Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 10:08   #2551
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

witajcie dziewczyny snow

właśnie sobie pomyślałam, że przydałby mi się nowy tusz chyba wypróbuję tą nowość Max Factor

i udało mi się wykończyć jeden peeling i balsam
Stary 2009-02-03, 10:10   #2552
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
gayenko, Vibesko, Yen, Hosenko

isa Tylko że wiesz, ja fanką Hypnose też nie jestem Ale ten nowy L'Oreal to dla mnie porażka na całej linii. Inna sprawa, że każde rzęsy są inne
Ja akurat Hypnose uwielbiałam, to był jedyny tusz, który naprawdę zrobił z moich cienkich i jasnych rzęsek czarne, grube i wyraziste firanki A tego Collagena jeszcze nawet nie macałam, ale zamierzam to zrobić niedługo.

Gajuś takie akcje z notatkami to u mnie na uczelni normalka Ktoś wrzuca notatki a potem jacys złośliwcy sobie szybko je ściągają i usuwają żeby reszta nie mogła skorzystać No, ale mam nadzieję, że za to kradziejstwo nie zdadzą egzaminu, o!
Stary 2009-02-03, 10:56   #2553
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja akurat Hypnose uwielbiałam, to był jedyny tusz, który naprawdę zrobił z moich cienkich i jasnych rzęsek czarne, grube i wyraziste firanki A tego Collagena jeszcze nawet nie macałam, ale zamierzam to zrobić niedługo.

Gajuś takie akcje z notatkami to u mnie na uczelni normalka Ktoś wrzuca notatki a potem jacys złośliwcy sobie szybko je ściągają i usuwają żeby reszta nie mogła skorzystać No, ale mam nadzieję, że za to kradziejstwo nie zdadzą egzaminu, o!
Kurcze to albo ktos wrzuca i jest dla wszystkich albo dla nikogo
ciesze sie ze sobie poradzilas kochanie i tez mam nadzieje ze im w piety pojdzie

Sleepy zapomnialam ci napisac ze sliczna jestes i masz piekne kosci policzkowe (to mowie ja dzierżaca wraz z Zizkiem zaszczytna pozycje pierwszego pucka NK)
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:14   #2554
isa666
Zakorzenienie

Złożyłam zamówienie z Avonu, wezmę tylko mydło w płynie Sunset(bo akurat inne mi się skończyło) i błyszczyk Extreme Shine w odcieniu Sand Shine(i kiedy ja te wszystkie moje błyszczydła zużyję? ).

Powinnam w ogóle teraz się uczyć na niedzielny egzamin, ale tak mi się nie chce

Gajuś
Stary 2009-02-03, 11:36   #2555
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Zobacz sonie tą serię na francuskiej stronie YR. Są dwie podserie - fioletowa na noc i pomarańczowa na dzień. Jest mleczko, krem na dzień i na noc, serum na dzień i na noc, krem pod oczy i uniwersalny olejek, który można stosować nawet na końcówki włosów. Mają bardzoooooo dużo wyciągów roślinnych, ale niestety intensywnie pachną.
Tak, wyczytałam już co w niej jest
Mam próbkę kremu na dzień, ale jakoś ciągle zapominam użyć
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W nocy, spod domu zniknęło auto, policja znalazła je po południu delikatnie mówiąc wybrakowane (trochę części złodzieje zdążyli już zdemontować) i zdewastowane.
A to ..pip pip...
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Escada S, Nina Ricci, Halloween, Lanvin Eclat d'Arpege, Escada Sunset Heat, CH 212, The Beat, Lacoste Touch of Pink, Davidoff Echo, DKNY Be Delicious, Lancome Hypnose, YSL Young Sexy Lovely, Hugo Boss Woman, Armani Diamonds, Delices de Cartier..
Faktycznie, całkiem sporo rzucili
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Wrzuce Ci w wolnej chwili linki ale tak na szybko to cala seria Babydream oraz ta dla ciezarnych,z Rival de Loop tez znajdzie sie kilka ciekawych produktow.
No własnie przez Ciebie wylądowała wczoraj w Rossmanie i wyszłam z tym kreme truskawkowym (pachnie bosko), balsamem dla ciężarnych (miło, że praktycznie bez zapachu, ale pozostawia białe smugi jak gdzies się źle rozsmaruje...ale w sumie ważniejsze działanie) i Baybydermem z nagietkiem. Te Babydermy sa ogólnie chyba w trzech kolorach - niebieskie, białe dla wrażliwców i żółty z nagietkiem - balsam jest bardzo treściwy i milusi
Cytat:
Ogladalam te serie,sklady obadalam i....uwazam,ze zbojecka cena po raz kolejny jak na YR .
Ceny niestety takie pozostaną, na ulotce jest info, że te ceny nie będa podlegac żadnym promocjom
Ale skoro te składy takie napakowane to może nienajgorsze? mnie ucieszył certyfikat EcoCert dla tej linii.

Cytat:
Posiadam dwie rzeczy z tej serii ale jeszcze nie użyłam. Za często ostatnio zmieniam kremy, więc teraz muszę poużywać jednego przez dłuższy czas.
A skąd masz, jak one mają się dopiero pojawić ?
Cytat:
Jak mialabys chwile zrobilabys zdjecia skladow?bo w/w watku niby sa ale ciezko sie w nie wczytac Malo wyrazne.
To ja chętnie się dowiem, co o nich myślisz jak już Estellka je wklei
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Mój misiak jest chory
Nawet nie wiem co sie stało ale wymiotował 4 razy w ciągu nocy, biedactwo.
O buu, może coś zjadł ciężkiego lub nieświeżego?
Siemie lniane, rumianek, kleik ryżowy polecam
Cytat:
Cześć dziewczęta
Cześć Słońce!!
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 13:14   #2556
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam

Napisałam sobie egzamin, a potem poszłam się odstresowywać kosmetycznie, co zakończyło się tym, że mam dla siebie prezent na imieniny.

W Rossmannie kupiłam oliwkę HiPP, balsam ujędrniający Q10 Nivea (ja też przgotowuje się powoli do wiosny) i balsam dla wrażliwej skóry Garnier.

Potem odwiedziłam GC. I na półeczce z przeceną było sporo ciekawej kolorówki i i i... wyszłam z podwójnymi cieniami Lancome Night & Day i błyszczykiem JT by Nature Cherry Almond. Błyszczyk to wasza wina, zwłaszcza Gayenki

Niniejszym ogłaszam, że mój odwyk zakończył się totalną klęską.

Za to mam jakąś taką niechęć do zapachów. Przeszło mi z perfumami i nawet myślę, czy się czegoś nie pozbyć.

Snow miło Cię w końcu widzieć.

Cytat:
Kosmetycznie żyje niemalże w ascezie - jedyne, co kupiłam w styczniu, to uzupełnienie rzeczy niezbędnych - micel, tonik, dezodorant. Skończył mi się tusz i najpierw kupiłam nowego L'Oreala Extra Volume Collagene, który okazał się przeraxliwym bublem... Więc już kupiłam kolejny, tym razem Max Factor False Lash Effect i póki co jestem zadowolona.
O, to ciekawe ostrzeżenie w kontaście z pochwałami Zizou. Niech ktoś jeszcze kupi, bo mamy 1:1 i ciężko się zdecydować, czy kupić czy nie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 13:28   #2557
isa666
Zakorzenienie

ice poszalałaś
Ja może kupię tego Collagena to się okaże czy będę zachwycona czy nie, choć patrzę właśnie a w wątku Natury jest nowa gazetka i jest w promocji ten nowy tusz MF i też mnie trochę kusi Ale nie wiem czy ten MF będzie już dostępny, bo np. w poprzedniej gazetce był z kolei Collagen w promocji a w N. jeszcze go nie mieli
Stary 2009-02-03, 13:38   #2558
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Sleepy zapomnialam ci napisac ze sliczna jestes i masz piekne kosci policzkowe (to mowie ja dzierżaca wraz z Zizkiem zaszczytna pozycje pierwszego pucka NK)
Gajuś ale te kosci to chyba tylko na tym zdjęciu tak wyszły, i róż tak zadziałał

Cytat:

W Rossmannie kupiłam oliwkę HiPP, balsam ujędrniający Q10 Nivea (ja też przgotowuje się powoli do wiosny) i balsam dla wrażliwej skóry Garnier.

Potem odwiedziłam GC. I na półeczce z przeceną było sporo ciekawej kolorówki i i i... wyszłam z podwójnymi cieniami Lancome Night & Day i błyszczykiem JT by Nature Cherry Almond. Błyszczyk to wasza wina, zwłaszcza Gayenki

no i po odwyku

ja sie cieszę że na odwyk wybrałam luty, czyli miesiąc najkrótszy

Cytat:
ice poszalałaś
Ja może kupię tego Collagena to się okaże czy będę zachwycona czy nie, choć patrzę właśnie a w wątku Natury jest nowa gazetka i jest w promocji ten nowy tusz MF i też mnie trochę kusi Ale nie wiem czy ten MF będzie już dostępny, bo np. w poprzedniej gazetce był z kolei Collagen w promocji a w N. jeszcze go nie mieli
chcesz być pierwszą recenzentką bo ja też się na ten tusz napalam i potrzebuję zachęcających opinii

A gdzie mogę zobaczyc nową gazetkę Natury?
Edit:juz znalazłam

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-02-03 o 13:52
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 14:24   #2559
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Witam

Napisałam sobie egzamin, a potem poszłam się odstresowywać kosmetycznie, co zakończyło się tym, że mam dla siebie prezent na imieniny.

Ale fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez iceflower
zdarza się może następny będzie lepszy!
Cytat:
Napisane przez iceflower
Za to mam jakąś taką niechęć do zapachów. Przeszło mi z perfumami i nawet myślę, czy się czegoś nie pozbyć.
a właśnie ice, może wkleiłabyś swoje zbiory? mówię o wszystkich trzech tzn. pielęgnacji, kolorówce i perfumach?

Robię obiad a rachunkowość leży i kwiczy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 14:29   #2560
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Juuuuuhuuuuuu, zdałam piątkowy examin na 4 Jestem strasznie szczęśliwa , bo u tego gościa z tego przedmiotu ludzie zdają i po 6 razy
A dzisiejszy nie wiem jak mi poszedł , zależy ile wystrzelałam
I tak sobie myślę jakby sobie to uczcić

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 14:32   #2561
noseknosek

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Juuuuuhuuuuuu, zdałam piątkowy examin na 4 Jestem strasznie szczęśliwa , bo u tego gościa z tego przedmiotu ludzie zdają i po 6 razy
GRATULACJE!!!

to może jednak masełko TBS, co?

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 14:34   #2562
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

nosku moje notatki też leżą i kwiczą a ja zamiast czytać siedzę na Wizażu i oglądam jakieś głupoty w TV

sleepy może będę pierwsza To się niedługo okaże, bo sama nie wiem teraz który tusz będzie dla mnie lepsiejszy i który mi bardziej w oko wpadnie
Od razu zaznaczam tylko, że z MF miałam do tej pory tylko 2 razy 2000 Calorie i nie byłam nim zbytnio zachwycona; zaś tusze L`Oreala bardzo lubię np. Telescopica.
Stary 2009-02-03, 14:35   #2563
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
A skąd masz, jak one mają się dopiero pojawić ?
Plusy bycia redaktorką i chodzenia na nudne konferencje

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 14:43   #2564
truheart
Zakorzenienie

Cytat:

Mmm, ciekawe czy w mojej GC też są takie fajne przeceny? była tam może jakaś informacja do kiedy będa trwały?
Zakupy boskie
Cytat:
No to pięknie!
Cytat:
Plusy bycia redaktorką i chodzenia na nudne konferencje
A zrobisz dobry uczynek dla tru i poużywasz troszkę żeby się opinią podzielić?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:05   #2565
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenkiii??? ja po prostu zadbalam zeby kazda Nk wiedziala jaki jest cudny i jak wrazenia?mam nadzieje ze jestes nim taka zachwycona jak my a ile kosztowal na przecenie w GC?
Cytat:
Gratulacje kochana

Poszalalam-kupilam szampon do wlosow Johnson&Johnsson lawendowy i olejek hauschki malutki nareszcie mieli w aptece bede sie rolniczyc bo nie moge patrzec na siebie.
A teraz wcinam canneloni nadziewane serem ze szpinakiem i pomidorami
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 15:39   #2566
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ale fajne zakupy
Dzięki.

Cytat:
zdarza się może następny będzie lepszy!
Coś mi się wydaje, że teraz to mnie czeka przymusowy.

Cytat:
a właśnie ice, może wkleiłabyś swoje zbiory? mówię o wszystkich trzech tzn. pielęgnacji, kolorówce i perfumach?
Wkleiłabym. W przyszłym tygodniu możecie się spodziewać. Jeszcze czekam na paczkę włosową z Allegro i w najbliższych dniach zamawiam z Eskulapa kremidła i Sensibio.

No a poza tym, to czasu na zdjęcia za dużo nie mam bo zawaliłam jak do tej pory naukę konkursowo w tej sesji.

Cytat:
Gratulacje.

Cytat:
Mmm, ciekawe czy w mojej GC też są takie fajne przeceny? była tam może jakaś informacja do kiedy będa trwały?
Zakupy boskie
Dzięki. Bosko podziałały na mój kiepski humor. Jeszcze ładne szpilki wypatrzyłam przecenione (chociaż trochę ekstrwaganckie jak dla mnie - szare lakierkii peep toe z ciemnoniebieską obramówką i obcasem, zapinane wokół kostki)... i chyba wrócę tam jutro lub pojutrze. Jak szaleć, to szaleć.

A przeceny musiały się dopiero zacząć, bo półka z kolorówką była nieprzetrzebiona. Dużo różnych rzeczy było, ale chyba tym razem mniejsze przeceny niż w Sephorze niestety.

Cytat:
Gayenkiii??? ja po prostu zadbalam zeby kazda Nk wiedziala jaki jest cudny i jak wrazenia?mam nadzieje ze jestes nim taka zachwycona jak my a ile kosztowal na przecenie w GC?
72zł, więc więcej niż w Sephorze. Ale pocieszam się, że ja go w żadnej krakowskiej S. nie widziałam przecenionego.

Świetny jest. Pachnie cudnie i efekt piękny. A pomyśleć, że jak go w lecie oglądałam w Berlinie, to nie podobał mi się wcale.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-03, 15:53   #2567
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Więc już kupiłam kolejny, tym razem Max Factor False Lash Effect i póki co jestem zadowolona.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ale na False Lash Effect tez sie czaje
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
właśnie sobie pomyślałam, że przydałby mi się nowy tusz chyba wypróbuję tą nowość Max Factor
Ja go mam juz z miesiąc- polecam, dla mnie lepszy od klasyka i maxa
a ostatnio sprawdzałam go na hamerykańskiej stornie i tam to się nazywa 2000 calorie lash plumper- ciekawe bo europejska wersja ma dawac naturalny efekt sztucznych rzęs
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kurcze... zaczynam sobie wkręcać kwiatkowy róż z Avonu
Nie wkręcaj, oglądałam dziś i jednak fuj
Cytat:
Potem odwiedziłam GC. I na półeczce z przeceną było sporo ciekawej kolorówki i i i... wyszłam z podwójnymi cieniami Lancome Night & Day

A jakie to kolorki cieni są?
No wiesz w sumeio zabrakło Ci tylko 3 dni więc znów taki nieudany ten odwyk to nie był
Cytat:

Cytat:
A ja dostanę próbaska

Odebrałam serie czekoladową Oriflame walentynkową
Szukałam nowych kosmetyków Bell ale jeszcze niet
Wybiłam sobie z głowy róż kwiatkowy avonowy i jedną z musowych szminek (jeszcze tylko 2)
Spodobał mi się z nowości avonowych wykręcany błyszczyk Caramel
Próbkę Oligo 25 dostałam tylko do cery suchej
No i zdałam wczorajsze zaliczenie
Widziałam nowości wiosenne Sephory- będe musiała mieć błyszczyk szczegóły na nowościach kosm.
I sprawdziłam 50tkę Hypnose- w Douglasie i Sephorze kosztują 280 zł Nie wiem jak ale po prostu muszę teraz kupić w promocji w Naturze
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 16:04   #2568
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

72zł, więc więcej niż w Sephorze. Ale pocieszam się, że ja go w żadnej krakowskiej S. nie widziałam przecenionego.

Świetny jest. Pachnie cudnie i efekt piękny. A pomyśleć, że jak go w lecie oglądałam w Berlinie, to nie podobał mi się wcale.
To dobrze ze kupilam od razu dwa
Ciesze sie w takim razie ze cie skusilam
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Odebrałam serie czekoladową Oriflame walentynkową
Szukałam nowych kosmetyków Bell ale jeszcze niet
Wybiłam sobie z głowy róż kwiatkowy avonowy i jedną z musowych szminek (jeszcze tylko 2)
Spodobał mi się z nowości avonowych wykręcany błyszczyk Caramel
Próbkę Oligo 25 dostałam tylko do cery suchej
No i zdałam wczorajsze zaliczenie
Widziałam nowości wiosenne Sephory- będe musiała mieć błyszczyk szczegóły na nowościach kosm.
I sprawdziłam 50tkę Hypnose- w Douglasie i Sephorze kosztują 280 zł Nie wiem jak ale po prostu muszę teraz kupić w promocji w Naturze
Ogladalam w katalogu nowym s.te nowosci ale jakos mnie nei ruszyly...

A mi sie kwiatek podoba ale chyba chcialabym...jeszcze jednego maczka

Wzielam goracy prysznic,skomnczylam peeling daxa ale zaczelam jogurtowo-malinowa balee,umylam wloski szamponem dla dzieci ,wymasowalam je maska timotei,ogolilam nogi ,i bola mnie plecki chyba musze sie wysmarowac mascia..
A cialkko wysmarowalam probka olejku do ciala hauschki..faaaajnyyy ale totalnie niewydajny
zmeczylam sie tym rolniczeniem a trzeba sie zajac buzia jeszcze..
Luszcze sie po tej kuracji nuxe jak nigdy
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-03, 16:06   #2569
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go mam juz z miesiąc- polecam, dla mnie lepszy od klasyka i maxa
Oooo Brzmi kusząco A co on konkretnie ma robić z rzęsami tak w ogóle?
A różyk kwiatkowy Avonu czemu fuj?
Stary 2009-02-03, 16:26   #2570
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A jakie to kolorki cieni są?
No wiesz w sumeio zabrakło Ci tylko 3 dni więc znów taki nieudany ten odwyk to nie był
Taki szaro-zielonkawy bardzo błyszczący i pastelowy róż.

Tak, ale bilans mojego odwyku jest nieco większy niż moje dzisiejsze zakupy.

Cytat:
Ja licze na SP. Teraz w Naturze nie kupię na pewno, a taka fajna promocja. Coś mi mówi, że Hypnose i Coco to będą znowu jedyne dwa tolerowane przeze mnie zapachy, jak minie z miesiąc lub dwa od rzucenia palenia.

Cytat:
To dobrze ze kupilam od razu dwa
Ciesze sie w takim razie ze cie skusilam
Ja też się cieszę. Malutka tubeczka a tyle radości.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-03, 16:27   #2571
bossy
Zakorzenienie

Dostaua wyplate i już kupiłam odżywkę nail tek. paznokcie mi wszystkie pękają i wyginają się ała ała
a jak na złość truskawa mi nie działa chyba buk mnie chroni przed napadem na nią
chciałam kupić w rossmanie mleczko i tonik dla wrażliwców ale mi się przypomniało, że chyba gdzieś była promocja na nie, prawda? albo tańsze gdzieś są niż po 18zł... hm. Zajadę jutro do cerfura po egzaminie. i tam wyszukam. i do natury przy okazji he he. ajm kamin

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 16:31   #2572
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ogladalam w katalogu nowym s.te nowosci ale jakos mnie nei ruszyly...
Wg mnie pachną jak seria Beauty Milky Bielendy
Cytat:
Oooo Brzmi kusząco A co on konkretnie ma robić z rzęsami tak w ogóle?
A różyk kwiatkowy Avonu czemu fuj?
ma byc wydłużająco- pogrubiający i taki jest
rróżyk mi się nie podoba bo tam plastik oddziela te kolory a poza tym ten najciemniejszy w środku jest taki mały i jakoś mi sie to nei widzi mazianie w tym dużym pędzlem Za to marzą mi się 3 róż eburzujka- 15, 16 i 54
Stary 2009-02-03, 16:35   #2573
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
ma byc wydłużająco- pogrubiający i taki jest
Czyli byłby dobry dla mnie, bo czegoś takiego mi trzeba, hmmm... Będę mieć teraz dylemat czy wybrać MF czy L`Oreala
Stary 2009-02-03, 17:07   #2574
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A zrobisz dobry uczynek dla tru i poużywasz troszkę żeby się opinią podzielić?
Mogę poużywać olejku - on jest też np. na przesuszone miejsca; można go dodać do kremu itp. Serum nie chcę testować, bo mam problemy z cerą, najprawdopodobniej przez zbyt częste zmiany kosmetyków. Ale jeśli chodzi o olejek to nie ma problemu
Cytat:
Widziałam je w gazetce Sephory, cudne
Kończy mi się Superbalm także kto wie, kto wie

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:20   #2575
rzyrafka
Zakorzenienie

o, to jest jakiś katalog? ale ja dziś nieprzytomna jestem
kupiłam w avonie nie tę maseczkę co miałam zamówioną, rano zrobiłam sobie fajny makijazyk do wklejenia na MM a zapomniałam, że siostra zabrała aparat na cały dzień

idę na kaszkę mannę

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-02-03 o 17:21
Stary 2009-02-03, 17:37   #2576
isa666
Zakorzenienie

O rzyrafko, będziesz się na MM wklejać? Super
Zaciekawiłaś mnie tymi błyszczykami Sephory. Szkoda, że zamówiłam dziś jeden z Avonu, bo póki co muszę zrobić mały szlaban na mazidła do ust i co nieco pozużywać, więc na te nowości raczej sobie nie będę mogła pozwolić. Ale nie omieszkam ich oblookać
Stary 2009-02-03, 17:43   #2577
noseknosek

rzyrafko ja mam 54 z Burżuja na wylocie jeśli chcesz?

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 17:44   #2578
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
O rzyrafko, będziesz się na MM wklejać? Super
Zaciekawiłaś mnie tymi błyszczykami Sephory. Szkoda, że zamówiłam dziś jeden z Avonu, bo póki co muszę zrobić mały szlaban na mazidła do ust i co nieco pozużywać, więc na te nowości raczej sobie nie będę mogła pozwolić. Ale nie omieszkam ich oblookać
No włąśnie się nie wkleję bo nie zrobiłam tych zdjęć- siostra wyszła zanim się obudziłam

Te błyszczyki to raczej taki milusi gadżecik, w sam raz w nagrodę za coś bo one niby mają wyraźne kolorki w tubkach ale na dłoni są praktycznie identyczne- bezbarwne z drobinkami sa truskawka, liczi, papaja ee i nie pamiętam, ceny też nei pamiętam

Pyszna kaszkaaa, tym razem prócz przyprawy kamisowej dodałam kakao

Edit: OO, nosku a to z nowej wersji czy starej? i ile bys za niego chciała? i jak wygląda na twarzy? i czemu się pozbywasz

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-02-03 o 17:47
Stary 2009-02-03, 17:45   #2579
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Heloł A ja się kuruję w domku I się cieszę, bo żadne perfumy z promocji mnie nie kuszą na dzień dzisiejszy. Tzn. chciałabym potestować dłużej Aqua Allegoria Pamplelune i Herba Fresca, i popachnieć troszku Nu, ale nie mam takiej straszniej chcicy na zapachy. Pewnie się to zmieni bliżej lata I jestem z siebie dumna: wykończyłam olejek do włosów Avonu, maseczkę Himalaya Herbs, naftę do włosów, zaraz mi się skończy zel pod prysznic i szampon i odżywka do włosów. Noo, ale na żele pod prysznic i balsamy do ciała ciagle mam bana, boję się przeliczyć swoje zapasy. Daję sobie dyspensę tylko na wiśniowe masło TBSu No i nie wytrzymałam i kliknęłam JT Iced Cranberry, zaraz chyba jeszcze kliknę Glacier i Hot date, kuszę mnie jeszcze Miracle, Pinkadelic i Hallucinati I jeszcze jeden błyszczyk i cienie Revlonu Ale chyba rozbije to na dwa zamówienia, bo za dentystę muszę zapłacić w tym miesiacu... Aaa, no i jeszcze kupiłam wczoraj czerwony błyszczyk Vipery, nr 29, o ten Super kolor Nie mogłam sie mu oprzeć i tu juz nie jestem z siebie dumna wcale a wcale
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję

Edytowane przez YenneferD
Czas edycji: 2009-02-03 o 17:46
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:51   #2580
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Heloł A ja się kuruję w domku I się cieszę, bo żadne perfumy z promocji mnie nie kuszą na dzień dzisiejszy. Tzn. chciałabym potestować dłużej Aqua Allegoria Pamplelune i Herba Fresca, i popachnieć troszku Nu, ale nie mam takiej straszniej chcicy na zapachy. Pewnie się to zmieni bliżej lata I jestem z siebie dumna: wykończyłam olejek do włosów Avonu, maseczkę Himalaya Herbs, naftę do włosów, zaraz mi się skończy zel pod prysznic i szampon i odżywka do włosów. Noo, ale na żele pod prysznic i balsamy do ciała ciagle mam bana, boję się przeliczyć swoje zapasy. Daję sobie dyspensę tylko na wiśniowe masło TBSu No i nie wytrzymałam i kliknęłam JT Iced Cranberry, zaraz chyba jeszcze kliknę Glacier i Hot date, kuszę mnie jeszcze Miracle, Pinkadelic i Hallucinati I jeszcze jeden błyszczyk i cienie Revlonu Ale chyba rozbije to na dwa zamówienia, bo za dentystę muszę zapłacić w tym miesiacu... Aaa, no i jeszcze kupiłam wczoraj czerwony błyszczyk Vipery, nr 29, o ten Super kolor Nie mogłam sie mu oprzeć i tu juz nie jestem z siebie dumna wcale a wcale
Hihi HOt date polecial do Hexxi,MIracle mam,Hallucination tez wogole to nie kus bo mam ochote na tubasa przez ciebie

A ja siedze i mysle sobie jakie sobie kupie ciuszki jak bedzie cieplo i przede wszystkim jakie butki zimowe buty mnie wogole nie kreca ale niech no tylko zobacze te wszystkie sliczne malutkie sandalki w sam raz zeby pokazywac moje malutkie paluszki,i takie sliczne peep tolki i balerinki

Mam na buzi hauschke..mam nadzieje ze okaze sie przefajowa bo mam na nia ochote jak nie wiem co
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości