|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88286269]Możecie polecić jakiś dobry peeling enzymatyczny?[/QUOTE]Od kiedy używam czarnego mydła mogłam się pożegnać z peelingiem enzymatycznym
![]() Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 | |
Skrzat leśny
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88286269]Możecie polecić jakiś dobry peeling enzymatyczny?[/QUOTE]
Cure Natural Aqua Gel, najlepszy japoński peeling, ale nie wiem, czy dostępny w PL. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki. poczytam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
ale szał :P
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88286269]Możecie polecić jakiś dobry peeling enzymatyczny?[/QUOTE]
Tołpa 3 enzymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Nudziara
|
Gdzie zamawiasz azjatyckie kosmetyki?
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się bardzo figurka świąteczna w home and you. Ale kosztuje ponad 100 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 | |
Nudziara
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Mam ten sam problem z h&y. Ceny kosmiczne tam mają
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88286269]Możecie polecić jakiś dobry peeling enzymatyczny?[/QUOTE]Tolpa z papaina
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie liczyłabym raczej na promocje takich pojedynczych świątecznych dekoracji - to dopiero po świętach |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Nudziara
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
Pani_Mada dokładnie, teraz jest 70 % na drugą rzecz. A kojarzysz czy na nowy rok w ogóle przeceniaja kolekcje swiateczna? Bo czasem kolekacja znika i nie ma przeceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Ale czarne mydło nie jest peelingiem, nie ma żadnych enzymów.
![]() |
#2569 |
Konto usunięte
|
Czy znacie coś do nawilżenia gardła i nosa nocą, co niekoniecznie jest lekiem, bo chciałabym to przyjmować przez kilka miesięcy? Istnieje coś takiego?
Od razu uprzedzam, że nie chodzi o sezon grzewczy i suchość w pomieszczeniu. Wilgotność w pomieszczeniach jest ok, a nawet jest czasem zbyt wilgotno według stacji pogody i tego co czasem widuję na oknach (czasem jak zapomnę rozszelnić, to się woda skrapla na oknach). Odrzucam też raczej efajkę, bo latem ten problem nie występuje. A ja się budzę i w nosie katastrofa, w gardle również. Nie wiem czy to opisywać, bo to obrzydliwe, ale uwaga wrażliwi niech pominą dalszą część wypowiedzi. Serio masz możliwość to ominąć. Nie czytaj jak jesteś wrażliwa na opis wydzielin ludzkich. OPIS: rano po przebudzeniu mam w nosie i gardle taką gęstą, grudkowatą wydzielinę, która ma kolor żółtawy/zielonkawy a czasem brązowy i podbarwiony krwią. Muszę odchrząknąć mocno i to wszystko wypluć, muszę to wysmarkać z nosa, ale to nie jest katar, bo później w ciągu dnia problem nie występuje. Od tego charczenia rano jak stary menel boli mnie gardło, czasem węzły chłonne. Później w ciągu dnia to mija 🤷 zwykłe po śniadaniu i umyciu zębów już tego nie ma 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Idz do lekarza, to nie jest normalne
![]() |
#2571 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam skore ze sklonnoscia do zaskornikow (wiekszosc ''bialych'', ale widocznych), zwlaszcza na nosie i policzkach. Ostatnio zdecydowalam sie wyprobowac kosmetyki Paula's Choice + niacynamine z the ordinary. No i tak, ogolnie jestem BARDZO zadowolona, pory sa zmniejszone, oczyszczone, tylko nie mozna sobie odpuscic ani jednego dnia. Ale jest kilka minusow. - Krem na dzien, czy tez ''ultra-lekki fluid nawilzajacy'', sprawia, ze skora mi sie swieci, obojetnie ile naloze produktu i to swiecenie sie nie mija. Czy jest jakis odpowiednik np. na yesstyle, ktory moglybyscie polecic? - Produkty sa jednak drogie, widzialam na yesstyle pianki, ktore sa o wiele tansze niz ta z Paula's Choice, ale nie wiem, jakiej moglabym uzyc, zeby nie zaprzepascic efektu, ktore daje mi BHA i niacynamina. Poza tym szukam jakiegos kremu pod oczy, ktory pomagalby w rozswietleniu worow pod oczami. Pamietam, ze moja babcia kiedys cos takiego dostala od kuzynki, ktora mieszka w USA, wiec wydaje mi sie, ze nie ubzduralam sobie, ze cos takiego jest. ![]() Czy ktos moglby mi troche pomoc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerknij też na Aliexpress, często widzę tam znacznie taniej różne ozdoby bardzo podobne do home & you. [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88286984]Czy znacie coś do nawilżenia gardła i nosa nocą, co niekoniecznie jest lekiem, bo chciałabym to przyjmować przez kilka miesięcy? Istnieje coś takiego? Od razu uprzedzam, że nie chodzi o sezon grzewczy i suchość w pomieszczeniu. Wilgotność w pomieszczeniach jest ok, a nawet jest czasem zbyt wilgotno według stacji pogody i tego co czasem widuję na oknach (czasem jak zapomnę rozszelnić, to się woda skrapla na oknach). Odrzucam też raczej efajkę, bo latem ten problem nie występuje. A ja się budzę i w nosie katastrofa, w gardle również. Nie wiem czy to opisywać, bo to obrzydliwe, ale uwaga wrażliwi niech pominą dalszą część wypowiedzi. Serio masz możliwość to ominąć. Nie czytaj jak jesteś wrażliwa na opis wydzielin ludzkich. OPIS: rano po przebudzeniu mam w nosie i gardle taką gęstą, grudkowatą wydzielinę, która ma kolor żółtawy/zielonkawy a czasem brązowy i podbarwiony krwią. Muszę odchrząknąć mocno i to wszystko wypluć, muszę to wysmarkać z nosa, ale to nie jest katar, bo później w ciągu dnia problem nie występuje. Od tego charczenia rano jak stary menel boli mnie gardło, czasem węzły chłonne. Później w ciągu dnia to mija 🤷 zwykłe po śniadaniu i umyciu zębów już tego nie ma 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja mam takie "atrakcje" od zatok. W nocy zbiera się w nich wydzielina która nad ranem spływa do nosa i gardła. W ciągu dnia jest już normalnie, ale od razu po wstaniu z łóżka muszę się tego pozbyć. Niestety nie wiem jak sobie z tym radzić, wiem tylko że jak zaczynają mi się takie problemy to muszę zacząć nosić czapkę bo inaczej przechodzi mi w solidne zapalenie zatok którego nie idzie się pozbyć bez sterydów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Konto usunięte
|
[1=742bd6bdde1307502cba7e1 26292911bf766cf73_61f3325 774e32;88287029]Wow, ile produktow, to ja moze zamieszcze moje pytanie.
Mam skore ze sklonnoscia do zaskornikow (wiekszosc ''bialych'', ale widocznych), zwlaszcza na nosie i policzkach. Ostatnio zdecydowalam sie wyprobowac kosmetyki Paula's Choice + niacynamine z the ordinary. No i tak, ogolnie jestem BARDZO zadowolona, pory sa zmniejszone, oczyszczone, tylko nie mozna sobie odpuscic ani jednego dnia. Ale jest kilka minusow. - Krem na dzien, czy tez ''ultra-lekki fluid nawilzajacy'', sprawia, ze skora mi sie swieci, obojetnie ile naloze produktu i to swiecenie sie nie mija. Czy jest jakis odpowiednik np. na yesstyle, ktory moglybyscie polecic? - Produkty sa jednak drogie, widzialam na yesstyle pianki, ktore sa o wiele tansze niz ta z Paula's Choice, ale nie wiem, jakiej moglabym uzyc, zeby nie zaprzepascic efektu, ktore daje mi BHA i niacynamina. Poza tym szukam jakiegos kremu pod oczy, ktory pomagalby w rozswietleniu worow pod oczami. Pamietam, ze moja babcia kiedys cos takiego dostala od kuzynki, ktora mieszka w USA, wiec wydaje mi sie, ze nie ubzduralam sobie, ze cos takiego jest. ![]() Czy ktos moglby mi troche pomoc? ![]() Szukaj kosmetyki który nie zmniejsza pory, a zwęża. Jest ogromna różnica. Ten pierwszy daje efekt wow od razu. Jednak jest on chwilowy. A produkt który zwęża pory nie daje efektu od razu. Tylko z czasem i jest on na dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Wtajemniczenie
|
Możecie polecić cos na czarne zaskórniki? Mam ich pełno na nosie, a chciałabym się ich wreszcie pozbyć albo przynajmniej zmniejszyć ilość.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2576 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88286984]Czy znacie coś do nawilżenia gardła i nosa nocą, co niekoniecznie jest lekiem, bo chciałabym to przyjmować przez kilka miesięcy? Istnieje coś takiego?
Od razu uprzedzam, że nie chodzi o sezon grzewczy i suchość w pomieszczeniu. Wilgotność w pomieszczeniach jest ok, a nawet jest czasem zbyt wilgotno według stacji pogody i tego co czasem widuję na oknach (czasem jak zapomnę rozszelnić, to się woda skrapla na oknach). Odrzucam też raczej efajkę, bo latem ten problem nie występuje. A ja się budzę i w nosie katastrofa, w gardle również. Nie wiem czy to opisywać, bo to obrzydliwe, ale uwaga wrażliwi niech pominą dalszą część wypowiedzi. Serio masz możliwość to ominąć. Nie czytaj jak jesteś wrażliwa na opis wydzielin ludzkich. OPIS: rano po przebudzeniu mam w nosie i gardle taką gęstą, grudkowatą wydzielinę, która ma kolor żółtawy/zielonkawy a czasem brązowy i podbarwiony krwią. Muszę odchrząknąć mocno i to wszystko wypluć, muszę to wysmarkać z nosa, ale to nie jest katar, bo później w ciągu dnia problem nie występuje. Od tego charczenia rano jak stary menel boli mnie gardło, czasem węzły chłonne. Później w ciągu dnia to mija 🤷 zwykłe po śniadaniu i umyciu zębów już tego nie ma 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Tez tak mam od kilku dni i wlasnie chcialam sie do was zwrocic z pytaniem o to. ![]() ![]() Sprobowac wziac sinupret na to moze? I jeszcze jedno pytanie, macie jakies pomysly, jak wzmocnic zeberka od lozka, zeby nie wypadaly co chwile? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88287049]W sumie we wrześniu miałam problem z zatokami, niby miałam antybiotyk, ale może się nie doleczyło 🤷 nie wpadłabym na zatoki, bo zatoki już mnie nie bolą. Dzięki, podejdę na tygodniu do laryngologa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Idz zdecydowanie, bo cos jest nie tak. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- [1=742bd6bdde1307502cba7e1 26292911bf766cf73_61f3325 774e32;88287055]Tez tak mam od kilku dni i wlasnie chcialam sie do was zwrocic z pytaniem o to. ![]() ![]() Sprobowac wziac sinupret na to moze? I jeszcze jedno pytanie, macie jakies pomysly, jak wzmocnic zeberka od lozka, zeby nie wypadaly co chwile?[/QUOTE] Takie deski lezące na stelazu? Swietnie mi sie sprawdzaly kolki wbite po obu stronach, tak zeby zewnetrzne deski o nie zahaczyc, przez co wszystkie deski byly napręzone i nie daly rady sie ruszyc
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Baza do cieni z artdeco sprawdzi się na tłustych powiekach?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.