![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
ja też gdyby moja córka (której nie posiadam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Zmierz proszę jeszcze obwód bioder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Więc tak- ja przy twoich wymiarach brałabym (gdybym mogła okrągłe ![]() ![]() ![]() A czy dr się zgodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy okrągłe silikony o wysokim profilu wypadają większe niż te profilowane?
![]() |
#2556 |
Raczkowanie
|
hejka.. wiecie, ja mam ogromne piersi naturalnie. Ale u mnie to skaranie... pod biustem mam 85-90 a miske nosze "F" i czasem za mala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby ja miała anatomy, to o ok. 65 g większe niz okrągle ![]() ![]()
![]() |
#2558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
A tak z czystej ciekawości... ile masz w biuście???
#2560 |
Raczkowanie
|
hahah jak Ci napisze to padniesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
moze i nie katastrofa, ale jak to wyglada ahhaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak jak napisała Horo - jeśli masz różnicę między obwodem pod a obwodem w biuście 20 cm różnicy to biust masz akuratny i wcale nie jest za duży ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-29 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
no nie ukrywam , fakt milusinskie to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
miła... owszem, ale nie katastrofa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogóle, to proporcje biustu do sylwetki masz tak jak erewelka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
Listopadowa... powiedz mi czy Ty stanik pooperacyjny gdzieś w Gdańsku moze kupowałaś?
Podpowiedzcie mi jeszcze ...mam operację o 9tej... o której ktoś powinien podjechać by mi pomóc w ubraniu czy czymkolwiek ... Czy po op budzimy się nago ? ? ?
#2567 |
Raczkowanie
|
jakbyś miala mniej, to za jakiś czas robiłabyś biust ![]() ![]() ![]() hahah oj tak.. tez tak uwazam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz 27-28 cm róznicy i również nie uważam, zeby mój biust był jakiś przeogromny
![]() ![]() ![]() ![]()
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie operacji możesz mieć majtki i dół od pidżamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wy tak doradzacie 350 ml itp. Ja wiem, że fajnie jest mieć duuuuuuuże piersi, ale bez przesady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Codziennie kilkanaście kobiet w Polsce staje się właścicielkami nowego biustu. Myślę, że jakby wszystkie tu pokazały swoje biusty to miałybyśmy niezły wachlarz rozmiarów ![]() ![]() Warto popatrzec na stronach jak wyglądają różne rozmiary piersi i te wyjściowe i te ostateczne. Bo za duży biust to także może być powód do zmartwień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My tu nikomu nie każemy brać takich czy takich implantów. My tylko doradzamy, pokazujemy zdjęcia, dajemy wskazówki co, oprócz oczywiście cc samych żelek, wpływa jeszcze na osiągnięty obwód w biuście. Przede wszystkim prosimy wszystkie niezdecydowane dziewczyny o podanie jakiego efektu oczekują: czy chcą naturalne, nierzucające się w oczy piersi, czy fajne duże. Jedne chcą takie, drugie inne, a są też i takie, które pragną piersi 'sukowatych' ![]() ![]() I zauważ przy tym (warto dokładnie przejrzeć beauty), że jeśli są jakieś niezadowolone z rozmiaru impl. dziewczyny to większość z nich uważa, że po op. ma za mały, a nie za duży biust ![]() Tak czy siak o doborze impl. decyduje lekarz i sama zainteresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli ktoś wacha się pomiędzy 325 a 350 to już wiadomo,że chodzi o duże piersi... Wtedy można doradzać autorytatywnie. Poznieważ po kilku wiadomościach wiadomo o co kaman ![]()
![]() |
#2573 | |
Wtajemniczenie
|
a ja mam zamiar wykorzystac fakt,ze mam za***iaszczy biust..nie chodzi mi tu o sesje w CKM, mam pomysł jak rozkręcic biznes i zrobic na tym kase...oby mi to bokiem nie wyszlo jak to mawia moja mama hehe
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
ja sie wachalam tydzien temu miedzy 325-a 350 ![]() ![]() ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze mój biust tez byś chciała wykorzystać do tego biznesu ? ![]() ![]() ![]() sorki, ale mam dzisiaj taką glupawkę, ze aż strach ![]() ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-29 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
Listopadowa nie obruszaj się
![]() ![]() Dlaczego?... bo uważają, że tu sie gada tylko o cyckach powyżej 350 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te panie co uważają, że piszemy tu tylko o cyckach powyżej 350ml chyba niezbyt dokładnie czytają to co tu piszemy ![]() I jeszcze wracając to wielkości impl. - umieszczenie zbyt małego impl. w pewnych sytuacjach wiąże się niestety z dużym ryzykiem powikłań, np. db. I wtedy tragedia - op. oczywiście trzeba powtórzyć: dodatkowy (wysoki koszt), narkoza (nie bez wpływu na organizm), koszt nowych implantów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
zaraz nadrobie zaległosci i opisze jak było a na szybko wklejam zdjecia, bo nie wiem na ile mi sił wystarczy ;-)
przed miałam asymetrie w wysokosci ok 2 cm i szeroko rozstawione piersi, dr spisala sie na medal bo wyrównała asymetrie a piersi pieknie zblizyła ze sobą narazie kwadraciaki i opuchniete ale juz je widze jakie beda sliczne nieskromnie mowiac ![]() ![]()
26.10.2009 dr S. - CPG333 380cc ![]() przed operacją 71 / 79 po operacji 71 / 91 waga 53 kg / wzrost 166 biodra 88 / talia 68 Edytowane przez czekoladowa_sowa Czas edycji: 2009-10-29 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Wypić to jeszcze bym mogla... lampkę jakiegoś dobrego winka... w porywach dwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.