Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-31, 16:54   #2551
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny...
ale upal..wreszcie sie dorwalam do kompa ale zarraz znowu zmykam bde robic fryzurke jakas nowa dzis moze
normalnie wam zazdroszcze wiekszosc z was ma juz i piosenke na 1 taniec, i upatrzona uknie i duzo juz zalatiowne a ja ciagle nie mam pomyslu ani na piosenke ani na suknie- tzn w gklowie wiem jaka chce miec ale jeszcze ta,kiej nie widzialam
kurcze juz 5 dzien bez tza teskni mi sie ale i zaczyna mnie troszke denerwowac bo sie zrobil strasznie zazdrosny a to nie zdrowe ale moze mu minie
nie przeumuj się ja tez nie mam ani sukienki upatrzonej, ani piosenki wybranej, wszystko będzie w swoim czasie nie ma co panikować.
Zazdrość w związku potrzebna, ale tylko troszeczkę Tż nie powinien być jednak zazdrosny o ciebie, bo jako młoda żonka zapewne jesteś chora z miłości do niego i nie w głowie ci inni panowie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 17:05   #2552
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nie przeumuj się ja tez nie mam ani sukienki upatrzonej, ani piosenki wybranej, wszystko będzie w swoim czasie nie ma co panikować.
Zazdrość w związku potrzebna, ale tylko troszeczkę Tż nie powinien być jednak zazdrosny o ciebie, bo jako młoda żonka zapewne jesteś chora z miłości do niego i nie w głowie ci inni panowie
tak tak miejmy nadzieje, ze wszystko sobie upatrzymy w odpowiednim czasie
cio do tza-hm..on nie yl wczesniej az taki..a teraz w sumie ja tego nie widzialam wczesniej do[iero moja mama i moje dwie kumpele ktore byly u nas w tym samy czasie zauwazyly to nio i mnie uswiadomily a moj tezus dzisiaj ehhh dosc ze co 20 min i poszcza sygnalki to jeszcze jak ok 12 mi poscil a ja spalam- bo padlam po poranyych zakupach i nie odposcilam mu 30 min poznij zadzwonil i ;" czenmu nie odposzczas syg, cio robisz" ehh normalnie faceci...nie wiem jak pon sobie z tym poradzi bo zapowaiada mi sie weekend w krakowie u znjamoych...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 17:14   #2553
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak miejmy nadzieje, ze wszystko sobie upatrzymy w odpowiednim czasie
cio do tza-hm..on nie yl wczesniej az taki..a teraz w sumie ja tego nie widzialam wczesniej do[iero moja mama i moje dwie kumpele ktore byly u nas w tym samy czasie zauwazyly to nio i mnie uswiadomily a moj tezus dzisiaj ehhh dosc ze co 20 min i poszcza sygnalki to jeszcze jak ok 12 mi poscil a ja spalam- bo padlam po poranyych zakupach i nie odposcilam mu 30 min poznij zadzwonil i ;" czenmu nie odposzczas syg, cio robisz" ehh normalnie faceci...nie wiem jak pon sobie z tym poradzi bo zapowaiada mi sie weekend w krakowie u znjamoych...
no będzie biedaczek miał trudny czas wtedy a znajomi mówią, że po ślubie jakby ta zazdrość maleje, no widać różnie to sie dzieje.
Stary 2008-07-31, 17:26   #2554
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
no będzie biedaczek miał trudny czas wtedy a znajomi mówią, że po ślubie jakby ta zazdrość maleje, no widać różnie to sie dzieje.

nio u mnie wrecz na odwrot...sama jestem zazdrosna ale kurcze chyba nie az tak a Ty masz jakis problem z zazdroscia tzn czy jest za dzua ktroejs strony
Stary 2008-07-31, 17:36   #2555
jupik
Rozeznanie

Smile Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Skoro juz o sukienkach mowa... może powiem coś o mojej ulubionej ( ostatnio, bo typy sukienek co jakis czas mi sie zmieniają wiec pewnie doślubu coś się jeszcze zmieni)

No właśnie... ślub... i data... TZ nakręca mnie na maj juz sama niewiem. Może dam radę ze szkołą. w końcu to mój wymarzony miesiąć. Wczoraj wypisaliśmy z TZ na karteczkach daty i losowaliśmy i ja ciągle wylosowywałam 5 wrzesień. Totalne szaleństwo

A oto sukienki, dwie
Ta druga jest prześliczna, ta pierwsza nie w moim guście bo takie dekolty dziwnie się układają. Ale druga jest naprawdę urocza, lekka i zwiewna, bardzo kobieca

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 17:39   #2556
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
nio u mnie wrecz na odwrot...sama jestem zazdrosna ale kurcze chyba nie az tak a Ty masz jakis problem z zazdroscia tzn czy jest za dzua ktroejs strony
u nas też się zazdrość pojawia, ale to taka dobra zazdrość, która tylko rozpala namiętność w związku. Tż jest chyba bardziej zazdrosny, ja też jestem, ale staram się nie pokazywać za bardzo w każdym razie ja nie czuje, że ta zazdrość Tz mnie to ogranicza czy coś w tym stylu, nie mamy z tym problemu w zasadzie
Stary 2008-07-31, 17:46   #2557
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas też się zazdrość pojawia, ale to taka dobra zazdrość, która tylko rozpala namiętność w związku. Tż jest chyba bardziej zazdrosny, ja też jestem, ale staram się nie pokazywać za bardzo w każdym razie ja nie czuje, że ta zazdrość Tz mnie to ogranicza czy coś w tym stylu, nie mamy z tym problemu w zasadzie
na pocztaku nasego zwiazku to w sumie ja nie czulam od tza zazdrosci bardziej to ja bylam zawse zazdrosna...ale od jakiegos czasu sie zmienilo..w sumie nie mam naicksu typu ze nigdzie moge wyjsc czy cos..raczej prosi mnie o to zebym zawsze miala przys sobie tel jak gdzies ide..zeby mogl poscis syg wyslac smsa czy zadzwonic na minutke...i ja go o to samo prosze po 1 z zazdrsoci: a po drugie martwie sie jak dlugo sie nie odzywa a jestesmy dlaeko od siebie... mam tylko nadzieje ze nic zlego z tej zazdrosci nie wyniknie..
p.s. wlasnie spodobala mi sie piosenka na 1 taniec ale to an arazie jedna z wielu do wyboru- chyba
Stary 2008-07-31, 17:47   #2558
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Ta druga jest prześliczna, ta pierwsza nie w moim guście bo takie dekolty dziwnie się układają. Ale druga jest naprawdę urocza, lekka i zwiewna, bardzo kobieca
Też mi sie bardzo podoba ta druga. do tego jakieś delikatne fale na włosach mały kwiatek . Ja sukienke będę sobie szyła i boje sie ze ta pierwsza mogłaby nie wyjśc tak jak chce. Więc myśle ze wygra ta druga. Tym bardziej ze Tz powtarzał zawsze ze nie podobaja mu sie sukienki ze samym gorsetem tzn gołe ramiona i dekold. Mi sie podobają ale osobiście się w takich nie czuje. A takie lekkie zwiewne są w moim stylu. I zawsze to coś innego. Tylko że ja nie wyglądam na swój wiek i boje sie ze w takiej sukience będe całkiem wyglądała jak dziewczynka w dniu Pierwszej Komuni

sas- można wiedzieć jaka???

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 17:48   #2559
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Też od razu na nia zwróciłam uwagę, wygląda jak sukienki lisy ferrery, w ogóle bardzo mi się ten fason podoba i kokardki pod biustem, to ładnie figurę podkresla żałuję, że ślub bierze się tylko raz, bo bym w takim stylu drugą sukienkę chciała

Stary 2008-07-31, 17:52   #2560
popscene
Wtajemniczenie

Ale ceny nie odbiegają od Lisy Ferrery niestety.
Dzwonilam się spytać o cenę, nie powiedziala dokladnie ile (ta pierwsza suknia), ale że okolo 2700 zl
Stary 2008-07-31, 17:54   #2561
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ale ceny nie odbiegają od Lisy Ferrery niestety.
Dzwonilam się spytać o cenę, nie powiedziala dokladnie ile (ta pierwsza suknia), ale że okolo 2700 zl

szkoda bo mają naprawdę śliczne sukienki

Nasz Skarb
Stary 2008-07-31, 17:56   #2562
sas
Wtajemniczenie

[quote=myszka_maj;8421273]

sas- można wiedzieć jaka???[/quote

jasne o to moja pierwsza kandydatka:

Peter Cetera&Crystal Bernard "Forever tonight"
Stary 2008-07-31, 18:02   #2563
baja_86
Zakorzenienie

sas piękna spodobała mi się
Stary 2008-07-31, 18:02   #2564
jupik
Rozeznanie

My chcemy tańczyć do Presleya

http://pl.youtube.com/watch?v=-H5WZ1q1lZA

albo do ojca chrzestnego

http://pl.youtube.com/watch?v=PQBW6G0hSrs

Stary 2008-07-31, 18:12   #2565
myszka_maj
Zakorzenienie

Piękne . Widzę że same typy obcojęzyczne. Ja chciałabym coś polskiego...raczej.

