![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Czesc towarzystwo
![]() Ja dzisiaj na urlopie, takze siedzimy sobie z Miśka w domku ![]() Dysiu jutro mam rozmowe w sprawie pracy. Co do spotkania, to ja chetnie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ja tylko do Ewy teraz...jestem w szoku co tez Wam sie przytrafilo ![]() ![]() ![]() Jeeezu,pisze bez ladu i skladu ![]() Nawet zdjec nie obejrzalam (chcialam najpierw poczytac,potem fotki obejrzec i pozniej mialam zamiar odpisywac)...zajrze pozniej. Ewunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zadomowienie
|
AgaG widze Cie! Powiedz mi kobietko, czy Ty masz juz przygotowana torbe do szpitala? Moze to za wczesnie jeszcze ale ja jakas taka zupelnie zielona sie czuje jakby to bylo moje pierwsze dziecko i nie wiem od czego zaczac pakowanie
![]() Kupilas juz lozeczko te z Ikei dla Wikusi? Ja sie przymierzam przestawic Ade na spanie na wersalce ale sie boje ze mi spadnie bo tak sie wierci w nocy ze szok.
#2554 |
Zadomowienie
|
Cześć ludziska!
U nas wsio ok., pogoda śliczna, Krystian zadowolony, że tatusia ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
Kasiu to fajnie ze Wam sie podoba, korzystaj z tego ze Krystianek woli tatusia bo jak wrocisz to znow bedzie przyklejony tylko do Ciebie.
Powiedzcie mi o co chodzi z licznikiem postow? Zauwazylam ze moj licznik stanal na liczbie 342 i od jakiegos czasu za ch****e nie chce ruszyc, mimo ze cos pisze nowego. ![]()
#2556 |
Wtajemniczenie
|
Dysia masz już 343
![]() ![]() Kasia333 nooooooo, jesteś ![]() ![]() Frania czekamy na relację z "pierwszego dnia" jak już wrócisz do domku, odpoczniesz i będziesz miała wolną chwilkę. Ikola współczuję przeżyć ![]() Basia urlopuj się ![]() ![]() Anuś ja widzę Twoje pytania o Poznań ale jeszcze nie znam na nie odpowiedzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
Julitka nooooo ruszyl, teraz kilka moich ostatnich postow ma nr 343 hihihih
![]()
#2558 |
Wtajemniczenie
|
Dysia bo to tak jest, że wszystkie Twoje poprzednie posty mają "ostatni" numerek. One się numerują wszystkie jednocześnie jednakowo
![]()
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
Jula no wlasnie to zauwazylam.....dziwny sposob numeracji....no ale najwazniejsze ze do przodu.
#2560 |
Zadomowienie
|
Dodalam dwa nowe albumy.
Wieczorem odpowiem na posty,bo teraz jedziemy ten paszport Iskowi wyrobic. Mam tez filmiki fajne,jak nie bedzie mi komp mulil to tez wrzuce ![]() Buziole!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu wybacz, ze wczesniej Ci nie odpisalam, ale cos mi sie podzialo z wizazem, tak ze bylam zalogowana, ale nic nie czytalam.
Torby jeszcze nie mam i raczej jeszcze dlugo miec nie bede, tamtym razem pakowalam sie jakis tydzien przed porodem. A teraz z tym pessarem tez wczesniej nie bede sie pakowac. Lozka nie kupilismy, po pierwsze czasu brak na zakupy, a po drugie jeszcze sie nie zdecydowalam ostatecznie czy Wiki bedzie spac w lozku, czy jak do tej pory w lozeczku. Sklaniam sie ku pierwszej opcji, bo lozeczko staje sie za male, czesto Wiki sie budzi, bo sie plata w szczebelki, ale z drugiej strony, czy ta barierka z lozka z Ikei jest w stanie ja uchronic przed wypadnieciem? AAAA zapomnialam Ci pogratulowac przestawienia Ady na inne zasypianie niz na lozku. Kaska strasznie sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze. Oby tak dalej! Ana Ty Diablico, z takimi fotkami wyskakiwac? Jak ja Wam zazdroszcze tego basenu. Wlasnie siedze w pokoju i zdycham z goraca i jak widze ta woda, to wrecz czuje jej przyjemny orzezwiajacy chlod. Widze, ze aparacik zdjety, piekny masz usmiech, w ogole super z Was rodzina. Isia ladna ![]() Franka no widzisz, nie bylo sie czego bac! Ja tez w pracy odpoczywam, tylko dojazdy mnie dobijaja, zwlaszcza w taki upal jak dzisiaj. ---- Dodalam album - zapraszam do ogladniecia! Edytowane przez AgaGuernsey Czas edycji: 2008-07-28 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
jestesmu u tesciow.widzialam pytanie o spotkanie ale napisze wieczorm bo teraz mi atati bnie daje
ciagnie mnie za cycka......sadystka
#2564 |
Zadomowienie
|
bardziej pasowalo by nam w niedziele te spotkanie w elku.a i tak nie wiem czy damy rade.niby poprawiny beda w domku ojca panny mlodej-gdzies w okolicach miasta a my mamy nocowac w hotelu tam gdzie wesele.nie wiem jak tam bedzie.przeslijcie mi swoje nr na pw bo chyba nie mam.ja swoj w razie co jutro przesle bo dzis nie dam rady bo mnie juz na grilla wolaja a tati juz przezd chwila zasnala.
a kiedy jest te poznaniowe spotkanie,ktorego? mam takie fajne ale kurcze nie dam rady ich pozmniejszac,nie mam czasu.moze jutro. cmoki dla wszystkich
#2565 |
Zadomowienie
|
Madziu,to poznaniowe spotkanie to 6 wrzesnia (i moze tez 7-go
![]() ![]() Julitko,dziekujemy za milutkie komentarze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na fotkach (tych ostatnich) Isiu kapie sie w koszulce,bo w sobote przypiekl sobie plecy i ramiona-smarowany byl co chwile filtrem 40-tka,a i tak sie spiekl; dlatego w niedziele juz nie chcialam ryzykowac zeby sie konkretnie nie poparzyl.Niby w niedziele rano to sobotnie przypieczenie ladnie zbrazowialo ale w niedziele tak slonce dawalo czadu,ze stwierdzilam,ze krem z filtrem i koszulka to najlepsze rozwiazanie-po co dziecko mialoby sie pozniej meczyc.Goraco chyba mu nie bylo,bo i tak siedzial NON STOP w wodzie ![]() Wiecie,ze tego paszportu dzis nie zalatwilismy ![]() ![]() ![]() Nic to,jutro z rana lece po ten akt urodzenia i mam nadzieje,ze w ciagu paru dni wszystko zalatwimy. Ewunia,jak samopoczucie? i jak reszta poszkodowanych? ciocia ma sie lepiej? Myslalam dzis o Was przez caly dzien i normalnie na sama mysl o tym zdarzeniu wlos na skorze sie jezyl ![]() Aga,ten maluszek ma dwa miesiace i wcale nie jest takim maluszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Franka,to ekstra,ze tak fajnie spedzilas pierwszy dzien w pracy-oby wszystkie byly tak mile ![]() ![]() A co sie Twojemu mezowi stalo,ze mial trepanacje czaszki? ![]() ![]() ![]() Basiu,trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe ![]() ![]() Kasiu333,Super,ze tak Wam tam fajnie.Widzialas sie juz z Czarinka? Rozmawialas z Nia chociaz? Dawno Jej na forum nie bylo,nie wiesz co sie z Nimi dzieje? Buziole dla Krystianka i dla Ciebie oczywiscie tez ![]() ![]() ![]() Dysiu,zapodaj tez jakies fotki i brzuszkowe ![]() ![]() ![]() koncze i lece te foty ogladac... |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
Witajcie Mamusie i Tatusiu w ten sloneczny poranek!
Ja siedze w pracy i wreszcie zgralam kilka zdjec z pobytu nad morzem wiec zaraz Was zarzuce fotkami ![]() Madziu a w jakim hotelu macie to wesele? Jesli gdzies nad jeziorkiem to my moze w ramach spacerku po promenadzie zahaczylibysmy o miejsce zabawy w niedziele i spotkalibysmy sie chociaz na chwilke? AgaG no wlasnie ja z tego samego powodu co Ty chcialabym zmienic miejsce spania Ady z lozeczka na wersalke. Mala budzi sie wylacznie dlatego, ze wsadza co rusz oge albo reke w szczebelki. Wyglada na to ze jest jej juz za ciasno. Kupilismy niedawno taka fajna kolorowa z mysla o Adusi jak bedzie starsza ale wyszlo tak, ze Ada musi szybciej dorosnac z racji posiadania mlodszej siostrzyczki. Tez sie boje czy Ada nie spadnie z wersalki, widzialam na allegro takie jakby barierki zabezpieczajace ktore sie wklada pod materac z lozku ale moja wersalka nie ma takiego materaca i nie wiem jak to przymocowac, chyba po prostu zwine gruby koc w rulon i zablokuje jej zejscie. Franka widzisz jak fajnie jest odsapnac czasem od tej malej kochanej istotki. Super ze sie odnalazlas w pracy. Ana ![]() ![]() ![]() ![]() Przypomina mi sie moja Ada jak byla malutka tez taki paczus byla. Ciekawe czy druga dzidzia tez bedzie taka ciemna i pulchna jak Ada... dobra, ide zmniejszac fotki i zaraz Wam cos zapodam
#2567 |
Zadomowienie
|
Nie robie albumu narazie bo nie wiem jak sie do tego zabrac wiec fotki wrzucam tradycyjnie
Na zdjeciach widac tez moj ogromniasty brzuchol ![]()
#2568 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
Ana moje samopoczucie ok.. wczoraj jak bylismy u ciotki to powiedziala nam, ze to ona dostala kamieniem zwiniętym w ręcznik ![]() ciotka pamieta wszystko, pamieta kazdego co komu zrobil, kto mnie uderzyl, kto ją i kto nam zniszczyl auto no i innych co na kogo sie rzucali... jak ide na spacer to mam takie dziwne uczucie ze ktos mnie sledzi... Boje sie tych ludzi... Ciotka w nocy juz w oglole nie spi (oni wiedza gdzie mieszka) czuwaja, ale gotowi w razie czego... Rany ale koszamr... W ogole ten facet co ciotke uderzyl (to jakis tam znajomy ) dzwonił do niej w sprawie zalagodzenia sprawy... chcial zeby nie zgłaszala na policje, ale ciotka nic takiego nie zrobi. mam nadzieje ze wszyscy odpowiedza za swoje czyny! i mam nadzieje ze nie bedzie to trwało zbyt długo... bo naprawde strach chodzic po ulicy... zawsze jak wracałam z pracy do mojego Marcina na basen to własnie przez tę ulice gdzie oni mieszkają... juz nigdy tam moja noga nie postanie... ![]() Ech... Szkoda słow na to wszystko... Ana Macie sliczny basen... marzy mi sie takie cos... albo chociaz urlop gdzie bylby upał i basen... ![]() dysiu i Aga macie sliczne brzuszki... takie pucy pucy... Jeszcze miesiac ... ale to szybko zleciało... no bardzo szybko... Angie a jak Ty sie czujesz? Frania super ze pierwszy dzien w pracy udany, to bardzo wazny dzien i od tego dnia zalezy twoje nastawienie na reszte... Kuba od dwoch dni spi nie spokojnie, ale nie dziwie sie... u nas w pokoju jest 29 stopni na noc ![]() Wszystko przez blachodachówke na dachu... słońce strasznie ja nagrzewa i całe cieplo przechodzi do naszego pokoju.... ale jeszcze miesiac i na własne M.
![]() |
#2569 |
Wtajemniczenie
|
W pracy dalej nie moge edytowac... a mialam dopisac...
Kto ma zamiar dzis wygrac 35 mln w Lotka ![]() ![]() ![]() Kurde ale to kupa kasy... moje wnuki byly by juz ustawione do końca zycia... ![]()
![]() |
#2570 |
Zadomowienie
|
Freddy wcale Ci sie nie dziwie i Twojej cioci ze boicie sie chodzic tymi uliczkami. Jak sie meiszka w malym miescie to faktycznie prawie wszyscy sie znaja ale to nie powod zeby kogos lomotac bez opamietania i pozniej jeszcze strach sie obejrzec do tylu.... Policja musi sie tym zajac bo jak kazdy by odpuszczal to ten margines nigdy sie niczego nie nauczy.
A co tu taka cisza dzisiaj? wszyscy na urlopach czy co??
#2571 |
Wtajemniczenie
|
dysiu ja tez zauwazylam ze cisza jakas... nie wiem gdzie te nasze dziewuszki zwiały... Hadzik tez zamilkł...
Wczoraj od Klienta dostalam przepyszny słoik miodziku ![]() Kurde, ale mnie nos jeszcze boli... Pierwszy raz w zyciu oberwałam w nos... Mam nadzieje ze ostatni ![]()
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Ewa wyglada na to ze tylko my nei mamy co robic, siedzac w pracy hihihiih
![]() Wspolczuje bolu nosa....oby szybko przeszedl. Pytalam Cie jak dzieciaki po tej strasznej przygodzie ale chyba nie zauwazylas. Widac po nich ze cos im w pamieci zostalo? NIe maja zadnych lekow w nocy? Wrzuce Wam jeszcze jedna fotke Ady z kolezanka, starsza od niej o 10 miesiecy. Zobaczcie jaka roznica w gabarytach hihihih ![]()
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2008-07-29 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Wtajemniczenie
|
dysiu mysle ze dzieci są na tyle małe ze szybko zapomna o nagłym wyrwaniu ze snu, ciemnościach i krzykach jakie tam były... Moze jedynie Szymonek, ma juz ponad 4 latka, ale Sylwia szybko uciekla z nim do lasu no i nic nie mowi ze Szymonek cos wspomina...
mam nadzieje ze nie odbije to sie na nich... A ja wlasnie jestem po rozmowie z szefem... dostane podwyzke... ![]() ![]()
![]() |
#2574 |
Zadomowienie
|
Ewus woooow, to gratulacje SZEFOWO!!!!!
Chociaz jedna pozytywna wiadomosc w natloku tych wszystkich zlych fluidow jakie nad Wami kraza. Zobaczysz, pomalutku wszystko zacznie wychodzic na prosta.... ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() ![]() ewa - jestem wstrzasnieta tym co napisalas, cosie dzieje na tym swiecie, mam nadzieje ze policja udupi tych zbirow i bedziecie miec spokoj, a to te ze jeden z nichzadzwonil do twojej cioci to juz szczyt bezczelnosci ![]() ![]() dobrze ze dzieciakom nic nie jest, gratki z okazji podwyzki no i awansu ![]() ![]() ![]() obejrzalam albumy i fotki, co-nieco skomencilam, superowe ![]() dysiu - slicznie wygladasz, i adunia jaka sliczna ![]() ![]() ![]() ![]() frania- super fotki franulka, no i ciesze sie ze powrot dopracy nie "bolal" az tak jak przewidywalas kasia333 - ciesze sie ze podoba ci sie pobyt w UK, no i ze krystianek ma blisko tatę ![]() ide obierac ziemniory do pozniej ![]()
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-07-29 o 12:45 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
Wlasnie zadzwonila do mnie Basia. Jest juz po rozmowie i mowi ze jest z siebie zadowolona. No i teraz trzymajmy kciuki zeby jej sie powiodlo
![]()
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2008-07-29 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
dysiu a wlasnie weszlam na wizaz zobaczyc czy basia juz nic nie napisala... ma sie te intuicje... trzymamy kciuki!!!
![]()
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Już jestem ![]() Tak jak już Dysia pisała poszło mi w miarę dobrze. ![]() Dziękuję Wam za te kciuki, które trzymałyście ![]() Emilka zasnęła niani już 2 godziny temu, takze pewnie zaraz się obudzi. Mam taki plan, żeby pozytać moje zaległosci, ale nie wiem, czy mi wyjdzie ![]() Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
Basiu ciesze sie, ze dobrze Ci poszlo. Teraz bede trzymac kciuki, zeby wyniki byly ok i zebys sie im spodobala.
Dysia super fotki z wakacji. Adusia faktycznie pyza, za to Ty wg mnie wcale nie masz wiekszego brzuszka ode mnie. No ale przeciez nie bedziemy sie licytowac, ktora ma wiekszy, bo nie o to chodzi, wazne, zeby dzieciaki zdrowo rosly. We czwartek ma USG, dowiem sie ile orientacyjnie Zuzia wazy. A co u Was z imieniem? Dobra, zbieram sie, jeszcze 10 minutek i do domu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
dysia to hotel "Rydzewski" i co pasuje Wam?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.