|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
hehe to chyba domena ciezarnych narzekac
![]() heheeja tez sie klade co by znow mi ta miednica sie przy kompie nie zestala hehe
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana,
my juz na nogach. Kachula ciesze sie, ze moglas pospac z Tztem ![]() Ray, ja chyba wiem co czujesz, bo brzunio mam malusi, a juz w nocy mi jakos nieswojo i wierce sie. Co bedzie potem ![]() ![]() My zaraz jedziemy ogladac kolejny samochod, moze tym razem bedzie to strzal w 10 ![]() A potem po drodze zajedziemy do sklepu dla bobasow, ktory jest calkiem niedaleko orzy glownej drodze. Widzialam tam na wystawie lozeczka i wozki ![]() Milej soboty!!! |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Mijaela hehehe nawet ci nie bede pisac co bedzie potem
![]() ale juz pod koniec 8 miesiaca czlowiek patrzy z utesknieniem na porodowke a dobrze cie rozumiem ja tez wczesniej jakos sie ulozyc do snu nie moglam a teraz spie na siedząco normalnie luksus ![]() ![]() ja sobie wstalam na szczescie miednica sie nie zestala ![]() i trzeba sie za jakis obiad brac
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam Tz w domku,dzieku za trzymanie kciukow i zmykam do niego papa
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
kachula a ja bede miala swojego jutro
![]()
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł kochane kobietki!
Madziu, to trzymam kciuki, żeby to był już ten samochód. Wiem, ile kosztuje nerwów oglądanie kolejnych i kolejnych aut A co będzie z brzuszkiem potem to się nie martw. Nie każdy przechodzi ciążę tak ciężko jak Justyna, Karolina i Agata nie pisały, żeby im tak ciężko było. Może ty też trafisz na tę lżejszą ciążę Życzę z całego sercaJustynko, to już jutro będzie twój mąż w domu czy mi się pomyliły daty? A ja się super wyspałam i chciałam iść się troszkę opalić (chodzę na solarium jakos 2 razy w roku, jak mi się przypomni-śmiech na sali ) ale kurtka mi nie wyschła od wczoraj i jestem uziemiona Może sobie jakieś filmy pooglądam![]() Miłej soboty kobietki |
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
pomidorka no jutro jutro
mijaela wlasnie nie martw sie moze cie o,ina te rzeczy co mnie... wszystko da sie wytrzymac byle by cie to rozejscie spojenia nie dorwalo i uciski na nerwy jak mnie to reszte da sie wytrzymac
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
No to się musisz cieszyć
A u kosmetyczki już byłaś? Zadowolona?
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
a nie jeszcze do kosmetyc ide dopiero wieczorkiem tak sobie ustawilam zeby teraz obiadek zrobic, musze poukladac rzeczy dziecka w szafce bo jak maz jutro dowiezie dostawe ciuszkowa to gdziesz musze to ulokowac hehe a dla relaxu wieczorem kosmetyczka
![]() a ciesze sie bardzo juz bym chciala jutro troche sie boje czy wszystko bedzie dobrze i doleci caly i zdrowy ale to chyba normalne
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
No to się odstresuj wieczorem
|
|
|
|
#2561 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja sie dzisiaj wyspalam za wszystki czasy bo sama w nim dzisiaj zostalam,tz caly dzien w pracy, wroci pewnie kolo 1w nocy ,wspolokator tez wieczorkiem wroci,wiec postanowilam domo przewrocic do gory nogami![]() Milego dnia wam wszystkim zycze |
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego sprzątania kochana |
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
To odpoczywajcie kochane
Ja juz wrocilam, smaochod obejrzany, jak dobrze pojdzie, to moze kupimy, bo pasuje nam pos kazdym wzgledem, jedynie musza zrobic przeglad, oby sie udalo, bo mam dosc tego szukania... A bylismy tez w Baby shop, niestety zawiodlam sie. Rzeczy okropnie drogie i wcale nie takie ladne....przynajmniej wiem, ze wiecej tam juz nie pojde! A wieczorkiem wychodzimy ze znajomymi do amerykanskiej restauracji |
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sami idziecie do restauracji czy z kimś się umówiliście? |
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko wychodzimy ze znajomymi meza z pracy. Czesc znam, czesc dopiero poznam. Nawet bedzie jakas swiezo upieczona mamusia, to bede miala o czym rozmawiac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jutro chyba pójdziemy w końcu do tego kina, do którego ostatnio nie dotarliśmy. Tylko kurtka musi mi wyschnąć, bo nie mam w czym iść
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mijalea miłego wieczoru Wam zyczę Ray ja nie w ciązy ale czasem też tak mam szczególnie w nocy, ze spię w jednej pozycji a potem wstaję na siusiu i upadam tak mam zdretwiałe nogi.Jak mi sie to pierwszy raz zdarzyło to sie tak mocno wystraszyłam, ze nie mogłam głosu z siebie wydobyć, żeby siostre obudzić.Myslałam, ze mnie sparalizowało i już nie bedę mogła chodzić ![]() A u nas znowu zima, śnieg pada ale czasami słonko też wyjrzy więc nie jest źle |
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jużnie pamietam jak zima wygląda, u nas śnieg leżał 4 dni Kiedyś lubiłam zimę, teraz czekam tylko do wiosny, słońca mi brakuje, jakieś bezsensowne doły łapię i mam ciągle zmiany nastroju. Aż mnie mąż wysyła na solarium, żebym troche słońca nabrała to może mi przejdzie. Biedak nie może już ze mną wytrzymać, a wszystko przez tę paskudną pogodę także zazdroszczę słońca i śnieguA Kasiasiarku, jakie plany na sobotę? |
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Kasiu
a u nas, w Hamburgu snieg nigdy chyba nie padal, a dzis leci z nieba cos na rodzaj sniegu z deszczem...a pfu pfu, brzydko, zimno i mokro ! |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też już było bardziej wiosennie przez ostatnie dni, muchy nawet jakies ospałe latały, ptaszki spiewały a tutaj proszę wstaje rano a tu snieg
Ale co zrobićA co do planów to raczej nie mam nic ciekawego.Do TZ przychodzi kolega z pracy bedą jakieś papiery i dokumentacje robić więc ja pewnie posiedzę na necie albo poogladam jakiś film
|
|
|
|
#2571 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak musze pieska na dluzsze spacerki zabierac, a kolega ma mi jeszcze swoj rower przywiezc, zebym mogla sobie jezdzic Cytat:
![]() ale niezle ktos wymyslil z wzornictem scian ciekawe czy ciezko bedzie to pokryc![]() Cytat:
Cytat:
![]() bo my ciociami chcemy szybciej zostac, a nie jak on skonczy studiowac ![]() Cytat:
i zanim sie obejrzysz, zeby Ala byla juz przy maminym cycusiu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie tez milego dzionka Cytat:
Udanego wyjscia wieczorem, bwcie sie swietnie
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki mezatko, a ty co dzis porabiasz??
Jakos cicho tu dzisiaj ![]() Co do kolorku scian, to chcialabym moze cos w ladym oscieniu pomaranczowego (ale lagodny), albo zlotego...polaczony z bialym i do tego taki pasek jak sa w pokojach dziecinnych z jakimis rysunkami. Poniewaz nie wiemy chy bedzie boy, czy girl, to chcialam universalny kolorek ![]() Mam nadzieje, ze uda sie mezowi wymalowac, poki mnie tam nie bedzie, bo nie chce potem wdychac oparow farb. |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiu
Przynajmniej mam na co zwalić ostatnie złe humorki![]() Madziu, pomarańczowy ślicznie wygląda na ścianach. Ja uwielbiam ciepłe kolory w mieszkaniu. My nawet turkusowy przedpokój ożywiliśmy takimi złotymi dodatkami i jest cieplejszy Jak to cicho na wątku? Ja jestem i cały dzień będę bo nie mam nic do roboty To wy się nie odzywacie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie pomarancze
![]() Przepraszam Pomidorko, mam na mysli, ze jak zawsze nie nadazalam z czytaniem, tak dzis nawet pisac nadazam ![]() Ja przegladam wozki...musze juz cos miec na oku i sie zaczac orientowac Wybor ogormny, nie wiem jak sie tu zdecydowac przy takim wyborze.hehe, kiedys nasi rodzice nie mieli wyboru, bylo Bebiko, wozki wszystkie takie same i tetra, a teraz....
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezie, wstalam chyba po 12 jakos heheh
![]() a teraz szukam fryzjera, bo chce obciac wloski troche i grzywke na krociutko ![]() Madziu kolorek pomaranczowy czy brzoskwinkowy bardzo fajnie i cieplo bedzie wygladal i wlasnie taki uniwersalny moze byc
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jem obiadek pierogi z kapusta i grzybami hehe i po malu bede sie zbierac do kosmetyczki 2 h mam z glowy szybciej do powrotu meza
![]() wczoraj sie chwalil mi ze kupil mi spodnie dresowe o ktore porosilam ale jak mi napisal rozmiar s i m muahahaha ja dzis sie zalamalam jak zobaczylam swoje posladki i uda.. to ze grube to pol biedy srzuci sie ale jak zobaczylam moj cellulit to sie wystraszylam.... boshe mam 3 faze tego celulitu czerwone pikowane kropki jak by ktos mnie mazakiem czerwonym pomazal i pomarszczone boshe cos okropnego nawet jak pracowalam w zawodzie u zadnej klientki nie widzialam z tak zaawansowanego cellulitu :szok: jak ja sie tego pozbede nie wiem.. ale ciezka robota roczna mnie czeka, basen, cwiczenia i kremy :zla:
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
mijaela wiem o jaki kolor ci chodzi.. to sie nazywa lososiowy sama mam taki w domu to jest zoltyz pomaranczem pastelowy bardzo jasny
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się Madziu, ja też czasem się wyłączam
Spokojnie się rozglądaj, jak zobaczysz odpowiedni wózek to będziesz wiedziała, że to tenAsiu, to o zdjęcia prosimy po fryzjerze ![]() Justynko, nie przejmuj się celulitem. Nie znak kobiety, która by go nie miała a faceci i tak go najczęściej nie widzą (chyba mają jakieś zaślepienie jeśli o to chodzi ).A ja sobie na obiadek robię kurczaka w sosie, ryż i surówkę. Nic wymyślnego bo sama jestem. Ale w niedzielę chcę wypróbować przepis z gazety na szparagi zapiekane w serze i cieście, brzmi pysznie
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
pomidora ten moj to trudno nie zauwazyc
ale no coz trudno .. tylko czegos takiego to jeszcze nie widzialam.. w ksiazkach aby cud ze jeszcze mnie on nie boli ... maz chcial dzidziusia sam to ma mi nie marudzic zbieram sie po malu zajrze do was pozniej
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Pomdorko no wlasnie nie wiem jeszcze czy dzisiaj pojde, ale jak juz bede "po" to zrobie fotki
![]() ja tez mam cellulit i mialam go nawet wczesniej jak uprawilam duzo sportu i byla szczuplutka, wrecz anorektyczka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Życzę z całego serca
) ale kurtka mi nie wyschła od wczoraj i jestem uziemiona
Może sobie jakieś filmy pooglądam
,wspolokator tez wieczorkiem wroci,wiec postanowilam domo przewrocic do gory nogami

także zazdroszczę słońca i śniegu
Ale co zrobić
ciekawe czy ciezko bedzie to pokryc
i Kubus