![]() |
#2551 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Dzięki, jak jutro załatwimy to do 9.02 mam spokój z lekarzami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2554 |
Zakorzenienie
|
Nairobi ostatnio w szkole rodzenia mieliśmy temat połogu i polozna mówiła, że wiele będzie takich załamań przed nami. Że będzie płacz i że to normalne! Najważniejsze jest wsparcie. Nie przejmuj się ciałem, wróci do normy, dopiero tydzień minal. Z mala ciesz się małymi sukcesami, nie od razu Rzym zbudowano.
Jeszcze chwila i będziemy wszystkie tu sobie płakały, ale damy radę ![]() Mam nadzieję że już Ci lepiej ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj zaczynam 40tc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciśnienie na lekach trzyma się w okolicach 138/85. Dzisiaj pełnia! Trzymam kciuki za nas! Aczkolwiek ja nie mam nadzieji ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama jest z Wami cały czas? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam pierwszy kryzys w 6 dniu, też płakałam też nie wiedziałam o co córce chodzi
![]() Nairobi dziś będzie lepszy dzień głowa do góry dobrze ze masz pomoc! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2560 |
Wtajemniczenie
|
Nairobi takich chwil załamania może być troszkę, ten pierwszy miesiąc jest trudny momentami emocjonalnie. Z tego co pamiętam dokarmiałam syna pierwsze dwa tygodnie mm po każdym karmieniu. Potem już nie było takiej potrzeby tak mi się laktacja rozkręciła. Karmiłam aż zaszłam w ciążę z córką. Na pewno będzie dobrze. Jestem przekonana. A i ciało wróci do siebie. Póki co wykonało mega pracę i potrzebuje czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Dziewczyny a co ile na gemini pojawia sie darmowa dostawa? Wczoraj niestety nie zdazylam zlozyc zamowienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei nie mogłam spać, budziłam się co jakiś czas i sprawdzałam czy mi wody nie odchodzą. Wszystko przez to co położna powiedziała i pewnie będę się tak stresować i do marca 🤣
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
U nas prądu nadal brak. Czuję się jakbym mieszkała na końcu świata.
Niedługo będziemy jechać do miasta. Ja na ktg, potem na zakupy i Tz odbierzemy z pracy bo wczoraj nie wrócił do domu tylko pojechał do cioci. Mały dziś w nocy dał mi pospać. Nie wiem czy to on uciska mi nerw i ból mi promieniuje do nogi. I zawsze to przed snem jest ![]() Wczoraj chciałam płatki na Gemini zamówić ale na allegro znalazłam taniej ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#2564 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lekarz tak mnie straszył a tu zaraz początek lutego, a już początkiem stycznia miałam rodzić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Wtajemniczenie
|
Nairobi nie podejmę się odpowiedzi na pytanie ile trwa rozkręcenie laktacji, bo obawiam się, że to zależy od organizmu kobiety. I być może od metody jej pobudzania. Ja się nigdy nie bawiłam w laktator. Laktator był moim przyjacielem tylko na nawał mleczny gdy piersi były za twarde żeby dziecko je chwyciło lub mleka było za dużo i musiałam sobie ulżyć (a dzieć nie był głodny aktualnie). Po prostu przystawiałam jak najwięcej dziecko, ile zjadło to zjadło, reszta mm. I jakoś po 2 tygodniach już mm totalnie nie było potrzebne.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() To która dzisiaj rodzi? Luzia, Marga, Lausanne? Czy któraś wpycha się w kolejkę? ![]() ![]() Dzisiaj mi się już lepiej spało ![]() Nairobi- wydałaś na świat córcie. I za to należy kochać brzusie ![]() ![]() ![]() Doświadczone mamusie, jak to jest z histerią dziecka bez powodu? Jak odgadnąć o co maluchowi może chodzić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
💑🐱📚👶
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Mi też się dobrze spało ![]() Luzia wszystkiego najlepszego, lekkiego i szybkiego porodu i samych wspaniałych chwil z dzidzia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Wtajemniczenie
|
Jestem w poczekalni, wizyta na 9:50, ale spore opóźnienie. Pewnie zaraz się dowiem że mój syn postanowił siedzieć w brzuchu do 42tc
![]() ![]() Fran rozwiń co masz na myśli mówiąc histeria bez powodu. Bo z mojego doświadczenia wynika że zawsze jest powód. Tyle że dla nas błahy, a dla dziecka to problem nie do przeskoczenia. Nawet jeśli to "tylko" nuda dla niemowlaczka lub w starszym wieku siostra krzywo popatrzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mansikka współczuję braku prądu... Powodzenia na ktg ![]() Nairobi... Jakbym ja Ci powiedziała z jakich ja powodów płakałam... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już nie urodzę w wieku 31 lat ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy mopem się liczy ![]() ![]() A jadłaś już ostre potrawy? Podobno też działają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No i kciuki za dobre wieści, że Gabryś pcha się na świat! ![]() ![]() Wiesz, chodzi mi o kwestię gdzie dziecko jest nakarmione, przebrane a i tak płacze. Jak zgadnąć o co maluchowi chodzi. I czy w ogóle da się zgadnąć i nie zwariować 🤪 Cytat:
![]() Luzia mopem się nie liczy! Szmata do ręki i na kolanach 🤣🤣🤣 I wszystkiego najlepszego! Szybkiego i bezbolesnego porodu!🥳 Cytat:
Powiem Ci, że pamiętam jak było z moim bratem albo innymi dziećmi w rodzinie. Czasami nikt nie wiedział o co chodzi i kilka godzin na zmianę każdy bujał/zajmował się dzieckiem bo ani jeść ani spać ani nic nie chcieli. Boję się takiej totalnej bezradności ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jadłam ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() A tak na serio boję się zmęczyć ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
Luzia dołączam się do życzeń lekkiego porodu. Jak najszybciej
![]() Francesca aaa, czy da się nie zwariować to nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.