|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
[quote=zgadnij_MS;9208991]Misia czyzby byly wczoraj urodziny TŻ dobrze kojarze?? Milej pracki
![]() Marcelinko tz ma urodziny w niedziele a wczoraj poimprezowalismy ze znajomymi do ktorych jedziemy na slub zrobilismy im z 3innymi parami panienskie i kawalerskie w jednym![]() Agatko gratulacje Pomidoro ale cudowne wiesci nam napisalas oby Karolinka zostala juz taka silna mijalea spokojnej podrozy wlasnie wrocilam z pracy ![]() jakis chorubsko mnie bierze,bo mam goraczke,i z nosa leci
|
|
|
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nikitko jejku jak miło to słyszeeeeeć super by było jak udało by się żebyście mogli starać się o bobaska ![]() Marcelko uff dobrze że będziesz zmieniać ginke bo ta na prawde jakaś wariatka ! Gizelciu o jaaa to nieźle że w sumie żadnych prawie objawów nie było że masz tam w brzuszku bobaska już od dłuższego czasu jedynie te wymioty które myślałaś że są z powodu jakiegoś jedzonka ale gratuluje Mijalea ja też mam ginka faceta co prawda na początku wahałam się czy iść ale słyszałam o nim dobrej opinie to się odważyłam ![]() Ray opowiadaj o tej małej bo uwielbiam to czytać jaka z niej rozrabiaka hehe storczyk83 to powodzenia na pierwszym zjeździe ![]() Pomidorko jakie cudowne wieści !!!! ) super że z malutką Karolinką lepiej i oby było coraz lepiej z dnia na dzień malutka jest silna Hym to to ktoś musi być rzeczywiście z wizażu chyba bo jak wstawiłaś bloga na wizażu i znów ten ktoś zaczął pisać eh że ktoś ma takie głupie pomysły ! Siedzi w domu, nudzi sie i wymysla jakies bzdury! A ja sobie teraz przeszkuje jakieś fajne ciuszki na allegro bo dostałam kaske na konto za praktyki które robiłam to sobie poszaleje troszke
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu zdrówka zycze, pij duuuzo herbatki z cytrynka , bierz wit C i pij duzo wapna, mam nadzieje, ze choróbsko sie nie rozszaleje tylko bedzie slablo
![]() Aniu milych allegrowych szaleństw ![]() A my jutro bedziemy mieli gosci , kolezanki o malo z butów nie wyskoczą, tak chca nasz nowy domekj zobaczyć, więc je zaprosiam, przyjda oblikaja katy i bedzie z glowy ![]() A TZ mama to po prostu szkoda słów, wczoraj tak sie wkurzyłam, ze sie poryczalam Poprosilismy ja zeby nam alkohol kupila, TZ jej kase na konto prezelał. Bedziemy mieli 85 osob, wiec chcielismy 90 butelek wodki 0,5 l, wino, i troche piwa na poprawiny. A ona stwierdzila, ze to za mało i ze 140 trzeba kupi Klocilismy sie, tlumaczylismy, w końcu ona powiedzial, że ta wódke nam w prezencie kupi , I wiecie co , nie miałam siły sie juz klocic, zgodzilam się Ale te butelki wodki co zostana, a zostanie pewnie grubo ponad 40-50 [przywioze jej do domu i to tak zeby wszyscy sasiedzi widzieli, i jescze dodam jakis odpowiedni komentarz Ona specjalnie robi na złość, żeby mnie wkurzyc, nawet jest w stanie wydac kase i ja stracic, eby tylko postawic na swoim
|
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Kasiu
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo za tydzien do Polski lecimy ![]() kurcze brak mi slow na twoja tesciowa,przeciez od zawsze wiadomo ze kupuje sie 0,5 l na glowe,a moze poprosicie inna osobe o zakup alkoholu? |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Misiu ja juz nie mam siły do niej , niech juz nam kupuje tyle ile chce i co chce...
Ostatno też powiedział, ze ma namiar na dobry autobus , ktory przewiózlbu gości z kosciola na sale. Miała załatwić nr telefonu do tej firmy, załatwiala, zalatwiala , wkońcu powiedzielismy zeby nie zalatwiał, ze moi rodzice cos znajdą. Na drugi dzien moja mam załatwila a ta jędza dzwoni i mowi, ze ona ma ten numer i zaczyna załatwiac ![]() A treraz jeszcze [przed chwila zadzwonila i powiedzial, ze moi rodzice źle załatwili i ona by lepiej zrobiła
|
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!!ja juz od jakiegos czasu jestem w domciu ale sobie lezalam bo zle sie czuje!glowa mnie boli i cala jestem obolala chyba mnie cos bierze
![]() pomidora dobre wiadomosci..oby mala Karolinka byla bardzo dzielna chyba wam juz malo malowania zostalo-to dobrze(teraaz juz bedziecie na swoim)kasiasiar to ja ci wspolczuje juz teraz tej tesciowej jakas upierdliwa kobieta...zawsze chce byc najwazniejsza i na wszystkim naj.. sie zna...nie lubie takich ludzi..mam taka bratowa i bokiem mi wychodzi...ale to ze jest uperdliwa to juz szczegol przy tym co ona robi.. misia zycze zdrowko!pij cos cieplego i sobie poleze pod kolderka...trzeba wygrzac kostki ![]() ale widze ze wszystkie pawie dziewczyny jakies obolale... ciekawe jak mezatka radzi sobie w tej fabryce..mam nadzieje ze lekka jednk ta praca.. kachula a co uc ciebie??? dragonka czy ty jestes z Bialegostoku?bo cos mi tak po glowie chodzi |
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiar dziekuje
jejciu co Ty sie masz z tą tesciową ! ale żeby jeszcze rodziców obrażała że źle załatwili, kurde sama tego nie zrobiła to inni robią a potem nagle ona chce wszystko zrobic eh bedziesz Ty sie miala z tą tesciowa juz Ci bardzo wspolczuje anieze to i Ty biedna musisz sie kurować i nie dać się chorobie ![]() tak jestem z Białegostoku a co ?
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki leze i czytam Was.
nie mam niestety sily pisac, wiec tylko czytam....... odpisze Wam jutro po poludniu jak dojde do siebie i jak M pojdzie do pracy. ja juz z niej zrezygnowalam. buziaki i spokojnej nocy Anielko- Karolinko trzymaj sie dzieciatko i oby sil do walki Ci przybywalo!!
|
#2560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
domyslam sie ze w fabryce ciezka praca..ale sprubowac zasze trzeba ...a ja wstalam na chwilke z lozka zeby wrzucic pierogi do wody bo glodna jestem jak pieszapomnialam napisac ze mojej znajomej powiedzieli jakis czas temu ze nie moze miec dzieci..wiec sie pogodzili z ta mysla...ale jednak okazalo sie ze jest w ciazy i urodzila 2 dziewczynki nie minol rok i znowy byla w ciazy i w ta sobote urodzila 2 chlopcow..a nie dawali jej szans nawet na in-vitro..ale natura zrobila swoje
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
anieze u nas dopiero 22.40
![]() Mezatko to widać ciężka ta praca w fabryce dobranoc
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja mam dzisiaj wolne , ale wstałam juz bo spac nie moge Najwyzej poźniej sie zdrzemne w ciagu dnia ![]() o tyesciowej juz mi sie nie chce nawet [pisac, ona taka była zawsze i taka juz bedzie na szczescie mieszka ponad 1tys km od nas , wiec nie musze jej widywać ![]() Aniu i co kupłaś wczoraj? Aga zdrówka zyczę Asiu a dostaniesz chociaz wypłate za te dni kiedy pracowałaś? Miłego dnia dziewczynki, bede do was zagladała, no chyba, ze mi zasięg zniknie( bo cos ostatnio tak nikiknie kolo 9 i pojawia sie dopiero po 15) |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() kasiar moze niech mama zrobi tak ze dogada sie z hurtownia czy sklepem zeby w razie co moglibyscie reszte zwrocic.. my tak robilismy co do kolezanek to nie wiem u nas np bylo malo osob ze strony meza i moi rodzice zarprosili swoich znajomych ja akurat w tym nic zlego nie widzialam bo tak na prawde rodzice przezywaja bardzo slub dzieci i moze chca sie podzielic tez tym ze swoimi znajonymi a tak na prawde wesele robi sie dla gosci nie dla siebie ![]() nie denerwuj sie tak bo nie ma sensu ![]() mezatka gratuluje ci spadku wagi ![]() ja wczoraj odebralam swoja frezareczke i jest ok daje rade w koncu nie bede musiala chodzic do kosmetyczki co mc echh![]() a tak jsde sobie do mamy na tydzien wiec pewnie odpoczne troche
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Ray my jednak wychodzimy z zalozenia, ze wesele jest po to zeby uczcic bardzo wazny dzień naszego zycia i chcemy to zrobic z rodzina i przyjaciołmi , naszymi przyjaciołmi a nie teciowej itp
Poza tym my płacimy za wesele, wiec rodzice nie maja wpływu na liste gosci, moi rodzice jakos mogli to zaakceptowac A pilniczkiem nie dawalas rady? ja kiedys mialam takie urzadzenie wielofunkcyjne do paznokci, nakładało sie rozne koncowki, pilujace, wygładzajace, polerujace itp ale uzylam tego moze ze dwa razy i wrociłam do pilników |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja już spakowana i morzna powiedziec ze na walizkach siedze czekam na transport i lecimy do Gdańska , zobaczymy jak tam bedzie![]() dzis wieczorem mój M wraca a ja bede daleko od domku , w poniedziałek mamy dzien zdrowia ja na 11 do ginki ide a po 16 ide z M do jego lekarza zapisałam go sama bo inaczej by ciagle nie miał czasu lub inne wykręty robił, a tak pójdziemy i bedzie z głowy.Martus fajnie ze do nas zajrzałas jak tam mała sie czuje? byliscie w Kato i jak? ja bede w listopadzie prawdopodobnie i moze sie uda jakos spotkac ![]() Asiu , jesli zrezygnowałas z pracy w fabryce to musiało byc na prawde ciężko bo ty sie łątwo nie poddajesz ![]() Kasiasiar widok z okna masz super, a jak kicia zniosła przeprowadzke? Ray to fajnie ze masz swoją frezareczke ![]() Marcelus a juz wszystkie egzaminy masz pozaliczane czy cos jeszcze ci zostało? miłego dnia dziewczyny zajrze do was dopiero w poniedziałek |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko bezpiecznej podrózy
![]() Kicia chyba najbardziej zadowolona z domku, gania po schodach w góre i w dól i cie bardzo z tego cieszy
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje , moj M bardzo sie martwi o moja podróż i mówi że wolałby bym jechała pociągiem![]() to fajnie ze kici sie podoba a z tym białym co zrobiliscie? Poszedł gdzies sobie czy ktos go przygarnoł?
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a Ty jedziesz w sprawach sluzbowych czy prywatnych? jedziesz waszym autkiem?
A Śniezek jednego dnia poszedl i juz nie przyszedł Ale moze to i dobrze, bo moze wrócił do włascicieli Nikitko a jak z brzuszkeim synka? Juz lepiej? |
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, samochodem służbowym i nie bede kierowcą ![]() A dziekuje synek ma sie bardzo dobrze w poniedziałek poszedł do szkoły i jest OK, nie je obiadów w szkole i nie pije mleka w szkole i jest OK. chyba jeszcze troche posiedze bo do autka nie wchodzi wszystko co mamy zabrac
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko to moze mleko było przyczyna? dzisiaj mowili w tv , ze gdzies dzieci sie pochorowały, bo mleko, ktore dostay w szkole, bylo zanieczyszczone okruchami szkła i metalu
![]() zazdroszcze Ci tez bym sobie pojechala do Gdanska- piekne miasto
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
ja już w pracy kawkę popijam o 10tej mamy szczepienie przeciw grypie ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi piękne brwi, przy okazji pokazałam jej fotki ślubne i trochę powspominałam tamte chwile![]() powiedziała mi, że wyglądam jeszcze piękniej niż przed ślubem i że małżeństwo mi służy , fajnie usłyszeć takie słowa![]() Nikitko dopiero doczytałam, że będziecie się starać o dzidzię, trzymam baaaardzo mocno kciukaski Kasiasiarku super, że kotek się zaaklimatyzował w nowym domku Buziaki dziewczyny |
|
|
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu a ja ci zazdroszcze grudniowego wyjazdu ![]() Cytat:
Oby nie bolało Karolinko co do staranek to jeszcze daleka droga, idziemy w poniedziałek z M do lekarza jego i zobaczymy czy nadzieja jest. a mnie dzis znowu jajnik boli teraz prawy masakra jakas a dzis 12dc
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu bo szczęscie sprawia , ze piekniejemy
Miłego dnia |
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu
Nikitko mam nadzieję, że lekarz powiem Wam to, co chcielibyście usłyszeć |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam taka nadzieje najważniejsze zeby M sie nie załamał tylko podbudował po wizycie w sumie taki jest jej cel , jejku juz przeciw bólowe spakowałam tak mnie ten jajnik boli masakra jakas
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chyba organizm się reguluje
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2580 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Dziewczyny moze macie owu?? ![]() Kasiasiar chyba najbardziej to sie cieszysz z 1tys km od tesciowej Chociaz w moim przypadku wystarczy 350km hihiRay na takiej frezarce podejrzewam, ze jeszcze moze zaoszczedzisz, zamiast sigac co miesiac do kogos na pazurki... Dragonko w szkole jestes?? Kinia to dzialac, dzilac, jak jajniki bola ![]() Nikitko tak, zaliczone wszystko ![]() Moze faktycznie cos bylo ze szkolnym jedzonkiem nie tak, skoro go cos ciagale bolalo hmmm Misia, Kachulko gdzie jestescie?? Pomidorko milej pracy z urwisami ![]()
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

a wczoraj poimprezowalismy ze znajomymi do ktorych jedziemy na slub

Poprosilismy ja zeby nam alkohol kupila, TZ jej kase na konto prezelał. Bedziemy mieli 85 osob, wiec chcielismy 90 butelek wodki 0,5 l, wino, i troche piwa na poprawiny. A ona stwierdzila, ze to za mało i ze 140 trzeba kupi
Klocilismy sie, tlumaczylismy, w końcu ona powiedzial, że ta wódke nam w prezencie kupi , I wiecie co , nie miałam siły sie juz klocic, zgodzilam się 

i Kubus 

mam nadzieje ze ginka cos na to poradzi a jak nie to bede jechac na przeciwbólowych