|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Remont zakończony. :)
mam taki sam regał z ikei w pokoju...
![]() bardzo ładnie... strasznie podoba mi sie twoje łózko
|
|
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak poprzerabiac na prawde brzydkie mieszkanko?
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
Generalnie ściany są w jakiś kolorach a'la pomarańczowy czy żółty nie pamiętam dokładnie, natomiast meble brzydki brąz. Fatalne połączenie Najgorsze jest to że parę miesięcy nie mamy praktycznie żadnej kasy, która by nam zostawała na takie aspekty jak inwestowanie w mieszkanie, więc wszystko spróbujemy poprzerabiać na okrętke - raczej groszowymi dodatkami lub jakimś własnoręczne, niewiadomo czym No nic za nie długo zamelduję się tu ze zdjęciami Do tego czasu mnie tu nie będzie. |
|
|
|
#2553 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Po remoncie pokoju-wejdzcie i ocencie!:)
Szkoda, że nie masz zdjęć z przed remontu do porównania ale w sumie ja też nie pomyślałam o nich. Pokój bardzo przytulny i oryginalny. Podobają mi się te kamienie w szklanym naczyniu... i kolorowy piasek w butelce
a wzór na ścianie robi wrażenie!
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
fajny ! najfajniejszy"pluszak" na łóżku ...
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Co Zrobić Z tym pokojem :( Panele z drewna :(
Witam! Mam problem
Mój pokój to.. pudełko... na suficie białe panele.. na podłodze tez panele w kolorze sosnowym no i na ścianach tez .. panele (tyle ze z naturalnego drewna, sosny) !! Proszę o radę.. Chcę urządzić pokój w kolorze fioletowym, czerwonym, zielonym i odrobiną pomarańczy i beżu.. czy to będzie pasować? mam w pokoju wnękę. Chcę ją zabudować i zrobić z niej garderobę. Wszystkie meble wyrzucam (bo mi sie nie podobają ) i ... yyy... razem ze swoim tatą (złotą rączką hihih ) i do tego biórko i jakieś pułki na książki od samego sufitu do samej podłogi... puchaty dywan na środek i 2 fikuśne foteliki-krzesła plus stolik.. ma ktoś jakies fajne pomysły co zrobić żeby te ściany wyglądały inaczej cośz fantazją mam 17 lat ... a czuje sie w nim jak staruszka aha no i jeszcze na jaki kolorek pomalować mebelki, jak już będą gotowe ??!! Proszę i pomoc bardzo bardzo mile widziane fotografie pozdrawiam ! |
|
|
|
#2556 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co Zrobić Z tym pokojem :( Panele z drewna :(
I ja się podłączam do pytania
ja mam domek pudełko - wszystkie pokoje w boazerii sciany + sufit + klatka schodowa i przedpokój.Nie mam pomysłu na sypialnie, ale wiem na pewno ,że do pokoju gościnnego chce dużą skórzaną kanapę o żywym pomarańczowym kolorze (podoba mi się też czerwona ale pomarańcz chyba bardziej ). Do tego beżowy dywaniki ogólnie jakieś afrykańskie dodatki ( bądź indyjskie)- :0 w każdym badź razie cciałabym by było cieplutko ![]() Dziewczyny może znacie jakieś fajne str internetowe, gdzie można sukać inspiracji? bo w gazetkach to ostatnio tylko jakieś udziwnienia widzę baaardzo modernistyczne wnętrza
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2558 |
|
Przyczajenie
|
Lennz masz racje zupelnie nie pomyslalam :P ale wiem po sobie ze roznica jest... duza
|
|
|
|
#2559 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny.
|
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
śliczny pokoik coraz bardziej przekonuje się do takich kolorów
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie o moim pokoju?
bardzo fanie pomalowałaś ścianę w te paski
no i ten prostokąt cudnie w ogóle taki strasznie klimatyczny pokój i taki ciepły śliczny
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Panele można pomalowac. W programie o urzadzaniu wnetrz TV Vox byl taki pokoj. Panele pomalowane zostaly na zlamana biel i brudny roz.
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
nie wydaje mi sie hyhy wszystko sie ze sobą będzie ładnie komponowac ... yy tak mi sie wydaje chodzi mi tutaj o głęboki fiolet i coraz jaśniejsze tonacje wmieszam troche czerwieni i bedzie cacy a zielony musi być opowiązkowo bylabym wdzięczna gdybys mi napisała co zmienic i jakie kolory wybrac fiolet i zieleń musi byc bo to moje ulubione kolory pozdro
|
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
aaa co do malowanie paneli ... nie chce ich malowac
szkoda mi ich tatuśzrobił je własnymi łapkami <duma> hyhy no a poza tym jak mi sie znudzi to co?! znów mam je malowac ?! zrobi sie warstwa farby i będzie wyglądać jak skorupka
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pokój - moimi rękami :)
Przecudowny pokoik
Masz niezwykły talent, gratuluję Ci i podziwiam!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie o moim pokoju?
Świetny pokój
Bardzo mi się podoba, ponieważ lubię rzeczy z duszą, antyki ubóstwiam Masz gust i wyobraźnię
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie polaczenie brazu i zieleni. Sama mam pokoj w tych kolorach. Kilka rzeczy w twoim pokoju ja bym zrobila inaczej.
1. nie wprowadzalabym niebieskiego (swieczka, chodniczek, to cos(obrazek?) nad bialym stolikiem). Chodniczek dziwnie lezy. Lepiej by wygladal brazowy przed lozkiem. 2. podluzny obrazek w antyramie powiesilabym nizej (tak zeby gorna krawedz ramki =gorna krawedz szafy), albo nad kwiatkiem , albo nad stolikiem. W tej chwili w dziwnym miejscu wisi i zdecydowanie za wysoko.- ZDJECIE NR 1 3. Dodalabym zielone poduszki-zdjecie 2 4. wyrzucilabym stojak na kwiety i dala wieksza, zielona doniczke do kwiatka i postawila go na podlodze.-zdjecie 3 5. Flakoniki zdjelabym z szafy i postawila na stoliku. Zamiast zoltego moglby byc zielony. Bambusa w butelce w ogole bym wyrzucila-zdjecie 1 6. fotografie w antyramach powiesilabym bardziej uporzadkowanie, w tej chwili wprowadzaja chaos. 7. czarno-biale zdjecia nad biurkiem powiesilabym w jednej linii Powtarzam, takie zmiany ja bym wprowadzila, a ty mozesz ale czywiscie nie musisz z moich rad skorzystac
|
#2568 | ||||
|
Zadomowienie
|
Tez uwazam, ze czerwony, zielony i fioletowy to 3 intensywne kolory, ktore zestawione razem moga przytlaczac. Zamien jeden z kolorow na bezowy, bialy, kremowy itp.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
All Because Two People Fell In Love... Edytowane przez logest Czas edycji: 2007-08-31 o 18:51 |
||||
|
|
|
#2569 |
|
Przyczajenie
|
logestDzieki za rady
moze z niektorych skorzystam... Nie wiem dlaczego uważacie że brąz i żółty (a nie jak juz duzo osob pisze ZIELEŃ) nie pasuje do turkusu.... Wedlug mnie fajnie to zgrywa, tym bardziej ze mialam wczesniej niebieskie rolety, ktore nie mialam zamiaru wymieniac, toteż musiałam jakoś połączyć te rolety z kolorem ścian. Obrazki i butelki to juz tylko drobiazgi wiec jak mi sie znudzi tak jak jest, to zmienie ustawienie. To cos nad bialym stolikiem, to taki szablonik wokoło przycisku na swiatlo, wiec nie zdejme tego a bambusika nie zmienia za żadne światy. Co ci w tym pieknym kwiatku preszkadza??:PW kazdym razie dzieki za wskazowki.Pozdrawiam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny pokoik, a planujesz jeszcze jakiś dywanik na podłogę? Według mnie przydałby się taki przy łóżku.
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
jej.. ale sie czepiasz
dylemat mam i nie wiem co zrobic a mam mało czasu chce zeby w pokoju było... ciemno (w miare) ... a beż mi w tym nie pomoze raczej poza tym to nie lubie tego koloru a kremowy .. hmm. zastanowie sie ... moze gdzie niegdzie nim troche to wszystko ożywie/rozjaśnie ... Ni Fiem juz sama
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
oki oki oki
to inaczej zapytam... jakie kolory połączyc z ciemnym fioletem i zielenią zeby nie było "przytłaczająco"?? Wy sie na tym znacie więc pomóżcie !
|
|
|
|
#2574 |
|
Konto usunięte
|
Nie, raczej nie.
![]() Przy Scoobym to ten dywanik byłby cały w jego kłakach, a ja nie jestem wielbicielką odkurzania. |
|
|
|
#2575 |
|
Przyczajenie
|
urządźcie mi pokój
Kolor mam podobny zielony, ale bardziej pistacjowy.
|
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak wam się podoba ten wypoczynek i co do niego pasuje?
Sam komplet średnio mi sie podoba (mam inny gust) ale kolorek musi być śliczny. Ja bym urządziła pokój na żółto-zielono. Takie żywe kolorki. Kocham tę kolorystykę!
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Wypoczynek bardzo ładny, a co do kolorków to nie wiem niestety...
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przerabiam swój pokój. :)
Zgadzam się z Wizażankami...
|
#2579 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego nikt nie chce więcej odpowiedzieć? :-(
|
|
|
|
#2580 |
|
Przyczajenie
|
Jak mogłabym zmienić mój pokój??
Hejka!
Chciałabym zmienić mój pokój, tzn ustawienie mebli (mogę ewentualnie niektóre wyrzucić). Chciałabym też go jakoś udekorować, jakieś ozdoby które można zrobić samemu lub tanio kupić. Niestety nie dam rady załżczyć zdjęcia, więc opiszę mój pokój. Jest dość mały. (a może zagracony tymi meblami ). Ma 5 na 3m. Kolor ścian wrzosowy. (niedawno malowane). Regał jest biały, tylko niektóre listewki są czarne. Jest w nim biurko które można wysunąć. Może zamienić je na to które stoi pod oknem?, bo to powiedziałabym jest trochę antyczne. Fotele są okropne. Szafa jest rodziców. (upchnęli mi ją bo u nich kupili sobie komodę). Wersalka jest zwyczajna. Krzesło przy biurku jest czerwone (obrotowe). Można by jakoś ładnie pomalować ten kufer. Krzesło koło regału jest zwyczajne. (trzymam na nim powieszone moje paski). Mam tablicę korkową. Nad łóżkiem jest na stojaku paprotka. Pod nią jest aniołek powieszony na ścianie, i dzwonki z aniołkami. Lubię różne kolory. Różowy, niebieski, fioletowy, zielony, czerwony. Proszę poradźcie co można by było w nim zmienić. Zdaję się na was. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Generalnie ściany są w jakiś kolorach a'la pomarańczowy czy żółty
nie pamiętam dokładnie, natomiast meble brzydki brąz. Fatalne połączenie
Najgorsze jest to że parę miesięcy nie mamy praktycznie żadnej kasy, która by nam zostawała na takie aspekty jak inwestowanie w mieszkanie, więc wszystko spróbujemy poprzerabiać na okrętke - raczej groszowymi dodatkami lub jakimś własnoręczne, niewiadomo czym
No nic za nie długo zamelduję się tu ze zdjęciami
Do tego czasu mnie tu nie będzie.
Mój pokój to.. pudełko... na suficie białe panele.. na podłodze tez panele w kolorze sosnowym no i na ścianach tez .. panele (tyle ze z naturalnego drewna, sosny) !! Proszę o radę.. Chcę urządzić pokój w kolorze fioletowym, czerwonym, zielonym i odrobiną pomarańczy i beżu..
) i ... yyy... razem ze swoim tatą (złotą rączką hihih
pozdrawiam ! 

a zielony musi być opowiązkowo
Masz niezwykły talent, gratuluję Ci i podziwiam!
). Ma 5 na 3m. Kolor ścian wrzosowy. (niedawno malowane). Regał jest biały, tylko niektóre listewki są czarne. Jest w nim biurko które można wysunąć. Może zamienić je na to które stoi pod oknem?, bo to powiedziałabym jest trochę antyczne. Fotele są okropne. Szafa jest rodziców. (upchnęli mi ją bo u nich kupili sobie komodę). Wersalka jest zwyczajna. Krzesło przy biurku jest czerwone (obrotowe). Można by jakoś ładnie pomalować ten kufer. Krzesło koło regału jest zwyczajne. (trzymam na nim powieszone moje paski). Mam tablicę korkową. Nad łóżkiem jest na stojaku paprotka. Pod nią jest aniołek powieszony na ścianie, i dzwonki z aniołkami. Lubię różne kolory. Różowy, niebieski, fioletowy, zielony, czerwony. Proszę poradźcie co można by było w nim zmienić. Zdaję się na was.