Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 07:36   #2521
bybella
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Dzień dobry mamusie!

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Bella, myślę, że dzidziuś szybko nadrobi
ja też staram sie myśleć pozytywnie

agatek - ja dzisiaj postaram się zadzwonic do tej szkoły rodzenia w Toruniu i dowiedzieć co i jak, w internecie przeczytałam gdzieś w komentarzach wiesz, że szkoła nie jest już darmowa, tylko kosztuje chyba 300 zł

wkurza mnie to, że w pracy odkąd powiedziałam o ciąży nie mam nawet kontaktu z szefowymi, nawet nie zapytały się jak się czuję, co słychać, nic! myślą chyba, że do końca będę pracować nawet nie mówią czy i kogo mam przyuczyć do zastępstwa. echh szkoda gadać...

a Wy tyle już kupujecie, ja nawet o tym nie myślę jeszcze, dopiero tak chyba od 5tego miesiąca zacznę kupować jak będzie wszytko ok
Stary 2011-08-19, 07:46   #2522
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

dzien dobry
ale maz zrobił mi niespodzianke po nocce przygotował pycha sniadanko swieze bułeczki, zrobił twarozek ze szczypiorkiem i paroweczki i warzywka Nooo nie czesto mu sie to zdarza
teraz poszedł spac a ja nie wiem co mam ze soba robić bo sie na deszcz u nas zapowiada, ja wczoraj wieczorem dom wysprzatałam obiad z wczoraj i laba
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:16   #2523
anankee
Rozeznanie

inutil, pędem do lekarza, nie chce cię straszyć ale od swędzenia i opuchnięć zaczyna się cholestaza ciążowa, zrób badania wątrobowe. Oby to jednak nie było to!
A jakie masz ciśnienie?

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:22   #2524
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
inutil, pędem do lekarza, nie chce cię straszyć ale od swędzenia i opuchnięć zaczyna się cholestaza ciążowa, zrób badania wątrobowe. Oby to jednak nie było to!
A jakie masz ciśnienie?
o kurde, faktycznie to jest niebezpieczne. Właśnie czytam o tym dziadostwie. Inutil, idź do lekarza!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:32   #2525
MissZuzia
Zadomowienie

Hej brzuchatki Ale mamy piękny dzień, aż żal siedzieć w pracy Tak słab owypowiadacie się o tych rzeczach z Lidla i wyborze, a ja miałam dziś po pracy zajrzeć do niego. W takim razie jeszcze się zastanowię
Strasznie ciężko na sercu mi się zrobiło jak przeczytałam tu wasze wiadomości o tej wizażance. Boże uchowaj nas od takich przeżyć

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

ja już po śniadaniu, dzisiaj jajecznica ze szczypiorkiem

staraupa nie jesteś jedyna ja musiałam się położyć i przesmutać przez ten czas bo różne myśli przychodzą do głowy

Aż do dzisiaj jestem zła na tego Lidla, zawsze takie super rzeczy a teraz kicha z tym dzieciatymi ;>

Mam pytanie, macie może coś takiego? Od kilku dni w nocy strasznie swędzą mnie dłonie oby dwie strony, są całe opuchnięte i swędzące, budzę się i je drapię. rano jak wstanę to opuchnięte jak balerony... co to może być?
ja bym skonsultowała to z lekarzem, gdzieś kiedyś słyszałam o swędzeniu różnych partii ciała - okazało się, że dziewczyna miała cholestazę, czy jakoś tak. Ale nie wiem czy też puchła
Mnie czasem poswędzi brzuch wokół pępka ale to wszystko.

Spadam na kawusię - ja piję odf tygodnia Ricore, ale zastanawiam sie czy nie przerzucić się na zwykłą zbożówkę, bo to jednak kawka z cykorii 60% i ma 40% kawy naturalnej więc ma w sobie tę kofeinę piję jedną ale nawet nie codziennie.... już schizuję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:39   #2526
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
A jakie masz ciśnienie?
kurde, nie strasz mnie co to jest? muszę wygooglować. Do lekarza idę w poniedziałek.

ciśnienie różnie - w szpitalu miałam 170/80 -> ale to pewnie stres, bo normalnie mam w miarę niskie, nogi też czuję jak bym miała opuchnięte
Stary 2011-08-19, 08:42   #2527
Lucy1111
Zakorzenienie

Inutil, a w którym Ty jesteś tygodniu? i kiedy zauważyłaś to swędzenie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 08:50   #2528
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Inutil, a w którym Ty jesteś tygodniu? i kiedy zauważyłaś to swędzenie?
dzisiaj 20t0d dokładnie. Niby piszą że to zaczyna się później ale... normalnie mnie nastraszyłyście, dobrze że w poniedziałek mam wizytę.

Swędzi mnie tak od 2-3 dni i najgorsze że te dłonie i stopy trochę też, a ręce czuję że mam opuchnięte

ehh, ok spokój, spokój, spokój....

napisałam tż, to napisał że na razie nie mam pić gazowanego i słodyczy i poczekamy do poniedziałku, będę się obserwować. A właśnie sobie kupiłam 2l sprite bo mi się chciało
Stary 2011-08-19, 08:52   #2529
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj 20t0d dokładnie. Niby piszą że to zaczyna się później ale... normalnie mnie nastraszyłyście, dobrze że w poniedziałek mam wizytę.

Swędzi mnie tak od 2-3 dni i najgorsze że te dłonie i stopy trochę też, a ręce czuję że mam opuchnięte

ehh, ok spokój, spokój, spokój....

napisałam tż, to napisał że na razie nie mam pić gazowanego i słodyczy i poczekamy do poniedziałku, będę się obserwować. A właśnie sobie kupiłam 2l sprite bo mi się chciało
piszą, żeby zrezygnować ze słodyczy i słodkich gazowanych napojów. Ale można pić kompoty.
Na forum są dziewczyny, u którym wykryto to dziadostwo w 20t.

Dobrze, że o tym napisałaś, im wcześniej skonsultujesz to z lekarzem, tym lepiej.

Jejku, martwię się o Ciebie...
Stary 2011-08-19, 08:53   #2530
Haniula
Zakorzenienie

Miss zuzia spokojnie jedną kawke możemy pić. a zbozowej do bólu. Ja pije espresso albo rozpuszczalną, a tak to inke. Przed ciaza piłam ze 3-4 kawy, wiec teraz bardzo trudno byłoby mi całkiem zrezygnowac. A lekarza pytałam i moge, a nawet przy moim czesto niskim cisnieniu to korzystnie
inutil nie ma co sie za wczasu denerwowac, ale dobrze ze masz w poniedzialek wizyte. Trzeba o tym powiedzieć.
A moze jestes na coś uczulona? teraz takie komary giganty są to moze tez na tle uczuleniowym oby tylko nic powaznego

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-08-19 o 08:55
Stary 2011-08-19, 08:54   #2531
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
kurde, nie strasz mnie co to jest? muszę wygooglować. Do lekarza idę w poniedziałek.

ciśnienie różnie - w szpitalu miałam 170/80 -> ale to pewnie stres, bo normalnie mam w miarę niskie, nogi też czuję jak bym miała opuchnięte
puchnięcie nóg to chyba standard w ciąży, mnie jeszcze tak wiercą okropnie Wczoraj kupiłam sobie w empiku DVD z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży "Fitness Dla Kobiet w ciąży" z CHIC m.in. na opuchliznę. Jeszcze nie oglądałam tego ani nie ćwiczyłam bo już sił nie miałam wieczorem
http://www.galeria-sportowa.pl/p/163...y-chic-mayfly/
dokładnie ten, dałam za niego tyle ile kosztuje w sklepie interentowym, widze że zaoszczędziłam na przesyłce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 08:55   #2532
anankee
Rozeznanie

to dobrze że masz tą wizytę tak szybciutko, koniecznie powiedz lekarzowi.
Jak swędzi brzuch to zazwyczaj nic groźnego, po prostu skóra się rozciąga i jest przesuszona, ale każde inne swędzenie trzeba zgłaszać.
będę trzymać kciuki za twoją wizytę

Emi!

Stary 2011-08-19, 08:56   #2533
ultraradiola
Wtajemniczenie

Inutil to strasznie szybko cie puchniecie dorwało. Najlepiej jak to skonsultujesz z lekarzem bo takich oznak nie ma co lekceważyć. A moze zadzwoń do swojej przychodni tam panie położne na pewno Ci powiedzą co robic Mnie czasem swedzi strasznie okolica pepka ale mysle ze to od naciagania sie juz skory.

Ja jak bylam ostatnio na wizycie to byla tam dziewczyna w 5,5 miesiacu ciaży byla tak strasznie opuchnieta ze nogi jej sie w bucie nie miescily Lekarz natychmaist ja do szpitala zamknal.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:05   #2534
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Mi właśnie dłonie puchną bardziej a nie stopy i swędzą też dłonie i palce

na szczęście piszą że jak się monitoruje wszystko to jest ok, tylko grozi wcześniejszy poród i trzeba uważać...

już nic nie czytam na ten temat, idę się za coś zabrać, posprzątam może albo zabiorę się za decoupage żeby się czymś zająć

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Jejku, martwię się o Ciebie...
spokojnie... w poniedziałek pójdę to powiem wszystko

MissZuzia Fajna ta płyta i cena normalna nawet
Stary 2011-08-19, 09:14   #2535
Haniula
Zakorzenienie

Mamuski a kiedy zaczyna wytykac pępek? mi mama ostatnio zwrocila uwage ze troche mi wypchało hee ja sie ciesze bo zawsze mi sie podobały wystajace pępusie u ciezarnych
Stary 2011-08-19, 09:24   #2536
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Mamuski a kiedy zaczyna wytykac pępek? mi mama ostatnio zwrocila uwage ze troche mi wypchało hee ja sie ciesze bo zawsze mi sie podobały wystajace pępusie u ciezarnych
Mi się wydaje że to zależy jaki rodzaj pępka miałaś wcześniej, i wtedy różnie wyglądają, czasem jeszcze bardziej wchodzi do środka czasem wypycha. Ja jak się okazało mam nierówny, miałam taki pimpeczek maleńki w środku, równo z brzegiem pępka ale jak mi brzuch urósł to ten pimpeczek jest przy boku śmiesznie wygląda to bo mam niesymetryczny pępek.

Stary 2011-08-19, 09:29   #2537
malamilutka
Przyczajenie

Hej mamuśki, byłam wczoraj na usg w 15/16 tygodniu, bardzo chciałam pleć poznać, ale dzieciak w ogóle leżał twarzą do ziemi i pupsko wypiął. Na samym początku była jakaś plama w okolicy nóg, ale potem wyglądała jak noga i lekarz mówił, że szuka tej plamy, bo może siusior ale nie mógł tego potem w ogóle odnaleźć. Mówi do mnie "jąderka zstępują w 17/18 to się za miesiąc zobaczy" a ja na to " nic ma nie zstępować, to ma być dziewczyna". A on " Chyba nie w tym przypadku".
No i powiem szczerze, trochę mnie lekuśnie na wstępie mina zrzedła, bo marzenia o córze skrzypaczce jak mamusia poszły w niepamięc, ale teraz sama nie wiem, na ile mu ufac. Niby na tym etapie tyle bywa pomyłek, ale sama też nie chcę znowu nadzieją życ przez miesiąc. Chłopak też może być, chociaż wiecie jakie ma się odczucia jak się człowiek głupio na coś nastawia Co sądzicie o takiej pomyłce lub niepomyłce?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Mi się wydaje że to zależy jaki rodzaj pępka miałaś wcześniej, i wtedy różnie wyglądają, czasem jeszcze bardziej wchodzi do środka czasem wypycha. Ja jak się okazało mam nierówny, miałam taki pimpeczek maleńki w środku, równo z brzegiem pępka ale jak mi brzuch urósł to ten pimpeczek jest przy boku śmiesznie wygląda to bo mam niesymetryczny pępek.
Wiecie co ja mam z pępkiem? Jakiś konował po porodzie związał mi pępek w jakieś dziwne origami, mama była na narkozie i nie miała szans dopilnować i teraz jak rośnie mi brzuszek, to pępek mi się otwiera na dwie strony, rozłazi coraz bardziej i możliwe, że czeka mnie przepuklina ciążowa. Ginekolog kazał obserwować. Pięknie... U własnego dziecka sobie dopilnuję...
malamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:36   #2538
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

malamilutka pomyłki się zdarzają, więc warto poczekać aż lekarz będzie na tyle pewien że powie a nie nastawiać się jest trudno

ja mam pępęk wklęsły a czy wystaje to chyba zależy od danego pępka
Stary 2011-08-19, 09:40   #2539
MissZuzia
Zadomowienie

Mój mąż ma wklęsły, taka dziura - zieje w niej ciemnością jak mu mówię he he bo jest spora. Mój był ładniejszy więc też będę, o ile mi się uda, pilnować jak naszemu synkowi będą wiązać, bo nie chcę takiego dziurska jak ma tż ale zapewne wszystko zależy od położnej czy lekarza czy sposobu w jaki wiążą w danym szpitalu....

Ale mnie synuś pokopuje dziś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 09:42   #2540
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malamilutka Pokaż wiadomość
No i powiem szczerze, trochę mnie lekuśnie na wstępie mina zrzedła, bo marzenia o córze skrzypaczce jak mamusia poszły w niepamięc
Jesteś skrzypaczką? Jak słyszę skrzypce, to mam łzy w oczach Też bm chciała, żeby moja ewentualna córka grała na skrzypcach To było takie moje niespełnione marzenie...
Co do płci, to stronę wcześniej dziewczyny wypisywały przypadki, że nawet 3 lekarzy mówiło, że będzie np. chłopiec, a po porodzie okazywało się, że jest dziewczynka Tak więc nadzieja jeszcze jest, ale nawet jak będzie chłopak, to i tak będziesz bardzo szczęśliwa. Ja to wiem
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:43   #2541
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Mój mąż ma wklęsły, taka dziura - zieje w niej ciemnością jak mu mówię he he bo jest spora. Mój był ładniejszy więc też będę, o ile mi się uda, pilnować jak naszemu synkowi będą wiązać, bo nie chcę takiego dziurska jak ma tż ale zapewne wszystko zależy od położnej czy lekarza czy sposobu w jaki wiążą w danym szpitalu....

Ale mnie synuś pokopuje dziś
Mi sie wydaje, ze to nie da rady dopilnować, bo skad wiedziec jak powinno wygladac to prawidlowe wiazanie
ja mam ładny pępek tzn mi sie widzi
Stary 2011-08-19, 09:46   #2542
anankee
Rozeznanie

ja mam pępek wklęsly, w ciąży z Emi też cały czas mialam wklęsły choć pod koniec ciąży już był bardziej płaski
Takze to faktycznie zależy od pępka.
Ja nie miałam także tej ciemnej kresy od pępka w dół i w ogóle mi się brodawki sutkowe nie zmieniły, ani się nie powiększyły ani nie ściemniały.

Emi!

Stary 2011-08-19, 09:49   #2543
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

jak dzisiaj wmam wolne to wstałam juz o 8 ;/ juz drugie pranie się pierze ;D chlebek i mleko kupione teraz odpoczywam chwile i biore się za sprzatanie.... pościel wietrzę na balkonie

Inutil nie matrw się... moze to jakies uczulenie po prostu albo grzybica??? kobiety w ciąży są podatne na różne grzybice.... o cholestazie na razie nie mysl..... mysle ze to nie to....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:53   #2544
malamilutka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Jesteś skrzypaczką? Jak słyszę skrzypce, to mam łzy w oczach Też bm chciała, żeby moja ewentualna córka grała na skrzypcach To było takie moje niespełnione marzenie...
Co do płci, to stronę wcześniej dziewczyny wypisywały przypadki, że nawet 3 lekarzy mówiło, że będzie np. chłopiec, a po porodzie okazywało się, że jest dziewczynka Tak więc nadzieja jeszcze jest, ale nawet jak będzie chłopak, to i tak będziesz bardzo szczęśliwa. Ja to wiem

No jestem, jestem I jednak chociaż straszna to praca, to zawsze chciałam, żeby moje dzieci chociaż trochę liznęły tego muzycznego półświatka Nie wiem czy moje dziecko coś już słyszy, ale ostatnio gram mu na pianinie, bo skrzypiec podobno niestety nie słyszą wbrew krążącej opinii o puszczaniu im mozarta i innych. Za wysokie dźwięki Będę szczęśliwa i z tego i z tego, to jasne. Natomiast mieć już pewność i w głowie poustawiać co i jak, to luksus
malamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:55   #2545
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

jak dzisiaj wmam wolne to wstałam juz o 8 ;/ juz drugie pranie się pierze ;D chlebek i mleko kupione teraz odpoczywam chwile i biore się za sprzatanie.... pościel wietrzę na balkonie

Inutil nie matrw się... moze to jakies uczulenie po prostu albo grzybica??? kobiety w ciąży są podatne na różne grzybice.... o cholestazie na razie nie mysl..... mysle ze to nie to....
do poniedziałku nie czytam, nie myślę o tym. Może to jakieś uczulenie, bo ja podatna jestem zobaczymy co powie lekarz
Stary 2011-08-19, 09:57   #2546
kropeczka1984
Rozeznanie

Mamamilutka to widzę, że uzdolniona muzycznie jesteś Zazdroszczę Jak będzie chłopiec to też przecież może odziedziczyć po mamusi talent muzyczny, czego Ci ogromnie życzę
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:58   #2547
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

wiecie co, dzisiaj pierwszy dzień zwolnienia a ja się czuję jak na wagarach nigdy w zyciu jeszcze na zwolnieneiu nie byłam
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 10:00   #2548
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
do poniedziałku nie czytam, nie myślę o tym. Może to jakieś uczulenie, bo ja podatna jestem zobaczymy co powie lekarz
Tez pomyślałam ze uczulenie jakieś. Ale warto nie lekceważyć i sprawdzić prawda A poniedziałek juz blisko to sie przynajmniej zaobserwujesz

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:18   #2549
agawoo
Zakorzenienie

Hej

Szef wyszedł na spotkanie, więc mam chwilę, żeby Was nadrobić

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo chcę rozmawiać z szefem o moim zastępstwie i napomknąć mu, że chyba od września idę na zwolnienie
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

Ja pracuje po 9 godzin fakt mam bardzo blisko do pracy ale na prawdę zaczyna mnie męczyć siedzenie na krześle przy komputerze a to dobrze nie wpływa na maluszka. Dlatego tez postanowiłam ze od września idę na zwolnienie bardziej mi sie będzie opłacało siedzenie w domku niż chodzenie do pracy
No ja też chyba powinnam, ale dopiero co wróciłam do pracy, i jakos mi tak niezręcznie już na zwolnienie iść ... TZ na mnie wrzeszczy, sama wiem, że to męczące i stresujące, ale mimo wszystko mam opory

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a ja byłam wczoraj w Lidlu ale strasznie sie rozczarowałam. I wyszłam zła. Wszystko było przeprane i żadnej rewelacji nie było. Chciałam kupić chociaż ręczniczki dwa dla maluszka ale ich jakoś strasznie sie pogorszyła w porównaniu jakie były ostatnio i został tylko różowy. Jeszcze jakby był niebieski to bym kupiła.
Ultra, ja właśnie ten niebieski, ostatni kupiłam. Rewelacji nie ma, ale i tak jeszcze będę musiała kupić jeden albo dwa na zmianę, więc ujdzie w tłumie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
wkurza mnie to, że w pracy odkąd powiedziałam o ciąży nie mam nawet kontaktu z szefowymi, nawet nie zapytały się jak się czuję, co słychać, nic! myślą chyba, że do końca będę pracować nawet nie mówią czy i kogo mam przyuczyć do zastępstwa. echh szkoda gadać...

a Wy tyle już kupujecie, ja nawet o tym nie myślę jeszcze, dopiero tak chyba od 5tego miesiąca zacznę kupować jak będzie wszytko ok
Ja zastępstwo już mam zorganizowane, tzn. jest zatrudniony stażysta Trochę go przyuczam, ale teraz on zastępuje moją koleżanke, która jest na urlopie

Cytat:
A jakie masz ciśnienie?

Anankee, jakie te badania wątroby trzeba zrobić? Jadę jutro zrobić przeciwciała tarczycowe, to bym od razu to zrobiła. Wizytę mam za 2 tygodnie, ale jakby wyniki wyszły nie takie to pójde w poniedziałek.
Mnie swędzi wszystko (uda, ręce i brzuch) - ale zwalałam to na alergię

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:22   #2550
czubasek20
Zakorzenienie

Cześć mamusie
Czuje się dziś fatalnie, bolą mnie nogi... jak wtedy kiedy miałam dostać okresu i całą noc miałam koszmary - obudziłam się zapłakana Nie mam siły się nawet ruszyc, może mi przejdzie bo chciałam się nad zalew wybrac i trochę nogi opalic.

Co do pępków, ja mam wklęsły ale tak delikatnie wklęsły.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości