|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
Cytat:
...skarpety, wino i relaks ... hmm - bardzooo bym chciała |
|
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z was robiła makijaż permanentny?Czy jest to dobra rzecz?Może jak się nie wolno maziać niczym to pójść na całość
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie geby tatuowac nie bede,za Chiny
I wcale nie mialam domciu drogich ciuchow na sobie Zaczekam do jutra na telefon od pani aptekarki,a jak mi da probki to nawet u niej cos kupie w nagrode. ale mi sie dzisiaj pisac nie chce
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masimko ,jak przejdziesz na cos 2 co 2-gi dzień to napisz kochana czyz buzią jest lepiej niż dotychczs.Jak będziesz u lekari to spytaj czy w dni bez cos można lepszych kremów używać,a których unikać.Ja sobie obiecuję że jak dojdę do cos co 2-gi dzień,to mi się wszystko naprawi,dlatego jestem ciekawa twojej reakcji na tę zmianę.Wydaje mi się że mamy podobne cery. Mam na brodzie bardzo wysuszoną i schodzącą skórę maże dzisiaj w te miejsca nie nakładać cos 2 ,tylko mocno nawilżyć? |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam to na zdjęciach ale nie wiem jak to jest
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Buczka mówiłaś że to kupiłaś, czy miałaś kupić i ciekawam czy to boskie jest, czy tylko jest, czy mogłoby nie być, czy lepiej żeby nie było.
Cytat:
![]() Raz byłam świadkiem takiej akcji w Sephorze. Babinka poprosiła o pokazanie jakichś perfum i paniusie powiedziały jej, że to dla niej za drogie.Po całej akcji okazało się, że babinka ma złote karty kredytowe i zakupy robi na ful. Paniusie musiały przepraszać w obecności wszystkich zebranych, kierownik również. Babinka kupiła 3 butelki perfum po ok 300zł. i czwartą dostała w przeprosinach od kierownika+ full próbek. |
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wtopiłam ![]() Jakbym była taka babinką to próbki Hauschki nie byłyby mi potrzebne Madziusia jak kiecka itd? |
|
|
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
Tak , ale muszę odczekać , bo najpierw usuwam pieprzyka z twarzy już w poniedziałek . O ile wiem to chyba ranka będzie musiała się zagoić. Dopiero po tym zabiegu będę się cosmelanić napewno.
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
O to musisz mi koniecznie zdać relację z tego pieprzyka jak już będzie po
Krysia i ze szczegółami |
|
|
|
#2564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co mnie podkusilo wogole,zeby to ruszac![]() Teraz moje drogie ide pisac wypracowanie na juto do szkoly |
|
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane kosmitki!!!
Ja tak w biegu i w skrócie bo wpadłam na chwilke. MAAAAAAAAAAAAAASA spraw na głowie i jeszcze więcej kurcze nawet nie mam czasu was pzreczytać .Ivonaczko- kiecke już mam - taką jak chciałam, kolor i o Jezus nawet rozmiar mi pasuje, teraz latam za butami, dodatkami itp itd. Budowa juz ku końcowi i padam z wrażenia ![]() A co doi cosmelanu..... zaczęłam sie obwicie cosmelanić - nie wiem dlaczego- może chce odświeżyć skórę przed ślubem?- bynajmniej jestem znowu czerwona i o zgrozo złazi mi skóra- ale chyba tak chciałam, zrzucić troche warstwy żeby na ślub była super świerzutka. Wogóle chce wyglądać wyjątkowo w ten dzień i tak wariacji już dostaje i cosmelanie sie na potęgę. no dobra jutro dopisze reszte pa kochane |
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
No Buczka dobrze, że jesteś
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
ivonako wiesz ja nie jestem chamka,to sie z glupimi babami nie bede wdawac w dyskusje
![]() A ja Wam wszystkim probki wysle .Krystynko,no wlasnie ? Bedziesz sie z nami cosmelanic? My jestesmy mila rodzina wolno pisze kurna ![]() madzusia jest,Krysia bedzie sie cosmelanic a ja mam juz caly dzien dreszcze,bede chora ![]() Dobra wiadomosc,bo jak bede chora to musze isc do apteki po lekarstwa,a wtedy......PROBKI .Beda musialy mi dac![]() OCZY MNIE TEZ PIEKA Saga rob przerwe,smaruj sie bepanthem!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! madziusiu kochana,oj bedziesz piekna w tym dniu!!!!! Mialas fotki nam pokazac??? CO WY NIC NIE PISZECIE?????
Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-09-18 o 20:40 Powód: bede chora |
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Joasia ja też ładowałam dużo cosmelanu pod oczy licząc na jego odmładzające własciwości (szczególnie te mimiczne) a brak makijażu nie pomaga w ich zakamuflowaniu Myslę,że nie możesz mieć ich więcej... to tylko takie wrażenie.Może to tylko kwestia czasu i odpowiedniego nawilżenia ? Poczekamy,zobaczymy....A gdyby nawet nie to wcześniej priorytetem były plamy, teraz można pomysleć o innych bajerach na twarz ![]() Joasia jak sobie radzisz bez solarki i malowania.Ty chyba jak ja jesteś entuzjastką kosmetyków kolorowych.Ja ciągle czuję się goła na twarzy
|
|
|
|
|
#2569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i skrótów kosmicznych Jutro jak będę wyniki - to przysięgam, że podam Cytat:
![]() Zrób sobie grańca i weź wit C1000!!!! KoniecznieMegi - ja kocham mój efekt MASKI NA TWARZY !!!!!!! Nie wiem co to będzie ... po cosmelanie
|
||
|
|
|
#2570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dome po cholere ci ten laser teraz, skoro COSMELAN ci to wszystko zrobi i napnie skóre koło oczu i zostanie wymuszona produkcja kolagenu. To wszystko przecież wiadomo i to nie od dziś ze robi to własnie cosmelan. Maska piękności. A ty nagle tu z jakimś laserem wyskakujesz
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Buczus gnaj kochana po cieple skarpetki i witaminki.Lyk naleweczki na rozgrzewke i bedzie dobrze. Nie daj sie chorobie
Megi przyznam sie do grzechu ale zaraz po powrocie szybciutko to zmywalam. Jejka ja mi brakuje moich kosmetykow.....
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cosmelan zacznę chyba po IVONCE ...więc pomyślałam sobie, że mi ta skóra w prezencie się należy ![]() A Megi pisała, że ma po cosmelanie pod oczami - jeszcze gorzej niż było ![]() Zresztą, tak naprawdę, to chyba nie powinnam nakładać cosmelanu pod gały, pamiętasz co mi kosmetyki BU zrobiły - jak TYSON wyglądałam, więc mogę się spodziewać, ze cosmo CUD zrobi tam ze mnieTysona z Gołotą |
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
oj napnie
Nawet wina pic mi sie nie chce
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy chorą buczkę
do dupy taka robota, a może Ciebie te zawistne małpy z drogerii zaraziły![]() ...wypoczywaj Ja też idę spać Kochane moje
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Buczka na truskawce są 3 maskary YSL .Która to bo chcę zamówić ?
Everlong Lengthening Waterproof Mascara Everlong Lengthening Waterproof Mascara - # 1W ( Ever Black ) 9ml/0.3oz Everlong Mascara |
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj może nie starczyć na permanentny. |
|
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w oczekiwaniu na odpowiedż od dr Osadowskiej odnośnie likwidowania rumienia pocosmelanowego maścią sterydowa zadzwoniłam dzisiaj do zaprzyjaźnionego lekarza (co prawda ogolny a nie dermatolog ale bądź co bądź lekarz) i wiecie co on mi powiedział ? Że sam nigdy by sie tym nie smarował na twarzy. Że taka maść to broń obosieczna, albo mi pomoże, albo wywoła mi na twarzy trądzik różowaty którego nie wylecze do końca życia. Poza tym taką mąścią to można sie posmarować góra 4 razy nie więcej. A wogóle że takie maści to nie na rumień i że tym nie zlikwidujesz tego. Przeraził mnie. Ale mu wierze.
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie smaruj oj nie.Poczekaj na cos co 2-gi dzień i wszystko wróci do normy.Ciekawe ile czasu tak cosmelanic co 2-gi,może póżniej co 3-ci itd. |
|
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
witam wieczorkiem castrolku ja mam makijaż permanentny :kreski na górnych powiekach i na ustach kontur z cieniowaniem jestem z tego bardzo zadowolona i polecam wszystkim.Wczoraj zalałam wiórki spirytem ale będzie pycha
A u mnie w domku jest cieplutko bo synuś pali w kominku.Chciałam jeszcze raz pochwalić estee lauder -idealist super dzisiaj rano nałożyłam iskóra jest nawilżona i gładziutka ale się nie świeci.Muszę sprawdzic na truskawie ile kosztuje i jak mi się skończy clinica to go kupie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

,a coz to za metoda

.
.
? Poczekamy,zobaczymy....A gdyby nawet nie to wcześniej priorytetem były plamy, teraz można pomysleć o innych bajerach na twarz 

A u mnie w domku jest cieplutko bo synuś pali w kominku.Chciałam jeszcze raz pochwalić estee lauder -idealist super dzisiaj rano nałożyłam iskóra jest nawilżona i gładziutka ale się nie świeci.Muszę sprawdzic na truskawie ile kosztuje i jak mi się skończy clinica to go kupie