Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 17:13   #2551
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Dziekuje bardzo za gratulacje dziewczynki
Anusia my bralismy mieszkanie do wynajecia,z tym ze u nas tzn.w DE wyglada to inaczej niz w Pl,bo tu nie musisz miesiecznie placic odstepnego itp.Placisz tylko raz przy wprowadzaniu sie kaucje za mieszkanie i zwracaja Ci to przy wyprowadzce(takie same warunki platnicze jak w spoldzielni mieszkaniowej),my dodatkowo musimy zaplacic maklerowi bo przez niego to bylo zalatwiane no i troszke sobie liczy,ale niestety inaczej nie dostalibysmy mieszkania bo ja nie mam zadnych papierow niemieckich i nic tu nie moge zdzialac a moj Tz jest w tzw.schufie (tj.taka blokada jak nie zaplacisz czegos to Cie scigaja i jestes tak jakby na 6 lat zamrozona i nie dostanie sie w zadnej mieszkaniowce mieszkania,a i niektorzy maklerzy nie przydzielaja ) No i udalo sie nam bo ten makler byl kiedys klientem ojca mojego Tz i troche sie znaja...a ja juz tracilam wszelkie nadzieje przez ta glupia schufe(blad mojego Tz z mlodosci) Ale juz teraz majac mieszkanie do pelni szczescia brakuje mi tylko dzidzi,wiec od wrzesnia bedziemy nad nia pracowac ile w nas sil
Asienko kochana poloz sie troszke odpocznij,zrelaksuj zeby tylko bylo lepiej !!! Ohh juz bym chciala zeby Ci ulzylo!!! Ale mam nadzieje ze to tylko pierwsze 3 m-ce beda takie i ze to szybciutko zleci Choc napewno kazdy dzien z tymi dolegliwosciami strasznie Ci sie ciagnie

Buziaczki kochane

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 18:05   #2552
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Oj kochana,ale Cię wymęczy.Ty się lepiej połóż i nie wstawaj jak tak Cię męczy.Bo pewnie jesteś bardzo osłabiona. Odpoczywaj,miejmy nadzieję,że w końcu Ci przejdzieBiedni utka

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 18:09   #2553
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Hej dziewczyny ...

Asiu, wspolczuje ... Mam nadzieje ze szybko ustapia Ci te dolegliwosci ...

Kiciu, gratuluje mieszkanka A powiedz mi czy Twoj TZ jest Niemcem czy Polakiem? Chodzi mi o obywatelstwo jakie ma w tej chwili

Czarna, gratuluje ... Widac 'cuda' sie zdarzaja, bardzo dobrze ze nie wzielas tych lekow na wywolanie .. Teraz tylko dbac o siebie i fasolke

StaraPanno ... wiem co czujesz ... Ja z kazdym dniem pragne dziecka coraz bardziej ... I przebija sie to pragnienie przez moj strach o to co bedzie juz jak sie w koncu pojawi ... Przez ostatnie tygodnie duzo mi sie w glowie poprzestawialo ... Od 2 lat marze o dziecku, jednak chcielismy niby poczekac jeszcze 2 lata, poki studiow nie skoncze ... I balam sie jak sobie poradzimy z dzieckiem, jak dam rade ze szkola itd .. Teraz nie ma to znaczenia, po prostu wiem ze jakby nie bylo dam rade! Ale los na przekor ...

Pepus, a jak Ty sie dzisiaj miewasz?

U mnie nieciekawie ... Mimo ze no dostalam ta przekleta @ to w glowie mam swoje. Ja juz sobie chyba uroilam to wszystko. Najgorsze jest to ze probuje tez sobie wmowic ze czuje sie normalnie, bo przeciez mam ten niby okres itd .. ale z kazda godzina czuje sie coraz gorzej ... jestem tak slaba ze ledwo sie potrafie z lozka podniesc... co wstane to mi sie w glowie kreci, znowu musze sie klasc ... brzuch mnie juz dzisiaj nie boli...za to boli mnie pochwa - nie wiem czy to mozliwe, zeby bolala, ale czuje tak... nie jestem w stanie wprowadzic tampona, a uzywam tych najmniejszych :/
Mam straszne napady goraca .. a temp od wczoraj 35,8 - 36,1 ..
Odwolalam jutrzejsza wizyte u gina, pojde jak przestane krwawic ... z reszta i tak mi powiedziano ze jak krwawie to mnie nie zbadaja ( dziwne, bo moja polska gin by to zrobila bez problemu, ale widocznie oni nie widza tutaj sensu badac w takiej sytuacji... )
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 18:38   #2554
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że rodzinka nie jest złośliwa. Ja mając w otoczeniu kogoś kto się stara i ma problemy, a sama bym zaszła i miała bobaska, to troszkę by mi było głupio z dzieckiem przy tej osobie paradować. Krótko przed tym jak zaszłam w ciążę moja ciocia urodziła martwą córeczkę w 8 miesiącu ciąży, i jak urodziła się moja córeczka (też dziewczynka) to nie wiedziałam jak mam się w stosunku do niej obchodzić (do cioci oczywiście). Bałam się, że sprawię jej ból czy przykrość widokiem małego dziecka
No wiesz....to nie Twoja wina,że jej dziecko urodziło się martwe.Straszna tragedia,ale cóż masz zrobić.Czy tzn,że nie masz z dzieckiem do niej przychodzić na przykład?To gdzie masz wtedy córkę zostawić??Takie sytuacje są trudne,ale unikanie nie ma chyba sensu.No tak przynajmniej myślę.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Romanesca....
No ale taka jest prawda .Doczekacie się i też będziesz paradować z brzuchem i trzymać swoje dziecko w ramionach i jeździć z wózkiem pod oknem innej kobiety,która tez czeka na II kreski.
Nie można mieć komuś za złe tego,że jemu się udało a Tobie nie.Chociaż wiem,że czasami takie uczucie jest silniejsze od nas.Na pewno nikt z rodzinki,nie chce ci sprawić przykrości tylko wręcz odwrotnie.Niekiedy długo kobiety czekają na dziecko,a nieraz wystarczy że się otrą o swojego TŻ tak jak ja .Bez antykoncepcji nie podchodź,bo inaczej to byłabym w ciąży chyba co chwile
Także nic się nie martw,głowa do góry i próbujcie do skutku.Napisz co nieco o swoim cyklu to może pomożemy jakoś

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-08-11 o 18:40
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 19:15   #2555
zebra666
Zakorzenienie

Kicia gratuluję serdecznie, że w końcu się udało Teraz musi być z górki
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 19:41   #2556
joanna2912
BAN stały

Troszke sobie pospalam a raczej polezalam albo poczuwalam bo nie moglam zasnac poszlismy z moim do sklepu i zrobilo mi sie tak slabo,ze myslalam,ze zemdleje a pozatym nie zdazylam wybiec ze sklepu i zwymiotowalam sie na samym srodku sklepu mowie wam koszmar cale szczescie,ze tu inna kultura niz w pl i babeczki kazaly mi usiasc,podaly wode i powiedzialy,ze nic sie nie stalo i wszystko z usmiechem na twarzy chyba przestane wychodzic z domu bo wstyd jak diabli a pozatym to mezus moj poszedl na nocke do pracy i bedzie dopiero o 7 rano normalnie masakra ale od jutra bedzie mial 4 dni wolnego to lubie najbardziej
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 20:02   #2557
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Dziekuje Cosmaaa Moj Tz ma obywatelstwo Polskie,ale jak sie hajtniemy to zostane przez Jego krankenkasse ubezpieczona i dostane pozwolenie na prace ale to jeszcze jakis rok sobie poczekamy
A slyszalas ze za 2 lata nie trzeba bedzie miec papierow niemieckich zeby miec pozwolenie na prace ???
Zeberko kochana dziekuje Ci bardzo Nioo musi hihi nie ma innej opcji
A czemu Ty sie wcale na gg nie odzywasz Slonce???
Oj Asiu normalnie Ci wspolczuje,niezle fasolinka z Toba wyprawia....Ty kochana lez,i odpoczywaj zeby wszystko bylo dobrze,zeby to wszystko Ci juz przeszlo !!!
Ohh no faktycznie przechlapane macie z ta praca na nocki Twojego mezusia Nioo ale w nagrode 4 dni wolnego to bedziesz mogla odpoczywac

Dziewczyny powiedzcie mi co to moze byc....Zauwazylam u siebie juz 3 dzien taki zolty sluz,dzis jest wrecz jaskrawy ale taki jakis "suchy" i z grudkami....nioo i tylko od czasu do czasu zakluje mnie jajnik,i ostatnio jestem caly czas jestem glodna,najem sie a za 5 min znow mi burczy i tak juz tez od kilku dni hmmm...moze to reakcja na zblizajacy sie @??? Miala ktoras z Was tak???

Stary 2009-08-11, 20:18   #2558
zebra666
Zakorzenienie

Kicia, bo po urlopiku rozleniwiona byłam i wisiałam albo nadrabiałam fora masakra ile mozna w tydzień napisać
Asiu nie zazdroszcze, raz prawie zwymiotowałam w autobusie na panią przede mną myślę, żę nie byłaby tak wyrozumiała:F
Stary 2009-08-11, 20:32   #2559
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Oszz Ty kochana no ladnie ladnie hehe
Ale wybaczam masz teraz prawo byc leniwa hihihi

Stary 2009-08-11, 21:11   #2560
Tity
Zakorzenienie

Dziewczyny dziwne rzeczy się zmoim dzisiejszym testem ciążowym dzieją....ostatecznie powstały 3 kreski Jedna normalna, druga znowu pod światło tak jak ostatnio, a po jakimś czasie, w zupełnie innym miejscu wyskoczył cieniutki pasek. I zgłupiałam, bo nie wiem w którym miejscu mam sprawdzać Wydawało mi się, że kreska ciążowa powinna być tuż przy kontrolnej, a ta trzecia gdzieś odjechała....

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-08-11 o 21:12
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 21:11   #2561
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hmmm Tity no jakis dziwny ten Twoj test,musze przyznac,jeszcze nie slyszalam o 3 kreskach...A moze sprobojesz z testem innej firmy???

Stary 2009-08-11, 21:17   #2562
Tity
Zakorzenienie

Ten niedzielny był innej firmy i też wyszła kreska pod światło. A ten wykonałam z popołudniowego moczu więc wyszła marna ta pod światło, ale zastanawia mnie czy to co widzę pod światło to w ogóle to....specjalnie przed testem sprawdziłam po światło i tego nie było, ale skąd ta 3 krecha?? Co prawda powstała ona po kilku godzinach, ale jednak.

L
J
Stary 2009-08-11, 21:28   #2563
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ten niedzielny był innej firmy i też wyszła kreska pod światło. A ten wykonałam z popołudniowego moczu więc wyszła marna ta pod światło, ale zastanawia mnie czy to co widzę pod światło to w ogóle to....specjalnie przed testem sprawdziłam po światło i tego nie było, ale skąd ta 3 krecha?? Co prawda powstała ona po kilku godzinach, ale jednak.
To ten test chyba jakis felerny a jakiej firmy uzylas tego tesciora??
Stary 2009-08-11, 21:30   #2564
Tity
Zakorzenienie

bobo-test...

L
J
Stary 2009-08-11, 21:32   #2565
zebra666
Zakorzenienie

Tity to musi byc jakaś dziwna reakcja po godzinie to lepiej na test nie patrzeć. Ale powtórz za pare dni rano może już wyjdzie mocna kreska :P i będą dwie jak trzeba hehe. Ja robiłam top test, pink tets i tanie były ale nie okłamały mnie i jeszcze jakiś as 1000 czy cos
Stary 2009-08-11, 21:34   #2566
Tity
Zakorzenienie

Mi nie o to chodzi po jakim czasie wyszła, tylko o to, że w sumie nie wiem w które miejsce powinnam patrzeć w razie co, które powinno się odbarwiać. Jutro pojadę sobie test krwi zrobię i będzie spokój.

L
J
Stary 2009-08-11, 21:38   #2567
Sensuel
Wtajemniczenie

Kicia....dopiero doczytałam,gratuluję mieszkanka.Teraz to już tylko fasolka będzie niebawem.Tak jak u joanny.Zmieniła mieszkanie i buuum

joanna....normalnie jesteś niesamowita.Na środku sklepu puścić pawia.Matko boska,ja bym chyba zapadła się pod ziemię.No ale cóż...uroki ciąży i na szczęście UK to nie PL.Mnie się jedynie słabo robi do południa.No i co mnie dziwi to mam brak apetytu ,z synkiem wcinałam wszystko co na drzewo nie uciekało.

A ja nadal z TŻ nie gadam i nie mam zamiaru.Nie wiem jak to długo potrwa,ale na chwilę obecną mi to wisi i powiewa .
Ubranek dla dzidzi mam już tyle,że mogłabym sklep otworzyć.Mówię o samych neutralnych,bo o różowych to nie wspomnę.Co chwilę jakaś koleżanka mi znosi siatatami coś.No i jeszcze po moim synku tez będę miała,bo muszą wrócić od kumpelki.Trzeba szafę kupić dla dzidzi bo się nie pomieścimy.No i komodę oczywiście,bo muszę mieć coś pod ręką.Póki co to dzidzia będzie spała z nami w sypialni,a dopiero potem z moim synkiem w pokoju.

Tity...a może to ciąża mnoga

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-08-11 o 21:39
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 21:39   #2568
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Tity super masz te testy. Chyba musisz zrobić inny.
Asiu,ale Cię okropnie wymęczą te początki ciąży,Twoja fasolka Cię męczy. U Nas w PL napewno inaczej by zareagowali w sklepie na taką sytuacje,dobrze,że tam u Was jest inaczej. A u mnie nic nowego się nie dzieje.Jak zwykle

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 21:40   #2569
Tity
Zakorzenienie

Anusia jak ja już ze 4 wypróbowałam

L
J
Stary 2009-08-11, 21:47   #2570
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Mi nie o to chodzi po jakim czasie wyszła, tylko o to, że w sumie nie wiem w które miejsce powinnam patrzeć w razie co, które powinno się odbarwiać. Jutro pojadę sobie test krwi zrobię i będzie spokój.

Kochana,testy pod światło to wiesz....wg mnie powinna wyjść normalna druga kreska nie a nie pod światło się dopatrywać.A ta 3 to już w ogóle magia ,ale zabawne.W każdym razie testy coś masz do .Poza tym chyba lepiej zrób betę bo tak to się nie dowiesz,aczkolwiek prędzej czy później by wyszła normalna kreska na teście.Acha....jak dla mnie to test po kilku godzinach jest już nie ważny,nawet jakby tam wyszło 5 kresek.Poza tym w instrukcji powinno być napisane ile ważny jest test.Ja miałam taki do 3 min.Ale jak nawet po godzinie i więcej sprawdzałam to nie było widać drugiej .
Jednak na pocieszenie ci napiszę,że skoro Ty widzisz tą drugą kreskę pod światło to jednak czujnik tego hormonu to wyczuł,czyli jest szansa.No chyba,że po prostu zalałaś za bardzo test siuśkami
Stary 2009-08-11, 21:52   #2571
joanna2912
BAN stały

No mowie Wam nigdy sie tak nie meczylam zaden z moich chlopakow nie meczyl mnie tak jak mnie meczy teraz,myslalam,ze ciaza to pikus i myslalam,ze tylko 1 ciaza daje w kosc a tu taka pomylka
Stary 2009-08-11, 21:59   #2572
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Tity to naprawdę idź lepiej na tą betę i będziesz wiedziała co i jakbo od tych testów to Ci się w oczach zacznie troić.
Jak ja robiłam test to jak zrobiłam siusiu to od razu miałam 2 kreski,nawet nie musiałam czekać 5 minut i robiłam popołudniu. Ale 3 kresek to nie miałam

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Asiu no naprawdę okropnie się musisz męczyć. No a ja jestem w pierwszej ciąży i w 7 tygodniu i mi cic nie dolega,aż się dziwie,ani mdłości ani wymiotów.Tak się tym martwie,że na kolejne usg pójdę chyba pod koniec tego miesiąca,nie będę czekała do końca wrześnie,bo wtedy mam iść,ale aż się martwie tym brakiem dolegliwości

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 22:10   #2573
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Tity to naprawdę idź lepiej na tą betę i będziesz wiedziała co i jakbo od tych testów to Ci się w oczach zacznie troić.
Jak ja robiłam test to jak zrobiłam siusiu to od razu miałam 2 kreski,nawet nie musiałam czekać 5 minut i robiłam popołudniu. Ale 3 kresek to nie miałam

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Asiu no naprawdę okropnie się musisz męczyć. No a ja jestem w pierwszej ciąży i w 7 tygodniu i mi cic nie dolega,aż się dziwie,ani mdłości ani wymiotów.Tak się tym martwie,że na kolejne usg pójdę chyba pod koniec tego miesiąca,nie będę czekała do końca wrześnie,bo wtedy mam iść,ale aż się martwie tym brakiem dolegliwości
Kochaniutka powinnas sie cieszyc brakiem dolegliwosci uwierz mi na slowo,naprawde nie jest przyjemnie (ani mi ani tym bardziej mojemu mezowi)kiedy Twoj maz przychodzi z pracy i chce Ci daz buziaka a Ty lecisz obejmowac sie z wc albo gdy rano schodzisz do kuchni i nie daj B ktos zosrtawi talerz z resztkami i 1 co to lecisz w objecia sedesu normalnie masakra,mi sie wydaje,ze to jest raczej nienormalne ,nigdy przenigdy nawet po wlasnym panienskim ani po wlasnej 30 sie tak nie czulam
Stary 2009-08-11, 22:23   #2574
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
Kochaniutka powinnas sie cieszyc brakiem dolegliwosci uwierz mi na slowo,naprawde nie jest przyjemnie (ani mi ani tym bardziej mojemu mezowi)kiedy Twoj maz przychodzi z pracy i chce Ci daz buziaka a Ty lecisz obejmowac sie z wc albo gdy rano schodzisz do kuchni i nie daj B ktos zosrtawi talerz z resztkami i 1 co to lecisz w objecia sedesu normalnie masakra,mi sie wydaje,ze to jest raczej nienormalne ,nigdy przenigdy nawet po wlasnym panienskim ani po wlasnej 30 sie tak nie czulam
Nie wiem Słonko co Ci dolega,ja mam pierwszą ciążę to nie mam doświadczenia. Ale przyjemne to na pewno nie jest i w dodatku tak męczy. Wiem,że się powinnam cieszyć brakiem dolegliwości,ale jakoś taki niepokój czuje czy z kruszynką wszystko wporządku.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 22:28   #2575
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Nie wiem Słonko co Ci dolega,ja mam pierwszą ciążę to nie mam doświadczenia. Ale przyjemne to na pewno nie jest i w dodatku tak męczy. Wiem,że się powinnam cieszyć brakiem dolegliwości,ale jakoś taki niepokój czuje czy z kruszynką wszystko wporządku.
ja wlasnie juz weteranka jestem hehe ,tylko,ze 1 raz mialam 18 lat i nic mi w sumie nie bylo a 2 raz mialam 22 lata i tez mi nic nie bylo dlatego jak sie teraz tak podle czuje to nie wiem czy wszystko ok,wiec Ty sie nie martw bo z Toba i z dzidzi na pewno jest wszystko ok
Stary 2009-08-11, 22:28   #2576
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
No mowie Wam nigdy sie tak nie meczylam zaden z moich chlopakow nie meczyl mnie tak jak mnie meczy teraz,myslalam,ze ciaza to pikus i myslalam,ze tylko 1 ciaza daje w kosc a tu taka pomylka

Albo ta pomyłka nie będzie miała pindla
Stary 2009-08-11, 22:37   #2577
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Albo ta pomyłka nie będzie miała pindla
chcialabym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 22:42   #2578
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

kochana no ja mam teraz 18,więc może dlatego tak dobrze znoszę ciąże. Zmykam spać,mój mąż się źle czuje i wymioruje zamiast mnie. Dobrej nocy wszystkim,a Tobie Asiu spokojnej w końcu

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 22:43   #2579
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Sensuel dziekuje kochana Ojj fajniutko by bylo gdyby zaraz po zmianie mieszkania zaraz pojawila sie fasolka
Ale jakies takie mam przeczucie ze jeszcze bedziemy musieli poczekac troszke
A Asienka to poprostu szczesciara,nowa chatka,odrazu dzidzia,normalnie przeprowadzki Jej sprzyjaja,tylko jeszcze mogloby juz przejsc z tymi dolegliwosciami!!!!
Jak tam u Ciebie sytuacja Slonko??? Dowiedzialas sie czegos,jest cos lepiej??? Jak Twoj humorek???
Asiu wiesz nie chce tu nic krakac ale jak przy obu chlopcach mialas w cizy taki spokoj z dolegliwosciami to tak z kazdym dniem coraz bardziej jestem pewna ze to Twoja upragniona coreczka tak sobie tam zadzi ze musisz sie tak sciskac z sedesem!!! Mowie Ci jak dla mnie to na 90% laseczka jest w Twoim brzusiu
Tity wiesz dziewczyny maja racje,z jednej strony zamiast zameczac sie testami to idz na bete i bedziesz miala pewnosc,a z drugiej strony to przepraszam ale jak zrobilas juz tyle testow i kazdy wychodzi negatywny,no procz tego dziwnego ostatniego to moze lepiej dac sobie spokoj z testami i dzialac dalej???
Anusia kotku Ty sie nic nie przejmuj ze nie masz objawow,tylko sie ciesz ze nic Cie nie meczy i ze nie musisz sie sciskac z toaleta tak jak to dopadlo Asie
Napewno z fasolinka jest wszysciutko dobrze i zdrowo sobie rosnie Moze postanowila dac Ci spokoj teraz i po urodzeniu da Ci popalic nieprzespanymi nockami,bron Boze!!!!
Ja po nieprzespanej nocy spedzonej z 8 miesiecznym siostrzencem mojego Tz to poprostu lunatykuje,a tu jeszcze caly dzionek trzeba z nim spedzic i sie bawic
Ale troche praktyki sie przyda hihihi

Buziaki laseczki

Stary 2009-08-11, 22:47   #2580
joanna2912
BAN stały

Cytat:
kochana no ja mam teraz 18,więc może dlatego tak dobrze znoszę ciąże. Zmykam spać,mój mąż się źle czuje i wymioruje zamiast mnie. Dobrej nocy wszystkim,a Tobie Asiu spokojnej w końcu
o to niezle sie wam pozamienialo hehe dobrej nocki a ja nie dziekuje zeby nie zapeszyc a co do wieku ciazy to chyba najlepszy

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Sensuel dziekuje kochana Ojj fajniutko by bylo gdyby zaraz po zmianie mieszkania zaraz pojawila sie fasolka
Ale jakies takie mam przeczucie ze jeszcze bedziemy musieli poczekac troszke
A Asienka to poprostu szczesciara,nowa chatka,odrazu dzidzia,normalnie przeprowadzki Jej sprzyjaja,tylko jeszcze mogloby juz przejsc z tymi dolegliwosciami!!!!
Jak tam u Ciebie sytuacja Slonko??? Dowiedzialas sie czegos,jest cos lepiej??? Jak Twoj humorek???
Asiu wiesz nie chce tu nic krakac ale jak przy obu chlopcach mialas w cizy taki spokoj z dolegliwosciami to tak z kazdym dniem coraz bardziej jestem pewna ze to Twoja upragniona coreczka tak sobie tam zadzi ze musisz sie tak sciskac z sedesem!!! Mowie Ci jak dla mnie to na 90% laseczka jest w Twoim brzusiu
Tity wiesz dziewczyny maja racje,z jednej strony zamiast zameczac sie testami to idz na bete i bedziesz miala pewnosc,a z drugiej strony to przepraszam ale jak zrobilas juz tyle testow i kazdy wychodzi negatywny,no procz tego dziwnego ostatniego to moze lepiej dac sobie spokoj z testami i dzialac dalej???
Anusia kotku Ty sie nic nie przejmuj ze nie masz objawow,tylko sie ciesz ze nic Cie nie meczy i ze nie musisz sie sciskac z toaleta tak jak to dopadlo Asie
Napewno z fasolinka jest wszysciutko dobrze i zdrowo sobie rosnie Moze postanowila dac Ci spokoj teraz i po urodzeniu da Ci popalic nieprzespanymi nockami,bron Boze!!!!
Ja po nieprzespanej nocy spedzonej z 8 miesiecznym siostrzencem mojego Tz to poprostu lunatykuje,a tu jeszcze caly dzionek trzeba z nim spedzic i sie bawic
Ale troche praktyki sie przyda hihihi

Buziaki laseczki
Moglaby byc niunka dziewuszka ale ja oczywiscie sobie wkrecam,ze moze cos jest nie tak ,ze mam jakies zatrucie ciazowe,ze pewnie cos sie dzieje wiem,ze moze jestem chora na glowe ale nic na to nie poradze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości