|
|
#2551 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Hej jestem świeżakiem. JAk czytam wasze posty dot. zamówień to się podłamałam, moje pierwsze zamówienie było na 36 pkt. cieniutko. Strasznie zależy mi żeby dostać ten zestaw pojemniczków który jest w nagrodę na zamówienie na 100 pkt.
|
|
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Drogie Panie, mam pytanie odnośnie szczypcy z katalogu wrześniowego, które są lepsze (które polecicie) te białe ze str 12 czy te silikonowe - czerwone ze str 14?
pozdrawiam |
|
|
|
#2553 |
|
Przyczajenie
|
Paczuszke otrzymałam wczoraj. Zamówiłam dla siebie tego nowego mopa. ..jak dla mnie jest OK
|
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do konca wrzesnia jest jeszcze czas, poroznos katalogi do rodzinki i znajomych, a jesli masz ich wiecej to zostaw u fryzjera, w solarium itp, albo zanies pani u której robisz codziennie jakies zakupy mysle, ze dasz rade pozdrawiam---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- 0pl115 katalog pazdziernikowy 40 sztuk 0pl116 katalog pazdziernikowy 120 sztuk 0pl117 katalog pazdziernikowy 200 sztuk |
|
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
A ja dostałam czarną torebę a mam bordową kosmetyczke ale chyba nawet się ciesze bo do czego bordowa by mi pasowała a czarna to już więcej.
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- te czerwone są fajne, białych nie mam |
|
|
|
|
#2557 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie odnośnie kosztów wysyłki. Za jaka kwotę trzeba zamówić żeby nie płacić za przesyłkę i jaki jest koszt tej ewentualnej przesyłki jeśli nie uzbierało się wyznaczonej kwoty czy tez PP? I jak wyglądają zapisy do Batterware czy robi się do przez internet czy osobiscie?
Edytowane przez nataliaa1810 Czas edycji: 2010-09-10 o 14:22 |
|
|
|
#2558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapisujesz się przez internet, ale potem Sponsor (osoba, pod którą jesteś w strukturze) musi dać Ci taki papierowy formularz do wypełnienia i wysłania. Jeśli przy rejestracji nikogo nie wskażesz, to system po około miesiącu przydzieli Ci kogoś losowo i ta osoba powinna się z tobą skontaktować (dlatego dobrze jest mieć Sponsora od razu, bo nie eiadomo kto Ci siętrafi). |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
A lepiej wpisać się u kogoś z kim masz jakikolwiek kontakt żeby w razie co podpytać się
|
#2561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na formu jestem nowa więc chciałam się przywitać
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
hejka
mam pytanko... czy moje pkt i pkt osoby, którą zapisałam po zsumowaniu dają mi tylko możliwość zdobycia rabatu/bonusu procentowego?? czy np. do darmowej przesyłki też się kwalifikują?? np. jak ja mam 50 pkt i osoba pode mną ma również 50 pkt to ja mam tym samym 100 pkt i darmową przesyłkę?? chyba mnie rozumiecie ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- i jeszcze jedno, jak osoba pode mna ma zamówienie na ponad 600 zł a chce mieć na kredyt to musi złożyć dwa zamówienia?? tak żeby się zmieścic w jednym zamówieniu w kredycie 500 zł i w drugim również?? |
|
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
Albo zrobi jedno zamówienie na kredyt a drugie za pobraniem czyli zapłaci przy odbiorze za nie albo podniesie sobie kredyt do 1 tys. np.
|
#2565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha czyli musi złożyc zamówienie do 600 zł z kredytu a resztę zapłacić kurierowi? a to jest jej pierwsze zamówienie bo jest nowa więc na pewno jej nie podniosą kredytu. albo powiem jej żeby mi oddała tą reszte zamówień i na swoim koncie jej zamówie na kredyt, co Wy na to? |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Jesli przekroczysz limit kredytowy zamowienie automatycznie wskakuje na za pobraniem wiec lepiej jedno wziąć na kredyt a drugie za pobraniem ( sobie podzielić zamówienia na 2 razy po 100 punktów)
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-09-14 o 10:13 |
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie i jak mozna zlozyc zamowienie ?
akurat to czego szukam nie ma na allegro. |
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
PAULA78
Masz wiadomość pirv
|
#2571 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem tu pierwszy raz. Dzisiaj zapisałam się do Betterware i mam pytanie. Zapisałam się przez strone www nie podając sponsora, tu przeczytałam że sami mi przydzielą do miesiąca. to czy teraz mogę składać zamówienie? Ijak z płatnością czy będę musiała odrazu zapłacić kurierowi? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2572 |
|
BAN stały
|
Możesz składać od razu, ale dopóki nie wyślesz im papierowego formularza z podpisem sponsora i ksera dowodu będziesz musiała płacić kurierowi przy odbiorze.
|
|
|
|
#2573 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
własnie miałam lekkie zaszoowanie jak zobaczyłam informacje o wysyłce paczki co dopiero wczoraj składanej. Normalnie wielkie gratulacje za tempo.
|
|
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
No to faktycznie całkiem szybciutko. Mam w takim razie duże szanse, że zamówione przeze mnie wczoraj rzeczy przyjdą z początkiem przyszłego tygodnia ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Jestem dystrybutorem od już prawie roku, rejestrowałąm się sama przez internet bez sponsora i dziś kiedy z ciekawości zadzwoniłam na infolinię B... okazało się, że do tej pory nie przydzielono mi sponsora i mogę sama sobie go wybrać i oboje musimy napisać tylko taką prośbę
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Przyczajenie
|
Hej! MAm problem. W środę złożyłam zamówienie i odrazu telefonicznie je anulowałam, ponieważ nie wpisałam poprawnego adresu do korespondencji
do dzisiaj dalej to zamówienie jest w zakładce. Dostałam informacje że kolejne zamówienie to poprawne mogę złożyć kiedy to zamówienie zmieni status na zapłacone. Czekam i czekam
|
|
|
|
#2577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Better mnie zaskakuje z brakami w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Jest parę braków ale jutro maja wszystkie uzupełnić ![]() ![]()
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
<jupi> dzisiaj zrobiłam swoje pierwsze zamówienie <jupi>
zamówiłam na 102 punkty, wiec te pojemniki dostane, no nie? ;D
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

do konca wrzesnia jest jeszcze czas, poroznos katalogi do rodzinki i znajomych, a jesli masz ich wiecej to zostaw u fryzjera, w solarium itp, albo zanies pani u której robisz codziennie jakies zakupy 

No to faktycznie całkiem szybciutko. Mam w takim razie duże szanse, że zamówione przeze mnie wczoraj rzeczy przyjdą z początkiem przyszłego tygodnia

-72-71-70-69-68-67-66-65...