|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
witajcie dziewczyny
snowwłaśnie sobie pomyślałam, że przydałby mi się nowy tusz chyba wypróbuję tą nowość Max Factori udało mi się wykończyć jeden peeling i balsam
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gajuś takie akcje z notatkami to u mnie na uczelni normalka Ktoś wrzuca notatki a potem jacys złośliwcy sobie szybko je ściągają i usuwają żeby reszta nie mogła skorzystać No, ale mam nadzieję, że za to kradziejstwo nie zdadzą egzaminu, o!
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze sobie poradzilas kochanie i tez mam nadzieje ze im w piety pojdzie Sleepy zapomnialam ci napisac ze sliczna jestes i masz piekne kosci policzkowe (to mowie ja dzierżaca wraz z Zizkiem zaszczytna pozycje pierwszego pucka NK )
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie z Avonu, wezmę tylko mydło w płynie Sunset(bo akurat inne mi się skończyło) i błyszczyk Extreme Shine w odcieniu Sand Shine(i kiedy ja te wszystkie moje błyszczydła zużyję?
).Powinnam w ogóle teraz się uczyć na niedzielny egzamin, ale tak mi się nie chce ![]() Gajuś
|
#2555 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam próbkę kremu na dzień, ale jakoś ciągle zapominam użyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i Baybydermem z nagietkiem. Te Babydermy sa ogólnie chyba w trzech kolorach - niebieskie, białe dla wrażliwców i żółty z nagietkiem - balsam jest bardzo treściwy i milusi![]() Cytat:
![]() Ale skoro te składy takie napakowane to może nienajgorsze? mnie ucieszył certyfikat EcoCert dla tej linii. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Siemie lniane, rumianek, kleik ryżowy polecam Cześć Słońce!! |
||||||||
|
|
|
#2556 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam
Napisałam sobie egzamin, a potem poszłam się odstresowywać kosmetycznie, co zakończyło się tym, że mam dla siebie prezent na imieniny. ![]() W Rossmannie kupiłam oliwkę HiPP, balsam ujędrniający Q10 Nivea (ja też przgotowuje się powoli do wiosny ) i balsam dla wrażliwej skóry Garnier.Potem odwiedziłam GC. I na półeczce z przeceną było sporo ciekawej kolorówki i i i... wyszłam z podwójnymi cieniami Lancome Night & Day Błyszczyk to wasza wina, zwłaszcza Gayenki Niniejszym ogłaszam, że mój odwyk zakończył się totalną klęską. Za to mam jakąś taką niechęć do zapachów. Przeszło mi z perfumami i nawet myślę, czy się czegoś nie pozbyć. ![]() Snow miło Cię w końcu widzieć.Cytat:
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
ice poszalałaś
![]() Ja może kupię tego Collagena to się okaże czy będę zachwycona czy nie, choć patrzę właśnie a w wątku Natury jest nowa gazetka i jest w promocji ten nowy tusz MF i też mnie trochę kusi Ale nie wiem czy ten MF będzie już dostępny, bo np. w poprzedniej gazetce był z kolei Collagen w promocji a w N. jeszcze go nie mieli
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sie cieszę że na odwyk wybrałam luty, czyli miesiąc najkrótszy ![]() Cytat:
bo ja też się na ten tusz napalam i potrzebuję zachęcających opinii![]() A gdzie mogę zobaczyc nową gazetkę Natury? Edit:juz znalazłam
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-02-03 o 14:52 |
|||
|
|
|
#2559 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
może następny będzie lepszy!Cytat:
![]() Robię obiad a rachunkowość leży i kwiczy
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Juuuuuhuuuuuu, zdałam piątkowy examin na 4
Jestem strasznie szczęśliwa , bo u tego gościa z tego przedmiotu ludzie zdają i po 6 razy ![]() A dzisiejszy nie wiem jak mi poszedł , zależy ile wystrzelałam I tak sobie myślę jakby sobie to uczcić
|
#2561 | |
|
|
Cytat:
![]() to może jednak masełko TBS, co?
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosku moje notatki też leżą i kwiczą a ja zamiast czytać siedzę na Wizażu i oglądam jakieś głupoty w TV ![]() sleepy może będę pierwsza To się niedługo okaże, bo sama nie wiem teraz który tusz będzie dla mnie lepsiejszy i który mi bardziej w oko wpadnie ![]() Od razu zaznaczam tylko, że z MF miałam do tej pory tylko 2 razy 2000 Calorie i nie byłam nim zbytnio zachwycona; zaś tusze L`Oreala bardzo lubię np. Telescopica.
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Plusy bycia redaktorką i chodzenia na nudne konferencje
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była tam może jakaś informacja do kiedy będa trwały?Zakupy boskie ![]() Cytat:
A zrobisz dobry uczynek dla tru i poużywasz troszkę żeby się opinią podzielić? |
||
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu zadbalam zeby kazda Nk wiedziala jaki jest cudny i jak wrazenia?mam nadzieje ze jestes nim taka zachwycona jak my a ile kosztowal na przecenie w GC?![]() Cytat:
![]() Poszalalam-kupilam szampon do wlosow Johnson&Johnsson lawendowy A teraz wcinam canneloni nadziewane serem ze szpinakiem i pomidorami
|
|
#2566 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki.
![]() Coś mi się wydaje, że teraz to mnie czeka przymusowy. ![]() Cytat:
Jeszcze czekam na paczkę włosową z Allegro i w najbliższych dniach zamawiam z Eskulapa kremidła i Sensibio.No a poza tym, to czasu na zdjęcia za dużo nie mam bo zawaliłam jak do tej pory naukę konkursowo w tej sesji. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bosko podziałały na mój kiepski humor. Jeszcze ładne szpilki wypatrzyłam przecenione (chociaż trochę ekstrwaganckie jak dla mnie - szare lakierkii peep toe z ciemnoniebieską obramówką i obcasem, zapinane wokół kostki)... i chyba wrócę tam jutro lub pojutrze. Jak szaleć, to szaleć.A przeceny musiały się dopiero zacząć, bo półka z kolorówką była nieprzetrzebiona. Dużo różnych rzeczy było, ale chyba tym razem mniejsze przeceny niż w Sephorze niestety. Cytat:
![]() Świetny jest.
|
|
|
#2567 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ostatnio sprawdzałam go na hamerykańskiej stornie i tam to się nazywa 2000 calorie lash plumper- ciekawe bo europejska wersja ma dawac naturalny efekt sztucznych rzęs ![]() Nie wkręcaj, oglądałam dziś i jednak fuj ![]() Cytat:
No wiesz w sumeio zabrakło Ci tylko 3 dni więc znów taki nieudany ten odwyk to nie był ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odebrałam serie czekoladową Oriflame walentynkową ![]() Szukałam nowych kosmetyków Bell ale jeszcze niet ![]() Wybiłam sobie z głowy róż kwiatkowy avonowy i jedną z musowych szminek (jeszcze tylko 2) ![]() Spodobał mi się z nowości avonowych wykręcany błyszczyk Caramel ![]() Próbkę Oligo 25 dostałam tylko do cery suchej ![]() No i zdałam wczorajsze zaliczenie Widziałam nowości wiosenne Sephory- będe musiała mieć błyszczyk szczegóły na nowościach kosm.I sprawdziłam 50tkę Hypnose- w Douglasie i Sephorze kosztują 280 zł Nie wiem jak ale po prostu muszę teraz kupić w promocji w Naturze
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie w takim razie ze cie skusilam Cytat:
A mi sie kwiatek podoba ale chyba chcialabym...jeszcze jednego maczka Wzielam goracy prysznic,skomnczylam peeling daxa ale zaczelam jogurtowo-malinowa balee,umylam wloski szamponem dla dzieci ,wymasowalam je maska timotei,ogolilam nogi ,i bola mnie plecki A cialkko wysmarowalam probka olejku do ciala hauschki..faaaajnyyy zmeczylam sie tym rolniczeniem a trzeba sie zajac buzia jeszcze.. Luszcze sie po tej kuracji nuxe jak nigdy
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo
Brzmi kusząco A co on konkretnie ma robić z rzęsami tak w ogóle? A różyk kwiatkowy Avonu czemu fuj?
|
|
#2570 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Tak, ale bilans mojego odwyku jest nieco większy niż moje dzisiejsze zakupy. ![]() Cytat:
Coś mi mówi, że Hypnose i Coco to będą znowu jedyne dwa tolerowane przeze mnie zapachy, jak minie z miesiąc lub dwa od rzucenia palenia.![]() Cytat:
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaua wyplate
i już kupiłam odżywkę nail tek. paznokcie mi wszystkie pękają i wyginają się ![]() a jak na złość truskawa mi nie działa chyba buk mnie chroni przed napadem na nią chciałam kupić w rossmanie mleczko i tonik dla wrażliwców ale mi się przypomniało, że chyba gdzieś była promocja na nie, prawda? albo tańsze gdzieś są niż po 18zł... hm. Zajadę jutro do cerfura po egzaminie. i tam wyszukam. i do natury przy okazji he he. ajm kamin
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie pachną jak seria Beauty Milky Bielendy
![]() Cytat:
![]() rróżyk mi się nie podoba bo tam plastik oddziela te kolory a poza tym ten najciemniejszy w środku jest taki mały i jakoś mi sie to nei widzi mazianie w tym dużym pędzlem Za to marzą mi się 3 róż eburzujka- 15, 16 i 54
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli byłby dobry dla mnie, bo czegoś takiego mi trzeba, hmmm...
Będę mieć teraz dylemat czy wybrać MF czy L`Oreala
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kończy mi się Superbalm
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
o, to jest jakiś katalog? ale ja dziś nieprzytomna jestem
![]() kupiłam w avonie nie tę maseczkę co miałam zamówioną, rano zrobiłam sobie fajny makijazyk do wklejenia na MM a zapomniałam, że siostra zabrała aparat na cały dzień ![]() idę na kaszkę mannę
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:21 |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
O rzyrafko, będziesz się na MM wklejać? Super
Zaciekawiłaś mnie tymi błyszczykami Sephory. Szkoda, że zamówiłam dziś jeden z Avonu, bo póki co muszę zrobić mały szlaban na mazidła do ust i co nieco pozużywać, więc na te nowości raczej sobie nie będę mogła pozwolić. Ale nie omieszkam ich oblookać
|
#2577 |
|
|
rzyrafko ja mam 54 z Burżuja na wylocie
jeśli chcesz?
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te błyszczyki to raczej taki milusi gadżecik, w sam raz w nagrodę za coś bo one niby mają wyraźne kolorki w tubkach ale na dłoni są praktycznie identyczne- bezbarwne z drobinkami sa truskawka, liczi, papaja ee i nie pamiętam, ceny też nei pamiętam ![]() Pyszna kaszkaaa, tym razem prócz przyprawy kamisowej dodałam kakao ![]() Edit: OO, nosku a to z nowej wersji czy starej? i ile bys za niego chciała? i jak wygląda na twarzy? i czemu się pozbywasz
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:47 |
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
A ja się kuruję w domku I jestem z siebie dumna: wykończyłam olejek do włosów Avonu, maseczkę Himalaya Herbs, naftę do włosów, zaraz mi się skończy zel pod prysznic i szampon i odżywka do włosów. Noo, ale na żele pod prysznic i balsamy do ciała ciagle mam bana, boję się przeliczyć swoje zapasy. Daję sobie dyspensę tylko na wiśniowe masło TBSu No i nie wytrzymałam i kliknęłam JT Iced Cranberry, zaraz chyba jeszcze kliknę Glacier i Hot date, kuszę mnie jeszcze Miracle, Pinkadelic i Hallucinati Ale chyba rozbije to na dwa zamówienia, bo za dentystę muszę zapłacić w tym miesiacu... Aaa, no i jeszcze kupiłam wczoraj czerwony błyszczyk Vipery, nr 29, o ten Super kolor
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-03 o 18:46 |
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HOt date polecial do Hexxi,MIracle mam,Hallucination tez wogole to nie kus bo mam ochote na tubasa przez ciebie A ja siedze i mysle sobie jakie sobie kupie ciuszki jak bedzie cieplo i przede wszystkim jakie butki zimowe buty mnie wogole nie kreca ale niech no tylko zobacze te wszystkie sliczne malutkie sandalki w sam raz zeby pokazywac moje malutkie paluszki,i takie sliczne peep tolki i balerinki ![]() Mam na buzi hauschke..mam nadzieje ze okaze sie przefajowa bo mam na nia ochote jak nie wiem co
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

snow
chyba wypróbuję tą nowość Max Factor

Tylko że wiesz, ja fanką Hypnose też nie jestem
Ale ten nowy L'Oreal to dla mnie porażka na całej linii. Inna sprawa, że każde rzęsy są inne
No, ale mam nadzieję, że za to kradziejstwo nie zdadzą egzaminu, o!
)

Malo wyrazne.
) i balsam dla wrażliwej skóry Garnier.

Za to marzą mi się 3 róż eburzujka- 15, 16 i 54