|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
czesc
mielismy isc z mlodym na dwor...zanim go ubralam i siebie, zjechalam na dol patrze a tu pada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Cześć....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
cześć.
Mania ma od wczorajszego popołudnia stan podgorączkowy. Tylko je i śpi. Szok bo jak zasnęła o 19:30 tak wstała o 8 ..z jednym przebudzeniem o 2 na jedzenie. Ja się wyspałam..ale akurat w tej sytuacji to się z tego nie cieszę. Kurde martwię się. Niby taka temp. to na zęby..ale nie słyszałam jeszcze żeby dziecko z tego powodu spało cały czas. Martwię się.
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Haniu a ile ma gorączki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Haniu, mała być może śpi z osłabienia, może coś ją bierze? Idę dziś po pracy do lekarza. Kliknęłam dzisiaj (w nocy ![]() Kliknęłam ostatnią parę - dziś jest dzień darmowej wysyłki oraz 10% rabatu, w sumie kwota do zapłaty to 152 zł. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ją widzę taką słaniająca się na nogach to serce mi się kroi.
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
tak pomiędzy 37,2- 37,8.
Cytat:
Buty spoko. Dużo tych dzetów trochę ale myślę że na nodze będą fajnie wyglądać. Mogłabym takie mieć ![]()
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś darmowa dostawa i 10% zniżki ![]() Ewentualnie - zapisując się do newslettera dostaje się 20 zł rabatu - te rabaty nie łączą się ze sobą (ale obydwa się łączą z darmową dostawą). Dzięki, Miśku. Myślałam długo o takich. W dodatku są w miarę tanie, bo to eko-skórka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet coś a la emu z dzetami mają..i to różowe ![]() Nie wiedziałam że aż taki kicz teraz "modny" Dobry dil z tymi butami zrobiłaś ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() Już 100 razy powtarzałam że 37,7 to tylko stan podgorączkowy. U dziecka dopiero 38,5 jest groźne i świadczy o jakimś stanie chorobowym. ![]() ![]()
![]() |
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widzę właśnie, że panuje moda na dżety ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się właśnie też podobają jakieś w wojasie i może tam nawet kupię, cena wyższa ale buty porządne. Od niedawna produkują też buty w rozmiarze 41 i muszę powiedzieć, że są porządnie wykonane. Tż ma stamtąd zimowe buty i teraz będzie trzeci sezon nosił a wyglądają naprawdę dobrze i nic się z nimi nie dzieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Asiuk niestety nie w moim guście, ale ważne że Tobie sie podobają i obniżka też fajna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na butach nigdy nie oszczędzam i dobrze na tym wychodzę ![]() Ja właśnie muszę kupić czarną skórę. Prawdziwą- nie jakąś ekoskórkę ![]()
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Hej,
szkolenie dziś się udało, ale dzień mnie "przetrzepał" fizycznie i psychicznie, zmęczona jestem bardzo. Resetuję się... Asiuk, buty zupełnie nie w moim klimacie ![]() Haniu, zdrówka dla Mani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Skórę też planuję kupić wreszcie porządną ![]() O takim kroju najlepiej: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...MI%20RAMIONAMI I porządna skórzana torba mi sie marzy ![]() ![]() W załączniku "moje" wojasowe buty ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-10-24 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Wczoraj posżłam pierwszy raz pobiegać, wytrzymałam całe 20 minut. Masakra ja nie mam wcale kondycji :/ xzora tu prośba do Ciebie. Wiem, że Ty biegasz i się tym interesujesz możesz napisać kilka zasad dla początkującego biegacza z zerową kondycją. Jak ma wyglądać rozgrzewka? Ile minut biegu a ile marszu. No takie tam ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzyj sobie jeszcze filmik o technice biegu: http://www.youtube.com/watch?v=sRcg5vjby8s co do tego ile minut biegu ile marszu, to kwestia dosyć indywidualna, ale jeśli kondycja zerowa, to zacznij od 1 tygodnia tego planu: 1. tydz. Biegnij 2 minuty, idź 4 minuty (powtórz 5 razy). 2. tydz.Biegnij 3 minuty, idź 3 minuty (powtórz 5 razy). 3. tydz.Biegnij 5 minut, idź 2,5 minuty (powtórz 4 razy). 4. tydz.Biegnij 7 minut, idź 3 minuty (powtórz 3 razy). 5. tydz. Biegnij 8 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy). 6. tydz. Biegnij 9 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy). 7. tydz. Biegnij 9 minut, idź 1 minutę (powtórz 3 razy). 8. tydz. Biegnij 13 minut, idź 2 minuty (powtórz 2 razy). 9. tydz.Biegnij 14 minut, idź 1 minutę (powtórz 2 razy). 10. tydz. Biegnij 30 minut. Biega się co drugi dzień ![]() a po bieganiu obowiązkowo rozciąganie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Hej
Niu na poczatku tak jest ale jak sie rozruszasz to bedzie i kondycja lepsze co przy dzieciach jest mile widziane ![]() a ja poszlam wczoraj na fitness i mam dzis zakwasy na rekach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie jest tak, że np. po szczepieniach młoda ma właśnie taki stan podgorączkowy - wtedy zawsze dam jej paracetamol, tak mi poradził pediatra. Bo to nie tylko o obniżenie temperatury chodzi, ale o ulgę w ogólnym samopoczuciu. Ale tak robię po szczepieniu tylko. Cytat:
![]() Mi bardziej od dżetów podobają się w kroju - takie buty robotnicze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak oglądałam te buty wcześniej, to mi się podobały średnio, ale widziałam parę stylizacji i wtedy się przekonałam ![]() Emilko, jakie masz sposoby na reset? U mnie najlepiej sprawdza się jeden, ale nie będę nikomu polecać ![]() Cytat:
![]() Też marzy mi się skóra, ale na to to mnie nie stać ![]() Cytat:
![]() Buty śliczne!!! Cytat:
Zastanawiam się nad mikrodermabrazją, była któraś na takim zabiegu? Niedaleko mojego biura jest polecany przez koleżankę salon i mają tam promocję - jeden zabieg razem z maską i serum kosztuje 50 zł. Po wczorajszej wizycie - mam za zadanie codziennie stosować relaksację. Mam dwa treningi do przećwiczenia: Jacobsona i Schultza. Jeden jest krótki i mam go wykonywać codziennie, drugi trwa 20 minut - na weekend. Mam też koniecznie zacząć się ruszać. Koleżanka chodzi na pilates, więc chyba się z nią umówię. No i leki mam nowe. Zobaczymy ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
napij się wieczorem gorącej herbaty z wkładką
![]() miskowa, pytałaś o wyjazdy świąteczne, ja bym sprawdziła ofertę biura CTK Trio, oni specjalizują się w wypoczynku w Polsce, mają mi.n turnusy świąteczne: http://www.ctk-trio.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0SK%C3%93RZANA Super ![]() Kupuj ![]() Dla mnie drogie buty to powyżej 400 zł ![]() Cytat:
A zawsze mam w pogotowiu paracetamol. Wczoraj kupiłam nurofen i aplikujemy co 8 godzin. Jak ma jakiś stan zapalny to na pewno pomoże a nie zaszkodzi ![]() Cytat:
Niektórzy lubia taki mocniejszy look a inni nie. Ja się w takim widzę. Mam w szafie trochę ciuchów które by super zagrały z tymi butami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie na skórę tez właśnie nie stać...niby miałam obiecane że bedę mogła zaszaleć w listopadzie z ciuchami- ale tak nam się rachunki nawarstwiły że nie zaszaleję. Mamy 3 zaległe czynsze do opłacenia ![]() Cytat:
Tez myśle nad tego typu zabiegami na zimę...w ogóle myślę pierwszy raz w życiu o tym żeby do kosmetyczki pójść. Moja skóra się starzeje ![]() Cytat:
![]() Umów się koniecznie.
![]() |
#2549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też spróbujesz? To się ściąga jako mp3. Trzeba wykonywać regularnie. I najpierw ponoć bywa trudne wyłączanie się - ale ponoć to objaw, który świadczy tylko o tym, że właśnie taki trening jest niezbędny. Cytat:
2. Dlatego "kontrowersje" napisałam w cudzysłowie - zdaję sobie sprawę, że to po prostu kwestia upodobań ![]() Ja ostatnio odkrywam, że lubię ciuchy proste, w miarę gładkie i jednolite - wtedy mogę je łączyć w różne zestawy i są tłem dla mocniejszego makijażu. Wtedy fajnie wyglądają jakieś oryginalne dodatki i np. takie nieszablonowe buty ![]() Jejku - właśnie odkryłam, w jakich odsłonach czuję się dobrze. Poważnie - dopiero teraz, jak to napisałam. 3. Nie chciałam tego właśnie pisać ![]() 4. Nie było wyjścia ![]() 5. Ja mam tylko nieco przymałą ekoskórę w kolorze butelkowej zieleni. Nie lubię tej kurtki. 6. Ja generalnie w ogóle nie chodzę do kosmetyczki, ale przydałoby mi się jakieś porządne oczyszczenie i większa troska o cerę. Kumpela była w tym salonie właśnie na mikrodermabrazji, więc chyba się skuszę. 7. Muszę. Bo na kontrolę mam przyjść za miesiąc i tym razem lekarz mnie już opier.doli, że nic nie robię ![]() Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2012-10-25 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Haniu, super ta skórka, którą pokazałaś. Niestety też ceny tych skór lekko mnie powalają. Ja byłam przedwczoraj na zakupach z mamą, kupiłam kurtkę zimową..a widziałam tyle pięknych rzeczy ![]() ![]() Asiuk, idź na dermo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.