![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Rozek też moze sluzyc jako zamiennik spiworka/kocyka? Bo mi sie wydaje ze niedokladnie przykryte bedzie dziecko :-P
Ja juz po wizycie,okazało sie ze "polecenie" spojrzenia na mnie przyszlo od samego dyrektora szpitala,czasem az sie boje kontaktow mojej szwagierki haha. Usg ok,dzieciak ok,mam brac globulki bo mam sluzowke bardzo podrazniona czyms i...miesniak macicy rowno pod lozyskiem.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak była wiosna to chodziłam o 10 bo z rana było zimno. Jak są mega upały tak jak w tym tygodniu to ona wstaje, je, ubieram ją i wychodzimy jeszcze przed 8. Ale to też zależy czy mi się chce i jaki ona ma nastrój do robienia siku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś siedzę w domu, muszę pranie wystawić na balkon i nic więcej nie robię, bo się bym usmażyła... Współczuję tż ![]() ![]()
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej.. dobrze że masz szwagierkę.. dobrze że dzidziuś dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Baby dobrze że z maleństwem wszystko dobrze. I ktoś Cię zbadał i coś konkretnego powiedział.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Baby, super że z dzieciem ok! L4 masz?
Co do ubrań, to ja w pracy siedzę w legginsach, bluzce i cienkim długim sweterku, więc jak wyjdę to pewnie umrę, ale z drugiej strony nie mogę się letnio ubierać do pracy, bo włączamy klimę i mi zimno. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
baby, kurczę, to pewnie wielka ulga dla Ciebie po tym wszystkim, że wszystko jest OK i tak naprawdę wystarczy globulka
![]() Jeszcze nic nie kupuję na wyprawkę. Jestem w tym temacie zielona i tak nie bardzo mam ochotę kupować na łapu capu. Piszecie o rzeczach, o których nie mam pojęcia, że istnieją, więc te linki z allegro to bardzo przydatna sprawa ![]() Co do rożka koleżanka używala krótko, potem sprawdzał się jako kocyk/prześcieradło. Jak będę zdesperowana kupię wszystko z każdego rodzaju po 1 sztuce i zobaczę, co będzie pasowało maluchowi. A te, co się nie sprawdzą, opchnę np. wam ![]() Magda, kto by pomyślał, że siku tak determinuje życie ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-04 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Nie mam l4,powiedzial ze nie ma koniecznosci poki co,a nawet jakby mi dal to i tak bym nie dostarczyla firmie bo tu daja co Tydzien a ja po tygodniu zwolnienia bylabym juz bez pracy-albo zwolnienie do konca ciazy albo w ogole. Zostal mi miesiac zeby starac sie o zwolnienie ze wzgledu na ryzyko zawodowe,ufff.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś czytałam że niemowlaka na noc się nie przykrywa, tylko ciepło ubiera, więc nie wiem. Zastanawiam się, czy Maluch u nas w długim body i długich śpiochach się nie przegrzeje, no ale może nie ![]()
![]() |
#2531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52300927]A no tak, ale nie spodziewałam się, że takie oblegane będzie ![]() Pewnie ze zawsze cos sie znajdzie zwlaszcza jak jedziecie autem i nie macie przed doba perspektywy bujania sie po zakopcu z 10 kg plecakami ![]() Cytat:
![]() A mi dzis aplikacja pokazała ze jestem w ciazy od równych 100 dni kurde to juz kawalek czasu a mi ae nadal strasznie dłuży ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Ja również będę polować na kocyk minky. Już zapowiedziałam mężowi. Zdziwił się tylko, że kocyk może kosztować 150 zł. Ale ja już sobie kasiorkę odkładam i będę szaleć
![]() Baby - super, że ok. Teraz na pewno jesteś 100 razy spokojniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
co do rzeczy - ja czytam blogi mam
![]() ![]() ![]() A siku potrafi bardzo regulować wszystko. Ona ma tak że ma mega wytrwałe mięśnie zwieracza. I normalnie wstaje i idzie od razu siku po mleku. Dzisiaj wypiła pół butli wody, później mleko całe (300ml) pampers suchy (mama zmieniała 2h wcześniej) i chodziła jeszcze 2h bez sikania! I to musiałam namawiać 15 minut do tego żeby sikła.. A jak ubiorę pampersa to od razu siknie mi w pampersa a jest w toku uczenia sie na nocnik ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
L
Cytat:
Teoretycznie nie przeszkadza tym bardziej ze ma tylko 2cm. Za Trzy tygodnie mam normalna wizyte u "mojego" gin to zobaczymy,potem jakos na poczatku wrzesnia usg w szpitalu,a do tego z dzisiaj jakos też za miesiac sie przejde bo okazalo sie ze u siebie w gabineci ma usg 4d i nagrywa DVD od razu :-D Tak w ogole chce po ciazy zrobic taki drukowany álbum ze zdjeciami -Najpierw floryda (miejsce poczecia:-D), pozniej zdjecia z usg,rosnacy brzuch itd. Już teraz sie smieje ze dzieciak przed urodzeniem bedzie mial wiecej zdjec niz my po 3 latach razem Magda-na miejscu malej nie chciałabym cíe wiecej na oczy widziec,nigdy jako dziecko sie nie wysikalam w naturze i nienawidzilam ludzi ktorzy probowali mnie do tego zmusic/zachecic :-P
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-08-04 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Któraś tu chciała marynarski styl - znalazłam minky ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
baby super, że z dzieckiem ok!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Zginę na tej dawandzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
Magada ja na tej de wanda zauważyłam na kocykach makaszka jak oglądałam, że u nich jest niby super promocja, a w sklepie makaszka jest ta sama cena lub nawet taniej. Tam te ceny podstawowe na większości to z kosmosu są wzięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Pooglądać zawsze można
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Co do spania to ja bym otulacza nie kupowala w ciemno, czesto dziecko nie lubi byc az tak skrepowane
![]() ![]() ![]() ![]() Co do minky to ja polecam z Allegro uzytkownika Makaszka. Mam od niego 2 kocyki I poduszke I sluza nam juz rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Wprowadzacie zamet w mojej glowie,Kazda ma inna rekomendacje :-D
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie syszałam wcześniej o tym Minky, faktycznie jest godny polecenia? Dotka przy okazji coś dla Was ![]() ![]() I na ten moment dla mnie otulacze nie przejdą ![]()
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-08-04 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Kinga, milion zakładek to ja mam, ale kulinarnych, dziecięcych nie tworzę. Rejestruję w głowie: kocyk, rożek, minky, otulacz, tk max, makaszka, sensorek (no tak, już wiem od was co to, ale dlaczego taka nazwa?
![]() ![]() ![]() Po tych akcjach z twardą macicą i boleściami jak na okres miałam sen, że urodziłam przedwcześnie, dziecko w domu, a my nie mamy w co dziecka ubrać, czym nakarmić, umyć, przewinąć ani gdzie położyć spać ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-04 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Kinga ma rację. Możemy jedynie posiłkować się opiniami na około
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Musialam poszukac bo to juz daaawnooo kupowalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Ja wam mówiłam o tej kuzynce męża, co internetu mało co używa. Zawsze się śmiejemy z mężem, że się zastanawiamy jak ona w ogóle w świecie funkcjonuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.