Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-26, 12:09   #2551
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nie pisałaś nic o kłótni,przynajmniej nie widziałam, a o co ? O Twoją pracę ???
wczoraj napisałam, ze sie juz dawno nie klocilismy a za chwilę bach
nie, nie o pracę. o tym nawet TZ nie wie, bo sie poklóciłam z nim po 12 a kobietka do mnie po 13 zadzwoniła.

wiesz niby o pierdólkę a jednak mnie wkurzył. umówilismy się, ze skoro ma wolne to do mnie przyjedzie od razu po dentyscie(12 godzina) bo wieczorem miał iśc z kolegami pograc i potem mecz oglądac. a ja wtedy miałam sie zabarc za te sprzatanie
no i ja sie rano wyszykowalam a ten do mnie dzowni o tej 12 i mówi, ze musi posprzatac w mieszkaniu i u babci (mieszka pod nimi) bo babcia wraca dzis a oni tam mecz oglądali i jest brudno . wiec ja jeszcze spokojnie mówie, ok to sie spręż i potem do mnie wpadnij. a ten, ze mu to długo sie zejdzie bo ma w domu duzo do roboty itp. no normalnie jak mnie poniosło to mu nawrzeszczałam do tej sluchawki, ze w takim razie nie wiem czemu on jeszcze czas marnuje na rozmowe ze mną, jeszcze sie nie wyrobi do kolegów. a on do mnie "ale kochanie nie denerwuj sie" wiec myslałam, ze wyskocze z siebie i mu mówie"jestem nad wyraz spokojna ". TZ do mnie , ze jutro (czyli dzis) spędzi ze mną cały dzien za to bo ma wolne (wczesniej nie wiedział o tym), ze juz o 12 bedzie u mnie. ale ja juz byłam tak wkurzona , ze mówie, ze jutro to ja tym razem bede sobie sprzatała. ten cos tam do mnie jeszcze kochanie to , kochanie tamto. ale powiedziałam mu, aby szedł robic co chce i że jutro tez nie będe mu odbierała tej przyjomnosc i moze sie cały dzien z kolegami widziec.

no wiecie co.. to ja kochana taka i sama mu mówie, aby przyszedl do mnie wczesniej, zej a to co miałam do roboty zrobie wieczorem jak on bedzie mecz oglądał. a on mi takie cos. i mu powiedzialam aby na drugi raz sie juz wiecej ze mna nie umawiał, bo tak to sie nie robi. ja czekam od 12 a ten dzwoni, ze dupa z tego wszytskiego. jak konczył wczoraj rozmawiac ze mna to powiedział "do jutra". a tu dupa. bo od wczoraj od tej godziny 12 nie dal znaku życia, co jeszcze bardziej mnie wkurzyło...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:11   #2552
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Aha rozumiem papużki nierozłączki
Dokładnie tak.
Cytat:
Wiesz, że wczoraj po tym fochu, zresztą zawsze tak mam po fochach -jakaś taka się czuje oczyszczona i mam wrażenie że kocham go jeszcze bardziej, że jest taki super i w ogóle....magic czy co ? Tak wtedy inaczej na niego patrzę i wszystko mi się podoba jeszcze bardziej, jakaś nienormalna jestem
Oczywiście nie dzielę się z Tżem tymi spostrzeżeniami .....
Słuchaj nie ważne co - czy magic czy szaleństwo..wążne że kochasz jeszcze bardziej
I masz rację zachowaj to dla siebie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:12   #2553
anka1232
Rozeznanie

Hej dziewczyniki, pamietacie mnie jeszcze?? No nieźle jiź IX częśc. Ale się rozpisujecie. Widzę że już konkretne terminy ślubów ustalone. Ja tez już mam na 16 sierpnia i już mnie powoli zaczyna stres dopadac. Ale jakos to będzie. Pozdrawiam wszytkie dziewczyny bardzo goroąco i wszytkiego dobrego tym które wkrótce wkroczą na nową drogę życia.
anka1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:15   #2554
lemoorka
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Cape- gratuluje- rozbawiłaś mnie tym :docieramy się" Tylko pamiętaj trzeba naoliwić

czarna.noc- Nie możesz miec wyrzutów sumienia- walczyłaś do końca, powinnaś być z siebie dumna

Madzia- a może jakieś hobby znajdziesz- wiem,że się kochacie,że chcesz z nim spędzac każdą wolną chwile, ale mam nieodparte wrażenie,że zyjesz samym Tz Masz teraz tyle czasu jakaś fajna ksiązka, wypad na miasto na przeceny, na spacer, rower poćwiczyc kondycje, a nie leżeć i objadac sie czekoladkami - takie coś robią panie w tandetnych komediach romantycznych typu Bridget

My z Tz tez się docieramy, ale przedwczoraj było ostro- bo myślałam,że pekne ze śmiechu, bo to co tz zrobił to był ubaw po pahcy, nawet mojaj mama, która zachowuję kamienną twarz jak zt coś przeskrobie, powie czy się ośmieszy tak teraz nie wytrzymała i parsknęła...

Tż sie obraził. Uwaga piszę: - Kupiłam mu białe majteczki po lniany garnitur i zapomniałam odkleić tego zabezpieczenia, przychodze przedwczotaj od lekarz aprzytulam się, macam go po pupie i coś czuje jakby jakis [prostokal, pytam sie co to, Tz się wystraszył Ściaga majciory a tam chip Cały dzień chodził z chipem w majciochach
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:19   #2555
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Lemoorko ale mi chodzi o to, ze jak sie człowiek umawia to sie umawia a nie wystawia
ostatnio mam duzo roboty w domku, troszke mój leń to utrudnia ale z nim walczę na nude jak narazie nie mam co narzekac

ps. a czekoladki wcinam przez ten głupi @ zawsze jak go mam to musze zjesc dziennie min. 1 czekoladę

Stary 2008-06-26, 12:21   #2556
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Lemoorko ale mi chodzi o to, ze jak sie człowiek umawia to sie umawia a nie wystawia
ostatnio mam duzo roboty w domku, troszke mój leń to utrudnia ale z nim walczę na nude jak narazie nie mam co narzekac
robota to najlepsze lekarstwo Do boju słonko
Stary 2008-06-26, 12:23   #2557
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
robota to najlepsze lekarstwo Do boju słonko
ja to od rana latalam i sprzatałam. co jakis czas tylko przerwy bo paśc mozna tak latac między pietrami ale mam nadzieje, ze dzis uda mi sie juz parwie wsyztsko wysprzatac i jutro juz skoncze. bo kurde od poniedziałku sprzątam. ile to mozna.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 12:25   #2558
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wczoraj napisałam, ze sie juz dawno nie klocilismy a za chwilę bach
nie, nie o pracę. o tym nawet TZ nie wie, bo sie poklóciłam z nim po 12 a kobietka do mnie po 13 zadzwoniła.

wiesz niby o pierdólkę a jednak mnie wkurzył. umówilismy się, ze skoro ma wolne to do mnie przyjedzie od razu po dentyscie(12 godzina) bo wieczorem miał iśc z kolegami pograc i potem mecz oglądac. a ja wtedy miałam sie zabarc za te sprzatanie
no i ja sie rano wyszykowalam a ten do mnie dzowni o tej 12 i mówi, ze musi posprzatac w mieszkaniu i u babci (mieszka pod nimi) bo babcia wraca dzis a oni tam mecz oglądali i jest brudno . wiec ja jeszcze spokojnie mówie, ok to sie spręż i potem do mnie wpadnij. a ten, ze mu to długo sie zejdzie bo ma w domu duzo do roboty itp. no normalnie jak mnie poniosło to mu nawrzeszczałam do tej sluchawki, ze w takim razie nie wiem czemu on jeszcze czas marnuje na rozmowe ze mną, jeszcze sie nie wyrobi do kolegów. a on do mnie "ale kochanie nie denerwuj sie" wiec myslałam, ze wyskocze z siebie i mu mówie"jestem nad wyraz spokojna ". TZ do mnie , ze jutro (czyli dzis) spędzi ze mną cały dzien za to bo ma wolne (wczesniej nie wiedział o tym), ze juz o 12 bedzie u mnie. ale ja juz byłam tak wkurzona , ze mówie, ze jutro to ja tym razem bede sobie sprzatała. ten cos tam do mnie jeszcze kochanie to , kochanie tamto. ale powiedziałam mu, aby szedł robic co chce i że jutro tez nie będe mu odbierała tej przyjomnosc i moze sie cały dzien z kolegami widziec.

no wiecie co.. to ja kochana taka i sama mu mówie, aby przyszedl do mnie wczesniej, zej a to co miałam do roboty zrobie wieczorem jak on bedzie mecz oglądał. a on mi takie cos. i mu powiedzialam aby na drugi raz sie juz wiecej ze mna nie umawiał, bo tak to sie nie robi. ja czekam od 12 a ten dzwoni, ze dupa z tego wszytskiego. jak konczył wczoraj rozmawiac ze mna to powiedział "do jutra". a tu dupa. bo od wczoraj od tej godziny 12 nie dal znaku życia, co jeszcze bardziej mnie wkurzyło...
Kurcze u Was to standard, zawsze kłócicie się o te spotkania, tzn. on się zawsze wykręca ...jakoś tak dziwnie, ale wiem że czasami tak jest, że ciężko wygospodarować czas dla siebie i kolegów...
Tż mi wspominał, że w poprzednich związkach to był główny powód jego kłótni, tylko on był bardzo bezczelny i zawsze zmyślał jakieś historie i szedł sobie z kolegami na piwo czy po prostu wybierał ich towarzystwo, jak to on twierdził, bardzo się nudził z tymi dziewczynami i nie miał ochoty spotykac się często, bo po co ? Dzwonił też sporadycznie.

No ale u Was to chyba nie jest az taki problem

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak.

Słuchaj nie ważne co - czy magic czy szaleństwo..wążne że kochasz jeszcze bardziej
I masz rację zachowaj to dla siebie

Zachowam jasne
Cytat:
Napisane przez anka1232 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyniki, pamietacie mnie jeszcze?? No nieźle jiź IX częśc. Ale się rozpisujecie. Widzę że już konkretne terminy ślubów ustalone. Ja tez już mam na 16 sierpnia i już mnie powoli zaczyna stres dopadac. Ale jakos to będzie. Pozdrawiam wszytkie dziewczyny bardzo goroąco i wszytkiego dobrego tym które wkrótce wkroczą na nową drogę życia.
Pamiętamy, również życzę wszystkiego najlepszego , a ślub masz tuz tuz za mną

Lemoorko, że go nie uwierał ?????????? Dobry numer, ale przepraszam jak Ty ten chip zdjęłaś ? Przecież do tego potrzebne jest to urządzenie sklepowe???
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:26   #2559
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
pamietamy

slub masz przede mną
Stary 2008-06-26, 12:32   #2560
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Lemoorko, że go nie uwierał ?????????? Dobry numer, ale przepraszam jak Ty ten chip zdjęłaś ? Przecież do tego potrzebne jest to urządzenie sklepowe???
W niektórych sklepach oprocz chipa plastikowego przyklejają dodatkowo taka blaszkę przed kradzięza, jest wielkości małego plastra Takie coś mozna znależc w skarpetkach, majtkach, ksiązkach

Oczywiście wypaliłam, czy mam mu jeszcze majteczki przeglądac przed wyjściem
Stary 2008-06-26, 12:38   #2561
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
W niektórych sklepach oprocz chipa plastikowego przyklejają dodatkowo taka blaszkę przed kradzięza, jest wielkości małego plastra Takie coś mozna znależc w skarpetkach, majtkach, ksiązkach

Oczywiście wypaliłam, czy mam mu jeszcze majteczki przeglądac przed wyjściem
Aha myslałam, że to ten kawał plastiku A swoją drogą Kochana dobrze, że mu robisz przegląd zawartości majteczek

Ja nie jestem taka zdolna i tego plastra bym nie wyczuła, może skupiam się na czym innym i dlatego
Stary 2008-06-26, 12:40   #2562
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze u Was to standard, zawsze kłócicie się o te spotkania, tzn. on się zawsze wykręca ...jakoś tak dziwnie, ale wiem że czasami tak jest, że ciężko wygospodarować czas dla siebie i kolegów...
Tż mi wspominał, że w poprzednich związkach to był główny powód jego kłótni, tylko on był bardzo bezczelny i zawsze zmyślał jakieś historie i szedł sobie z kolegami na piwo czy po prostu wybierał ich towarzystwo, jak to on twierdził, bardzo się nudził z tymi dziewczynami i nie miał ochoty spotykac się często, bo po co ? Dzwonił też sporadycznie.

No ale u Was to chyba nie jest az taki problem
nie nie z kolegami jego nie ma problemu. spotyka sie z nimi czesto 9szczegolnie jak są mecze) ale ja tam problemu mu nie robie. zresztą jak juz pisalam byslismy umówieni na rano. ja sie wyszykowałam, odlozyłam wszytsko co miałam do roboty na wieczór a on mnie tak załałatwil. to sie wkurzyłam

ps. napisal smsa" chcesz zebym przyjechał??" hm.. jakis taki bezosobowy on.

Stary 2008-06-26, 12:42   #2563
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha myslałam, że to ten kawał plastiku A swoją drogą Kochana dobrze, że mu robisz przegląd zawartości majteczek

Ja nie jestem taka zdolna i tego plastra bym nie wyczuła, może skupiam się na czym innym i dlatego
Wiem,ż ekochan jeste- może też zacznij zobaczysz jakie bonusy czasami można zobaczyć
Stary 2008-06-26, 12:52   #2564
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,ż ekochan jeste- może też zacznij zobaczysz jakie bonusy czasami można zobaczyć

Nie wpadłam na to , mnie tam zawsze interesuje stały bonus
Stary 2008-06-26, 13:02   #2565
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wpadłam na to , mnie tam zawsze interesuje stały bonus
Od Dziewczyny, Dziewczyny

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 13:04   #2566
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Od Dziewczyny, Dziewczyny
No co taka prawda przecież
Stary 2008-06-26, 13:07   #2567
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No co taka prawda przecież
No prawda, szczera prawda ale takie przedmiotowe traktowanie sprawy?

Hania

Stary 2008-06-26, 13:11   #2568
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No prawda, szczera prawda ale takie przedmiotowe traktowanie sprawy?

Lemoorka zaczęła z tym przeglądem, niegrzeczna dziewczynka

Butter Bear o której masz koncert ?
Stary 2008-06-26, 13:19   #2569
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

witaj, ja pamietam. i gratuluje...to juz niedlugo...

a moj zdolniacha wlozyl wczoraj mieso mielone do zamrazalnika( nie wiedzialam o tym). teraz wyciagam zeby obiad robic a tu ...kostka

dajcie mi kopa na rozped-nie moge sie zmobilizowac do nauki- a czas leci...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 13:20   #2570
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Lemoorka zaczęła z tym przeglądem, niegrzeczna dziewczynka

Butter Bear o której masz koncert ?
No taki przegląd 'techniczny' to niewątpliwie czasem jest niezbędny

Koncert się zaczyna o 19:00 (support-Counting Crows), a The Police o 21:00!

Hania

Stary 2008-06-26, 13:26   #2571
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No taki przegląd 'techniczny' to niewątpliwie czasem jest niezbędny

Koncert się zaczyna o 19:00 (support-Counting Crows), a The Police o 21:00!
ale masz super, byc może to ostatnia okazja by zobaczyć ich w tym składzie
Stary 2008-06-26, 13:28   #2572
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz super, byc może to ostatnia okazja by zobaczyć ich w tym składzie
No takie właśnie chodzą słuchy, że to ich ostatnia wspólna trasa koncertowa...
A w dodatku ja uwielbiam Stinga... Co więcej, myślę, że niezłe z niego 'ciacho'

Hania

Stary 2008-06-26, 13:32   #2573
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No takie właśnie chodzą słuchy, że to ich ostatnia wspólna trasa koncertowa...
A w dodatku ja uwielbiam Stinga... Co więcej, myślę, że niezłe z niego 'ciacho'
No właśnie też słyszałam to Ale Sting solo tez jest O.K co do ciacha, nie jest zły choć dla mnie zbyt żylasty, za chudy....ale ja jestem wypaczona bo lubię bardziej misiowatych facetów (oczywiście bez przesady)i większych. Wtedy czuję się jak taka mała kobietka- uwielbiam się tak czuć Może dlatego, że mała nie zawsze mogę się czuć bo mam te 174 cm a na szpilach to już w ogóle ....
Stary 2008-06-26, 13:43   #2574
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też słyszałam to Ale Sting solo tez jest O.K co do ciacha, nie jest zły choć dla mnie zbyt żylasty, za chudy....ale ja jestem wypaczona bo lubię bardziej misiowatych facetów (oczywiście bez przesady)i większych. Wtedy czuję się jak taka mała kobietka- uwielbiam się tak czuć Może dlatego, że mała nie zawsze mogę się czuć bo mam te 174 cm a na szpilach to już w ogóle ....
Dla mnie to takie ciacho na odległość...
Osobiście też się lubię czuć małą kobietką. Co prawda jestem dość niska, bo mam 163 cm wzrostu..ale niestety nieco 'przy sobie'. Ale trudno, nie pozostaje mi nic innego, jak to zaakceptować. Ale w związku z tym też prywatnie wolę miśkowatych facetów

Hania

Stary 2008-06-26, 13:54   #2575
hania811
Zakorzenienie

Buuu...napisałam takieeeego posta i mi zzarło

Cytat:
Jasne ze pamiętamy. Jeszcze takie stare nie jestesmy coby nie pamiętać

Madziu u Was takie sytuacje sa notoryczne.
Po ostatniej aferze miało sie cos zmienić ale widzę ze nie za bardzo sie zmieniło.

Ja nie wiem.. czy Twój facet w ogole odczuwa potrzebę spotykania się z Toba?
Czy traktuje Wasze spotkania jak prace domową.? Przyjśc odbębnić, zabrać na spacer, chwilę pogadać, zaspokoić seksualne...i fru do kumpli.

Moze nie jestem w stanie tego zrozumiec bo my mamy wspólnych kumpli i mecze oglądamy razem (tak jak wczoraj np).
Jak można przez cały dzień sprzatać i nie odczuwac potrzeby choć na 2 godziny spotkac sie ze swoją dziewczyną.?

Ja w takim związku nie bylabym szczęsliwa.
Stary 2008-06-26, 14:04   #2576
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Buuu...napisałam takieeeego posta i mi zzarło

Madziu u Was takie sytuacje sa notoryczne.
Po ostatniej aferze miało sie cos zmienić ale widzę ze nie za bardzo sie zmieniło.

Ja nie wiem.. czy Twój facet w ogole odczuwa potrzebę spotykania się z Toba?
Czy traktuje Wasze spotkania jak prace domową.? Przyjśc odbębnić, zabrać na spacer, chwilę pogadać, zaspokoić seksualne...i fru do kumpli.

Moze nie jestem w stanie tego zrozumiec bo my mamy wspólnych kumpli i mecze oglądamy razem (tak jak wczoraj np).
Jak można przez cały dzień sprzatać i nie odczuwac potrzeby choć na 2 godziny spotkac sie ze swoją dziewczyną.?

Ja w takim związku nie bylabym szczęsliwa.

Zgadzam się z Tobą Haniu, trochę to dziwne ale z drugiej strony my to tak widzimy a inne dziewczyny, twierdzą że Madzia przesadza ?
Ja powiem szczerze, że sama byłam w związku, gdzie to mi się nie chciało zbytnio spotykać, bo najzwyczajniej się nudziłam, więc wymyślałam, że nie, że posiedzę w domu, poczytam książkę itp a koniec końców pomyślałam- Halo coś tu nie gra, i tak ma być całe życie- zakończyłam ten związek....a szkoda bo byłabym teraz nieprzyzwoicie bogata ale napewno smutna i zgnuśniała
Stary 2008-06-26, 14:22   #2577
Poemi
Zakorzenienie

Caperucitaroja pięknie i delikatnie wyglądałaś Super! Jeszcze raz gratuluję

Coś dziwnego mnie dzisiaj spotkało. Aj, coś się kroi... Nowy kolega . A TŻ tak się wkurza, że się kumpluję z chłopakami...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 14:28   #2578
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Tobą Haniu, trochę to dziwne ale z drugiej strony my to tak widzimy a inne dziewczyny, twierdzą że Madzia przesadza ?
Ja powiem szczerze, że sama byłam w związku, gdzie to mi się nie chciało zbytnio spotykać, bo najzwyczajniej się nudziłam, więc wymyślałam, że nie, że posiedzę w domu, poczytam książkę itp a koniec końców pomyślałam- Halo coś tu nie gra, i tak ma być całe życie- zakończyłam ten związek....a szkoda bo byłabym teraz nieprzyzwoicie bogata ale napewno smutna i zgnuśniała
Dlatego ja się nie wypowiadam. Ludzie dali nam odczuć, że to nienormalne, że spędzamy dużo czasu ze sobą i że nie wychodzimy sami (wychodzimy, ale ludzie wiedzą lepiej) i może właśnie normalnie i zdrowo jest tak jak u Madzi?
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 14:29   #2579
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Może i też trochę przesadza.
Siedzenie w domu i czekanie az laskawy pan raczy zadzwonić też nie jest fajne.
Dziewczyny mają rację trzeba czasem odetchnąć od siebie, miec swoje pasje, przyjaciółki, male przyjemności.
Tylko pasje mozna rozwijać będąc obok siebie. Wychodzić oddzelnie czasami, a nie notorycznie.

Sytuacja jest conajmniej dziwna jak facet spotyka sie z kumplami ma swoje sprawy, a dziewczyna czeka w domu gapiąc się w telewizor, po raz setny malując paznokcie, patrząc się co chwila w okno bądz w telefon wyczekując smsa.

My dajemy sobie swobodę..wiem ze jak będę chciała mogę wyjśc na kawę z kolega bez tlumaczenia sie z tego. Mąż moze pojśc gdzie tylko chce (byle nie z byłą.
Nie ma problemu...ale my nie potrzebujemy za często takich wyjśc. Za dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie zeby tak robić.
Stary 2008-06-26, 14:40   #2580
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Może i też trochę przesadza.
Siedzenie w domu i czekanie az laskawy pan raczy zadzwonić też nie jest fajne.
Dziewczyny mają rację trzeba czasem odetchnąć od siebie, miec swoje pasje, przyjaciółki, male przyjemności.
Tylko pasje mozna rozwijać będ
ąc obok siebie. Wychodzić oddzelnie czasami, a nie notorycznie.

Sytuacja jest conajmniej dziwna jak facet spotyka sie z kumplami ma swoje sprawy, a dziewczyna czeka w domu gapiąc się w telewizor, po raz setny malując paznokcie, patrząc się co chwila w okno bądz w telefon wyczekując smsa.

My dajemy sobie swobodę..wiem ze jak będę chciała mogę wyjśc na kawę z kolega bez tlumaczenia sie z tego. Mąż moze pojśc gdzie tylko chce (byle nie z byłą.
Nie ma problemu...ale my nie potrzebujemy za często takich wyjśc. Za dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie zeby tak robić.
No ja właśnie tak myślę, że przede wszystkim każdy powinien mieć swoje sprawy, zainteresowania, hobby i jakichś znajomych swoich, z którymi można wyjść, spotkać się. Bo wspólne życie jest super, ale czasem trzeba odsapnąć po prostu.
Z drugiej strony jakby się postawić w miejscu TŻ Madzi, to nie wiem czy mnie np by nie przytłaczało to, że ktoś ciągle na mnie czeka i że czyjeś życie kręci się wokół mojego. Rozumiecie o co mi chodzi? To trochę takie zagłaskiwanie.
To tylko moje zdanie, także Madziu, proszę nie obraź się

EDIT:
Oki Dziewczyny jak się żegnam, lecę na Police

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości