Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-28, 07:29   #2551
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Czesc towarzystwo
Ja dzisiaj na urlopie, takze siedzimy sobie z Miśka w domku zaraz wybieramy sie na spacer.

Dysiu jutro mam rozmowe w sprawie pracy. Co do spotkania, to ja chetnie Jeśli chodzi o sobote, to nie wiem, czy Karol nie będzie pracował akurat wtedy. W niedziele jak najbardziej Ale szczegóły są jeszcze do dogadania

Miłego dnia

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:35   #2552
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Hej!
Ja tylko do Ewy teraz...jestem w szoku co tez Wam sie przytrafilo.Zdener wowalam sie strasznie.Opis jak z jakiegos horroru normalnie-STRASZNE! Bogu dziekowac,ze dzieciom nic sie nie stalo.Zycze Wam Kochana zebyscie szybko doszli do siebie (zarowno fizycznie jak i psychicznie).Szkoda auta.Rzeczywiscie felerny rok Wam sie trafil.
Jeeezu,pisze bez ladu i skladu...jak sie uspokoje to skrobne cos wiecej.
Nawet zdjec nie obejrzalam (chcialam najpierw poczytac,potem fotki obejrzec i pozniej mialam zamiar odpisywac)...zajrze pozniej.
Ewunia ,trzymajcie sie!

Julian

ALBUMY
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:51   #2553
dysia77
Zadomowienie

AgaG widze Cie! Powiedz mi kobietko, czy Ty masz juz przygotowana torbe do szpitala? Moze to za wczesnie jeszcze ale ja jakas taka zupelnie zielona sie czuje jakby to bylo moje pierwsze dziecko i nie wiem od czego zaczac pakowanie
Kupilas juz lozeczko te z Ikei dla Wikusi? Ja sie przymierzam przestawic Ade na spanie na wersalce ale sie boje ze mi spadnie bo tak sie wierci w nocy ze szok.
Stary 2008-07-28, 10:42   #2554
kaśka333
Zadomowienie

Cześć ludziska!

U nas wsio ok., pogoda śliczna, Krystian zadowolony, że tatusia ma. Czasem to wręcz woli z nim niż ze mną. Obawiam się, że będzie przeżywał jak będziemy wyjeżdżać. Teraz nawet mi się tu podoba. Mieszkanie fajne, lokatorzy również. Jak zrzucę zdjęcia to zrobię nowy albumik. Pozdrawiam Was wszystkich, całuski

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 11:00   #2555
dysia77
Zadomowienie

Kasiu to fajnie ze Wam sie podoba, korzystaj z tego ze Krystianek woli tatusia bo jak wrocisz to znow bedzie przyklejony tylko do Ciebie.

Powiedzcie mi o co chodzi z licznikiem postow? Zauwazylam ze moj licznik stanal na liczbie 342 i od jakiegos czasu za ch****e nie chce ruszyc, mimo ze cos pisze nowego.
Stary 2008-07-28, 11:38   #2556
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Dysia masz już 343 ruszył

Kasia333 nooooooo, jesteś Super, że wsio OK i że zadowoleni jesteście Czekam na fotki

Frania czekamy na relację z "pierwszego dnia" jak już wrócisz do domku, odpoczniesz i będziesz miała wolną chwilkę.

Ikola współczuję przeżyć Oby nigdy więcej

Basia urlopuj się a jutro kciuki trzymamy

Anuś ja widzę Twoje pytania o Poznań ale jeszcze nie znam na nie odpowiedzi Od nas to daleko no ale zobaczymy No i u nas na Was czekamy Nie ma szans na przedłużenie Waszego pobytu w Polsce?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 11:40   #2557
dysia77
Zadomowienie

Julitka nooooo ruszyl, teraz kilka moich ostatnich postow ma nr 343 hihihih

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 11:43   #2558
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Dysia bo to tak jest, że wszystkie Twoje poprzednie posty mają "ostatni" numerek. One się numerują wszystkie jednocześnie jednakowo Teraz wszystkie mają nr 344
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 11:50   #2559
dysia77
Zadomowienie

Jula no wlasnie to zauwazylam.....dziwny sposob numeracji....no ale najwazniejsze ze do przodu.
Stary 2008-07-28, 15:11   #2560
Ana2
Zadomowienie

Dodalam dwa nowe albumy.
Wieczorem odpowiem na posty,bo teraz jedziemy ten paszport Iskowi wyrobic.
Mam tez filmiki fajne,jak nie bedzie mi komp mulil to tez wrzuce.

Buziole!!!

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-28, 16:42   #2561
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

czescw pracy suuuuper:jupi :ale sobie odpoczełam od tego mojego smerfikapoezja normalnie jakasa franek szczesliwy bo z babcia i babcia tez straaasznie zadowolona....dzis to nawet zmeczona nie jestem....ale pewnie za tydzien juz bede psioczycbuziole

http://www.garnek.pl/daczyk
Franka2007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 18:06   #2562
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Dysiu wybacz, ze wczesniej Ci nie odpisalam, ale cos mi sie podzialo z wizazem, tak ze bylam zalogowana, ale nic nie czytalam.
Torby jeszcze nie mam i raczej jeszcze dlugo miec nie bede, tamtym razem pakowalam sie jakis tydzien przed porodem. A teraz z tym pessarem tez wczesniej nie bede sie pakowac.
Lozka nie kupilismy, po pierwsze czasu brak na zakupy, a po drugie jeszcze sie nie zdecydowalam ostatecznie czy Wiki bedzie spac w lozku, czy jak do tej pory w lozeczku. Sklaniam sie ku pierwszej opcji, bo lozeczko staje sie za male, czesto Wiki sie budzi, bo sie plata w szczebelki, ale z drugiej strony, czy ta barierka z lozka z Ikei jest w stanie ja uchronic przed wypadnieciem?
AAAA zapomnialam Ci pogratulowac przestawienia Ady na inne zasypianie niz na lozku.

Kaska strasznie sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze. Oby tak dalej!

Ana Ty Diablico, z takimi fotkami wyskakiwac? Jak ja Wam zazdroszcze tego basenu. Wlasnie siedze w pokoju i zdycham z goraca i jak widze ta woda, to wrecz czuje jej przyjemny orzezwiajacy chlod. Widze, ze aparacik zdjety, piekny masz usmiech, w ogole super z Was rodzina. Isia ladna, a ten Maluszek...rozczulajacy!

Franka no widzisz, nie bylo sie czego bac! Ja tez w pracy odpoczywam, tylko dojazdy mnie dobijaja, zwlaszcza w taki upal jak dzisiaj.

----

Dodalam album - zapraszam do ogladniecia!

Edytowane przez AgaGuernsey
Czas edycji: 2008-07-28 o 18:39
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 18:40   #2563
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

jestesmu u tesciow.widzialam pytanie o spotkanie ale napisze wieczorm bo teraz mi atati bnie daje
ciagnie mnie za cycka......sadystka

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
https://wizaz.pl/forum/album.php?u=104100
madziaMADZIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:05   #2564
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

bardziej pasowalo by nam w niedziele te spotkanie w elku.a i tak nie wiem czy damy rade.niby poprawiny beda w domku ojca panny mlodej-gdzies w okolicach miasta a my mamy nocowac w hotelu tam gdzie wesele.nie wiem jak tam bedzie.przeslijcie mi swoje nr na pw bo chyba nie mam.ja swoj w razie co jutro przesle bo dzis nie dam rady bo mnie juz na grilla wolaja a tati juz przezd chwila zasnala.

a kiedy jest te poznaniowe spotkanie,ktorego?

mam takie fajne ale kurcze nie dam rady ich pozmniejszac,nie mam czasu.moze jutro.

