|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Ja właśnie nie chcę bardzo jasnego.
Chcę róż, ale taki nie za jasny i nie za ciemny, by było go widać na ustach i najlepiej "brudny", coś w stylu metalicznego błyszczyka Rose Beam ![]()
#2552 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane avomaniaczki
![]() pozdrawiam. Aneta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za rady co do szamponu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a uzywam jak mi sie przypomni ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
ja mam ta oN ICe ladna nawet i nie jest jakos super jasna
![]()
#2560 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć Dziewczynki ![]() Kupiłam "Dwustopniowy program" z demo, ale nie zdążyłam sprawdzić, bo od razu odkupiła go ode mnie moja szwagierka. Mówiła, że ładnie nawilża itd., ale efektów powiększenia nie zaobserwowała (stosuje już 2 tygodnie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj ma przyjść moja paczuszka z katalogu 2/2007 (II termin) - dla siebie wzięłam żel miód i cytryna z naturals, kolorowy balsam do ust (zobaczymy czy będzie czerwony czy różowy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalecają stosowanie co drugi dzień, ja stosuję co 2-3 dni (wieczorem) i jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przy wszystkich produktach Anew rezultaty są dopiero po wielu (8) tygodniach i regularnym stosowaniu - czyli trzeba kupowac kolejne opakowania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W ulotce jest napisane, że dla najlepszych efektów stosować co drugi dzień rano albo wieczorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
A ja cały czas miałam na myśli peeling do twarzy w płatkach, to się dogadałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
a więc wrszcie mam swoją paczuszke z kat 02:
![]() -szminka regenerująca pink charm-jak dla mnie super, po nałożeniu na usta okazuje się, że ślicznie wygląda i pasuje mi do buźki-bardzo fajna, ładnie wyglądają usta i kolor bardzo mi odpowiada. .... tak mnie się spodobała, że nie wiem czy nie wezeme jej w kat 03 bo jest za 19,90 a w kat 04 jest za 24,90 i to z dzwoneczkiem więc w razie czego zapasik bym sobie zrobiła, chyba, że sie okaże że w kat 05 wciąż jest i w promocji to kupie później ![]() -balsam do ust, no cóż napewno odcień nie jest taki jak w ktalogu. Na moich ustach jest to ciemny róż z drobinkami jakby takiego drobniuśkiego brokaciku srebnego, ale po nałożeniu na usta stwierdziłam, że wsumie jest ok. Mi pasuje,a jak ślicznie pachnie ![]() -naszyjnik clustericious, hm z niego już mniej jestem zadowolona. Wiem że ktoś mówił że kolorek koralików wpada w oliwke a łańcuszek jest złoty, ale jakoś bardziej zakodowałam sobie sama zdjecie z katalogu chyba chciałam aby taki był-nic może się przełame jeszcze do niego, ale ogólnie wrażenia z niego nie za specjalne ![]() -kulki blue rish dla niej taki se zapaszek, ale ogólnie nie intensywny i dobrze kulka indyvidual blue nie otwierałam zachomikowalam i czekać będzie na wode toaletową, którą mam w brakach niesety ![]() oferta netto spray magnolia dwa razy przyszła ![]() spray lawenda niesety w brakach ![]() dorwałam w łapki już papierową wersje kat 03 i po przeglądnięciu: in bloom wąchane z kartki jakoś mnie nie zachwyca, wsumie i dobrze bynajmniej nie kusi ![]() cool rush całkiem fajnie pachnie zastanawia mnie kolekcja biżuterii Taline str 59, czy któraś z Was kochane wizażanki widziała ją może realu???? szminka regenerująca pink charm kusi, aby zrobić z niej wspomniany zapsik ![]() zestaw PS z białą herbatą no i może antyperspirant w kremie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Konto usunięte
|
Hehe zamotały
![]() Nie wiem czy pamiętacie moją listę rzeczy, które miałam na zbyciu (koleżanka stwierdziła, że nie chca jak miałam już FV wystawioną..) i już z 100zł tylko serum do włosów puszących mi zostało. Robiłam duże zniżki np wode Be...sensual + kulkę breath sprzedałam za 33zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519299]Hehe zamotały
![]() Nie wiem czy pamiętacie moją listę rzeczy, które miałam na zbyciu (koleżanka stwierdziła, że nie chca jak miałam już FV wystawioną..) i już z 100zł tylko serum do włosów puszących mi zostało. Robiłam duże zniżki np wode Be...sensual + kulkę breath sprzedałam za 33zł ![]() ![]() ![]() To super, przynajmniej nie musisz robić zwrotów i tracić niepotrzebnie kasę na przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Konto usunięte
|
Ja chciałam zrobić tak, że ta "koleżanka" za nią zapłaci, bo to nie ma tak, że ona sobie raz chce a raz nie i ja mam mieć problemy (zresztą już nie raz przez nią miałam) a teraz mam taki komfort, że nie muszę z nią wcale rozmawiać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519521]Ja chciałam zrobić tak, że ta "koleżanka" za nią zapłaci, bo to nie ma tak, że ona sobie raz chce a raz nie i ja mam mieć problemy (zresztą już nie raz przez nią miałam) a teraz mam taki komfort, że nie muszę z nią wcale rozmawiać[/quote]
to faktycznie niezazdroszcze takiej klientki. Sama jestem klientką i dziwie się osobom, które nimi też są i zamawiają pewne rzeczy a potem nagle im się odwidzi i niechcą zamówionej partii. Przecież, chyba każdy Wie ile pieniędzy w danym okresie może przeznaczyć na kosmetyki. Z tego co czytam zorientowalam się, że wielu Wam klietnki płacą po pewnym czasie. Ja jakoś od samego początku swojej konsultantce zawsze płaciłam i wciąż płacę od razu, ona daje mi kosmetyki a ja jej pieniążki, pomimo, że się znamy i jest moją koleżanką. Uważam, że kwestie finansowe odrazu należy uregulować, bo co to za różnica przecież za dwa dni i tak musimy zapłacić ta samą kwotę. Rozumię jeszcze jakby sporadycznie zdażyła się sytuacja że nie mamy pieniążków i chcemy uregulować zapłatę za kosmetyki z kilkudniowym opóźnieniem bo czasami zdażą sie nie przewidziane wydatki. Wydaje mnie się, że kilientki tez powinny postawić się czasami na miejscu konsultantek i zdać sobie sprawe z tego, że muszą faktury zapłacić i nie jest w ich obowiązku płacić z własnej kieszeni, bo czasami także mogą nie mieć na to funduszy. a Tobie reeva życze kilentek bardziej pewnych tego co chcą i rzetelnych |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519791]Dzięki dziewczyny
![]() Nie ma za co ![]() Orientujecie się od kiedy będą dostępne zestawy 'torebka+kotek+myszka"? Moja klientka czeka już od 17-tego grudnia. Wysłałam dzisiaj e-mail do Avon-u, ale wiadomo, że trzeba trochę poczekać na odpowiedż. Jeśli gdzieś już była mowa na ten temat, to błagam nie bijcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.