Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 09:28   #2551
o87
Raczkowanie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Ja właśnie wróciłam z gór... Mój TŻ wybrał się z mężęm mojej kuzynki na Rysy i... przed łańcuchami zawrócili bo było tyle ludzi że trzeba było czekać prawie 2h żeby w ogóle dotknąć się łańcuchów a oni nie chcieli wracać po ciemku bo nie byliśmy w samym Zakopcu tylko w takiej małej wsi 90 km od Zakopca...

Ładną tutaj wystawkę zrobiłyście z pierścionkami

No i widzę, że własne mieszkanie po ślubie to też mega problem... To jest mega chore co to się dzieje z tymi mieszkaniami... Nie ma to jak na początek małżeństwa wpakować się w kredyty na 20 lat... Ale mam nadzieję że w końcu każda z dziewczyn dorbi się swoich czterech kątów
o87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:38   #2552
JennyAniolek
Zakorzenienie

niunia32 - nasz zespół to Impuls => http://www.impuls.rybnik.pl/

ma.ko, Stysik - udanych wakacji

nicolaaa - nie smuć się napewno znajdziesz staż lub pracę, głowa do góry! ... Gratuluję znalezienia zespołu i dobrze, że jednak zdecydowałaś sie na urlop.

hecate5 - podoba mi się druga sala => http://www.margerita.pl/index2.html

tinussia90 - Malediwy ? oj nie wiem, znalazłam go gdzieś na necie i mi się spodobał A Malediwy już mi przechodzą, w Polsce niestety ceny tej wycieczki są kosmiczne... Śliczny masz pierścionek

XxXJuSstiii - jak nogi bolą to widać, że wesele się udało :p A gdzie to byliście ?

isabele - również przyłączam się do prośby, podaj przepis

MiciaKicia - Witaj

ivona84 - miałaś fajny i aktywny weekend - nam jak się uda to może na następny weekend pojedziemy nad jeziorko z plażą ... również śliczny masz pierścionek

Mustique - wracaj szybko do zdrowia

bambusiek - aktywny wypoczynek się szykuje

---

Witajcie po weekendzie
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje. Kupiliśmy BMW 316 (na dole fotka jaką udało mi się znaleźć na necie). Dziś wieczorem TŻ odwozi auto do mechanika na przegląd i zobaczymy co będzie do wymiany... Weekend udany, w sobotę zajęliśmy się porządkowaniem autka, a wczoraj byłam na ślubie u koleżanki - piękną miała suknię (znalazłam link, miała dokładnie taką suknię i welon => http://sarah.com.pl/foto/galeria.php?id_kat=8&id=2819 ) a popołudniu na grillu u znajomych, mają ślicznego labladora ... Z mniej przyjemnych rzeczy- w piątek nic nie załatwiliśmy, nowej daty nie ma i nie umiemy dojść do porozumienia w sprawie sali, a przez to wszystko odechciewa mi się robić wesele ... Życzę Wam miłego dnia, bo narazie zmykam na miasto pozałatwiać kilka spraw, w tym min. wizyta w ZUS-ie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 702273235_4.jpg (95,3 KB, 13 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-08-10 o 09:41
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:48   #2553
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Jenny - śliczna ta suknia - welon już mi tak nie podchodzi, ale ciekawy I weekend też miałaś wypełniony Labradory są urocze
Samochód - świetny Mam nadzieję, ze TŻ da Ci pojeździć tym cudem
Nie martw się, że nie udało się ustalić daty - wszystko w swoim czasie i nerwy nie są tu konieczne
I dzięki za przypomnienie, że też muszę się wybrać do ZUSu, bo od pół roku nie mam wcale składek na funduszu

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:19   #2554
isabele
Wtajemniczenie

ivona84 mój kolega tez ma ten sam problem, tylko z drugim filarem Od początku tego roku nie ma składek na koncie Gratuluje utraty wagi. Są efekty po a6w. Może i ja się skuszę A w siatkówkę widzę, że się bardzo angażowałaś, że aż siniaków się dorobiłaś

JennyAniolek auto cudo dokładnie takie o jakim marzymy z TŻ. Ale my jeszcze tak pewnie z kilka miesięcy będziemy musieli na nie zbierać. Zespołu posłucham sobie jak wrócę do domu, bo teraz w pracy siedzę koleżanką miała śliczną sukienkę, ja co prawda na nią bym się nie zdecydowała, bo widzę siebie w całkiem innej

o87 właśnie koleżanka z pracy wróciła z urlopu i tez była w Zakopanem. Strasznie narzeka na tłum ludzi. Wszędzie, na szlakach, na Krupówkach, w sklepie Ale ja i tak bym chciała pojechać i pójść na jakiś szlak Wypoczęta po urlopie??

bambusiek super sobie trasy zaplanowaliście I na pewno 10 dni wystarczy, o ile wcześnie będziecie wstawać i wychodzić w te góry. I jak najmniejszego tłoku Wam życzę na szlakach Po powrocie czekam na zdjęcia

honolinka weekend tak jak u Ciebie W domku, przy pisaniu pracy mgr i dogłębnym sprzątaniu bo za 2 i pół tygodnia przyjeżdża cała TŻ rodzinka, no i chce żeby było czysto

Mustique nie daj się temu choróbsku!!!

przepis na placuszki z ricottą znajdziecie tutaj http://zpierwszegotloczenia.pl/przep...i-z-twarogiem/

P.S. znacie jakiś sposób na poniedziałkowego lenia w pracy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:22   #2555
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
P.S. znacie jakiś sposób na poniedziałkowego lenia w pracy
za dobrze by było jakby był na to sposób ja to zawsze sobie wmawiam że muszę przetrzymać a za parę godzin będę po pracy...

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:30   #2556
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, że mnie tak ciepło przyjęłyście
Mieszkam w Żorach a sala jest w Jankowicach. To była pierwsza sala do której pojechaliśmy i od razu wybór padł właśnie na nią. Mieli tak dobrą ofertę, że lepszej jak dla nas chyba by nie było no i najbliżej
Co byście chciały o mnie wiedzieć.. Monika, lat 19 :P Wiem wiem.. mało.. Ale za 2 lata ślub to bede mieć 21 ;P a z moim Skarbem też już kawał czasu przeżyłam.. (jak widać w podpisie) Dzieciaczków nie mam, dopiero po ślubie planujemy hihi maturka zdana, pozniej studium a moze w przyszlym roku studia
A reszta o mojej skromnej osobiue pewnie juz wyjdzie "w praniu", ze tak powiem.
POzdrawiam Was gorąco

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:40   #2557
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

MiciaKicia to Ty się poznałaś z TŻ jak miałaś 13 lat? A on ile ma?

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 10:44   #2558
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Wiecie co chyba muszę sprostować, bo wychodzę na jakąś sportsmenkę - siniaki wyszły na rękach, bo tak naprawdę to ja strasznie delikatna kobieta jestem - wystarczy niewielkie uderzenie, a ja zaraz mam siniaka A do siatki im osoby brakowało i mnie wyciągnął

Isabele dzięki za przepis na te placuszki - trzeba by wypróbować
A sposób na poniedziałkowego lenia - siedzenie na wizażu I wiadomość od szefa, że piątek jest wolny To za 15.

MiciaKicia gratuluję stażu - imponujący jak na Twój młody wiek

64 => 55
Stary 2009-08-10, 10:46   #2559
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

ivona84 ja też biorę piątek wolny za 15ego. Mój szef jeszcze nie wie, nie spodoba mu się to, a ja na to leję (sorki za słownictwo)

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-10, 10:51   #2560
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka przecież Ci się to prawnie należy

64 => 55
Stary 2009-08-10, 10:56   #2561
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Generalnie tak, pisałam ze szef jest spoko bo jest. Ale na takie sprawy dziwnie reaguje. Jak ja mam wolne ->biuro zamknięte -> mniej klientów->mniej kasy....rozumiecie?

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 11:00   #2562
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

To tak chyba każdy szef reaguje

64 => 55
Stary 2009-08-10, 11:07   #2563
hecate5
Raczkowanie

ivona84 fajny weekend zazdroszcze Ci ale rzeczywiscie szkoda ze nie mogłas wejsc do wody. No i siatkóweczka uwielbiam tą grę. A pierścionek cudo

nicolaaa dobry wybór i czekamy na sukieneczki

mistique
współczuje Ci ze musisz w pracy siedziec jak źle sie czujesz. Ja niestety tez cos złapałam. Tż mowi ze to przez to ze sie w nocy odkrywam

bambusiek super że chcecie wejsc na tyle szczytów ehh ja tez chce w góry ale jak tylko pojade to pierwsza rzecz jaką zrobie to wyjade na Kasprowy

JennyAniołek nie przejmuj sie sala a tez jeszcze nie mam zalatwionej na pewno niedługo wszystko załatwisz. A auto bardzo fajne Labradorki sa fajne ale ja wole goldeny kupiłabym sobie teraz ale nie wiem gdzie bedziemy mieszkac po ślubie czy w krk czy wyjedziemy gdzieś indziej ( licze ze dostane prace w Norwegii) wiec poczekam az sie wsio wyjaśni po studiach i wtedy A co do sukienki to ładna ale welon mi sie nie podoba

MiciaKicia jeśli ktoś sie kocha wiek nie ma znaczenia jeszcze raz witamy

Ciagle ktos nowy sie dołacza i licze ze bedzie z krk a tu lipa ze ślaska jest duzo z kielc kilka a z krk niedobrze
Stary 2009-08-10, 11:18   #2564
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A ja się właśnie dowiedziałam że szefostwo na wczasach i muszę telefonicznie załatwić wolne w piątek. A tak chciałam minę szefa zobaczyc

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-10, 11:20   #2565
isabele
Wtajemniczenie

no jak na razie jesteśmy dwie. Ale na początku przyszłego roku, a na pewno już od marca 2010 chcę się przenieść do Warszawy. Trzymać kciuki, żeby się wszystko udało i żeby plany się zrealizowały. bo jak na razie to wszystko mi mówi, żebyśmy zostali tu w Krk

17.09.2011

Jonathan Carroll

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 11:23   #2566
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
no jak na razie jesteśmy dwie. Ale na początku przyszłego roku, a na pewno już od marca 2010 chcę się przenieść do Warszawy. Trzymać kciuki, żeby się wszystko udało i żeby plany się zrealizowały. bo jak na razie to wszystko mi mówi, żebyśmy zostali tu w Krk
Isabele - trzymam

Elunka to Ty złośiwa troszkę jesteś Na takie stresy narażać szefostwo

64 => 55
Stary 2009-08-10, 11:30   #2567
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka to Ty złośiwa troszkę jesteś Na takie stresy narażać szefostwo
Wcale nie tak troszkę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-10, 11:32   #2568
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusiek super sobie trasy zaplanowaliście I na pewno 10 dni wystarczy, o ile wcześnie będziecie wstawać i wychodzić w te góry. I jak najmniejszego tłoku Wam życzę na szlakach Po powrocie czekam na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek;13663958[B
bambusiek [/B]- aktywny wypoczynek się szykuje
Nasze wypady w góry ( teraz to będzie już 6 raz) są zwykle aktywne. Od rana do zmroku chodzimy, żeby przejść jak najwięcej. Co do szlaków to najbardziej boję się Orlej Perci, chociaż teoretycznie w Tatrach słowackich były podobne sytuacje. Miała któraś z Was może przyjemność tam być? Jedziemy we wrześniu, to może będzie mniej ludzi, bo koleżanka mi opowiadała jak w sierpniu wchodziła na Giewont i czekała prawie 3 godziny na upłynnienie ruchu na szlaku

W podróż poślubną też chcemy jechać w góry i tak nam przyszła ostatnio myśl o sesji poślubnej na szlaku Ciekawie by to wyglądało... Ale logistycznie dość ciężka inicjatywa...

Isabele - dziękuję za przepis
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 11:45   #2569
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
MiciaKicia to Ty się poznałaś z TŻ jak miałaś 13 lat? A on ile ma?
Taak jak mialam 13 lat .. :P Wtedy mu powiedzialam,ze Go kocham choc go wogole nie znalam ale wystarczylo ze na niego spojrzalam i.. poczulam to On ma 21

Stary 2009-08-10, 12:29   #2570
nicolaaa
Rozeznanie

Mustique życzę szybkiego powrotu do zdrówka od razu leć do lekarza po L4 i kuruj się

ivona84 gratuluję zrzuconego kg - ja to nawet jednego kilograma nie mogę zrzucić a tu jeszcze w sobote wesele potem urlopik to już wogóle wrócę z 3kg do przodu conajmniej ale mimo tego nie obzeram się bo potem jeszcze trudniej będzie zrzucić i cwiczen tez nie bede przerywać

bambusiek ależ ja ci zazdroszczę, my z TŻ też kochamy góry i kiedyś mieliśmy sie wdrapać na Rysy ale że od jakiegoś czasu wakacje spędzamy nad morzem to nasza kondycja jest delikatnie mówiąc kiepska . a ile płacicie za nocleg? i jak coś to podałabyś namiary bo może z TŻ byśmy się wybrali właśnie w Tatry tylko nie w sezonie
a więc życzę udanego wypoczynku i dobrej pogody

JennyAniolek gratuluje zakupu autka
a co do sukni koleżanki to bardzo ciekawa naprawdę jako całośc super się prezentuje. ja osobiscie chciałabym suknię w innym stylu mimo że fason dość oklepany ale mi się jakoś podoba - znalazłam kilka a te najbardziej mi się podobają

cierpliwości co do sali - sama wiem że nie ma się co denrwować , ja się denerwuję na brak pracy a ty na brak sali ale my tu po to jesteśmy żeby Cię wspierać tak więc spokojnie poczekaj, poogladajcie jeszcze coś nowego, przemyślcie i wtedy wybierzcie

isabele

MiciaKicia bardzo gratuluje związku tzn stażu a za dwa lata to chyba bardzo dobry czas na ślub i serdecznie gratuluję

No a ja złożyłam już CV jutro ciąg dalszy, a o 18 śmigam do fryzjera bo mam już tak długą grzywkę że muszę czesać ją na bok a wogóle to uwielbiam chodzić do fryzjera ,
potem pojadę do koleżanki po sukienkę bo jak zwykle nie odbiera ale na szczescie to już ostatni raz jak mi coś poprawia

A wogóle nie wiem czy Wam pisałam ale mama powiedziała że krawcowa która szyła mi sukienkę na studniówkę znów szyje w pobliskim mieście bo miała się przeprowadzić gdzies chyba koło Krakowa Więc musi się dowiedzieć bo tak wspaniale uszyła mi sukienkę i od razu rozumiała o co mi chodzi nie to co moje koleżanka któa kompletnie mnie czasem nie rozumiała Muszę się dowiedzieć bo wtedy jadę tylko do niej bo to naprawdę jest profesjonalna krawcowa i też ceny ma bardzo rozsądne Mam nadzieję że to prawda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1wizaz.jpg (40,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9wizaz.jpg (24,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13wizaz.jpg (38,7 KB, 23 załadowań)

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 12:37   #2571
MiciaKicia
Zakorzenienie

tą trzecią suknie mam na kompie zapisaną w swoich typach :P

Stary 2009-08-10, 12:49   #2572
nicolaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
tą trzecią suknie mam na kompie zapisaną w swoich typach :P
to mamy podobny gust
mi się też bardzo podoba ta druga bo ma taki dekolt w serduszko tylko dół sukni dziwnie wygląda ciekawe jak to nażywo się prezentuje ale trzecia jest właśnie piękna
znów mi sie troszkę nudzi to czegoś poszukam

a sukienkę na wesele wkleję jutro bo wieczorkiem jadę do koleżanki ja odebrać wiec fotkę zrobię jutro i ją wkleję

Stary 2009-08-10, 12:57   #2573
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
bambusiek ależ ja ci zazdroszczę, my z TŻ też kochamy góry i kiedyś mieliśmy sie wdrapać na Rysy ale że od jakiegoś czasu wakacje spędzamy nad morzem to nasza kondycja jest delikatnie mówiąc kiepska . a ile płacicie za nocleg? i jak coś to podałabyś namiary bo może z TŻ byśmy się wybrali właśnie w Tatry tylko nie w sezonie a więc życzę udanego wypoczynku i dobrej pogody
Mogę Ci podać namiary, tyle, że sama nie wiem jak tam na pewno jest, bo do Zakopanego jedziemy w tym roku na dłużej pierwszy raz. Płacimy 30-35 zł (zapomniałam na ile się umówiłyśmy). Na zdjęciach wygląda przyzwoicie, a szukaliśmy po cenie i lokalizacji do wyjścia na szlaki. Dostałam bardzo ładne dofinansowanie wakacyjne w pracy, więc stawiam wszystkie noclegi, ale nie czarujmy się, często się na nich ostro przepłaca A ja - oszczędna poznańska pyra

A co do sukni, to znalazłam na nowo założonym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357514 coś akurat dla siebie (chociaż to się okaże po przymiarce dopiero - czyli najwcześniej za rok) Na dodatek siedzibę mają w Poznaniu, a to godzinka pociągiem.
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02
Stary 2009-08-10, 12:58   #2574
isabele
Wtajemniczenie

nicolaa koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki chyba najwięcej przejść miałaś z jej zakupem A Ty już widzę suknie ślubne przeglądasz, już za rok ślubujesz już wiesz kiedy idziesz na pierwsze przymiarki??
suknie są bardzo ładne ale nie w moim stylu. Taka zaufana krawcowa to skarb. Mam nadzieje, ze przeprowadziła się niedaleko??

MiciaKicia romantyczna miłość taka z dziecięcego podwórka Rzadko sie zdarza

Mi się bardzo spodobała suknia w załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg genova_1.jpg (14,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg genova.jpg (13,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg genova_2.jpg (11,5 KB, 11 załadowań)

17.09.2011

Jonathan Carroll

Edytowane przez isabele
Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02
Stary 2009-08-10, 13:07   #2575
bambusiek
Zakorzenienie

Wiecie co, irytuje mnie jak oglądam kolekcje sukien, że najczęściej te modelki są bardzo chude i zwykle w dziwnych, nienaturalnych pozach z plecami w pałąk. A potem już suknia mi się przez to nie podoba

Też tak to odbieracie?
G. 9.1O.18
Stary 2009-08-10, 13:14   #2576
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele a nie wiesz co to za firma tej sukni - jest śliczna

Bambusiek czasami faktycznie powyginane są te modelki jak jakieś kobiety gumy i moze wtedy suknia wiele traci Ale ja zbyt mało sukienek jeszcze obejrzałam

64 => 55
Stary 2009-08-10, 13:18   #2577
nicolaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wiecie co, irytuje mnie jak oglądam kolekcje sukien, że najczęściej te modelki są bardzo chude i zwykle w dziwnych, nienaturalnych pozach z plecami w pałąk. A potem już suknia mi się przez to nie podoba

Też tak to odbieracie?

dlatego jak pójdę wybierać suknię to wiadomo że coś co może mi się nie podobać ale za to moze pięknie na mnie leżeć bo figury modleki to ja nie mam

isabele piękna ta suknia

bambusiek piękno tkwi w prostocie

widzę że każda z nas ma inny ideał sukni - w końcu tyle idealnych sukni ile nas

a suknię ślubną chcę wybrać koło marca - kwietnia 2010 - teraz to zbyt wcześnie w końcu jeszcze nadal się odchudzam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 13:25   #2578
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

MiciaKicia romantyczna miłość taka z dziecięcego podwórka Rzadko sie zdarza
o tak.. zdarza sie baaardzo rzadko az czasem mysle, ze to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe i zeby ten slub sie udal ojoj Musze to sobie (w sensie., takie myslenie) predko wybić z głowy

Stary 2009-08-10, 13:27   #2579
isabele
Wtajemniczenie

ivona84 tak wiem jakiej firmy jest ta suknia To suknia z Madonny, Pronovias, suknia jest z kolekcji 2010. interesują mnie suknie z tej kolekcji, bo najprawdopodobniej będę czekać na ich wyprzedaż, żeby kupić swoją Najbrdziej przeraża mnie tylko jej cena

nicolaaa im wcześniej sie za to zabierzesz tym lepiej. Moja koleżanka czekała na suknie z salonu Madonna 4 miesiące

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-08-10, 13:34   #2580
nicolaaa
Rozeznanie

isabele dlatego też myślę że marzec - kwiecien będzie ok bo dopiero we wrześniu ślubuję a poza tym u nas 14 lutego są targi ślubne więc po nich jak zbiore wszytskie kupony i zniżki zabiorę się za wybór sukni
ale dziękuję za radę więc chyba w lutym zacznę szukać mojej wymarzonej sukni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości