|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() Nie pytałam go wczesnej o to czy mięśniak może przyspieszyć poród bo zmagałam się z pierwszym problemem (utrzymać ciążę do 4 m-ca). Udało się ![]() Muszę się jutro zając malowaniem, odprężę się, zrelaksuję i nie będę myślała o tych rzeczach ![]() Dziękuję idealneciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
ja też chce juz lipiec...
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
A ja nie chcę aby czas tak szybko płynął ;(
Chcę się cieszyć tym okresem ![]() Podobam się sobie w ciąży, podoba mi się podejście ludzi do mnie w ciąży i podobają mi się bąbelki w brzuchu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Rozeznanie
|
pszczolka87 ja tez mam alergie z tym ze jeszcze na szczescie mnie nie meczy. dostalam od lekarki recepte na loratadyne ale mam brac tylko w razie koniecznosci ja juz mnie bardzo bedzie meczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wiecie np cieplych kapieli dlugich tez sie nie powinno, bo moga wywolac, ja po terminie codziennie robilam i nie pomogly :/ ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
ja tez slyszalam o tym glaskaniu brzucha, ale mi babka z oddzialu noworodkowego powiedziala ze juz teraz mam sie nie glaskac bo to wywoluje skurcze. ale jak tego nie robic? fakt ostatnio cos za czesto spina mi sie ten brzuch :/ chyba bede zarla non stop ta nospe...
no a z meblami lipa... nie zmieszcza mi sie na tej scianie co ma byc tv :/ trzeba bedzie wymyslic cos innego. zmykam spac. dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pierwszy raz dołączam zdjęcia, więc jak mi nie wyszło, to przepraszam. To dwie bluzki i sukienka.
A no i sorki za to jak wyglądam, ale nie chciało mi się czesać i malować na noc...
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-03-18 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Kobiety wrzucam Wam ciuchowe łupy... kamizelka czarna i piżamka w owieczki to rzeczy Łucyjne
reszta moja... szlafroczek satynowy czarny, tutaj muse tylko paseczek dokupic, zwykly brazowy szlafrok do spzitala bedzie super na lato, pizamka całuśna... fajna... seksowna koszula nocna, do satynowego szlafroczku super bedzie... moja ukochana spodnicka co nie oddaje zdjecie uroku ![]() praktycznie wszystko po 4zl, jedynie kamizelka Łucji, moja zwykla bluzeczka i koszulka seksowna za 5zl ![]() No i brzuchol ciazowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
hd trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok
aniaa spokojnego lotu i udanego wypadu ![]() niezawsze a czemu nie masz humoru? A ja kupilam dzis sobie buty wiosenne ![]() ![]() No i wiosna gora!! U mnie dzis bylo +18 stopni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam leginsy i tunikę fioletową
![]() ![]() Ja dzisiaj chodzilam lekko ubrana bo cieplo ![]() A brzusia fajne...jestem zmeczona ide spac....jutro mam wolne i bede siedziec i czytac zalegosci ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-18 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
![]() Basia i dzidzia fajne ciuszki i brzuszki ![]() uciekam sie myc i spac bo wstaje niestety o 6 ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Basia84- ja to jestem zawsze zasmarkana od kwietnia do praktycznie końca sierpnia także będzie mi napewno ciężko... Ja brałam zawsze właśnie loratadynę i to codziennie przez te 5 miesięcy i jakos dawałam radę, a tak bez niczego będzie masakra!!ja jestem uczulona praktycznie na wszystko co kwitnie i uczula ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- w ogóle włosy mi się tak zprały że zrobiłam się ruda... dziś pierwsze co usłzałam od siostry jak się z nią zobaczyłam to "ale z Ciebie rudzielec", potem to samo od męża jak wrócił do domku... masakra!! tak to jest jak na platynowe pasemka kładzie się czekoladową farbę ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- boże... to naprawdę uzależnienie!! jest 23 a ja zamiast leżeć w łóżku to siedzę na wizażu i czekam aż któraś coś napisze ![]() ![]()
Marcinek jest już z nami!!! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zem33e5emyht23vm.png [U] Edytowane przez pszczolka87 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Kochane z mojej strony dobranoc... spadam do łóżka, zbyt emocjonujący dzień... czas odpocząć!
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zadomowienie
|
dobra... idę już .. bo chyba jedyna desperatka tu jeszcze zostałam i monolog sobie prowadzę
![]() dobrej nocki ![]()
#2565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sami myślimy o podobnym tylko z obrotowymi kółkami [nie wiem czy ten ma]
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item965653724_wios...uzki_0102.html
Tu jest link do bluzek, sukienka od tego samego sprzedawcy pszczolko ![]()
#2567 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ja patrzylam przed chwila na pogode! U nas w niedziele ma byc +18!!!! ![]() ![]() ![]() Wow nie sadzilam ze taka fajna temp wkrótce.. NIedlugo cieplych kurtek bedzie trzeba sie pozbyc.. Zreszta co ja ubiore w niedziele do kosciola?! Przeciew w zimowej w 18 st to sie usmaże! ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
A mnie czeka czyszczenie wózka po małej i nosidełka, ale to dopiero jak jakies upały bardziej beda bo musi gdzies wyschnac.. a wyglada juz fatalnie:/. Najgorzej rzeczy ktore nie sa do sciagania.. Buda, gondola na zewnątrz a potem jeszcze spacerowka-ale na nia bedzie czas, choc i tak musze ja w te wiosne/lato oporządzic a potem ladnie okryc.. Gorzej bedzie chyba z nosidelkiem:/ wiele przeszlo.. Okazalo sie ze z prawie rok bylo prawie na dworze.. :/ jak mogli! Moj go nie zapakowal i nie schowal tylko gdzies porzucil.. A teraz chyba zaplesniale bedzie ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Oblukuje na allegro łozeczka dla małej, bo w koncu musi swoje ze szczebelkami oddac dzidzi.. i dostanie takie z barierką.. Jeszcze nie wiem czy bedzie to 160x80 czy 180x80.. Nie wiem w jakim wieku stwierdzi - matka! nie bede na dziecinnym spac! Chce normalne lozko/tapczan czy cos... :/ Choc wiele z dziecinnego one miec nie beda, chyba ze jakis wzorek sie trafi.. bo chce barierki sciągane.. No a na 180 to i ja sie zmieszcze.. Np jakby mala byla chora czy cos.. to zawsze miejsce by z nią lezec czy nawet spac.. Narazie takie znalazlam ktore sa w miare na moj gust: http://www.allegro.pl/item962912643_...ka_180x80.html http://allegro.pl/item965047487_lozk...ac_80x180.html a z tych to nie wiem czy maja wogole na 180: http://www.allegro.pl/item966036860_...cm_90x200.html http://www.allegro.pl/item966032363_...cm_70x160.html Kolor łozeka bedzie jasny bo takie tez mam komody do jej pokoju. ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- I nie wiem co lepsze? SOSNA czy ŚWIERK? w necie nie znalazlam porownania.. a skad ja mam to wiedziec? to trwalsze, lepsze? Ehh.. A dzidzia sobie urządza nocny ring w brzuchu.. Wogole dzis rano glupie mysli mnie naszly.. Bo wczoraj wieczorem, wlasciwie tez juz w nocy bo szlam po 1 spac.. maly rozrabial strasznie.. A rano sie budze i cisza.. A to bylo dziwne bo ostatnio jak tylko rano obrocilam sie na drugi bok to maly sie budzil i od razu sie ruszal.. a dzis nic.. jedna godz nic, druga nic i moze kolo poludnia dopiero zaczal.. Ale przestraszylam sie niezle.. juz myslalam o wizycie u gina kolejnej.. A przed oczami mialam zbyt wczesny porod i jeszcze gorsze mysli ![]() Musze isc spac, bo maly nauczy sie w nocy buszowac:/ A wiecie co, mialam wczoraj uwab. Tzn najpierw sie przerazilam a bardziej zezloscilam. I nie wiedzialam czy mam małą walnąć go wkurzyla mnie jej glupota, czy ja przytulic... Stala sobie obok mnie przy komputerze, trzymajac rekami za stolik.. I patrzy (a ja pisze wlasnie do was) i widzi emotki.. i mowi, ze ta jest usmiechnieta, ta ma zęby ta cos tam.. i nagle zauwazyla tą ->> ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh.. teraz to mi sie chce z tego smiac.. ale przedtem nie wiedzialam co zrobic.. Ok a teraz ide spac bo brzuch cos zaczyna mnie bolec, bede miala chyba siniaki od srodka przez malego... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ---------- Chyba jestem tu dzis pierwsza. Nie moge spac. zasnelam o 1:30 a przed chwila sie obudzilam. Zrobilam herbatke, zjadlam pol czekolady. Moze w koncu sie poloze i zasne.
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja musze tylko budę lekko przeprac ![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ledwo Was nadrobiłam. Wczoraj wróciłam późno i nie miałam siły na nic.
Znowu boli mnie ten ząb, muszę iść dziś do dentysty. Nie wiem co to sie dzieję. Jestem w trakcie leczenia kanałowego i nie powinien boleć. Dziś mi sie pół nocy śnił ten ząb. A teraz boli nawet jak przejadę po nim szczoteczką. Porażka. Na pocieszenie za oknem mamy wiosnę!!!! Jak ja się cieszę!! Dziewczyny niedawno rozmawiałyśmy o dobrze dobranych biustonoszach. W najnowszym Twoim Stylu jest fajny artykuł na ten temat oraz adrsy sklepów z taka bielizną. Jak któraś chcę to podam adres w Waszym mieście, jesli taki sklep jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nad W-wą słońce ![]() Cytat:
![]() Od rana siedzę nad wstążeczkami (przyszywam mikroskopijne koraliki do wstążeczek) Wariactwo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Dziękuję ![]() Ale ten wizaz jest fajny ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, normalnei nei wierzę, pierwszy raz mam tak mało do nadrabiania...
Ja dziś wstałam po 7, choć dość późno zasnęłam... ale leżałam i czytałam książke, korzystając z tego, że mąż poszedł na kurs, a Łucja jest u teściów.. Swoją drogą dzisiaj śpi u moich rodziców aaaa! Zaraz będę robiła śniadanko... rano poparadowałam w nowym czarnym szlafroczku, słodki jest, choć za duży to i tak jestem z niego bardzo zadowolona... Poza tym mój Damian będzie składał papiery na kopalnie, o przyjęcie, ponoć potrzebują spawaczy... i to u nas w mieście, więc blisko ![]() I myślę nad tym by wybrać się do fryzjera |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- wczoraj wieczorem wyciągnęłam ubranka dla malucha ![]() Odłożyłam kilka rzeczy, które nie pasują do chłopca... Wrzucę potem zdjęcia, może komuś z Was się przydadzą. Dostałam je jeszcze przed ciążą ![]() ![]() Postanowiłam, że dzisiaj zrobię z tym porządek. Poukładam, policzę. Może jeszcze coś odłożę dla dziewczynek ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Od kilku dni wzięło mnie na muzykę poważną. Nie to, że jestem jakąś wielką fanką ale ta muzyka mnie uspakaja. Za to mój M jakoś nie przepada ![]() ![]() Wchodzi wczoraj do domu, słyszy te wielkie pieśni, patrzy na mnie i mówi "nie, kochanie, on zamiast piłki poprosi nad o baletki.Daj spokój z tymi pieśniami" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I tak w ogóle dzień dobry ![]() ![]() Ide pod prysznic ![]()
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() dzidzia, basienka fajne ciuszki i brzuś karolcia fajny wózek, ile daliście ? ania jeszcze raz miłego pobytu. marta leczysz kanałowo to powinien ci chyba nerwa usunąć prawda? a taki ząb nie powinien boleć moje miasty Tychy odnosnie bielizny nie wiem czy jest taki sklep u nas ![]() Idę się wysmarować glinka a potem porządeczki ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam dziewczynki miłego dnia! Lecę do pracy. Taka piękna pogoda, ze buzia sama sie śmieje.
Mam zamiar iść dziś do Inglota i kupić sobie jakies cienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
HD2005- trzymam kciuki by bylo oki
![]() Papeteria- my kuplismy uzywane w bardzo dobrym stanie z dodatkami, spiworkiem z owczej welny, parasolka, spacerowka itp. musze tylko bude wyprac no i reszte odswierzyc- cena 350zl ![]() Ja juz 2 prania zrobilam, posprzatalam, wykapalam sie, pomalowalam paznokcie u nog i siedze....a mala szaleje w brzuchu ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
HD padłam ze śmiechu z tymi baletkami
ELEONOREMIO no u nas jest ten jeden taki fajny, z ktorego jestem bardzo zadowolona, jest jeszcze drugi, malutki, ale rozne ceny, nie zawsze tak niziutkie ![]() MARTA szybkiej dniówki życzę ![]() KAROLCIA ale dziś już zdążyłaś narobić... fajnie ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki ja dzisuaj na pazurki ide do kosmetyczki to się troszkę odstresuję, ostatnio nie mogę się z M dogadać chodzi przybity i bez noża nie podchodz bo gryzie, zrezygnował z zakuu butów a doła ma bo wkrótce musimy wydać całe nasze oszczędności i martwi się bo zostaniemy bez kaski i wogóle boi sie tego wszystkiego.
dzidziadziumdzia jaki brzusio już duż no no ![]() karolcia228 bardzo fajny ten wózek ja nadal nie wiem jaki mam kupić, a co do wiosny też już chodzę lżej ubrana i nie chcę już zakładać gruych kurtek i płaszcza!!! ![]() idealnecialo mnie się podobają dwa ostatnie łóżeczka. Ale aparatka z Twojej córy a wiesz jest jeszcze taka reklama pronto w tv i tam właśnie kobita uderza się w głowę o kat półki może też tam podpatrzyła? bassienkaw to prosze proszę super zakupy podoba mi się bardzo spódnica i ten komlecik do spania z krótkimi spodenkami.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.