|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
ja również was podziwiam za bieganie boso. mnie każdy najmniejszy kamyczek w bucie denerwuje (albo sama sobie wyobrażam, że coś mnie uwiera
![]()
#2522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mnie, to pies odpadal puki nie mamy mieszkania, bo tu, gdzie wynajmuje nie moge miec zwierzat, a i tak mam 2 koty. Koty jednak latwiej ukryc, bo sie ich nie wyprowadza. Wiem, ze haszczaki bardzo silny instynkt maja i na koty poluja. Podobno jak sa z kotami od malego, to swoje koty akceptuja i jest spoko (inne dalej uznaja za zwierzyne lowna). Trzeba wziac szczeniaka do 4 miesiecy maks, czyli jeszcze malutkiego. Domyslam sie, ze ten przywiazany do drzewa byl jeszcze mlody, ale juz starszy niz pol roku. Teraz, jak sie juz przeprowadzimy, to rozwaze, ale nie wiem kiedy. Troche sie obawiam, bo my duzo jezdzimy. Mysle, ze najpierw tez musimy zmienic samochod (co mamy w planach zaraz po przeprowadzce), bo ta mydelniczka, ktora jezdzi TZ nie da sie wozic wielkiego psiska :P. Do tego pozostaje kwestia wyprowadzania, ja czasem jestem w pracy baaardzo dlugo. Mialabym czas biegac z tym psem regularnie, ale sa i takie dni, ze nie mam mnie od 6 rano do 22. Chcialabym znalezc kogos do wyprowadzania, np jakas mlodziez szkolna, czy cus. No ale to juz musze organizowac, jak sie przeprowadzimy, bo wiadomo - inna okolica. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2523 |
Konto usunięte
|
ojej jak cudnie to wygląda z góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
Ja kota jak brałam to małego żeby przyzwyczaić od maleńkości do wiewiórki którą mieliśmy od 7 lat. Niestety mimo że kot miał zaledwie 5 tyg, na nogach ledwo porządnie zaczynał chodzić, a jak zobaczyła wiewiórkę to od razu do łowu, nie szło przyzwyczaić. Wiewiórka zdechła w kwietniu i problem się rozwiązał, ale przez rok było ciężko ich upilnować.
Pies brata 7 mc. Łagodny bardzo, dzieciaki mogą z nim wszystko robić, ale jak poszli na spacer do lasu to znalazł norę dzików, i małe dziki po jednym wynosił na drogę i zagryzał, był w takim amoku że nikt nie mógł do niego podejść, ani na nic nie reagował. Nigdy na zawodach nie widziałam u nas dobermana, ostatnio facet półmaraton z wyżłem biegł, to widać było jaka to męczarnia dla tego psa, nie dawał rady, pewnie sporo winy po stronie pogody, bo był upał, a teren półmaratonu z kilkoma dużymi podbiegami.
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4713135 7]ojej jak cudnie to wygląda z góry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez wolalabym mieszkac w gorach, ale ni ma pracy.
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
mój mąż się tez na wilczaka napalila, to mu powiedzialam zeby sie bujał bo tyle kundli szuka domów, w typie tej rasy tez bym nie chciala bo podobnie jak husky i malamuty dla mnie to psy autystyczne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4714229 6]Ja nigdy nie biegałam po takim wielkim mieście, myślę, że zwiedzanio / bieganie fajna sprawa
![]() Jak jesteśmy na wyjazdach to staramy się biegać. Miasto inaczej wygląda oczami biegacza. Przede wszystkim ruszamy dupki z samego rana ![]() Oczywiście oprócz tego normalnie zwiedzamy, a bieganie to dodatek. Chociaż ostatnio na wyjeździe tylko malż biegał rano, ja byczylam się w wyrku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Mi sie marzy golden
![]() Ale to jak w domu bedziemy mieszkac ![]() Cacajuate znajomi biegaja z haszczakiem, jak wracaja z wybiagania pies idzie na swoje poslanie i rano nie idzie go sciagnac ![]() ![]() U mnie z plecami masakra dalej, rwa sie odezwala i to tak paskudna ze bol calej prawej strony ciala, do tego dretwienie i nie mialam czucia ![]() Odouszczam na chwile bieganie i coz.... Czekam na wizyte u ortopedy ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
#2532 |
Konto usunięte
|
ja się staram przynajmniej raz w tyg zabierać na biegnie sunię, owczarkę
![]() dla niej 5km to nic, a jednocześnie najlepszy sposób na zmęczenie ;-P ale najlepsze miny robi jak wyciągałam ją na bieganie w deszczu, stawała pod klatką i patrzyła na mnie jakby chciała powiedzieć "I Ty tak serio? Będziemy futro moczyć w ta pogodę?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
My sie chcemy przeprowadzic 'na prowincje' ale dopiero za pare lat. Musze troche jeszcze sie podoksztalcac i kariere rozwinac. Cytat:
Kiedys spotkalismy tez pare z haszczakami w uprzezach i zapytalismy. Dali mam swoj numer, bo sie okazalo, ze maja grupe znajomych, ktorzy maja haskie do biegania wlasnie i je mnoza czasem, ale tylko oddaja zaufanym. Spodobalo im sie, ze my chcemy wlasnie do biegania itd. Mam ich numer wiec jak, chyba niebawem, bede sobie sprawiac psinke, to albo od nich, albo od tego hodowcy sensownego. Reszta odpada.
![]() |
#2534 |
Konto usunięte
|
W Lidlu od dzisiaj są gadżety do biegania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Wtajemniczenie
|
jak tam wasze zakupy z oferty biegowej w Lidlu?
Ja obleciałam dwa sklepy i wszystko wymiecione ![]()
#2537 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam pas i spódniczkę, niestety musze wymienić bo mi się opina na udach :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
U nas w Lidlu towar leży, pewnie w tygodniu na spokojnie wykupią.
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
u mnie było duzo puslometrów i butów ale zależalo mi na biustonoszach i bluzkach i lipa;p.
przeleciałam pół miasta i kupiłam w końcu szorty takie bordowe,ze względu na to że mają z tyłu taką fajną kieszonkę zamykaną na zamek ![]()
#2541 |
Zakorzenienie
|
U mnie w Lidlu było wszystko. Biustoszy było najmniej, jednak ludzie na gadżety biegowe nie rzucili się tak chętnie jak na Crocsy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Pozwolicie że się do Was przyłączę? Dwa miesiące temu miałam operację i chciałabym powoli wrócić do biegania. Nigdy jakimś mistrzem biegowym nie byłam, ale biegałam 5km w czasie ok 30 minut. Jak myślicie, po przerwie od razu spróbować do tego wrócić, czy może zaadoptować na start jakiś plan marszobiegów? Z cyklu 5 minut biegania 1 minuta marszu?
#2543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy. Pewnie pozno na odpowiedz ale ja bym sie brala za plan. Tymczasem borem lasem koncze 4 tydzien starego treningu i juz man rozpisany nowy. Polegne chyba, bo mam rozpisane ok 70 km w tym serie 200 i serie 400. Ómrem. Biegacie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Ja biegam, właśnie dziś udało mi się po raz pierwszy przebiec ponad 11km. Czas nie jest ani powalający, ani tragiczny, ale nie wszystko na raz.
Cacajuate, podziwiam Cię, Twoje dystanse rozkładają na łopatki. ![]()
#2545 |
Zakorzenienie
|
N nie biegacie, jutro dopiero ortopeda, ciekawe, co powie..... Mam juz dość siedzenia w domu, nosi mnie!!!!!
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2546 |
Zakorzenienie
|
Biegamy, biegamy.
Dodam coś od siebie. Dawno temu skarżyłam się na ból kolan. O dziwo, samo mi przeszło po kilku miesiącach (przy czym miałam kilka razy nawroty bólu). A teraz uwaga: byłam niedawno na rezonansie. Dostałam wyniki badań, poszłam z nimi do lekarza. Lekarz po wnikliwej analizie wyników ogłosił: - Tu jest jakiś płyn! Pani naprawdę coś dolega. - (przecież wiem, zdążyłam przeczytać wyniki badań na długo przed wejściem do gabinetu) I co teraz? - Nie wiem, tego płynu tu powinno nie być! ![]() - A co to za płyn? - Jeszcze nie wiem. Musimy to zbadać. Dam pani skierowanie na... W tym tempie może mnie zdiagnozują przed 50 rokiem życia ![]()
#2547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby, dzis wyrzezbilam 16km tempem slimaka. Mialo byc 20, ale wiecej nie wyciagnelam. Moze to dlatego, ze zrobilam w tym tyg: 14k, 8k serii, wczoraj mundrze Insanity Pure Cardio plus codziennie 2.5k powrotu do domu. Jeszcze mi zostal Fartlek na niedziele. Nie wiem jak to zrobie, zwlaszcza ze jade 'na wioche' wiec bym biegala po gorach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Tekila, a skoro ci sie ok biega to moze ten plyn nie robi szkody? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że tak jest. Ale z drugiej strony lekarz powiedział, że żaden płyn nie ma prawa się tam znajdować. No nic, zobaczymy co wyjdzie w trakcie kolejnych badań. Szkoda tylko, że to tak powoli idzie
![]()
#2549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja w ten weekendImageUploadedByWizaz Forum1405275544.286146.jpgImageUploadedByWizaz Forum1405275624.696129.jpg biegam i wypoczywam tak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.