|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jest ciązy ;(?!
Wiesz na to wpływa wiele czynników m.in. stres.
Powiem Ci tak, jeśli minął spodziewany czas na miesiączkę to niech zrobi test ciążowy.
#2552 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Cytat:
![]() No ale..u kazdego cos innego... :P pozdrawiam..i 3mam kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Przyczajenie
|
Minął okres oczekiwania na miesiączke , bo patrząc na przełomie ostatnich 3miesięcy okresy wypadały jej co 28 dni. Wiec data na okres powinna przypaść 26 lutego, a dzis jest 5 marca... Więc mija 35dzień ... :| lecz mówie że jest w ciągłym stresie zwiazanym z brakiem tej miesiączki, oraz wczesniej miała nieregularne cykle
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
test kosztuje około 15 zł to nie jest wielki wydatek a jaki spokój
#2555 |
Przyczajenie
|
a jaki to jest stres jezeli wyjdzie pozytywny^^... :| a badanie krwi jest dokładne? Bo testy słyszałem ze potrafia oszukiwać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Konto usunięte
|
Badanie krwi około 30zł, ale jeśli dziewczyna jest nieletnia, nie wiem, czy jej zrobią
![]() A jeśli, jak to ująłeś, wsadziłeś kilka razy bez prezerwatywy to owszem, może ciąża być. Test - 10zł ![]() Co do stresu - uwierz, jeśli wyjdzie test na tak, to akurat ten stres jest najmniej ważny, poważne zaczną się potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
BAN stały
|
Zamiast wypisywać na forum to pojedź do dziewczyny, zróbcie test i wesprzyj ją. Na twoim miejscu nie zastanawiałabym sie nawet i jechała do niej szybko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Niech kupi test i po sprawie.
A dla pewności i nawet 2 różnych firm i nie będzie pomyłki
#2559 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
![]() otóż staramy się z mężem o małe bubu i to cykl naszych pierwszych starań i mam pytanie - kochałam się z mężem dzień przed owul jest prawdopodobieństwo,że będę w ciąży...?? prawda?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
Jak tam wynik TESTU?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No prawdopodobieństwo jest spore, choć lepiej jeśli nie będziesz robiła sobie nadziei, widok I kreski może zaboleć a niespodzianka byłaby na pewno mile widziana.Oczywiście życzymy owocnego cyklu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Tydzien po terminie okresu a wy jeszcze testu nie zrobiliscie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Przyczajenie
|
Nie dziękuję
![]() Mam jednak iskierkę nadziei,że fasolinka będzie.... Pozdrawiam..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
To czysta statystyka. Takie jest prawdopodobieństwo ciąży u zdrowej pary
![]() Ale rzadko sie zdarza, żeby się udało za pierwszym razem, z tego co widzę, to najczęściej 3, 4 cykl ![]() Ale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Przyczajenie
|
Aha
![]() Byłam w ciąży w tamtym roku i właśnie w pierwszym cyklu się udało ...lecz szczęście nie trwało długo bo 9 tyg. Ale mniejsza..... i właśnie dlatego zapytałam jakie jest prawdopodobieństwo... Dziękuję za Odp... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a drugi raz w dni niepłodne i tez nic sie nie stalo... ale spoznia mi sie okres 5 dni i boje sie ze za pierwszym razem moglo jakos(nie wiem jak) wyleciec to z prezerwatywy albo cos :| podbrzusza mnie pobolewa i wciaz czekam i czekam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Ależ ona delikatna, stresuje się nasikać na patyk ale o zabezpieczenie nie chciało jej się zadbać.
Ach.
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
Einode a dokładnie kiedy zaczęły pobolewać cię piesi a miałaś ból jajników i potem okazało się ze jesteś w ciązy ?ja z każdym dniem czuję się coraz gorzej a wszystko się zaczęło 2 tyg temu jak zaczęły boleć mnie piersi są większe niż zwykle i ten żołądek co jakiś czas daje o sobie znać , mam takie jakby odruchy wymiotne-ale nie wymiotuje, brzuch jest jak balon cała ja to balon na twarzy , dziś byłam u kumpeli fryzjerki mówi ze może faktycznie w końcu dzidzie będę mieć, marze o tym ale nie chcę się nakręcach i dlatego podchodzę do tego z dystansem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do mdlosci..to te jakby odruchy wymiotne to dopiero przechodze teraz, ciezko trawie cokolwiek, jest mi bardzo niedobrze, tez co prawda nie wymiotuje,ale strasznie mnie mdli. A co do tego plamienia..to wiele razy czytalam ,ze to tez jeden z objawow. Oczywiscie nie chce Cie nakrecac...Dziele sie tylko tym wszystkim co ja przezylam, a wygladalo to podobnie. Bede trzymala kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
skoro nie doszlo do wytrysku w srodku to prawdopodobienstwo ciazy jest male, a okres (przynajmniej mi) zawsze sie spoznia, jesli jestem czyms ciagle zestresowana.
jedz do dziewczyny, niech zrobi test. glowa do gory. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
Test ciazowy daje 99% pewnosci, wiec malo prawdopodobne jest aby sie mylil..
Niech Twoja dziewczyna kupi go jak najszybciej- nawet jutro i zrobi od razu ![]() Juz od tego nie uciekniecie, szkoda wiecej stresu z namyslami- tak czy nie. Wiem jaki to stres bo sama przez to niedawno przechodzilam, ale teraz jest cudownie juz nie mozemy doczekac sie przyjscia na swiat niuni ![]() Niestety trzeba myslec o konsekwencjach, a przy kilku "wkladaniach" bez zabezpieczenia moglo dojsc do zaplodnienia. Mimo wszystko zycze Wam jak najlepiej, a Twoja dziewczyna potrzebuje teraz duzego wsparcia, nie mowiac jakiego bedzie potrzebowala kiedy wyjda dwie kreski, takze wybieraj sie do niej i to juz! ![]()
![]() ![]() Daj każdemu dniu szanse stania się najpięknieszym w całym twoim życiu ![]() Z zawodu kosmetyczka, masażystka. Doradca Forever Living Products, Bandi. Edytowane przez Gringoo Czas edycji: 2010-03-05 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
Ale ty jesteś już 2 tygodnie po terminie @ więc możesz zrobić test niekoniecznie rano - i będzie wiarygodny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Einode nie wiem jak tam u ciebie ale ja nie mogę zasnąć ból piersi wieczorami jest nie do wytrzymania czuje ze mam stan delikatny gorączki bo przez ten ból i obrzmiałość pełność okropnie się czuję a żołądek tak mnie teraz boli , nawet jak z rana nic nie jadłam to też mnie bolał , u fryzjerki ledwo wytrzymałam już myślałam ze jej zostawię prezent na ladzie , boże nie chcę się nakręcać , ale nie sądzę żeby ten mój stan był przez castagunes jak sądzisz ?to lek ziołowy ,miłej nocki , pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Konto usunięte
|
Agucha, mnie przez pierwsze może 3 miesiące piersi tak bolały, że w nocy przy obracaniu się z boku na bok budziłam się
![]() Ogólne wrażenie samopoczucia - "inaczej" . Tak jakoś... grypowo, ale ze świadomością, że na pewno nie jest to grypa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
Witam mam pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.