![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
hehe to chyba domena ciezarnych narzekac
![]() ![]() ja tez sie klade co by znow mi ta miednica sie przy kompie nie zestala hehe
#2552 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana,
my juz na nogach. Kachula ciesze sie, ze moglas pospac z Tztem ![]() Ray, ja chyba wiem co czujesz, bo brzunio mam malusi, a juz w nocy mi jakos nieswojo i wierce sie. Co bedzie potem ![]() ![]() My zaraz jedziemy ogladac kolejny samochod, moze tym razem bedzie to strzal w 10 ![]() A potem po drodze zajedziemy do sklepu dla bobasow, ktory jest calkiem niedaleko orzy glownej drodze. Widzialam tam na wystawie lozeczka i wozki ![]() Milej soboty!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Mijaela hehehe nawet ci nie bede pisac co bedzie potem
![]() ![]() ![]() ![]() a dobrze cie rozumiem ja tez wczesniej jakos sie ulozyc do snu nie moglam a teraz spie na siedząco normalnie luksus ![]() ![]() ja sobie wstalam na szczescie miednica sie nie zestala ![]() ![]() ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam Tz w domku,dzieku za trzymanie kciukow i zmykam do niego papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
kachula a ja bede miala swojego jutro
![]() ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Heloł kochane kobietki!
Madziu, to trzymam kciuki, żeby to był już ten samochód. Wiem, ile kosztuje nerwów oglądanie kolejnych i kolejnych aut ![]() A co będzie z brzuszkiem potem to się nie martw. Nie każdy przechodzi ciążę tak ciężko jak Justyna, Karolina i Agata nie pisały, żeby im tak ciężko było. Może ty też trafisz na tę lżejszą ciążę ![]() ![]() Justynko, to już jutro będzie twój mąż w domu czy mi się pomyliły daty? A ja się super wyspałam i chciałam iść się troszkę opalić (chodzę na solarium jakos 2 razy w roku, jak mi się przypomni-śmiech na sali ![]() ![]() ![]() Miłej soboty kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
pomidorka no jutro jutro
![]() ![]() mijaela wlasnie nie martw sie moze cie o,ina te rzeczy co mnie... wszystko da sie wytrzymac byle by cie to rozejscie spojenia nie dorwalo i uciski na nerwy jak mnie to reszte da sie wytrzymac ![]()
#2558 |
Zakorzenienie
|
No to się musisz cieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
a nie jeszcze do kosmetyc ide dopiero wieczorkiem tak sobie ustawilam zeby teraz obiadek zrobic, musze poukladac rzeczy dziecka w szafce bo jak maz jutro dowiezie dostawe ciuszkowa to gdziesz musze to ulokowac hehe a dla relaxu wieczorem kosmetyczka
![]() a ciesze sie bardzo juz bym chciala jutro ![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
No to się odstresuj wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() ja sie dzisiaj wyspalam za wszystki czasy ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia wam wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
To odpoczywajcie kochane
![]() Ja juz wrocilam, smaochod obejrzany, jak dobrze pojdzie, to moze kupimy, bo pasuje nam pos kazdym wzgledem, jedynie musza zrobic przeglad, oby sie udalo, bo mam dosc tego szukania... A bylismy tez w Baby shop, niestety zawiodlam sie. Rzeczy okropnie drogie i wcale nie takie ladne....przynajmniej wiem, ze wiecej tam juz nie pojde! A wieczorkiem wychodzimy ze znajomymi do amerykanskiej restauracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sami idziecie do restauracji czy z kimś się umówiliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko wychodzimy ze znajomymi meza z pracy. Czesc znam, czesc dopiero poznam. Nawet bedzie jakas swiezo upieczona mamusia, to bede miala o czym rozmawiac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jutro chyba pójdziemy w końcu do tego kina, do którego ostatnio nie dotarliśmy. Tylko kurtka musi mi wyschnąć, bo nie mam w czym iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mijalea miłego wieczoru Wam zyczę Ray ja nie w ciązy ale czasem też tak mam szczególnie w nocy, ze spię w jednej pozycji a potem wstaję na siusiu i upadam tak mam zdretwiałe nogi.Jak mi sie to pierwszy raz zdarzyło to sie tak mocno wystraszyłam, ze nie mogłam głosu z siebie wydobyć, żeby siostre obudzić.Myslałam, ze mnie sparalizowało i już nie bedę mogła chodzić ![]() A u nas znowu zima, śnieg pada ale czasami słonko też wyjrzy więc nie jest źle |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Kasiasiarku, jakie plany na sobotę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Kasiu
a u nas, w Hamburgu snieg nigdy chyba nie padal, a dzis leci z nieba cos na rodzaj sniegu z deszczem...a pfu pfu, brzydko, zimno i mokro ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
U nas też już było bardziej wiosennie przez ostatnie dni, muchy nawet jakies ospałe latały, ptaszki spiewały a tutaj proszę wstaje rano a tu snieg
![]() A co do planów to raczej nie mam nic ciekawego.Do TZ przychodzi kolega z pracy bedą jakieś papiery i dokumentacje robić więc ja pewnie posiedzę na necie albo poogladam jakiś film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak musze pieska na dluzsze spacerki zabierac, a kolega ma mi jeszcze swoj rower przywiezc, zebym mogla sobie jezdzic ![]() Cytat:
![]() ale niezle ktos wymyslil z wzornictem scian ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo my ciociami chcemy szybciej zostac, a nie jak on skonczy studiowac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie tez milego dzionka ![]() Cytat:
![]() Udanego wyjscia wieczorem, bwcie sie swietnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Dzieki mezatko, a ty co dzis porabiasz??
Jakos cicho tu dzisiaj ![]() Co do kolorku scian, to chcialabym moze cos w ladym oscieniu pomaranczowego (ale lagodny), albo zlotego...polaczony z bialym i do tego taki pasek jak sa w pokojach dziecinnych z jakimis rysunkami. Poniewaz nie wiemy chy bedzie boy, czy girl, to chcialam universalny kolorek ![]() Mam nadzieje, ze uda sie mezowi wymalowac, poki mnie tam nie bedzie, bo nie chce potem wdychac oparow farb. |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiu
![]() ![]() ![]() Madziu, pomarańczowy ślicznie wygląda na ścianach. Ja uwielbiam ciepłe kolory w mieszkaniu. My nawet turkusowy przedpokój ożywiliśmy takimi złotymi dodatkami i jest cieplejszy ![]() Jak to cicho na wątku? Ja jestem i cały dzień będę bo nie mam nic do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie pomarancze
![]() Przepraszam Pomidorko, mam na mysli, ze jak zawsze nie nadazalam z czytaniem, tak dzis nawet pisac nadazam ![]() Ja przegladam wozki...musze juz cos miec na oku i sie zaczac orientowac ![]() hehe, kiedys nasi rodzice nie mieli wyboru, bylo Bebiko, wozki wszystkie takie same i tetra, a teraz.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezie, wstalam chyba po 12 jakos heheh
![]() ![]() a teraz szukam fryzjera, bo chce obciac wloski troche i grzywke na krociutko ![]() Madziu kolorek pomaranczowy czy brzoskwinkowy bardzo fajnie i cieplo bedzie wygladal i wlasnie taki uniwersalny moze byc ![]()
#2576 |
Zakorzenienie
|
a ja jem obiadek pierogi z kapusta i grzybami hehe i po malu bede sie zbierac do kosmetyczki 2 h mam z glowy szybciej do powrotu meza
![]() ![]() wczoraj sie chwalil mi ze kupil mi spodnie dresowe o ktore porosilam ale jak mi napisal rozmiar s i m muahahaha ![]() ![]() ja dzis sie zalamalam jak zobaczylam swoje posladki i uda.. to ze grube to pol biedy srzuci sie ale jak zobaczylam moj cellulit to sie wystraszylam.... boshe mam 3 faze tego celulitu czerwone pikowane kropki jak by ktos mnie mazakiem czerwonym pomazal i pomarszczone boshe cos okropnego nawet jak pracowalam w zawodzie u zadnej klientki nie widzialam z tak zaawansowanego cellulitu :szok: jak ja sie tego pozbede nie wiem.. ale ciezka robota roczna mnie czeka, basen, cwiczenia i kremy :zla:
#2577 |
Zakorzenienie
|
mijaela wiem o jaki kolor ci chodzi.. to sie nazywa lososiowy sama mam taki w domu to jest zoltyz pomaranczem pastelowy bardzo jasny
#2578 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się Madziu, ja też czasem się wyłączam
![]() ![]() Asiu, to o zdjęcia prosimy po fryzjerze ![]() Justynko, nie przejmuj się celulitem. Nie znak kobiety, która by go nie miała a faceci i tak go najczęściej nie widzą (chyba mają jakieś zaślepienie jeśli o to chodzi ![]() A ja sobie na obiadek robię kurczaka w sosie, ryż i surówkę. Nic wymyślnego bo sama jestem. Ale w niedzielę chcę wypróbować przepis z gazety na szparagi zapiekane w serze i cieście, brzmi pysznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
pomidora ten moj to trudno nie zauwazyc
![]() ![]() zbieram sie po malu zajrze do was pozniej ![]()
#2580 |
Zakorzenienie
|
Pomdorko no wlasnie nie wiem jeszcze czy dzisiaj pojde, ale jak juz bede "po" to zrobie fotki
![]() ![]() ja tez mam cellulit i mialam go nawet wczesniej jak uprawilam duzo sportu i byla szczuplutka, wrecz anorektyczka ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.