![]() |
#2521 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
Grzejemy wieczorami, mamy ok 21 stp. Wiem, powinno byc o ten jeden stp mniej.
Wilgotnosci nie mam czym sprawdzic. Kłade mokry recznik na kaloryferze. Jak jeszcze nie bedzie przechodzic to po 20-tym kupie nawilzacz...a nie chciałam bo grzybki... Ważkau nas dzis była ewidentna chec nocnego poprzytulania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
Weredka juz o tym Sosnowcu myślałam we wrześniu, tylko jakos zlot sie nie odbył a z bliźniakami byłoby jej sie najlepiej spotkać na miejscu
![]()
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem ludzie kupują nawilżacze a się okazuje że wilgotność bez niego mają wystarczającą, po co wydawać na próżno, teraz w biednejbronce jest jakaś stacja pogodowa za 30zl chyba, wczoraj widziałam ... no a nawilżacz rzeczywiście trzeba często czyścić i wymieniać wkłady itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
co nikt nic nie pisze ?????????
Gabi wypiła 30ml mm, bez entuzjazmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Wtajemniczenie
|
Bo ja pracuję
![]() A moje dziecko z teściową ( pewnie się bawi ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki (zacałowałabym Was na śmierc
![]() ![]() Tż dostał pracę ![]() ![]() W poniedziałek jedzie do Torunia po samochód służbowy i zaczyna....o matko jak się cieszę ![]() ![]()
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
Gratulacje!!
#2531 |
Zakorzenienie
|
Sebastianek dziękuje wszystkim ciociom za życzonka
![]() ![]() ciekawe jak tam zlot ![]() u nas z KILKOMA pobudkami ![]() o 23 1 3 7 o 8 30 wstaliśmy ![]() ja juz w nocy na autopilocie wtykam cyca i staje sie to dla mnie mniej meczące ![]()
#2532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja obiadek gotuję a Maciuś śpi już prawie 2 godz ![]() oczywiście jak to napisałam to się Macius obudził ![]() Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-20 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz jeszcze czekamy na dobre wieści od andziotki ![]() bawię sie z Marudkiem od rana, chyba już mi pomysłów brak, nakarmiłam odłozyłam do łóżeczka i niech się teraz sam sobą trochę zajmie ![]() ciekawe jak tam zlocik
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
no i niestety dostałyśmy antybiotyk
![]() ![]() W oskrzelach czysto, ale ze względu na uszy pediatra kazała podać taki 3-dniowy. Bo ten katar u nas to praktycznie od wrzesnia, raz lepiej, raz gorzej, ale teraz od 2 tygodni była masakra ![]() ![]() Oliwka zasnęła jakieś 20 min temu, to moze uda mi sie troche poczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
![]() basienka zdrówka !!! teraz już będzie ok !
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-10-20 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj dzień dżumy
![]() nic mi sie nie chce pogoda do d... seba na szczescie (odpukac) mało absorbujacy jest dzisiaj ale mam wyrzuty sumienia ze na spacer nie pójde bo jest obrzydliwie i w ogole nie mam siły i ochoty sie z nim bawic ![]()
#2537 |
Zakorzenienie
|
jeśli macie fejsbuka
to jest promocja, można pobrać voucher na -30% na zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Wariatki moje kochane!
Na poczatek chcialam Wam podziekowac za poprawe mojego humoru. Myslalam, ze sie posikam, a jak wiecie piwo jest moczopedne ![]() Nocka spoko moze dlatego, ze Antek dostal o 18:00 kaszke z Hippa, bo przyszla probka z lyzeczka i znizkami. Bardzo fajna kaszka i pyszna ![]() Tak wiec spalismu do 8:00! Enchan na Twoj slub udam sie napewno chocbym z pielgrzymka miala isc ![]() ![]() ![]() Andziot kochana moja. Ty nam tu zawsze pisalas, ze miekka piers nie swiadczy o mniejszosci pokarmu ![]() ![]() Dziewczonka magia naszych kciukow znow dziala ![]() ![]() Dziewczyny ja czytalam, ze nasze dzieci jeszcze sa za male na uczenie ich pewnych rzeczy. Poza tym dzieci, ktore na poczatku dostaly duzo czulosci i milosci od matki wyrastaja na bardziej pewnych siebie ludzi niz dzieci, ktore wyplakiwaly sie. Mnie tez to czasem denerwuje, ze Antek jest taki absorbujacy, ale mysle ze jest jeszcze maly i widocznie potrzebuje jeszcze takiej noworodkowej uwagi ![]() SEBUS!!!!! Chlopie wszystkiego naj ![]() Adasiu i Alanku z okazji miesiecznic zdrowka i radosci!!! ![]()
#2540 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zycze zdrowka ![]() ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A gdzie mieszkasz??
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
bassienka duzo zdrówka życzę
![]() SiLLee juz zaczęłam pić jakieś szałwie, skrzypy ale szampon nie zaszkodzi więc jak będę w rossie to kupię
#2543 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za gratki za ząbka
![]() zosia super, że drugi dzień w pracy juz był lepszy ![]() ![]() ![]() andziot moje cyce też juz mniej mleka mają. Po całej nocy, tak około 5 z rana wcale nie są twarde, jak to było jeszcze z miesiac temu Moze Gabulek był już najedzony i po prostu nie miała ochoty na wiecej ![]() W mieszkaniu grzejemy juz od jakichś 2 tygodni. Tyle, ze my mieszkamy w domu i mamy grzejniki na prad (ale jeszcze ich nie właczaliśmy w sypialni, tylko w kuchni i łazience), poza tym mamy taki kominek-kozę i tu palimy (to w salonie), a pomiędzy naszą sypialnia i pokojem Emilki mamy taką ścianowkę z kafli i tam też rozpalamy. Wogóle, to my w takim starym, kilkudziesięcioletnim domu mieszkamy. I mamy tak okolo 21-22 stopni. Ale ile wilgotnosci to nie wiem. delicadeza dużo zdrówka ![]() Dziewczonka gratulacje dla TZa ![]() Kurcze, mam problem (bo to chyba jest juz problem ![]() ![]() Wogóle zadzwonił przed jakimiś 10 min tel. Zapomniałam wyłączyć glośnika w komórce i Oliśka sie obudzila, wrrrr. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochane moje
![]() Od razu wpadłam się do Was pochwalic, nawet do mamy ani teściowej nie zadzwoniłam ![]() Jak już się do końca poukłada to znowu wracam do "wizażowania", bo będę miała na to czas ![]() ![]() Sebusiu, Adasiu i Alanku wszystkiego naj naj z okazji miesiącznicy ![]() Andziotku a za Twojego małża kciuki nadal zaciśnięte ![]()
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
ja chciałam wam tyklko napisać co mam na obiad:P
bo jest pycha szybkie i łatwe i moze bedziecie sobie chciały zrobic makaron świderki gotujemy kiełbase np. toruńską kroimy na kwadraciki cebule kroimy w kostke kiełbase z cebulą najpierw dusimy (dodając odrobine wegety i pieprzu) podsmazamy jak cebula jest juz miekka do miseczki na makaron dajemy kiełbaske z cebula i teraz trik ![]() na patelni zostało duzo przypieczonego smaku:P wlewamy tam kilka łyzek wody mieszamy i tym polewamy makaron i kiełbaske. bardzo to smaczne wiec polecam ![]()
#2546 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Biedronce. Sa bardzo fajne komplety czapka, szalik i rękawiczki za 23 zł, tyle, ze to chyba dla troszke starszych dzieciaczków. Kupiłam rozmiar L dla Emilki, a S-kę wzielam Oliwce (ale troszke za duze rękawiczki, czapka w sumie moze być)
Ot, tyle tylko chciałam ![]() Muszę poprasować troche, ale mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
bassienka a "meskie" te komplety byly?
![]()
#2548 |
Zadomowienie
|
były
![]() http://www.biedronka.pl/oferta/inspi...e/modny_sezon/ tu jest link i trzeba wejsc w tą gazetę i na 15 stronie są wzory |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
![]() ![]() ![]() Bassienko zdrowka ![]() My bylismy sobie na dlugasnym spacerze. Pogoda super, pieknie slonko swiecilo ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-20 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.