Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 17:03   #2551
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

jestem zniesmaczona..czy to dieta czy to pytanie u gory
Agatka nikomu nie musisz sie tlumaczyc
Stary 2008-11-21, 17:09   #2552
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
jestem zniesmaczona..czy to dieta czy to pytanie u gory
Agatka nikomu nie musisz sie tlumaczyc
EE nie tlumacze sie, wczesniej nie pomyslalam wlasnie zeby o tym napisac, bo racja siedze w domu, na wizazu ciagle a ciagle sie chwale jakimis zakupkami nic nie szkodzi.. pracuje- dorywkowo
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 18:20   #2553
gastone
Raczkowanie

Wiesz co agata ja ci zycze dobrej tesciowej, bo nie zyje sie dobrze jak jest zle.Ja z moja mama zwsze darlam koty, jako nastolatka robilam jej awantury i takie tam.Mysle ze glupia nie jestem wiec zrozumialama ze to moja mama i kocham ja najbardziej na swiecie.Od kiedy mam wlasne dziecko naprawde wiele rzeczy zrozumialam.Zawsze chwalilam swoja tesciowa, ze ona oczytana, inteligentna, na kazdy temat wszystko wie.Bronila zawsze mnie kiedy sie poklocilismy troszke, wiec jakbym sluchala siebie.Ale kazdy czlolowiek jest inny , moze bedziesz miala to szczescie, ze nie bedziesz musiala sie tyle nasluchac..i to po tylu latach obludy i klamstwa..nie wazne. Zycze ci z calego serca i wszystkim nnym zeby mialy inaczej!!!
A co do pytania skad masz pieniadze to tez uwazam ze to twoja sprawa!
Noo a teraz ide podac obiadek mezulkowi bo sie slini..szkoda ze narazie tylko na obiadek.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 20:45   #2554
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Dzikeuje, moj tez sie slinill, ale dzis jakos mi sie nic nie chcialo zrobic i obszedl sie smakiem jedzac zimniaki z kefirem(a bardzo tego nie lubi:P) Mam nadzieje, ze moja tesciowa nie zamieni sie w potworka, oby Gastone a moj tez sie slinil na obiad, pozniej zjadl pol opakowania kilowych czekoladek, teraz siedzi i gra w glupie gry na playstation.. eh moglam sie nie zgadzac jak prosil czy moze sobie kupic konsole,, teraz nie ma czasu na slinienie sie na mnie ;/
Tobie zycze by weekend byl owocny :P
Stary 2008-11-21, 20:57   #2555
kasiamniam
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
Ja dzisiaj mam taki h***** nastroj ze szok ;/chyba przez to ze @ sie zbliza wrr.. !! Dziś bez powodu na wejscie wydarłam sie na mojego Tż-ta, a on jest zawsze taki kochany, złego słowa nie moge na niego powiedziec!Zawsze jak wracam z pracki to czeka juz na mnie z goraca herbatka wiec dlugo nie wytrzymalam i juz jestesmy pogodzeni ale mimo to i tak sie czuje dzis fatalnie;/ i jeszcze ta pogoda mnie dobija!!
Jesli chodzi o moja przyszlą teściową, to niechce sie chwalic, ale nie spotkalam takiej uroczej kobietki traktuje mnie jak corke.Moj Tż jest jedynakiem i wychowywal sie tylko z nią!Uwielbiam do niej jezdzic, moge z nia porozmawiac na kazdy temat (nawet te bardzo intymne..)Jak mialam problemy z @ to ona ze mna poszla do gina(bo ja slabo znam niemiecki)!Jezdzimy razem na ciuchowe zakupki Malujemy sobie włosy no naprawde o kazdej porze dnia i nocy moge do nie zadzwonic, wyzalic sie!Może dlatego tak super sie z nia dogaduje bo ona jest typem luzaka i jest mloda, ledwo po 40 a moj tz ma 25 Kazdej zycze takiej tesciowej!
agatka moj Tż tez na playstation gra;/ i czasami mam juz dosc najchetniej wyrzuciłabym mu to przez okno

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2008-11-21 o 21:33
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 21:05   #2556
adrijah
Zakorzenienie

biało za oknem dzisiaj pierwszy raz założyłam zimowy płaszcz ja nie chce

i jeszcze krwawie jak zarzynane zwierze
Stary 2008-11-21, 21:25   #2557
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj mam taki h***** nastroj ze szok ;/chyba przez to ze @ sie zbliza wrr.. !! Dziś bez powodu na wejscie wydarłam sie na mojego Tż-ta, a on jest zawsze taki kochany, złego słowa nie moge na niego powiedziec!Zawsze jak wracam z pracki to czeka juz na mnie z goraca herbatka wiec dlugo nie wytrzymalam i juz jestesmy pogodzeni ale mimo to i tak sie czuje dzis fatalnie;/ i jeszcze ta pogoda mnie dobija!!
Jesli chodzi o moja przyszlą teściową, to niechce sie chwalic, ale nie spotkalam takiej uroczej kobietki traktuje mnie jak corke.Moj Tż jest jedynakiem i wychowywal sie tylko z nią!Uwielbiam do niej jezdzic, moge z nia porozmawiac na kazdy temat (nawet te bardzo intymne..)Jak mialam problemy z okresem to ona ze mna poszla do gina(bo ja slabo znam niemiecki)!Jezdzimy razem na ciuchowe zakupki Malujemy sobie włosy no naprawde o kazdej porze dnia i nocy moge do nie zadzwonic, wyzalic sie!Może dlatego tak super sie z nia dogaduje bo ona jest typem luzaka i jest mloda, ledwo po 40 a moj tz ma 25 Kazdej zycze takiej tesciowej!
agatka moj Tż tez na playstation gra;/ i czasami mam juz dosc najchetniej wyrzuciłabym mu to przez okno
No to masz super i mam nadzieje, ze ja tez sie na tesciowej,, nie przejade,,
a ps2 moj kupil jakis tydz temu.. przychodzi z pracy, nie myje sie tylko do gry,, ehh jak dziecko- mowie,,,najpierw sie umyjesz pozniej gra haha :P Nie no przyznam sie, ze sobie etz kupilam gre(simsy na bezludnej wyspie) i tez gram jak mi sie bardzo nudzi (czyli gralam 2 razy)...
Ja kiedys sie slinilam na taka bluzeczke z Wallis, ale kosztowala 60 euro, dzis byla przecenione na 15 i obizka -20% i zaplacilam za nia 12 euro ciesze sie, bardzo mi sie podoba teraz dopijam kefir z wczoraj i sie nudze, a moj tz oczywiscie gra
Stary 2008-11-21, 21:32   #2558
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
No to masz super i mam nadzieje, ze ja tez sie na tesciowej,, nie przejade,,
a ps2 moj kupil jakis tydz temu.. przychodzi z pracy, nie myje sie tylko do gry,, ehh jak dziecko- mowie,,,najpierw sie umyjesz pozniej gra haha :P Nie no przyznam sie, ze sobie etz kupilam gre(simsy na bezludnej wyspie) i tez gram jak mi sie bardzo nudzi (czyli gralam 2 razy)...
Ja kiedys sie slinilam na taka bluzeczke z Wallis, ale kosztowala 60 euro, dzis byla przecenione na 15 i obizka -20% i zaplacilam za nia 12 euro ciesze sie, bardzo mi sie podoba teraz dopijam kefir z wczoraj i sie nudze, a moj tz oczywiscie gra
hehe no moj ps3 ma juz ok. pol roku a mimo to gra! a najgorsze jest to ze on woli sobie kupic grę za 50 e niz jakis ciuch! ale ja juz dbam o to, zeby nie wydawal na te gry, bo gdyby mnie nie bylo to niewiem chyba by goły chodził
ale masz racje moj tez jest jak dziecko, mam nadzieje ze mu przejdzie z czasem
no to niezla przecene trafilas ja tez czekam na okazje ale narazie ich mało;/
Stary 2008-11-21, 21:34   #2559
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Nie moge edytowac;/ adriah- oo juz kurteczka zimowa ? wiesz co dzis chodzilam w sweterku z rekawem za lokcia i mi zimno nie bylo :PP
Cieszcie sie, ze macie @ bo ja woglole nie mam, tzn malo keidy.... musze brac tabsy zeby miec;/ ale juz mi sie skonczyly..;/ ostatnio nie mialam pol roku,,, i dlatego mam bilet do pl kupiony az na imiesiac by wykonac badanie, NIE CHCE NIE MIEC DZIECI czy to mozliwe, ze nie mam @, bo ejstem za ,,duza,, ??
Stary 2008-11-21, 21:40   #2560
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie moge edytowac;/ adriah- oo juz kurteczka zimowa ? wiesz co dzis chodzilam w sweterku z rekawem za lokcia i mi zimno nie bylo :PP
Cieszcie sie, ze macie @ bo ja woglole nie mam, tzn malo keidy.... musze brac tabsy zeby miec;/ ale juz mi sie skonczyly..;/ ostatnio nie mialam pol roku,,, i dlatego mam bilet do pl kupiony az na imiesiac by wykonac badanie, NIE CHCE NIE MIEC DZIECI czy to mozliwe, ze nie mam @, bo ejstem za ,,duza,, ??
agatka ja mialam straszne problemy z @, byłam juz zalamana, mialam jechac do Pl bo nie chcialam tu isc za bardzo do lekarza, ale za namowa tesciowej i mojego tż-ta poszlam, ja mialam tez roznie raz mialam taki ze lalo sie ze mnie 3 tyg raz ze nie mialam kilka miesiecy, no i balam sie isc strasznie, lekarz stwierdzil ze jednym z powodow jest to ze za duzo waze;/ ale niby wszystko ze mna ok, przypisal mi jakies hormony i teraz biore dopiero 2 miesiac anty i narazie "odpukac" jest jak w kalendarzu wszystko regularnie! tez sie boje ze moge nie miec dzieci;/ a jakos ostro wziasc sie za diete nie umiem heh.. takich spraw nie ma co lekcewazyc, dobrze ze sie wybierasz do lekarza

Czas edycji: 2008-11-21 o 21:41
Stary 2008-11-21, 21:40   #2561
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
hehe no moj ps3 ma juz ok. pol roku a mimo to gra! a najgorsze jest to ze on woli sobie kupic grę za 50 e niz jakis ciuch! ale ja juz dbam o to, zeby nie wydawal na te gry, bo gdyby mnie nie bylo to niewiem chyba by goły chodził
ale masz racje moj tez jest jak dziecko, mam nadzieje ze mu przejdzie z czasem
no to niezla przecene trafilas ja tez czekam na okazje ale narazie ich mało;/

U mnie duzo okazji, co tydzien jakies, dlatego kupuje i kupuje, butkow z Wallis tez duuuzo, wiekszosc za 23 euro,, no ale butow mam duzo'My mamy ps2, bo trojka strasznie droga, nie bede wydawala tyle kasy na gre! moj naszczescie kupuje uzywane gry w sklepie takze max 20 euro , No ale za to moj cala swoja kase lubi wydawac na przybory wedkarskie w tym jest mistrzem:P
Moj tz oogolnie nie lubi sklepow i malo keidy cos kupuje... jak np spodnie mu sie niszcza to za jedyn razem kupuje 3 pary zeby nie latac po sklepach, i ogolnie troche czasami mam wyrzuty sumienia, ze cala swoje kase 50-100 euro tyg wydaje tylko na duperele i ciuchy , a on placi rachunki i wszystko w domu... hmm
Nie no moze kiedys znajde prace :P NraZie wyjazd do pl i badania, mam nadzieje, ze wszytsko bdzie ok ,,, no i dentysta
aha bede w pl na walentynki, myslicie ze to dobry pomysl zeby mu z pl wyslac jakis prezent?? czy kupic i przywiezc ze soba?? wiecie co ostatnio mu nic nie kupilam i chcialabym go czyms zaskoczyc tak zeby sie cieszylmoze nie na walentynki, bo to kupa czasu, ale teraz... no ale pomyslow mi brak,, ciuchy takie oklepane... gre bym mu kupila GTA- ale nie ma jej nigdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 21:49   #2562
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie duzo okazji, co tydzien jakies, dlatego kupuje i kupuje, butkow z Wallis tez duuuzo, wiekszosc za 23 euro,, no ale butow mam duzo'My mamy ps2, bo trojka strasznie droga, nie bede wydawala tyle kasy na gre! moj naszczescie kupuje uzywane gry w sklepie takze max 20 euro , No ale za to moj cala swoja kase lubi wydawac na przybory wedkarskie w tym jest mistrzem:P
Moj tz oogolnie nie lubi sklepow i malo keidy cos kupuje... jak np spodnie mu sie niszcza to za jedyn razem kupuje 3 pary zeby nie latac po sklepach, i ogolnie troche czasami mam wyrzuty sumienia, ze cala swoje kase 50-100 euro tyg wydaje tylko na duperele i ciuchy , a on placi rachunki i wszystko w domu... hmm
Nie no moze kiedys znajde prace :P NraZie wyjazd do pl i badania, mam nadzieje, ze wszytsko bdzie ok ,,, no i dentysta
aha bede w pl na walentynki, myslicie ze to dobry pomysl zeby mu z pl wyslac jakis prezent?? czy kupic i przywiezc ze soba?? wiecie co ostatnio mu nic nie kupilam i chcialabym go czyms zaskoczyc tak zeby sie cieszylmoze nie na walentynki, bo to kupa czasu, ale teraz... no ale pomyslow mi brak,, ciuchy takie oklepane... gre bym mu kupila GTA- ale nie ma jej nigdzie
hehe moj Tż tez nie lubi sklepow, zreszta chyba jak wiekszosc facetow i tak samo jak Twój jak idzie to kupuje 3 pary spodni, 3 bluzy itp i mowi ze ma spokoj na kilka miesiecy no ja bym tak nie mogla wiec ja czesto mu cos sama kupuje !
porob te badania bo zdrowie jest wazne! Ja tez przed wyjazdem tutaj do de wydalam prawie 700zł na dentyste, ale chcialam zrobic wszystkie zeby potem nie miec problemów!
wiesz co szczerze to ja zawsze mam problem co kupic mojemu tż-towi oczywiscie najbardziej by sie ucieszy z kolejnej gry ale ja bym tez chciala cos takiego "innego" no ale co?? tez nie mam pomyslów, mysle ze dla baby to zawsze mozna cos latwiej kupic niz dla faceta wiec w tym ci nie pomoge
Stary 2008-11-21, 21:55   #2563
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie było zimno

mój brat wykombinował, że zrobimy sobie w domu osobiste losowanie mikołajkowe - tak jak w szkole. zrobiłam losy, wszystko pięknie i wylosowałam.. Tatę :/ cholera, musze wymyślić coś na mikołajki, 2 tygodnie później ma imieniny i jeszcze chwile później BN zawsze z prezentami dla Taty mam największe problemy

na imieniny wymyśliłam, że zrobię mu ciasto advocatowe (na zimno), ale nie wiem czy to wystarczy jako prezent - jak myślicie?
Stary 2008-11-21, 21:58   #2564
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
hehe moj Tż tez nie lubi sklepow, zreszta chyba jak wiekszosc facetow i tak samo jak Twój jak idzie to kupuje 3 pary spodni, 3 bluzy itp i mowi ze ma spokoj na kilka miesiecy no ja bym tak nie mogla wiec ja czesto mu cos sama kupuje !
porob te badania bo zdrowie jest wazne! Ja tez przed wyjazdem tutaj do de wydalam prawie 700zł na dentyste, ale chcialam zrobic wszystkie zeby potem nie miec problemów!
wiesz co szczerze to ja zawsze mam problem co kupic mojemu tż-towi oczywiscie najbardziej by sie ucieszy z kolejnej gry ale ja bym tez chciala cos takiego "innego" no ale co?? tez nie mam pomyslów, mysle ze dla baby to zawsze mozna cos latwiej kupic niz dla faceta wiec w tym ci nie pomoge
Takze widze, ze kazdy tz taki sam :PP Nie lubia sklepow :PP No a z prezentami to zawsze problem i jestem egoistka, bo wole wydac na siebie ja poszukam tej gry chyba oho- moj tz wylaczyl gre i wlaczyl jakis glupi film ehh
Stary 2008-11-21, 22:00   #2565
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
u mnie było zimno

mój brat wykombinował, że zrobimy sobie w domu osobiste losowanie mikołajkowe - tak jak w szkole. zrobiłam losy, wszystko pięknie i wylosowałam.. Tatę :/ cholera, musze wymyślić coś na mikołajki, 2 tygodnie później ma imieniny i jeszcze chwile później BN zawsze z prezentami dla Taty mam największe problemy

na imieniny wymyśliłam, że zrobię mu ciasto advocatowe (na zimno), ale nie wiem czy to wystarczy jako prezent - jak myślicie?
u mnie tez zimno i do tego deszcz;( a jutro ma bys snieg co tutaj o dziwo jest totalnym zaskoczeniem
hehe fajny pomysl z tym losowaniem no z prezentami ja tez zawsze mam problemy! zwlaszcza dla plci meskiej bo im to niewiadomo co zawsze kupic!moj Tż pytal sie co chce dostac wiec ja juz sobie zaplanowalam ze na urodziny chce karnet na solarium a na BN zestaw lokowka, suszarka i prostownica a jemu to nie wiem co, ciekawe co wymysli pewnie gre na ktora sie nie zgodze nie no moze az taka wredna nie bede :P
a ciacho mysle ze fajny pomysl

Czas edycji: 2008-11-21 o 22:03
Stary 2008-11-21, 22:03   #2566
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
u mnie było zimno

Ja nigdy w domu nie obchodzilam mikolajkow tzn mama jakies tam owoce nam kupowala i slodycze, ale nawzajem nie kupowalismy sobie nic, bo niby skad kasa zeby kupic 4 innym osobom w rodzinie :PP takze kazdy ma inne zwyczaje
Moj tz mi kupuje na kazda okazje i dlatego wlasnie mysle o jakiejs niespodziance tym bardziej, ze niedlugo sie zareczymy i pomyslalam, ze jak on da mi kwiaty, pierscionek i tp to ja myu tez cos dam- no ale gre? takie nieromantyczne.. pomozcie... prezent w dzien zareczyn,, Tz nie nosi bizuterii, wiec pierscionek z nazwa Agata odppada :PP
ja mam urodziny kiedy bede w pl :P i walentynki tez przepadna nam nigdy tacie nie kupowalam nic, dlatego Ci nnie pomogeOdkad mieszkam w ie przywoze im prezenciki, ale co tacie kupic to nie wiem- w tamtym roku mu chyba nic nie dalam;/
Stary 2008-11-21, 22:10   #2567
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nigdy w domu nie obchodzilam mikolajkow tzn mama jakies tam owoce nam kupowala i slodycze, ale nawzajem nie kupowalismy sobie nic, bo niby skad kasa zeby kupic 4 innym osobom w rodzinie :PP takze kazdy ma inne zwyczaje
Moj tz mi kupuje na kazda okazje i dlatego wlasnie mysle o jakiejs niespodziance tym bardziej, ze niedlugo sie zareczymy i pomyslalam, ze jak on da mi kwiaty, pierscionek i tp to ja myu tez cos dam- no ale gre? takie nieromantyczne.. pomozcie... prezent w dzien zareczyn,, Tz nie nosi bizuterii, wiec pierscionek z nazwa Agata odppada :PP
ja mam urodziny kiedy bede w pl :P i walentynki tez przepadna nam nigdy tacie nie kupowalam nic, dlatego Ci nnie pomogeOdkad mieszkam w ie przywoze im prezenciki, ale co tacie kupic to nie wiem- w tamtym roku mu chyba nic nie dalam;/
a kiedy sie zareczacie? tak przy rodzicach itp? tak "po prawdziwemu" haha sorry ze tak pytam
my w pazdzierniku za rok bierzemy tutaj cywilny, co prawda zareczyn zadnych nie mielismy, wiem ze mamy pojsc kupic pierscionek, ale bez zadnych tam scen rodzinnych itp :P tylko tak dla siebie moze jakis lancuszek grubszy mu kup jesli lubi nosic? albo branzoletke? albo zrob mu zdjecie jakies fajne, takie na widok ktorego bedzie sie slinil i daj mu w ramce hehe niewiem nie mam pomyslów

p. s dziewczyny co tak podgladacie piszcie a nie

Czas edycji: 2008-11-21 o 22:12
Stary 2008-11-21, 22:18   #2568
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
a kiedy sie zareczacie? tak przy rodzicach itp? tak "po prawdziwemu" haha sorry ze tak pytam
my w pazdzierniku za rok bierzemy tutaj cywilny, co prawda zareczyn zadnych nie mielismy, wiem ze mamy pojsc kupic pierscionek, ale bez zadnych tam scen rodzinnych itp :P tylko tak dla siebie moze jakis lancuszek grubszy mu kup jesli lubi nosic? albo branzoletke? albo zrob mu zdjecie jakies fajne, takie na widok ktorego bedzie sie slinil i daj mu w ramce hehe niewiem nie mam pomyslów

p. s dziewczyny co tak podgladacie piszcie a nie
Zareczamy sie dla siebie, nie mamy jak sie zareczyc w obecnosci rodzicow, bo jade do pl sama, takze wiesz,,, kupimy pierscionek niromantycznie, ale tz obiecal ze cos ladnego wymysli :PP cywilny nie wiem kiedy biore, ale byla mowa o przyszlym roku":_) moj tz nie nosi lancuszkow, bransoltek i tp:PP,,, a zdjec takich mam troche i sie nie slini :PP:PP takze trudne to bedzie
No ok nic mu nie kupiie i tez bedzie;/
Nie no myslalam wlasnie nad bransoleta na reke zlota, ale az tyle kasy to nie mam ;/ :PP
Stary 2008-11-21, 22:23   #2569
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez zimno i do tego deszcz;( a jutro ma bys snieg co tutaj o dziwo jest totalnym zaskoczeniem
hehe fajny pomysl z tym losowaniem no z prezentami ja tez zawsze mam problemy! zwlaszcza dla plci meskiej bo im to niewiadomo co zawsze kupic!moj Tż pytal sie co chce dostac wiec ja juz sobie zaplanowalam ze na urodziny chce karnet na solarium a na BN zestaw lokowka, suszarka i prostownica a jemu to nie wiem co, ciekawe co wymysli pewnie gre na ktora sie nie zgodze nie no moze az taka wredna nie bede :P
a ciacho mysle ze fajny pomysl
karnet na solarium krzywde sobie dziewczyno robisz..

u mnie zawsze w mikołajki było tak, że rodzice nam jakieś słodycze pod poduszki wkładali i tyle. dzisiaj brat wykombinował żeby każdy każdemu coś dał. Na święta rodzice kupują coś mi i bratu, a my się zbieramy i kupujemy coś rodzicom ale w tym roku jakoś kiepsko z pomysłami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 22:27   #2570
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
karnet na solarium krzywde sobie dziewczyno robisz..

spokojnie nie naleze do osob ktore sie spalaja i wygladaja jak skwarek moze i robie sobie krzywde, ale nie lubie byc biała taki karnet starczy mi na pol roku takze, ja sie nie martwie, robie to z umiarem no ale oki kazdy ma inne zdanie na dany temat
Stary 2008-11-21, 22:29   #2571
adrijah
Zakorzenienie

uff.. jak na pół roku to mnie trochę uspokoiłaś rozumiem, że nie każdy lubi być biały, nawet ja miewam kryzysy i czuję się czasem za jasna
po prostu mam w domu przykład osoby, która nie zna umiaru - jak moja Mama sobie kiedyś kupiła karnet, to za 2 tygodnie juz musiala dokupic nastepny, bo sie "zużył"
Stary 2008-11-21, 22:34   #2572
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
uff.. jak na pół roku to mnie trochę uspokoiłaś rozumiem, że nie każdy lubi być biały, nawet ja miewam kryzysy i czuję się czasem za jasna
po prostu mam w domu przykład osoby, która nie zna umiaru - jak moja Mama sobie kiedyś kupiła karnet, to za 2 tygodnie juz musiala dokupic nastepny, bo sie "zużył"
no ja tez znam kilka takich osob i wiem tez jak one wygladaja ;/ doslownie jak "skwarek" , mi tylko chodzi o to zeby podtrzymac lekko opaloną skórę i to wszystko, bo czuje sie zle z moją bladością ;/ a najbardziej to ja chce juz lato!!!! nie lubie zimy wtedy wszystko jest tak szaro, buro i ponuro a ja za 2 tyg koncze cwierc wieku boze jaka jestem stara
Daria mialam ci to juz dawno powiedziec ze przepisiki na tej stronce to masz takie kuszace ze z kilka przepisow skorzystalam ale jakos Tobie to ladniej wychodzi na zdjeciach niz mi w rzeczywistosci

eee.. wogole macie jakies plany na Sylwestra???
my mielismy z tz plan pojechac gdzies za gramanice do Szwajcarii albo gdzies indziej.. ale stwierdzilismy ze szkoda nam kasy wiec zostajemy w domku jak w zeszłym roku i prawdopodobnie przyjedzie do nas moja przyjaciolka z Pl i spedzimy je we 3 jak rok temu hehe :P

Czas edycji: 2008-11-21 o 22:42
Stary 2008-11-21, 22:50   #2573
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
spokojnie nie naleze do osob ktore sie spalaja i wygladaja jak skwarek moze i robie sobie krzywde, ale nie lubie byc biała taki karnet starczy mi na pol roku takze, ja sie nie martwie, robie to z umiarem no ale oki kazdy ma inne zdanie na dany temat
Kurde kasiu na zdjeciaCH JESTES BARDZO BARDZO OPALONA !!! prosze nie mow mi, ze to bladosc,,, moze nie widzisz jaka ciemna ejstes :P?? ogladam zdjecia na naszej klasie i normalnie skwareczek :PP
ps, ja na solarce bylam raz, tzn caly karnet za 50 zeta, chyba 40 h o ile dobbrze pamietam Ogolnie w pl zawsze mialam ciamna karnacje i ladnie sie opalilam, ALE jestem piegowata i wyszlo mi duuzo piegow
no i strasznie wysusza to skore gdyby nie piegi- moze kiedys bym sie skucila, no ale nie chce miec wieceh wiec nie pojde juz nigdy przyzwyczailam sie do bladosci odkad mieszkam w ie i slonce widze raz na ruski rok:PP, wszyscy tu bladzi, wiec nie bede sie wychylala z opalenizna

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-11-21 o 22:58
Stary 2008-11-21, 22:51   #2574
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde kasiu na zdjeciaCH JESTES BARDZO BARDZO OPALONA !!! prosze nie mow mi, ze to bladosc,,, moze nie widzisz jaka ciemna ejstes :P?? ogladam zdjecia na naszej klasie i normalnie skwareczek :PP
hehe tak tak ta opalenizna to efekt photoshopa haha
Stary 2008-11-21, 22:56   #2575
adrijah
Zakorzenienie

na szczęście Mama się trochę opanowała i przestawiła się na samoopalacze, ale dalej uwielbia leżeć godzinami na słońcu. A potem jęczy, że zmarszczke sobie znalazła

ale fajnie smakowało? co zrobiłaś? i dlaczego ani słowa o tym w komentarzach nie widziałam ? moje zdjęcia to za dobre nie są, jest kilka blogów, które mają zdjęcia jakby żywcem z gazety wyjęte często się zastanawiam czy to aby napewno zjadliwe jest, czy tylko takie na pokaz, jak w gazetach

temat sylwestra leży i kwiczy rok temu z exem bardzo przyjemnie spędziliśmy sylwestra w.. łóżku ale to z jego lenistwa - mieliśmy propozycje 3 imprez, na żadną nie chciał iść... a w tym roku się nie szykuje nic mam ochotę sama zorganizować coś, ale musiałabym w Wawie i nie będę miała nikogo do pomocy i z miejscem do spania też u mnie nie jest za dobrze
Stary 2008-11-21, 23:00   #2576
Limonatka
Zakorzenienie

ja na Sylwestra do Finlandii, ale to już pisałam Tak się cieszę.... w końcu nie wstydzę się mówić, jak spędziłam Sylwestra :P

Daria- fakt, Twoje przepisy są niesamowite. Zawsze się zastanawiam, ile ty na to czasu musisz przeznaczyć, na takie gotowanie. Bo to takie pysznośći.... Niestety w większości da mnie odpadają, ale chcę coś kiedyś zrobić, dla rodzinki albo współlokatorek

i ja też zwolenniczką bladości jestem

idę oglądać "przyjaciół" i spać, bo jutro intensywny dzień - giełda minerałów (może kupie jakiś pierścionek sobie hmmm albo prezent dla kogoś), może wizyta u babci jak będzie w domu i centrum handlowe, bo jutro dzień Cubusa i może załapię się na upatrzony sweterek :P

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:02   #2577
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:

ale fajnie smakowało? co zrobiłaś? i dlaczego ani słowa o tym w komentarzach nie widziałam ? moje zdjęcia to za dobre nie są, jest kilka blogów, które mają zdjęcia jakby żywcem z gazety wyjęte często się zastanawiam czy to aby napewno zjadliwe jest, czy tylko takie na pokaz, jak w gazetach

ciacho dla niespodziewanych gosci wyszło mi dobre w smaku ale niskie strasznie
sałatka z zupek chinskich - pychotka
mielony omlet - tez pyszny ale troche sie rozwalał
teraz mam ochotke na te brokuły i ten sos orzechowo-czosnkowy mój Tż mnie meczy jak mu powiedzialam
ale naprawde ciekawe masz te przepisy
Stary 2008-11-21, 23:06   #2578
adrijah
Zakorzenienie

dużo czasu na to nie poświęcam, naprawdę jakbym miała cały dzień stać w kuchni i robić obiad to by mnie chyba szlag trafił. Dlatego baaaardzo rzadko mój obiad składa się z mięsa, ziemniaków i surówki. Z resztą nie lubię takich obiadów. Najczęściej jest 3w1 albo chociaż 2w1
Jutro na ten przykład Mama sobie umyśliła naleśniki na słono - ot, taka zachcianka, której sama osobiście spełniać nie chce, więc wykorzystuje to, że ja jestem w domu i będą naleśniki gyros
eh.. dietetycznie to ja sie moge sama w Wawie odżywiać, w domu by mnie zadusili albo wyśmiali

Cytat:
ciacho dla niespodziewanych gosci wyszło mi dobre w smaku ale niskie strasznie
sałatka z zupek chinskich - pychotka
mielony omlet - tez pyszny ale troche sie rozwalał
teraz mam ochotke na te brokuły i ten sos orzechowo-czosnkowy mój Tż mnie meczy jak mu powiedzialam
ale naprawde ciekawe masz te przepisy
moje ciasto też strasznie niskie było, ze 2cm wysokości miało jak nie mniej jednak trzeba się było nie krzywić na małą keksówkę

dziękuję

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2008-11-21 o 23:08
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:07   #2579
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
agatka ja mialam straszne problemy z @, byłam juz zalamana, mialam jechac do Pl bo nie chcialam tu isc za bardzo do lekarza, ale za namowa tesciowej i mojego tż-ta poszlam, ja mialam tez roznie raz mialam taki ze lalo sie ze mnie 3 tyg raz ze nie mialam kilka miesiecy, no i balam sie isc strasznie, lekarz stwierdzil ze jednym z powodow jest to ze za duzo waze;/ ale niby wszystko ze mna ok, przypisal mi jakies hormony i teraz biore dopiero 2 miesiac anty i narazie "odpukac" jest jak w kalendarzu wszystko regularnie! tez sie boje ze moge nie miec dzieci;/ a jakos ostro wziasc sie za diete nie umiem heh.. takich spraw nie ma co lekcewazyc, dobrze ze sie wybierasz do lekarza
przeoczylam wiadomosc...ja czekam az pojade do pl wlasnie teraz brralam jakies tabletki zilowe nieszkodliwe, ale nie bede brala nic wiecej poki nie pojade do pl,, moje problemy sie zaczely odkad jestem w ie, czyli 1.5 roku,wczesniej nie mialam problemow Bralam kiedys tabsy anty, ale po pol roku byly wymioty, depresja, placz co 2 minuty i bole glowy- i chyba po nich przytylam :PP teraz nie stosuje nic i jest ok(czyli od ok 2 lat), pozyjemy- zobaczymy w styczniu co doktorek powie... e tam waze tylko 90 kg , napewno nie za duzo haha
Stary 2008-11-22, 00:10   #2580
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
przeoczylam wiadomosc...ja czekam az pojade do pl wlasnie teraz brralam jakies tabletki zilowe nieszkodliwe, ale nie bede brala nic wiecej poki nie pojade do pl,, moje problemy sie zaczely odkad jestem w ie, czyli 1.5 roku,wczesniej nie mialam problemow Bralam kiedys tabsy anty, ale po pol roku byly wymioty, depresja, placz co 2 minuty i bole glowy- i chyba po nich przytylam :PP teraz nie stosuje nic i jest ok(czyli od ok 2 lat), pozyjemy- zobaczymy w styczniu co doktorek powie... e tam waze tylko 90 kg , napewno nie za duzo haha
o, to tyle co ja na tej 'diecie weekendowej' zrzuciłam kilogram co prawda przypłaciłam to długotrwałym bólem wątroby, ale co tam w środę ważyłam 90,5 pewnie już więcej, bo w domu jem bardzo nieregularnie i brat mi podrzuca słodycze :/ nie robi tego specjalnie, po prostu sie dzieli tym, co sam wcina

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości