![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Hej, hej ;-) nadrobilam Was na telefonie :-D jestesmy teraz u rodzicow i jest calkiem spoko, Krzys ma dyzo wrażeń, wieczorami jedt trochę marudny i przytulaśny,ale nie jest źle ;-) jedna babcia i druga babcia nie moga sie nim nacieszyć. A dzisiaj byliśmy nawet z wizytą u prababci i Krzyś sie pięknie uśmiechal. Podróż z Warszawy byla bardzo spokojna, ale wyjechalismy przed 6 rano. Krzys obudzil sie o 4:30, nakarmilam go, przebralam, zawinelam w kocyk i jeszcze polozylam na nocne spanko, a my wstalismy i sie zebralismy. Przy wkladaniu do fotelika otworzyl oczka, ale nie plakal. Narzucilismy kocyk na fotelik, zeby mial uczucie ze dalej jest noc, bo swiatlo na korytarzu mogloby go rozbudzic, dosc sprawnie zaladowalismy sie do samochodu, ale usnął dopiero gdzies tak w połowie Warszawy i spal cala droge. Sami zrobilismy postoj po 2h zeby go z fotelika wyciagnac, nakarmic, przwinac. Ogolnie supwr wyszlo i teraz sie zastanawiamy czy zdecydowac sie na powrot tez tsk wczesnie rano, czy okolo 9 tez by sie udalo :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do Wrocka do szwagierki na parapetówę ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- zabcia te bluzki z hm już dawno były tylko w tym rozmiarze, dlatego chyba z 70zł zeszli do 50 Paulinagm super, że tak babcie się sprawdzają w swojej roli ![]() I że podróż tak dobrze minęła. My zwykle z dziećmi na noc jeździmy, największa pewność że prześpią. Ale myślę, że o 9 też Wam się uda, Krzysiu na pewno jeszcze sporo sypia,a szumy i kołysanie auta to potęgują
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Majunia śpi juz 3.5 godz wiec czas abym i ja się położyla. Ćwiczenia zaliczone. Dobranoc
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie się układają i sa super jakościowo jak na hm. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Także jeśli u Was wyjazd się rano sprawdza to powrot też tak może być ![]() Maluję paznokcie i uciekam spać ![]() Rano trochę biegania z psem - moje postanowienie!
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Witamy sie z/po pierwszym karmieniu. I idziemy dalej spać
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny,przypomniało mi się,co miałam pisać 2dni temu. Czytalam jakoś ostatnio,że nie można tak ciągle podawać koperku,bo przyspiesza dojrzewanie dzieci, szczególnie dziewczynek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||||
Ania
|
Witam z karmienia pierwszego
![]() Cytat:
chodzi o to by uniknac przetykania kanalika, bo to ostateczność... Będzie dobrze ![]() Cytat:
fajnie ![]() Udanego wypadu ![]() ![]() Cytat:
Ale ciągle tzn ile? Raz dziennie nie wolno? W jakich ilosciach? ---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
A podasz źródła?
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Cierpliwość podziwiam plany wycieczkowe. Ja się nie ruszam bo mój się drze po 5min w aucie. Udanego wypoczynku.
Wczoraj szybko dzień zleciał. Odwiedki u kolegi udane. Tomuś ładnie z babacia współpracował. Jak wróciłam to nie spał i tak bujałam się z nim do 23. Noc nie najgorsza, teraz o 6 kolki i oczywiście juz przysypiam pisząc |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haneczko oczywiście będę konsekwentnie masowac kanalik. Miłego dnia dziewczynki ![]() Hania już leży ze mną i głośno gaworzy mruczac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
U mnie młodsza tez juz się rozgląda, uśmiecha i głuży sobie.
Starszy picasso juz się dorwalo do farb i maluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zadomowienie
|
Jeju jak wy to robicie ze pierwsze karmienie macie o 5???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://dziecisawazne.pl/dlaczego-nal...pru-wloskiego/ Poszukam jeszcze takiego właściwego źródła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj tez będę chciała poćwiczyć tylko tz będę musiała wyrzucić z pokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zadomowienie
|
http://www.sciencedirect.com/science...78691513008570
---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Tu napisali,że jest kancerogenny,poszukam jeszcze źródła o tym przyspieszonym dojrzewaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Ja też zdecydowanie preferuję śpiworek. Nie wiem jak mój synek, bo nie było okazji b sprawdzić😜
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi to endomondo to trochę szwankuje - skróca mi tras albo w ogóle pokazuje głupoty. Czy tobie też czasem tak robi? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam w H&M komplet do chrztu - nie pamiętam ktoś kiedyś wrzucał link do kompletu z białego body z muszkom i spodenek - trochę za sportowe te spodenki więc myślę czy by mu innych nie ubrać Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Dostałam okres
![]()
![]() |
#2538 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Wtajemniczenie
|
Podpinam się pod pytanie. U nas dziś nawet spoko bo tylko dwie pobudki - o 1 i 5 😉
![]() |
#2540 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Juz
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tabletek juz nie chce..i nie wiem, tyle sie slyszy ze gumki zawodzą.
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Madziu powodzenia u okulisty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
Zabcia, ja cale zycie na gumkach i zadnej wpadki. Najlepiej kupowac te ze srodkiem plemnikobójczym.
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Współczuję tak szybkiego okresu... Ja tez jeszcze nie chcę... Cierpliwośc udanego wypoczynku ![]() ![]() My mamy tyle wydatków, że masakra jakaś... W przyszlym roku mielismy robic remont ale mąż wchodzi w spółkę w firmie w której do tej pory pracował no i oczywiscie wkład jakiś musi zainwestować... I pracował będzie jeszcze więcej...O wczasach nie mam co marzyć przez najblizsze lata ![]() Nam noc minela superasnie poza tym, że Marcelina poszla spać o 22;30. Zjadla o 3 i 7 a potem spalysmy do 9 ![]() Aaa mialam wczoraj postanowienie, ze jak mąż wyjdzie do pracy to ja wstaję i ćwiczę i co??! I g**no ![]() ![]() Jeśli chodzi o diety to u mnie odpada jaki kolwiek plan bo na razie jem to co toleruje córcia ![]()
![]() |
#2548 |
Rozeznanie
|
Cieszyłam się kilka dni temu że nie mamy ciemieniuchy po olejku ze słodkich migdałów od 3dni znów nim smaruje a coraz więcej tego się robi ehhh
Ania z tabletkami uważaj żebys mleka nie straciła. Oliwcia po śniadaniu poszła na drzemke, dzięki czemu i ja zjadłam spokojnie i pije herbatę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę tego wyjazdu w góry! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie z Endomondo w porządku, ale ja w sumie na razie tylko kilka razy z niego korzystałam... Ja też! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tych koszulek z H&M, to ja jedną dorwałam w lumpie za 1zł ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |||
Ania
|
Moje dziecko kończy dziś trzy miesiące
![]() ![]() Agusia- wszystkiego najlepszego również dla Kingusi!! i zdrówka!!! ![]() Cytat:
A tu mam sprawdzone- i wiem,że nie chudnie się za dużo, tylko zdrowo. Ja za Ewką też nie przepadam, ale dieta nie jest ułożona tylko przez nią- a naprawdę ja jestem zadowolona z tej diety, więc spróbuję dalej tu ![]() Cytat:
![]() A mam koleżankę, która wpadła z gumką- pękła(jak napisała Honcia- może źle założyli) ![]() Ale ja i tak pozostaje przy tej formie antykoncepcji:P Cytat:
![]() A co do męża- to jest inwestycja w Waszą przyszłość, która pewnie zaowocuje finansowo, szkoda tylko, że mniej czasu będziecie spędzać. Tak to właśnie jest, żeby żyć godnie, na poziomie trzeba poświęcić życie prywatne niestety. A mam pytanie: Jak się robi przecier z pomidorów?? ![]() Mam ich trochę i nie wiem co z nimi zrobić, a nie chce żeby zgniły.. i jeszcze jedno: chusta, 100%bawełna,5,2, natibaby dakar,pasiak,, za 190zł, opłaca się? używana?
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-08-19 o 10:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.