![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Ja właśnie wróciłam z gór... Mój TŻ wybrał się z mężęm mojej kuzynki na Rysy i... przed łańcuchami zawrócili bo było tyle ludzi że trzeba było czekać prawie 2h żeby w ogóle dotknąć się łańcuchów a oni nie chcieli wracać po ciemku bo nie byliśmy w samym Zakopcu tylko w takiej małej wsi 90 km od Zakopca...
Ładną tutaj wystawkę zrobiłyście z pierścionkami ![]() No i widzę, że własne mieszkanie po ślubie to też mega problem... To jest mega chore co to się dzieje z tymi mieszkaniami... Nie ma to jak na początek małżeństwa wpakować się w kredyty na 20 lat... Ale mam nadzieję że w końcu każda z dziewczyn dorbi się swoich czterech kątów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
niunia32 - nasz zespół to Impuls => http://www.impuls.rybnik.pl/
ma.ko, Stysik - udanych wakacji ![]() nicolaaa - nie smuć się ![]() hecate5 - podoba mi się druga sala => http://www.margerita.pl/index2.html tinussia90 - Malediwy ? oj nie wiem, znalazłam go gdzieś na necie i mi się spodobał ![]() ![]() XxXJuSstiii - jak nogi bolą to widać, że wesele się udało :p A gdzie to byliście ? isabele - również przyłączam się do prośby, podaj przepis ![]() MiciaKicia - Witaj ![]() ivona84 - miałaś fajny i aktywny weekend - nam jak się uda to może na następny weekend pojedziemy nad jeziorko z plażą ![]() ![]() Mustique - wracaj szybko do zdrowia ![]() bambusiek - aktywny wypoczynek się szykuje ![]() --- Witajcie po weekendzie ![]() Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje. Kupiliśmy BMW 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-10 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Jenny - śliczna ta suknia - welon już mi tak nie podchodzi, ale ciekawy
![]() ![]() ![]() Samochód - świetny ![]() ![]() Nie martw się, że nie udało się ustalić daty - wszystko w swoim czasie i nerwy nie są tu konieczne ![]() ![]() I dzięki za przypomnienie, że też muszę się wybrać do ZUSu, bo od pół roku nie mam wcale składek na funduszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Wtajemniczenie
|
ivona84 mój kolega tez ma ten sam problem, tylko z drugim filarem
![]() ![]() ![]() ![]() JennyAniolek auto cudo ![]() ![]() ![]() ![]() o87 właśnie koleżanka z pracy wróciła z urlopu i tez była w Zakopanem. Strasznie narzeka na tłum ludzi. Wszędzie, na szlakach, na Krupówkach, w sklepie ![]() ![]() bambusiek super sobie trasy zaplanowaliście ![]() ![]() ![]() honolinka weekend tak jak u Ciebie ![]() ![]() Mustique nie daj się temu choróbsku!!! ![]() przepis na placuszki z ricottą znajdziecie tutaj http://zpierwszegotloczenia.pl/przep...i-z-twarogiem/ P.S. znacie jakiś sposób na poniedziałkowego lenia w pracy ![]()
#2555 |
Zakorzenienie
|
za dobrze by było jakby był na to sposób
![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, że mnie tak ciepło przyjęłyście
![]() Mieszkam w Żorach a sala jest w Jankowicach. To była pierwsza sala do której pojechaliśmy i od razu wybór padł właśnie na nią. Mieli tak dobrą ofertę, że lepszej jak dla nas chyba by nie było no i najbliżej ![]() Co byście chciały o mnie wiedzieć.. Monika, lat 19 :P Wiem wiem.. mało.. Ale za 2 lata ślub to bede mieć 21 ;P a z moim Skarbem też już kawał czasu przeżyłam.. (jak widać w podpisie) ![]() ![]() A reszta o mojej skromnej osobiue pewnie juz wyjdzie "w praniu", ze tak powiem. POzdrawiam Was gorąco ![]()
#2557 |
Zakorzenienie
|
MiciaKicia to Ty się poznałaś z TŻ jak miałaś 13 lat? A on ile ma?
#2558 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co chyba muszę sprostować, bo wychodzę na jakąś sportsmenkę
![]() ![]() ![]() Isabele dzięki za przepis na te placuszki - trzeba by wypróbować ![]() A sposób na poniedziałkowego lenia - siedzenie na wizażu ![]() ![]() ![]() MiciaKicia gratuluję stażu - imponujący jak na Twój młody wiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
ivona84 ja też biorę piątek wolny za 15ego. Mój szef jeszcze nie wie, nie spodoba mu się to, a ja na to leję (sorki za słownictwo)
#2560 |
Zakorzenienie
|
Elunka przecież Ci się to prawnie należy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Generalnie tak, pisałam ze szef jest spoko bo jest. Ale na takie sprawy dziwnie reaguje. Jak ja mam wolne ->biuro zamknięte -> mniej klientów->mniej kasy....rozumiecie?
#2562 |
Zakorzenienie
|
To tak chyba każdy szef reaguje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
ivona84 fajny weekend
![]() ![]() ![]() ![]() nicolaaa dobry wybór ![]() mistique współczuje Ci ze musisz w pracy siedziec jak źle sie czujesz. Ja niestety tez cos złapałam. Tż mowi ze to przez to ze sie w nocy odkrywam ![]() bambusiek super że chcecie wejsc na tyle szczytów ![]() ![]() ![]() JennyAniołek nie przejmuj sie sala a tez jeszcze nie mam zalatwionej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MiciaKicia jeśli ktoś sie kocha wiek nie ma znaczenia ![]() Ciagle ktos nowy sie dołacza i licze ze bedzie z krk a tu lipa ![]() ![]() ![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
A ja się właśnie dowiedziałam że szefostwo na wczasach i muszę telefonicznie załatwić wolne w piątek. A tak chciałam minę szefa zobaczyc
![]() ![]()
#2565 |
Wtajemniczenie
|
no jak na razie jesteśmy dwie
![]() ![]()
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elunka to Ty złośiwa troszkę jesteś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie tak troszkę
![]() ![]()
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W podróż poślubną też chcemy jechać w góry i tak nam przyszła ostatnio myśl o sesji poślubnej na szlaku ![]() Isabele - dziękuję za przepis ![]()
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Taak jak mialam 13 lat .. :P Wtedy mu powiedzialam,ze Go kocham choc go wogole nie znalam ale wystarczylo ze na niego spojrzalam i.. poczulam to
![]()
#2570 |
Rozeznanie
|
Mustique życzę szybkiego powrotu do zdrówka
![]() ![]() ivona84 gratuluję zrzuconego kg ![]() ![]() ![]() bambusiek ależ ja ci zazdroszczę, my z TŻ też kochamy góry i kiedyś mieliśmy sie wdrapać na Rysy ale że od jakiegoś czasu wakacje spędzamy nad morzem to nasza kondycja jest delikatnie mówiąc kiepska ![]() ![]() a więc życzę udanego wypoczynku i dobrej pogody ![]() JennyAniolek gratuluje zakupu autka ![]() a co do sukni koleżanki to bardzo ciekawa naprawdę jako całośc super się prezentuje. ja osobiscie chciałabym suknię w innym stylu mimo że fason dość oklepany ale mi się jakoś podoba - znalazłam kilka a te najbardziej mi się podobają ![]() cierpliwości co do sali - sama wiem że nie ma się co denrwować ![]() ![]() isabele ![]() ![]() ![]() MiciaKicia bardzo gratuluje związku tzn stażu ![]() ![]() No a ja złożyłam już CV jutro ciąg dalszy, a o 18 śmigam do fryzjera bo mam już tak długą grzywkę że muszę czesać ją na bok a wogóle to uwielbiam chodzić do fryzjera ![]() potem pojadę do koleżanki po sukienkę bo jak zwykle nie odbiera ale na szczescie to już ostatni raz jak mi coś poprawia ![]() A wogóle nie wiem czy Wam pisałam ale mama powiedziała że krawcowa która szyła mi sukienkę na studniówkę znów szyje w pobliskim mieście bo miała się przeprowadzić gdzies chyba koło Krakowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#2571 |
Zakorzenienie
|
tą trzecią suknie mam na kompie zapisaną w swoich typach :P
![]()
#2572 |
Rozeznanie
|
to mamy podobny gust
![]() mi się też bardzo podoba ta druga bo ma taki dekolt w serduszko tylko dół sukni dziwnie wygląda ciekawe jak to nażywo się prezentuje ale trzecia jest właśnie piękna ![]() znów mi sie troszkę nudzi to czegoś poszukam a sukienkę na wesele wkleję jutro bo wieczorkiem jadę do koleżanki ja odebrać wiec fotkę zrobię jutro i ją wkleję ![]()
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do sukni, to znalazłam na nowo założonym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357514 coś akurat dla siebie (chociaż to się okaże po przymiarce dopiero - czyli najwcześniej za rok) ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Wtajemniczenie
|
nicolaa koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki
![]() ![]() ![]() suknie są bardzo ładne ![]() MiciaKicia romantyczna miłość taka z dziecięcego podwórka ![]() ![]() Mi się bardzo spodobała suknia w załączniku.
![]() ![]() — Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, irytuje mnie jak oglądam kolekcje sukien, że najczęściej te modelki są bardzo chude i zwykle w dziwnych, nienaturalnych pozach z plecami w pałąk. A potem już suknia mi się przez to nie podoba
![]() Też tak to odbieracie?
#2576 |
Zakorzenienie
|
Isabele a nie wiesz co to za firma tej sukni - jest śliczna
![]() Bambusiek czasami faktycznie powyginane są te modelki jak jakieś kobiety gumy i moze wtedy suknia wiele traci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dlatego jak pójdę wybierać suknię to wiadomo że coś co może mi się nie podobać ale za to moze pięknie na mnie leżeć bo figury modleki to ja nie mam ![]() isabele piękna ta suknia ![]() bambusiek piękno tkwi w prostocie ![]() widzę że każda z nas ma inny ideał sukni - w końcu tyle idealnych sukni ile nas ![]() a suknię ślubną chcę wybrać koło marca - kwietnia 2010 - teraz to zbyt wcześnie w końcu jeszcze nadal się odchudzam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
ivona84 tak wiem jakiej firmy jest ta suknia
![]() ![]() ![]() nicolaaa im wcześniej sie za to zabierzesz tym lepiej. Moja koleżanka czekała na suknie z salonu Madonna 4 miesiące ![]()
#2580 |
Rozeznanie
|
isabele dlatego też myślę że marzec - kwiecien będzie ok bo dopiero we wrześniu ślubuję a poza tym u nas 14 lutego są targi ślubne więc po nich jak zbiore wszytskie kupony i zniżki zabiorę się za wybór sukni
![]() ale dziękuję za radę ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.