![]() |
#2551 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
No i pogoda zepsuła nam plany
![]() ![]() Za to od jutra bierzemy się za remoncik naszego domku - udało sie kupić i jestesmy bardzo bardzo szczęśliwi ![]() ![]() Miłego weekendu!!! bo pewnie nie zajrzę przez jakies 2 dni (nie mamy jeszcze neta u siebie). Ostrowczanka gratuluję obrony. Oby teść wrócił szybciutko do zdrowia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ostrowiczanka, skoro sytuacja jest pod kontrolą, to powinno byc już tylko lepiej bandola, moje zdanie też jest takie, że na o potrzeba troche czasu moze jak ochłonie spojrzyna to inaczej. Powiem Wam szczeze, może to głopio zabrzmi, ale ja w pewnym sensie podziwiam osoby które potrafią czzasami "wyrazić swoją opinie" w stosunku do teściów, ja tego nigdy nie potrafiłam, nie miałam odwagi, zawsze uważałam, że to nie pasuje itd a tak naprawde mam teraz tego konsekwencje ![]()
![]() |
#2553 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Kolejna część mebelków złożona
![]() A teraz czekam na mężulka - ma być za jakieś 20 minut ![]()
#2555 |
Zakorzenienie
|
anadun - gratuluję, to sztuka odmawiac tak, aby ktoś się nie obraził, ale przy odpowiednim porozumieniu między stronami to jest mozliwe...
takie gromadzenie rzeczy, które nam się nie podobają, ale głupio nam odmówic, to masakra... dodatkowo jeżeli druga strona czuje się rozgrzeszona - bo "pozbyłam się czegoś, ale nie wyrzucam, może wam sie przyda, etc"... mój małż zawsze się złamie w takiej sytuacji i weźmie jakiegoś grata, z którym potem nie wiedomo co zrobić ![]()
#2556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to milego weekendu z mezusiem ![]() ostrowczanka-gratulacje pani mgr ![]() ![]() bandola- moze maz ochlonie troszke i przemysli sytuacje zobaczysz bedzie dobrze no a ja jutro pierwszy zjazd na PL( a ty nicky pracujesz na PL???), a pozniej na panienski ![]() NO TO MILEGO WEEKENDU WSZYSTKIM, CHOC MA BYC DESZCZOWO( MAM NADZIEJE ZE SIE POMYLILI W PROGNOZIE) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
misshot, bardzo jestem ciekawa Twoich mebelków bo też mam jeszcze co nieco do umeblowania. CO do dywanów tanich to na allegro zprzedaje firma z Lublina, choć może to wlaśnie luszczół. Wyszukać chyba dacie radę same- ja postanowilam że się umówię i podjadę na żywo [ooglądać. Przepraszam,ale zakodowalam informacje, ale już nie wiem kto co ia mam parę pytań i info.
Dywanik shaggy - jak się goooo uzytkuje, łatwoo odkurzać itd? meble do kuchni - ja mam niedużą kuchnię i wybrałam kolor wengeale.....light ![]() ![]() nicky, też Cię chcialam spytać o tą pracaę, ale mnie Martynka ubiegla ![]() anadun, gratuluję asertywności... Tu duży krok w relacji z teściową. aaaaaaa, pytał ktoś o fotografa do sesji??? Nam zdjecia robil znajomy koleżanki z Puław, nie wiem czy jest zawodowy,ale fajne zdjęcia robi no i nie zapląciliśmy tyle co niektórym profesjonalnym. Nie wiem czy jeszcze się tym bawi ale można spytać, podaję adres stronki ![]() www.cosby.pl |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że się wtrącę. Gdzie w Lublinie są dobre komisy ślubne i na jakich warunkach przyjmują suknie albo może gdzieś skupują suknie? Może być za grosze ;-)
Pozdrawiam, miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre są te systemowe, bo w każdej chwili w przyszłości mozna sobie dokupić elementy ![]() ![]() Co do dywanów, to my najpierw w necie popatrzymy, a potem do sklepu ![]()
![]() |
#2560 |
Rozeznanie
|
Tak pracuję na PL!
Martuko i Miss bardzo łane meble! Do zobaczenia a raczej "napisania" w poniedziałek. W weekend odpoczywam od kompa. Pozdrawiam
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-09-20 o 10:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
tak w zasadzie to doszłam do wniosku czytajac to co napisała anadun że też umiem powiedzieć nie - chyba za to nie lubiła mnie tak moja teściowa, przeciwstawiłam sie jej w kliku kwestaich i potem udawałysmy że się nie widzimy ![]() ale teraz wiem że mi to na dobre wyszło. nie żałuje a czemu znów leje??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostrowczanka- gratulacje ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez SELKA* Czas edycji: 2008-09-20 o 16:49 Powód: lit |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
#2564 |
Wtajemniczenie
|
mnie ta pogoda dodatkowo dobija. potrzebuje słonka i wyjsc na spacereek
![]() nicky, mój maż tez tam praacuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może szykuje sie nam jakiś przewrót natury ... czytałam pogode sezonową i wyczytałam, ze zima ma przyjsc w listopadzie a w marcu temp sięgać ok 20 stopni, ale czy tak bedzie to tego zapewne nie wiedzą nawet najstaarsi górale ![]() miłego popołudnia
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy mamy jeszcze jakieś szanse na słońce - ja czekam, aby zrobić tę sesję plenerową i nic - a zapowiadali przecież rozpogodzenie.
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A pogoda jeszcze będzie, zobaczycie, już niedługo zawita prawdziwa złota, polska jesień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do własnego zdania, to nie pamiętam żebym wierność poglądom i gustom teściowej ślubowała, a Wy? ![]()
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Zbieramy się właśnie na chrzciny - a tak mi się nie chce z domu wychodzić
![]() Dziś znów zaczynam samotne wieczory ![]()
#2571 |
Zadomowienie
|
A ja tylko na chwilę aby przeczytać co naskrobałyście, potem napiszę, wróciłam o 6 nad ranem z wesela , spałam 3 h, idę dalej odsypiać.
Wesele było fajowe. Grał Czaban band, to tak info dla Jodie, co do dyskusji na lbn pannach młodych i grali zajefajnie. A Ruda jak tam Twoje wesele i pozostałych żonek? Pa!
#2572 |
Rozeznanie
|
Leżałam kilka dni w łóżku chora, myślałam że jak wrócę to będę tydzień czytać Wasze posty a tu jakoś cichutko, mało do czytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Wtajemniczenie
|
teraz ja leżę, może reszta też....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam na zakupach w Tesco i Galerii Orkana. Monsz kupił sobie buty. Jak wróciliśmy to tak mnie głowa bolała, że musiałam się zdrzemnąć - mam nadzieję, że to "na zmianę pogody".
W tą sobotę ja idę na wesele ![]() Jak skończę księge gości to wrzucę - Monsz był najpierw nie bardzo przekonany do pomysłu, ale jak zobaczył to nawet mu się spodobało.
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
ja też dziś leżałam ale mama mojego S. zadzwoniła i zaprosiła nas na obiad i musiałam zwlec sie z łózia a tak ciepło pod kołderką było
![]() a że przestało padać pan S. poszedł testować swoj motoek więc siedze sama... aaa pan S.poinformował mnie gdzie odbędą se moje urodzinki, kto zgadnie?
![]() |
#2576 |
Wtajemniczenie
|
my dzisiaj też u teściów na obiedzie byliśmy, wróciliśmy i się przespałam na hamaku
![]() ![]() jodie, ja nie mam pojęcia gdzie urodzinki |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() Dobry wieczór dziewczynki ![]() ![]() A wczoraj w ramach odreagowania tygodniowego stresu wybraliśmy się na horrorek "Rec" do plazy; jeśli ktoś lubi taki rodzaj filmu to może obejrzeć. Fakt,że bez rewelacji ale może być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
w Paryżu nie , az tak daleko to nas nie poniesie, zwłaszcza że byliśmy tam niedawno...pojechałabym znowu...
ale opowiem Wam na jakiej ja imprezie kiedys byłam -rocznica ślubu - 30 - tyle że mąż rocznicowy od 25 lat mieszka w Kanadzie i nie widział sie z zoną przez ten czas.ale imprezę robili. dziś slyszalam od rodzicow pana S. ze żona miala leciec w czwartek do męza do Kanady ale wystraszyla sie samolotu i nie poleciała. wyjazd odwolany, te kobietę to było do przywidzenia)
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice mieli 16. września 25 rocznicę. Mam przygotowała kolację, ja kupiłam piękny tort niespodziankowy, no a tata kupił 25 wielkich jak kapucha róż
![]()
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.