![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
mag kurcze, fajcie masz ze masz liste przyjetych z nazwiskami. Mozesz sobie ich wlasnie poszukac,
u mnie byla rejestracja elektroniczna i kazdy przy niej dostal osobisty numer i wlasnie te numery tylko sa na listach przyjetych ![]() zupelnie nie mam pojecia kto bedzie ze mna w grupie... same nowe twarze ![]() ![]() lim ja dzis po pracy lece na zakupy, musze ugotowac na sobote i niedziele obiad, zebym miala co jesc na wykladach ![]() musze kupic zeszyty, porobic porzadek ze starymi notatkami. a jutro 5.40 pobodka ![]() i tak jestem zła, bo zajecia mam do 20.40 a ostatni pociag o 19.30 ![]() ok spijam kawulce i zjadam ciastak - Brat kupil do kawki.
![]() |
#2552 | |
Zakręcony Chochlik
|
Na zakupach z mama w CK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.santos.com.pl/Nike_Buty_D...wosc-9754.html 2gie podobne bardzo do tych, ale damskie ![]() http://www.santos.com.pl/Nike_Buty_M...wosc-8734.html Cytat:
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-09-26 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Tri- widzę, że na prawdę zaszalałaś zakupowo
![]() ![]() Jeśli chodzi o Mr Szefa to uparcie powtarzam, że nie chodzi o to co powiedział, ale jak. Oczywiście ma prawo zmienić decyzję i chociaż przeszczęśliwa z tego powodu nie jestem to ok, rozumiem. Natomiast zrobił to w bardzo niefajny sposób. Z resztą ten kurs to tylko wierzchołek góry lodowej, bo później ścieliśmy się o rzeczy dużo bardziej istotne. A argumenty, które usłyszałyśmy były bardzo nie fair. No ale... Never mind... Ostatecznie każdy może mieć gorszy dzień i każdemu zdarzy się czasem powiedzieć kilka słów za dużo. Jestem ostatnią, która mogłaby rzucić kamieniem ![]() Grunt, że jest już w porządku ![]() ![]() ![]() Szkoda, że jesteś w domku, bo planowałam Cię jutro wyciągnąć na jakąś kawencję. Jakoś nie po drodze ostatnio mamy. Freddy- trzymaj się dzielnie w tej szkole ![]() Maraton był bardzo fajny, chociaż muszę powiedzieć, że ten nowy film 'Przerwane objęcia' jest jak na Almodovara bardzo cienki ![]() Teraz siedzę i mam dylemat moralny co powinnam założyć, bo dziś wieczorkiem idę z laskami ze studiów do klubu i jak zwykle w takich sytuacjach nie mam się w co ubrać ![]() ![]() Buziaki, dziewczyny ![]() ![]()
#2554 |
Zakręcony Chochlik
|
Heh przypomnialas mi ze mialam Wam terminy moich zjazdow podac
![]() Zjazd I 9, 10, 11 X 2009 Zjazd II 23, 24, 25 X 2009 Zjazd III 13, 14, 15 XI 2009 Zjazd IV 27, 28, 29 XI 2009 Zjazd V 11, 12, 13, XII 2009 Zjazd VI 8, 09, 10 I 2010 Zjazd VII 22, 23,24 I, 2010 Zjazd VIII 29, 30, 31 I 2010 i dodatkowo jestem zajeta we wtorki i czwartki(nie moj wymarzony termin, ale przeboleje to) od 19.30-21.00 - English ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- TŻ juz jest zly ![]() ![]() Tak sobie mysle ze chyba jednak mi sie baba przyda zamiast faceta. Ona przynajmniej zrozumie moje potrzeby ubraniowe ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-09-26 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Żeby wątek nie umarł napiszę posta ![]() Lim zazdroszczę że jednak dziewczęta z roku skłonne są po tych wspólnych studiach się spotkać,bo u mnie to jakaś tragedia jest :/ już na 3 roku był ból by nawet razem okienko przeczekać gdzieś na mieście.. Dziewczyny,Wy też taką tragedię towarzyską miałyście poza uczelnią? ![]() Freddy nie martw się ![]() ![]() ![]() A gdzie reszta Pań? ![]() ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy
![]() Tri- postrasz TŻ, że jak będzie dalej marudził wyślesz go na jakiś mały shopping ze mną. Możesz mi wierzyć, że jak zobaczy MOJE potrzeby zakupowe zacznie Cię na rękach nosić ![]() Asiaczku- ja miałam szczęście trafić na studiach na bardzo fajnych osób z którymi nie chciałabym tracić kontaktu po ich zakończeniu. Dlatego staramy się w miarę możliwości spotykać w miarę regularnie, co jak wiadomo nie zawsze wychodzi- ten okropny brak czasu ![]() No ale na razie dajemy radę... Wczorajszy wieczór udał się super ekstra! Już dawno się tak dobrze nie bawiłam, a do domu wracałam jeszcze większą sinusoidą niż po pamiętnym wieczorze z Tri, Copy i Muiee ![]() Wstałam dopiero przed chwilą. Po raz pierwszy od x czasu mogę powiedzieć, że jestem na prawdę wyspana ![]() ![]()
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz po pierwszym zjeździe
![]() Musze Wam powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona z wyboru kierunku i szkoly. Raz ze politechnika praktykuje bardzo fajnym ulozeniem planu. Otoz pierwszy raz sie z tym spotykam.... ze na zaocznych mam plan stały ![]() Co 2 tygodnie bede miala te same zajecia. fakt ze w sobote trwa to za długo bo az do 20.40. Ale plus jest taki ze wyklady trwaja max do 3 godzin a nie do 6 jak mialam poprzednio i cwiczenia rowniez sa krotkie i sa regularbnie co 2 tygodnie co nie grozi zapomnieniem. poprzednio mialam np. matme w pazdzierniku i nastepne np. w styczniu ![]() Tazke fajnie. no i kazdy wyklad trwa 45 minut i jest przerwa 10 minut i pozniej znow 45 minut i tak w kolko. No mowie Wam super ![]() Co do ludzi... Spotkalam kolezanka z liceum ![]() ![]() Na 8 przedmiotow, 3 przedmioty mam z takim przegietym gosciem ![]() Ja szybko mowie, ale on ??? Masakra! zeszyty mam puste, bo nie ma zadnych szans zeby cos napisac, a pisac co 10 slowo to wyjdzie niezły przypał. Przez pierwszą godzine pękaliśmy ze smiechu... ![]() Tazke dziewczynki bylo fajnie. mam nadzieje, ze na zaliczeniach nie bedzie tragedii. Ok zmykam jesc ciasto ![]()
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-09-28 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Wtajemniczenie
|
ok... odnalazlam tajle na NK, co nie bylo latwe bo zapomnialam jak ma na imie
![]() ![]() Tazke juz do niej pisze ze ma konkretny opierdziel za ? opierdzielanie sie ![]() tri wow... 700 na buty - juz widze jakby mnie Tzet powiesił - prawdopodobnie - na tych sznorowkach od nowych butow ![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
O rany, ale jestem zła. Jestem chora, z nosa mi leci jak z kranu, jutro przenoszę komputer do nowego mieszkania i nie bede miała tam narazie netu, a planu jak nie było tak nie ma!
![]() ![]() ![]() Wyżalić się musiałam, ostatnimi czasu na nic nie mam siły i czasu;/
#2560 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lim, Copy - czwartek mi pasuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Troche sie nie odzywalam bo mialam awarie internetu od piatku ![]() ![]()
#2562 |
Zakorzenienie
|
Tri- tylko nie czwartek! Nie było żadnego odzewu od Was, więc już się na czwartek umówiłam...
Mogę w weekend, ewentualnie w piątek. Przy okazji... Jeśli będzie Wam się chciało pofatygować na Pragę poznałam ostatnio bardzo klimatyczny lokal ![]() ![]() Freddy- cieszę się, że szkoła tak miło się zapowiada ![]() Mag- zdrowiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj na rowerze i strasznie się wymarzłam, a teraz czuję się bardzo niewyraźnie ![]() ![]() A na koniec kolejny odcinek z cyklu 'rozmowy w biurze' . Ostatnio zaczęliśmy zarządzać kolejną wspólnotą, tym razem przy ulicy Andriollego. Dzisiaj jeden z administratorów, który akurat wpadł do biura zaczął się zastanawiać: -Limonka, kim był w ogóle Andriolli? Oczywiście zaraz gościa wygooglaliśmy, ale zaczęliśmy się zastanawiać na czyją cześć zostały nazwane inne ulice, przy których 'mamy' wspólnoty. Szukaliśmy kolejno kim był Kocjan, Korsak... Nagle jeden z chłopaczków, który słuchał naszej rozmowy: - Ej! A ciekawe kim była MARSZAŁKOWSKA! ![]() ![]()
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis miałam wolne a jutro znow do pracy... jak sobie policzylam godziny to wyrobilam prawie caly etat we wrzesniu. O tyle dobrze ze sie odkuje finansowo troche, bo mialam ostatnio spore wydatki ![]() ![]()
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Pragę Północ, konkretnie ulicę Wileńską. A dokładnie to ten lokal: http://www.sensnonsensu.pl/
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life Edytowane przez Copykat Czas edycji: 2009-09-28 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakręcony Chochlik
|
Tylko nie praga polnoc
![]() ![]() ![]() ![]()
#2567 |
Zakorzenienie
|
Tri- bez przesady... O Pradze krążą legendy, ale ja na przykład już tyle razy wracałam stamtąd późną nocą i jestem cała i zdrowa
![]() Z resztą nie namawiam... W zasadzie jest mi wsio ryba gdzie się umówimy. Grunt,że w końcu się spotkamy ![]()
#2568 |
Zakręcony Chochlik
|
Lim nawet TŻ prosil by nie byla to praga. My juz od znajomych sporo slyszelismy, takze ja nie chce by nam sie cos stalo. To moze do knajpki na Polu Mokotowskim lub przy Moście Poniatowskiego?
![]()
#2569 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Troche mam zaległości. Czy byłas jakaś afera albo coś podobnego kiedy mnie nie było? ![]() Tańczyć mi się chce ![]()
![]() |
#2570 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Procz tego mam taka depreche ze siedze w pracy strasznie długo. Nie chce mi sie zupelnie z domu wychodzic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2571 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() W piątek niestety nie mogę, bo pracuję do 20.00. Tri właśnie, co z tym angielskim? Dlaczego tak się martwisz? Bedzie dobrze! Języka trzeba się uczyć. Bardzo dobrze zrobiłas zapisując sie ![]()
![]() |
#2572 |
Wtajemniczenie
|
muiee witaj
![]() Swoja droga chyba princeska tez dzis konczy swoje wakacje ![]() Fajnie sie macie z tymi spotkaniami ![]() ![]() ![]() Wczoraj dzwonila do mnie kolezanka z licencjatu, kilka osob mialo wczoraj obrony i dowiedzialam sie, ze 10 osob mojej 50 os grupy powtarza rok ![]() No coz szkoda, ze na 3 roku takie problemy robia wykladowcy. Ja dzis sama w pracy... zimno mam, zasypiam i w ogole nudy...
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-09-30 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
freddy nie myślałam, że moge mieć dośc opowiadania jak było
![]() ![]() Ogólnie bardzo fajnie, lepszych wakacji to ja nigdy nie miałam ![]() ![]() Tak princeska ma dzisiaj powrót. Pewnei też wielki żal ![]() 10 osób to dużo ![]() Mi też jakoś zimno.. brakuje mi tych 30 stopni.. brrr.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Wtajemniczenie
|
muiee ach... jak ja bym chciala mieszkac w kraju gdzie temperatura nie spada ponizej 20
![]() uwielbiam gorąc, cieplo, slonce. Dobrze ze mi w domu juz grzeja, bo juz mialam jedną noc co spalam pod koldra i pod kocem ![]() Kubus mi tez marzł w nocy, ale na szczescie juz mamy cieplo ![]() ![]() i pewnie przez to wyziebienie pochorawlismy sie, Kuba ma katar i ja mam gardlo zawalone ![]() Ale wracajac do tematu muiee fajnie, ze wakacje sie udaly! jakies smieszne historie? Turcy - czy Turkowie ![]() Ciekawe jak princeska ![]() ![]() kamilka weridiana mag magic mav asiaczek i reszta! Dziewoje gdzie Wy jestescie?
![]() |
#2575 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Co sie okazalo? Pensji do konca tygodnia nie bedzie i nie wiadomo kiedy wplynie. Firma ma problemy, bo klienci nie placa na czas. A co najlepsze, ze czesne trzeba zaplacic w szkole. Kolezanka do jutra niecale 800zl ma wplacic. Na szczescie kochana kierowniczka pozyczyla jej brakujaca sume. Ludzie nie maja na bilety miesieczne, zostaja bez grosza przy d... Ja to samo bym miala. Na moje szczescie rodzice mi zaplaca pierwsza rate jesli pensja nie wplynie do tej pory, a TŻ mieszkanie oplaci. Do tego mamusia mi przyslala 100zl na zycie i bilet. Po prostu porazka... ![]() ![]()
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
freddy ano mogłoby być jeszcze tak przez miesiąc kolejny ciepło. W ogóle to lato trwa za krótko!
Nikt mnie nie chciał porwać ![]() ![]() ![]() Nie widziałam żadnego tornado ![]() princeska pewnei też niet ![]() Tri to nieciekawie się porobiło. Ja nie wiem co bym zrobiła na miejscu Twoich koleżanek. Dobrze, że ta szefowa ok i pożyczyła. Ale to kompletnie nie wiesz kiedy dostaniesz wypłatę?
![]() |
#2577 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Nie czytałam Was jeszcze, ale wróciłam wczoraj, jestem cała i zdrowa
![]() tornado nie widziałam, za to widziałam codziennie słoneczko i 30 stopni!!! ![]() było cudownie ![]() ![]() nie umiem się odnaleźć, tutaj szaro, zimno ![]() ![]() ![]() jak dam radę, to spróbuję w miarę Was nadrobić, żeby wiedzieć co się działo, a tymczasem idę na śniadanko ![]()
#2579 |
Wtajemniczenie
|
princesko ciesze sie rowniez, ze wrocilas cala i zdrowa, a przede wszystkim zadowolona
![]() Katar przeszedl w miare szybko? nie dokuczal? pewnie 30 stopniowe slonce szybko go wysuszył ![]() Za to ja choruje... mam mega katar, bolące gardlo i bolące plecy ![]() Trinette wspolczuje klopotow z wyplata, ale ja tez mam niestety wieczny klopot z wyplata. co miesiac musze sie dopominac ![]() ok ide po 3 juz herbate. Kupilam sobie do pracy cytryne i co chwila spijam taka cieplą z cytrynka ![]()
![]() |
#2580 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Heh zrob mi herbatke ![]() ![]() ![]() Mnie piatek przeraza. Pojde jutro wczesniej i pierdziele. Musze odpoczac, bo przychodze ostatnio i padam. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.