Mamusie majowe 2019, cześć 2 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-08, 13:21   #2551
AgataAgata9090
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Cudne A wiesz do kiedy promocja? Ja w poprzedni piatek zlapalam sukienke dla malej w Biedrze za 9,99, piekna i super jakosc takze warto ! Jaki rozmiar dorwalas?
Juz sie nie moge doczekac poniedzialku, licze na jakies fajne body i legginsy Chociaz na gazetce srednie kolory tych legginsow ale moze na zywo bedzie lepiej

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Wiesz co przyznam szczerze że nie wiem będę dziś w Biedrze jeszcze raz we Wrocku więc może tam też będą to sprawdzę. Wydaje mi się że to końcówka i może dlatego przecenili?
No dla dziewczynek są piękne ciuszki. Można kombinować na różne sposoby

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 13:22   #2552
Lilly Greace
Dostojna peema.

Agata, no w sumie ciuchów większość już mam, serio. Jutro może usiądę i popatrzę dokładnie, ile mam tych najmniejszych, ale nie powinno być problemu. Na pewno coś będę dokupować znając mnie, ale już raczej na zasadzie, że coś jest ładne i mi się podoba. Na pewno chciałabym mieć te rampersy dla maluszka, bo to polecało tu kilka dziewczyn jako praktyczne - mam kilka, ale na większe dziecko. Więc to muszę dokupić na newborna. A tak to przede mną zakupy takie jak artykuły higieniczne, artykuły dla mnie (koszula do porodu, te wszystkie podkłady itp.) no i większe - wózek, łóżeczko.

I tu mam pytanie - laski, co do łóżeczka niemowlęcego? Taki dzidziuś nie śpi pod kołdrą, więc mam tylko kupić prześcieradło tam czy jak?
Stary 2019-01-08, 13:23   #2553
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane dzisiaj byłam w Biedrze i znalazłam dwupak śpioszków w cenie 9.99 (wyprzedaż 50%) i w dodatku z tym oeko tex standard 100. Jak Wam się chce to warto się przejść bo fajne jakościowo nawet no i ta cenaZałącznik 7657192Załącznik 7657193

Ale super! To jakaś nowa promocja w Biedronkach? Byłam wczoraj i w mojej żadnych dziecięcych ciuszków nie widziałam

Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 13:31   #2554
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Hej! Dziewczyny ale gonicie! Nie nadążam. Co mu się wydaje że już już Was mam, to znowu kilka stron do przodu!
Dzisiaj wieczorem siądę chwilę dłużej przy kompie to nadrobię, bo na telefonie mi niewygodnie.

Trzymajcie kciuki, dzisiaj przed 17 mam połówkowe. Mam nadzieję że wszystko ok, no i może ujawni się kto siedzi w środku!

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Magda oby tylko ten trzeci korzystający to nie byl ciągłe ten sam dzieciak, bo go pozostała dwójka znienawidzi

Agadzie mój syn ma 10, córka zaraz 6. Więc bobas, szczególnie dla syna to będzie już calkiem inna historia
Ale wiecie, zawsze miałam w planach zrobić sobie dziecko "na do widzenia" tak w okresie późnej trzydziestki. A że mi ta trzecia ciąża tak z nieba spadła wcześniej to kto wie, czy jeszcze kiedyś kogoś nie dorzucę do tej bandy
Anuhaaa, to mniej więcej taka różnica była u nas. Tzn ja mam dwóch starszych braci. Jeden starszy 11 lat, drugi 7. Jestem najmłodsza.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 13:33   #2555
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Ale super! To jakaś nowa promocja w Biedronkach? Byłam wczoraj i w mojej żadnych dziecięcych ciuszków nie widziałam

są wyprzedaże tekstyliów

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 13:34   #2556
Martita_2012
Zadomowienie

Grejpfrutowa, kciuki

Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 13:38   #2557
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz co przyznam szczerze że nie wiem będę dziś w Biedrze jeszcze raz we Wrocku więc może tam też będą to sprawdzę. Wydaje mi się że to końcówka i może dlatego przecenili?
No dla dziewczynek są piękne ciuszki. Można kombinować na różne sposoby

U mnie w każdej biedrze co innego w tych koszach i nie wiem czy mi się chce tam "nurkować", bo tam jest wszystko wymieszane przez klientów

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Hej! Dziewczyny ale gonicie! Nie nadążam. Co mu się wydaje że już już Was mam, to znowu kilka stron do przodu!
Dzisiaj wieczorem siądę chwilę dłużej przy kompie to nadrobię, bo na telefonie mi niewygodnie.

Trzymajcie kciuki, dzisiaj przed 17 mam połówkowe. Mam nadzieję że wszystko ok, no i może ujawni się kto siedzi w środku!

Kciuki!

e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-08, 13:55   #2558
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Agata, no w sumie ciuchów większość już mam, serio. Jutro może usiądę i popatrzę dokładnie, ile mam tych najmniejszych, ale nie powinno być problemu. Na pewno coś będę dokupować znając mnie, ale już raczej na zasadzie, że coś jest ładne i mi się podoba. Na pewno chciałabym mieć te rampersy dla maluszka, bo to polecało tu kilka dziewczyn jako praktyczne - mam kilka, ale na większe dziecko. Więc to muszę dokupić na newborna. A tak to przede mną zakupy takie jak artykuły higieniczne, artykuły dla mnie (koszula do porodu, te wszystkie podkłady itp.) no i większe - wózek, łóżeczko.

I tu mam pytanie - laski, co do łóżeczka niemowlęcego? Taki dzidziuś nie śpi pod kołdrą, więc mam tylko kupić prześcieradło tam czy jak?
To tak jak u mnie tyle że ty masz chociaż dużo ciuszków. Też kupię te rampersy, śpiochy itd No jeszcze duuuuzo przede mną.

Ja chciałabym by mój mały spał w śpiworku tylko i wyłącznie więc ja kupię tylko kilka sztuk prześcieradeł, podkłady pod prześcieradło żeby w razie W nie pobrudzic materaca. Ewentualnie przykryję kocykiem ale tylko jak bedzie pod naszym nadzorem. Jak nie bedzie chcial spac w spiworku (rozne sa opinie) to ubiorę troszkę cieplej i tyle. Jak będzie większy to wtedy kupię jakąś kołdrę i poduszkę.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
są wyprzedaże tekstyliów
O to to.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86341381]U mnie w każdej biedrze co innego w tych koszach i nie wiem czy mi się chce tam "nurkować", bo tam jest wszystko wymieszane przez klientów

Kciuki!

[/QUOTE]Mnie też się nie chce ale te akurat leżały w osobnym kartonie

Stary 2019-01-08, 14:00   #2559
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Grajfrutowa, kciuki

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 14:08   #2560
AgataAgata9090
Zadomowienie

Dziewczyny a śpiochy półśpiochy i pajace lepiej brać w rozmiarze tym co body czy lepiej od razu większe? Zazwyczaj biorę rzeczy 62 ale może z tych rzeczy które wymieniłam lepiej jak wezmę już 68?

Stary 2019-01-08, 14:17   #2561
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez tylko przescieradelko i spiworek, ew. podklad pod przescieradlo.

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-08, 14:45   #2562
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Też zawsze lubiłam kupować w lumpkach , miałam swoje ulubione w poprzednim mieście ale w tym nic nie potrafię znaleźć, same szmaciska

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

sQuaara widzę już, że będziesz moim guru dzieciowym
Powiedzcie mi ile ubranek kupować na każdy rozmiar? Ile śpiochów, spodenek, body itp? Ja nie mam zielonego pojęcia ile tego ma być w każdym rozmiarze a dzieci w rodzinie i znajomych jakoś brak i nie bardzo mam się od kogo dowiedzieć
Mówi się że 10 kompletów
Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Zazdroszczę! Zima zdecydowanie nie zachęca do opuszczania rano ciepłego mieszkania.

Pewnie po prostu wszystko było w porządku i lekarz nie widział sensu przedłużać wizyty. Z połówkowych na pewno będziesz miała piękne zdjęcia
Dziewczyny, któraś z Was będzie robiła USG 4D? Na jakim etapie ciąży najlepiej wychodzą takie zdjęcia?

Ja myślę że powoli ostatni dzwonek. Pozycja do porodu to głowa w dół i twarzą do pleców. Mój w 6mieisacu się tak ułożył. Lekarza mam sprygnego to robił 3d zawsze tak jeździł głowica. Ale wiem że dużo już olewa mówiąc że twarzą do pleców i koniec... Tak max do 30tc bym zrobiła
A nie pokazują Ci na wizycie 3d? 4d to to smao ale w ruchu...
Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Hejo !
Od 14.01 w Lidlu bodziaki po 5zl, jakies skarpetki i inne tez maja byc

Muszę zapamiętać
Cytat:
Dziewczyny kochane dzisiaj byłam w Biedrze i znalazłam dwupak śpioszków w cenie 9.99 (wyprzedaż 50%) i w dodatku z tym oeko tex standard 100. Jak Wam się chce to warto się przejść bo fajne jakościowo nawet no i ta cenaZałącznik 7657192Załącznik 7657193

Super z tym że to body
Cytat:

Ja mam podkład + prześcieradło -+ Rożek
Cytat:
Dziewczyny a śpiochy półśpiochy i pajace lepiej brać w rozmiarze tym co body czy lepiej od razu większe? Zazwyczaj biorę rzeczy 62 ale może z tych rzeczy które wymieniłam lepiej jak wezmę już 68?

W tym samym. To tak jakbyś sobie pizamie brała rozmiar większą i 10 cm za długa...
Ale to się nauczysz dziecka. Bo jest masa historii że dziecku pasuje Góra 56 i body 56 ale nogi ma dluuugasne i spodenki czy pajace już 62. Mój z kolei miał odwrotnie i do dziś nosi 1rozmiar mniejsze spodnie jak tułów

Stary 2019-01-08, 15:02   #2563
butterfly20
Zakorzenienie

Lilianna to akurat robiła nam firma stolarska, która nota bene prowadzi żona naszego księdza

Lilly dlatego ja się cieszę,zębie mamy kolęd

Agata w sensie body, a nie śpiochy?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 15:07   #2564
sQuaara
Zakorzenienie

W ogóle byłam dziś u koleżanki i od słowa do słowa wyszło że ma to kiddy rozkładane. Na żywo mi przypasowalo. To co mi nie pasowało wg YT okazało się że nie jest problemem na żywo

Stary 2019-01-08, 15:17   #2565
butterfly20
Zakorzenienie

Lilly ja daje podkład pod prześcieradło,prześcierad ło,śpiworek.no i pod główkę pieluchę. Jeszcze są różne szkoły na temat kładzenia noworodka w łóżeczku, ze na pleckach z głowa na bok i zmienia się te główkę,żeby się nie odkształcila z jednej strony,albo kładzie się na boczku i wtedy trzeba coś podłożyć za plecki.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Ja was podziwiam dziewczyny, jak ja dzisiaj weszłam do biedronki zobaczyłam bałagan w tych koszach to mi się odechciało

Stary 2019-01-08, 15:24   #2566
sQuaara
Zakorzenienie

Ja do biedronki właśnie dlatego się nie wybieram. U mnie patelnię dezodoranty chipsy buty i dziecięce zBawki są w 1 koszu. Gnoj syf i dramat!

Ja kładlam małego na boku. Bez niczego za plecami. Tak kładli w szpitalu to tak robiłam On spiąć ani drgnal

Stary 2019-01-08, 15:30   #2567
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Mówi się że 10 kompletów Ja myślę że powoli ostatni dzwonek. Pozycja do porodu to głowa w dół i twarzą do pleców. Mój w 6mieisacu się tak ułożył. Lekarza mam sprygnego to robił 3d zawsze tak jeździł głowica. Ale wiem że dużo już olewa mówiąc że twarzą do pleców i koniec... Tak max do 30tc bym zrobiła
A nie pokazują Ci na wizycie 3d? 4d to to smao ale w ruchu... Muszę zapamiętać Super z tym że to body Ja mam podkład + prześcieradło -+ Rożek W tym samym. To tak jakbyś sobie pizamie brała rozmiar większą i 10 cm za długa...
Ale to się nauczysz dziecka. Bo jest masa historii że dziecku pasuje Góra 56 i body 56 ale nogi ma dluuugasne i spodenki czy pajace już 62. Mój z kolei miał odwrotnie i do dziś nosi 1rozmiar mniejsze spodnie jak tułów

Tak chodziło mi że te z biedronki to body

A co do rozmiarów to wezmę kilka 62 i 68 tak na wszelki wypadek. Mam długie nogi i mój chłop to może dziecię też się urodzi długie choć wiem że to żaden wyznacznik

Pisalyscie kiedyś o firmie pinokio. Tylko nie pamiętam dokładnie co☺ dobrze u nich z jakością?
I jeszcze interesuje mnie ta strona: https://www.next.pl/pl tylko ze drogo mają. Zastanawiam się czy zaryzykować

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Lilianna to akurat robiła nam firma stolarska, która nota bene prowadzi żona naszego księdza

Pomyliłam się i jak dałam zdjęcia body to napisałam śpiochy

Potem pytałam w jakim rozmiarze kupić śpiochy, półśpiochy i pajace bo wiem że te rzeczy idą już na jedną warstwę np body więc pomyślałam żeby kupić większe mam nadzieję że rozumiecie

Stary 2019-01-08, 15:31   #2568
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:

Żona księdza?
Szkoda że na zamówienie jakby było kupione w necie to już bym zamawiała
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 15:38   #2569
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dobrze mówicie dziewczyny, kupię prześcieradło i podkłady pod nie i tyle Wiecie, jak łóżeczka prezentują w internecie to często z jakimiś poduszeczkami, kołderkami, niby człowiek wie oczywiście, że to nie dla noworodka, ale można zgłupieć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-08, 15:38   #2570
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Tak chodziło mi że te z biedronki to body

A co do rozmiarów to wezmę kilka 62 i 68 tak na wszelki wypadek. Mam długie nogi i mój chłop to może dziecię też się urodzi długie choć wiem że to żaden wyznacznik

Pisalyscie kiedyś o firmie pinokio. Tylko nie pamiętam dokładnie co☺ dobrze u nich z jakością?
I jeszcze interesuje mnie ta strona: https://www.next.pl/pl tylko ze drogo mają. Zastanawiam się czy zaryzykować

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Pomyliłam się i jak dałam zdjęcia body to napisałam śpiochy

Potem pytałam w jakim rozmiarze kupić śpiochy, półśpiochy i pajace bo wiem że te rzeczy idą już na jedną warstwę np body więc pomyślałam żeby kupić większe mam nadzieję że rozumiecie

Pinokio okejka. Next petarda!! Nie będziesz żałować. Patrz na promki

Pajace na lato raczej nie idą na cokolwiek innego

Stary 2019-01-08, 15:40   #2571
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do biedronki właśnie dlatego się nie wybieram. U mnie patelnię dezodoranty chipsy buty i dziecięce zBawki są w 1 koszu. Gnoj syf i dramat!

Ja kładlam małego na boku. Bez niczego za plecami. Tak kładli w szpitalu to tak robiłam On spiąć ani drgnal

Też swojego na boczek kładłam, do dzis mu zostało zasypianie na boku

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 15:41   #2572
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Pinokio okejka. Next petarda!! Nie będziesz żałować. Patrz na promki

Pajace na lato raczej nie idą na cokolwiek innego

A wiesz może jak z rozmiarówką w next i pinokio? Zawyżona zanizona? I jeszcze pytanko te ciuchy z nexta Długo idą?

Stary 2019-01-08, 15:43   #2573
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Czyli 4 lata różnicy, tak samo jak u mnie, i też będzie starszy chłopiec młodsza dziewczynka. Jak w ogóle oceniasz taka różnice wieku? Dogadują sie? Choć wiem jak to między rodzeństwem bywa, albo zgoda albo walka na śmierć i życie 🤣

Powiem Ci, że u nas nie ma żadnych przytulasów, buziaczków, wyznań miłości i takich tam. Raczej "nienawidzę jej", "on mnie uderzył", "wcale, że nie" itp... ale bardzo dużo się ze sobą bawią, ale że tak powiem po chłopacku normalne zapasy, boksy, gonitwy po mieszkaniu, wrzaski, krzyki. Ja zazwyczaj nie reaguję, co najwyżej każę im to robić w innym pokoju bo mi uszy pękają uważam, że lepsze takie kontakty niż żadne. Za to mąż to wiecznie im ględzi, żeby przestali, bo się boi, że się połamią nawzajem.

Trudno mi oceniać tę różnicę wieku, bo nie mam porównania. Być może to też kwestia wychowania. Mój syn nigdy nie miał żadnych obowiązków wobec córki, nie musiał jej pilnować. Więc ogólnie rzecz biorąc tak sam z siebie ma na nią wywalone czy gdzieś polezie czy nie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Anuhaaa, to mniej więcej taka różnica była u nas. Tzn ja mam dwóch starszych braci. Jeden starszy 11 lat, drugi 7. Jestem najmłodsza.

Kciuki za wizytę!

I jak twoje stosunki z braćmi wyglądają? Jak było w dzieciństwie?

Cytat:

Żona księdza? Ciekawe
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 15:52   #2574
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że u nas nie ma żadnych przytulasów, buziaczków, wyznań miłości i takich tam. Raczej "nienawidzę jej", "on mnie uderzył", "wcale, że nie" itp... ale bardzo dużo się ze sobą bawią, ale że tak powiem po chłopacku normalne zapasy, boksy, gonitwy po mieszkaniu, wrzaski, krzyki. Ja zazwyczaj nie reaguję, co najwyżej każę im to robić w innym pokoju bo mi uszy pękają uważam, że lepsze takie kontakty niż żadne. Za to mąż to wiecznie im ględzi, żeby przestali, bo się boi, że się połamią nawzajem.

Trudno mi oceniać tę różnicę wieku, bo nie mam porównania. Być może to też kwestia wychowania. Mój syn nigdy nie miał żadnych obowiązków wobec córki, nie musiał jej pilnować. Więc ogólnie rzecz biorąc tak sam z siebie ma na nią wywalone czy gdzieś polezie czy nie

Kciuki za wizytę!

I jak twoje stosunki z braćmi wyglądają? Jak było w dzieciństwie?

Żona księdza? Ciekawe
Ciakwe jak u mnie będzie. Póki co abstrakcja dla niego, choć czasem mi przykłada ucho do brzucha i mówi że dzidzia śpi i chrapie. Wszystko się okaże
A tymczasem znów został zaproszony na urodziny, do kolegi z przedszkola. I znów trzeba poszukać pomysłu na prezent. Ja się coraz częściej zastanawiam nad opcja kupienia jakiejś ilości klocków dla dziewczynek i chłopców żeby właśnie na takie okazje były.

Stary 2019-01-08, 16:09   #2575
butterfly20
Zakorzenienie

Sq ale na tego najnowszego evoluna z i-size czy starszy model?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Sq ja tez kładłam na boku,bo tak mnie nauczyli w szpitalu i czytałam,ze zmniejsza ryzyko Sids i zadławienia,ale mam tez koleżanki, które wolały na pleckach. Tylko moje nie raz się przewróciły na plecki wiec wolałam zwinąć w rulonik policję i podlozyc

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Agata nie wiem jak z jakością Pinokio bo nie kupuje,nie podobają mi się. Natomiast next super z jakością i uroda,kupuje od lat

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Tak dziewczyny,w Kościele Ewangelicko-Augsburskim księża maja rodziny u nas na południu polski jest bardzo dużo ewangelikow

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

W rulonik pieluchę a nie policję...słownik

Stary 2019-01-08, 16:27   #2576
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Sq ja tez kładłam na boku,bo tak mnie nauczyli w szpitalu i czytałam,ze zmniejsza ryzyko Sids i zadławienia,ale mam tez koleżanki, które wolały na pleckach. Tylko moje nie raz się przewróciły na plecki wiec wolałam zwinąć w rulonik policję i podlozyc

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Agata nie wiem jak z jakością Pinokio bo nie kupuje,nie podobają mi się. Natomiast next super z jakością i uroda,kupuje od lat

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Tak dziewczyny,w Kościele Ewangelicko-Augsburskim księża maja rodziny u nas na południu polski jest bardzo dużo ewangelikow

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Apropo księży i żon - super! Uważam że księża powinni mieć normalnie rodziny. Nic nie wkurza mnie bardziej niż pierdzielenie osoby która (teoretycznie) nigdy nie będzie miała dylematów związanych z posiadaniem potomstwa, że " in vitro to zlooo". Naprawdę, do szału mnie to doprowadza.

Stary 2019-01-08, 16:38   #2577
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:

A ten next jest sklepem zagranicznym? Tzn w sumie to wiem ale ile idzie paczka jak się zamówi? Bo rozumiem że to sklep może nie typu aliexpress ale że tyle się czeka co tam?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-08, 16:43   #2578
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Apropo księży i żon - super! Uważam że księża powinni mieć normalnie rodziny. Nic nie wkurza mnie bardziej niż pierdzielenie osoby która (teoretycznie) nigdy nie będzie miała dylematów związanych z posiadaniem potomstwa, że " in vitro to zlooo". Naprawdę, do szału mnie to doprowadza.

Popieram! Ale jest jak jest.

Załatwiłam położną i szkołę rodzenia, w poniedziałek zaczynam Szkoda, że z lekarzem się nie udało - miałabym już wszystko ogarnięte co chciałam w tym tygodniu.

W niedzielę mam Kolędę - właśnie to zobaczyłam. Myślałam, że będziemy gdzieś na końcu, ale jakoś dziwnie idą. Ale fajnie, że weekend to mąż będzie i nie będę sama.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 16:46   #2579
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Ja już po jednej wizycie, zn po USG. Wszystko parametry w porządku, gin powiedział że raczej dziewczyna. No dobra, niech już będzie...

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-08, 16:47   #2580
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Ja już po jednej wizycie, zn po USG. Wszystko parametry w porządku, gin powiedział że raczej dziewczyna. No dobra, niech już będzie...

Oooo, gratulacje!
Chyba u nas na wątku większość to girl power

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości