
#2532 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ZA ! Ale niestety nawet zboczeniec bez fi*ta i jaj może zgwałcić..... Znam przypadek, że pijany facet nie "mógł" i zgwałcił kobietę........... ubitą butelką z piwa !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() lecę pomóc w przygotowaniu obiadu. dziś TŻ przychodzi na obiad ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() kiciu no i niewiele brakło, a wszystko by się wydało ![]() sztuczka_magiczka udanego gotowania, sprzątania itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że w niedzielę tutaj nikt nie zagląda.
TŻcik mój śpi, a ja już zdążyłam kościółek odwiedzić, śniadanko zjeść, herbatkę wypić. Byliśmy wczoraj na domówce, obaliliśmy winko i mnie główka boli, chyba za chwilkę pójdę się obok niego położyć. No to miłej niedzieli!!!!!!
#2536 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Hellloooł !
Ja na chwile tylko chcę się przywitać ![]() Wczoraj impreza była fantastyczna! Wytańczyłam się za wszystkie czasy i normalnie dawno nie bawiłam się AŻ tak dobrze ![]() To nic że spałam 3 godzinki, zaraz mykamy z paczką i TZ na gokarty do Tarnowa, więc buziaki Wszystkim i milego dnia! ![]()
#2538 | ||
Rozeznanie
|
No, zakupki konkretnie uczynione, zabieram się za sprzątanie (bo syfek niesłychany nastał
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (opowiedz przy okazji coś o Was, co już macie przygotowane/zamówione, opowiedz o swojej wizji ślubu, może masz jakiś kolor przewodni, coś charakterystycznego? ![]() Cytat:
![]() ![]() I Wam wszystkim życzę miłego dnia!
![]() |
#2539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - zakochałam się w tych małych białych kwiatuszkach - stephanotisach ;-) więc może jeśli oprawa to będzie jakaś biało fioletowa (i wtedy chyba zdecyduję się na fioletowe butki ![]() ![]() ![]() PS. ale fajny ten wątek, muszę ,,tylko" nadrobić wcześniejsze 80parę stronek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Akinom Witaj w naszych skromnych progach
![]() Ciekawe te suknie, które wkleiłaś i ładne ![]() A i oprócz tych 80 stron, są też inne części, gdybyś chciała poczytać ![]()
#2543 |
Raczkowanie
|
Hi hi widziałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
akinom50227 najbardziej spodobała mi się ta suknia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1311505200.
i ten bukiecik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1311505522 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Cisza i spokój widać, że weekend nastał wszystkie Pm odpoczywają albo u rodziców bądź teściów na obiadku ![]() Witaj Akinom kolejna osoba z Wrocławia ja też stamtąd jestem i ciekawi mnie jaką sale wybraliście??? Sukienki bardzo ładne kolor przewodni jest ok mój to bordo ![]() ![]() Ja właśnie czekam na swojego Tż bo ma przyjechać na obiadek życzę wszystkim miłej niedzieli ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-07-24 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cod o pogody to chyba nigdy nie przewidzisz jaka będzie, ale jak dziewczyny rzuciły czar to na pewno się sprawdzi ![]() ![]() Cytat:
Podzielę się z wami co się nam wczoraj przydarzyło. Stwierdziliśmy, że wybierzemy się na spotkanie ze znajomymi w takim pubie niedaleko domu Tż-ta. Pojechaliśmy do niego zostawić samochód i poszliśmy na nogach ale ja stwierdziłam, że jednak pojadę autem do siebie, żeby nie musiał mnie odprowadzać po imprezce i nie piłam. Około 3 wróciliśmy się po samochód i pytam go dlaczego okno w jego pokoju jest otwarte na oścież bo było inaczej jak wychodziliśmy (a okno zaczyna się na wysokości ok 1m nad ziemią). Parzymy a tam kwiatek na ziemi i jeszcze jakieś jego ubrania na polu pod oknem. Wchodzimy do środka i patrzymy a tam meble pootwierane kwiatki które były na parapecie w środku na ziemi. Wychodzi na to, że ktoś się włamał. Na szczęście zniknął tylko koniak, który był na szafie i jedno piwo (a były dwa...dziwne). Pokój wyglądał jakby ktoś czego szukał, na szczęście laptop był w kuchni na pietrze i nie zgonił. Kluczyki zapasowe od auta były na szafce ale też nie zginęło nic z samochodu. Ale ja się śmiertelnie przestraszyłam. Tż rano rozmawiał z policją ale powiedzieli mu, że nie ma sensu składać doniesienie (czy jak się to nazywa) bo wszędzie już były nasze odciski palców, a o policji wcześniej nie pomyliliśmy. Normalnie masakra!!!
![]() |
#2547 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propos handmade - Neniu powiedz mi proszę Kochana, w jaki sposób zaginałaś swoje zaproszenia? Może pisałaś, ale nie pamiętam... Robiłaś to jakoś po swojemu czy ktoś Ci zrobić (lub sama zrobiłaś?) bigi wzdłuż przewidywanego zgięcia, żeby było ładniej? Bo chcę zamawiać papier na dniach a u sprzedającego z wyższą ceną można sobie zażyczyć (też za opłatą) zrobienie takich bigów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2548 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaką salę wybraliście? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za recenzję ![]() Cytat:
![]() ![]() Podobają mi się Twoje inspiracje, a przymierzałaś już którąś z tych sukien? Czy na razie tylko oglądasz? Cytat:
![]() My byliśmy wczoraj na grillu, o dziwo późnym popołudniem, kiedy tam jechaliśmy wyszło piękne słońce ![]()
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
No trochę dziwna sytuacja ale co zrobić, dobrze, że tylko tak się skończyło.
A tak z innej beczki to właśnie siedzę i oglądam sukienki na allegro. Z racji tego, że ze ślubną mam mały problem to stwierdziłam, że zrobię sobie przerwę i poszukam jakiejś na drugi dzień. I właśnie chwiałam wiedzieć co myślicie o sukniach Laury Scott. W sumie znalazłam je na allegro i pewnie nie są oryginalne ale zawsze mogę zamówić w sklepie firmowym albo odwiedzić krawcową. Od początku myślałam, że sama sobie zaprojektuje sukienkę na drugi dzień ale chyba mam za dużego stressa, że nie wyjdzie tak jak chce. Wklejam linki z allegro. http://moda.allegro.pl/fioletowa-suk...713501360.html http://moda.allegro.pl/laura-scott-z...718246619.html
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.