niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 13:38   #2551
siarczan_sodu
Zadomowienie

Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
W takim razie jestem dziewicą. A że jestem w 9 miesiącu ciąży to wypatrujcie gwiazdy betlejemskiej
A ja wg tej klasyfikacji miałam już chyba z 50
Stary 2010-08-30, 16:14   #2552
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
W takim razie jestem dziewicą. A że jestem w 9 miesiącu ciąży to wypatrujcie gwiazdy betlejemskiej
wykop studnie, będziemy przychodzić po cudowną wodę

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 21:26   #2553
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
jak znam życie brak szpary pewnie świadczy o dziewictwie
ciekawe co powie moj mężczyzna jak usłyszy tę nowinę oby się chłopina nie załamał, że przez tyle czasu nie udało mu sie jednak mnie rozdziewiczyć
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:05   #2554
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niewyspana91 Pokaż wiadomość

A inna opinia panująca głównie wśród facetów. Dotycząca dziewczyn, które nie mają zgrabnych, prostych nóg.
Jeśli ma krzywe, między udami "szpara" to laska jest rozje**na. W sensie, że taka aktywna seksualnie. I to w negatywnym znaczeniu tego słowa: dupodajka, dziw**, daje komu popadnie.
A mi się bardzo podoba,idę powiedzieć ukochanemu, że mnie rozdziewiczył, bo odkąd jesteśmy razem sporo schudłam i zrobiła mi się szpara średniej wielkości (jakkolwiek dwuznacznie by to nie zabrzmiało ).
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:12   #2555
Elfir
Zakorzenienie

Każda szczupła ma chyba szparę? Przynajmniej jak oglądam modelki, to maja wszystkie bez wyjątku.
Natomiast tęższe kobiety (lub o tęgich udach) zachowują dziewictwo do śmierci

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:16   #2556
Fruchtgeele
Rozeznanie

Właśnie nie każda, znam kilka BARDZO szczupłych, które mają jakoś tak nogi zrobione, że nie mają tego prześwitu,a ja z kolei aż taka szczupła nie jestem, a trochę mam.
Chyba jestem jakaś rozwiązła.
Stary 2010-08-31, 03:27   #2557
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Właśnie nie każda, znam kilka BARDZO szczupłych, które mają jakoś tak nogi zrobione, że nie mają tego prześwitu,a ja z kolei aż taka szczupła nie jestem, a trochę mam.
Chyba jestem jakaś rozwiązła.
Ja jestem szczupła, jako nastolatka miałam ten prześwit, ale obecnie już nie mam. Po prostu zmienił się kształt ud chyba...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 08:04   #2558
agata_slomka
Wtajemniczenie

trudno usunąć ten tłuszczyk z wewnętrznej części ud.
Nawet szczupłe dziewczyny bywają bez szpary ale zazwyczaj wiąże sie to z wąskimi biodrami.
Inaczej - gruszki i klepsydry często są 'DZIEWICAMI'
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:25   #2559
mrytka
Wtajemniczenie

Ja miałam lekcje wychowania do życia w rodzinie z panią, która dawniej była pielęgniarka i kiedyś powiedziała nam, że jak mężczyzna podczas stosunku jest pijany, to nie zapłodni kobiety (bo plemniki też są pijane i nie trafią do komórki??) i jeszcze stwierdziła, że tabletki antykoncepcyjne są bardzo groźne i niezdrowe, do tego żadne tabletki nie leczą żadnych chorób, tylko jeszcze bardziej je rozwijają

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:29   #2560
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Ja miałam lekcje wychowania do życia w rodzinie z panią, która dawniej była pielęgniarka i kiedyś powiedziała nam, że jak mężczyzna podczas stosunku jest pijany, to nie zapłodni kobiety (bo plemniki też są pijane i nie trafią do komórki??) i jeszcze stwierdziła, że tabletki antykoncepcyjne są bardzo groźne i niezdrowe, do tego żadne tabletki nie leczą żadnych chorób, tylko jeszcze bardziej je rozwijają
No normalnie takich ludzi do więzienia powinni posyłać

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:20   #2561
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
No normalnie takich ludzi do więzienia powinni posyłać
Ja to nie wiedziałam na tej lekcji czy śmiać się czy płakać.
Miałam wielką chęć ją uświadomić, ale darowałam sobie. Jedna osoba z klasy kiedyś próbowała na trochę inny temat ją oświecić, to zasypała ją swoimi "wielce mądrymi" argumentami i nic innego do wiadomości przyjąć nie chciała.

.
Stary 2010-08-31, 11:35   #2562
Heledore
Zakorzenienie

mądrości z lekcji WDŻ to temat rzeka
wiem, że niektóre panie prowadzące rzucają totalnymi bzdurami, ale chciałabym napisać coś co mogłoby nieco usprawiedliwić część pań. jakiś czas temu interesowałam się tematem. Aby uczyć tego przedmiotu nauczyciel musi skończyć kurs. Na kursie oczywiście przedstawiane są jedyne słuszne katolickie poglądy i argumenty. Nie wiem dlaczego Kursy nie są ani organizowane ani prowadzone przez kościół. Powiecie, że myślący nauczyciel będzie potakiwał na kursie dla świętego spokoju, a uczniom i tak przekaże rzetelne informacje... Niestety, nie. Oczywiście czesto to zależy od szkoły, jednak zazwyczaj dyrekcja nie życzy sobie aby przedstawiać inny światopogląd i argumenty. A nikt pracy/dodatkowych godzin ot tak stracić nie chce wiec sie dostosowywuje. Dyrekcja chce mieć święty spokój a nie użerać się rodzicami urzadzajocymi pielgrzymki pod tytułem "nie życzę sobie aby moje dziecko słuchało takich rzeczy". Wybrano bezpieczny wariant zajęć i większość szkół się go trzyma. I stąd bzdury w stylu "tabletka po to juz aborcja" ...

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:44   #2563
Neciak89
Zakorzenienie

Ja ostatnio dzwoniłam do lekarza z pytaniem o tabletkę PO a on mówiąc o niej mówił "wczesnoporonna"

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:50   #2564
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
mądrości z lekcji WDŻ to temat rzeka
wiem, że niektóre panie prowadzące rzucają totalnymi bzdurami, ale chciałabym napisać coś co mogłoby nieco usprawiedliwić część pań. jakiś czas temu interesowałam się tematem. Aby uczyć tego przedmiotu nauczyciel musi skończyć kurs. Na kursie oczywiście przedstawiane są jedyne słuszne katolickie poglądy i argumenty. Nie wiem dlaczego Kursy nie są ani organizowane ani prowadzone przez kościół. Powiecie, że myślący nauczyciel będzie potakiwał na kursie dla świętego spokoju, a uczniom i tak przekaże rzetelne informacje... Niestety, nie. Oczywiście czesto to zależy od szkoły, jednak zazwyczaj dyrekcja nie życzy sobie aby przedstawiać inny światopogląd i argumenty. A nikt pracy/dodatkowych godzin ot tak stracić nie chce wiec sie dostosowywuje. Dyrekcja chce mieć święty spokój a nie użerać się rodzicami urzadzajocymi pielgrzymki pod tytułem "nie życzę sobie aby moje dziecko słuchało takich rzeczy". Wybrano bezpieczny wariant zajęć i większość szkół się go trzyma. I stąd bzdury w stylu "tabletka po to juz aborcja" ...
Ale zrozumiałabym jeszcze, gdyby cos takiego działo się w katolickiej szkole...A jeśli ktoś jest innego wyznania
Stary 2010-08-31, 11:59   #2565
Kayako
BAN stały

Nazwa "wczesnoporonna" kojarzy mi się z poronieniem przed zapłodnieniem Rozumiem sens jej działania, mówię tylko o głupiej nazwie wprowadzającej w błąd

Ja miałam WDŻ z emerytowaną panią położną zatrudnioną przez szkołę (przy czym nie mieli gdzie tej durnej lekcji upchnąć, więc zabrali nam jedną godzinę chemii (profil bio-chem ) i wcisnęli to coś). Semestr wołkowaliśmy kalendarzyk, śluz, szyjkę macicy, termometry, a jedną lekcję szybciutko szybciutko o prezerwatywach, globulkach, pigułkach (przed i po ), kapturkach i chyba nawet coś było o podmywaniu się...
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:00   #2566
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
Ale zrozumiałabym jeszcze, gdyby cos takiego działo się w katolickiej szkole...A jeśli ktoś jest innego wyznania
ja tez byłam zdziwiona jak się dowiedziałam jak to funkcjonuje. Myślałam, że te babki rzeczywiście mają takie poglądy a jednak okazało się, ze nie zawsze.
Większość dzieci jest katolicka, wiec ten światopogląd uznano za bezpieczny do nauczania. Bo dyrekcja chce mieć spokój, bo katecheta będzie się oburzał(to bardziej w małych miasteczkach), bo nie można dzieciom mówić na wdż jednego a na religii czegoś zupełnie innego, bo rodzice będą się oburzać że namawia się do rozpusty itd.

A jak komuś nie pasuje to nie musi chodzić na zajęcia, bo przecież nie sa obowiązkowe.

Na szczęście są tez normalne szkoły, które mają w nosie święty spokój a dbają o rzetelna edukację dzieci - niestety to mniejszość

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:21   #2567
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez byłam zdziwiona jak się dowiedziałam jak to funkcjonuje. Myślałam, że te babki rzeczywiście mają takie poglądy a jednak okazało się, ze nie zawsze.
Większość dzieci jest katolicka, wiec ten światopogląd uznano za bezpieczny do nauczania. Bo dyrekcja chce mieć spokój, bo katecheta będzie się oburzał(to bardziej w małych miasteczkach), bo nie można dzieciom mówić na wdż jednego a na religii czegoś zupełnie innego, bo rodzice będą się oburzać że namawia się do rozpusty itd.

A jak komuś nie pasuje to nie musi chodzić na zajęcia, bo przecież nie sa obowiązkowe.

Na szczęście są tez normalne szkoły, które mają w nosie święty spokój a dbają o rzetelna edukację dzieci - niestety to mniejszość
To ja tego nie rozumiem, po co nas uczyć bredni?
Szkoda, że takich szkół jest jednak niewiele, bo zazwyczaj jest tak, że większość osób z klasy chodzi na te lekcje. My mieliśmy w środku dnia, więc każdy poszedł, bo i tak trzeba by było tą godzinę przesiedzieć.
Ktoś się nasłucha i uwierzy, a potem są wpadki i w najgorszym wypadku niechciane dzieci albo zaniedbywane przez rodziców, którzy mają pstro w głowie, bo chyba za dużo w tej głowie mieć nie mogą, jak wierzą w takie bzdury. Założenie głupiego wątku na forum, to jednak najlepsza z konsekwencji tejże "wiedzy".

.
Stary 2010-08-31, 16:04   #2568
Kayako
BAN stały

Cytat:

Od roku 09/10 jest obowiązkowe ;]
Petycja do dyrektora, sratytaty, i wtedy dziecko może nie chodzić, ale ogólnie jest obowiązkowe.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:14   #2569
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie wiem, czy za moich czasów było inaczej czy należę do tej garstki szczęśliwców którzy chodzili do normalnej szkoły

Jedynie ksiądz w LO próbował nam jakieś bzdury wcisnąć, ale został wyśmiany i już nigdy nie ponowił próby prania naszych mózgów. Ja jeszcze nie miałam WDŻ, ale na wf i biologii nauczycielki nas uświadamiały. Miałam wszystko o antykoncepcji, z nazwami preparatów, pigułek i urządzeń włącznie.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 20:25   #2570
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czy za moich czasów było inaczej czy należę do tej garstki szczęśliwców którzy chodzili do normalnej szkoły

Jedynie ksiądz w LO próbował nam jakieś bzdury wcisnąć, ale został wyśmiany i już nigdy nie ponowił próby prania naszych mózgów. Ja jeszcze nie miałam WDŻ, ale na wf i biologii nauczycielki nas uświadamiały. Miałam wszystko o antykoncepcji, z nazwami preparatów, pigułek i urządzeń włącznie.
Miałaś szczęście

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-09-01, 07:27   #2571
ston3d
Zadomowienie

Chodziłam na wdż w podstawówce i lekcje były nawet fajnie prowadzone, choć dużo wyidealizowanych bzdur na temat związków się przewinęło. Najbardziej zapamiętałam lekcję, jak pani wręcz krzykiem nam uświadamiała, że: "tu chodzi o ostateczną ekstazę, o orgazm, orgazm!" czy coś takiego Zawsze nam mówiła o uczuciach,chęci posiadania potomstwa, ale na tej jednej lekcji chyba już nie wytrzymała
Miałam wtedy 12 lat...
ston3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:43   #2572
Ivi 1988
Zakorzenienie

U mnie w podstawowce dali ksiazeczki z obrazkami nagich chlopcow i dzieczyn w wieku dojrzewania po czym na lekcji powiedzieli,ze seks to dwoje ludzi, ktorzy sie kochaja a dzieci pochodza wlasnie od nich.
Na pytanie jak dziecko tam trafia, odpowiedz byla rownie szybka- "bo tatus tak mocno przytula mame"

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:18   #2573
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Chodziłam na wdż w podstawówce i lekcje były nawet fajnie prowadzone, choć dużo wyidealizowanych bzdur na temat związków się przewinęło. Najbardziej zapamiętałam lekcję, jak pani wręcz krzykiem nam uświadamiała, że: "tu chodzi o ostateczną ekstazę, o orgazm, orgazm!" czy coś takiego Zawsze nam mówiła o uczuciach,chęci posiadania potomstwa, ale na tej jednej lekcji chyba już nie wytrzymała
Miałam wtedy 12 lat...
Najfajniejsze WDŻ miałam w szóstej klasie podstawówki, jak przez miesiąc przychodziła miła rozsądna pani i tłumaczyła nam jak działa okres, jak działa chłopiec , jak to jest z tymi dziećmi etc. I uważam za żenujący fakt, że dwunastolatkom tłumaczyło się lepiej i więcej niż pani, która została raz zaproszona w klasie maturalnej przez naszego katechetę (słynne krzywe miłości z seksem i bez seksu przedmałżeńskiego). Całe szczęście katecheta był normalny i po naszej opowieści o tych zajęciach już jej nie zapraszał.

Chociaż właściwie tak sobie myślę, że to nawet dobry pomysł, żeby w podstawówce obowiązkowo zrobić edukację seksualną.
Stary 2010-09-01, 11:44   #2574
Neciak89
Zakorzenienie

Wiecie co? Zazdroszcze Wam tych lekcji WDŻ :p chciałabym teraz pójść na taką porządną i posłuchać co mają do powiedzenia

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-09-01, 11:53   #2575
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Zazdroszcze Wam tych lekcji WDŻ :p chciałabym teraz pójść na taką porządną i posłuchać co mają do powiedzenia
Wiesz, w gimnazjum pani mówiła tak: "żeby sprawdzić, czy macie dni płodne, należy wsadzić sobie rękę między nogi i obejrzeć dokładnie to, co na niej zostanie". Może i merytorycznie bez większych hardkorów, ale mało apetyczne to było.
Stary 2010-09-01, 11:54   #2576
siarczan_sodu
Zadomowienie

Ja miałam wdż, ale takie trochę ubogie. Ale ogólnie podobały mi się zajęcia o związku, że trzeba o niego dbać, żeby rozmawiać z drugą osobą itd.
I chodziło na nie o wiele więcej chłopców niż dziewczyn, a było to w 2-3 gimnazjum. A uczyła nas babka od biologii, która była luźna, fajna, ale szybko nam ucięli te zajęcia, bo rzekomo w tym czasie potrzebowaliśmy innych zajęć
Stary 2010-09-02, 00:47   #2577
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Najfajniejsze WDŻ miałam w szóstej klasie podstawówki, jak przez miesiąc przychodziła miła rozsądna pani i tłumaczyła nam jak działa okres, jak działa chłopiec , jak to jest z tymi dziećmi etc.
Podstawówkowe WDŻty wspominam bardzo dobrze (5, lub 6 klasa). Nie było tych zajęć wiele, ale raz dostaliśmy zestaw always - kalendarzyk do oznaczania miesiączek na 1 rok, kilka podpasek, jakieś ulotki i 2 bardzo fajne książeczki. Sama w życiu bym nie zapytała mamy o pierwszy okres, a tam było wszystko pięknie i fajnie napisane O funkcjonowaniu ciała, cyklu, a także parę rzeczy o psychice, a 2-ga to wywiadzik z autorką dot. tematu pierwszej miesiączki, itp. Uspokajano tam min. że każda dziewczyna dojrzewa w swoim czasie. Super sprawa, może jeszcze gdzieś to mam
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 00:50   #2578
Neciak89
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;21809676]Podstawówkowe WDŻty wspominam bardzo dobrze (5, lub 6 klasa). Nie było tych zajęć wiele, ale raz dostaliśmy zestaw always - kalendarzyk do oznaczania miesiączek na 1 rok, kilka podpasek, jakieś ulotki i 2 bardzo fajne książeczki. Sama w życiu bym nie zapytała mamy o pierwszy okres, a tam było wszystko pięknie i fajnie napisane O funkcjonowaniu ciała, cyklu, a także parę rzeczy o psychice, a 2-ga to wywiadzik z autorką dot. tematu pierwszej miesiączki, itp. Uspokajano tam min. że każda dziewczyna dojrzewa w swoim czasie. Super sprawa, może jeszcze gdzieś to mam [/QUOTE]
My takie zestawiki dostałyśmy w podstawówce przelotem na przyrodzie od pielęgniarki.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-09-02, 00:54   #2579
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Myśmy mieli normalne lekcje wdżtu A potem w gimnazjum jeszcze z babką, która uczyła nas też WoSu (bardzo bardzo mile wspominam, bo kobieta dobrze się wyszkoliła o antykoncepcji). I w LO kilka lekcji z pielęgniarką w ramach biologii (a w zasadzie wizyty 15-minutowe). Te były najsłabsze merytorycznie (wspominałam o kwiatkach w wazonie :P) i najnudniejsze (brak kontaktu z klasą, coś a'la referacik).
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 08:53   #2580
cynamonowaania
Zakorzenienie

U mnie w szkole wdż był tragiczny :P Szkoda opowiadać...

Ale jeśli chodzi o niedorzeczne opinie dotyczące seksu to mi się 2 śmieszne rzeczy przypomniały- takie wspomnienia po moim ex(23 letni gość) ;D
1. Był święcie przekonany że mając tampona nie można się wysikać :P I wierzył w to przez pół swojego życia-dopiero ja go uświadomiłam.
2. Myślał że jak dziewczyna połknie męskie nasienie to może grozić to ciążą! hahahaha to mnie w nim rozbroiło najbardziej
cynamonowaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości