![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
[quote=zgadnij_MS;9208991]Misia czyzby byly wczoraj urodziny TŻ dobrze kojarze?? Milej pracki
![]() Marcelinko tz ma urodziny w niedziele ![]() ![]() ![]() Agatko gratulacje ![]() Pomidoro ale cudowne wiesci nam napisalas ![]() ![]() oby Karolinka zostala juz taka silna ![]() mijalea spokojnej podrozy ![]() wlasnie wrocilam z pracy ![]() jakis chorubsko mnie bierze,bo mam goraczke,i z nosa leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Nikitko jejku jak miło to słyszeeeeeć ![]() ![]() Marcelko uff dobrze że będziesz zmieniać ginke bo ta na prawde jakaś wariatka ! Gizelciu o jaaa to nieźle że w sumie żadnych prawie objawów nie było że masz tam w brzuszku bobaska już od dłuższego czasu jedynie te wymioty które myślałaś że są z powodu jakiegoś jedzonka ale gratuluje ![]() Mijalea ja też mam ginka faceta ![]() ![]() Ray opowiadaj o tej małej bo uwielbiam to czytać jaka z niej rozrabiaka ![]() storczyk83 to powodzenia na pierwszym zjeździe ![]() Pomidorko jakie cudowne wieści !!!! ![]() ![]() ![]() Hym to to ktoś musi być rzeczywiście z wizażu chyba bo jak wstawiłaś bloga na wizażu i znów ten ktoś zaczął pisać eh że ktoś ma takie głupie pomysły ! Siedzi w domu, nudzi sie i wymysla jakies bzdury! A ja sobie teraz przeszkuje jakieś fajne ciuszki na allegro ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Misiu zdrówka zycze, pij duuuzo herbatki z cytrynka , bierz wit C i pij duzo wapna, mam nadzieje, ze choróbsko sie nie rozszaleje tylko bedzie slablo
![]() Aniu milych allegrowych szaleństw ![]() A my jutro bedziemy mieli gosci , kolezanki o malo z butów nie wyskoczą, tak chca nasz nowy domekj zobaczyć, więc je zaprosiam, przyjda oblikaja katy i bedzie z glowy ![]() ![]() A TZ mama to po prostu szkoda słów, wczoraj tak sie wkurzyłam, ze sie poryczalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Kasiu
![]() mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo za tydzien do Polski lecimy ![]() kurcze brak mi slow na twoja tesciowa,przeciez od zawsze wiadomo ze kupuje sie 0,5 l na glowe,a moze poprosicie inna osobe o zakup alkoholu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Misiu ja juz nie mam siły do niej , niech juz nam kupuje tyle ile chce i co chce...
Ostatno też powiedział, ze ma namiar na dobry autobus , ktory przewiózlbu gości z kosciola na sale. Miała załatwić nr telefonu do tej firmy, załatwiala, zalatwiala , wkońcu powiedzielismy zeby nie zalatwiał, ze moi rodzice cos znajdą. Na drugi dzien moja mam załatwila a ta jędza dzwoni i mowi, ze ona ma ten numer i zaczyna załatwiac ![]() ![]() A treraz jeszcze [przed chwila zadzwonila i powiedzial, ze moi rodzice źle załatwili i ona by lepiej zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!!ja juz od jakiegos czasu jestem w domciu ale sobie lezalam bo zle sie czuje!glowa mnie boli i cala jestem obolala chyba mnie cos bierze
![]() pomidora dobre wiadomosci..oby mala Karolinka byla bardzo dzielna ![]() kasiasiar to ja ci wspolczuje juz teraz tej tesciowej jakas upierdliwa kobieta...zawsze chce byc najwazniejsza i na wszystkim naj.. sie zna...nie lubie takich ludzi..mam taka bratowa i bokiem mi wychodzi...ale to ze jest uperdliwa to juz szczegol przy tym co ona robi.. misia zycze zdrowko!pij cos cieplego i sobie poleze pod kolderka...trzeba wygrzac kostki ![]() ale widze ze wszystkie pawie dziewczyny jakies obolale... ciekawe jak mezatka radzi sobie w tej fabryce..mam nadzieje ze lekka jednk ta praca.. kachula a co uc ciebie??? dragonka czy ty jestes z Bialegostoku?bo cos mi tak po glowie chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
kasiasiar dziekuje
![]() jejciu co Ty sie masz z tą tesciową ! ale żeby jeszcze rodziców obrażała że źle załatwili, kurde sama tego nie zrobiła to inni robią a potem nagle ona chce wszystko zrobic eh bedziesz Ty sie miala z tą tesciowa juz Ci bardzo wspolczuje ![]() anieze to i Ty biedna musisz sie kurować i nie dać się chorobie ![]() tak jestem z Białegostoku ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki leze i czytam Was.
nie mam niestety sily pisac, wiec tylko czytam....... odpisze Wam jutro po poludniu jak dojde do siebie i jak M pojdzie do pracy. ja juz z niej zrezygnowalam. buziaki i spokojnej nocy ![]() Anielko- Karolinko trzymaj sie dzieciatko i oby sil do walki Ci przybywalo!! ![]()
#2560 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zapomnialam napisac ze mojej znajomej powiedzieli jakis czas temu ze nie moze miec dzieci..wiec sie pogodzili z ta mysla...ale jednak okazalo sie ze jest w ciazy i urodzila 2 dziewczynki nie minol rok i znowy byla w ciazy i w ta sobote urodzila 2 chlopcow..a nie dawali jej szans nawet na in-vitro..ale natura zrobila swoje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Rozeznanie
|
anieze u nas dopiero 22.40
![]() Mezatko to widać ciężka ta praca w fabryce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja mam dzisiaj wolne , ale wstałam juz bo spac nie moge ![]() ![]() o tyesciowej juz mi sie nie chce nawet [pisac, ona taka była zawsze i taka juz bedzie na szczescie mieszka ponad 1tys km od nas , wiec nie musze jej widywać ![]() ![]() Aniu i co kupłaś wczoraj? Aga zdrówka zyczę Asiu a dostaniesz chociaz wypłate za te dni kiedy pracowałaś? Miłego dnia dziewczynki, bede do was zagladała, no chyba, ze mi zasięg zniknie( bo cos ostatnio tak nikiknie kolo 9 i pojawia sie dopiero po 15) |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() kasiar moze niech mama zrobi tak ze dogada sie z hurtownia czy sklepem zeby w razie co moglibyscie reszte zwrocic.. my tak robilismy co do kolezanek to nie wiem u nas np bylo malo osob ze strony meza i moi rodzice zarprosili swoich znajomych ja akurat w tym nic zlego nie widzialam bo tak na prawde rodzice przezywaja bardzo slub dzieci i moze chca sie podzielic tez tym ze swoimi znajonymi a tak na prawde wesele robi sie dla gosci nie dla siebie ![]() nie denerwuj sie tak bo nie ma sensu ![]() mezatka gratuluje ci spadku wagi ![]() ja wczoraj odebralam swoja frezareczke i jest ok daje rade ![]() ![]() a tak jsde sobie do mamy na tydzien wiec pewnie odpoczne troche ![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Ray my jednak wychodzimy z zalozenia, ze wesele jest po to zeby uczcic bardzo wazny dzień naszego zycia i chcemy to zrobic z rodzina i przyjaciołmi , naszymi przyjaciołmi a nie teciowej itp
Poza tym my płacimy za wesele, wiec rodzice nie maja wpływu na liste gosci, moi rodzice jakos mogli to zaakceptowac A pilniczkiem nie dawalas rady? ja kiedys mialam takie urzadzenie wielofunkcyjne do paznokci, nakładało sie rozne koncowki, pilujace, wygładzajace, polerujace itp ale uzylam tego moze ze dwa razy i wrociłam do pilników |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ja już spakowana i morzna powiedziec ze na walizkach siedze ![]() ![]() ![]() dzis wieczorem mój M wraca a ja bede daleko od domku ![]() ![]() ![]() Martus fajnie ze do nas zajrzałas ![]() ja bede w listopadzie prawdopodobnie i moze sie uda jakos spotkac ![]() Asiu , jesli zrezygnowałas z pracy w fabryce to musiało byc na prawde ciężko bo ty sie łątwo nie poddajesz ![]() Kasiasiar widok z okna masz super, a jak kicia zniosła przeprowadzke? Ray to fajnie ze masz swoją frezareczke ![]() Marcelus a juz wszystkie egzaminy masz pozaliczane czy cos jeszcze ci zostało? miłego dnia dziewczyny zajrze do was dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Nikitko bezpiecznej podrózy
![]() Kicia chyba najbardziej zadowolona z domku, gania po schodach w góre i w dól i cie bardzo z tego cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() ![]() to fajnie ze kici sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Nikitko a Ty jedziesz w sprawach sluzbowych czy prywatnych? jedziesz waszym autkiem?
A Śniezek jednego dnia poszedl i juz nie przyszedł ![]() ![]() Nikitko a jak z brzuszkeim synka? Juz lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziekuje synek ma sie bardzo dobrze w poniedziałek poszedł do szkoły i jest OK, nie je obiadów w szkole i nie pije mleka w szkole i jest OK. chyba jeszcze troche posiedze bo do autka nie wchodzi wszystko co mamy zabrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Nikitko to moze mleko było przyczyna? dzisiaj mowili w tv , ze gdzies dzieci sie pochorowały, bo mleko, ktore dostay w szkole, bylo zanieczyszczone okruchami szkła i metalu
![]() zazdroszcze Ci tez bym sobie pojechala do Gdanska- piekne miasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ja już w pracy kawkę popijam ![]() o 10tej mamy szczepienie przeciw grypie ![]() ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi piękne brwi, przy okazji pokazałam jej fotki ślubne ![]() ![]() powiedziała mi, że wyglądam jeszcze piękniej niż przed ślubem i że małżeństwo mi służy ![]() ![]() Nikitko dopiero doczytałam, że będziecie się starać o dzidzię, trzymam baaaardzo mocno kciukaski ![]() Kasiasiarku super, że kotek się zaaklimatyzował w nowym domku ![]() Buziaki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu a ja ci zazdroszcze grudniowego wyjazdu ![]() Cytat:
Oby nie bolało Karolinko ![]() co do staranek to jeszcze daleka droga, idziemy w poniedziałek z M do lekarza jego i zobaczymy czy nadzieja jest. a mnie dzis znowu jajnik boli teraz prawy masakra jakas a dzis 12dc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Kiniu bo szczęscie sprawia , ze piekniejemy
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu
![]() Nikitko mam nadzieję, że lekarz powiem Wam to, co chcielibyście usłyszeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam taka nadzieje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Dziewczyny moze macie owu?? ![]() Kasiasiar chyba najbardziej to sie cieszysz z 1tys km od tesciowej ![]() Ray na takiej frezarce podejrzewam, ze jeszcze moze zaoszczedzisz, zamiast sigac co miesiac do kogos na pazurki... Dragonko w szkole jestes?? Kinia to dzialac, dzilac, jak jajniki bola ![]() Nikitko tak, zaliczone wszystko ![]() Moze faktycznie cos bylo ze szkolnym jedzonkiem nie tak, skoro go cos ciagale bolalo hmmm Misia, Kachulko gdzie jestescie?? Pomidorko milej pracy z urwisami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.