|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
te Lorusy to dobre są ![]() Cytat:
ale też dostalabym chyba niezly opieprz za niektore wiadomosci hahaha Cytat:
albo najlepiej piszemy na gadu, ja nie odpisuje pol godziny i on juz wie, że jestem zajęta wizażem xD pisze aby: wizaz? odpisz jak skonczysz czytac xDCytat:
ufff![]() teraz tż sie z tym męczy, ale on to lubi...
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
no właśnie to racja... wizaż to wizaż... chyba, że przy następnym zakładaniu dać tytuł szyfrem
żeby nikt niepowołany nie wiedział, że na tym wątku akurat my piszemy heh... wiecie co? słodki jest smak triumfu
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2010-03-13 o 13:34 |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
Przyzwyczaiłam się, że nie na wszystkie moje post otrzymuję odp. po prostu piszę to bo lubię, taki sposob na wygadanie, nie na wszystkie też odp, bo czasem nie wiem co, nie mam nic do powiedzenia, w tej kwestii, a nie będę zmyślać.
Szczerze marcia, to Twój nick i Monisii, to strasznie mi się mieszają. Ostattnio widziałam w pociągu koleżankę, z którą miałam w liceum angieski, była taka podobna do swojej koleżanki, z którą zawsze siedziała, że nie wiedziałam jak się do niej zwrócić:p: Wczoraj byłyśmy sobie w realu, kupiłyśm,y winko, lody, czipsy, paluszki, pizze od godz 16 nic innego nie robiłysmy tylko jadłyśmy i piłyśmy, o boże jak mój brzuch był wczoraj nadęty:p: Eh i po miesięcznej przerwie znów sobie zapaliłam, eh, pięknie:) Dzisiaj sobie wstałam coś koło 1 siedzę sobie ciągle w pidżamce, na śniadanko zjadłam sobie 2 pączki. Za oknem pada deszcz od rana, choć teraz jakoś na razie nie, a miałysmy ambitny plan wybrać się na spacer:) Mój brat ma za tydzień bierzmowania, dziś sobe kupił garnitur, i taki z niego elegancik:-) Nie ma krawatu, chce wziąść jakiś od taty, a ja się zastanawiam czy nie kupić mu jakiegoś(o takie cienkie są chyba modne), w końcu jestem jego świadkiem,no nie jest to obowiązek, ale chodzi mi barzdiej o niespodziankę:P |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
a i owszem
miałam w planie aby ścisnęło jagnę i się udało
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;17847156]Przyzwyczaiłam się, że nie na wszystkie moje post otrzymuję odp. po prostu piszę to bo lubię, taki sposob na wygadanie, nie na wszystkie też odp, bo czasem nie wiem co, nie mam nic do powiedzenia, w tej kwestii, a nie będę zmyślać.
Szczerze marcia, to Twój nick i Monisii, to strasznie mi się mieszają. Ostattnio widziałam w pociągu koleżankę, z którą miałam w liceum angieski, była taka podobna do swojej koleżanki, z którą zawsze siedziała, że nie wiedziałam jak się do niej zwrócić Wczoraj byłyśmy sobie w realu, kupiłyśm,y winko, lody, czipsy, paluszki, pizze od godz 16 nic innego nie robiłysmy tylko jadłyśmy i piłyśmy, o boże jak mój brzuch był wczoraj nadęty ![]() Dzisiaj sobie wstałam coś koło 1 siedzę sobie ciągle w pidżamce, na śniadanko zjadłam sobie 2 pączki. Za oknem pada deszcz od rana, choć teraz jakoś na razie nie, a miałysmy ambitny plan wybrać się na spacer ![]() Mój brat ma za tydzień bierzmowania, dziś sobe kupił garnitur, i taki z niego elegancik Nie ma krawatu, chce wziąść jakiś od taty, a ja się zastanawiam czy nie kupić mu jakiegoś(o takie cienkie są chyba modne), w końcu jestem jego świadkiem,no nie jest to obowiązek, ale chodzi mi barzdiej o niespodziankę:P[/QUOTE]kup krawaty nie są drogie a Ty mu jakis fajny wybierzesz, bedzie chlopak elegancki do kwadratu xDszczegoly prosze;P
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
oo tak, szczegóły
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
jak już mówiłam jagna na opis na gg bardzo... nie wiem jak to nazwać może pozwolę sobie zacytować ".. tęsknie... czekam Tylko Ty i nikt inny KOCHAM "no to zaczęłam z Tż (jej byłym ) sobie robić z niej jaja no cóż z tęsknoty ciągle poleca to samo zdjęcie ze swoim nowym Tż'em... I dodała wczoraj zdjęcie z tulipanami i oczywiście słodki opis do swojego mnie wkurzył fakt, że zbeszcześciła jedną z moich ulubionych piosenek no to mój Tż mówi, że mam zrobić ładne zdjęcie i dać podpis, że kocham i tęsknie i dać do zrozumienia, że chodzi o niego żeby ją ścisnęło to tak zrobiłam i faktycznie podziałało Była u mnie jako pierwsza na nk, nie mówiąc o tym, że potem chyba z co najmniej 2 razy była na moim profilu... A żeby złagodzić smak goryczy poleciła swoje zdjęcie z tż xD |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
ej, ej, ja jestem do tyłu.
Ty jesteś ze swoim dawnym tż? tym, który Cię rzucił itd? bo ja juz nie wiem, nie rozumiem
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
tak w sumie można powiedzieć xD
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
ale czemu po co xD
mialas do niego nie wracac:P
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż...
człowiek jest z natury słabą istotą i ma swoje potrzeby xD a, że jakoś tak żaden książę z bajki nie chce zajechać na białym rumaku i mnie porwać to... Serce pozostało przy tym pierwszym...
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2010-03-13 o 14:32 |
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aj Tyyyyyyyyyy.
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aj bo ile można czekać? Wielkie miasto przytłacza a on jest moją jedyną podporą... A jak książę się zjawi to na pewno go nie przeoczę przecież chłopaka zawsze można zmienić
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Asik
baty się należą za tok rozumowania, babo ty;PNie ruszam się dziś z domu, foch.
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy już moja mama mi dziś groziła laniem za wydawanie kasy no jestem baba, jestem xD
|
|
|
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
A ja się pochwalę: posprzątałam mieszkanie i szykuję jajecznicę z kiełbaską i cebulką
![]() Asik byle księcia chłopak nie zmylił. |
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochasz Ty tego swojego tż? ufasz mu?
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Dont... czy kocham? tak... Czy ufam? moje życie bym powierzyła w jego ręce...
|
|
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
ASsik to chyba ten Twój książę z bajki, po co inny?
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
mimo, ze co jakis czas zrywa z Tobą , bo ma jakies swoje chore jazdy w głowie?
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... Szczerze to nie szukam innego... Może i on ma swoje humorki i mu odwala na jesień
ale ja tez święta nie jestem i mam świadomość tego, że na dłuższą metę jestem męcząca i człowiek który przebywa ze mną 24h w końcu traci cierpliwość xD ale mimo to on zawsze wraca... Nie opuścił mnie tak jak inni...
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2010-03-13 o 15:31 |
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy podziwiam, szkoda mi tylko, że on może i cały czas jest przy Tobie, ale gdyby tak mojemu co jakis czas odwalalo to kopnelabym go w tyłek. nie mozna sie tak bawic ludzkimi uczuciami. przychodzic i odchodzic... tak sie nei robi
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
asik, a jak żeście się znów spiknęli?
![]() Ja jadę dziś na wernisaż koleżanki. Ale mi się nie chceeeeee.
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
wiem Dont, wiem... ja wychodzę z założenia co ma być to będzie... Wiem już do jakiego stopnia mogę się zaangażować... Przecież nikt nie mówi, że mamy się od razu chajtać
![]() Tene... myśmy w sumie nie zerwali w ogóle kontaktu chociaż po zerwaniu bardzo tego chciałam (a, że on mi nie dawał spokoju to w końcu uległam) i jak przyjechał do Wawy na studia to w sumie spędzaliśmy razem każdą wolną chwilę... Niby przyjaciele, niby nic ale no wiadomo... ciągle jakieś uczucia były to przy nadarzającej się okazji znowu wszystko zapłonęło... Oczywiście cały czas jest wersja, że nic oficjalnego nie ma ale my sami dla siebie jesteśmy razem a to co myśli otoczenie (czy jesteśmy parą czy nie) to już mało istotne w końcu guzik innych obchodzą nasze sprawy
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
No to miejmy nadzieję, że TŻ w końcu Cię docenił i już nie będzie odwalał żadnych chorych akcji.
![]() A rozmawiałam ostatnio z TŻ na temat tej całej pisaniny na forach. Bo on ogólnie jest przeciwny takim praktykom, żeby pisać na forum o swoim życiu, problemach etc. I mówi mi że jak chce, to żebym pisała o sobie ale nie o nim. Tylko że w takim razie o kim, kurczę, mam pisać jak nie o nim? ;P Powiedziałam mu że to chyba lepiej, że biadolę na forum niż znajomym w realu, którzy go znają, to powiedział że nie. O.o I weźcie tu zrozumcie faceta. Ja bym wolała, żeby mój TŻ pomstował na mnie i pytał o rady kogoś kogo nie znam tak "na codzień". Bo wtedy jest się takim "odkrytym".
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
A tez prawda, że osoba obca (nie związana ze sprawą) może spojrzeć takim świeżym, innym spojrzeniem na sprawę i często lepiej doradzić niż osoba znajoma
|
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
I się nie wygada przed teżem, że się na niego biadoli;P
Zwierzanie się ludziom, których się nie zna w rzeczywistości a tylko tak wirtualnie przychodzi dużo łatwiej. ![]() A tak wgl..ostatnio się zastanawiałam jakbyśmy się wszystkie spotkały..;P I chyba w rzeczywistości takie relacje między nami nie byłyby tak do końca możliwe, co o tym myślicie? Każda z nas jest ZUPEŁNIE inna, może łączy nas kilka rzeczy(ze 100dniówką 2009 łącznie ) ale tak w realu ciężko byłoby o takie rozmowy
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2010-03-13 o 17:05 |
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestesmy dziewczynami i jako, że się nawet wirtualnie lubimy, nie mamy do siebie pretensji to mysle moglaby z tego wyniknac naprawde fajna rozmowa
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Wspólne spotkanie byłoby na pewno ciekawym przeżyciem
w końcu real to zupełnie inna bajka xD mogłoby być fajnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

czasem jak coś tu piszę to czyta mi przez ramię albo się pyta co słychać na wizażu ale tak żeby mnie szpiegować czy coś to nie 
odpisz jak skonczysz czytac xD
nie lubię tego wgl mnie to nie interesuje nie cieszy nic z tych rzeczy...ale muszę przeboleć ostatni semestr w systemach oprogramowania i mam nadzieję, po II sesji w końcu specjalność wybiorę iiiii grafika

baty się należą za tok rozumowania, babo ty;P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)