![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to że to nie do uwierzenia jest po prostu że tak może być. Jak ktoś nie zna tego to nie wie jaka to męka... a jak tylko przestanę ćwiczyć to moja waga od razu w górę idzie.. a teraz mam tyle na głowie że znów trudno mi znaleźć czas na ćwiczenia regularne posiłki itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
ja zrzucam dosyć szybko, ale to na początku sama woda, potem spalanie tłuszczu idzie wolno... poza tym później czeka mnie zwykle mega efekt jojo... dlatego trzeba zmienić styl życia i odżywianie na stałe a nie dorywczą dietą... ale to takie trudne
![]() aż mnie skusiło: http://citeam.pl/oferty/warszawa/catering-dietetyczny gdybym pracowała to zamówiłabym sobie, a niech mi wożą do pracy ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
ja nie cwiczac przytylam 20kilo. najgorsze ze juz sie oswajalam z mysla ze moge byc taka bo i tak mnie kocha ale jednak to bylo zludne myslenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co jednak wydaje mi się najtrudniejsze? że schudnąć trzeba z "miłości do siebie", że właśnie najpierw się człowiek musi zaakceptować i zrobić to dla siebie, z miłością a nie przeciw sobie, wbrew sobie, karając siebie dietą.. bo to nigdy nie wyjdzie.. tylko jak tu zaakceptować siebie jak się właśnie tego w sobie nie lubi
![]() no nic zmykam spać bo rano muszę wstać na zajęcia ![]() ![]() Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-10-12 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
tiaaaa, tylko widzisz ja juz powoli akceptowalam siebie i dupa
nic lachonki ide spac bo padam na ryjka. pomarudzilam, podolowalam sie a teraz czas spac. buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i nie jest mi obcy problem bezskutecznego odchudzania i ćwiczeń. Ba! U mnie dość łatwo spadają centymetry z górnych partii ciała, a dupsko ani drgnie i odchudzając się tylko zwiększam i tak już widoczną dysproporcję. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Dobranoc. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podam swój przykład, tylko z innej strony... mój TŻ mimo, że mi często dokucza to też nie jest doskonały... jest po prostu chorobliwie chudy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiadomo, że mimo tych wielu uszczypliwości i fizycznych niedoskonałości kochamy się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale reszty nie bardzo rozumiem... w sumie wszystko zależy od podejścia ![]() poza tym w ubraniu wyglądam dobrze, ale jak je zdejmę to już nie bardzo ![]() ![]() no i zrobiłam sobie małe postanowienie ![]() ![]() ![]() ![]() i oczywiście jutro wstaję minimum o 10 a nie o 12 jak ostatnio ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() ![]() Cytat:
![]() Sylvi, nie przejmuj się gadaniną P. Faceci tak mają, mój też tak gada, chociaż wiem, ze uwielbia mój tyłek. Ja jestem ciekawa ile ważę, bo nie mam tutaj wagi, ale nie jest mi jakoś spieszno do kupowania jej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() przepraszam za brak mojego udzielania się na wątku ale relaksujemy się z tżtem i komputer jak na razie wlaczalismy tylko po to , żeby kase za mieszkanie przelać ![]() wczoraj mieliśmy szalony dzień : zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sylvi to super , że poznalas rodzinke P. i , że zna już rozmiar pierścienia ![]() ![]() widze rozmawialyscie o kolorowych butach do ślubu-hm ja nie wiem, sama sie nie zastanawialam chyba jakie wybiorę...zobaczymy ![]() ala widze , że nam sie rozwijasz kulinarnie ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() a napisalas Mutny zrob sobie zdjecie pod D&G - przypomialo mi sie jak w 2005(wiec majac 14 lat) bylam we Wloszech i robilysmy sobie z kuzynka zdjecia pod sklepami: Prada,Dior,Chanel ![]() ![]() Gaja powodzenia kochana ![]() Gala tez lubie Gok Wana ![]()
#2531 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś znów uczelnia na szczęcie jadę dopiero o 10.54 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
no nic laski lece do tej %^*&^%$# pracy. buźka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny...oszalałam! Umówiłam się na bezpłatny pomiar tkanki tłuszczowej u dietetyka!
![]() Jutro między 9-15 idę i już nie mogę się doczekać. Będę na 100% pewna, czy moje uda i dupsko to kwestia budowy, czy jednak to wina tłuszczyku. A co do boba - nie zrobię sobie takiego, który mi się najbardziej podoba, bo zwróciłam uwagę na to, że aby uzyskać taki efekt, to trzeba włosy ostro wycieniować, a ja chcę właśnie zejść z cieniowanych włosów. Podetnę je jakoś figlarnie...pytanie tylko na ile cm się zgodzę, bo przecież chcę zapuszczać włosy. ![]()
#2534 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo mam zawsze problem z kupnem butów bo mam dużą stopę, więc jak znalazłam ładne białe to kupiłam w zimie "na zapas" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2535 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Gaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
A ile taka przyjemność kosztuje poza promocjami? ![]() Bob to cieniowanie włosów głównie na tylnej partii ![]() ![]() Piona ja też schodzę z cieniowania i zapuszczam ![]() ![]()
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, ale niestety wizyty u dietetyków do tanich nie należą. ![]() No u mnie to kawał włocha jest jeszcze poszarpany i to wygląda tak, że mniej-więcej do ucha mam proste włosy, a niżej rozjechaną na wszystkie strony szczotę. ![]() Nieźle sobie z tym radzi czary spray Glisskur z keratyną (wydaje mi się, że wygładza). Hehe ![]()
![]() |
#2538 | ||
Zadomowienie
|
Napisane przez 1988Marlena
![]() Zgadzam się z każdym słowem ![]() ![]() ![]() My z TŻ też poprostu mówimy sobie prosto z mostu co myslimy ![]() ![]() ![]() Zresztą Ł. mi powiedział kiedyś jak na allegro oglądaliśmy pierścionki "Jak kupię i nie będzie Ci się podobał to powiedz to wymienimy bo widzę że trudno będzie mi trafić w Twój gust" ![]() Więc ja się czaić nie będę ![]() Fajne macie podejście do kwestii niezgody w gustach. Podoba mi się ![]() ![]() ![]() W kwestii pierścionka powiedziałam Tżowi jakie mi się podobają i żeby zapamiętał huehe ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- No Piona, piona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- PS. kurde podoba mi się ten brzydal --> ![]() huehe idealnie odzwierciedla mój stan (świrniętego) ducha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() Faktycznie ładne. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [QUOTE=sylvi_86;29915516]ja nie cwiczac przytylam 20kilo. najgorsze ze juz sie oswajalam z mysla ze moge byc taka bo i tak mnie kocha ale jednak to bylo zludne myslenie[/Q UOTE] a zawsze miałaś tendencje do tycia? a może to ma jakieś podłoże choroby np. niedoczynnośc, czy tam nadczynnośc tarczycy ? Ja bym radziłą sprawdzic to też pod tym kontem zdrowotnym. Ja byłam u lekarza, bo mimo, że dużo jadłam traciłam na wadze.. Zawsze miałam stałą wagę 59kg. I okazało się, że mam prawdopodobnie problem z tarczycą. Badanie na szczęście wykazało, że jest wszystko ok. Teraz znowu tyje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
mój tż męczy mnie ,,zakładaj szpilki, zakładaj mini'' to mu mówię,ze to jest niebezpieczne... ale już podczas jego nieobecności kupiłam 2pary butów na szpilach, tylko teraz te mini...uhuhu chyba na allegro... ja tylko narzekam na jego ciało, za chudy, nie mogę patrzeć na wystające kości
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o mateczko, dość brutalny tekst ![]() też tak myślę, że pewnie dostała 5! czyli piątkę z wykrzyknikiem ![]() ![]() Cytat:
![]() PIONA za zielień ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie nudy... jak zwykle ![]() ![]() wcinam zupę, podem idę po chleb i do szewca ![]()
![]() |
#2543 | |
Zadomowienie
|
Ja buszowałam po wątkach "dla zakręconych" - chyba trzeba zacząć reanimowac moje loczki (po operacji jakoś mi "padły" i nie chcą się kręcić, możliwe że to narkoza tak wpłynęła na skręt
![]() A teraz chyba idę "na kijki" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Gajuś czekamy na dobre wieści i popijawę ![]() ![]()
![]() |
#2544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mialam boba nie cieniowanego i mi sie podobal ![]() Cytat:
![]() Kochana, jeszcze ironii w naszym wykonaniu nie widzialas ![]() Siema laski! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A w ogole chcialam sie pochwalic, ze dostalam sie do promotra do tego, do ktorego chcialam ![]()
![]() |
#2545 | |
Zadomowienie
|
Hej, weszłam od razu po pracy sprawdzic czy są jakieś wiadomości od Gajki. Pewnie oblewa magistra i wpadnie za tydzień
![]() ![]() To ja zawsze byłam chudzielcem. Szczyt mojej 'chudości' przypadł niestety na czas mojego poprzedniego związku (strasznie się wszystkim przejmowałam, mieliśmy ciągłe kłótnie, z nerwów mało jadłam) i ważyłam 42 kg przy wzroście 162 cm ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
aQ, bylas moze w tej pasmanterii?
![]() ![]()
#2547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
O ja, o ja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Jaka tu cisza...
#2549 |
Zadomowienie
|
No więc tak: w poniedziałek mają miec dostawę i ma byc czerwony sztruks (rzeczywiście wykupują go szybko). Cena to 38zł/m
![]() ![]()
#2550 |
Zakorzenienie
|
Oj, 38 zl to duuuzo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.