![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
No to dobra wklejam fotki a wieczorem zobacze co napisałyscie bo teraz uciekam do obiadu
![]() ![]() Tylko szczerze i prosze sie nie smiac za głosno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam ich mnóstwo,uwielbiam duże kwiaty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zanim sowje kłaki ściełam tez zrobiłam sobie takie metamorfozki ![]() ![]() Fajna sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Moni@ super wyglądasz w grzyweczce!!!!! Jak tylko zobaczyłam to Twoje pierwsze zdjęcie (nie przerobione) to od razu pomyślałam, że bardzo pasuje Ci grzywka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Wtajemniczenie
|
Moni@ pisze szczerze w grzywce wyglądasz poprstu wspaniale i slicznie, jak zobaczylam to zdjęcie to pomyslalam, ze wkleiłas jakies zdjęcie modelki z gazety. Wygladasz bosko
![]() Jastin ja chce zobaczyc ciebie z grzyweczką ![]()
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja ci sie zaraz powstydze
![]() ![]() Ja lubie patrzeć na piekne kobiety bo mnie inspirują wtedy, zeby cos w sobie zmienić wiec dawaj tu zdjęcie i nie wymiguj się.
#2558 |
Zakorzenienie
|
Alien dzięki za komplementy,ale do piękna to mi jeszcze troche brakuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny...to mile co napisałyscie
![]() Chyba sie zdecyduje bo jednak jest duzo opinii pozytywnych, tylko obawiam sie co bedzie z układaniem hahahaha bo wkleic swoja buzie do innych wlosów to nie sztuka..sztuka to potem je ułozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milo to uslyszec ale modelka to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
z tym watkiem powinnam udac sie na watek fryzjerski a nie tu..ale zapytalam Was bo tam kolezanek nie mam..a tu mam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Ale beznadzieja u nas pada,a ja miałam z Wika na spacerek lecieć,musze o poczte jeszcze zahaczyć,a pogoda okropna.Chyba wykożystam później tż-ta do wysłania paczuszki
![]() ![]() Wika zasnęła a ja znowu do Was,uzależniłam sie jak nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co wy takie skromnie jesteście
![]() Jak jesteście ladne i zadbane to tylko powód do radości. A dodatkowo jeszcze ty Moni@ jak wyglądasz o wiele młodziej to tym bardziej powinnaś się cieszyć, to powód do dumy dla kobiety, przynajmniej ja tak uważam. Wiec co z tego że masz wiecej latek jak wyglądasz młodo, a kobieta ma tyle lat na ile się czuje lub na ile wygląda ![]() Ale z tego co ja widze to wiekszośc tutejszych mam wyglada jak nastolatki. Jastin z racji wieku młodziutka. Nel także wygląda dużo młodziej, to samo Moni@. Niki to taka chodzinka i pomyslec, ze dwójke dzieci juz urodziła a Kasia to juz całkiem wyglada jak nastolatka. Humbak i Iwona tez nie wyglądają na swoje lata no i oczywiście Katesia jak zobaczyłam ją na tym ostatnim zdjęciu to tak mi się skojazyła z dziewczynką ![]() podobnie mogłabym napisać o lutowo-marcowych mamusiach, tez wiele z nich młodziutkie laski ![]() A ja to mam powody to niezadowolenia odnośnie mojego wyglądu ![]() ![]() Juz tak mowie, ze jakbysmy gdzies jechali i koło by poszło to nie trzeba nawet zapasowego, bo moja opona na brzuchu by mogła posłużyć ![]() ![]() ![]() Niki a ty wiesz jak my wszystkie wyglądamy ? Bo kazda z nas się pokazała, tylko nie wiem czy przejżałas cały wątek i widziałas zdjęcia ? ![]()
#2564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jastin nic się nie wstydź tylko pokazuj zdjecia ![]() Moja Nikolka ma lekki katarek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Alienku widziałam te zdjęcia które wklejałyście jak do Was dołączyłam, wcześniejszych nie widziałam, przeglądałam kilka pierwszych stron, jednak dalej nie doszłam, ale zrobię to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do wieku,to fakt ja jeszcze nie mam 23 lat ale czasmi jak patrze w lustro to mi sie wydaje ze staro wyglądam,i nie wiem czy u was tez tak jest ale jak ide z wózkiem ulica to wszystkie podlotki dziwnie sie patrzą i wtedy to ja sie czuje strasznie staro ![]() ![]() A wogóle to sie wściekam bonie moge schudnąć,waga mi sie zatrzymałam na 60 kg przy wzroście 174cm i nic w dół,jak patrze na moje ubranka sprzed ciąży,to mnie taka tęsknota ogarnia,ale co zrobić juz do rozmiaru,34,36 chyba nigdy nie wróce,pozostaje mi tylko wiara w cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tęskniłysmy za Tobą,a tak wogóle to powinaś dostać po ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2006-10-24 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
Moni@ z grzywką wyglądasz bosko
![]() Jastinku dokładnie z ta ciężarówką ![]()
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba ze jakiś inny jego rodzaj a Ty jaki masz? Zaraz nas skrzycza za te nasze chapazie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihihihi Jastinku pewnie, że filodendrona ![]() ![]()
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Hahahaaaa ....dendrona czy jak mu tam...ale sie rozbawilam...
Buzia to nic mam to co Alienek, kolo ratunkowe..ja na swoj brzuch mowie BANDZIOR Pisałam chyba Katesi na gg ze ja po porodzie to nie schudlam nic, bo nadal w swoje spodnie nie wchodze...rece, nogi to jeszcze luz ale uda i pupa i brzuch to masakra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Moni z grzywką wyglądasz super , naprawdę extra aż jestem pod wrażeniem że taka śliczna kobietka z Ciebie ![]() co do wieku to ja w połowie listopada skończę 26 lat ale dają mi 18 ![]() ![]() ![]() Co do spania to moja tez mało śpi, wstaje między 7 a 8, później zasypia koło 11 na nie więcej jak pół godziny, i później między 16 a 17 ale też na krótko. Potem o 20 i śpi do rana. W dzień też zazwyczaj chodzi i marudzi żeby ją na ręce wziąśc , ale ja już ją nauczyłam że na rączki zbyt często nie jest brana. Albo chodzi za mną i płacze powtarzając ma ma. jak muszę iśc np do toalety to nawet jak płacze zostawiam ją w pokoju na podłodze , w końcu nie mogę suiedzieć z nią cały czas. A ona i tak idzie za mną. Jeżeli chodzi o kwiatki to ja też uwielbiam ![]() Właśnie Oliwka stoi koło mnie i beczy , więc czas uciekać. Acha chciałam jeszcze napisać że 2 dni temu mała nayuczyła się " przybijać piątkę " ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
Moni rób grzywkę jak najszybciej bo super Ci z grzywką,korzystniej.
A u nas w domu smutek,choroba. Starsza córka przyniosła ze szkoły wirusa i tż już chory, Amelka ma już katarek oj ciężka będzie nocka,mnie pobolewa gardełko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Nel dużo zdrówka
![]() ![]() ![]() Dziewczynki,ale ja nie mam aktualnego zdjęcia i nawet nie mam jak zrobić z braku cyfrówki,tż zabral do firmy.Mam tylko zdjęcie podobnie jak Moni@,czyli z metamorfoz.Wsumie to jestem identycznie ścięta,tyle tylko ze włosy mam za łopatki z tyłu,ale postopniowane identycznie ![]() ![]() Nie śmiać sie tylko ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Ha ha ha tak se pomyślalam ze jak bym miała teraz zdjęcie zrobić to by dopiero byl smiech
![]() ![]() ![]() A Wy gdzie jesteście? U nas znowu pada,pogoda okropna i pewnie znowu z Wika nie wyjdziemy. Tak wogle to musze dziś chałupe ogarnąć,ale zeby mi sie tak chcialo jak się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Rozeznanie
|
Jastin wyglądasz świetnie na tym zdjęciu
![]() Lilianka właśnie urządziła pół godziny przeraźliwego darcia, własnie usnęła ![]() Nel dużo zdrówka dla Twojej rodzinki ![]() Ale u nas pogoda ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.