cmoki dla wszystkich

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
Stary 2008-07-28, 23:10   #2565
Ana2
Zadomowienie

Madziu,to poznaniowe spotkanie to 6 wrzesnia (i moze tez 7-go ).Ale bym grillka zjadla

Julitko,dziekujemy za milutkie komentarze; zaraz lece Wasze fotki ogladac.Przedluzyc urlopu nie damy rady,bo bilety juz sa zarezerwowane w ta i z powrotem i przebukowanie pewnie by nas wiecej wynioslo niz kupno nowych biletow; a poza tym Julek okolo 15-go zaczyna szkole (nie wiem dokladnie kiedy,musze isc do szkoly i sie dowiedziec)wiec tez by wypadalo zeby sie troszke do szkoly przygotowal.My bedziemy wracac 11-go wiec duzo czasu mu nie zostanie.Po trzecie nie bede mogla na dluzej zamknac sklepu-popoludniami bedzie tesciowa do sklepu przyjezdzac ale od rana bedzie zamkniety,bo tesciu od rana w pracy i nie mialby kto tesciowej przywiezc.Moze uda Wam sie do tego Poznania dojechac,co?, bo ja tym razem chyba nie dam rady Was odwiedzic (przez to ze taki krotki ten moj pobyt).

Na fotkach (tych ostatnich) Isiu kapie sie w koszulce,bo w sobote przypiekl sobie plecy i ramiona-smarowany byl co chwile filtrem 40-tka,a i tak sie spiekl; dlatego w niedziele juz nie chcialam ryzykowac zeby sie konkretnie nie poparzyl.Niby w niedziele rano to sobotnie przypieczenie ladnie zbrazowialo ale w niedziele tak slonce dawalo czadu,ze stwierdzilam,ze krem z filtrem i koszulka to najlepsze rozwiazanie-po co dziecko mialoby sie pozniej meczyc.Goraco chyba mu nie bylo,bo i tak siedzial NON STOP w wodzie

Wiecie,ze tego paszportu dzis nie zalatwilismy.Jak zajechalismy na miejsce to okazalo sie,ze jest potrzebny odpis zupelny aktu urodzenia i doopa.Wscieklam sie jak nie wiem i powiedzialam babie,ze mogliby o takich rzeczach informowac przez telefon podczas rezerwowania numerku.
Nic to,jutro z rana lece po ten akt urodzenia i mam nadzieje,ze w ciagu paru dni wszystko zalatwimy.

Ewunia,jak samopoczucie? i jak reszta poszkodowanych? ciocia ma sie lepiej? Myslalam dzis o Was przez caly dzien i normalnie na sama mysl o tym zdarzeniu wlos na skorze sie jezylbrrr

Aga,ten maluszek ma dwa miesiace i wcale nie jest takim maluszkiem.On juz podwoil swoja wage urodzeniowa i nawet ma pol kg nadwagi-tak mowila lekarka na ostatniej wizycie, no ale on caaaaly czas wisi na cycu,a jak nie wisi na cycu to spi-zlote dziecko

Franka,to ekstra,ze tak fajnie spedzilas pierwszy dzien w pracy-oby wszystkie byly tak mile.Franio na zdjeciach uroczy.
A co sie Twojemu mezowi stalo,ze mial trepanacje czaszki?To zdjecie,na ktore sie oddaje glosy (z linku w Twoim podpisie) to nie czasem z tego okresu? Pisz nam tu zaraz,bo my musimy wszyyystko wiedziec

Basiu,trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe

Kasiu333,Super,ze tak Wam tam fajnie.Widzialas sie juz z Czarinka? Rozmawialas z Nia chociaz? Dawno Jej na forum nie bylo,nie wiesz co sie z Nimi dzieje?
Buziole dla Krystianka i dla Ciebie oczywiscie tez

Dysiu,zapodaj tez jakies fotki i brzuszkowe i Twoja mala Ksiezniczke nam pokaz

koncze i lece te foty ogladac...

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-29, 07:26   #2566
dysia77
Zadomowienie

Witajcie Mamusie i Tatusiu w ten sloneczny poranek!
Ja siedze w pracy i wreszcie zgralam kilka zdjec z pobytu nad morzem wiec zaraz Was zarzuce fotkami

Madziu a w jakim hotelu macie to wesele? Jesli gdzies nad jeziorkiem to my moze w ramach spacerku po promenadzie zahaczylibysmy o miejsce zabawy w niedziele i spotkalibysmy sie chociaz na chwilke?

AgaG no wlasnie ja z tego samego powodu co Ty chcialabym zmienic miejsce spania Ady z lozeczka na wersalke. Mala budzi sie wylacznie dlatego, ze wsadza co rusz oge albo reke w szczebelki. Wyglada na to ze jest jej juz za ciasno. Kupilismy niedawno taka fajna kolorowa z mysla o Adusi jak bedzie starsza ale wyszlo tak, ze Ada musi szybciej dorosnac z racji posiadania mlodszej siostrzyczki. Tez sie boje czy Ada nie spadnie z wersalki, widzialam na allegro takie jakby barierki zabezpieczajace ktore sie wklada pod materac z lozku ale moja wersalka nie ma takiego materaca i nie wiem jak to przymocowac, chyba po prostu zwine gruby koc w rulon i zablokuje jej zejscie.

Franka widzisz jak fajnie jest odsapnac czasem od tej malej kochanej istotki. Super ze sie odnalazlas w pracy.

Ana ja tez chce na taki basen!!! Kurcze jak masz tam fajnie. Widac ze bije od Was szczescie, wszyscy tacy usmiechnieci i swobodni. Isio juz duzy facet sie zrobil, chyba go teraz wyciagnelo w gore co? A Maluszek jest boski Taki maly pulpecik.
Przypomina mi sie moja Ada jak byla malutka tez taki paczus byla. Ciekawe czy druga dzidzia tez bedzie taka ciemna i pulchna jak Ada...

dobra, ide zmniejszac fotki i zaraz Wam cos zapodam
Stary 2008-07-29, 07:52   #2567
dysia77
Zadomowienie

Nie robie albumu narazie bo nie wiem jak sie do tego zabrac wiec fotki wrzucam tradycyjnie

Na zdjeciach widac tez moj ogromniasty brzuchol
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem.jpg (97,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem1.jpg (137,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem2.jpg (140,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem3.jpg (103,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem4.jpg (81,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ada nad morzem5.jpg (79,0 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-07-29, 08:39   #2568
freddy296
Wtajemniczenie

Witajcie...

Ana moje samopoczucie ok.. wczoraj jak bylismy u ciotki to powiedziala nam, ze to ona dostala kamieniem zwiniętym w ręcznik Ogolnie cała rana rozeszła sie na cała twarz... ma sińce pod oczami i spuchnieta cała strona po ktorej jest rana...
ciotka pamieta wszystko, pamieta kazdego co komu zrobil, kto mnie uderzyl, kto ją i kto nam zniszczyl auto no i innych co na kogo sie rzucali...

jak ide na spacer to mam takie dziwne uczucie ze ktos mnie sledzi... Boje sie tych ludzi... Ciotka w nocy juz w oglole nie spi (oni wiedza gdzie mieszka) czuwaja, ale gotowi w razie czego... Rany ale koszamr... W ogole ten facet co ciotke uderzyl (to jakis tam znajomy ) dzwonił do niej w sprawie zalagodzenia sprawy... chcial zeby nie zgłaszala na policje, ale ciotka nic takiego nie zrobi. mam nadzieje ze wszyscy odpowiedza za swoje czyny! i mam nadzieje ze nie bedzie to trwało zbyt długo... bo naprawde strach chodzic po ulicy...

zawsze jak wracałam z pracy do mojego Marcina na basen to własnie przez tę ulice gdzie oni mieszkają... juz nigdy tam moja noga nie postanie...
Ech... Szkoda słow na to wszystko...

Ana Macie sliczny basen... marzy mi sie takie cos... albo chociaz urlop gdzie bylby upał i basen...

dysiu i Aga macie sliczne brzuszki... takie pucy pucy... Jeszcze miesiac ... ale to szybko zleciało... no bardzo szybko...

Angie a jak Ty sie czujesz?

Frania super ze pierwszy dzien w pracy udany, to bardzo wazny dzien i od tego dnia zalezy twoje nastawienie na reszte...

Kuba od dwoch dni spi nie spokojnie, ale nie dziwie sie... u nas w pokoju jest 29 stopni na noc Koszmar... jeszcze musimy spac przy zamknietych oknach bo psy ujadaja...
Wszystko przez blachodachówke na dachu... słońce strasznie ja nagrzewa i całe cieplo przechodzi do naszego pokoju.... ale jeszcze miesiac i na własne M.
Stary 2008-07-29, 08:45   #2569
freddy296
Wtajemniczenie

W pracy dalej nie moge edytowac... a mialam dopisac...

Kto ma zamiar dzis wygrac 35 mln w Lotka jak ja wygram to kazdemu na ogrodku stawiam basen A ze Ana juz ma to dostanie wycieczke na Islandie zeby odpoczeła od upałow

Kurde ale to kupa kasy... moje wnuki byly by juz ustawione do końca zycia...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 09:44   #2570
dysia77
Zadomowienie

Freddy wcale Ci sie nie dziwie i Twojej cioci ze boicie sie chodzic tymi uliczkami. Jak sie meiszka w malym miescie to faktycznie prawie wszyscy sie znaja ale to nie powod zeby kogos lomotac bez opamietania i pozniej jeszcze strach sie obejrzec do tylu.... Policja musi sie tym zajac bo jak kazdy by odpuszczal to ten margines nigdy sie niczego nie nauczy.

A co tu taka cisza dzisiaj? wszyscy na urlopach czy co??
Stary 2008-07-29, 10:00   #2571
freddy296
Wtajemniczenie

dysiu ja tez zauwazylam ze cisza jakas... nie wiem gdzie te nasze dziewuszki zwiały... Hadzik tez zamilkł...

Wczoraj od Klienta dostalam przepyszny słoik miodziku Przyda sie na zime...

Kurde, ale mnie nos jeszcze boli... Pierwszy raz w zyciu oberwałam w nos... Mam nadzieje ze ostatni bo co jak co ale nie mile uczucie...
Stary 2008-07-29, 10:35   #2572
dysia77
Zadomowienie

Ewa wyglada na to ze tylko my nei mamy co robic, siedzac w pracy hihihiih
Wspolczuje bolu nosa....oby szybko przeszedl. Pytalam Cie jak dzieciaki po tej strasznej przygodzie ale chyba nie zauwazylas. Widac po nich ze cos im w pamieci zostalo? NIe maja zadnych lekow w nocy?

Wrzuce Wam jeszcze jedna fotke Ady z kolezanka, starsza od niej o 10 miesiecy. Zobaczcie jaka roznica w gabarytach hihihih
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ada z Kinga.jpg (47,8 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez dysia77
Czas edycji: 2008-07-29 o 11:15
dysia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 11:55   #2573
freddy296
Wtajemniczenie

dysiu mysle ze dzieci są na tyle małe ze szybko zapomna o nagłym wyrwaniu ze snu, ciemnościach i krzykach jakie tam były... Moze jedynie Szymonek, ma juz ponad 4 latka, ale Sylwia szybko uciekla z nim do lasu no i nic nie mowi ze Szymonek cos wspomina...

mam nadzieje ze nie odbije to sie na nich...

A ja wlasnie jestem po rozmowie z szefem... dostane podwyzke... On dostał gdzie indziej prace i firma zostanie na mojej glowie... tazke fajno... teraz przy gigantycznej racie za mieszkanie kazda dodatkowa stówka sie przyda
Stary 2008-07-29, 11:57   #2574
dysia77
Zadomowienie

Ewus woooow, to gratulacje SZEFOWO!!!!!
Chociaz jedna pozytywna wiadomosc w natloku tych wszystkich zlych fluidow jakie nad Wami kraza. Zobaczysz, pomalutku wszystko zacznie wychodzic na prosta....
Stary 2008-07-29, 12:37   #2575
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

hej. napisalam mega posta i mi go wywalilo w kosmos wrrrrrrr

ewa - jestem wstrzasnieta tym co napisalas, cosie dzieje na tym swiecie, mam nadzieje ze policja udupi tych zbirow i bedziecie miec spokoj, a to te ze jeden z nichzadzwonil do twojej cioci to juz szczyt bezczelnosci co za debil
dobrze ze dzieciakom nic nie jest,

gratki z okazji podwyzki no i awansu a widzisz pozytywne rzeczy tez ci sie zdarzaja, glowa do gory

obejrzalam albumy i fotki, co-nieco skomencilam, superowe

dysiu - slicznie wygladasz, i adunia jaka sliczna ale ten czas leci, juz nie dlugo bedziesz miec dwa bąble

frania- super fotki franulka, no i ciesze sie ze powrot dopracy nie "bolal" az tak jak przewidywalas

kasia333 - ciesze sie ze podoba ci sie pobyt w UK, no i ze krystianek ma blisko tatę planowalas juz spotkanie z czarina?

ide obierac ziemniory

do pozniej

Edytowane przez Wisniowysad
Czas edycji: 2008-07-29 o 12:45 Powód: dopiska
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 13:09   #2576
dysia77
Zadomowienie

Wlasnie zadzwonila do mnie Basia. Jest juz po rozmowie i mowi ze jest z siebie zadowolona. No i teraz trzymajmy kciuki zeby jej sie powiodlo

Edytowane przez dysia77
Czas edycji: 2008-07-29 o 14:00
dysia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 13:54   #2577
freddy296
Wtajemniczenie

dysiu a wlasnie weszlam na wizaz zobaczyc czy basia juz nic nie napisala... ma sie te intuicje... trzymamy kciuki!!!
Stary 2008-07-29, 14:36   #2578
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka

Hej

Już jestem Wróciłam po 14, ale musiałam jeszcze obiad zrobić.

Tak jak już Dysia pisała poszło mi w miarę dobrze. Nie odpowiedziałam tylko na 1 pytanie, takze powinno być dobrze, ale czy się im spodobałam, to już nie wiem? Było nas 15 osób. Niektórzy maja juz doświadczenie w takich instytucjach, no ale nic... Na razie będę czekała na wyniki w internecie.

Dziękuję Wam za te kciuki, które trzymałyście

Emilka zasnęła niani już 2 godziny temu, takze pewnie zaraz się obudzi. Mam taki plan, żeby pozytać moje zaległosci, ale nie wiem, czy mi wyjdzie

Miłego popołudnia

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 15:49   #2579
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Basiu ciesze sie, ze dobrze Ci poszlo. Teraz bede trzymac kciuki, zeby wyniki byly ok i zebys sie im spodobala.

Dysia super fotki z wakacji. Adusia faktycznie pyza, za to Ty wg mnie wcale nie masz wiekszego brzuszka ode mnie. No ale przeciez nie bedziemy sie licytowac, ktora ma wiekszy, bo nie o to chodzi, wazne, zeby dzieciaki zdrowo rosly. We czwartek ma USG, dowiem sie ile orientacyjnie Zuzia wazy. A co u Was z imieniem?

Dobra, zbieram sie, jeszcze 10 minutek i do domu!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:02   #2580
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

dysia to hotel "Rydzewski" i co pasuje Wam?

ALBUMY
TATIANY
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości