|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Poszukuję próbek:
L'Heure Bleue; Boucheron pour Femme; Shalimar; Samsara: Mitsouko; Agent Provocateur; Arpege: Naomagic; Josephine Rance; Chanel Eau Premiere; Micallef Hiver; Micallef Note Poudree; Oddam w zamian: Kylie Minogue Sexy Darling; Van Cleef & Arpels Feerie; Violetta Penhaligon's; Cinema EdP; Pure Wish; Ghost The Fragrance; Insolence EdT. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-23 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Szukam Chene SL.
Do oddania to, co w wątku wymiankowo-próbkowym.
#2554 |
Zakorzenienie
|
oddam:
Armani Mania pour Femme Rosselini Manifesto Josephine L'A Premier Figuier L'A Jour de Fete L'A Timbuktu (na jeden test) Lacoste (szara) Hermes Kelly Caleche (na 2-3 psiki) o Hermes Merveilles (na 2 -3 aplikacje) r J Lo Live E. Lauder Pleasures Exotic M. Jacobs Daisy Armani Diamonds (mogę odpsikać więcej) S. Ferragamo Incanto Shine Avon U by Ungaro Mogę odpsikać: R. Cavalli Seerpentine Givenchy Absolutely Irresistible Bvlgari Pour Femme Desnuda Marks&Spencer Autograph New York P. Balmain Balmya A. Schlesser Essential Lanvin Oxygene Armani Diamonds Marc O’Polo Midsummer Liz Clayborne Vintage Soul by Curve YR Bambus (mogę jeszcze dodatkowo czegoś poszukać w swoich zbiorach) Szukam: Dior Remember me I. Miyake Le feu d'Issey Annick Goutal, Mandragore Azzura Azzaro L'Occitane Ruban d'Orange J.Patou Un Amour Caron Miss Rocaille N.Ricci Love in Paris Fleur de pivone R.Lauren Pure Turquoise Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Too Feminine Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Chopard Pure Wish Chopard Wish Turquoise Diamond i wiele innych ...... Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2009-08-26 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Przyczajenie
|
Rozpaczliwie poszukuję Loukhoum Serge Lutensa, odlewka bądź niewielkie pozostałości we fllakonie. Na wymianę odlewka Vanille Canelle CSP(5ml w atomizerku.)
Odlewkę Vanille Canelle mogę również wymienić na Miss Dior Cherie. Pozdrawiam, Magda. Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-08-26 o 21:39 Powód: usunięto - niezgodne z regulaminem |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Konto usunięte
|
Oddam za jakąś większą odlewkę:
* LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA PRÓBKI FIRMOWE * LANCOME Tresor 0.70ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * CACHAREL Anais Anais 0.70ml A * HUGO BOSS HugoXX 2ml * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * ARMNI Code 1.2ml A * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * DAVIDOFF Cool Water wave 0.50ml A A - atomizer ODLEWKI * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * MASAKI MATSUSHIMA Masaki 3.8ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * PARFUMERIE GENERALE Musc Maori 5ml * DEMETER Leather 1ml * BVLGARI Black 1.5ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml * STEELA Sheer 2008 2ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * DIOR Dolce Vita 0.80ml * TOM FORD Black Orchid 0.80ml * CHANEL Chance EDP 1ml * KENZO Le Monde est Beau 1ml * GUERLAIN Mentafollia 1ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 3ml * KENZO Indian Holi 1ml MOGĘ ZROBIĆ ODLEWKI Z WŁASNYCH FLAKONÓW: * YVES ROCHER Werbena max 20ml * CALVIN KLEIN CK One max 10ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-08-26 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Perfume Lover
|
Krolestwo za odrobine Avignon. Poszukuje od 2 do 5ml. Ktos poratuje? Odwdziecze sie czym chata bogata
#2558 |
Zakorzenienie
|
Wymienie 10ml Habanity na "cos" (innego)
![]()
#2559 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Poszukuję do testów:
- Czarnej Coco EDP - Gucci PH - Birmane EDP Mogę oddać: - Notee Ambre M.Micallef - próbka z Quality (raz przetestowana) - Tea 4 Two - próbka z Quality (raz przetestowana) - Etra Etro - próbka z Quality (raz przetestowana) - pół miniaturki z atomizerem Sensuous Estee Lauder(było 4 ml, jest 2 ml) mogę zrobić porządne próbki: - Un Bois Vanille - Ginestet Botrytis - Messe de Minuit - Flowerbomb Extreme - i takie tam popularne - BCDK, OI, OI Dry Oil, Lempickie, Słonik Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2009-08-28 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
ODDAM: (alfabetycznie)
o - oryginał r - robiona odlewki - ANGEL la Rose - r. - ARMANI, Emporio She - r. - CHANEL no 19 edt - odlewka ok.9ml. - DIESEL, Fuel for Life - r. Jeśli kogoś interesuje mogę oddać nowe opakowane ubranko dzinsowe na 50 ml. - DIPTYQUE, L'Autre - odlewka ok.5ml. - ETRO, Etra -r. lub odlewka do 5ml. - ESTEE LAUDER, Youth Dew-r. (lub odlewka do 10ml.) - FENDI, Theorema - r. (lub odlewka 5ml.) - GUERLAIN - AA Pamplelune -r. (lub odlewka do 10ml.) - HERMES, Ogródek Śródziemnomorski - r. (lub odlewka do 5ml.) - HEELEY, Esprit de Tigre- r. 0,5ml. - LOLITA LEMPICKA L - r. (lub odlewka do 5ml.) - SERGE LUTENS: Cedre -r. - YVES ROCHER Cedre Bleu- r. (odlewka do 20ml.) - VICTOR&ROLF, Flowerbomb edt - r. (lub odlewka do 5ml.). SZUKAM: - odlewek: Coco Mademoiselle edp (do 5ml.), Lolita Midnight, Midnight Poison, Arabie SL,Ambre Fetiche AG - Annick Goutal: Mandragore - czekolady maksymalnej:Serendipitous,inne - YR: Ode au Reve, Iris Noir - Dior: Escale a Pondicheri - Bond no. 9 (wszystkie z wyjątkiem New Haarlem). - CdG: Ouarzazate, Nomad Tea. - Etro: Magot, Patchouly, Dianthus, Heliotrope, Pegaso, Shaal Nur, Vicolo Fiori. - Tsukimi Annayake - Santa Maria Novella - wszystkich zapachów, zwłaszcza Mariescialla ![]() - L'artisanów: Fleur de Liane, Fou d’Absinthe, La Chasse aux Papillons, Passage d’Enfer, Navegar, Mure&Musc. - Borneo 1834 SL - Magie Noire, Lancome - Spellbound, Estee Lauder - Still Jennifer Lopez - Inside Trussardi I wiele innych ![]() Proszę o znak na PW, gdybym nie zauważyła odpowiedzi w wątku ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2009-08-26 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
miszona, niestety nic nie wypatrzyłam dla siebie. No oprócz Musc Maori (ale tu nie ma porównania wartościowo z YR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem że to może głupio teraz zabrzmi to moje pytanie ale np. Cedre Belu 20ml w zamian za 5ml Musc Maori ? Wiem że to pewnie niemożliwe ale zapytać zawsze można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
Z chęcią wymienię to co w podpisie.
Większość z nich to odlewki 10ml bez kilku psików (3-4). Poza tym mogę odlać większą ilość Pi, Tumulte PH oraz Magnetism. Najbardziej interesowałyby mnie drzewne, kadzidlane i przyprawowe zapachy. Proszę o kontakt PW gdyby kogoś coś. ![]()
![]() |
#2566 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- W związku z tym,że zanabyłam aż 100ml Ogródka Nilowego mogę zrobić kilka odlewek w zamian za COŚ . ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale mam odlewkę Nilowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Guerlain Lover
|
Oddam:
Diamond Musk Oriflame Incandessence Avon Little White Dress Avon Tempore Donna L.Biagotti Eau des Merveilles Hermes Magnetic Beat Escada Stella Sheer 2008 Stella edp Stella McCartney Fridge by y De Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Nomadic her Oriflame Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss awakening Oriflame Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe Naomi Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Cool Watter Game Davidoff Blue Rush Avon Pur blanca blush Avon Elvie Oriflame Ocean sun G. Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR Rose absolue YR J'aime La Perla In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Euphoria CK Amber Elixir Oriflame Monaco Chic! Oriflame So Nice! Oriflame Notorious Ralph Lauren Black XS Poszukuję: zapachy Stelli McCartney(oprócz Stella edt i Stella Sheer 2008) Wish Chopard Pink Diamond, Turqise, Magical nights zapachy La Perla (oprócz J'aime, Charme, J'aime Les Fleurs, Blue, J'aime La Nuit) Flowerbomb extreme Iceberg Twice Woman zapachy Agent Provocateur (oprócz Eau Emotionelle) zapachy Anna Sui zapachy Celine (oprócz Oriental Summer) Happy Spirit Chopard Happy Spirit Magical Nights Chopard Cinema Festival d'ete Belle de Minuit Nina Ricci U by Ungaro Avon wszelakich zapachów cynamonowych i kadzidlanych ... oraz innych, których nie znam ![]() Kusić mnie można bardzo łatwo ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2009-09-21 o 15:59 Powód: dodatkowe próbki :D |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię:
Gucci, Envy Lancome, aroma tonic energizing (zielony) próbki firmowe: ckin2u chusteczna zapachowa lancome miracle forewer issey miyake l'eau d'issey z celine dion belong adidas fresh vibes girl gian marco venturi armani mania isabella rosselini manifesto ubytek trussardi jeans sarah jessica parker lovely joop! homme Szukam łatwo mnie kusić, dopiero zaczynam swoją przygodę z perfumami nie toleruje kadzideł, zapachów dla starszej Pani ![]() lubie cukier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Guerlain Lover
|
Szukam również Tea for Two i Five o'clock SL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Miałabys może na cos ochotę z mojego wątku wymianowego za odlewkę Nilowego?
#2573 |
Zakorzenienie
|
Gajowniczko ja również z pytaniem czy interesowało by cię coś u mnie w zamian za 5-10 ml Ogródka Hermesa?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2009-08-28 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zadomowienie
|
Agnieszka ,Eyes niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
Bardzo, bardzo chcę Ouarzazate (odlewajkę), a oddam tyleż Black Tourmaline
![]()
#2576 |
Zakorzenienie
|
Szukam po kropelce:
zapachów Stephanie de Saint-Aignan: Un The Au Sahara Le Pot Aux Roses Eau Nirique Amande Honorable oraz Byredo: Pulp Gypsy Water Rose Noir Green
#2577 |
Konto usunięte
|
Oddam za jakąś większą odlewkę
![]() * LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA PRÓBKI FIRMOWE * LANCOME Tresor 0.70ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * CACHAREL Anais Anais 0.70ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * MOSCHINO Glamour 1.3ml * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * ARMNI Code 1.2ml A * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * DAVIDOFF Cool Water Wave 0.50ml A * GIVENCHY Organza EDP 0.50ml A * YVES SAINT LAUREN Opium EDP 0.50ml A A - atomizer ODLEWKI * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * MASAKI MATSUSHIMA Masaki 3.8ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * DEMETER Leather 1ml * BVLGARI Black 1.5ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml * STEELA Sheer 2008 2ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * DIOR Dolce Vita 0.80ml * CHANEL Chance EDP 1ml * KENZO Le Monde est Beau 1ml * GUERLAIN Mentafollia 2ml lub 3ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 4ml * KENZO Indian Holi 3ml * KENZO Flower 1ml * ETRO Messe de Minuit 0.40ml * YVES ROCHER zielona herbata 2ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-08-29 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chętnie się spotkam, piszę PW.
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
Prosze zaglądać do moich próbek. Uaktualnione.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.