Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-04-25, 10:09   #2551
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 10:17   #2552
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Asia jest dla mnie sztywna.
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 10:18   #2553
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-25, 10:51   #2554
niemanicka
Wtajemniczenie

Tak, moim zdaniem Asia i Adam jakoś dziko. Nawet za bardzo w oczy sobie nie patrzą. Asia przy przyjaciołach była bardziej wyluzowana i swobodna. Ona mi wygląda na bardzo skrzywdzoną w życiu. Potrzebuje kogoś, kto się nią zaopiekuje, przytuli itp. moim zdaniem ma trochę problemów nieprzepracowanych. Do tego te wewnętrzne przekonania, że facet powinien ją zatrzymać, a nie pozwolić wyjechać i zabiegać o nią bardziej niż ona o niego. Sama wkłada się w bierną rolę. Szkoda, że tego nie przepracowała.

Aga mieszka z rodzicami, mówili o tym w poprzednich odcinkach.
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 11:13   #2555
LadyI
Zakorzenienie

Oliwia i Łukasz - na plus , tylko montaż szkodzi Oliwii :P nie wierze, ze cały czas dokucza Łukaszowi, a trochę tak to wyglada :P.

Aga i Wojtek - przesadzają z ta ‚powaga’ moim zdaniem , albo to tez kwestia montażu . Pasują do siebie . A Agi rodzina - cudowna ! tez trochę kiepsko odebrałam to jak odniosła się do taty, bo podobnie wczesniej traktowała męża :P.

Asia i Adam - zero chemii, zero perspektyw. On dzisiaj na plus, z nia mam problem... nie mogłaby być moja koleżanka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 11:19   #2556
invisible_01
Zakorzeniona

Według mnie Aśka jest zwyczajnie wredna. Na przedstawianiu jej była taka miła, taka ciepła, taka gotowa na męża, ale tak naprawdę dla mnie jej prawdziwa natura wychodzi w kontakcie z Adamem i ze znajomymi. Jest zwyczajnie niemiła.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 12:03   #2557
sublips
Zakorzenienie

A według Was Adam zachowuje się ok? Abstrahując od zachowania Asi, to jakby mężczyzna się do mnie tak odnosił, to pomyślałabym, że ma mnie gdzieś.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-04-25, 12:10   #2558
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
A według Was Adam zachowuje się ok? Abstrahując od zachowania Asi, to jakby mężczyzna się do mnie tak odnosił, to pomyślałabym, że ma mnie gdzieś.
Jak się odnosił? Nie odnosi się do niej wcale gorzej niż ona do niego.

Stary 2020-04-25, 12:12   #2559
kroofka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Według mnie Aśka jest zwyczajnie wredna. Na przedstawianiu jej była taka miła, taka ciepła, taka gotowa na męża, ale tak naprawdę dla mnie jej prawdziwa natura wychodzi w kontakcie z Adamem i ze znajomymi. Jest zwyczajnie niemiła.

Nie no, jak wredna? Poblokowana, skrzywdzona w dzieciństwie i "nastolęctwie", zależna od opinii i humorów rodziców, niepewna swojej wartości i mocno wycofana, ale wredna?
Jeśli coś nawet dogryza to jest to ewidentnie jej pancerz ochronny. Przecież ona widzi, że chyba nie podoba się mężowi, że on ją trzyma na dystans, że nie chce jej blisko, więc wraca do swojej skorupki i jakoś tam próbuje to sobie racjonalizować. W odcinku 9 bardzo świadomie powiedziała, że z powodu zachowania Adama, ona zaczyna się zamykać. U osób z zaburzonymi relacjami taka samoświadomość to rzadkość i fajna sprawa, pierwszy krok do wyleczenia. Po odcinku 10 pewnie spojrzysz na nią inaczej. Co nie zmienia faktu, że pary z nich raczej nie będzie, a Asia na pewno bardzo przeżyje odrzucenie i rozwód. Ktoś, kogo odrzucili rodzice, próbuje potwierdzać swoją wartość gdzie tylko może, a niezainteresowany mąż! na oczach całej Polski to niepojęty dla mnie ciężar. Bardzo jej współczuję
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 12:15   #2560
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Nie no, jak wredna? Poblokowana, skrzywdzona w dzieciństwie i "nastolęctwie", zależna od opinii i humorów rodziców, niepewna swojej wartości i mocno wycofana, ale wredna?
Jeśli coś nawet dogryza to jest to ewidentnie jej pancerz ochronny. Przecież ona widzi, że chyba nie podoba się mężowi, że on ją trzyma na dystans, że nie chce jej blisko, więc wraca do swojej skorupki i jakoś tam próbuje to sobie racjonalizować. W odcinku 9 bardzo świadomie powiedziała, że z powodu zachowania Adama, ona zaczyna się zamykać. U osób z zaburzonymi relacjami taka samoświadomość to rzadkość i fajna sprawa, pierwszy krok do wyleczenia. Po odcinku 10 pewnie spojrzysz na nią inaczej. Co nie zmienia faktu, że pary z nich raczej nie będzie, a Asia na pewno bardzo przeżyje odrzucenie i rozwód. Ktoś, kogo odrzucili rodzice, próbuje potwierdzać swoją wartość gdzie tylko może, a niezainteresowany mąż! na oczach całej Polski to niepojęty dla mnie ciężar. Bardzo jej współczuję
Pisałam już, że Asia jest kolejną z osób (po Agacie chociażby), która zamiast tego programu powinna wybrać terapię.

Stary 2020-04-25, 12:17   #2561
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się odnosił? Nie odnosi się do niej wcale gorzej niż ona do niego.

Nie odnosi się źle. Odnosi się miło. Ale jednocześnie pozostaje obojętny i nie jest w ogóle nią zainteresowany.
Tak jak w poprzednim odcinku przy jej ataku paniki czy jak siedzieli na plaży (nie pamiętam dokładnie) - nie objął jej, nie dotknął ręki, nic.
Nie dąży do kontaktu fizycznego. Na wszystko odpowiada coś w stylu "ok". Co więcej, mówi wprost, że nie chce nawet wykonać żadnego gestu, żeby jej nie zwodzić.
A więc trochę się nie dziwię, że ona wyjechała. Też bym wyjechała na jej miejscu.
Stary 2020-04-25, 12:24   #2562
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Nie odnosi się źle. Odnosi się miło. Ale jednocześnie pozostaje obojętny i nie jest w ogóle nią zainteresowany.
Tak jak w poprzednim odcinku przy jej ataku paniki czy jak siedzieli na plaży (nie pamiętam dokładnie) - nie objął jej, nie dotknął ręki, nic.
Nie dąży do kontaktu fizycznego. Na wszystko odpowiada coś w stylu "ok". Co więcej, mówi wprost, że nie chce nawet wykonać żadnego gestu, żeby jej nie zwodzić.
A więc trochę się nie dziwię, że ona wyjechała. Też bym wyjechała na jej miejscu.
Tyle że ona tak naprawdę nie chciała wyjechać, tylko chciała, żeby on się prosił, żeby została. On niewiele robi, ale i ona niewiele od siebie daje. Ja mu się wcale nie dziwię. Jakby partner chciał wyjechać, to ja też bym nie prosiła, żeby został. Oni się znają tydzień, on zapewne nie ma pojęcia, że ona w ten sposób się domaga uwagi. Dla mnie gdyby ktoś chciał wyjechać to bym uznała, że nie chcę mojego towarzystwa.

Stary 2020-04-25, 12:28   #2563
schaboszczak
Zadomowienie

Mosak cos mowil, ze byly facet Asi bardzo brzydko ją odrzucil. Byl ten watek jakos poruszany w prezentacji uczestnikow, czy ten specjalista od empatii znowu wyskoczyl z jakimis sugestiami, do ktorych widzowie dopisza sobie rozne krzywdzace gowna? Wydaje mi sie, ze nie ujawniali nic poza tym, ze byla w dlugoletnim zwiazky, a Asia raczej unika tematu przed kamera.

schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 12:29   #2564
invisible_01
Zakorzeniona

Ogólnie no powtórzę jeszcze raz - Agata i Asia to dwie uczestniczki, które do programu absolutnie nie powinny były się zgłosić, ewentualnie powinny były zostać odrzucone przez ekspertów. One obie się kwalifikują do wieloletniej terapii.

Stary 2020-04-25, 12:30   #2565
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle że ona tak naprawdę nie chciała wyjechać, tylko chciała, żeby on się prosił, żeby została. On niewiele robi, ale i ona niewiele od siebie daje. Ja mu się wcale nie dziwię. Jakby partner chciał wyjechać, to ja też bym nie prosiła, żeby został. Oni się znają tydzień, on zapewne nie ma pojęcia, że ona w ten sposób się domaga uwagi. Dla mnie gdyby ktoś chciał wyjechać to bym uznała, że nie chcę mojego towarzystwa.

No masz sporo racji, że ta zagrywka była śmieszna. Ale jego "co ma mi się pałętać po mieszkaniu" czy coś w tym stylu też do miłych nie należało plus ta dziwna akcja z przystankiem.

Nie wiem, daleko mi do księżniczki, ale te pary, które się udały - mężczyźni jednak zabiegali. Łukasz z kwiatami do Oliwii przyjechał, Wojtek dał Agnieszce zegarek.

No ale skoro ona mu się nie podoba, to też po co ma się starać.
Po prostu też się nie dziwię, że jest zawiedziona, bo jakby facet był wobec mnie tak obojętny nawet na 1 spotkaniu, no to 2 by już nie było.
A tutaj wzięli ślub w programie telewizyjnej, więc no trochę bardziej złożona sprawa .

No i ewentualnie on też może mieć taką osobowość albo zaburzenia nastroju.

Edytowane przez sublips
Czas edycji: 2020-04-25 o 12:31
Stary 2020-04-25, 12:33   #2566
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:

Dokladnie, dorosla osoba podjela decyzje o wyjezdzie, wiec ja pozegnal i odprowadzil do auta. Oni sa pod tym katem niedobrani, on chce byc racjonalny, moze ma nizsza inteligencje emocjonalna, a ona poza normalna potrzeba bliskosci ma jeszcze jakies ciagoty w strone szajsów rodem z komedii romantycznych.

Stary 2020-04-25, 12:36   #2567
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-25, 12:36   #2568
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
No masz sporo racji, że ta zagrywka była śmieszna. Ale jego "co ma mi się pałętać po mieszkaniu" czy coś w tym stylu też do miłych nie należało plus ta dziwna akcja z przystankiem.

Nie wiem, daleko mi do księżniczki, ale te pary, które się udały - mężczyźni jednak zabiegali. Łukasz z kwiatami do Oliwii przyjechał, Wojtek dał Agnieszce zegarek.

No ale skoro ona mu się nie podoba, to też po co ma się starać.
Po prostu też się nie dziwię, że jest zawiedziona, bo jakby facet był wobec mnie tak obojętny nawet na 1 spotkaniu, no to 2 by już nie było.
A tutaj wzięli ślub w programie telewizyjnej, więc no trochę bardziej złożona sprawa .

No i ewentualnie on też może mieć taką osobowość albo zaburzenia nastroju.
No ten tekst o pałętaniu się nie był przyjemny, ale może uraziła jego dumę. Wyobrażam sobie sytuację, że mój mąż jest u mnie w mieszkaniu, ma tu spędzić kilka dni, mamy się poznać, a nagle mówi, że już nie chce tu być i wyjeżdża. Wcale nie byłoby mi miło.

Stary 2020-04-25, 12:55   #2569
Voytkova
Zadomowienie

Cytat:
Ogólnie no powtórzę jeszcze raz - Agata i Asia to dwie uczestniczki, które do programu absolutnie nie powinny były się zgłosić, ewentualnie powinny były zostać odrzucone przez ekspertów. One obie się kwalifikują do wieloletniej terapii.

Czy do terapii ,nie wiem .Ale są osoby które się do tego programu nie nadają zupełnie i one są właśnie takimi osobami .Nie powinny były się zgłaszać a ci „eksperci „od siedmiu boleści nie powinni ich wybierać .No ale oglądalność musi się zgadzać ,nawet kosztem ludzkich dramatów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Voytkova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-25, 13:00   #2570
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annav22 Pokaż wiadomość
Oni Oliwie i Łukasza to dziś tylko raz chyba pokazali...
Mi się wydaje, że materiał Oliwii i Łukasza jest po prostu nudny i cały czas między nimi sa tylko żarty z podtekstem albo Oliwia ze swoim baby talk. Gdyby mieli ciekawszy materiał, to na pewno by go puścili, a nie ciągle to samo.

fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 14:22   #2571
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-25, 14:25   #2572
CauseImHappy
Raczkowanie

No masakra z nimi, myślę, że oni czymś podpadli i dlatego się tak na nich mszczą

CauseImHappy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 14:41   #2573
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-25, 15:19   #2574
niemanicka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą, jednak ona ma te 30 lat, a nie 20 i moim zdaniem powinna popracować nad samooceną i poczuciem odrzucenia, bo kiedy jak nie teraz? Odrzucenie przez rodziców to paskudna sprawa rzutująca na całe życie, ale fajnie byłoby próbować coś z tym robić i jednak otworzyć się na drugą osobę. Zostawić przeszłość za sobą.

Cytat:
Pisałam już, że Asia jest kolejną z osób (po Agacie chociażby), która zamiast tego programu powinna wybrać terapię.

Zgadzam się. Nie chodzi o dowalenie jej, że coś jest z nią nie tak, ale to byłoby dobre dla niej samej, przestałaby samą siebie zamęczać.

Cytat:
Myślę, że ludzie właśnie różnią sie w tym, ja nie chciałabym żeby ktoś kogo znam kilka dni, dotykał mnie czy przytulał. Raczej kojarzy mi się to z przyjaźnią, na którą potrzeba czasu. Niektórzy są w pełni otwarci i nie mają z tym problemu (Oliwia czy Łukasz), ale nie doszukiwałabym się tutaj winy Adama. Widać, że on nie jest romantykiem, ale ma inne pozytywy, tzn. wykazuje inicjatywę, jest spokojny, opanowany, nie kręci, nie gra, nie zwodzi. Tutaj akurat wydaje mi się, że wyjazd Asi był słaby. Aga ustaliła to w pełni z Wojtkiem, to rozstanie było takie normalne. A u A&A to wyszło tak nagle, ni stąd ni zowąd, do samego końca się nie dogadali, czy ona go podrzuca na ten przystanek, czy co. Dlaczego psycholog był u O&Ł, a u nich nie? Musiałabym się maksymalnie źle u kogoś czuć w domu, żeby tak się zerwać i odjechać. Dodatkowo Adam wiele razy mówił, że Aśka unika tematów o ich wspólnej przyszłości.

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Mosak cos mowil, ze byly facet Asi bardzo brzydko ją odrzucil. Byl ten watek jakos poruszany w prezentacji uczestnikow, czy ten specjalista od empatii znowu wyskoczyl z jakimis sugestiami, do ktorych widzowie dopisza sobie rozne krzywdzace gowna? Wydaje mi sie, ze nie ujawniali nic poza tym, ze byla w dlugoletnim zwiazky, a Asia raczej unika tematu przed kamera.

Też nie przypominam sobie, aby ujawniali jakieś szczegóły tego rozstania, ale jeśli ono rzeczywiście było takie dramatyczne, to uważam to za dobre, że o tym nie mówią.
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 16:10   #2575
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Też nie przypominam sobie, aby ujawniali jakieś szczegóły tego rozstania, ale jeśli ono rzeczywiście było takie dramatyczne, to uważam to za dobre, że o tym nie mówią.
No tak tak, tylko wlasnie nie pasuje mi to, ze Asia nie chce mowic o szczegolach, a tymczasem glowa psychologa przemawia o tym, ze zostala przez bylego odrzucona w bardzo brzydki sposob. Czyli takie niby szanujemy i nic nie mowimy, ale dziaaaalo sie, uruchomcie wyobraznie No jakos jak go sluchalam, to mnie ten jego wywod razil, teraz to juz nie pamietam co mowil tak slowo w slowo.
Stary 2020-04-25, 16:12   #2576
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
No właśnie nie wiem, jak rodzice Agnieszki to robią, że normalnie takie teksty uznałabym ze żenujące, przesadne, ale oni są tacy uroczy, kochani, wspierający i zdrowi, że po prostu człowiek - a przynajmniej ja - wzrusza się wręcz, jak na nich patrzy .
Taak, ja jestem nimi zachwycona A nie lubię takiej przesady i górnolotnych stwierdzeń zazwyczaj. Ale to tacy ciepli, uroczy ludzie
Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
O ludzieee, mój teść ma takie, jestem chora jak mam tam przebywać, klatka dla chomika

Ale jak szli z walizką Agi to zwróciłam uwagę że bardzo ładne zamknięte osiedle, więc pewnie ta klitka jest warta fortunę

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 16:18   #2577
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Taak, ja jestem nimi zachwycona A nie lubię takiej przesady i górnolotnych stwierdzeń zazwyczaj. Ale to tacy ciepli, uroczy ludzieO ludzieee, mój teść ma takie, jestem chora jak mam tam przebywać, klatka dla chomika

Ale jak szli z walizką Agi to zwróciłam uwagę że bardzo ładne zamknięte osiedle, więc pewnie ta klitka jest warta fortunę

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka
Z takich klitek jest najwyższa stopa zwrotu w przypadku wynajmu, więc może Wojtek je kupił w ramach inwestycji... Niemniej rodziny się zakładać w takich warunkach raczej nie da.

Stary 2020-04-25, 16:53   #2578
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
No tak tak, tylko wlasnie nie pasuje mi to, ze Asia nie chce mowic o szczegolach, a tymczasem glowa psychologa przemawia o tym, ze zostala przez bylego odrzucona w bardzo brzydki sposob. Czyli takie niby szanujemy i nic nie mowimy, ale dziaaaalo sie, uruchomcie wyobraznie No jakos jak go sluchalam, to mnie ten jego wywod razil, teraz to juz nie pamietam co mowil tak slowo w slowo.
Było powiedziane, w pierwszym odcinku. Facet po 10 latach zerwał z nią wysyłając jej smsa, że zmienił zamki, kiedy ona siedziała w jednym pokoju, a on w drugim.
I może sam ten fakt nie jest jakiś totalnie dramatyczny (nie pobił jej prawie na śmierć, nie skatował jej kota, nie spalił jej mieszkania, wiecie o co chodzi) ale tak dobrze pokazuje jaki był jego stosunek do niej, jak przedmiotowo ją traktował, że można sobie sporo wyobrazić co jeszcze mogło się w tym związku dziac i widać, że Asi nieprzepracowane traumy to nie tylko trudna relacja z matką.
W tym pierwszym odcinku prychologowie czytali z jej ankiety, że jedyne, czego ona się w życiu boi, to złego traktowania że strony partnera. No i tak, widać to jak na dłoni.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-25, 17:01   #2579
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Było powiedziane, w pierwszym odcinku. Facet po 10 latach zerwał z nią wysyłając jej smsa, że zmienił zamki, kiedy ona siedziała w jednym pokoju, a on w drugim.
Kompletnie tego nie pamietalam, dzieki!
No, to rzeczywiście wiele wyjasnia...
Stary 2020-04-25, 17:18   #2580
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Myślę, że ludzie właśnie różnią sie w tym, ja nie chciałabym żeby ktoś kogo znam kilka dni, dotykał mnie czy przytulał. Raczej kojarzy mi się to z przyjaźnią, na którą potrzeba czasu. Niektórzy są w pełni otwarci i nie mają z tym problemu (Oliwia czy Łukasz), ale nie doszukiwałabym się tutaj winy Adama. Widać, że on nie jest romantykiem, ale ma inne pozytywy, tzn. wykazuje inicjatywę, jest spokojny, opanowany, nie kręci, nie gra, nie zwodzi. Tutaj akurat wydaje mi się, że wyjazd Asi był słaby. Aga ustaliła to w pełni z Wojtkiem, to rozstanie było takie normalne. A u A&A to wyszło tak nagle, ni stąd ni zowąd, do samego końca się nie dogadali, czy ona go podrzuca na ten przystanek, czy co. Dlaczego psycholog był u O&Ł, a u nich nie? Musiałabym się maksymalnie źle u kogoś czuć w domu, żeby tak się zerwać i odjechać. Dodatkowo Adam wiele razy mówił, że Aśka unika tematów o ich wspólnej przyszłości.
No ja jakoś nie widzę tych jego zalet, które wymieniłaś. Ja to odbieram jako po prostu obojętność, a nie spokój, kulturę czy wykazanie inicjatywy.

Nie od razu się trzeba obmacywać, szczególnie przed kamerami. Nawet dosyć zdystansowane osoby - jak np. Agnieszka i Marcin z 2 edycji - wykonywały jakieś gesty względem siebie, on ją czasami objął, siedzieli twarzą do siebie na kanapie.
Tutaj oni siedzą zawsze oddaleni od siebie, nie mówią nawet do siebie, tylko gdzieś w eter.
Też nie lubię, jak mnie obcy ludzie dotykają, ale oni tutaj nie są obcy - wzięli ze sobą ślub - i gdyby była chemia, to by się na pewno choć musnęli.

A i Asia kilka razy wypowiadała się, jakby chciała mu dać szansę. On o niej w sumie nic bardzo pozytywnego nie powiedział. Jak ona ma się czuć dobrze w jego towarzystwie, skoro nie czuje się przez niego akceptowana?
To, że być może ona ma jakieś problemy to jedno (nie mi to oceniać; montaż i te sprawy, jakbym miała tak surowo oceniać uczestników, to nadal Oliwka jest dla mnie gorsza z tym swoim baby talkiem i też wydaje się czasami bardzo niepewna). A drugie, że ona się jemu raczej nie podoba i on się w ogóle nie stara w tej relacji to drugie - i przez to Joanna nie czuje się po prostu dobrze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości