|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
pomóżcie proszę...
wymyśliłam, ze chciałabym na brzuchu syrenę. Chyba ![]() jest ktoś kto lubi robić syreny?
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze yadou wybiera po prostu z maili to co jej si epodoba, chyba nawet na jej stornie cos takiego napisala....
mam nadzieje, ze mi sie uda do niej dostac :sciana: aaaaaaaaaaaaa jak nie to zrobie sobie cmę u mnie w miescie, a na projekt u yadou poczekam ![]() ![]() albo moze innej watercolorowe tatuaze u kogos innego mi sie spodobaja
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że jak skończę bok u Karoliny to się jakoś dostanę do yadou ![]() EmCa, nie wiem skąd jesteś, ale Karolina moja bardzo lubi morskie klimaty ![]() a ja nadal nie wiem co począć z moimi plecami
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
stwierdziłam że pora zabrać się za umawianie na plecy i mam zagwozdkę czy Deadi bywa jeszcze w PL? nie chciałabym zaczynac całych pleców będąc ciągle tak na odległość
![]() i mam pytanie może ktoś doradzi kto poza oczywistym Deadim zrobi mi coś w tym stylu http://www.photoblog.pl/deadi/164235280/plecy.html? sama jakoś nie mam pomysłu |
|
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Konto usunięte
|
Dżizas - zrobiłam mały tatuaż na stopie u Agi Młotkowskiej
Jak zwykle wszyscy straszyli, że stopa to tak booooli. Uj tam z bólem, ale nie byłam w stanie utrzymać jej nieruchomo podczas tatuowania - dobrze, że Aga jest cierpliwa - ja na jej miejscu walnęłabym klienta maszynka w oko .Miałam wrażenie jakby mi wbijali szpilki a ja musiałam siedzieć bez ruchu - nawet przy przemywaniu stopa mi podrygiwała. 2 godziny tatuowania a ja byłam wymęczona gorzej niż po całodziennej sesji - do bólu jestem przyzwyczajona - do takiej walki z odruchami bezwarunkowymi - nie |
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie planuje zrobic mój upragniony tatuaż na ręce więc musze zacząć zbierać kase i stąd pytanie ile może kosztować tatuaż skrzydło na praktycznie całym przedramieniu?
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, że w końcu dzisiaj zrobiliśmy cover króliczka playboya którego miałam. Róża jest o wiele większa niż był królik więc teraz muszę się przyzwyczaić. Powiem tylko tyle, że tatuaż na kości biodrowej to jest istny dramat nie mówiąc już o kolorowaniu na tej kości.
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam ze króliczka mialas czarnego jak smoła róża go całkowicie zakryla?Wysłane z aplikacji |
|
|
|
|
#2530 | ||
|
Zadomowienie
|
Karolina Wilczewska
![]() ale w Warszawie to masz większy wybór. kurde ktoś też tam lubił te klimaty, ale nie pamiętam no.. ![]() Cytat:
z nogami to ciężko panować nad tymi ruchami ![]() a co tam ciekawego powstało? ![]() Cytat:
![]() ja coraz mocniej myślę o tym co zrobić na lewej łopatce ![]() nie wiem czy robić żeby mi się to wszystko kupy trzymało czy co
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
||
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Variance, przypomnij sobie...
kurcze, mam wrażenie, że wszyscy robią albo watercolor teraz albo oldschool. A ja bym chciała takie realistycze, malarskie, nie wiem jak to określić, ale nie znalazłam nikogo takiego... |
|
|
|
#2532 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a zrobiłam sobie.... no właśnie jestem ciekawa czy ktoś coś wymyśli ![]() https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...16419466_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...82520138_n.jpg https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater zdjęcie kijowe bo od razu po zrobieniu i w świetle przez rolety ;-) |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 4 dni jade na urlop (nie wiem jak ja to ogarnę z gojącym się tatuażem
|
|
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EmCa dużo ostatnio tego się zrobiło, ale w Warszawie jest sporo osób robiących realistyki - popatrz sobie na ekipy z Art Force, Rock'n'Roll Tattoo Warszawa, Azazel... no nie wiem dużo wymieniać
|
|
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
popatrzę
rocknroll jakoś ostatnio się mi pojawia wszędzie. Może to znak ![]() aczkolwiek jestem gotowa podróżować za "tym" tatuażem. Chyba mam jak z podróżami, wolę nowe miejsca
|
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie - czy któraś z Was miała tak, że tatuaż w zasadzie od razu się zagoił? Że nie leciała żadna krew, osocze? Robiłam w piątek (na stopie) i od tamtej pory super, nawet wypukły już nie jest, może w paru miejscach (w ten sam dzień to był mocno wypukły, bardzo się go czuło pod palcami). Tak się naczytałam o tym, że naskórek schodzi, że swędzi, że sączy się z tego. I nie wiem czy jestem jakimś wyjątkiem, czy co
![]() Tylko z piątku na sobotę na noc zaklejałam folią i wtedy dosłownie trochę tuszu było na folii, następnej nocy już nic, więc nawet do spania darowałam sobie folię. Mimo wszystko i tak smaruję cały czas easytattoo, może przez to tak łatwo wszystko się zagoiło? Zastanawiam się czy będzie odchodzić skóra czy zostanie już tak jak jest. Na pewno będę musiała iść na małą poprawkę, na którą miałam się zgłosić po całkowitym zagojeniu i najchętniej bym już poszła, skoro nic mi się nie dzieje ![]() A jeszcze mam pytanie - do codziennej pielęgnacji, żeby tatuaż nie stracił na wyrazistości, nie wyblakł wystarczy mocno nawilżający balsam? Bo na zewnątrz to wiadomo krem z filtrem, ale co na noc? A poza tym stopa wcale tak nie boli, obawiałam się dużo mocniejszych wrażeń
|
|
|
|
#2538 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ja wiem, że można sobie robić misz-masz, ale ja stwierdzam np. teraz po ponad roku, że drażni mnie lekko ta czacha zaraz obok moich słodkich wisienek i chciałabym to jakoś tak zrobić żeby zmniejszyć to odczucie. Cytat:
![]() do 2 tygodni nie ma co szaleć, u mojego TŻ przez tydzień też często nie dzieje się nic, potem 3 dni swędzi i schodzi naskórek a potem ma spokój zależy od skóry itd.na pewno nie przestałabym smarować. ja balsamuje tatuaże ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#2539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Smarować na pewno nie przestanę, w końcu po coś ten easytattoo kupiłam . Poza tym może jakby się właśnie zaczęło to swędzenie i schodzenie skóry, to stosowanie tylko by pomogło, tak mi się wydaje ![]() W takim razie czekam czy zacznie się coś zmieniać ;] No i teraz oczywiście wydaje mi się, że większy mógł być ten mój kwiotek (a i tak zaczyna się na kostka, ale przecież mógł o łydkę jeszcze zahaczyć )
|
|
|
|
|
#2540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wg mnie widać kto to na prawdę czuje, a kto robi "bo jest popyt" ![]() to tak jak old schoolu się zrobiło milion, zwłaszcza wśród licealistów mam wrażenie ![]() tak jak dotworków
|
|
|
|
#2542 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Za to watercolor jak najbardziej
|
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
mi się niektóre rzeczy podobają, ale chyba nie widziałabym tego na sobie
![]() ja mam dobry pomysł na watercolor i wiem, że będzie wyglądał mega - rajskiego ptaka
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
nmzc.
![]() zobacz sobie też na wcześniejsze edycje, bo też było ![]() wgl brakuje mi właśnie takich dobrych zdjęć prac ocenianych, a zwłaszcza wygranych na konwencjach wiem, że tam jest szał w trampach itd. ale muszę przerzucić często setki zdjęć żeby zobaczyć coś co mnie interesuje bardzo
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
A możecie podpowiedzieć kto jeszcze wykonuje prace w stylu Rudzińskiego&Wiśniewskieg o?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z wizyty w P
Dokonczyłam róże na ramionach i zrobiła gap-fillera na łydce
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
gozia pokaaa róże na ramionach
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
ołkej znalazłam tatuaż który mi się bardzo podoba
http://higit.com/pl-pl/Tatua%C5%BCe/...XWNWYV7N8H75E0 znacie gościa?: https://www.facebook.com/media/set/?...1509784&type=3 fachowym okiem to jak wyglądają jego prace?
|
|
|
|
#2550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w zasadzie nie można się do niczego doczepić (no poza niektórymi portretami, japońszczyzną i tym niby netraditionalem), ale ja osobiście nie lubię tatuatorów, ktorzy nie mają swojego stylu i robią wszystko co akurat jest modne (ten facet ma w galerii wszystko - niby watercolor, niby kreskę odręczną, dotwork, akwarele itp) Mnie nie porywa, ale na pewno buraków nie robi (poza tym niby japońskim tatuażem bo od patrzenia na niego aż zęby bolą) a u mnie piąty dzień po tatuowaniu i tusz ani mysli się wyłuszczyć - swędzi i się trzyma. Coś mi się wydaje, że stopa to u mnie będzie jak piszczel - też tak długo się będzie goić Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-06-13 o 08:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

mam nadzieje, że jak skończę bok u Karoliny to się jakoś dostanę do yadou