|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Witam was kochane po długiej nieobecności <3
Widzę wiele nowych kobitek, które niewątpliwie mają talent ![]() Nensie, RozowaSkeyterka, dajsesiana i inne ![]() A poza tym moje stare krowy - Agatte, Kamisha, Panna_Migotka, _mandarynka, UpsentMinded, absurdalnie, cherry_pie, Mrs Unfabolous, ruda wiewiora, Extremalna, kinderka13... _________________________ _________________________ __ Trucizna pochodząca z gwiazd. Oddaj mi mój spokój ducha.
Wpadłam w białą otchłań szczęścia. |
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
Za 20 lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.
znac prefiks co wykręci przyszłośc która nie będzie pomyłką Nic nie trwa równie długo jak prowizorka. Nie da się przeżyć świadomie każdej pojedynczej sekundy. Czasem potrzebne są chwile bezmyślnego lenistwa. ![]() Prawdziwa tęsknota przychodzi nie patrząc, czy mamy na nią czas czy nie Ale wymyślone baśnie i historyjki są do niczego, prawdziwe zaś przychodzą same, stukają w czoło i powiadają: Oto jestem! Czegoś podobnie zarozumiałego jak te palce nie widziałam nigdy w życiu; przecież istniały tylko po to, aby mnie trzymać, aby mnie wyjmować z pudełka i kłaść do pudełka.... często ostatnią rzeczą, której człowiek się trzyma, bywa czyjaś dłoń. Tamtą noc pamiętam... Utkwiła mi w szpiku. Zostawiła tatuaż na sercu.
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
''To Anioły Wskazują Nam Drogę Do Nieba''
,,Czuję jak w moim sercu rodzi się nadzieja'' ![]() ![]() and wiele wiele innych
|
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Miłość? Daj mi spokój!
Jak będę chciała cierpieć... hm... uderze głowa w ściane!! Wybacz, że nie jestem idealna.. ale czy jesli bym była nauczył byś się być ze mną? Mówisz mi, że mnie kochasz? I.. po raz kolejny mam w to uwierzyć! To dziś jest ten dzień! To dziś możemy być szczęśliwi! Dziękuje, że byłeś! Dziękuje, że jesteś!! Dziękuje, że bedziesz!! Dziękuje, że to Ty mi zostałeś ;* Nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości!! On- nigdy nie był romantykiem. Ona- miała duszę poetki. On- kożystał z życia z kolegami. Ona- odpływała ze swymi wierszami. On- całował innej usta. Ona- czuła się pusta. To właśnie ona tak bardzo go kochała, bez niego żyć nie umiała. O nim pisała wiersze i te ostatnie i te pierwsze! On nie wiedział, że ona istnieje. Nie wiedział też co się z nim dzieje, gdy zobaczył ją u kuzyna... Pomyślał ''Niezwykła dziewczyna'' Ona oniemiała, bicia serca powstrzymać nie umiała. On patrzył na nią Ona na niego! Co będzie z tego... On ją pocałuje, Ona zwariuje
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś moim słońcem... Ale czasami za bardzo razisz mnie w oczy.
Popłynęliśmy tą samą rzeką, ale ty z nurtem, ja wciąż pod prąd... Mogłabym być aniołem, każdy mógłby nim być. W twoich ustach wszystko brzmi zgodnie z moimi myślami, nawet kiedy mówisz "nie", i tak nie przyjmuję tego do wiadomości. Głupie echo. Nie doniosło słów "Kocham Cię, wróć" na taką odległość jak chciała. Nieodpowiednie miejsce i nieodpowiedni czas ? Bzdura ! Właśnie tak miało być. Właśnie tak było pisane... Z reguły gdy coś się dzieje, to dzieje się na naszą niekorzyść. Właśnie tak ułożony jest świat. Same nieprawdopodobne przypadki. Walentynki nie są dla zakochanych, walentynki są po to, by przypomnieć tym samotnym o złośliwości losu i rozdrapać prawie zagojone rany.
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
weruskowa dziękuję słoneczko tekst piękny
Bardzo starałam się zapanować nad płaczem. Pamiętam, jak pewnej nocy, zwinięta w kłębek w tym samym rogu tej samej starej kanapy, znowu zalewając się łzami pod wpływem tych samych co zawsze żałosnych myśli, spytałam samą siebie: Czy jest w tej sytuacji coś, co mogłabyś zmienić, Liz? Byłam w stanie wymyślić tylko tyle, by zwlec się z kanapy i nie przestając szlochać, próbować stać na jednej nodze pośrodku pokoju. Skoro nie potrafiłam powstrzymać łez ani zmienić tego ponurego wewnętrznego dialogu, chciałam udowodnić, że wciąż jeszcze sprawuję nad czymś kontrolę: przynajmniej mogłam się zapłakiwać, balansując na jednej nodze. To już było coś. Intymność to trzysylabowy wyraz na określenie: "Oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj". Ostatnio każdy dzień jest taki sam... Żaden nie przynosi niczego nowego. Dziwne uczucie. Czuje że znieczulam się na otaczający mnie świat, po prostu obojętnieje... |
|
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz , że milczenie rani , że sprawia cierpienie ..
a ja pocieszam się tym , że słowa sprawiają czasami jeszcze większy problem . Nie szukaj mnie bo nie chcę dalej żyć . A jednak tylko emocje wyrażają każdą prawdę . A najgorsze jest to , że nie ważne jak bardzo pragnęłabym Cię poczuc , przytulic , pocałowac .. zawsze coś mówi : nie . Może to strach przed odrzuceniem albo tęsknota .. bym nie przerabiała tego po raz drugi . Chcę poczuc się wyjątkowa , a Ty poczuj , że jestem Twoja . I ręce opadają i szkoda słów już dzisiaj .. znowu Cię tutaj nie ma . Koniec imprezy ! motyle z brzucha won ! Nie lubię poniedziałków .. i Ciebie też nie . Zabrakło mi tylko cytryny do herbaty , czekolady pod językiem i Twojego dobranoc ..
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
dresowa- dzięki
;**--------------------------------------------- u sealed it with a kiss . /zapieczętowałeś to pocałunkiem./ I was so scared of everythin` u put in front of me . /byłam przerażona wszystkim, co postawiłeś przede mną./ amazing grace . ![]() /niesamowity wdzięk./ I desperately need u . ![]() /rozpaczliwie Cię potrzebuję./ your sighs harmonize with mine . <3 /twoje westchnienia współgrają z moimi./ chills run down my spine as our fingers entwine . <3 /dreszcze przechodzą mnie, kiedy splatają się nasze palce./ if my heart was a house u'd be home . <3 /gdyby moje serce było domem, zawsze byłbyś w swoim domu./ .
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje A przy okazji okradam Cię ![]() ___________________ Zabierz mnie tam gdzie kończy się świat ! : * Beszczelnie Szczęśliwa : D Jak by kropla powiedziała że nie jest potrzeba , nie było by oceanu ;D Nie jesteś ideałem .. nie masz skrzydeł Jedna chwila , a spełniła setki marzeń ; DD I te moje naj talenty : marikab , myszka23101, Margaretta_1 , z4koch4na, blondii69 , absurdalnie <33
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
One for all - kolejnych 300 postów wypełnionych cudownymi opisami Ci życzę! <3
CookieCrisp - już jestem kochana <3 i postaram się wpadać częściej. ![]() _Panna_Migotka_ - <333 marikab - bierz co chcesz. ;d i przyznam Ci się tak na ucho, że ja też Cię okradam. ![]() Ona: jestem ładna? On: nie nazwałbym cię 'ładna'. Ona: ... nie? On: raczej... piękna. i nawet moja najlepsza przyjaciółka ma ochotę mnie zakneblować za gadanie o tobie non-stop. Przestań powtarzać, że wszystkie dobre rzeczy muszą się skończyć! Nie sprawia to, że odpuszczanie staje się choć trochę łatwiejsze. and you said you'd always come back, so where are you now? i powiedziałeś, że zawsze wrócisz, więc gdzie jesteś teraz? wybierzmy się do Paryża, wdrapmy się na wieżę Eiffela i kochajmy się wśród gwiazd. mogłabym powiedzieć, że odrobinę za tobą tęsknię. odrobinę za mocno, odrobinę za dużo i odrobinę więcej każdego dnia...
|
|
#2562 |
|
Wtajemniczenie
|
Almost lover - oddam, oddam
ale na razie w zastaw mogę Ci dać kawałek mojego serducha <33.Odkładam poczucie winy na półkę. Muszę choć na chwilę odsapnąć. Zajrzyj w głąb mnie. Sprawdź, co tak naprawdę czuję, jaka jestem gdy nie udaję. Porysowane serce a w szczelinach zbiera się brudny smutek.
|
#2563 |
|
Przyczajenie
|
Witam . ;* Czytałam cuudowne opisy na tym forum i sobie trochę pokradłam . ) Za to dam Wam trochę moich . Możliwe że już je kiedyś czytałyście, ale może nie wszystkie .;pp _________________________ _______ ` Nie bój się dużego kroku,
nie pokonasz przepaści dwoma małymi . ` ` Lecz każdy spełniony sen kiedyś się musi skończyć ` ` Szczęście ma Twoje oczy, pragnę w nie patrzeć. Robisz wrażenie takie, że nie można go zatrzeć ` ;* |
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Bo gdy mam humor czasem potrafisz go szybko zje**ć.
Naucz się żyć, nie jak ****ć i pić. Imprezy , % , seks tylko to Ci w glowie , chlopie opamiętaj się masz już prawie 20 lat. Co to za Twój świat? Znam to cierpienie , jestem TYLKO człowiekiem , Bog mnie stworzył by mnie zabić przed kolejnym wiekiem. Mam nadzieję , że to sen. Tak bardzo dziś źle jest. Czasem mam ochotę zniknąć , tak na jakiś czas. ____________ Mam nadzieję , że komuś podobają się te wypociny ;> |
|
|
|
#2565 |
|
BAN stały
|
me9so3horny, blondi69, KaMa2704, marikab, minimum4znaki- rewelacyjno-zachwycające, napadam na Was dzis wieczorem. Boskie Wy
![]() Już nawet słońce nie dawało tyle radości co kiedyś
Królową z twych snów się stać i posiąść władzę namiętną Nigdy nie należałam do odważnych… ale kiedyś będę- zobaczycie! Karmelowe myśli a w nich... usta waniliowe o zapachu czekolady Kanapa była taka miękka, a blask ich ciał rozświetlił nocy mrok Dajcie mi szampana! Nawet najtańszego z możliwych. Ostatnio tylko on mnie potrafi uszczęśliwić |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłości nie da się przewidzieć na rok do przodu. Należy ją odkrywać z dnia na dzień. Razem. Wspierać się.
Nie myśl co będzie za kilka miesięcy. Żyj z dnia na dzień, żyj chwilą... Daj szansę tej miłości. Nie odrzucaj jej. Zgubić się mozna w jego oczach bardziej niebieskich od błękitu nieba
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
CookieCrisp, ruda wiewiora, blondii69-
__ Czasem, ponieważ jesteś moim najlepszym przyjacielem, wydaje mi się, że jesteś normalny, tak jak ja. Potem jednak przypominasz mi, że jesteś facetem. Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji. Ileż razy ludzie mówią 'kurcze chciałbym mieć więcej pieniędzy !', albo: 'chciałbym lepiej poznać problemy moich dzieci!', albo: 'Wiesz ja naprawdę chciałbym zmienić świat!' Tyle tylko, że tego typu stwierdzenia nie są wcale równoznaczne z poświęceniem się czemuś, nie ma w nich determinacji. Stanowią one jedynie określenie preferencji, a znaczą po prostu: ' jestem zainteresowany tym, by coś się udało, jeśli oczywiście nie będę musiał niczego w tym kierunku robić.' Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać. Co by było, gdyby twarz człowieka mogła dokładnie wyrazić całe wewnętrzne cierpienie, gdyby zobiektywizowała się w akcie ekspresji cała wewnętrzna męka? Czy moglibyśmy jeszcze rozmawiać ze sobą? Czy nie musielibyśmy wówczas mówić, zakrywając rękoma twarz? Życie byłoby praktycznie niemożliwe, gdyby owa nieskończoność odczuć, jaką w sobie nosimy, uzewnętrzniała się w rysach twarzy. Nikt nie miałby już odwagi przejrzeć się w lustrze, bo w groteskowym i tragicznym zarazem wizerunku twarzy stapiałyby się w jedno plamy i wstęgi krwi, rany, co nigdy się nie zabliźnią i strugi łez, co nigdy nie będą powstrzymane. Niewyciąganie wniosków może czasem powodować poważne udręki.
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
martiska dzięki
![]() ![]() 1. Jeżeli nie mogę iśc za Tobą pozwól mi przynajmniej dogonic Twój cień... 2. Towarzyszysz każdej sekundzie moich myśli. 3. Moje serce tańczy, gdy Cię widzi, orkiestrą są dla niego Twoje słowa. 4. Jesteś moim najskrytszym, niewypowiedzianym marzeniem. 5. Zdmuchnęłam dwudziestą świeczkę z tortu marząc o Tobie ! 6. Ukochaj mnie <3 7. Tak mi słodko z powodu miłości do Ciebie, że nie dostrzegam goryczy Twoich słów... 8. Wiem - nasz związek to paradoks... 9. Uzależniasz <3 10. Pozwól mi dołączyc do Twojego orszaku mój boski Apollo... 11. Zapłodniłeś we mnie nasienie miłości... 12. Bez Ciebie zawodzę ! 13. Zatracam się w Tobie. 14. Umieram na brak Ciebie... 15. Doprowadzasz mnie do obłędu, wyzwalasz we mnie dewiantkę. ! 16. Przy Tobie ogarnia mnie paraliż umysłowy i fizyczny...
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały ;* !
zawsze troche obok, gdzieś na dotyk myśli..
Odnalazłam swoje miejsce w świecie. Miejsce, do którego pasowałam. Miejsce, w którym nareszcie mogłam błyszczeć. I'm not your toy, but I can be, if you played with me, not me. My darling, believe me For me there is no one but you Please love me too I'm in love with you Answer my prayer Say you love me too...
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
` Dziewczynki szczerze się przyznaje że od jakiegoś czasu waz bezwarunkowo okradam ! talenciary ; * ♥
Postanowiłam dodać coś od siebie ;D Jeśli coś się powtórzy wybaczcie. ` Tobą oddycham . ♥
` Musze żyć życiem towarzyskim . ! ` Z Ciebie wyleczyłam się ! ` Zachowujesz się jak Pinokio ! , dlaczego ? ` Dla mnie liczysz się tylko Ty ! <3 ` Chce wejść w Twój świat i odkryć Cie od nowa ! ` Bo ja wiem , Ty tez tego chcesz . ♥ ` Nie mam serca z kamienia ! , dlatego proszę nie rań ! |
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
martiska bierz co chcesz <3 nawet mnie lalala :d
- co masz na swoje usprawiedliwienie .? - kocham Cię.. Wmawiaj mi dalej, że jestem takową "szczęściarą"... -`Kocham Cię` -`A ja bardzo Cię lubię,jeszcze nie wiem co do Ciebie czuję,bardzo mi się podobasz i na razie nic więcej` Często gdy pokłóciła się z kimś zamykała się w swoim małym pokoju. Nie wychodziła przez jakiś czas. Nikt nie wiedział dlaczego i myśleli, że odpoczywa. Ale ona zamykała się w swoich czterech ścianach po to żeby nikogo nie skrzywdzić swoimi słowami, choć ludzie krzywdzili ją codziennie.. wiesz co ? . - no ?!. - fajnie , że jesteś . Ładnie wyglądasz. Kim dzisiaj jesteś? - Sobą. - Tak Ci najlepiej. Wiesz co jest bardziej przygnębiające od ponurego jesiennego poranka? Twoja spojrzenie mowiące - `Już mi nie zależy .. - za kogo ty mnie masz !? - za kobietę, z którą chciałbym spędzić życie . - czemu sie tak na mnie patrzysz jak przechodzisz obok.? przecież rozstaliśmy się... - bo mówiłeś że jak odejdę to nie bedziesz mógł żyć... a wciąż żyjesz. - Odszedł... - Wróci. Zawsze wraca. - A jeżeli nie wróci? - To będzie znaczyło, że to nie on odszedł od Ciebie, lecz ty od niego. będę tęsknić za Tobą tak jak dziecko tęskni za swoim kocykiem . Czasami zastanawiam się co teraz robisz, gdzie jesteś, o czym myślisz. Czasami chciałabym żebyś także za mną tęsknił. Czasami... tak jakoś ostatnio dziwnie często… - Czuję Cię od środka. - Skąd wiesz, że to ja ? - Bo jeszcze nigdy nie czułam takiego ciepła ..
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
CookieCrisp - Słońce, trochę mało czasu, ale postaram się być więcej. Uwielbiam! <3
daj się czasem czuć. wiem, że mnie potrzebujesz. nie jesteś pierwszy, nie ostatni. Machając i Jemu i Jej i Im na pożegnanie. Tak to jest czasami, drogi Nieznajomy - za późno widzimy swoje błędy i że miłość była nie ta. Już nie ważne. Już więcej nie. Nawet kochanie się przeterminowało jak stary jogurt.
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
dresowa -
CookieCrisp - Kochanie postaram się trochę częściej bywać ___________ Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni, żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem.
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
KaMa , <3 jesteś jedyną osobą , której opisy zapisuje i której wyczekuje na forum ;D rozbiorę Cię z opisów dzisiejszej nocy ^^
________ kocham Cię , tak głupio i idiotycznie
eliksir zdrad i bezpruderyjnych kochanek co mi dasz ? szczęście czy łzy ? wybierz moją śmierć. otulona ramionami nocy. natarczywa pokusa i słodki grzech na coś co rani.
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Miłość – pomimo tego co było .
Przeszłość potrafi niszczyć, przeszłość uczy budować . Przeszłość nawet się zgliszczy co zostało po wczoraj . Nigdy nie było wczoraj . Dzwonię do Ciebie raz po raz, chociaż pora chora. Odłożona źle słuchawka, martwych rzeczy zmowa. Chcę tylko przekazać te proste słowa, do góry głowa, od nowa nie było wczoraj. Nie możesz zapomnieć, proszę Cię przestań masz rację, życie łamie nam wszystkim serca . Stare rany nie rdzewieją chociaż ich nie rozdrapuję. Rozumiesz? Przeszłość z nikim się nie mija, czasem prościej zapominać by móc wziąć ten drugi oddech . Bo czas mija, błędy uczą i odwrotnie. Jutro nie rozmijam, wczoraj czasu przecież już nie cofnę. cytaty . PIH . <3
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
troszkę mnie nie było, pewnie nikt nie zauważył. ;P
w każdym razie postaram się nadrobić te około 100 stron. jeśli były jakieś pochwały to dziękuję, choć wątpię. ![]() złamanie danego słowa nie boli tak jak boli złamanie serca. nie chcę żeby to tak bolało. jak ja mogłam pomyśleć, że Ty i ja... razem... mam dość tej zasranej miłości. lala, nie pieprz głupot. dobrze wiemy, że lecisz tylko na jego auto. tak bardzo chciałabym uwierzyć w nas. to co między nami nie powinno się stać. przepraszam za pesymizm. ostatnio nie bardzo mi się układa. ![]() |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
daj tylko znać, że pamiętasz
samotność mniej boli we dwoje tyle szans, ile odwagi tak nas nauczono kochać - jak on na nią patrzył! - jak? - tak, że aż ja zaczęłam zazdrościć, że on potrafi tak kochać! nie lekceważąc nikogo, iść swoją drogą problem z koncentracją. znasz przyczynę? miłość to złożone zjawisko jesli w ogóle można to jakoś nazwać odpoczywamy. ja i mój mózg wiesz, odnajduję się tylko przy Tobie
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - dziękuję bardzo ,
_________________________ ____________ to nie Ty cierpiałeś. pamiętam jak ignorowałeś moją osobę. myślisz że zwykłe'przepraszam' zamarzę przeszłość ? - daj se siana z nim. - nie umiem. - umiesz, ale nie chcesz ... _________________________ _______________________ przeznaczenie widzę tylko w Jego oczach..
Pan M. ♥ </3 |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
absurdalnie, dresowa, always be yourself , Drift, nastychick <3 --- strata czasu. budzisz we mnie skrajne emocje. Twój wzrok sięga mego serca I niczym promyk radości rozgrzewa je. kolejny dzień tygodnia który ciężko się zaczyna... |
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Cześć . Pośrednio jestem nowa także chciałabym powiedzieć że wszystkie jesteście wspaniałe , a opisy czytam już od ... dłuższego czasu
. Już na początku mówię, że opisy będą w większości mojego autorstwa, choć czasem nie będę mogla się pohamować od napisania innych, które szczególnie zapadły mi w pamięć .Dałeś mi więcej szczęścia niż ktokolwiek inny . Zapomniałam, że tym samym sprawiasz mi ogromny ból . No bo szczęście nie mogło trwać wiecznie , prawda ...?
' Co było wszystkim nagle prysło . Ale jest nadzieja, że to nie znikło . ` ` Czy wiesz , może to była ... miłość ?` Niepoprawna optymistka, z ogromną nadzieją na lepsze jutro . ![]() Kocham Cie jak naleśniki z dżemem . Ba! Nawet bardziej ![]() Yo ziom , lubię placki xd Z powodu braku Twojej skromnej osoby zabrakło mi pomysłu na życie . Może jednak zastanowisz się nad powrotem ? a może to był tylko sen ? tylko dlaczego nadal się nie obudziłam ? W końcu nie mogę przespać paru lat mojego życia ! ' Nie jest dobrze gdy, stoję w miejscu i w głowie tyle myśli.. ' Bo musisz tylko uwierzyć w siebie, to wystarczy Był tak wyjątkowy jak lody latem . pff . UWAGA OKAZJA ! Wyślij sms o treści ' Kocham Cie ' pod numer [ tu wpisz swój numer ] to tylko 8 sekund i 15 groszy . W zamian oferuję Ci własne serce ![]() tylko napisz, nic więcej już od Ciebie nie chcę . wywołaj jeszcze raz uśmiech na mojej twarzy .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.