|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Biorę czerwone
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego pod dostatkiem dzisiaj
![]()
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2555 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:56 |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze to głupio zabrzmi bo ja już po ale uwierz mi że to prawda co ludzie mówią i nie ma się czego bać, dasz radę, jesteś zdolna PM lipcową
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
a drinków nie ma?
cuba libre bym się napiła ![]() edit o poranku ide dzisiaj na probna fryzure znow, tak sie zastanawiam - brac welon? poprzednio nie mialam, ale teraz ide zupelnie nowa wizja i nie wiem, brac czy nie..... ?
Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-06-16 o 09:10 |
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
weź, zobaczysz jak jest bez i jak jest po wpięciu
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Weź welon
|
|
|
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
no to biore
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Załamka. Właśnie dzwoniła kuzynka - nie przyjdą na wesele czyli -2 osoby. I jeszcze 2 s ą w zawieszeniu ale też czuję że odmówią a bardzo mi zależy żeby ta koleżanka przyszła
Jak tak dalej pójdzie to na weselu będą jakieś 44 osoby
|
|
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szukaj dobrych stron - mniej gości, mniej zamieszania, pobawisz się z wszystkimi..... [ze mniej kasy to juz nie wspomne :P] mi poki co zdecydowanie odmowila kuzynka, czyli 4 osoby (maz + dzieci). nie placze za bardzo nad nimi, mam powody ;P ja po probnej fryzurze bardzo zadowolona jestem, bede miec na glowie podobnie jak ktora tu juz wklejala (z komentarzem, ze przetrzymalo czyjes wesele. susanna to chyba ty ). i z welonem super wyglada ![]() a teraz sie zbieram, jedziemy do naszego domu weselnego obgadac jedzenie, a potem ide na wieczor panienski... ![]() kupilam piekny wibrator w tulipany ![]() troche traumatyczne przezycie w sex shopie, pan mi kazal macac sztucznego penisa - zachwalal mi tworzywo z jakiego jest zrobiony, niemal jak prawdziwy!!! |
|
|
|
|
#2564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I pytanie - gdzie wpinasz welon? Ja w srodek mniej wiecej - nie nad upięciem i nie pod. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętaj że oryginał jest tylko jeden
|
||||
|
|
|
#2565 |
|
Przyczajenie
|
U mnie odmówiło koło 40 osób:/... z tymże spodziewałam się tego.. przyjdzie 10 więc całkiem sporo
.. chociaż na niektórych naprawdę liczyłam a tu niespodzianka... ważne że będą Ci najważniejsi .
|
#2566 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Napiszcie mi czy macie na swoich ślubach dzieci. Chodzi mi o to czy będą one w jakiś sposób uczestniczyły w mszy. Ja bym właśnie chciała ale nie mam pomysłu jak podzielić "funkcje". Otóż oboje mamy chrześnice w wieku 8 lat, tylko jedna jest bardziej ogarnięta, a druga słabo. No i nie chciałabym nikogo wyróżniać. I pomyślałam też, że może ich nie brać a poprosić synka kuzyna żeby niósł obrączki. Macie jakieś pomysły???
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Oj dawno do Was nie zaglądałam, ale powoli nadrabiam już zaległości
![]() Wreszcie koniec zaproszeń, zaczęliśmy na początku maja i dopiero wczoraj skończyliśmy. Długo zeszło,ale zapraszaliśmy co 2tyg (taki system pracy ma mój kotek). Jednak wręczanie zaproszeń jest stresujące. Odmówiło Nam już 10 osób, ale czuje,że to nie koniec. Cóż ich strata, jakoś się tym nie przejmuje. Olałam to.Miałam II przymiarkę sukni już z butami( z którymi miałam duży problem), a odbieram ją 8 lipca. Spisaliśmy również protokół, wyszły zapowiedzi, jeszcze tylko ostatnia wizyta w poradni przedmał. i po sprawie. Aha i 1 spowiedź przedmałżeńska też już za mną. Obrączki odbieramy jutro.
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będą dzieci ale nie będą miały żadnych funkcji w czasie mszy.
Dziś/jutro pierwsza przymiarka sukni. |
|
|
|
#2569 |
|
Przyczajenie
|
Ja swoją suknie odbieram jakoś pod koniec czerwca
. A 23.06 przymiarka - już ostatnia razem z fryzurą ślubną. Dobierzemy wtedy dodatki i welon .. Przesle zdjęcia jakby co. Jeżeli chodzi o dzieci to ja mam w rodzinie taką słodką 2,5 latkę która miałaby sypać kwiaty... ale obawiam się że nie podoła zadaniu... chyba jest jeszcze trochę za mała .. Czy u was czytania na mszy czytają goście np. świadkowa?
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę brata do czytań, bo on kiedyś śpiewał i czytał w kościele i ładnie mu wychodzi
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
U mnie moja 5-letnia siostrzenica będzie niosła obrączki. Mój bratanek ma 2,5 latek i jest za wstydliwy, żeby coś zrobić
Pierwsze czytanie przeczyta natomiast moja przyjaciółka, która jest katechetką, więc przeczyta to całym sercem
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zaprosiłam dzisiaj ludzi ode mnie z pracy na ślub. Tż kupił gajer, koszulę itd. Rozmawiałam z panią od kwiatów i ustaliłyśmy trochę szczegółów więc u mnie też idzie do przodu. Wife, padłam z tego wibratora Zapomniałam Wam powiedzieć, dostałam się na takie super szkolenie na mazurach i po zakończeniu roku jadę na 3 dni
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
my też mamy dzieci w rodzinie, ale mi się nie podoba pomysł z rzucaniem płatkami róż przez dzieci czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
ja mam juz sukienke w domu i wszystkie dodatki
poradnie i takie tam załtawione oj stresik dopada powoli bo właśnie zaczęlismy zakupy przed weselem, typu kieliszki itd
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Witam u nas to samo potwierdzilo nam 48 osob okolo 20 na oddzwonic czy przyjada no i zostalo nam jeszcze 8 zaproszen do rozdania.Jak zapraszaliscie malzenstwa ktore maja dzieci.Unas wyszla glupia sytuacja zaprosilismy kuzyna z zona samych bo maja 4 dzieci.Dzwonili pytajac ile placimy za dzieci.Nie wiem jak to zrobic.Co powiedziec.Nie chce juz wiecej dzieciakow bo uzbieralo sie nam juz 12 maluchow
|
#2577 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z 93 zrobilo sie 70.. a tak bardzo chcialam miec duze wesele.. ale nie ma co.. tak to czasami bywa. W mniejszym gronie tez mozna sie swietnie bawic! i tak będzie!! )) Wszystkiego dobrego! ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
![]() DZIS ODBIERAM SUKNIE i IDZEMY PO GARNITUR
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
A myśmy doprosili 2 osoby, jeszcze 5 osób niewiadomych ale może będzie 50 osób a może 48.
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Mysle ze pomimo nie tak duzej liczby gosci bedzie super. Ja suknie ide przymierzyc 12 lipca ,garnitur juz wisi w szafie tak ze wiekszosc juz za nami a odnosnie ustalenia menu to mamy podejsc tak w polowie lipca .Dzisisaj ide do kwiaciarni zamowic bukiecik.pozdrawiam
Edytowane przez ania028 Czas edycji: 2010-06-18 o 08:25 |
|
|
|
#2580 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdjecia nie mam oczywiscie moja fryzura byla slabo zrobiona, tzn nie utrwalala jej jakos specjalnie fryzjerka, wiec panienskiego nie wytrzymala. ale wg zapewnien pan z salonu, ich fryzury i makijaze wytrzymuja TRZ DNI, nawet jesli przesadzaja to chyba powinno wystarczyc ![]() welon mialam wpiety zaraz nad przypietymi wlosami. nie wiem jak u ciebie, u mnie nie jest to kok tylko wlasnie pospinane wlosy tak jakby na calym tyle glowy - wiec miejsce dla welony znalazlo sie z tylu glowy na wysokosci uszu tzn czubkow ich tak mi sie zdaje przynajmniej... ![]() Cytat:
my dalej poradni niet, idziemy w ta niedziele. do ksiedza sie zbieramy ale nie mozmey sie umowic, nie odbiera telefonu ;P masakra slubu chyba niebedzie :![]() obraczki 3.07 ![]() Cytat:
Cytat:
inna sprawa ze moze po prostu nie maja co z tymi dziecmi zrobic. my zapraszamy kuzynow (tych z 1 linii) z dziecmi, pozostalych bez, i jest to wyraznie zaznaczone na zaproszeniu. czesc gosci od razu mowi ze bedzie sama (mimo wpisania ich dziecka na zaproszeniu), czesc zaznacza ze z dziecmi. tak pisze, ze nie moze maja co z nimi zrobic, bo z reguly zabawa bez dzieci jest lepsza i - przynajmniej u mnie - kto moze sie ich pozbywa na ten dzien ![]() nie wiem w jakim wieku sa te dzieci, ale moze to bedzie taki straszny problem? ja bym zrobila tak - powiedziala ze to nie chodzi o kwestie finansowe, tylko generalnie chcecie zeby bylo jak najmniej dzieci (swoja droga skad ta 12, tak wybiorczo zapraszacie z dziecmi?), i zapytala czy nie maja komu podrzucic. jesli sie okaze ze nie - po prostu zapros z dziecmi.... to chyba tez nie bedzie jakis strasznie duzy koszt (Chyba ze to dzieciaki w wieku 16-20 )dzisiaj znow sie do ksiedza bedziemy dobijac, trzymajcie kciuki ;P ps po panienskim umieralam niemal caly wczorajszy dzien ehhhhhhh
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Jak tak dalej pójdzie to na weselu będą jakieś 44 osoby
). i z welonem super wyglada 
Cóż ich strata, jakoś się tym nie przejmuje. Olałam to.
Nasz ślub 31.07.2010r.