![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
jednemu się pokazałam a z drugim jeszcze gadam w tajemnicy ale on nalega by się pokazać...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Przyczajenie
|
Ja poznałam swojego męża przez gg. Był to czysty przypadek bo byłam zawsze zdecydowaną przeciwniczką takich znajomości. Kiedy zaczęłam rozmawiać ze Sławkiem mimowolnie zaczełam się w nim zakochiwać. Codziennie umawialiśmy sie na gg o konkretnej godzinie i ja czekałam cały dzień żeby tylko móc z nim porozmawiać. Uzależniłam się od tego. Nim zdałam sobie z tego sprawę zakochałam się w facecie którego nigdy nie widziałam na oczy. Oboje nawet nie wspominaliśmy o spotkaniu bo baliśmy się tego samego- rozczarowania, ale też nie mogliśmy już w normalny sposób ze sobą rozmawiać bo to poprostu przestało nam wystarczyć. Wkońcu zaproponował spotkanie. Spanikowałam i odmówiłam. Nie oszywał się do mnie dwa dni, a ja byłam tym tak zrozpaczona że nie dośż że poraz pierwszy wypłakiwałam sobie oczy przez faceta to do tego moja duma i honor nie pozwalały mi się odezwać do niego pierwsza. Wkońcu moja przyjaciółka zaczęłam mi przemawiać do rozsądku, że w najgorszym razie się sobie nie spodobamy, żebym poszła na żywioł bo co ma być to i tak będzie. No i w koncu się odezwał i jak tylko to zrobił powiedziałam że zmieniłam decyzję. Kiedy szłam na to spotkanie to 1000 razy chciałam się wrócić, tak się bałam. Kiedy go zobaczyłam to normalnie tak jakbym dostała w łeb czymś ciężkim. Znałam go. Z widzenia bo z widzenia ale go znałam. I pomyslałam że jak mogłam nie zauważyć wcześniej że jest tak cholernie przystojny, wyglądał tak jak mój ideał faceta-nie spodziewałam się tego. Na szczęścia ja też go olśniłam. Na trzecij randce powiedziałam mu że niech mówi i robi co chce ale musi się ze mną ożenić. Po pół roku mi się oświadczył i po roku byliśmy już małżeństwem. Dziś jestem szczęśliwą mężatką(mimo tego że mam dopiero 21 lat). Oboje się idealnie uzupełniamy. Ja spełaniam się zawodowo w tak młodym wieku wiele osiągnęłam bo jestem na dość wysokim stanowisku w firmie marketingowej, a to wszystko dzięki tej miłości, dzięki Sławkowi.Gdyby nie jego wiara we mnie nie miałabym tego wszystkiego, gdyby nie jego miłość dziś nie byłabym tak szczęśliwa. Dletego też polecam znajomości przez przez internet. Wiecie co chyba jest najbardziej magicznego w tym sposobie poznawania ludzi?To że poznajesz ich najpierw od środka ich charakter to co lubią kochają, a wygląd schodzi na drugi plan i staje się zazwyczaj porostu codownym dopełnieniem całej reszty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Rozeznanie
|
ja teraz jestem na etapie 'nieodzywania się' z moją internetową znajomością, ale już nie wytrzymuję. W sumie to ja zerwałam kontakt, no ale to nie tak do końca moja decyzja. Później zawsze jak dodawałam nowe zdjęcie na nk, to wchodził do mnie, kiedy on dodał już kolejne, tez postanowiłam zobaczyć 'co tam u niego' i po kilku minutach zobaczenia mnie w 'podglądaczu' puścił mi sygnał na kom. Ale ja się nie odezwałam. Nie wiem czy to dobrze, ale mniejsza. Postanowiłam, że odezwę się do niego dokładnie o godzinie 00, w 'dniu' jego urodzin. Jakoś wytrzymam jeszcze te kilka dni.
![]()
Daj mi przeżyć, bo życie ma zbyt wysoką cenę! Edytowane przez Sandruś88 Czas edycji: 2009-06-16 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
po co to milczenie? co chcesz tym osiągnąć?? nawet jeśli on coś narozrabiał czasami warto wyciągnąć pierwszemu rękę.
Pewien indiański chłopiec zapytał kiedyś dziadka: - Co sądzisz o sytuacji na świecie? - Czuję się tak, jakby w moim sercu toczyły walkę dwa wilki. Jeden jest pełen złości i nienawiści. Drugiego przepełnia miłość, przebaczenie i pokój. - Który zwycięży? - Ten, którego karmię |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az za dobrze lacznie z tymi urodzinami ![]()
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
po prostu daję sobie czas na przemyślenia, sprawdzam swoją wytrzymałość. Tylko widzisz już nie pierwszy raz zrywamy ze sobą kontakt, i mimo, że to on się pierwszy odzywał to jednak widzę, że nie rozumie swoich błędów, chociaż za nie przeprasza. I zawsze, odkąd tylko pamiętam było tak, że kiedy już stawał mi się obojętny odzywał się do mnie z przeprosinami. No i cóż ja miałam począć, wybaczałam mu. A teraz mam dylemat co zrobić, wiem, że on się nie odzywa, bo nie chce się narzucać (wiele razy mi o tym mówił, kiedy to kolejny raz się godziliśmy), ale z drugiej strony sama mam wątpliwości czy jestem gotowa na kolejne rozczarowania, bo jestem pewna, że takowe będą.
Tak więc, na razie daję sobie czas do urodzin, ale jeszcze nie jestem pewna swojego 'planu działania'. Wiem, jestem skomplikowana na amen. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- dziękuję ![]() ![]()
#2558 |
Wtajemniczenie
|
kurcze... ja pisze z jednym fajnym kolegom na S. ... tylko, że ja widziałam jego fotkę a on mojej jeszcze nie.... powiedziałam mu tylko mniej więcej jak wyglądam... a on się niecierpliwi....
pisze się fajnie ale boję się, że nie będę w jego typie i czar pryśnie... co robić????
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2560 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... ja mam spotkanie w sobotę haahhaha
![]() Myslę, że nie ucieknę gdzie pieprz rośnie ;p Jaaakiż on uroczy ![]() ![]()
#2561 |
Przyczajenie
|
Ja poznałam mojego chłopaka przez gg prawie 4 lata temu.
W wakacje nudziło mi się, włączyłam katalog kontaktów, wybrałam pierwszy dostępny numer gg i zaklikałam ![]() ![]() ![]() Parę dni później zostaliśmy oficialnie parą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Rozeznanie
|
a ja mam ciagle problem... fajnie sie pisze z nowymi, ale... strasznie sie boje. chodzi o to, ze nie jestem pewna czy dobrze robie.... czy to mi pomoze... czy moze bede sie czuc jeszcze gorzej... straszna kicha.
co ja mam robic?
#2563 |
Rozeznanie
|
a więc cóż. dzisiejsza noc, a raczej poranek zmusił mnie do nagłej refleksji xD
wczoraj odezwał się do mnie jakiś niby stary znajomy z fotki, którego naturalnie nie pamiętałam, ale on mnie niby tak. Przewidział go nawet mój horoskop hahaha. I Zaczęliśmy rozmawiać na gg. Zleciało do 4 nad ranem, a o 6:30 wstałam i poszłam do szkoły ![]() Dziś po szkole też z nim chwilę rozmawiałam, a później poszłam się położyć. I jakoś zaczęłam myśleć o wspomnianym wcześniej koledze, i z tych wszystkich porównań wyszło mi jednak, że z nim rozmawiało mi się najlepiej. Więc jako wzorowa egoistka ( ![]() Znowu będzie trudno, ale tym razem to będzie ostateczny koniec. Ogólnie czuję, jakby to, że się odezwałam do niego było błędem. To chyba moja intuicja, która rzadko mnie zawodzi. Jestem czarnowidzem. ![]()
#2564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bądź szczęśliwa, bo ci się należy!
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
patrzcie cóż znalazłam!
http://andante.wrzuta.pl/audio/1vjQ0...l_-_magda_umer GENIALNE!
#2566 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zabijcie mnie!!! Coraz poważniej zastanawiam się nad tym czy jednak nie zgodzić się na ten "układ" z tym pierwszym... Tak za nim tęsknię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
nie zgadzaj się, bedziesz czuła sie jeszcze gorzej!
#2568 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a u mnie no to wsumie ten G . co znim na gg i rozawiam to co ra zadziej sie odzywa wiec i ja jzu niesle mu tylu smskow bo stwierdzilam ze i tak nie odp. a kasy nie bede sobie marnowac na na darmo,, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
a ja chyba spaprałam... kolega napisał mi, że chciałby więcej szczególików na temat mojego wyglądu a ja odp jak głupia, że będą w odp czasie - i umilknął ;(
nie nadaję się nawet do znajomości z neta ;(
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
to napisz do niego jenny1234 ja pisze z jednym przyslał mi nawet swoje zdjęcie i chyba się już angażuje ??:P a ja nic trzymam na dystans
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Przyczajenie
|
njaważniejsze to być sobą, nie zakładać żadnych masek, nie próbować swoich sił w wirtualnym aktorstwie... pod warunkiem, że znajomość traktuje się poważnie
![]()
#2573 |
Wtajemniczenie
|
tzn ja nie mam wstawionego zdjęcia na profil... ahh a faceci nalegają... normalka, chcą widzieć z kim rozmawiają... rozumiem ich doskonale...
tylko kurcze nie chce wstawiać fotki na profil... wolę tam być anonimowa... a może dam mu numer gg (mam tam fotkę na miniaturce) co?? kurcze... ja się gubię... to poznawanie przez neta jest dla mnie za skomplikowane... zdjęcia itp itd... i boję się, że czar pryśnie ;(
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Wtajemniczenie
|
i co??? pokazałam mu się... i tak jak mówiłam... nie odpisał na e-maila - czyli czar prysł ;(((
STOOOOP koniec alarmu... heheh wiem, że kręcę ale już tak jakoś wychodzi.... odpisał ![]() ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() Edytowane przez jenny1234 Czas edycji: 2009-06-11 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
coś ty... ja to raczej nieśmiała i wszystko powolutku się toczy... sama wiesz jak długo wychodziłam z ukrycia z fotką więc póki co znajomość przez neta ![]() a czy sie sobie podobamy? nie wiem... może odpisał z grzeczności
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() Edytowane przez jenny1234 Czas edycji: 2009-06-11 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
też bym tak chciała ale pewnie to była grzeczność.... zobaczymy co czas pokaże
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastko, Sweet, Myszeczko... czemu tak milczycie dziewczęta ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.