Nasz Skarb
Stary 2008-07-31, 18:15   #2566
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne . Widzę że same typy obcojęzyczne. Ja chciałabym coś polskiego...raczej.
ja też i w dodatku w szybszym takcie żeby to nie był taki zwykły przytulaniec. Ale mamy też wizje zatańczyć walca
Stary 2008-07-31, 18:19   #2567
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja też i w dodatku w szybszym takcie żeby to nie był taki zwykły przytulaniec.

Nasz Skarb
Stary 2008-07-31, 18:22   #2568
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
swego czasu myślałam nad s. krajewskim senny szept, ale jednak korci nas ten walc i najpierw coś z nim będziemy próbować
Stary 2008-07-31, 18:40   #2569
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziwczyny ja od jakiegoś czasu szukam jakieś piosenki zamiast"cudownych rodziców mam" i trafiłam na coś takiego:
http://www.wrzuta.pl/audio/2CXTLnF9C...c_dla_rodzicow

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 18:48   #2570
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Edytowalam moja poprzednia wiadomosc...
a to konto jest wiarygodne? ma tez swoje fotki itd?? Nie wydaje mi sie zeby ktos w ten sposob szukal pracownikow...chyba ze na jakas kochanke, utrzymanke, sponsoring i takie tam
dla mnie to naciagacz...

Cytat:
Skoro juz o sukienkach mowa... może powiem coś o mojej ulubionej ( ostatnio, bo typy sukienek co jakis czas mi sie zmieniają wiec pewnie doślubu coś się jeszcze zmieni)

No właśnie... ślub... i data... TZ nakręca mnie na maj juz sama niewiem. Może dam radę ze szkołą. w końcu to mój wymarzony miesiąć. Wczoraj wypisaliśmy z TZ na karteczkach daty i losowaliśmy i ja ciągle wylosowywałam 5 wrzesień. Totalne szaleństwo

A oto sukienki, dwie
bierz maj

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Ja nie mam pojęcia co zrobię z włosami!!! Moje włosy są krótkie i delikatne (do ramion, z grzywką). to będzie moj największy problem!! PS a ślub w kwietniu, więc już za bardzo nie wyhoduję
ja mam teraz grzywke ale tylko do slubu iwi, potem ja zapuszczam i chce miec taka fryzurke (znalazlam fotki na nk, mam nadzieje ze sie nie obraza..

fot1.JPG

fot3.JPG

fot4.JPG

fot5.JPG

cholrenie mi sie podoba.. i ja mam tez rudziutki wlosy wiec bedzie genijalnie

Cytat:
Przesłuchuje sobie właśnie piosenki i tak sie zastanawiam Kochane, macie już jakąs upatrzona piosenkę na pierwszy taniec???
my chcemy sniper - sans re peres - dla wiekszosci dziwne.. dla nas to nasza piosenka..

u Iwki lepiej.. prawdopodobnie to porfilie.. ale jeszcze musza to potwierdzic..
dzis gadala o tym ze musi wyjsc bo idzie do kosmetyczki fryzjera itd.. ale jest juz lepiej caly dzien przegadalismy... i nieodwoluja slubu.. w porfili sa ataki wiec jesli bedzie na lekach to powinno byc dobrze...
Stary 2008-07-31, 19:30   #2571
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajao18 Pokaż wiadomość

To teraz napiszę co u mnie! To by było tak: w sobotę skończyłam pracę (zastępstwo za pracownicę u rodziców w firmie). Wczoraj spotkanie z kumpelą. Przeleciałyśmy się po salonach obejrzeć suknie. Nawet jedną przymierzyłam (za 1500zł) była godna uwagi. Ale to jest ciężar! W życiu nie wytrzymam całą noc! A dziś byłam w salonie lisa ferrera razem z siostrami i.... kupiłam suknię!! Wiem, że trochę wcześnie, ale później nie będę miała czasu na szukanie sukni, a ta mi się strasznie spodobała. Przynajmniej kolejny problem z głowy. Wszyscy są zachwyceni suknią. Tu macie link kochane: http://www.lisaferrera.pl/product_in...0a88478368d62c

Nie pisać mi znów zbyt dużo, bo nie zdążę nadrobić. A ostatnio nie mam wogóle czasu
Śliczna suknia! ale nie dla mnie!

Cytat:
Napisane przez kajao18 Pokaż wiadomość
Załączam zaproszenie ślubne, które sama robiłam.
Dziewczyno, ale Ty masz talent. Normalnie mi szczena opadła - to moje przy tym będą skromniutkie, ale tez sama będe robic!

Cytat:

Kochane, wczoraj przeżyłam szok!! Zgubiłam ... tzn prawie zgubiłam ( bo po poszukiwaniach sie znalazł) pierścionek zaręczynowy. A ile nerwów się najadłam.
Doskonale Cie rozumie! Ja tez zgubiłam pierścionek zareczynowy ( na szczęscie tylko na chwile) i to na dokładnie rok przed ślubem - koszmar.

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
no suknie nie brzydka chociaż ja chyba wolałabym bez rękawków a w ogóle to mi sie podobają suknie jak ja to nazywam z golfem :P tzn. z taką koronką na szyję np. taka http://www.studiowea.com/den17.htm
co myslicie o takich modelach bo z tego co widzę na stronach z sukniami to jest takich bardzo mało może one wogóle są niemodne
Mi tez się bardzo podobaja z golfem. Jeszcze takiej nie mierzyłam - zobaczymy jak będe w takim czyś wyglądać. No i w sumie bizuteria wtedy odpada

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziwczyny ja od jakiegoś czasu szukam jakieś piosenki zamiast"cudownych rodziców mam" i trafiłam na coś takiego:
http://www.wrzuta.pl/audio/2CXTLnF9C...c_dla_rodzicow
moim zdaniem

Samba!
Pytałas o tą suknie - więc jej nie mierzyłam bo mój Tz stwierdził, że jak dziewczyna zobaczy, że ktoś się interesuje sukienka to nagoni znajomych i będą podbijać cenę. W ciemno ja miałam zalicytowąc ale miałam problemy z zalogowaniem na allegro i nie załuje. Bo ta dziweczyna na minute przed końcem aukcji jak obczaiła, ze musiała by sukienke sprzedać za 60 pare zł napisał ze odwołuje aukcje bo suknia uszkodzona w pralni. Ciekawe, że zobaczyła to na 1 minutę przed jej zakończeniem
Sambuś! oczywiście życze powodzenia w pracy!

Martucha! Dobre więsci. Jak wiadomo co jest Iwi to łatwiej bedzie ja leczyć.!

Przez moja prace - ostatnio chodzenie z dziećmi na basen opaliłam sie ładnie - az mnie troche ramionka pieką. A jutro dostanę @ i będe na słoncu zdychać.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:53   #2572
kliwia
Zakorzenienie

martucha no to super że juz lepiej!!
a to opis tej choroby
http://pl.wikipedia.org/wiki/Porfiria
to jakas masakra jest
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:07   #2573
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myślę,że na ślu nie chce typowych butów tylko jakieś sandałki albo czólenka
http://www.sweetgirl.pl/fotki/mini/0...151_fotka1.jpg
http://www.allegro.pl/item407438976_..._39.html#photo

tylko ja nie umiem w necie takich znaleźć chiałam bardziej pełne te sandałki i z cyrkoniami

o te są ładne
http://www.shoebuy.com/coloriffics-c...-_-none-_-none
Tych skąpych sandałków bym nie ubrała do ślubu Mnie każdy fason obciśnie, ale taki to już masakrycznie

Cytat:
Przesłuchuje sobie właśnie piosenki i tak sie zastanawiam Kochane, macie już jakąs upatrzona piosenkę na pierwszy taniec???
My wybraliśmy "Pozwolił nam los" w wykonaniu N. Kukulskiej i A. Piasecznego. Przedtem tę samą piosenkę śpiewali razem B. Mec i A. Jantar. Nowsza wersja nam się podoba bardziej
To linki:
-starsza wersja: http://atia.wrzuta.pl/audio/u1ZWkwrM...r_boguslaw_mec
-wersja, którą wybraliśmy: http://aasiaansol.wrzuta.pl/audio/n3...zwolil_nam_los

Cytat:
Czesc dziewczyny...
ale upal..wreszcie sie dorwalam do kompa ale zarraz znowu zmykam bde robic fryzurke jakas nowa dzis moze
normalnie wam zazdroszcze wiekszosc z was ma juz i piosenke na 1 taniec, i upatrzona uknie i duzo juz zalatiowne a ja ciagle nie mam pomyslu ani na piosenke ani na suknie- tzn w gklowie wiem jaka chce miec ale jeszcze ta,kiej nie widzialam
kurcze juz 5 dzien bez tza teskni mi sie ale i zaczyna mnie troszke denerwowac bo sie zrobil strasznie zazdrosny a to nie zdrowe ale moze mu minie
Pomyśl, co to się będzie działo, jak wreszcie się zobaczycie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)u Iwki lepiej.. prawdopodobnie to porfilie.. ale jeszcze musza to potwierdzic..
dzis gadala o tym ze musi wyjsc bo idzie do kosmetyczki fryzjera itd.. ale jest juz lepiej caly dzien przegadalismy... i nieodwoluja slubu.. w porfili sa ataki wiec jesli bedzie na lekach to powinno byc dobrze...
Dobrze, że wszystko zaczęło się wreszcei układać Jak myśli o fryzjerze i kosmetyczce, to znaczy, że wraca do siebie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:14   #2574
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u Iwki lepiej.. prawdopodobnie to porfilie.. ale jeszcze musza to potwierdzic..
całe szczęście, że jest poprawa matko co to za choroba, przeczytałam opis i jestem zszokowana, co to za dziwna choroba

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Przez moja prace - ostatnio chodzenie z dziećmi na basen opaliłam sie ładnie - az mnie troche ramionka pieką. A jutro dostanę @ i będe na słoncu zdychać.
ja jutro się będę leżakować, muszę korzystać póki czas, bo za niedługo też @ przyjdzie
Stary 2008-07-31, 20:21   #2575
kaska87
Zakorzenienie

chyba się załamię
http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=marys

2.990zł

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:25   #2576
Rybulka
Zakorzenienie

Kasiu, musisz się przyzwyczaić, że suknie salonów zagranicznych są droższe od polskich... Ceny więc zaczynają się ok. 3000 złotych...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:48   #2577
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kasiu, musisz się przyzwyczaić, że suknie salonów zagranicznych są droższe od polskich... Ceny więc zaczynają się ok. 3000 złotych...
trudno chyba będe musiał się pogodzić z faktem, że na suknię wydam więcej niż 2000zł
wtpożyczenie połowa ceny
a te suknie są z usa niby

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:09   #2578
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Oj kobitki, widzę dalej suknie oglądacie Ja za swoją rozejrzę się dopiero w lutym, na feriach pojade do cioci i będę przebierac, przymierzać, wybrzydzac

A póki co dalej choruję dalej strasznie mnie boli, ale mam nadzieje za dzien, dwa powinien juz porzadnie dzialac antybiotyk i powinno byc lepiej. Nawet szefowa dzis dzwonila i powiedziala zebym lepiej zostala w domu do konca tygodnia, ze w niedziele zadzwoni i jak cos to dopiero w poniedzialek przyjde do pracy....
Tesciówka juz dzis 2 razy dzwoniła i pytała jak sie czuje.... W ogóle wszyscy dzwonia, martwia sie.... a najbardziej to chyba moja mama przezya te chorobe... dzis to az sie rozpłakałam tak mi sie juz cos normalnego zjesc chciało od kilku tygodni jestem na jogurtach, wczoraj mama bułke mlekiem gorącym mi parzyła, ale i tak ledwo przez gardło przeszła a dzis tak mi sie miesa chcialo albo chociaz kawaleczek czegos takiego normalnego...usiadlam i zaczelam plakac jak dziecko normalnie .... Nagotowałysmy z mama zupy, podusiłysmy kartofelki, zmielilysmy kawalek miesa i zjadlam.... Nawet nie wiecie jak sie cieszylam...

I braciszek moj wraca do domu po kilku latach tulaczki po stancjach... kurcze tak smiesznie bedzie miec znow go w domu, ale ciesze sie strasznie na ten powrot

heh...a rodzice czwarty juz dzien ganiaja szczura po domu.... tzn teraz juz po rurach, zalewamy go wrzatkiem, pulapki nastawiamy, a ten skur*** wraca ciagle....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:10   #2579
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
O dziwo spaghetti się już przejadlam
Ale zrobilam ten ryż z mieszanką chińską z piersią z kurczaka i czekam na Lukiego, żeby przetestowal
mmm zjadlabym no ale niestety nie moge

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
My chcemy tańczyć do Presleya

http://pl.youtube.com/watch?v=-H5WZ1q1lZA
my chcielismy na poczatku elvisa ten utworek

ale bierzemy

z filmu "uwierzyc w ducha"
Stary 2008-07-31, 21:12   #2580
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
chyba się załamię
http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=marys

2.990zł
jak byś ją chciała wypożyczyć będzie taniej i nie będziesz musiała sobie głowy zawracać sprzedażą, tym bardziej, że tak drogą suknie tez chciałoby się sprzedać w dobrej cenie, a nie zawsze może znaleźć się chętna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości