Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 00:04   #2521
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
No u mnie najgorsze że jest to że na mnie na prawdę niewiele działa.. muszę mocno ćwiczyć bardzo się ograniczać a efekty tak marne że szok... tak że ja to już wolałabym mieć niedowagę i martwić się jak przytyć niż nadwagę i bezskutecznie się odchudzać non stop

Moniq a ja właśnie nie jadłam kolacji i teraz głodna jestem ale już nie jadłam bo stwierdziłam że o tej porze to..
mam to samo. tez musze sie naharowac zeby chociaz gram zrzucic
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:09   #2522
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to że to nie do uwierzenia jest po prostu że tak może być. Jak ktoś nie zna tego to nie wie jaka to męka... a jak tylko przestanę ćwiczyć to moja waga od razu w górę idzie.. a teraz mam tyle na głowie że znów trudno mi znaleźć czas na ćwiczenia regularne posiłki itd...
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:13   #2523
rudy_moniq
Zadomowienie

ja zrzucam dosyć szybko, ale to na początku sama woda, potem spalanie tłuszczu idzie wolno... poza tym później czeka mnie zwykle mega efekt jojo... dlatego trzeba zmienić styl życia i odżywianie na stałe a nie dorywczą dietą... ale to takie trudne

aż mnie skusiło: http://citeam.pl/oferty/warszawa/catering-dietetyczny gdybym pracowała to zamówiłabym sobie, a niech mi wożą do pracy

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:13   #2524
sylvi_86
Zakorzenienie

ja nie cwiczac przytylam 20kilo. najgorsze ze juz sie oswajalam z mysla ze moge byc taka bo i tak mnie kocha ale jednak to bylo zludne myslenie
Stary 2011-10-12, 00:19   #2525
anannke
Zakorzenienie

Wiecie co jednak wydaje mi się najtrudniejsze? że schudnąć trzeba z "miłości do siebie", że właśnie najpierw się człowiek musi zaakceptować i zrobić to dla siebie, z miłością a nie przeciw sobie, wbrew sobie, karając siebie dietą.. bo to nigdy nie wyjdzie.. tylko jak tu zaakceptować siebie jak się właśnie tego w sobie nie lubi ? nie można myśleć że jak schudnę to siebie polubię/będę się sobie bardziej podobać.. bo z takim nastawieniem ciężko o trwałe dobre efekty... trzeba siebie polubić i w ten sposób dopiero walczyć

no nic zmykam spać bo rano muszę wstać na zajęcia dobranoc laseczki

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2011-10-12 o 00:22
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:23   #2526
sylvi_86
Zakorzenienie

tiaaaa, tylko widzisz ja juz powoli akceptowalam siebie i dupa

nic lachonki ide spac bo padam na ryjka. pomarudzilam, podolowalam sie a teraz czas spac. buziaki
Stary 2011-10-12, 00:26   #2527
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
moj chcial dobrze a wyszlo jak zawsze. ale ma chlopak racje. kto by chcial ogladac moj gruby zad....

z reszta wiem ze musze schudnac.. szkoda tylko ze to mnie tak zabolalo ...
Skąd ja to znam.

No i nie jest mi obcy problem bezskutecznego odchudzania i ćwiczeń. Ba! U mnie dość łatwo spadają centymetry z górnych partii ciała, a dupsko ani drgnie i odchudzając się tylko zwiększam i tak już widoczną dysproporcję.

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Dobranoc.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 01:28   #2528
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
ja nie cwiczac przytylam 20kilo. najgorsze ze juz sie oswajalam z mysla ze moge byc taka bo i tak mnie kocha ale jednak to bylo zludne myslenie
Kochana, oczywiście, że Cię kocha i będzie kochał wygląd akurat nie jest ważny w miłości tzn. nie aż tak jak nieraz nam się wydaje
podam swój przykład, tylko z innej strony... mój TŻ mimo, że mi często dokucza to też nie jest doskonały... jest po prostu chorobliwie chudy nieraz mówię mu, że mógłby się postarać, że musi przytyć, a on nie może ja oczywiście wiem, że to możliwe, ale musi porządnie się odżywiać, nie jeść śmieci i spożywać więcej niż jeden pełny posiłek dziennie w drugą stronę wszystko działa tak samo, TŻ mówi, że mogę się postarać, mogę schudnąć, tylko należy ograniczyć pewne rzeczy i nie podjadać wieczorami naturalnie jedno i drugie ma rację, tylko tak naprawdę wszystko zależy od samozaparcia, a nie od gadania drugiej połowy
wiadomo, że mimo tych wielu uszczypliwości i fizycznych niedoskonałości kochamy się nawet jeśli on ma 10kg niedowagi a ja 10kg nadwagi paradoksalnie ta nieświadoma demotywacja wynika właśnie z miłości i troski
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Wiecie co jednak wydaje mi się najtrudniejsze? że schudnąć trzeba z "miłości do siebie", że właśnie najpierw się człowiek musi zaakceptować i zrobić to dla siebie, z miłością a nie przeciw sobie, wbrew sobie, karając siebie dietą.. bo to nigdy nie wyjdzie.. tylko jak tu zaakceptować siebie jak się właśnie tego w sobie nie lubi ? nie można myśleć że jak schudnę to siebie polubię/będę się sobie bardziej podobać.. bo z takim nastawieniem ciężko o trwałe dobre efekty... trzeba siebie polubić i w ten sposób dopiero walczyć

no nic zmykam spać bo rano muszę wstać na zajęcia dobranoc laseczki
zgodzę się z tym, że należy schudnąć z miłości do siebie
ale reszty nie bardzo rozumiem... w sumie wszystko zależy od podejścia ja np. akceptuję siebie, ale źle czuje się w tym ciele, bo sporo rzeczy mnie męczy... fizycznie nie wyglądam źle, ale moja kondycja jest fatalna i zmiana odżywiania jest istotna dla mojego zdrowia
poza tym w ubraniu wyglądam dobrze, ale jak je zdejmę to już nie bardzo bo brzuch odstrasza po prostu muszę naprawić kilka rzeczy, które popsułam i teraz ich nie lubię

no i zrobiłam sobie małe postanowienie stworzę dziennik żywieniowy każdego dnia będę zapisywać co zjadłam i o której godzinie jak nie spojrzę analitycznym okiem na to jakie g**no w siebie ładuję to chyba nie zmądrzeję... oczywiście zaczynam od jutra! a pogłębiona analiza już na koniec miesiąca
i oczywiście jutro wstaję minimum o 10 a nie o 12 jak ostatnio metoda małych kroczków, i znów ustawie się do pionu, o!

dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-10-12, 07:27   #2529
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Te fryzury co wkleiłaś są super Ja myślę, że pasowały by Ci
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
wiadomo, że mimo tych wielu uszczypliwości i fizycznych niedoskonałości kochamy się nawet jeśli on ma 10kg niedowagi a ja 10kg nadwagi paradoksalnie ta nieświadoma demotywacja wynika właśnie z miłości i troski
no to to się znosi jak jesteście razem i wtedy nie macie ani nadwagi ani niedowagi

Sylvi, nie przejmuj się gadaniną P. Faceci tak mają, mój też tak gada, chociaż wiem, ze uwielbia mój tyłek.

Ja jestem ciekawa ile ważę, bo nie mam tutaj wagi, ale nie jest mi jakoś spieszno do kupowania jej

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:11   #2530
jlys
Zakorzenienie

hej laski
przepraszam za brak mojego udzielania się na wątku ale relaksujemy się z tżtem i komputer jak na razie wlaczalismy tylko po to , żeby kase za mieszkanie przelać
wczoraj mieliśmy szalony dzień : zakupy kupilam pare ciuszków(sukienka, spodnie, 2 bluzki- pochwale sie oczywiście potem) plus kupiliśmy sobie dvd i wieczorem mieliśmy seans-a i najważniejsze tż kupil mi lusterko przepiękne w Ikea wieczorem tak nas nogi bolaly, że sie nawet wstawac nie chcialo , jutro jedziemy na basen a w piątek ide do pracyw sobote jade z mama do babci-tż nie jedzie bo musi w weekend iść do pracy..no ale nic- póki wolne-wypoczywamy dalej. Więc myśle , że niedziela-poniedzialek wróce już na dobre po urlopie na wątek

sylvi to super , że poznalas rodzinke P. i , że zna już rozmiar pierścienia oby niedlugo tą wiedzę wykorzystal w wiadomy sposób
widze rozmawialyscie o kolorowych butach do ślubu-hm ja nie wiem, sama sie nie zastanawialam chyba jakie wybiorę...zobaczymy
ala widze , że nam sie rozwijasz kulinarnie ostatnio ja robilam tez ciasto w niedziele i w piatek bede robić uwaga..tort dla babci
a napisalas Mutny zrob sobie zdjecie pod D&G - przypomialo mi sie jak w 2005(wiec majac 14 lat) bylam we Wloszech i robilysmy sobie z kuzynka zdjecia pod sklepami: Prada,Dior,Chanel
Gaja powodzenia kochana
Gala tez lubie Gok Wana
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:14   #2531
natasia20
Zakorzenienie

Dzień dobry
ja dziś znów uczelnia na szczęcie jadę dopiero o 10.54
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:42   #2532
sylvi_86
Zakorzenienie

no nic laski lece do tej %^*&^%$# pracy. buźka
Stary 2011-10-12, 12:08   #2533
Galadriela87
Zadomowienie

Dziewczyny...oszalałam! Umówiłam się na bezpłatny pomiar tkanki tłuszczowej u dietetyka!
Jutro między 9-15 idę i już nie mogę się doczekać. Będę na 100% pewna, czy moje uda i dupsko to kwestia budowy, czy jednak to wina tłuszczyku.

A co do boba - nie zrobię sobie takiego, który mi się najbardziej podoba, bo zwróciłam uwagę na to, że aby uzyskać taki efekt, to trzeba włosy ostro wycieniować, a ja chcę właśnie zejść z cieniowanych włosów.

Podetnę je jakoś figlarnie...pytanie tylko na ile cm się zgodzę, bo przecież chcę zapuszczać włosy.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-10-12, 12:11   #2534
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...zastanawiam się, czy nie ściąć się na krótko tzn. do szyi. Co prawda miałam i tak sporo ścięte, by wyrównać końce (wcześniej włosy schodziły mi w taki niby-trójkąt, ogonek), ale dalej widać, że były cieniowane.

Chodzi mi o coś takiego:

http://www.hairdohairstyles.com/images1/Bangs9.jpg

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ao6EtvgoJTl8cQ

Teraz wyglądam tak:
Fajne fryzurki, popieram ścięcie
Cytat:
Niahahaha (wredny śmiech) - to może nic nie powiem D. i mu zrobię niespodziankę? On lubi krótkie włosy...
zamień się facetem? mój lubi długie i każe mi zapuszczać a ja chcę ściąć
Cytat:

yyy a czemu masz już kupione ?
bo mam zawsze problem z kupnem butów bo mam dużą stopę, więc jak znalazłam ładne białe to kupiłam w zimie "na zapas" miały być tak normalnie, do kościoła w niedziele miałam w nich chodzić, ale jak się zaczęły rozmowy o ślubie z TŻem to zostawiłam do ślubu
Cytat:
a moj powiedzial ze mam super tylek ale jakby byl mniejszy to bylby jeszcze lepszy, super. to nawet on widzi ze gruba jestem. po prostu pieknie
JA BYM MU POWIEDZIAŁA ŻE "MAŁEGO" MA SUPER ALE JAKBY BYŁ WIĘKSZY TO BY BYŁ JESZCZE LEPSZY

Cytat:
Mnie się właśnie takie filigranowe babki podobają. Przy moim wzroście mogłabym być taką kruszynką.

A tak, to na razie przypominam jego:

http://rlv.zcache.com/bambi_thumper_...67vsu7_500.jpg

...chodzi mi o tyłek - niekoniecznie o zęby czy uszy.
Sorry to nie z Ciebie tylko z tekstu i obrazka

Cytat:
sylvi, myślę, że nie jest jeszcze najgorzej, jakbys miała takiego P. jakiego ja mam to byś chyba z domu nie wyszła przez kompleksy... jak mój kupuje mi prezenty z jakiejś okazji, to zawsze mam mały 'gratis' dotyczący odchudzania... do tej pory pamiętam, jak z biżuterią dostałam herbatki na odchudzanie ... myślałam, że padnę
nie mówiąc o ostatnim prezencie na urodziny w postaci steppera... ale z tego akurat byłam zadowolona
mój TŻ to skarb ta...

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

też uwielbiam jeść (zgadnijcie co teraz robię... )
O masakra

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:14   #2535
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
hej laski
przepraszam za brak mojego udzielania się na wątku ale relaksujemy się z tżtem i komputer jak na razie wlaczalismy tylko po to , żeby kase za mieszkanie przelać
wczoraj mieliśmy szalony dzień : zakupy kupilam pare ciuszków(sukienka, spodnie, 2 bluzki- pochwale sie oczywiście potem) plus kupiliśmy sobie dvd i wieczorem mieliśmy seans-a i najważniejsze tż kupil mi lusterko przepiękne w Ikea wieczorem tak nas nogi bolaly, że sie nawet wstawac nie chcialo , jutro jedziemy na basen a w piątek ide do pracyw sobote jade z mama do babci-tż nie jedzie bo musi w weekend iść do pracy..no ale nic- póki wolne-wypoczywamy dalej. Więc myśle , że niedziela-poniedzialek wróce już na dobre po urlopie na wątek

sylvi to super , że poznalas rodzinke P. i , że zna już rozmiar pierścienia oby niedlugo tą wiedzę wykorzystal w wiadomy sposób
widze rozmawialyscie o kolorowych butach do ślubu-hm ja nie wiem, sama sie nie zastanawialam chyba jakie wybiorę...zobaczymy
ala widze , że nam sie rozwijasz kulinarnie ostatnio ja robilam tez ciasto w niedziele i w piatek bede robić uwaga..tort dla babci
a napisalas Mutny zrob sobie zdjecie pod D&G - przypomialo mi sie jak w 2005(wiec majac 14 lat) bylam we Wloszech i robilysmy sobie z kuzynka zdjecia pod sklepami: Prada,Dior,Chanel
Gaja powodzenia kochana
Gala tez lubie Gok Wana
Hej Kochana, to fajnie, odpoczywajcie sobie i cieszcie się sobą jak macie możliwość. My tu czekamy na Ciebie

Ciekawe jak tam Gaja oj napewno obroniła na 5 +

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Dziewczyny...oszalałam! Umówiłam się na bezpłatny pomiar tkanki tłuszczowej u dietetyka!
Jutro między 9-15 idę i już nie mogę się doczekać. Będę na 100% pewna, czy moje uda i dupsko to kwestia budowy, czy jednak to wina tłuszczyku.

A co do boba - nie zrobię sobie takiego, który mi się najbardziej podoba, bo zwróciłam uwagę na to, że aby uzyskać taki efekt, to trzeba włosy ostro wycieniować, a ja chcę właśnie zejść z cieniowanych włosów.

Podetnę je jakoś figlarnie...pytanie tylko na ile cm się zgodzę, bo przecież chcę zapuszczać włosy.

A ile taka przyjemność kosztuje poza promocjami?

Bob to cieniowanie włosów głównie na tylnej partii ale bez cieniowania tez mozna osiągnąć niezły efekt
Piona ja też schodzę z cieniowania i zapuszczam ale jeszcze duuuużo mi zostało

Stary 2011-10-12, 12:23   #2536
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość

Masz świetny styl pisania hehe

Wyczuwam szczyptę ironii
Afrodita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:27   #2537
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
A ile taka przyjemność kosztuje poza promocjami?

Bob to cieniowanie włosów głównie na tylnej partii ale bez cieniowania tez mozna osiągnąć niezły efekt
Piona ja też schodzę z cieniowania i zapuszczam ale jeszcze duuuużo mi zostało

Nie mam pojęcia, ale niestety wizyty u dietetyków do tanich nie należą. Pomiary są pewnie dokonywane w ramach wizyty.

No u mnie to kawał włocha jest jeszcze poszarpany i to wygląda tak, że mniej-więcej do ucha mam proste włosy, a niżej rozjechaną na wszystkie strony szczotę.

Nieźle sobie z tym radzi czary spray Glisskur z keratyną (wydaje mi się, że wygładza).

Cytat:
Sorry to nie z Ciebie tylko z tekstu i obrazka
Hehe

~Xbox & rock fan
Stary 2011-10-12, 13:03   #2538
Afrodita
Zadomowienie

Napisane przez 1988Marlena
Zgadzam się z każdym słowem żeby było jasne ja tez się nie obrażam na nikogo, ani nie unoszę
My z TŻ też poprostu mówimy sobie prosto z mostu co myslimy Np. Jak mu na mikołajki kupiłam ładny sweter w tamtym roku to wiedziałam że nie będzie zachwytu bo mamy rozbieżne gusta jeśli chodzi o ubrania dla niego, no i jak go ubrał to mi powiedział z miną cierpiętnika "nie mogłaś mi kupić książki?" a ja z szerokim uśmiechem "w książkę się nie ubierzesz jak będziemy jechac do mojej rodziny - a u nich masz wyglądać jak człowiek"
Zresztą Ł. mi powiedział kiedyś jak na allegro oglądaliśmy pierścionki "Jak kupię i nie będzie Ci się podobał to powiedz to wymienimy bo widzę że trudno będzie mi trafić w Twój gust"
Więc ja się czaić nie będę

Fajne macie podejście do kwestii niezgody w gustach. Podoba mi się My z TŻ niby mamy podobny gust, ale w pewnych kwestiach biżuterii, czy ubioru się różnimy. Owszem zdarzy się, ze jakiś ciuch spodoba nam się obojgu, ale czasem jak TŻ wskaże palcem na jakąs bluzke to pojawia mi się na twarzy szyderczy uśmiech Z nas takie mieszańce, raz coś się nam podoba wspólnie, raz się nie zgadzamy

W kwestii pierścionka powiedziałam Tżowi jakie mi się podobają i żeby zapamiętał huehe by przypadkiem - jak to któraś wizażystka napisała- nie kupił jakiegoś gniota, tym bardziej, ze wie, iż jestem baaardzo wybredna. To on do mnie.. jak będę coś planował to pójdziemy razem i sobie wybierzesz. I po sprawie. od razu rzekłam.. łeeee wolę, jak to będzie niespodzianka. Wystarczy zapamiętac co lubię

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Jedna wielka PIONA!! Mam dokladnie to samo!!

No Piona, piona. Fajnie mieć Sprzymierzeńca w tej sprawie, który nie napluje w twarz gniotom mówimy NIE!(ostatnie stwierdzenie nic nie ma wspólnego z moim nastawieniem do kwestii materialnej, wręcz przeciwnie, jest znikome ani też do samego pojmowania sensu etapów związków, życia..) Po prostu już taka ze mnie ZIMNA DRANIA Taki charrrrrakter przez wielkie 'CH'

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

PS. kurde podoba mi się ten brzydal -->
huehe idealnie odzwierciedla mój stan (świrniętego) ducha

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Jeszcze podobają mi się chabrowe Ojjj ciężko będzie się zdecydowac jak przyjdzie mi je wybierac
Nie wykluczam białych, ale nie kupię typowo ślubnych - u mnie w mieście od lat leżą te same w stylu tych
http://wloclawek.olx.pl/buty-slubne-iid-14963772
oolaboga buty na zdjęciu ogólnie ładne, ale ja generalnie preferuję już coś 'nowocześniejszego'

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Chcialabym miec taki bukiet bukiet ,albo gozdziki fuksjowe ( piona ala)
Bardzo ładny bukiet

Cytat:
Też mi się bardzo spodobało to połączenie I weź tu wybierz to jedyne
Faktycznie ładne. Ja jednak powiedziałam sobie, że z różu w ogóle zrezygnuje, bo jakoś tak nie przepadam. Jak coś to tylko w małych ilościach. Ja chcę miec pomarańczowy bukiet a balony na sali będą zielone z racji, że uwielbiam 'żywy, ciepły' odcień zieleni.. w połączeniu z pomarańczem
Stary 2011-10-12, 13:27   #2539
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
bezrobocie dobija.... ty szukasz nowej. ja fajniejszej, oby sie nam jak najszybciej udalo
no to ja też się dołączam do wpisu również szukam pracy, ale jak na razie bezskutecznie to już pół roku mija!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

[QUOTE=sylvi_86;29915516]ja nie cwiczac przytylam 20kilo. najgorsze ze juz sie oswajalam z mysla ze moge byc taka bo i tak mnie kocha ale jednak to bylo zludne myslenie[/Q UOTE]

a zawsze miałaś tendencje do tycia? a może to ma jakieś podłoże choroby np. niedoczynnośc, czy tam nadczynnośc tarczycy ? Ja bym radziłą sprawdzic to też pod tym kontem zdrowotnym. Ja byłam u lekarza, bo mimo, że dużo jadłam traciłam na wadze.. Zawsze miałam stałą wagę 59kg. I okazało się, że mam prawdopodobnie problem z tarczycą. Badanie na szczęście wykazało, że jest wszystko ok. Teraz znowu tyje Co prawda kwestia 2 kg, ale dla kobiety to już dużooo! dla mnie przynajmniej

Cytat:
JA BYM MU POWIEDZIAŁA ŻE "MAŁEGO" MA SUPER ALE JAKBY BYŁ WIĘKSZY TO BY BYŁ JESZCZE LEPSZY
heueh dobreee

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 13:30   #2540
adela50
Wtajemniczenie

mój tż męczy mnie ,,zakładaj szpilki, zakładaj mini'' to mu mówię,ze to jest niebezpieczne... ale już podczas jego nieobecności kupiłam 2pary butów na szpilach, tylko teraz te mini...uhuhu chyba na allegro... ja tylko narzekam na jego ciało, za chudy, nie mogę patrzeć na wystające kości
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:44   #2541
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
sylvi.... don't worry, mój gada tak samo wszystko pięknie, ładnie, ale gdyby było mniej to by było ładniej
taa.. mniej szkoda, że o cyckach tak nie mówią to leci raczej w drugą stronę Jakby bylo więcej.. .

Cytat:
Ja na swój tyłek nie narzekam, za to chętnie ujędrniłabym udka. Ale wiem, że cwiczenia przesuną się do wiosny, zimą totalnie nie mam motywacji ani chęci do cwiczeń Tylko brzuszki robię wtedy (i to nie zawsze) i koniec
Ja za to dupsko, albo raczej pupunię -tak ładniej brzmi- bym trochę ujędrniła TŻ co prawda sie nią zachwyca i nie widzi żadnych wskazań.. tiaa.. no nie wiem.. czy on mnie po prostu tak kocha (niewątpliwie) i nie mówi całej prawdy.. albo faktycznie tak jest ale nie ma co.. MY BABY MUSIMY SAME CZUC SIĘ DOBRZE
Stary 2011-10-12, 14:02   #2542
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
bo mam zawsze problem z kupnem butów bo mam dużą stopę, więc jak znalazłam ładne białe to kupiłam w zimie "na zapas"
aaa... na zapas... no jasne
o mateczko, dość brutalny tekst
Cytat:
Ciekawe jak tam Gaja oj napewno obroniła na 5 +
też tak myślę, że pewnie dostała 5! czyli piątkę z wykrzyknikiem czyli wyróżnienie
Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość
Faktycznie ładne. Ja jednak powiedziałam sobie, że z różu w ogóle zrezygnuje, bo jakoś tak nie przepadam. Jak coś to tylko w małych ilościach. Ja chcę miec pomarańczowy bukiet a balony na sali będą zielone z racji, że uwielbiam 'żywy, ciepły' odcień zieleni.. w połączeniu z pomarańczem
PIONA za 'fuj' do różu
PIONA za zielień chociaż ja chyba wolę ciemniejszą do tego żywy żółty i czerwony ekstra, uwielbiam wesoło, kolorowo
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
mój tż męczy mnie ,,zakładaj szpilki, zakładaj mini'' to mu mówię,ze to jest niebezpieczne... ale już podczas jego nieobecności kupiłam 2pary butów na szpilach, tylko teraz te mini...uhuhu chyba na allegro... ja tylko narzekam na jego ciało, za chudy, nie mogę patrzeć na wystające kości
PIONA za kościotrupka... patrzeć nie jest źle, gorzej przytulić chłopak niknie w sobie

u mnie nudy... jak zwykle z pracy nikt nie dzwonił
wcinam zupę, podem idę po chleb i do szewca

Stary 2011-10-12, 14:06   #2543
1988Marlena
Zadomowienie

Ja buszowałam po wątkach "dla zakręconych" - chyba trzeba zacząć reanimowac moje loczki (po operacji jakoś mi "padły" i nie chcą się kręcić, możliwe że to narkoza tak wpłynęła na skręt )
A teraz chyba idę "na kijki", wczoraj nie byłam bo lało

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
aaa... na zapas... no jasne
o mateczko, dość brutalny tekst

też tak myślę, że pewnie dostała 5! czyli piątkę z wykrzyknikiem czyli wyróżnienie
a jego tekst nie był brutalny?
Gajuś czekamy na dobre wieści i popijawę

Stary 2011-10-12, 14:47   #2544
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
hmm białych kwiatów nie widzę, chciałabym,żeby jednak się odróżniały od sukni no ale o to będę się martwiła przy ew wyborze bukietu
Dokladnie, tez biale u mnie calkiem odpadaja!

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
To jest Nas dwie
Trzy

Cytat:
ja tam na slubie chce miec biala suknie. obojetnie czy to bedzie koscielny czy nie. aleeee kazdy ma swoje zdanie. nikt nikogo do niczego nie zmusi
PIONteczka!

Cytat:
Dziewczyny...zastanawiam się, czy nie ściąć się na krótko tzn. do szyi. Co prawda miałam i tak sporo ścięte, by wyrównać końce (wcześniej włosy schodziły mi w taki niby-trójkąt, ogonek), ale dalej widać, że były cieniowane.

Chodzi mi o coś takiego:

http://www.hairdohairstyles.com/images1/Bangs9.jpg

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ao6EtvgoJTl8cQ

Teraz wyglądam tak:
Fryzurki ladne ale wlasnie pytanie czy zapuszczasz czy nie

Ja mialam boba nie cieniowanego i mi sie podobal

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
No że niby zaliczone te sklepy

Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość
Wyczuwam szczyptę ironii
Kochana, jeszcze ironii w naszym wykonaniu nie widzialas

Siema laski! A propos odchudzania wpierdzielilam kilka kromek z Nutellą bo taka mialam na nia ochote od jakiegos czasu, ze nie wiem

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

A w ogole chcialam sie pochwalic, ze dostalam sie do promotra do tego, do ktorego chcialam

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:50   #2545
aQ01
Zadomowienie

Hej, weszłam od razu po pracy sprawdzic czy są jakieś wiadomości od Gajki. Pewnie oblewa magistra i wpadnie za tydzień

Cytat:
To ja zawsze byłam chudzielcem. Szczyt mojej 'chudości' przypadł niestety na czas mojego poprzedniego związku (strasznie się wszystkim przejmowałam, mieliśmy ciągłe kłótnie, z nerwów mało jadłam) i ważyłam 42 kg przy wzroście 162 cm Teraz ważę 49-50 kg i wyglądam w końcu tak jak zawsze chciałam

Cytat:
Wjechało by mu to na ambicję

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:54   #2546
aluniaaaaa
Zakorzenienie

aQ, bylas moze w tej pasmanterii? ja znalazlam jeden sklep u mnie ale tam chcieli 55 zl za metr

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-12, 14:57   #2547
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
aQ, bylas moze w tej pasmanterii? ja znalazlam jeden sklep u mnie ale tam chcieli 55 zl za metr
Wybieram się za chwilę

Stary 2011-10-12, 15:35   #2548
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wybieram się za chwilę

O ja, o ja

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Jaka tu cisza...

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-12, 15:57   #2549
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
O ja, o ja
No więc tak: w poniedziałek mają miec dostawę i ma byc czerwony sztruks (rzeczywiście wykupują go szybko). Cena to 38zł/m Jeśli bardzo Ci się nie spieszy, lub nie kupisz nigdzie indziej to podejdę Ci w poniedziałek, kupię i wyślę

Stary 2011-10-12, 16:01   #2550
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Oj, 38 zl to duuuzo ale fakt, ze taniej niz u mnie ale dziekuje ci ogromnie za checi zamowie welur jednak, znalazlam za 14 zl

Małżeństwo 06.09.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości