|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec?
Bardzo podoba mi sie ta piosenka i jest idealna na 1 taniec
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nwqI9TAQ-p4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
My się nad piosenką nie musieliśmy zastanwiać i szukać... Od razu wiedzieliśmy, że zespół zagra nam Eltona Johna "Your song"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Zadomowienie
|
a co powiecie na:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Przyczajenie
|
My będziemy tańczyć walca angielskiego do piosenki Celine Dion z "Beauty and the Beast"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Raczkowanie
|
Walc:
Metallica - Nothing Else Matters Nat King Cole - Fascination Bon Jovi - Bed Of Roses Sarah McLaughlin - In The Arms Of an Angel Goo Goo Dolls-Iris Coś innego niż walc: Iron Maiden - Wasting Love |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- a co myślicie o tej -> http://www.youtube.com/watch?v=jb8zidm9N-8 ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- a może http://www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Raczkowanie
|
ja już kiedyś pytałam o poradę ale sie nie doczekałam odpowiedzi
![]() ![]() Nawet fajnie to wyglądało, choć zaczęłam się zastanawiać: Czy ten utwór pasuje na 1 taniec? Nie jest stricte o wielkiej miłości dwóch zakochanych, typowo pod wesele... Ale opowiada o szczęściu, radości, miłości, kochaniu, wsparciu. Jest rytmiczna i fajnie można do niej zatańczyć. To jest jednak pierwsza piosenka jaką brałam pod uwagę, pierwszy zamysł w ogóle. CO MYŚLICIE? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I kto powiedział, że piosenka na pierwszy taniec musi być o wielkiej miłości? Moim zdaniem może być również tylko instrumentalna, może to być jakaś "Wasza" piosenka, kojarząca się z czasem jak zaczęliście być parą, albo po prostu, z Wami. Ja z moim TŻ mam dwie takie piosenki, które tekstem wcale nie pasują do pierwszego tańca, ale ponieważ są to dźwięki które nam często towarzyszyły w trakcie bycia razem i kojarzą nam się po prostu ze sobą nawzajem, to możliwe, że jedną z nich wybierzemy. Edytowane przez nutik Czas edycji: 2012-12-12 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fakt faktem gdybyśmy chcieli wybrać swoją piosenkę, byłoby to T love - I love you ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blackcherry12 Czas edycji: 2012-12-12 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
co sądzicie o "HEAVEN" Bryana Adamsa?
Bardzo byśmy chcieli zatańczyć ten kawałek- pytanie tylko jak? ![]() oboje jesteśmy kiepskimi tancerzami, w dodatku mój TŻ nie wie co to rytm ![]() chcemy coś zatańczyć bez popisów, poprzytulać się na parkiecie ale też nie przynudzać... Obawiam się że jak pójdziemy do jakiegoś instruktora tańca/choreografa to nam ułoży jakiś spektakl taneczny jak z tańca z gwiazdami ![]() dlatego chcielibyśmy pokombinować sami... czy któraś z Was miala ten kawałek na I taniec? Możecie coś podpowiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podgladamy uklady na youtubie. W sytuacji kryzysowej pojdziemy na 2, 3 spotkania do szkoly tanca - mozna poprosic o cos prostego.
![]() |
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
Piękny taniec i piosenka : http://www.youtube.com/watch?v=ySNKyXLtMhs
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
BAN stały
|
wg. mnie tylko i wyłącznie walc, żadnych disco, ani płaczek z radia, że on ją kocha w tle bezsensownych słów, to zbyt poważne i doniosłe wydarzenie żeby robić z tego wiochę bądź ruski jarmark
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
BAN stały
|
Na pewno nie żadne utwory tupu disco, bądź łączone style jakich pełno w internecie, wg. mnie tylko i wyłącznie walc, jest to na tyle ważna i doniosła chwila, że wartom poświęcić się poćwiczyć i tak to zrobić, żeby rodzicom weselnym zakręciła się łezka w oku, już dość na weselach jest tandety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
dla mnie to jest beznadziejny pomysł, jeszcze jak ktos nie umnie tańczyc walca to porażka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ot taki mój wywód ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bqIxCtEveG8 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o nauce tańca dla narzeczonych? W sensie, zeby przygotować jakiś układ dostosowany do możliwości Młodych z profesjonalnym tancerzem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o nauce tańca dla narzeczonych z profesjonalnym tancerzem?Wtedy układ jest przygotowany pod możliwości Pary Młodej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wiolaszek10 Czas edycji: 2013-01-11 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
no właśnie, najgorsze jest to, że tańczyć będziemy z różnymi osobami, ze sobą to jeszce jakoś da się radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
my ( a w zasadzie ja) też mieliśmy problem z 1. tańcem... niby był już wybrany utwór od wielu lat, ale ja zaczęłam się łamać... więc doszliśmy do kompromisu.. będą 2 tańce: 1. tańczymy tylko we dwoje, po czym po ładnym przejściu dołączają nasi przyjaciele i tańczymy w szóstkę ( w sensie 3 pary). będzie i romantycznie i z przymrużeniem oka ![]()
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
A jakaś wesoła i szybka piosenka, coś w stylu Ktoś mnie pokochał.. macie jakieś propozycje? W moim przypadku walc nie wchodzi w grę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
Ja zupełnie poważnie myślę o piosence Mesajah- Każdego dnia. Piękne słowa i w 100% nasze klimaty. TŻ jest zachwycony tym wyborem. Każdy tańczy do tego co lubi. Jedni chcą tańczyć walca, inni przytulańca a jeszcze inni reggae. Indywidualny wybór.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Ja świadkowałąm niedawno u swojej przyjaciółki, która na pierwszy taniec wybrała piosenkę Krzysztofa Krawczyka- Kochaj mnie. Z początku pomyślałam: serio? Krawczyk? Ale przesłuchałam ją i faktycznie jest piękna, idealna na wesele i jeszcze niezbyt oklepana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
![]()
A mówią, że Każdego dnia jest o Marysi..
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
![]()
To metafora taka..
Wiesz ja nie napisałam, że tak twierdzę tylko, że tak słyszałam, a to chyab jest różnica ![]()
![]() |
#2579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
![]()
no problemos
![]() ja dalej szukam jakiejś skocznej i wesołej piosenki, ale prócz Skladów nic mi do głowy nie przychodzi..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.