|
|
#2551 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
Cytat:
.pocz ekamy zobaczymyI kochana lepiej kup worek treningowy bo widzę,że humorek na serio pod kreską...A przecież wyżyć się trzeba...A może to zmiana humoru na okres .Jakby co to pomogę opiep...no upominać niezdyscyplinowane forumowiczkiPozdrawiam ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Wiec pominęłaś białe tabletki.Teraz bierzesz blister do końca i krwawienie powinno pojawić się na białych tabletkach.Także idziesz według schematu.Mam nadzieje,że już wszystko jasne?? ![]() Pozdrawiam |
||
|
|
|
#2552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj zaczne 4 opakowanie. Cytat:
![]() Ale oczywiscie przy moim szczesciu zaczelo sie jak wracalam nad ranem autobusem do domu A brzuch zaczął boleć znowu... Cytat:
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
[quote=eyo;12641218]dziwne akcje mogą występować w peirwszych 3... ale miesiacach nei dniach ;D po 3 dniach to raczej nic nie zauważysz.
nie mowie ze ja takie cos mam ale kolezanka miala i nawt gin. jej pow.ze moze tak byc ja jak narazie czuje sie dobrze po tabsach tylko ze teraz nie moge nawet okreslic zadnych skutkow ubocznych bo chora jestem ;((( kurde wakacje zaraz bd a ja chora o lolek
|
|
|
|
#2554 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam takie pytanie? te tabletki bierze sie bez przerwy tak? czyli 24+4 i znow zaczyna sie nastepne tak?
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ja po pierwszym opakowaniu mialam raczej takie plamienie a nie oks trwalo to z 2 dni czy wszystko jest dobrze? |
|
|
|
#2555 |
|
Przyczajenie
|
hej ,
mam pytanie odnośnie zmiany godziny brania tabletki? w ulotce nic nie wyczytalam na ten temat . kończę pierwsze opakowanie (godzine ustalona mialam na 21) , czy z nowym blistrem moge zaczac brac np . o 8 rano ? czy to bedzie mialo jakis negatywny wplyw na dzialanie anty.? |
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli np dzisiaj wez o 21 a jutro o 8.
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Marwari a przypomnij mi na której placebo zalała cię krwawica
.I jak tam humorek?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sensu liczyc tych dwóch wczorajszych kropelek, czyli wychodzi że między 4 placebo a pierwszą różową a po pierwszym chyba bylo na 3 placebo ![]() Oj powiem Wam ze humor straszny... Fakt ze jestem po 3 zarwanych nocach, najgorszy egzamin przede mna wiec to tez robi swoje ![]() Ogólnie nastrój depresyjno-morderczy;/
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Trzymam kciuki...za pomyślny wynik egzaminu
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() egzamin pisemny wiec ciezko http://www.prawokonstytucyjne.wpia.u...zubik_duze.jpg - sprawca mej niedoli...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny...biore 2 opakowanie tabletek Yaz...i zastanawiam sie czy nie bedzie szkodliwe i niebezpieczne chodzenie na solarium podczas przyjmowania tabletek prosiała bym o pomoc...
:rolley es:
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzyj wątek to się dowiesz.
|
#2564 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, zauważyłam ostatnio u siebie pieczenie w oklicach wejścia do pochwy czy też miałyście coś takiego? musze zaznaczyć, że nie mam żadnych upławów, a niedawno leczyłam się na infekcje dróg moczowych.... czy to może być związane z yazem???
nie wiem co robić ![]() ![]()
|
|
|
|
#2565 |
|
BAN stały
|
przestępstwo - leki poza obrotem aptecznym
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-06-08 o 19:05 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj przyjmę 3 talbetke placebo pierwszego blistra okresu jeszcze nie widać, ale brzuch zaczyna mnie pobolewać. Sadze ze jeszcze troche i go dostane ![]() Z objawow jakie miałam to bardzo mnie bolały piersi, BRAK APETYTU ale to strasznie, skóra mi sie na twarzy wususza, ale da sie nad tym zapanować. Poza tym to wszystko ok. Nie mam wiekszysz przeciwskazań. Żadnych dziwnych humorów... no moze poza szczęsciem, radościa z życia i ogólnym zadowoleniem. A to jest bardzo pozytywne ![]() ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
ja chodze na solarium od poczatku brania yaz powiedzmy ze raz w tygodniu na 15 minut i nic sie nie dzieje zadnych plan ani przebarwien.
|
|
|
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dostałam jakichś białych plamek...zapewne przebarwienia...ale tylko na brzuchu.Także musisz wypróbować .Życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mialam podobnie bolala mnie czesto glowa(praktycznie codziennie) ale mi sie wydaje ze to od tej zmiennej pogody bo raz pada a raz swieci slonce i w sumie duzo osob w moim otoczeniu narzekalo na bol glowy wiec napewno to nie przez tabsy ![]() a co do apetytu to wlasnie tez tak mam ;/ i bardzo sie martwie bo zaczynam coraz mnie wazyc ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Przyczajenie
|
Z tym solarium to chyba indywidualana sprawa, jak pójdę to wam powiem czy mi coś wyskoczyło.
Wczoraj trzecia placebo a dziś plamienia i lekkie skurcze brzucha .Pozdrawiam wszystkie początkujące i weteranki YAZowiczki Marwari nie daj się handrze będzie dobrze
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj sie lało a dzisiaj już tylko kapie
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. dziewczyny ja już się załamuję- jestem na 5. opakowaniu a apetyt mam OGROMNY, wcześniej też mi dopisywał, ale nie aż tak ![]() jem, jem, a w żołądku czuję pustkę ![]() echh... jak tak będzie dalej, to ja nie wiem
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ale nie wiem czy przypisać to Yazowi...bo niegdyś też tak miałam.A gdyby to była wina tabletek to albo miałabym apetyt albo nie. Mam tylko to szczęście,że kompletnie nie odbija się to na mojej figurze heh. A u Ciebie jak z tym jest?5 opakowań to kupa czasu
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2577 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak Dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zacznij jeść regularnie i stałe porcje... żoładek sie przyzwyczai. Ja to tam chciałabym wkoncu zacząć jeść bo ileż mozną życ czasami tylko na sniadaniu, a głodu nie czuje :/ to nie wpycham w siebie na siłe... :/
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie
Ja tak czekałam jak głupia, doczekałam się, ale plamienia mam do tej pory :P Niewielkie to, ale upierdliwe.. Marwari.. To ja tu widzę koleżankę po fachu! I też będe kąsać.. Bo konstytucyjne 30 czerwca :P
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

( a przy poprzedniej przerwie nie bolał
)