|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
Nie kościelny mamy dopiero w czerwcu 2015 A w styczniu 2014 bierzemy cywilny, o czym wcześniej już myśleliśmy ale nie byliśmy jeszcze na 100% pewni no ale teraz to już koniecznie
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Anteria - aaaa patrz... jakoś od razu pomyślałam, że to w czerwcu 2014
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja już 8 miesięcy po. Z kilogramami jestem ok tylko fałdka została.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Też się cieszymy chociaż małe obawy mamy, ale to chyba normalne no i nie czuję się najlepiej, ale liczę że to wszystko minie i będzie dobrze![]() Talk- gratulacje, fajnie że się wam układa z pracą ![]() Małgoś no akurat kościelny zaplanowaliśmy na później, planujemy dość spore wesele a i data 6.06 nam się spodobała zresztą jest to też rocznica ślubu moich rodziców, a im się bardzo dobrze układa więc mam zamiar iść w ich ślady
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria - a to już masz objawy? jeśli tak to strasznie wcześnie ...
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam 5 tydz (licząc od ostatniej @), czy to za wcześnie na objawy nie wiem ale czuje się strasznie, najgorsze że brzuch i plecy mnie bolą, no i padam na twarz non stop jestem zmęczona i ciągle latam sikać, i od tyg nie śpię spokojnie, tylko co chwilę wstaję do kibelka albo nie mogę w ogóle spać a później w dzień ledwo mogę wytrzymać, no a już dzisiaj znowu wracam do pracy i nie wiem jak ja noc przetrwam
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria - aaaa to takie objawy ... ja myślałam, że ty o wymiotach czy mdłościach mówisz... oj będziesz ciągle niewyspana, ale pocieszę cię - w drugim trymestrze jest znacznie lepiej i powróci ci energia heheh
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymiotować też mi się zdarzało, ale nie wiążę tego z ciążą, po prostu ogólnie mam chory żołądek i zdarza mi się zwymiotować, nic nienormalnego To mnie pocieszyłaś z tym osłabieniem, a do drugiego trymestru to jeszcze tak długo Chociaż czas leci bardzo szybko i w sumie jakby nie patrzeć sama już mam drugi miesiąc zaczęty A mój Tż-t ciągle mi powtarza że przesadzam, szkoda że oni nie mogą poczuć co tak naprawdę znaczy ciaża
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria - tak, pierwszy miesiąc leci szybko... a potem trochę się ciągnie
u kogoś leci szybciej hahah
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam tylko na szybko dać Wam znać, ze dostaliśmy oboje kontrakty. Bardzo się cieszymy, chociaż dzisiejszy dzień mnie dobił, bo wszyscy się na mnie obrazili. Słyszałam, jakie to niesprawiedliwie itd itd
zamiast się cieszyć to znosiłam fochy wszystkich ... Ale powoli zaczyna mi to wisieć. W każdym razie - jest ok
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
no i super! Olej zazdrośników. Bo jak się zaczniesz przejmować, to jeszcze się zdenerwujesz, pogorszy Ci się "tempo" pracy i będą mieli powód, żeby jezscze bardziej narzekać. A tak - dawaj z siebie to, co zwykle
Cieszę się bardzo, że Wam się udało!
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
no no troche mnie tu nie było a tu tyle wiadomosci
![]() Talk: Gratulacje Kochana, wiedziałam że sobie poradzicie w pracy a innymi się nie przejmuj, bo by człowiek zgłupiałAnteria: no to się porobiło hehe, też gratuluje ![]() Paula: zobaczysz niedługo będziesz jak kierowca rajdowy, i jeszcze zobaczymy Cię w formule w TV Aga: dopiero co urodzilas wiec na figure jest za wczesnie, ale dobrze dziewczyny mowia, maly zacznie chodzic to nadrobisz Edytowane przez Wiolinkax Czas edycji: 2013-10-22 o 17:58 |
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
taa... chyba w "uwaga pirat"
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
hehe
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - super! gratulacje!! a reszta niech się wypcha, nic nie poradzisz na zazdrośników...
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
talk gratuluję!
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że żyję!
Trochę mnie nie było bo najpierw tydzień panikowałam, później przeżywałam i znowu panikowałam... dzisiaj jest już ok Dostałam umowę o pracę, później opiszę Wam co i jak. Dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
gratuluję! nic się nie bój będzie dobrze! ![]() Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-10-22 o 22:49 |
||
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Talk i Kate gratuluję umów
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulację!
Tobie Kate też nie należa i to duże! Napisz coś więcej!!!! ![]() U mnie już trochę lepiej. Wczoraj wróciłam cała w nerwach i aż chciało mi sie płakać w domu. Straaasznie byłam przygnębiona i zdenerwowana. Pół nocy nie mogłam spać , a wstałam o 4:30, bo do pracy na 6 ... Także dzisiaj byłam nieprzytomna. Dzisiaj już mój dzień wyglądał inaczej. Zostałam skierowana na kolejne szkolenie, a poza tym miałam ogólnie miec oko na wszystko i dziwnie się z tym czułam, bo np. dużo osób zaczęło się mnie pytać co ma robić, czy może to, czy może tamto. Chyba się muszę do tego przyzwyczaić , bo póki co strasznie to dla mnie dziwne. Ludzie się trochę uspokoili, poza tą jedną wredną babą, o której Wam już kiedyś pisałam..... Ona dzisiaj strasznie na mnie fuczała cały dzień. Jeszcze przez chwilę to zniosę, a jak to jeszcze dłużej będzie trwało to chyba po prostu komuś zgłoszę i tyle. Nie będę się przejmować ![]() a najgorsze to, że to babsko to taka psiaspsióła z naszą Visorką i ta nasza chce ją koniecznie pchać, żeby też kontrakt dostała. Jak ona dostanie kontrakt, to ja chyba ostentacyjnie wyjdę z tej firmy kobieta nie robi nic oprócz zamieszania, wszystkimi chce rządzić, wytyka ludziom na głos błędy , a jak sama sie pomyli to jeszcze ma pretensje do świata. Na moją umowę zareagowała tak "ja już nie jestem nawet zła, ja jestem wku***iona"
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-10-23 o 17:44 |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - gratulacje i dla Ciebie. Szalejecie lasencje
![]() W sumie u mnie też trochę pozytywniej z pracą (tj. u TŻ), bo przeniósł się na inne stanowisko - teraz zajmuje się tym, czym chciał od początku, siedzi w pracy zawsze 6-14, nie denerwuje się, nie męczy, przychodzi wypoczęty i radosny. No i w końcu nie musi się taplać w farbach (odpada pranie koszulek farbowych w rękach, bo inaczej się nie dało i szorowanie go zmywaczem do paznokci ). Także fajnie. A z takich niefajnych - składałam wniosek o stypendium, niestety nie mam na nie szans, bo jestem za "biedna". Cyrk na kółkach ogólnie... |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Talk, Słońce, gratuluje Wam! Cieszę się, że wychodzicie na prostą ![]() Kate, gratuluje umowy ![]() Anteria, ja też się przyłączam do gratulacji |
|
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tym babiszonem się nie przejmuj, zazdrość dupę ściska i tyle ![]() Cytat:
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz... można. Bo żeby się móc ubiegać jako rodzina z TŻ musielibyśmy wykazywać pewien dochód "conajmniej XXX zł". Jeśli takiego dochodu nie wykazujemy, nie jesteśmy samodzielni finansowo i chcąc się starać, powinnam liczyć do mojej rodziny rodziców i ich dochody. To nic, że mieszkam poza domem 7 lat, to nic, że rodzice mnie nie ubezpieczają, mama nie może się starać o żadne dodatki w pracy na mnie, siostra mnie do swojego stypendium wpisać nie może (bo skoro wzięłam ślub, to nie jestem już ich rodziną, tylko mam swoją). Ale samodzielni nie jesteśmy, więc jednak musimy się z nimi rozliczać. I tak w kółko macieju... tak to jest wszystko napisane, żebyś przypadkiem kasy od państwa nie dostała. Paranoja.
|
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
anteria ja też w pierwszych miesiącach ciagle chodziłam zmęczona i jak wracałam z pracy to od razu zasypiałam później będzie duużo lepiej no oprócz ostatniego miesiąca
![]() talk gratulacje! wiele zmian u was to już pewnie niedlugo będziecie sie rozglądać za własnym mieszkaniem. a własnie jak wam sie mieszka? zmieniła sie coś atmosfera?co do mojej wagi po ciąży to nie jest źle zostało tylko 3 kg, ale te cycki i troszke brzuszka Edytowane przez agniecha_17 Czas edycji: 2013-10-23 o 19:07 |
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - to super! świetne wieści
![]() Paula - za biedna na stypendium... to bogaci mają się o nie tylko starać?? paranoja... Talk - a niech sobie dostaje kontrakt.. choć nie cierpię takich krzykaczy co robią zamieszanie, biegają a nic rzeczywiście nie robią. A co do "rządzenia" to szybko się wdrożysz. Aga - to wspaniały wynik, też bym tak chciała! 3 kg zgubisz raz dwa, tylko daj sobie troszkę czasu. Skóra na brzuszku rozciągała się przez 9 miesięcy więc nie ma co oczekiwać cudów w ciągu kilku dni ![]() a jak sobie radzicie? syneczek śpi wam ładnie? |
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
Małgos co do kg to 7 kg chce zrzucic bo po ślubie w 4 miesiace przytyłam 4 kg
mały standardowo śpi w nocy tak od 24 do 6, a później to juz go karmie i biore do łózka i z nami spi wczoraj skończył 2 tygodnie wiec na razie cieżko oczekiwać żeby miał już wyrobiony rytm dnia i nocy dlatego nie raz nawet nie mam czasu do wc skoczyć:/ sa dni ze jestem zmeczona ale dlatego szkraba warto![]() zapraszam na poczte |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - mimo wszystko masz czas
a karmisz piersią?eee to pięknie ci śpi maluszek - lecę na pocztę ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- widziałam zdjęcia na FB - mały to absolutny słodziak
|
|
|
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
słodziak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

A w styczniu 2014 bierzemy cywilny, o czym wcześniej już myśleliśmy ale nie byliśmy jeszcze na 100% pewni no ale teraz to już koniecznie

14.08.2011
non stop jestem zmęczona i ciągle latam sikać, i od tyg nie śpię spokojnie, tylko co chwilę wstaję do kibelka albo nie mogę w ogóle spać a później w dzień ledwo mogę wytrzymać, no a już dzisiaj znowu wracam do pracy i nie wiem jak ja noc przetrwam

A mój Tż-t ciągle mi powtarza że przesadzam, szkoda że oni nie mogą poczuć co tak naprawdę znaczy ciaża
zamiast się cieszyć to znosiłam fochy wszystkich ... 

Dziękuję za kciuki