Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-13, 21:19   #2551
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Iza wiosenna w takim razie muszę wyciągnąc Tz do tej galerii , a lody są tam tylko jedne??? Znajdę te o których piszesz czy jest tam 10 stoisk z lodami ???

Aguś, Lolcia ja też mam dośc takiego zwykłego jedzenia, ale ostatnio za sprawą Biiibiii przerzuciłam się na tosty, zapiekanki itp ostatnio tym się objadam, lepsze niż takie kanapki na zimno, może też sobie zafundujcie taką kolacyjkę jak macie dość zwykłego chlebka

Karolcia z moim Tz jest podobnie, tez czesto na zwykłą szczupłą babką mówi, że jest gruba . A najcześciej to mówi, że najlepsze są takie małe chude ciałka, że takiej żony właśnie szukał . Powiedziałam mu ostatnio, że mam zamiar sobie kupić Peritol (oczywiście musiałam tłumaczyć co to, na co to itd ), to mi zabronił i mówi że zacznę po tym tyć i zrobię się taka gruba "Berta"
*Niki* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 21:22   #2552
*Niki*
Zakorzenienie

Aguś nie załamuj się, to przez tą paskudną polską jesień mamy takie doły i depresje . Gdzieś ktoś mi ostatnio powiedział, że słońce w 80% wyciąga ludzi z dołków i depresji... brakuje słoneczka
Stary 2006-11-13, 21:30   #2553
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Aguś nie załamuj się, to przez tą paskudną polską jesień mamy takie doły i depresje . Gdzieś ktoś mi ostatnio powiedział, że słońce w 80% wyciąga ludzi z dołków i depresji... brakuje słoneczka
a weisz ze cos w tym jest. to chyba ta pogoda

tez chyba zaczne jesc tosty, bo nie moge patrzec na to jedzenie juz ,
ostatnio po tym jak oglądałam fotki twojego bobaska jak dalas na forum to ciagle mi sie dzieci snią, a wczoraj mi sie snilo ze uordzilam nawet
Stary 2006-11-13, 21:42   #2554
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
a weisz ze cos w tym jest. to chyba ta pogoda

tez chyba zaczne jesc tosty, bo nie moge patrzec na to jedzenie juz ,
ostatnio po tym jak oglądałam fotki twojego bobaska jak dalas na forum to ciagle mi sie dzieci snią, a wczoraj mi sie snilo ze uordzilam nawet
Naprawdę??? może sen się spełni??
Stary 2006-11-14, 06:57   #2555
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Iza wiosenna w takim razie muszę wyciągnąc Tz do tej galerii , a lody są tam tylko jedne??? Znajdę te o których piszesz czy jest tam 10 stoisk z lodami ???
Są dwa stoiska . Jeden to Słodki Wentzl - pyszne lody, ale galki mniejsze, a też po dwa złote... no i te "moje" - na 3. piętrze, tak bardziej na środku, nazywają się Italia <cośtam> :P. Powinnaś znaleźć .

Mi też udziela się jesienna atmosfera. Nic mi się nie chce, cały czas jestem zamyślona i wogóle... smutna (?). Bez sensu. A Słońce wogóle nie świeci, mogłoby chociaż to jesienne!
Na szczęście czekolada jeszcze poprawia mi nastrój .
No to trzymajcie się i miłego dnia w szkole i w pracy !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:04   #2556
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziewczyny po tym jak wprowadziłam w diete maślanke(wspominałam o tym wcześniej) udało mi się przytyć 1kg w ciągu niespełna miesiąca.Może i Wam pomoże mam tylko nadzieje że to nie chwilowe zachwianie,bo jak narazie mocno się trzyma

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:13   #2557
biiibiii
Zakorzenienie

niki yhy ja od 2 tyg albo i 3 nawet tylko na cieplo jem kolacje Pysznie i od razu jakos lepiej sie robi, takcieplo w brzuchu hehehhe

oh przezylam dzisiejszy dzien wiec juz do konca tygodnia w miare luzno..hurrrraaaa

Agus uwazaj bo jeszcze wysnisz...
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 13:41   #2558
dolores1986
Raczkowanie

Witam Wszystkie piękne szczuplutkie

Niki dziękuję za troskę, już wyzdrowiałam , prawie .

Powoli wraca mi apetyt.Ja zaczęłam pić kakao, jedna szklanka ma 250 kcal
znalazłąm śliczny sweterek na allegro , ale obawiam się,że będzie za duży
http://www.allegro.pl/item140776132_..._ecru_s_m.html
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 15:03   #2559
biiibiii
Zakorzenienie

Dolores przesliczny ten sweterek!! naprawde !! na mnie niestety chyba za duzy ale jakby bykl dobry to chyba bym sie skusila
Stary 2006-11-14, 15:35   #2560
dolores1986
Raczkowanie

Red face Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

bibii a jakie masz wymiary jeśli się mogę spytać
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 15:46   #2561
karolca
Zakorzenienie

wydaje mi się, ze z tą maślanką wcale nie jest tak, że tuczy. Maślanka, podobnie jak mleko to ciecz. Mleko na dluższą metę nie tuczy, bo nie jest kaloryczne (3,2% tlusczu to za mało). Pijąc maslankę czy nawet zastępując nią wodę i inne napoje, nawadniasz organizm w ten a nie inny sposób. jeśli masz nadmiar wody w organizmie wcale nie trzeba go od razu wydalać. Tez sie odklada w naszym ciele między komórkami (to woda wypelnia wolne przestrzenie międzykomórkowe co zapewnia skorze elastycznosc). więc wątpię, ze maślanka pomaga przytyć.

moja mama raczyla sie tym trunkiem latem - zamiast wody. chlodna doskonale zaspokaja pragnienie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 15:57   #2562
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
wydaje mi się, ze z tą maślanką wcale nie jest tak, że tuczy. Maślanka, podobnie jak mleko to ciecz. Mleko na dluższą metę nie tuczy, bo nie jest kaloryczne (3,2% tlusczu to za mało). Pijąc maslankę czy nawet zastępując nią wodę i inne napoje, nawadniasz organizm w ten a nie inny sposób. jeśli masz nadmiar wody w organizmie wcale nie trzeba go od razu wydalać. Tez sie odklada w naszym ciele między komórkami (to woda wypelnia wolne przestrzenie międzykomórkowe co zapewnia skorze elastycznosc). więc wątpię, ze maślanka pomaga przytyć.

moja mama raczyla sie tym trunkiem latem - zamiast wody. chlodna doskonale zaspokaja pragnienie.
No to pozostaje niepocieszona

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-11-14, 16:21   #2563
Nemezja
Zakorzenienie

Wybierając coś,czym będziemy się opychać,próbując przytyć,trzeba wybierać mądrze.Od objadania się słodyczami o niebo lepsze są np.makarony,ziemniaki i kasze.Zawierają dużo skrobi,a jak wiadomo od nadmiaru skrobi odkłada się tłuszczyk
Z tłuszczem w jedzeniu nie warto przedabrzać,więcej szkody niż pożytku nawet za cenę przytycia.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 17:34   #2564
karolca
Zakorzenienie

hmm.. makarony zalecają osobom, ktore sie odchudzają poza tym powiedzcie mi, ile mozna jesc ziemniaków. toc normalna dzienna porcja (codzinnnie) powinna starczyc, nie?
ja jem tyle ile moj organizm chce. jak czuje głód - jem. jak nie mam ochoty - nie jem. to, ze musze funkcjonować na wysokich obrotach oznacza, ze ciagle musze do organizmu dostarczac energię, ktora w zaden sposob nie chce sie odlozyc w tkance zapasowej...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 17:38   #2565
Aneth:)
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki dawno mnie nie było.Ja tez coś nie mam apetytu ostatnio, wpycham w siebie..
wszystko się dobrze układa, tylko dzisiaj wkurzył mnie TŻ.
jeju wy też macie tak zazdrosnych TŻ??
spotkałam się raz z kolegami z roku i robiliśmy projekty.Tak super było, w sensie nadrobiłam wszystkie zaległości,nauczyłam się conieco,przy okazji pośmialiśmy się itd. A on mi robi awanturę.. Powiedział,że nie mogę się z nimi już spotykać jeśli jestem z nim!! normalnie nie wiem co mu odbiło i jeszcze podejrzewa mnie,że go okłamuje.. A oni są w porządku,wiedzą że mam chłopaka itd... szok. Teraz ja mam focha (a już było tak tydzień temu, to na drugi dzień przylazł z różą i moją ulubioną galaretką ale w tym tyg przesadził!!)
wrrr poza tym dobrze. zaliczyłam dziś swoje pierwsze koło
Buźka
Stary 2006-11-14, 18:01   #2566
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
hmm.. makarony zalecają osobom, ktore sie odchudzają
Pierwsze słyszę,odchudzającym zaleca się styropian

Wbrew pozorom taka średnia porcja makaronu(200 g)to prawie połowa zapotrzebowania na węglowodany.A jak ktoś sobie poje jeszcze chleba,owoców itp.to przekracza normę na bank.

Stary 2006-11-14, 19:12   #2567
*Niki*
Zakorzenienie

Ja też zawsze słyszałam ze makaron to na przytycie ze po makaronie się tyje
Stary 2006-11-14, 20:17   #2568
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Nie... to ja słyszałam, że makarony nie tuczą . Bardziej ziemniaki, ale to na mnie nie działa :P.
Sweterek UROCZY!!! Ale w sumie nie ufam internetowym sprzedawcom . Nie wiem dlaczego. Nawet nie tyle "nie ufam", co jeśli chodzi o ubrania, zawsze wolę mieć je przymierzone.

Lubicie M jak Miłość ? :P ja strasznie . Przed chwilą oglądałam i Przemek pocałowal Madzię :P! A już się bałam, że będzie z tą głupią Marzeną =).
Trzymajcie się1!!!!!!

Stary 2006-11-14, 20:30   #2569
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Lubicie M jak Miłość ? :P ja strasznie . Przed chwilą oglądałam i Przemek pocałowal Madzię :P! A już się bałam, że będzie z tą głupią Marzeną =).
Trzymajcie się1!!!!!!
Ja lubie
Tak czy tak Przemek nie bedzie z Madzią ponieważ Ona niebawem odchodzi z serialu,słyszałam że ma się rozkręcić jakiś romans między Przemkiem a Małogośką.Co do makaronów to w czasie diety jest zalecany makaron z mąki razowej

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-11-14, 20:32   #2570
biiibiii
Zakorzenienie

dolores tak dokladnie wymiarow to ci nie podam , bo poprpstu nie znam ;P ale bluzeczki nosze ok 31-33 cm mmniej wiecej, zalezy od kroju, mowie o szerokosci. a sweterk ma 39 wiec napewno by opadal brzydko...ale powiem Ci ze bardzo mi sie spoobal i bede szuklac podobnego gdzies w sklepach, tylko ze z kasa ostatnio kiepsko....:P jakos tak dziwnie znika

Aneth ojjTZ rzeczywiscie przesadzil...chyba musi cie bardzo kochac skoro tak sie obawia ze cie straci...albo jest taki toksyczny:P hih zartuje moj kiedys tez mial takie filmy ale na szczescie juz mu przeszlo bo w koncu ile nerwow mozna tracic...
Stary 2006-11-14, 20:57   #2571
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie... to ja słyszałam, że makarony nie tuczą . Bardziej ziemniaki, ale to na mnie nie działa :P.
Sweterek UROCZY!!! Ale w sumie nie ufam internetowym sprzedawcom . Nie wiem dlaczego. Nawet nie tyle "nie ufam", co jeśli chodzi o ubrania, zawsze wolę mieć je przymierzone.

Trzymajcie się1!!!!!!
Ja tez oglądam obowiązkowo M jak Miłość , a co do "Przemka" to on nie ma czasem na imię Kuba???? Czytałam na Onecie,że Madzia odchodzi z serialu, a na drugi dzień pisali że to tylko plotki i Madzia zostaje , ja sie cieszę bo bardzo ją lubię
Stary 2006-11-14, 21:04   #2572
heleane
Rozeznanie

A ja nie mam czasu na oglądanie seriali Nigdy nie obejrze nawet pierwszego odcinka , bo wiem , że będę musiała wszystkie , a to już źle wróży ocenom Nigdy nie wiem o której wróce do chaty dlatego też wole sobie wypożyczyć film dwugodzinny i obejrzeć w piątek niż wciągnąć się w serial.
heleane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 21:14   #2573
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie... to ja słyszałam, że makarony nie tuczą . Bardziej ziemniaki
Ziemniaki też,ale nie tak jak makarony,bo mają mniej węglowodanów.Z resztą ziemniakami łatwo można się 'zapchać',a makaron np.spaghetti to 'wziuuuuuuuuu',wciągnąć można sporo

Oglądałam MjM Na początku było nieco nudno,ale później się akcja rozkręciła

Stary 2006-11-14, 21:17   #2574
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Moja mama cały czas powtarza, że nie da się w to wciągnąć, a i tak ogląda .

No... tak, rzeczywiście, to Kuba =). Z Małgośką??!! No co Ty, ale dziwnie ://. Madzia ma odejśc na stałe? Ja słyszałam, że chwilowo wyjeżdża gdzieśtam.
Najbardziej i tak lubię Kingę :P. I Lucjana, on jest taki kochany (zwłaszcza jak dokucza Simonie). A co sądzicie o Marku i Grażynie :P? Na 11111111% nie będą razem, Grażyna będzie z tym calym Peterem, mówię Wam .
(tak na marginesie, nie oglądam Mjm od początku, a i tak z łatwością się połapałam co i jak. To jest najlepsze w serialach ! )

Ok, to ja kończę i idę spać zaraz :P. Jutro spr z chemi. Bosko...
DOBRANOC, Chudzinki !

Stary 2006-11-14, 21:23   #2575
Nemezja
Zakorzenienie

Ja lubię Lucjana,Kisiela,Basię,Sim onę,Kubę i jeszcze długo by wymieniać
A Mucha naprawdę wyjechała do Afganistanu,więc nie wiem jak to będzie z serialem.
Grażyna będzie się mścić,coś tak czuję,ale Marek z nią nie będzie

Stary 2006-11-14, 21:24   #2576
*Niki*
Zakorzenienie

Ja też słyszałam ze Madzia ma zniknąć chwilowo a nie na stałe

A Małgośka i Kuba za nic mi razem ne pasują W ogóle to nie lubię Gośki, taka wiecznie niezadowolona z życia, dziwna jakaś....

Najlepszy to jest Kisiel jak widzi Simonę ten jego tępo zakochany wzrok i ta otwarta buzia
Stary 2006-11-14, 22:22   #2577
LoLcIa123
Zakorzenienie

Wątek Grażka i Marulek robi sie nudny i monotonny.On wiecznie niezdecydowany raz każe jej się wypchać,zaraz po tym się całują to sie nie trzyma ni kupy ni dupy:/.Małgorzata wieczna męczennica,ahh ja ogladam ten serial żeby coraz częściej go krytykować chyba

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-11-15, 06:53   #2578
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Ja też słyszałam ze Madzia ma zniknąć chwilowo a nie na stałe

A Małgośka i Kuba za nic mi razem ne pasują W ogóle to nie lubię Gośki, taka wiecznie niezadowolona z życia, dziwna jakaś....

Najlepszy to jest Kisiel jak widzi Simonę ten jego tępo zakochany wzrok i ta otwarta buzia
Dzień dooobry !
Mucha wyjechała i się obcięła na krótko podobno :P. A Kuba jest przecież młodszy od Gośki dużo (chyba). Poza tym... no bez sensnu, oni razem? A, zresztą, tylko żeby nie był z Marzeną.
Kisiel jest kochany =). Podobno ma być teraz nowy, duży wątek z tą jego żoną. Będzie śmiesznie .
Wiecie czego najbardziej żałuję? Że Janeczka (współczuję tej aktorce, ona jest taka pogodna, a musi grać w sumie prawie ofiarę losu :P.) nie jest z Teodorem. Oczywiście będzie z byłym mężem pewnie. Kurde... .

Niedawno wstałam, zjadłam pyszne śniadanko i jak narazie jest OK . Mamy 12/13 stopni w Krakowie, nie wierzę, że tak ciepło .
Miłego dnia !

Stary 2006-11-15, 12:31   #2579
*Niki*
Zakorzenienie

Acha, iza_wiosenna zapomniałam Ci podziękować za informację o lodach, teraz na pewno znajdę Tylko kiedy się tam wybiorę???

Anię Muchę widziałam w TV przed tym jej wyjazdem, był z nią wywiad i miała długie włoski, chyba że później obcięła, tego już nie wiem.
Wątek chudzinek zamienia się w wątek M jak Miłość . A ogląda ktoś Rubi o 15 na TVN???
Stary 2006-11-15, 12:39   #2580
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
A ogląda ktoś Rubi o 15 na TVN???
Ja
W sumie oglądam wiele takich tasiemców m.in Klan,Plebania,Pierwsza Miłość,MJM,egzamin z życia,Magda.M,Na Dobre i na złe,Samo życie(czasami,bo już się tam pogubiłam) właśnie Rubi(Wcześniej nałogowo Barwy Grzechu) i znalazłoby się jeszcze pare tasiemczyca ze mnie.Na moje szczęście nigdy nie widziałam Mody Na Sukces

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości