|
|
#2521 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
Grzejemy wieczorami, mamy ok 21 stp. Wiem, powinno byc o ten jeden stp mniej.
Wilgotnosci nie mam czym sprawdzic. Kłade mokry recznik na kaloryferze. Jak jeszcze nie bedzie przechodzic to po 20-tym kupie nawilzacz...a nie chciałam bo grzybki... Ważkau nas dzis była ewidentna chec nocnego poprzytulania... |
|
|
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
Weredka juz o tym Sosnowcu myślałam we wrześniu, tylko jakos zlot sie nie odbył a z bliźniakami byłoby jej sie najlepiej spotkać na miejscu
ja bym była ZA
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem ludzie kupują nawilżacze a się okazuje że wilgotność bez niego mają wystarczającą, po co wydawać na próżno, teraz w biednejbronce jest jakaś stacja pogodowa za 30zl chyba, wczoraj widziałam ... no a nawilżacz rzeczywiście trzeba często czyścić i wymieniać wkłady itp |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
co nikt nic nie pisze ?????????
Gabi wypiła 30ml mm, bez entuzjazmu
|
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ja pracuję
![]() A moje dziecko z teściową ( pewnie się bawi ) |
|
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki (zacałowałabym Was na śmierc
) Tż dostał pracę W poniedziałek jedzie do Torunia po samochód służbowy i zaczyna....o matko jak się cieszę ![]()
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje!!
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Sebastianek dziękuje wszystkim ciociom za życzonka
ciekawe jak tam zlot ![]() u nas z KILKOMA pobudkami ![]() o 23 1 3 7 o 8 30 wstaliśmy ![]() ja juz w nocy na autopilocie wtykam cyca i staje sie to dla mnie mniej meczące
|
#2532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja obiadek gotuję a Maciuś śpi już prawie 2 godz pogoda pod psem bleeeoczywiście jak to napisałam to się Macius obudził
Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-20 o 13:15 |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz jeszcze czekamy na dobre wieści od andziotki ![]() bawię sie z Marudkiem od rana, chyba już mi pomysłów brak, nakarmiłam odłozyłam do łóżeczka i niech się teraz sam sobą trochę zajmie ![]() ciekawe jak tam zlocik
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
no i niestety dostałyśmy antybiotyk
a tak chciałam tego uniknąć W oskrzelach czysto, ale ze względu na uszy pediatra kazała podać taki 3-dniowy. Bo ten katar u nas to praktycznie od wrzesnia, raz lepiej, raz gorzej, ale teraz od 2 tygodni była masakra Wogole nie dało sie jej nic wyciagnąć z noska, a takie odgłosy stamtąd wychodziły, ze szok....Mam nadzieję, ze juz będzie lepiej Oliwka zasnęła jakieś 20 min temu, to moze uda mi sie troche poczytać. |
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
strasznie się cieszę !!!!!basienka zdrówka !!! teraz już będzie ok !
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-10-20 o 13:01 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj dzień dżumy
![]() nic mi sie nie chce pogoda do d... seba na szczescie (odpukac) mało absorbujacy jest dzisiaj ale mam wyrzuty sumienia ze na spacer nie pójde bo jest obrzydliwie i w ogole nie mam siły i ochoty sie z nim bawic
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli macie fejsbuka
to jest promocja, można pobrać voucher na -30% na zakupy ![]() w sklepie 5.10.15.
|
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Wariatki moje kochane!
Na poczatek chcialam Wam podziekowac za poprawe mojego humoru. Myslalam, ze sie posikam, a jak wiecie piwo jest moczopedne Nocka spoko moze dlatego, ze Antek dostal o 18:00 kaszke z Hippa, bo przyszla probka z lyzeczka i znizkami. Bardzo fajna kaszka i pyszna ![]() Tak wiec spalismu do 8:00! Enchan na Twoj slub udam sie napewno chocbym z pielgrzymka miala isc Nie ma bata! Zazdraszczam Ci tej organizacji i w ogole. Mega stresu sie nazarlam, ale to byly suuuuper chwile Co do zlotow to masz racje. Jak dzieciaki beda starsze to latwiej nawet w pociag wsiasc i pojechac na drugi koniec Polski ![]() Andziot kochana moja. Ty nam tu zawsze pisalas, ze miekka piers nie swiadczy o mniejszosci pokarmu poza tym Gabi nie byla glodna widocznie skoro nie chciala. Grymasila jak chcialas dac mm? Jak by byla glodna to by chyba byla marudna, placzliwa... jak ie Gaba zachowuje?Dziewczonka magia naszych kciukow znow dziala Dziewczyny ja czytalam, ze nasze dzieci jeszcze sa za male na uczenie ich pewnych rzeczy. Poza tym dzieci, ktore na poczatku dostaly duzo czulosci i milosci od matki wyrastaja na bardziej pewnych siebie ludzi niz dzieci, ktore wyplakiwaly sie. Mnie tez to czasem denerwuje, ze Antek jest taki absorbujacy, ale mysle ze jest jeszcze maly i widocznie potrzebuje jeszcze takiej noworodkowej uwagi ![]() SEBUS!!!!! Chlopie wszystkiego naj ![]() Adasiu i Alanku z okazji miesiecznic zdrowka i radosci!!!
|
#2540 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zycze zdrowka
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||||
|
|
|
#2541 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może teraz się uda. Cytat:
![]() A gdzie mieszkasz??
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
bassienka duzo zdrówka życzę
![]() SiLLee juz zaczęłam pić jakieś szałwie, skrzypy ale szampon nie zaszkodzi więc jak będę w rossie to kupię
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy za gratki za ząbka
zosia super, że drugi dzień w pracy juz był lepszy a wizazu nietandziot moje cyce też juz mniej mleka mają. Po całej nocy, tak około 5 z rana wcale nie są twarde, jak to było jeszcze z miesiac temu Moze Gabulek był już najedzony i po prostu nie miała ochoty na wiecej ![]() W mieszkaniu grzejemy juz od jakichś 2 tygodni. Tyle, ze my mieszkamy w domu i mamy grzejniki na prad (ale jeszcze ich nie właczaliśmy w sypialni, tylko w kuchni i łazience), poza tym mamy taki kominek-kozę i tu palimy (to w salonie), a pomiędzy naszą sypialnia i pokojem Emilki mamy taką ścianowkę z kafli i tam też rozpalamy. Wogóle, to my w takim starym, kilkudziesięcioletnim domu mieszkamy. I mamy tak okolo 21-22 stopni. Ale ile wilgotnosci to nie wiem. delicadeza dużo zdrówka Dziewczonka gratulacje dla TZa ![]() Kurcze, mam problem (bo to chyba jest juz problem ) A mianowicie, Oliwka wogóle nie chce się przewracać, ani na brzuch z plecków, ani odwrotnie Rozmawiałam dzisiaj z pediatrą i dała nam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej. Pamietam, ze Emila majac 5 miesiecy juz sie wracała na wszystkie strony. Jutro będę w DSK z Miska, bo mamy wizyte u alergologa, to od razu sie umówię do por. rehablilitacyjnej.Wogóle zadzwonił przed jakimiś 10 min tel. Zapomniałam wyłączyć glośnika w komórce i Oliśka sie obudzila, wrrrr. ale dałam smoka i jeszcze usnęła. Babka z ING dzwoni i pyta czy Pani Jakaśtam, ja mówię, ze nie pomyłka (bo nie moje nazwisko podała). A ona przepraszam, ale czy jednak moze zajac chwilkę, jakieś badanie przeprowadzają. ja podziękowałam i mówię, ze mam małe dziecko i wogóle, ble, ble. I sie grzecznie rozlaczyłam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochane moje
![]() Od razu wpadłam się do Was pochwalic, nawet do mamy ani teściowej nie zadzwoniłam ![]() Jak już się do końca poukłada to znowu wracam do "wizażowania", bo będę miała na to czas ![]() Sebusiu, Adasiu i Alanku wszystkiego naj naj z okazji miesiącznicy ![]() Andziotku a za Twojego małża kciuki nadal zaciśnięte
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam wam tyklko napisać co mam na obiad:P
bo jest pycha szybkie i łatwe i moze bedziecie sobie chciały zrobic makaron świderki gotujemy kiełbase np. toruńską kroimy na kwadraciki cebule kroimy w kostke kiełbase z cebulą najpierw dusimy (dodając odrobine wegety i pieprzu) podsmazamy jak cebula jest juz miekka do miseczki na makaron dajemy kiełbaske z cebula i teraz trik ![]() na patelni zostało duzo przypieczonego smaku:P wlewamy tam kilka łyzek wody mieszamy i tym polewamy makaron i kiełbaske. bardzo to smaczne wiec polecam
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Biedronce. Sa bardzo fajne komplety czapka, szalik i rękawiczki za 23 zł, tyle, ze to chyba dla troszke starszych dzieciaczków. Kupiłam rozmiar L dla Emilki, a S-kę wzielam Oliwce (ale troszke za duze rękawiczki, czapka w sumie moze być)
Ot, tyle tylko chciałam ![]() Muszę poprasować troche, ale mi sie nie chce A ja zamiast prasować na wizazu siedzę
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
bassienka a "meskie" te komplety byly?
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
były
http://www.biedronka.pl/oferta/inspi...e/modny_sezon/ tu jest link i trzeba wejsc w tą gazetę i na 15 stronie są wzory |
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
dla Tz. Ale sie ciesze Bassienko zdrowka My bylismy sobie na dlugasnym spacerze. Pogoda super, pieknie slonko swiecilo Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-20 o 14:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

i zdrówka Ci życzę

Czekamy na Ciebie fasolko

a tak chciałam tego uniknąć
Wogole nie dało sie jej nic wyciagnąć z noska, a takie odgłosy stamtąd wychodziły, ze szok....Mam nadzieję, ze juz będzie lepiej