Tableciary plotkary V - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-02, 19:00   #2551
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dot.: Tableciary plotkary V

[quote=zgadnij_MS;9208991]Misia czyzby byly wczoraj urodziny TŻ dobrze kojarze?? Milej pracki

Marcelinko tz ma urodziny w niedzielea wczoraj poimprezowalismy ze znajomymi do ktorych jedziemy na slubzrobilismy im z 3innymi parami panienskie i kawalerskie w jednym
Agatko gratulacje
Pomidoro ale cudowne wiesci nam napisalas:jup i:
oby Karolinka zostala juz taka silna
mijalea spokojnej podrozy

wlasnie wrocilam z pracy
jakis chorubsko mnie bierze,bo mam goraczke,i z nosa leci
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 19:07   #2552
dragonka123
Rozeznanie

Hej

Nikitko jejku jak miło to słyszeeeeeć super by było jak udało by się żebyście mogli starać się o bobaska

Marcelko uff dobrze że będziesz zmieniać ginke bo ta na prawde jakaś wariatka !

Gizelciu o jaaa to nieźle że w sumie żadnych prawie objawów nie było że masz tam w brzuszku bobaska już od dłuższego czasu jedynie te wymioty które myślałaś że są z powodu jakiegoś jedzonka ale gratuluje

Mijalea ja też mam ginka faceta co prawda na początku wahałam się czy iść ale słyszałam o nim dobrej opinie to się odważyłam

Ray opowiadaj o tej małej bo uwielbiam to czytać jaka z niej rozrabiaka hehe

storczyk83 to powodzenia na pierwszym zjeździe

Pomidorko jakie cudowne wieści !!!! ) super że z malutką Karolinką lepiej i oby było coraz lepiej z dnia na dzień malutka jest silna
Hym to to ktoś musi być rzeczywiście z wizażu chyba bo jak wstawiłaś bloga na wizażu i znów ten ktoś zaczął pisać eh że ktoś ma takie głupie pomysły ! Siedzi w domu, nudzi sie i wymysla jakies bzdury!

A ja sobie teraz przeszkuje jakieś fajne ciuszki na allegro bo dostałam kaske na konto za praktyki które robiłam to sobie poszaleje troszke
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:07   #2553
kasiasiar
Zakorzenienie

Misiu zdrówka zycze, pij duuuzo herbatki z cytrynka , bierz wit C i pij duzo wapna, mam nadzieje, ze choróbsko sie nie rozszaleje tylko bedzie slablo

Aniu milych allegrowych szaleństw

A my jutro bedziemy mieli gosci , kolezanki o malo z butów nie wyskoczą, tak chca nasz nowy domekj zobaczyć, więc je zaprosiam, przyjda oblikaja katy i bedzie z glowy

A TZ mama to po prostu szkoda słów, wczoraj tak sie wkurzyłam, ze sie poryczalam Poprosilismy ja zeby nam alkohol kupila, TZ jej kase na konto prezelał. Bedziemy mieli 85 osob, wiec chcielismy 90 butelek wodki 0,5 l, wino, i troche piwa na poprawiny. A ona stwierdzila, ze to za mało i ze 140 trzeba kupi Klocilismy sie, tlumaczylismy, w końcu ona powiedzial, że ta wódke nam w prezencie kupi , I wiecie co , nie miałam siły sie juz klocic, zgodzilam się Ale te butelki wodki co zostana, a zostanie pewnie grubo ponad 40-50 [przywioze jej do domu i to tak zeby wszyscy sasiedzi widzieli, i jescze dodam jakis odpowiedni komentarz Ona specjalnie robi na złość, żeby mnie wkurzyc, nawet jest w stanie wydac kase i ja stracic, eby tylko postawic na swoim
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:11   #2554
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzieki Kasiu
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo za tydzien do Polski lecimy
kurcze brak mi slow na twoja tesciowa,przeciez od zawsze wiadomo ze kupuje sie 0,5 l na glowe,a moze poprosicie inna osobe o zakup alkoholu?
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:26   #2555
kasiasiar
Zakorzenienie

Wiesz Misiu ja juz nie mam siły do niej , niech juz nam kupuje tyle ile chce i co chce...
Ostatno też powiedział, ze ma namiar na dobry autobus , ktory przewiózlbu gości z kosciola na sale. Miała załatwić nr telefonu do tej firmy, załatwiala, zalatwiala , wkońcu powiedzielismy zeby nie zalatwiał, ze moi rodzice cos znajdą. Na drugi dzien moja mam załatwila a ta jędza dzwoni i mowi, ze ona ma ten numer i zaczyna załatwiac
A treraz jeszcze [przed chwila zadzwonila i powiedzial, ze moi rodzice źle załatwili i ona by lepiej zrobiła
Stary 2008-10-02, 20:43   #2556
anieze
Rozeznanie

hej dziewczyny!!ja juz od jakiegos czasu jestem w domciu ale sobie lezalam bo zle sie czuje!glowa mnie boli i cala jestem obolala chyba mnie cos bierze
pomidora dobre wiadomosci..oby mala Karolinka byla bardzo dzielnachyba wam juz malo malowania zostalo-to dobrze(teraaz juz bedziecie na swoim)

kasiasiar to ja ci wspolczuje juz teraz tej tesciowej jakas upierdliwa kobieta...zawsze chce byc najwazniejsza i na wszystkim naj.. sie zna...nie lubie takich ludzi..mam taka bratowa i bokiem mi wychodzi...ale to ze jest uperdliwa to juz szczegol przy tym co ona robi..

misia zycze zdrowko!pij cos cieplego i sobie poleze pod kolderka...trzeba wygrzac kostki

ale widze ze wszystkie pawie dziewczyny jakies obolale...
ciekawe jak mezatka radzi sobie w tej fabryce..mam nadzieje ze lekka jednk ta praca..
kachula a co uc ciebie???

dragonka czy ty jestes z Bialegostoku?bo cos mi tak po glowie chodzi
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:55   #2557
dragonka123
Rozeznanie

kasiasiar dziekuje
jejciu co Ty sie masz z tą tesciową ! ale żeby jeszcze rodziców obrażała że źle załatwili, kurde sama tego nie zrobiła to inni robią a potem nagle ona chce wszystko zrobic eh bedziesz Ty sie miala z tą tesciowa juz Ci bardzo wspolczuje a tz nie ma jakos wplywu na mame ??

anieze to i Ty biedna musisz sie kurować i nie dać się chorobie
tak jestem z Białegostoku a co ?
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
Stary 2008-10-02, 21:14   #2558
anieze
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
kasiasiar dziekuje
jejciu co Ty sie masz z tą tesciową ! ale żeby jeszcze rodziców obrażała że źle załatwili, kurde sama tego nie zrobiła to inni robią a potem nagle ona chce wszystko zrobic eh bedziesz Ty sie miala z tą tesciowa juz Ci bardzo wspolczuje a tz nie ma jakos wplywu na mame ??

anieze to i Ty biedna musisz sie kurować i nie dać się chorobie
tak jestem z Białegostoku a co ?
leze padnieta jak niewiem nawet jesc mi sie robic nie chce,czekam az moj M wroci z pracy i kupi mi taki specjalny syropek na noc..ale to jeszcze kilka godzin a ty jeszcze nie spisz?juz chba pozno no nie?
Stary 2008-10-02, 21:30   #2559
mezatka07
Zakorzenienie

hej kobitki leze i czytam Was.
nie mam niestety sily pisac, wiec tylko czytam.......
odpisze Wam jutro po poludniu jak dojde do siebie i jak M pojdzie do pracy.
ja juz z niej zrezygnowalam.

buziaki i spokojnej nocy

Anielko- Karolinko trzymaj sie dzieciatko i oby sil do walki Ci przybywalo!!
Stary 2008-10-02, 21:36   #2560
anieze
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
hej kobitki leze i czytam Was.
nie mam niestety sily pisac, wiec tylko czytam.......
odpisze Wam jutro po poludniu jak dojde do siebie i jak M pojdzie do pracy.
ja juz z niej zrezygnowalam.

buziaki i spokojnej nocy

Anielko- Karolinko trzymaj sie dzieciatko i oby sil do walki Ci przybywalo!!
hej !czytaj czytaj..chyba nie jestem sama z tym lezeniemdomyslam sie ze w fabryce ciezka praca..ale sprubowac zasze trzeba...a ja wstalam na chwilke z lozka zeby wrzucic pierogi do wody bo glodna jestem jak pies

zapomnialam napisac ze mojej znajomej powiedzieli jakis czas temu ze nie moze miec dzieci..wiec sie pogodzili z ta mysla...ale jednak okazalo sie ze jest w ciazy i urodzila 2 dziewczynki nie minol rok i znowy byla w ciazy i w ta sobote urodzila 2 chlopcow..a nie dawali jej szans nawet na in-vitro..ale natura zrobila swoje
Stary 2008-10-02, 21:42   #2561
dragonka123
Rozeznanie

anieze u nas dopiero 22.40

Mezatko to widać ciężka ta praca w fabryce dobranoc

tylko jak długo ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 06:15   #2562
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ja mam dzisiaj wolne , ale wstałam juz bo spac nie moge Najwyzej poźniej sie zdrzemne w ciagu dnia

o tyesciowej juz mi sie nie chce nawet [pisac, ona taka była zawsze i taka juz bedzie na szczescie mieszka ponad 1tys km od nas , wiec nie musze jej widywać Tylko dziwie sie, jak mój TZ wychowując się kompletnie sam , bez jakiwegokolwiek wsparcia czy nadzoru, wyszedł na tak wspaniałego człowieka. juz w szkole podstawowej mógl nie wracac na noc do domu, matki to nie obchodzio, byle by do szkoly jej nie wzywali, czy na policje, no chyba , ze pan policjant był przystojny... tyle o mojej tesiowej a teraz zamykam sie i wiecej na jej temat postaram sie nawet nie mysleć , zeby nie psuc sobie humoru

Aniu i co kupłaś wczoraj?

Aga zdrówka zyczę

Asiu a dostaniesz chociaz wypłate za te dni kiedy pracowałaś?

Miłego dnia dziewczynki, bede do was zagladała, no chyba, ze mi zasięg zniknie( bo cos ostatnio tak nikiknie kolo 9 i pojawia sie dopiero po 15)
Stary 2008-10-03, 06:41   #2563
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

kasiar moze niech mama zrobi tak ze dogada sie z hurtownia czy sklepem zeby w razie co moglibyscie reszte zwrocic.. my tak robilismy
co do kolezanek to nie wiem u nas np bylo malo osob ze strony meza i moi rodzice zarprosili swoich znajomych ja akurat w tym nic zlego nie widzialam bo tak na prawde rodzice przezywaja bardzo slub dzieci i moze chca sie podzielic tez tym ze swoimi znajonymi a tak na prawde wesele robi sie dla gosci nie dla siebie
nie denerwuj sie tak bo nie ma sensu

mezatka gratuluje ci spadku wagi

ja wczoraj odebralam swoja frezareczke i jest ok daje rade w koncu nie bede musiala chodzic do kosmetyczki co mc echh

a tak jsde sobie do mamy na tydzien wiec pewnie odpoczne troche
Stary 2008-10-03, 06:55   #2564
kasiasiar
Zakorzenienie

Wiesz Ray my jednak wychodzimy z zalozenia, ze wesele jest po to zeby uczcic bardzo wazny dzień naszego zycia i chcemy to zrobic z rodzina i przyjaciołmi , naszymi przyjaciołmi a nie teciowej itp
Poza tym my płacimy za wesele, wiec rodzice nie maja wpływu na liste gosci, moi rodzice jakos mogli to zaakceptowac

A pilniczkiem nie dawalas rady? ja kiedys mialam takie urzadzenie wielofunkcyjne do paznokci, nakładało sie rozne koncowki, pilujace, wygładzajace, polerujace itp ale uzylam tego moze ze dwa razy i wrociłam do pilników
Stary 2008-10-03, 07:01   #2565
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
ja już spakowana i morzna powiedziec ze na walizkach siedze czekam na transport i lecimy do Gdańska , zobaczymy jak tam bedzie
dzis wieczorem mój M wraca a ja bede daleko od domku, w poniedziałek mamy dzien zdrowia ja na 11 do ginki ide a po 16 ide z M do jego lekarza zapisałam go sama bo inaczej by ciagle nie miał czasu lub inne wykręty robił, a tak pójdziemy i bedzie z głowy.

Martus fajnie ze do nas zajrzałas jak tam mała sie czuje? byliscie w Kato i jak?
ja bede w listopadzie prawdopodobnie i moze sie uda jakos spotkac

Asiu , jesli zrezygnowałas z pracy w fabryce to musiało byc na prawde ciężko bo ty sie łątwo nie poddajesz

Kasiasiar widok z okna masz super, a jak kicia zniosła przeprowadzke?

Ray to fajnie ze masz swoją frezareczke

Marcelus a juz wszystkie egzaminy masz pozaliczane czy cos jeszcze ci zostało?

miłego dnia dziewczyny zajrze do was dopiero w poniedziałek
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 07:06   #2566
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko bezpiecznej podrózy

Kicia chyba najbardziej zadowolona z domku, gania po schodach w góre i w dól i cie bardzo z tego cieszy
Stary 2008-10-03, 07:09   #2567
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Nikitko bezpiecznej podrózy

Kicia chyba najbardziej zadowolona z domku, gania po schodach w góre i w dól i cie bardzo z tego cieszy

Dziekuje dam wam znac smsem ze dojechałam szczesliwie, moj M bardzo sie martwi o moja podróż i mówi że wolałby bym jechała pociągiem

to fajnie ze kici sie podoba a z tym białym co zrobiliscie? Poszedł gdzies sobie czy ktos go przygarnoł?
Stary 2008-10-03, 07:24   #2568
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko a Ty jedziesz w sprawach sluzbowych czy prywatnych? jedziesz waszym autkiem?

A Śniezek jednego dnia poszedl i juz nie przyszedł Ale moze to i dobrze, bo moze wrócił do włascicieli

Nikitko a jak z brzuszkeim synka? Juz lepiej?
Stary 2008-10-03, 07:39   #2569
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko a Ty jedziesz w sprawach sluzbowych czy prywatnych? jedziesz waszym autkiem?

A Śniezek jednego dnia poszedl i juz nie przyszedł Ale moze to i dobrze, bo moze wrócił do włascicieli

Nikitko a jak z brzuszkeim synka? Juz lepiej?
Tak jade na Targi , samochodem służbowym i nie bede kierowcą tylko pasarzerem

A dziekuje synek ma sie bardzo dobrze w poniedziałek poszedł do szkoły i jest OK, nie je obiadów w szkole i nie pije mleka w szkole i jest OK.

chyba jeszcze troche posiedze bo do autka nie wchodzi wszystko co mamy zabrac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 07:41   #2570
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko to moze mleko było przyczyna? dzisiaj mowili w tv , ze gdzies dzieci sie pochorowały, bo mleko, ktore dostay w szkole, bylo zanieczyszczone okruchami szkła i metalu

zazdroszcze Ci tez bym sobie pojechala do Gdanska- piekne miasto
Stary 2008-10-03, 07:43   #2571
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane
ja już w pracy kawkę popijam

o 10tej mamy szczepienie przeciw grypie, mam nadzieję, że przyjdzie jakaś dobra pielęgniarka i nie będzie bolało
wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi piękne brwi, przy okazji pokazałam jej fotki ślubne i trochę powspominałam tamte chwile

powiedziała mi, że wyglądam jeszcze piękniej niż przed ślubem i że małżeństwo mi służy, fajnie usłyszeć takie słowa

Nikitko dopiero doczytałam, że będziecie się starać o dzidzię, trzymam baaaardzo mocno kciukaski

Kasiasiarku super, że kotek się zaaklimatyzował w nowym domku

Buziaki dziewczyny

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 07:47   #2572
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko to moze mleko było przyczyna? dzisiaj mowili w tv , ze gdzies dzieci sie pochorowały, bo mleko, ktore dostay w szkole, bylo zanieczyszczone okruchami szkła i metalu

zazdroszcze Ci tez bym sobie pojechala do Gdanska- piekne miasto
NIom mysle ze dobrze zrobiłam ze nie je w szkole
Kasiu a ja ci zazdroszcze grudniowego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
ja już w pracy kawkę popijam

o 10tej mamy szczepienie przeciw grypie, mam nadzieję, że przyjdzie jakaś dobra pielęgniarka i nie będzie bolało
wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi piękne brwi, przy okazji pokazałam jej fotki ślubne i trochę powspominałam tamte chwile

powiedziała mi, że wyglądam jeszcze piękniej niż przed ślubem i że małżeństwo mi służy, fajnie usłyszeć takie słowa

Nikitko dopiero doczytałam, że będziecie się starać o dzidzię, trzymam baaaardzo mocno kciukaski

Kasiasiarku super, że kotek się zaaklimatyzował w nowym domku

Buziaki dziewczyny

Oby nie bolało Karolinko

co do staranek to jeszcze daleka droga, idziemy w poniedziałek z M do lekarza jego i zobaczymy czy nadzieja jest.

a mnie dzis znowu jajnik boli teraz prawy masakra jakas a dzis 12dc
Stary 2008-10-03, 07:48   #2573
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu bo szczęscie sprawia , ze piekniejemy

Miłego dnia
Stary 2008-10-03, 08:05   #2574
kina2807
Zakorzenienie

Dzięki Kasiu
Nikitko mam nadzieję, że lekarz powiem Wam to, co chcielibyście usłyszeć

Mąż i żona...
Stary 2008-10-03, 08:07   #2575
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Kasiu
Nikitko mam nadzieję, że lekarz powiem Wam to, co chcielibyście usłyszeć

Ja tez mam taka nadzieje najważniejsze zeby M sie nie załamał tylko podbudował po wizycie w sumie taki jest jej cel , jejku juz przeciw bólowe spakowałam tak mnie ten jajnik boli masakra jakas
Stary 2008-10-03, 08:12   #2576
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ja tez mam taka nadzieje najważniejsze zeby M sie nie załamał tylko podbudował po wizycie w sumie taki jest jej cel , jejku juz przeciw bólowe spakowałam tak mnie ten jajnik boli masakra jakas
Nikitko ja po odstawieniu tabsów mam też bóle jajników, chyba organizm się reguluje

Mąż i żona...
Stary 2008-10-03, 08:14   #2577
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko ja po odstawieniu tabsów mam też bóle jajników, chyba organizm się reguluje
ale u mnie to juz dawno sie uregulował wiec skąd takie bóle mam nadzieje ze ginka cos na to poradzi a jak nie to bede jechac na przeciwbólowych
Stary 2008-10-03, 08:17   #2578
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
ale u mnie to juz dawno sie uregulował wiec skąd takie bóle mam nadzieje ze ginka cos na to poradzi a jak nie to bede jechac na przeciwbólowych
Nikitko u Ciebie to mam nadzieję jakiś pozytywny znak do rozpoczęcia staranek

Mąż i żona...
Stary 2008-10-03, 08:21   #2579
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko u Ciebie to mam nadzieję jakiś pozytywny znak do rozpoczęcia staranek

No własnie tez tak mysle ze to moze owulka

a jak tam na nowym miejscu pracy lepiej jest ?
Stary 2008-10-03, 08:26   #2580
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Dziewczyny moze macie owu??

Kasiasiar
chyba najbardziej to sie cieszysz z 1tys km od tesciowej Chociaz w moim przypadku wystarczy 350km hihi
Ray na takiej frezarce podejrzewam, ze jeszcze moze zaoszczedzisz, zamiast sigac co miesiac do kogos na pazurki...
Dragonko w szkole jestes??
Kinia to dzialac, dzilac, jak jajniki bola
Nikitko tak, zaliczone wszystko
Moze faktycznie cos bylo ze szkolnym jedzonkiem nie tak, skoro go cos ciagale bolalo hmmm
Misia, Kachulko gdzie jestescie??
Pomidorko milej pracy z urwisami

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości