![]() |
#2551 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#2552 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ipoda to gusiec dokladnie wszystko opisala :ehem: Cytat:
Cytat:
![]() co za klase pokazali ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez obstawiam chlopca ![]() ![]()
![]() |
#2553 | ||||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kareninko jeśli zamawiałaś na allegro to daj link do sprzedawcy to może też tam zamówimy jeśli wszystko będzie zprzesyłką ok ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Bravurko cieszę się że z małym lepiej ![]() A Marcie obstawiam chłopca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
A ja dzis caly dzien jakos nie mam weny do pisania tylko podczytuje,dzis jakas chodze zmeczona,chyba sie nie wyspalam ![]() Zaliczylam dzis labolatorium i niestety mimo ze biore zelazo nadal anemia ![]() Bylam tez u okulisty zbadac cisnienie dna oka ze wzgledu na wade wzroku i cale szczexscie moge rodzic sn ![]() Bravurko ciesze sie ze z malym lepiej a zdjecie wkleisz jak bedziesz uwazala to za sluszne chociaz nie ukrywam ze chciala bym zobaczyc naszego malego pierwszego bobaska ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
marta, ja tam stawiam na chłopaka
![]() domi, współczuję ci teściów; a jeszcze bardziej współczuję twojemu tż-owi takich rodziców; to przecież powinni być emocjonalnie najbliżsi ludzie, a zachowują się jak rozkapryszone małolaty ![]() choć moja mama też potrafi mnie nieźle zdołować (ona jest z typu kobiet wszechwiedzących i udzielających samych dobrych rad) - prawie codziennie słyszę że mi ten brzuch tak strasznie wyskoczył, że mam takie słabe mięśnie, że nie dam rady schudnąć po porodzie, że zostanę grubą babą, że ona po ciąży zmieściła się w swoje stare spódnice bez problemu... dzisiaj przy kolacji to samo... i jeszcze siostra dołączyła że mam ogromny brzuch jak na ten etap ciąży i nie wyobraża sobie jak będę wyglądać w listopadzie ![]() ![]() ![]() buuu, to się wygadałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi przykra sprawa z rodziacami tz a jego rodzenstwo to nie rozumie ze Twojego rodzenstwa tez nie bedzie?Jejus dziwne to rodzenstwo Twojego tz,wiele razy juz o nich pisalas ale mysle ze jest tak jak piszesz,pewnie byla rodzinna narada i nabuntowali rodzicow przeciwko WAs ale wrozka nie jestem.Kochana wazne ze beda Twio rodzice,z tego co widze na nich zawsze mozesz liczyc,szkoda Twojego tz ze ma takich rodzicow ale WIEM ze wszystko Wam sie pieknie uda i bedziecie szczesliwym malzenstwem ![]() ![]() Kochana a znalazlas juz tego fryzjera czy sama bedziesz sie czesac? Kareninko mi tez podoba sie ten bujaczek w zeberke,wlasnie mam zamiar sprawic mojemu synusiowi bardzo podobny i tej firmy zabaweczki bardzo mi sie podobaja Kamilus pokaz nam koniecznie czapeczke jak juz wyszyjesz imie małego na czapeczce,słodkie sa takie robótki dla dzidziolka ![]() ![]() Martus a ja dla odmiany obstawie na rozowo chociaz tez przeczuwam niebiesko ![]() ![]() A jutro szkola rodzenia w sumie pierwsze zajecia bo ostatnio bylo tylko spotkanie organizacyjne
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-08-19 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |||
Zakorzenienie
|
ale zabiegany dzień mieliśmy... ale kupilismyw koncu żyrandol do pokoju synka
![]() Cytat:
![]() lezaczek super. Ale ja narazie nie kupuje mat, karuzel i lezaczkow, bo mysle ze to zwykle dostaje sie w prezencie od znajomych albo z pracy ![]() A co do tego imienia na czapeczce - to super pomysl... ale czy pozwola dzidziusia w to w szpitalu ubrać??? Cytat:
Cytat:
Pytalyscie tez o hemoglobinę - ja mam 11 caly czas i biore biofer juz drugie opakowanie. jak sie tak utrzyma nie bedzie źle. Pozdrawiam i zmykam spac bo mam dzis dość biegania i brzuszek pokluwa z prawej strony... Acha, Marta - chlopak ![]() A na wieści od Bravurki czekam.... i od dudziakowej... pappa!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konspi to fajnie ze udało Wam sie kupic zyrandolek ![]() No i czekamy na Dudziakowa to juz ten dzien ze wkoncu doczekala sie wyjscia ze szpitala,mam nadzieje ze juz u nich wszystko dobrze No i Bravurko prosimy o dobre wiesci o Patryczku ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od tamtej pory nie chce ich znac. Tz szczerze powiedziawszy nigdy nie trawil swojego brata, to jest strasznei bezczelny, gardzacy innymi typ ![]() Dodam, ze jeszcze wczesniej były problemy jak sie zareczylismy. Potem problem jak Tz znalazł prace. Napewno dokladnych odczuc naszych i tego wszytskiego i szczegolow nie da sie opisac, to jesy tylko jedna sytuacja. A potem bylo jeszzcze trzaskanie drzwiami przed siostrzyczke mi przed nosem, przeklinanie na mojego Tz jak jej sie cos nie spodobalo, itp... Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze tak bedzie i nikt nam na siłe tego nie zepsuje ![]() ![]() A w koncu sie sama jakos uczesze, kupilam jedynie podobna spinke do tej na zdjeciu ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie gadanie mamusi nie mile ![]() w koncu najwazniejsze jest teraz zdrowie dziecka a nie to czy wejdziesz w spodnice sprzed ciazy zaraz po porodzie ![]() uszka do gory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chodzilo mi bardziej o to czy rodzice twojego tz o tym wiedza.. czy raczej oni mysla ze rodzenstwo twojego tz to anioly a wy im dokuczacie i na zlosc nie zapraszacie
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz wtedy zadzwonil do taty i mu powiedzial co zaszlo i jego tato sie wkurzyl (wtedy poznal nasza prawdziwa skrócona wersje). Powiedzial ze zrobi z nimi porzadek. Ale po kilku dniach zadzwonil do Tz z pretensjami co my wyprawiamy, ze sie ich czepiamy itp itd ![]() Po tym sprawa ucichla, my tak sobie zylismy nie odzywajac sie do tamtych, ja praktycznie do Tz przestalam chodzic.Ostatnia akcja bylam iesiac temu, kiedy Tz matka przyszla z siostrunia do nas na mieszkanie, wtedy to juz ja sie wkurzylam. Tez o tym pisalam, ale one do mnei jeszcze zaczely skakac ![]() No i do przedwczoraj, kiedy najpierw Tz siostra zadzwonila czego nei jest zaprosozna ![]() ![]() Tz jest taki, ze nawet sien ie tlumaczy, co mnei troche wkurza, bo moim zdaniem powinien zrobic zadyme, zeby od nas sie odczepili. Mowi, ze neiwazne jakby pzredstawil cala sytujace jego rodzice i tak beda za tamtym rodznstwem, bo tamci sa wiecznie biedni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusia
![]() fruzia ![]() ![]() ![]() domi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole to zazdroszcze dziewczyny tym ktore juz skonczyly z remontami, u mnie jeszcze to wszystko potrwa i wlasnie to mnie ogranicza z zakupami dla dzidzi bo nie mam za bardzo gdzie wszystkiego ukladac ![]() dostalismy od znajomych lozeczko, jest biale i raczej do pomalowania i nie wiem czy malowac czy kupic nowe bo jakos mi sie nie bardzo podoba ![]() ![]() ![]() i ja dolaczam sie do mam ktore nie moga zasnac, normalnie masakra, juz kilka dni tak sie mecze ze szok ![]() a co do hemoglobiny to przejzalam swoje wyniki i mam teraz 11,9, w 9tyg mialam 14, a w 20 12,1 i widze ze mi spada ale jak na razie nie jest zle bo gin nic mi nie mowil ze musze bac zelazo i chyba minimum to 11,2 ![]() ![]() do pozniej ![]()
#2563 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=domi7ks;13810596]Sprawa wyglada tak, że nas nie ma, mieszkamy osobno, rodzeństwo Tz mieszka z rodzicami wiec ciągle ze soba gadaja i sie naradzaja, zreszta zawsze tak było. W maju kiedy rodzice Tz wyjechali na jakis czas, tamci pokazalo klase. Siostrzyczka nasza najwieksza przyjaciolka byla. Pewnego razu bylismy sami u Tz w domu, schodzimy na dół do ubikacji a tam pełno jakis chłopów w piwami, a jej nie było (to juz bylo po 22). Tz sie pyta, gdzie ona jest ich, a tamci ze sobie gdzies poszla. Wiec tz ich wyprosil. W koncu to ich dom i jeszcze siedzieli u tz rodzicow w pokoju. Zadzwonil do taty i mu to powiedzial co ona wyprawia jak ich nie ma. Oni poszli (a bylo ich szesciu bodajze) ja juz tez zestresowana, Tz wkurzony i ona das z pyskiem czemu jej goscie poszli. Wtedy ja sie wkurzylam i powiedzialam, ze sama zadzwonie do jej taty i powiem co robi z domu jak ich nie ma. I sie zaczelo. Wtedy do jeszcze zaczelam plakac bo to byl poczatek ciazy, wiec mnie wszytsko stresowalo i poszlam a góre z bólem brzucha. Moj Tz prawie cala noc nie spac, bo okazalo sie ze w pokoju siostry Tz jakis koles pijany spi i oni chodzili tam i z powrotem wiec sie stresowal czy aby czegos nie wyniesie
![]() ![]() Od tamtej pory nie chce ich znac. Tz szczerze powiedziawszy nigdy nie trawil swojego brata, to jest strasznei bezczelny, gardzacy innymi typ ![]() Dodam, ze jeszcze wczesniej były problemy jak sie zareczylismy. Potem problem jak Tz znalazł prace. Napewno dokladnych odczuc naszych i tego wszytskiego i szczegolow nie da sie opisac, to jesy tylko jedna sytuacja. A potem bylo jeszzcze trzaskanie drzwiami przed siostrzyczke mi przed nosem, przeklinanie na mojego Tz jak jej sie cos nie spodobalo, itp... QUOTE] no Domi rzeczywiście sprawa z rodzeństwem nie wygląda wesoło, ale czego oni się spodziewali,skoro wcześniej traktowali Cię w taki sposób jak opisujesz. Olej ich i się nie przejmuj, bo takimi osobami nie warto. A rodzice Tż...cóż sami pokazują,jakimi są ludźmi,a szczerze to wydaje mi się , że próbują na Was wymusić aby zaprosić rodzeństwo-czy wtedy rodzice też by przyszli? Cóż w zyciu różnie bywa, podejdź do tego tak jak twój Tż i postaraqj sie nie przejmować.A przede wszystkim ciesz się , bo to jest WASZ DZIEN i nie pozwól,żeby rodzina Tż Wam go zniszczyła A z rodziną najlepiej na zdjęciu i to tak żeby byli z boku(zawsze można wyciąć). Marta ja obstawiam chłopca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Wtajemniczenie
|
fruzia nie ma to jak liczyć na swoją rodzinę.
moja siostra też mnie ostatnio wykiwała, bo nad morze jechaliśmy wspólnie samochodem, a z powrotem kazała nam wracać pociągiem na drugi koniec Polski, bo ona z chłopakiem chcieli zostać 2 dni dłużej ![]() sama się dziwiłam jak nie miała wyrzutów sumienia puścić ciężarną i to po poronieniu, żeby jechała ponad 12h pociągiem... rodzinka.... ![]() Domi nic sie nie przejmuj, moja chrzestna też bojkotowała mój ślub ( bo nie był kościelny) do ostatniej chwili. W ogóle się nie odzywała czy będzie, czy nie... a potem jak już wreszcie sie zdecydowała, to nie omieszkała powiedzieć wręczając kopertę, że " to tylko część prezentu, a resztę dostaniemy jak weźmiemy ślub kościelny" ![]() Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2009-08-20 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
Hej mamusie!
U mnie dzisiaj gorsza noc, przewracałam się z boku na bok z taką samą częstotliwością jak moja dzidzia w brzuchu więc sobie nie pospałam. Domi nie mam słów na zachowanie rodzeństwa TŻ....jak by mieli wątpliwośći, że nie są mile widziani na śłubie cywilnym odpoiedziłabym po prostu że nie zapraszam ludzi którzy mnie obrażają i popychają ciężarną i tyle. Więcej bym juz do tego nie wracała i rodzicom tez bym to powiedziała by nie mieli wątpilwości ![]() Fruzia absotultnie nie przejmuj sie komentarzami mamy i siostry, baby takie są i tyle. U mnie teściowa też mówiła, że rozrosłam się w biodrach i mam wielki brzuch, a wtedy przytyłam zaledwie 3- 3,5 kg i jeszcze na prawdę nie było widać jakieś znaczącej różnicy. Mieściłam się we wszystkie swoje ciuchy, ale dla niej już byłam monstrum. Ciekawe co powie jak zobaczy mnie w ten weekend??? Jakoś nie rusza mnie to w ogóle ![]() ![]() ![]() Konspiracjo widzę że szalejesz na zakupach ![]() ![]() A ja dzisiaj jadę do rodziców, tak na tydzień, jak to mój tatat mówi na podkarmienie ![]() ![]() Pozdrawiam i miłego dnia!!!!
#2566 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry mamusie
![]() Z samego rana obstawiam Marcie chlopaka ![]() Fruzia, nie martw sie tym co powia inni. Kazda kobieta inaczej przybiera na wadze i kazdej inaczej brzuch rosnie. Ja raczej przed ciaza bylam calkiem sportowy typ i co z tego, skoro teraz ludzie mnie pytaja, czy nie jestem w ciazy blizniaczej ![]() Natomiast co do samej figury, to jedna kolezanka polecila mi, zeby bez wzgledu na to co mowi polozna, zakupic sobie i stosowac te pasy wyszczuplajace. Ona okreslila to, ze przecziez nasz wnetrznosci mozgu nie maja i wcale nie musza wiedziec, ze maja sie cofnac ![]() Domi, sytuacje z tego co widze masz niezbyt ciekawa, ale przynajmniej postaraj sie przyjac to na zimno. Wiem, ze to przykre co wyprawiaja twoi tesciowie, ale skup sie na tym, ze bedzies z tztem, ze w koncu bedziesz zona. A po slubie, jak juz troche ochloniesz, moze nawet po porodzie, umow sie na kawe z sama tylko tesciowa i pogadajcie szczerze. Zapytaj, o co jej chodzi, ze tak was traktuja. Takie rozmowy sa trudne, ale czesto budujace. Moze tez raz na jakis czas zapytaj ja o rade w sprawie malenstwa. W koncu to tez jest babcia i moze to wplynie na zmiane jej zachowania. A do samej rozmowy mysle, ze powinnac przybrac raczej postawe "przymilna", nie podnos glosu, nie denerwuj sie, nawet jesli ona bedzie sie darla. A juz pod zadnym pozorem nie zaczynaj nic nt. rodzenstwa tzta, bo w tym temacie to ona bedzie ich bronila i rozmowa nic nie da. Ale takie sprawy naprawde pozniej. teraz skup sie na szczesciu twoim i tzta, bo oto bedziecie wkrotce mezem i zona ![]()
#2567 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamrotka ![]() ![]() co do łóżeczka, to my tez dostalismy od tych ludzi u ktorych wtnajelismy mieszkanie łóżeczko. Na pierwszy rzut oka bylam zadowolona, ale potem mi starte to drewno zeczelo przeszkadzac, dodatkowo nie mialo regulacji poziomów, tylko dziecko od razu tak nisko by było ![]() Ja juz widze, że jak nam sie Dzidzius urodzi ( i tak od strony Tz zero zainteresowania teraz, po porodzie pewnie tez tak bedzie i nie liczenie sie ze mna) to jak bedziemy robic chrzciny bedzie awantura a czemu to tamci nie sa chrzestnymi ![]() Cytat:
![]() Ja na miejscu tego rodzenstwa nawet bym sie nie pchala, bo byloby mi głupio.Oni nam juz atmosfere przez slubem psuja ![]() A tym zdjeciem, że z rodzina tylko ladnie i zobku, zeby mozna bylo wyciac... ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
masz racje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
o matko jak to strasznie brzmi ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-20 o 08:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do lozeczka to no wlasnie chyba nie da rady w nim zmienic poziomu i mi cos takiego nie odpowieda i chyba jednak kupimy nowe ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Domi tak jak mówią dziewczyny, z rodziną to najlepiej się na zdjęciu wychodzi. Ja wiem, że to trudne i dla ciebie to bardzo ważny dzień ale staraj się kochana nie przejmować, niektórzy ludzie są po prostu bardzo bezczelni. U nas na ślubie nie było np. taty TŻ, bo oni się ze sobą już z 7 lat nie odzywają, ale namówiłam męża, żęby okazał wyrozumieałośc i pierwszy wyciągnął do ojca rekę i zaprosił go na ślub. Dużo to kosztowało mojego Tż ale zaprosił ojca...a ten co? olał system, nie przyszedł na 20 min do USC, bo poszedł do koleżanki na imieniny. Mnie to normalnie ręcę opadły, a TŻ udał, że go to nie obchodzi ale wiem, że bardzo mu było przykro bo póżniej jak trochę wypił to mówił, że był pewien, że te kwiaty w domu to dla mnie były ,a to było dla koleżanki na imieniny.
I w ogóle mieliśmy też niezłą przeprawę z moimi rodzicami przed ślubem ale to już dłuższa historia. A teraz na szczęście jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trzymam kciuki, żeby remont sie nie przeciągnał. U nas trwal 1,5 tygdonia dłuzej niz planowalismy. A remonty sa straszne. potem sobie spokojnie bedziecie konczyc reszte. I sobie sami decydujecie co i jak robicie, bo u nas Tz tato chcial duzo decydowac za nas ![]() ![]() My to jestesmy w takim polozeniu, ze to wynajmujemy. Ja dlatego mysle, ze mimo, ze to male mieszkanie, jakby bylo nas stac tak za rok to bysmy kupili nawet takie na poczatk, bo glupio tak placic za wynajme komus ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mnie w nocy i teraz ciagle boli brzuch jak na @, naprawde mam wrazenie, że zaraz przyjdzie. astanawiam sie czy to nei ze stresu mnei boli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
My braliśmy tylko cywilny i nie planujemy kościelnego bo raczej nie jesteśmy wierzący a praktykujący to już w ogóle także byłaby to z naszej strony lekka hipokryzja. A co do chrztu to prawdopodobnie poczekamy aż mały sam będzie w stanie podjąć decyzję, czy chce należeć do kościoła katolickiego.
A po ślubie robiliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny w restauracji takie od 16 do 22-23(bo już nie pamiętam o której się skończyło ![]() Suknie miałam taką jak do kościelnego na kole z tym, że ecri i zamiast welonu to miałam taka przypinkę we włosach a kolorze sukni. A, że ja z zasady oszczędna jestem to strój do ślubu razem z butami kosztował mnie 300 zł . Edytowane przez flowerspower Czas edycji: 2009-08-20 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Brzuchatki
![]() Ja w nocy obudziłam się tylko raz ![]() Ale za to od wczoraj coś mnie głowa boli, chyba się walnę do wyrka jeszcze. W nocy mi się śniło, że urodziłam miesiąc wcześniej, Mały ważył 3,5 kg i wszystko było w porządku, tyle że ja nie miałam jeszcze nic kupionego ![]() No i Tato mi się śnił, że jeździł ze mną i z dzieckiem i robił te wszystkie zakupy. Może to ojciec mi znaki daje, że mam się pospieszyć z tą wyprawką bo to może być wcześniej niż 10 listopada ![]() Bo on był z tych co to wszystko mieli gotowe wcześniej i mnie się zawsze dziwił, że ja wszystko na ostatni moment robię. W każdym razie wózek i fotelik chyba zamówimy już w przyszłym tygodniu ![]() Domi kochana naprawdę szkoda nerwów ![]() Twojemu TŻ na pewno z tym ciężko, bo to jego rodzice, powinien mieć w nich oparcie. Musisz do tego podejść na spokojnie, spróbuj się nie przejmować, przecież w sobotę taki piękny i uroczysty dzień. I to Wy będziecie najważniejsi ![]() Fruzia nie rozumiem Twojej Mamy, dlaczego jest wobec Ciebie taka złośliwa ![]()
#2574 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Dziś mogę sie pochwalic spałam calutką noc.nareszcie. ![]() Tak jak czytam wasze treści napisane wczoraj to DOMI wiem jak się czujesz tą samą sytuacje miała moja siostra jak brała ślub pare lat temu.Niechcieli zaprosic mnie ani moich rodziców bo rodzice jak już zaczna pic to niemają opamietania ![]() ![]() Marta- obstawiam chłopczyka ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze stresu. Weź magnez dodatkowo, może nospę jak Ci sam magnez nie pomoże i się połóż. I już przestań myśleć o teściach bo tylko się nakręcasz, a to Ci nie pomoże.
#2576 |
BAN stały
|
Witam ;*
u nas lepiej lepiej i lepiej ![]() ![]() ale się ciesze. nareszcie ![]() jutro 20 dzień życia mojego maleństwa i moje 20 urodziny . ale się złożyło ![]() wczoraj się mój mały tak słodko uśmiechał. zdjecia postaram sie dodać pozniej. musze troche tu nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Czesc brzuchatki wpadam tylko sie przywitac bo zaraz idziemy z tz do szkoly rodzenia
![]() A ja musze sie pochwalic dla odmiany ze mi drugi dzien z rzedu spi sie tak smacznie ze ho ho ,jeszcze gdyby nie te nocne spacery do lazienki to juz w ogole bylo by super ![]() Zajrze pozniej
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Bravurko super wieści
![]() ![]() ![]() Patryczek już zwalczył to zapalenie płuc? Ile przybrał na wadze ?
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedzialam wiedzialam wiedzialam ze rano beda dobre wiesci od Bravurki,kochana zobacz jaka ten Twoj maly smyk ma sile do walki,jaka ma chcec zycia,kochany jest,ciesze sie przeogromnie ze z Patryczkiem coraz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.