|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
tomalinka bardzo dobry pomysł z ta poradnią
nie wiedziałam, że mogę swoje problemy wykorzystać w tak niecny sposób![]() bianeczka Twój wystrój brzmi cudownie , mi sala sama stroi wiec pewnie duzo do powiedzenia miec nie bede:/ ale za to kościół zrobię po swojemu marzą mi sie kielichy ze świeczkami na podłodze i biały szyfon ale wybrzedziłam wszystkich![]() Taki piszecie o tej diecie i stwierdziłam, że mi też by sie przydało zrzucić troszeczkę brzuszka ale może to nie dukanem myslę, że moje 36 ujdzie![]() a tak w ogole to chyba muszę sobie suwaczek sprawic
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam okresu za często bo mam PCO więc też nic jej nie wyliczę
![]() Normalnie szał!!!!!! Kupiłam buty na zmiane na wesele za 12 zł Ogólnie okupiłąm się jak głupia, nawet nową kurtkę jeansową Lee za 14 zł
|
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
bianeczka a leczysz sie jakos?? u mnie tez podejrzewali PCO, dlatego bralam przez tak dlugi czas tabletki anty. teraz odlozylam..ale biore za to inne leki
kurcze, skad Ty wytrzaskujesz takie fajowe rzeczy? ladne te butki, a ta cena no ladnie ladnie ![]() ja dzis bylam w salonie sie babeczki spytac czu uszyliby mi sukienke slubna na wzor z farage... powiedziala ze tak i ze nawet krawcowa moglaby tam podejsc skoro nie ma jej jeszcze w necie
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-03-25 o 15:07 |
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi
|
|
|
#2555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
bianeczka, Ty szczęściaro!!! U mnie nie ma takich fajnych ciucholandów
buuu... a butki bardzo fajne ![]() kopycio suwaczek to podstawa opisu każdej wizażowej PM ![]() A my jutro pędzimy na kolejne nauki... nie mogę się doczekać, kiedy bedziemy to mieli juz za sobą!!!
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to cię zmartwie, bo na polskim rynku nie ma plastrów, które wpływałyby bezpośrodnio na PSC. Są chyba 2-3 rodzaje tabletek, Yasmin, Yasminella i jakieś jeszcze ale nie pamiętam. One mają jakiś specjalny składnik, który ma wpływ na PCo. Nic więcej z antykoncepcji. Plastry wywołały tylko efekt "wizualny/kosmetyczny" miesiączki, prawdopodobnie bez owulacji i jajeczkowania MAcica przygotowała się na przyjęcie jajeczka ale go nie było, więc okres i tak i tak wystąpił ale taki niepełny. Ja jak brałam tabletki to też tak miałam. Poza tym o ile się orientuje to jest nieuleczalne JAko tako siętego nie leczy, tyle żźe bierze tabletki, zeby nie postępowało i nie było powikłań. Jedynie jak się chce zajść w ciażę to bierze się leki mocniejsze aby było to jajeczkowanie i to tyle. Ale może się mylę.
|
|
|
#2559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie np tez podejrzewano PCO.przez 4 lata bralam tabletki anty, bo mowiono ze potem bede miec problemy z zajsciem w ciaze. i fakt faktem ze pecherzyki wtedy sie nie tworzyly, @ byl i ogolnie czulam sie ok.ale odstawilam tabletk, zrobilam jeszcze raz wszystkie hormonki na PCO i jest ok. w ogole teraz mi lekarz powiedzial-na podstawie starych badan-ze ktos mnie zle zdiagnozowal, ze nie bylo wszystkich badan w kierunku PCO a te ktore byly zrobione, byly w porzadku/normie ![]() no i wez tu sie lecz, ale u mnie to dluga historia.. jak tam dziecwczyny humorki wiosenne? mi od razu lepiej, jak sloneczko pieknie swieci
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie ja zawsze byłam przeciwna wszelkim metodom anty i jak sie dowiedziałam, że musze brać tabletki czy nosić plastry anty po to zeby móc mieć dzieci to było to dla mnie jak grom z jasnego nieba pierwszy lekarz w ogóle mi powiedział, że prawdopodobnie nigdy nie będę miała potomstwa, a właśnie dzieci to moje największe marzenie i spełnienie dobrze, że był ze mna mój P. bo inaczej chyba bym sobie nie poradziła
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
halo halo
![]() ufff, nareszcie usiadlam. od samiutkiego rana sprzatanie, gotowanie, pieczenie...tzcik wcz mial urodziny-bylismy u niego, a dzis przyjezdzaja znajomi i trzeba bylo cos przygotowac robilam i zapiekanke warzywna, i lasagne i salatke z krabami nareszcie gotowe![]() tomalinka przy pco na pewno jest trudniej zajsc w ciaze,ale nie jest tez az tak zle.wazna jest tylko diagnoza i odpowiednie leczenie. np tabletkami anty. a jak sie juz zdecyduje na malenstwo to juz inne wspomagacze. ja mialam podejrzenie pco, odstawilam tabsy, no i poki co tez przytylam ze 3 kg ktorych kompletnie nie moge sie pozbyc, ale hormonki-oproz progesteronu-sa w porzadku ale u mnie to inna historia..nie wiadomo czy jest to pco czy nie ![]() i ja tak jak kopycio-bralam tabletki anty bo musialam, bo baaardzoooo chce miec dzidziusia..a zawsze bylam ich przeciwniczka.. a Wam dziewczynki jak mija weekend?? |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, dzisiaj miałam kolejny sen z serii koszmarów ślubnych
oczywiście jak wszystkie dotyczył on sukni hahaha Śniło mi sie, że biegam od salony do salonu bo mam suknię zamówioną w 2 różnych salonach, taką samą. I w jednym i w drugim uszyli mi nie taką jak trzeba, na dodatek przychodzę po odbiór w dzień ślubu a oni mi mówią że suknia ma być dopiero za 3 godziny, bo im sie nie chciało przywozić, a ja zaraz mam mszę strasznie płaczę i płaczę a jak już dostaje suknie to sie okazuje że jest w niebieskie kropki
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
helołłł
![]() ale tu ciiszaa ![]() bianeczka ja tez mam takie ostatnio sny ale to chyba dlatego ze za duzo u sukni mysle, no i jeszcze nie mam tej jedynej![]() zastanawiam sie nad szyciem w takim malutkim salonie ale wg wlasnego projektu. boje sie tylko ze nie bedzie taka jaka chce (oczywiscie na podstawie zdjec chce tlumaczyc), ze beda jakies takie inne koronki..albo nie bedzie uszyta tak jak chce... macie moze jakies doswiadczenie w tej kwestii-albo czy widzialyscie taka suknie u kogos(szycie na podstawie zdjec z katalogu) jak to wyglada po odbiorze? przed tym chcialabym przymierzyc jeszcze suknie z ms mody-model stella. i wtedy ostateczna decyzja.. a jak po weekendzie?
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2566 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() 23.10.2010![]() Proszę o dopisanie do kalendarza ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- o...to widze, że nie jestem sama z moimi koszmarami slubnymi ))
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
bukiecik jesienny
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym bardziej, że ślubujemy tego samego dnia. A prośbę o dopisanie do kalendarza musisz wysłać do moderatora- do m.a.r.t.a , ponieważ dziewczyna, która założyła wątek już się tym nie zajmuje. No i od razu mówię "nowszym" dziewczynom na wątku, aby zrobiły tak samo, bo innym sposobem w kalendarzu się nie znajdą |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- kwiaty śliczne ale te serca drucikowe......
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno mnie tu nie było, ale chwilowo mam masakrę w pracy i siedze tam do 18. co zrobić...Co do jesiennych bukietów i dekoracji to przesyłam parę pomysłów/ zdjeć
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze pare
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-30 o 19:52 |
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdziłam, że jak już się zdecyduję na jakąś sukienkę, to najpierw jej poszukam na allegro itp.
|
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() Jeju ale jestem zaganiana.... praca na szczęście udało mi sie skonczyć projekty zaproszeń ślubnych teraz tylko kwestia papieru i druku![]() mądrala fajne te Twoje wiązanki takie klimatyczne.. ja wymarzyłam sobie kościół z białym tiulem i świecami, ale żadna kwiaciarnia u mnie nie chce mi tego zrobić mówią, że nie maja ani materiału ani naczyń na świece i jakbym się zdecydowała to by to baaardzo dużo kosztowało, bo by na mnie spadły wszystkie koszty![]() J_USTYS Witamy opowiedz o sobie troszeczkę
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
kopycio własnie ja się też cały czas boję, że nie ustroją mi stołów tak jak sobie wymarzę, ze względu na potrzebną ilość naczyń / wazoników na kwiaty i świeczki.... ehhh....
Ja coraz częściej zastanawiam się czy nie przystroić sali słonecznikami. Myślę, ze w Październiku będą dostępne bukietu ze sloneczników za bardzo nie chce, bo żaden mi się tak naprawdę nie spodobał, ale salę bym nimi chętnie udekorowała
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-30 o 22:28 |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziewczyny, szkło można wypożyczyć
|
|
#2576 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beaciunia dziękuję -napisze do moderatora i bardzo się cieszę, że też masz ślub 23.10.2010Już piszę coś o sobie i przygotowaniach Ale po pierwsze:super jest to forum ciekawych i przydatnych rzeczy można się dowiedzieć itp.-dzięki Wam dziewczyny znalazłam troszke inspiracji, mam nadzieję, że ja tez będę pomocna![]() Tak jak już wiecie ślub -23.10.2010 Bardzo się cieszę, a zarazem strasznie stresuję i nie ma dnia bym nie myślała o tym wydarzeniu.Mam 23 lata, studiuję i pracuję Wesele mam w Dworku Emilii-Tomaszkowice k/Wieliczki Kamerzyste i fotografa, godzine ślubu -14.00 zespół to mamy na razie pewne na 100%.Za tydzień dopiero ruszam po suknie ślubną Mam nadzieję, że uda mi się zamówic jakąś fajną nie wiem czy trochę nie późno.Ostatnio szukamy obrączek i mam nadzieję, że uda nam się wybrać.Ostatnio byliśmy na naukach przedmałżeńskich ....jeszcze czeka nas tylko poradnia Mam duże dylematy co do dekoracji ślubnej ,chciałabym ecru z elementami złotego....i tak cały czas poza tym myślę o ślubie....Witam Was jeszcze raz dziewczyny!!!a jak u Was? ![]() beaciunia o której masz ślub? ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- mądrala śliczne te dekoracje ze słoneczników-cudne |
|
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
No a ja o ślubie na razie nie myślę, bo mam mase innej codziennej roboty :|
Za to śnię o ślubie znowu. Dzisiaj miałam ale bardzo zabawny sen. Otóż okazało się że pomylili w sklepie moją suknie i dali mi inną. Wyglądała okropnie taka biało - niebiesko -żółta z... ortalionu:P Choćby z lat 80tych ![]() My mamy póki co nauki i poradnię z głowy i jeszcze ten dzień skupienia. Po świetach chce ostatecznie wybrać obrączki.. no i w piątek będziemy mieli już zaproszenia gotowe więc rodzinie na święta możemy już dać ![]() Właśnie się zastanawiam tak nad tą dekoracją (dzięki Wam )W sumie my mamy już dekorowane przez restaurację ale musze tam jeszcze raz pojechać i zobaczyć jak to wygląda. Wtedy mi się bardzo podobało. Prosto i klasycznie. Same róże czerwone. Tylko zastanawiam się co z kosciołem bo nie mam pomysłu :| Mądrala - ten pierwszy bukiet mi si,ę bardzo podoba Chyba taki właśnie zamówię.. Dziękuje
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2010-03-31 o 13:35 |
|
|
|
#2578 |
|
Przyczajenie
|
tomalinka ja też miałam ostatnio sen związany ze suknią ślubną śniło mi się, że ogłądałam wystawy i wszystkie suknie były żółtawe-jakby brudne ale Wam fajnie będziecie mieli już wkrótce zaproszenia my jeszcze nie możemy się zdecydować na jakieś konkretne chociaż ostatnio widziałam bardzo ładne na allegro![]() a tak wogóle co do poprzednich postów-u mnie październik jest miesiącem b.obleganym w tym roczku. Edytowane przez J_USTYS Czas edycji: 2010-04-01 o 08:56 |
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
mądrala - świetne te dekoracje
kopycio - pokaż projekty zaproszeń ![]() Justys- ja mam ślub o 15 a cały czas myślałam, że to za wcześnie Ale widzę, że Ty masz o 14 więc nie jest jeszcze tak źle ![]() Co do obleganego października to jak załatwialiśmy wszystko to wydawało mi się, że dużo chętnych na październik nie ma. Choć na sali, którą wybraliśmy został właśnie tylko termin 23. No, ale z resztą tj. fotograf, kamerzysta, zespół nie była problemu, bo wszyscy mieli wolne. A załatawialiśmy jakoś w październiku. Za to teraz, jakieś 2 tygodnie temu jak chcieliśmy zmienić zespół na inny to praktycznie wszystkie fajne były zajęte. Udało nam się znaleźć fartem fajny wolny zespół, bo ktoś zrezygnował Tak, że ogólni ten sezon jest strasznie oblegany. Począwszy od kwietnia a skończywszy na październiku
|
|
|
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
Bianeczkaa wiem, że mi szkła nie oddadzą, ale powiedzieli, że to na mnie to spanie bo bede pierwsza przy zamawianiu takiej dekoracji, dla mnie to chore, bo przecież inne panny młode będą miał taniej... to chyba oni powinni zainwestować w klienta
tak czy siak zrezygnowałam z ich usług beaciunia już wklejam zrobiłam dwa teraz muszę się zdecydować, po wydruku wyglądają naprawdę fajnie, może tego w załącznikach nie wiedać.. pierwsze to przod a drugie srodek zaproszenia. myślałam o dodaniu jakiejś wstązki, ale nie wiem czy teraz jest sens.. wypowiedzcie sie co myslicie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

nie wiedziałam, że mogę swoje problemy wykorzystać w tak niecny sposób
marzą mi sie kielichy ze świeczkami na podłodze i biały szyfon
ale wybrzedziłam wszystkich

za 12 zł 
no ladnie ladnie 

buuu... a butki bardzo fajne 

nareszcie gotowe

mówią, że nie maja ani materiału ani naczyń na świece i jakbym się zdecydowała to by to baaardzo dużo kosztowało, bo by na mnie spadły wszystkie koszty
bukietu ze sloneczników za bardzo nie chce, bo żaden mi się tak naprawdę nie spodobał, ale salę bym nimi chętnie udekorowała