Wszystko o Avonie - Część II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 08:24   #2551
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja mam on ice-to chyba najjaśniejszy z dostępnych kolorków
Ja właśnie nie chcę bardzo jasnego.
Chcę róż, ale taki nie za jasny i nie za ciemny, by było go widać na ustach i najlepiej "brudny", coś w stylu metalicznego błyszczyka Rose Beam
Stary 2007-01-23, 08:48   #2552
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Chcę róż, ale taki nie za jasny i nie za ciemny, by było go widać na ustach i najlepiej "brudny", coś w stylu metalicznego błyszczyka Rose Beam
to on ice odpada bo to taki jasny brąz
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 08:56   #2553
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
to odcień superlśniącej szminki Icy Rose też odpada - jest jaśniejsza od Rose Beam
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:14   #2554
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
to odcień superlśniącej szminki Icy Rose też odpada - jest jaśniejsza od Rose Beam
jeszcze kilka odpowiedzi i Isa666 znajdzie odpowiedni kolorek drogą eliminacji
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:35   #2555
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Witajcie kochane avomaniaczki Mam pytanie odnośnie produktu, który był w demo do 03 czyli "Dwustopniowy program powiększająco-regenerujący usta" czy któraś już stosowała i czy zauważa efekty. Bardzo proszę o opinie.
pozdrawiam. Aneta
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 10:04   #2556
margo80
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za rady co do szamponu może faktycznie spróbuję do prania albo do mycia klatki schodowej - przynajmniej będzie ładnie pachniało

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 10:12   #2557
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ale wiecie co, jest zima Tak a propos kuracji kwasami. Pytałam kosmetyczki nawet o to i powiedziała że o tej porze roku nie są konieczne kremy z silnymi filtrami bo słońce nie dochodzi do nas tak jak w lecie, mimo że teraz mamy często słoneczną pogodę. Ja też zaczynam w ferie kurację z płatkami i normalnie pomarańczowym kremem z solutions zamierzam się po aplikacji smarować
Ja tez uważam że zimą mozna coś słabszego stosować i stosuję, tyle że te avonowskie filtry mnie nie przekonują

Cytat:
mam pytanie - jak często używasz tych płatków - codziennie czy rzadziej?
chyba na na opakowaniu nie jest napisane ...
chyb ajest napisane - co drugi dzień albo 2 razy w tygodniu

a uzywam jak mi sie przypomni ale nawet po jednym uzyciu widać działanie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 10:32   #2558
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
witam
chciałam się z wami podzielić wrażeniami po użyciu szamponu naturals rumianek i cytryna.
kupiłam go, bo akurat kończył mi się szampon z at a jakiejś powalającej promocji nie było, więc żeby mieć cokolwiek wzięłam ten. i co? masakra... niby nie spodziewałam się cudów po naturalsach, ale w tym wypadku totalna porażka. włosy miałam szorstkie, sztywne, elektryzowały się jak nigdy dotąd, a pod koniec dnia wyglądały jakbym ich dawno nie myła. szampon ma konsystencję gluta i tak naprawdę jedyny plus to piękny zapach, ale to niestety za mało... dobrze, że był taki tani
no i mam pytanie. wiem, że wykorzystujecie kosmetyki, które wam nie podeszły w różny sposób - macie jakis pomysł, żeby zużyć szampon w innym celu?
Ja miałam po nim włosy normalne W konsystencji nie zauważyłam nic dziwnego. Służył mi i nawet rozjaśnił włosy i to sporo nawet. Ale po pół buteleczki szamponu zaczęłam mieć łupież i musiałam przerzucić się na inny szampon, ale ja tak mam z każdym szamponem
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 10:40   #2559
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja mam on ice-to chyba najjaśniejszy z dostępnych kolorków
ja mam ta oN ICe ladna nawet i nie jest jakos super jasna
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:14   #2560
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

no właśnie na opakowaniu nie jest napisane jak często... ja tez stosuje jak mi się przypomni ale wydaje mi się że częściej jak 2 razy w tygodniu to chyba lepiej nie używać, ale tak jak pisała Hosenka - juz po jednym użyciu widać efekty!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:15   #2561
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Witajcie kochane avomaniaczki Mam pytanie odnośnie produktu, który był w demo do 03 czyli "Dwustopniowy program powiększająco-regenerujący usta" czy któraś już stosowała i czy zauważa efekty. Bardzo proszę o opinie.
pozdrawiam. Aneta

Cześć Dziewczynki

Kupiłam "Dwustopniowy program" z demo, ale nie zdążyłam sprawdzić, bo od razu odkupiła go ode mnie moja szwagierka. Mówiła, że ładnie nawilża itd., ale efektów powiększenia nie zaobserwowała (stosuje już 2 tygodnie).

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:19   #2562
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no właśnie na opakowaniu nie jest napisane jak często... ja tez stosuje jak mi się przypomni ale wydaje mi się że częściej jak 2 razy w tygodniu to chyba lepiej nie używać, ale tak jak pisała Hosenka - juz po jednym użyciu widać efekty!!
Jest napisane, że chyba co 2 dni. Bo moja mama używa i wiem, że czytała co ile, ale stwierdziła,żeto za często bo się szybko skończą
Stary 2007-01-23, 11:29   #2563
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

dzięki za odpowiedź - normalnie używam peelingu do stóp 1-2 razy w tygodniu, ale chciałm tez spróbować płatków
dzisiaj ma przyjść moja paczuszka z katalogu 2/2007 (II termin) - dla siebie wzięłam żel miód i cytryna z naturals, kolorowy balsam do ust (zobaczymy czy będzie czerwony czy różowy ), krem do stóp z kofeiną (jest naprawdę bardzo dobry, skóra robi się po nim mięciutka), pastę do włosów (używam regularnie)
Stary 2007-01-23, 11:31   #2564
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jest napisane, że chyba co 2 dni. Bo moja mama używa i wiem, że czytała co ile, ale stwierdziła,żeto za często bo się szybko skończą

Zalecają stosowanie co drugi dzień, ja stosuję co 2-3 dni (wieczorem) i jestem bardzo zadowolona W ogóle produkty Anew im się udały.

Stary 2007-01-23, 11:37   #2565
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za rady co do szamponu może faktycznie spróbuję do prania albo do mycia klatki schodowej - przynajmniej będzie ładnie pachniało
polecałabym ten szampon jako kąpiel do stóp - stopy wszystko (prawie wszystko) przyjmą albo jako mydło w płynie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Kupiłam "Dwustopniowy program" z demo, ale nie zdążyłam sprawdzić, bo od razu odkupiła go ode mnie moja szwagierka. Mówiła, że ładnie nawilża itd., ale efektów powiększenia nie zaobserwowała (stosuje już 2 tygodnie).
jestem ciekawa na jak długo starczy tego preparatu - jest go zaledwie 6 ml
przy wszystkich produktach Anew rezultaty są dopiero po wielu (8) tygodniach i regularnym stosowaniu - czyli trzeba kupowac kolejne opakowania
Stary 2007-01-23, 11:48   #2566
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
polecałabym ten szampon jako kąpiel do stóp - stopy wszystko (prawie wszystko) przyjmą albo jako mydło w płynie

jestem ciekawa na jak długo starczy tego preparatu - jest go zaledwie 6 ml
przy wszystkich produktach Anew rezultaty są dopiero po wielu (8) tygodniach i regularnym stosowaniu - czyli trzeba kupowac kolejne opakowania
Mnie się wydaje, że to powiększenie, to tylko efekt optyczny, jak w przypadku Transparentnego błyszczyka uwydatniającego usta z Beyond Colour. Cudów nie ma.

Stary 2007-01-23, 12:42   #2567
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
hmmm... to chyba macie jakieś inne opakowanie, bo na moim nie ma nic na ten temat, ani słowa... ale teraz o ile sobie dobrze przypominam, to ja mam chyba jako produkt alternatywny...
Stary 2007-01-23, 12:47   #2568
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
hmmm... to chyba macie jakieś inne opakowanie, bo na moim nie ma nic na ten temat, ani słowa... ale teraz o ile sobie dobrze przypominam, to ja mam chyba jako produkt alternatywny...

W ulotce jest napisane, że dla najlepszych efektów stosować co drugi dzień rano albo wieczorem.

Stary 2007-01-23, 12:53   #2569
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
W ulotce jest napisane, że dla najlepszych efektów stosować co drugi dzień rano albo wieczorem.
yyy, o jakiej ulotce mowa? ja nie dostałam żadnej ulotki, sam słoiczek z płatkami...
Stary 2007-01-23, 12:54   #2570
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
yyy, o jakiej ulotce mowa? ja nie dostałam żadnej ulotki, sam słoiczek z płatkami...
Słoiczek jest w pudełku, w pudełku ulotka
Może każdy o innych płatkach mówi?
Stary 2007-01-23, 12:58   #2571
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Słoiczek jest w pudełku, w pudełku ulotka
Może każdy o innych płatkach mówi?
ja cały czas mówie o płatkach do stóp...
Stary 2007-01-23, 13:00   #2572
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
ja cały czas mówie o płatkach do stóp...
A ja cały czas miałam na myśli peeling do twarzy w płatkach, to się dogadałyśmy

Stary 2007-01-23, 13:18   #2573
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a więc wrszcie mam swoją paczuszke z kat 02:i tak:

-szminka regenerująca pink charm-jak dla mnie super, po nałożeniu na usta okazuje się, że ślicznie wygląda i pasuje mi do buźki-bardzo fajna, ładnie wyglądają usta i kolor bardzo mi odpowiada. .... tak mnie się spodobała, że nie wiem czy nie wezeme jej w kat 03 bo jest za 19,90 a w kat 04 jest za 24,90 i to z dzwoneczkiem więc w razie czego zapasik bym sobie zrobiła, chyba, że sie okaże że w kat 05 wciąż jest i w promocji to kupie później

-balsam do ust, no cóż napewno odcień nie jest taki jak w ktalogu. Na moich ustach jest to ciemny róż z drobinkami jakby takiego drobniuśkiego brokaciku srebnego, ale po nałożeniu na usta stwierdziłam, że wsumie jest ok. Mi pasuje,a jak ślicznie pachnie

-naszyjnik clustericious, hm z niego już mniej jestem zadowolona. Wiem że ktoś mówił że kolorek koralików wpada w oliwke a łańcuszek jest złoty, ale jakoś bardziej zakodowałam sobie sama zdjecie z katalogu chyba chciałam aby taki był-nic może się przełame jeszcze do niego, ale ogólnie wrażenia z niego nie za specjalne

-kulki blue rish dla niej taki se zapaszek, ale ogólnie nie intensywny i dobrze
kulka indyvidual blue nie otwierałam zachomikowalam i czekać będzie na wode toaletową, którą mam w brakach niesety, dam je TŻ-towi na inną okazje

oferta netto
spray magnolia dwa razy przyszłazapaszek ok
spray lawenda niesety w brakach

dorwałam w łapki już papierową wersje kat 03 i po przeglądnięciu:
in bloom wąchane z kartki jakoś mnie nie zachwyca, wsumie i dobrze bynajmniej nie kusi
cool rush całkiem fajnie pachnie
zastanawia mnie kolekcja biżuterii Taline str 59, czy któraś z Was kochane wizażanki widziała ją może realu????
szminka regenerująca pink charm kusi, aby zrobić z niej wspomniany zapsik
zestaw PS z białą herbatą
no i może antyperspirant w kremie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 13:18   #2574
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Hehe zamotały
Nie wiem czy pamiętacie moją listę rzeczy, które miałam na zbyciu (koleżanka stwierdziła, że nie chca jak miałam już FV wystawioną..) i już z 100zł tylko serum do włosów puszących mi zostało. Robiłam duże zniżki np wode Be...sensual + kulkę breath sprzedałam za 33zł puder w płynie za 10zł, serum na końcówi za 7zł I poszło
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 13:24   #2575
Nicolette5
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519299]Hehe zamotały
Nie wiem czy pamiętacie moją listę rzeczy, które miałam na zbyciu (koleżanka stwierdziła, że nie chca jak miałam już FV wystawioną..) i już z 100zł tylko serum do włosów puszących mi zostało. Robiłam duże zniżki np wode Be...sensual + kulkę breath sprzedałam za 33zł puder w płynie za 10zł, serum na końcówi za 7zł I poszło
[/quote]

To super, przynajmniej nie musisz robić zwrotów i tracić niepotrzebnie kasę na przesyłkę

Stary 2007-01-23, 13:42   #2576
Konto usunięte

Cytat:
To super, przynajmniej nie musisz robić zwrotów i tracić niepotrzebnie kasę na przesyłkę
Ja chciałam zrobić tak, że ta "koleżanka" za nią zapłaci, bo to nie ma tak, że ona sobie raz chce a raz nie i ja mam mieć problemy (zresztą już nie raz przez nią miałam) a teraz mam taki komfort, że nie muszę z nią wcale rozmawiać
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 13:53   #2577
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519521]Ja chciałam zrobić tak, że ta "koleżanka" za nią zapłaci, bo to nie ma tak, że ona sobie raz chce a raz nie i ja mam mieć problemy (zresztą już nie raz przez nią miałam) a teraz mam taki komfort, że nie muszę z nią wcale rozmawiać[/quote]

to faktycznie niezazdroszcze takiej klientki. Sama jestem klientką i dziwie się osobom, które nimi też są i zamawiają pewne rzeczy a potem nagle im się odwidzi i niechcą zamówionej partii. Przecież, chyba każdy Wie ile pieniędzy w danym okresie może przeznaczyć na kosmetyki. Z tego co czytam zorientowalam się, że wielu Wam klietnki płacą po pewnym czasie. Ja jakoś od samego początku swojej konsultantce zawsze płaciłam i wciąż płacę od razu, ona daje mi kosmetyki a ja jej pieniążki, pomimo, że się znamy i jest moją koleżanką. Uważam, że kwestie finansowe odrazu należy uregulować, bo co to za różnica przecież za dwa dni i tak musimy zapłacić ta samą kwotę. Rozumię jeszcze jakby sporadycznie zdażyła się sytuacja że nie mamy pieniążków i chcemy uregulować zapłatę za kosmetyki z kilkudniowym opóźnieniem bo czasami zdażą sie nie przewidziane wydatki. Wydaje mnie się, że kilientki tez powinny postawić się czasami na miejscu konsultantek i zdać sobie sprawe z tego, że muszą faktury zapłacić i nie jest w ich obowiązku płacić z własnej kieszeni, bo czasami także mogą nie mieć na to funduszy.
a Tobie reeva życze kilentek bardziej pewnych tego co chcą i rzetelnych

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 14:10   #2578
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
to faktycznie niezazdroszcze takiej klientki. Sama jestem klientką i dziwie się osobom, które nimi też są i zamawiają pewne rzeczy a potem nagle im się odwidzi i niechcą zamówionej partii. Przecież, chyba każdy Wie ile pieniędzy w danym okresie może przeznaczyć na kosmetyki. Z tego co czytam zorientowalam się, że wielu Wam klietnki płacą po pewnym czasie. Ja jakoś od samego początku swojej konsultantce zawsze płaciłam i wciąż płacę od razu, ona daje mi kosmetyki a ja jej pieniążki, pomimo, że się znamy i jest moją koleżanką. Uważam, że kwestie finansowe odrazu należy uregulować, bo co to za różnica przecież za dwa dni i tak musimy zapłacić ta samą kwotę. Rozumię jeszcze jakby sporadycznie zdażyła się sytuacja że nie mamy pieniążków i chcemy uregulować zapłatę za kosmetyki z kilkudniowym opóźnieniem bo czasami zdażą sie nie przewidziane wydatki. Wydaje mnie się, że kilientki tez powinny postawić się czasami na miejscu konsultantek i zdać sobie sprawe z tego, że muszą faktury zapłacić i nie jest w ich obowiązku płacić z własnej kieszeni, bo czasami także mogą nie mieć na to funduszy.
a Tobie reeva życze kilentek bardziej pewnych tego co chcą i rzetelnych
Na szczęście nie mam takich problemów z klientkami, ale zgadzam się z Tobą w 100%, a Tobie Reeva również życzę pewnych i zdecydowanych klientek.

Stary 2007-01-23, 14:16   #2579
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny I tak się już zmniejszą moje nerwy, bo nawet jak ona by coś chciała to za nic w świecie nie chcę mieć z nią nic wspólnego, poza tym ostatnio na mojej 100-dniówce (razem do klasy chodzimy) okazała się przebrzydle złośliwą i wyniosłą...Po tamtym to już nawet nie chcę na nią patrzeć, bo mi popsuła 100-dniówkę...Ogólnie było ok, ale przy stole...
Stary 2007-01-23, 14:28   #2580
Nicolette5
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519791]Dzięki dziewczyny I tak się już zmniejszą moje nerwy, bo nawet jak ona by coś chciała to za nic w świecie nie chcę mieć z nią nic wspólnego, poza tym ostatnio na mojej 100-dniówce (razem do klasy chodzimy) okazała się przebrzydle złośliwą i wyniosłą...Po tamtym to już nawet nie chcę na nią patrzeć, bo mi popsuła 100-dniówkę...Ogólnie było ok, ale przy stole...[/quote]

Nie ma za co .
Orientujecie się od kiedy będą dostępne zestawy 'torebka+kotek+myszka"? Moja klientka czeka już od 17-tego grudnia. Wysłałam dzisiaj e-mail do Avon-u, ale wiadomo, że trzeba trochę poczekać na odpowiedż. Jeśli gdzieś już była mowa na ten temat, to błagam nie bijcie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości