![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,czy to oryginały?
http://www.allegro.pl/item558038751_...4_pomadka.html http://www.allegro.pl/item557952279_...e_orginal.html http://www.allegro.pl/item557975425_...alizujacy.html
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzytkownik jest w Anglii, podejrzewam ze te kosmetyki kupil na wyprzedazy w Superdrugu, bo tam mieli takie wlasnie starocia. Szminki, blyszczyki po 0.99 funta. Kupilam tam tusz, potem okazalo sie ze data produkcji byla 2003 rok a blyszczyk z 2002. Oczywiscie seria LUCI jest z wiosny 2008, wiec moze byc oki...Ale te ceny sa bardzo podejrzane! Ja cienie LUCI sprzedalam niedawno za 80zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie zapłaciłam,więc wolę się upewnić ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
wszystko bywa podrabiane
mi sie w jednym kosmetyku nie podoba brak wybitego kodu na spodzie opakowania (chyba ze ma wybity na boku, tak jak maja czasem tusze) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Hej, a ja mam pytanko co do tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item562115039_...w_pudelku.html Czy to orginał? Mam próbkę z Francji tego podkładu 5ml kolor 03, i niestety mi się już kończy. A doradziłybyście mi jeszcze w sprawie koloru? Ten z próbki 03 jest niby ok, ale jednak odrobinkę za jasny. W Sephorze sprawdzałam, że 04 byłby ok. Szukam tego podkładu jednak trochę taniej niż w Sephorze czy innych perfumeriach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda na oryginalny na pierwszy rzut oka. Ale głowy nie dam...
![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
A ja wciąż mam wątpliwości i to chyba coraz większe
![]() ![]() Kody dostałam podejrzanie długie,jeśli już,to są to kody kreskowe,poprosiłam o te krótkie,z opakowania ![]() EDIT: Dostałam meila,że kod na pomadce to MD289,wychodzi według DC,że to 16.10.2007,wydawałoby się ok.Ale liner ma tylko ten długi kod.
![]() Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2009-02-22 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o cień w żelu- Ombre Glacee, zielony: LANCOME OMBRE GLACEE GEL 01 ZEL - CIEN DO OCZU Ten kolor powinien nazywać się Vert Bohol a nie Verr Bohol. Takie literówki są charakterystyczne dla podrób ![]() Chyba, że koleś pomylił się przepisując nazwę, ale na zdjęciu też wygląda jakby było 'r' a nie 't' na końcu ![]()
![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do cienia w żelu,ta ostatnia literka jest jakby grubsza,więc być może to błąd sprzedawcy (tak sobie próbuję wmówić,że wszystko ok ![]()
![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Ja również kupiłam na aukcji u tego kogoś, błyszczyk L.U.C.I i już wysłany, doczekać się już nie mogę żeby go obadać
![]() A jesli chodzi o te cienie to on chyba źle spisał :/ bo na ostatnim zdjęciu (czyli prawy dolny róg) gdzie jest tubka od tyłu to na tych paseczkach widać napis i jest jakby kończy się na r ale tam musi być następna litera t bo gdyby było r to wystawałby za ten pasek daszek od r ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Myślisz
![]() Cytat:
![]() Nie jestem pewna,czy dobrze zrobiłam klikając aż trzy pomadki,tym bardziej w ciemno,dlatego nie mogę sobie pozwolić na podróby,bo się normalnie zapłaczę ![]()
![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
MrsVargas jak dostaniesz ten błyszczyk to wrzuć nam tu zdjęcia, ok?
Pudełko z przodu, tyłu i od góry oraz tubkę od tyłu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu nic do Ciebie nie mam tylko raczej do tych firm o wymyślają te proteiny młodości i inne bujdy na resorach. Patent to ma dużo kosmetyków które wcale nie muszą super działać. Kremy używa się ze względu na potrzeby skóry, czasem niektóre 20-tki mają naprawdę zniszczoną. A jak wiadomo, zmarszczek nie usuwa się tylko im się zapobiega. Ciekawa jestem jaki skład ma to serum bo w końcu Lancome może pisać sobie dużo czego to nie robi... każda marka to praktykuje zresztą. Może nam tu wpiszesz cały jego skład?
![]() |
![]() |
#2569 |
Kici kici miau miau
|
ja tam widze "t" na koncu w nazwie tego cienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 | |||
BAN stały
|
W takim razie uznajmy, że na tym jednym wciskano wam bzdury
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sama zresztą stwierdziłaś, że choć nie masz 30tki, to efekty na Twojej skórze są widoczne. A na szkoleniu zdaje się, mówiono Ci, że nie będą. Masz dowód. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubie Lancome ale te denerwuja mnie te bzdury w stylu dzialanie na geny lub slynne juz odstresowywanie skory za pomoca kremy Hydra Zen . Wszystko sa w stanie wcisnac, byle tylko naiwniaczki kupily.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam za swoje szminki i liner,wierzę w to,że wszystko będzie ok,bo jak nie to się porządnie wkurzę
![]()
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
No jasne że wszystkie firmy kosmetyczne używają takich nazw żeby nas skusić-to jasne jak słońce.Po drugie to że skład tego produktu był badany przez 10 lat jest prawda którą można sprawdzić.Po 3 ja mam 27 lat więc jestem jakby nie patrzeć bliżej 30stki ale chodzi o to że,na skórze poniżej 30stki te efekty nie są aż tak widoczne bo tak jak pisałam wyżej skóra się sama regeneruje i odnawia w tym wieku.Nawet jęzeli ktoś chodzi do solarium to efekty będą widoczne dopiero w późniejszym wieku.Jasne że moge wypisać skład kosmetyku który nota bene jest na każdym opakowaniu ale nie sądze żeby nie-chemik wiedział o co w nich chodzi.No i ostatnie firma Lancome należy do największego na świecie koncernu kosmetycznego-który ma najlepsze i najnowocześniejsze na świecie laboratoria.Koncern LOREAL bo o nim mowa jest właścicielem największych marek kosmetycznych tj.Lancome,YSL,biotherm,A rmani,Vichy,La roche posay,Maybelline,Matrix,K erastese i wiele inyych oni na tym zarabiaja i musze isc na przod i sie rozwijac inaczej konkurencja by ich zniszczyla.Kiedy spojrzycie 20 lat wstecz niemożliwe wydawały się tel kom. nie mówiąc o ipodach i całej reszcie.Cały świat idzie nieustannie naprzód w tym również przemysł kosmetyczne to co wydawało sie być niemożliwe jeszcze 5 lat temu stało się możliwe teraz.Myślę że to temat rzeka o którym można dyskutować.Ja po prostu staje w obronie moich szkoleniowców którzy są na prawdę bardzo rzetelnymi ludzmi na odpowiednich stanowiskach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może wy mi odpowiecie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw sie. Lancome ma nie tylko napisy Made in France, ma tez Spain oraz Canada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja równiez kupiłam ten błyszczyk, tez wysłany we wtorek i własnie wyczekuję go z niecierpliwiością ![]() Dzisiaj już na pewno go nie dostane bo Pan Listonosz już u mnie chodził i niestety nic nie przyniósł ![]() Ja też widzę literkę "t" na końcu ![]() Zdjęcie jest niewyraźne a Sprzedająca mogła się po prostu pomylić w opisie ![]() Sisleys proszę tu link do aukcji z tym błyszczykiem L.U.C.I. http://www.allegro.pl/item558055144_...blyszczyk.html Co do podróbek to mogę powiedzieć m.in. że serie limitowane sa naprawdę bardzo rzadko podrabiane, podrabia się głownie najbardziej popularne towary danej firmy czyli np. błyszczyki, cienie, tusze i pudry Lancome Diora czy Chanela. Wystarczy wejsć na all zeby zobaczyć ze najwięcej jest podrobionych Juicy Tubesów, tuszów Diora i Lancome, cieni piatek Diora i czwórek Chanela. I pigmentów MACa ![]() Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2009-02-23 o 16:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Kiedyś lubiłam Lancome, ale od kiedy dowiedziałam się, że to część Loreala, który nie oszczędza zwierząt w testach, omijam te kosmetyki szerokim łukiem.
Ma dla mnie znaczenie, czy dany kosmetyk był testowany przez ochotniczki czy niewinne stworzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Aneto ja przejrzałam przed chwilką dokładnie te kosmetyki i powiem szczerze, że może nawet dałabym uciąć sobie rękę, że to są same oryginały
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.