Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 20:21   #2551
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ehh no to masz nieciekawe przezycia.. i teraz pewnie codzienne mysli co przyniesie nowy dzien.. Ale bedzie dobrze, bo inaczej być nie moze! nie martw sie!
Właściwie dzisiaj lekarz potwierdził moje przypuszczenia... więc jeszcze nie miałam czasu martwić się codziennie

Nie pytałam go wczesnej o to czy mięśniak może przyspieszyć poród bo zmagałam się z pierwszym problemem (utrzymać ciążę do 4 m-ca). Udało się więc przeszłam do kolejnych tematów ...

Muszę się jutro zając malowaniem, odprężę się, zrelaksuję i nie będę myślała o tych rzeczach
Dziękuję idealneciało

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:22   #2552
belunia1985
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja juz chce aby byl juz lipiec i juz z dzidzia na spacerki w wozku chodzic
Nie mam humoru w ogole dzis :/

ja też chce juz lipiec...
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:25   #2553
hd2005
Zakorzenienie

A ja nie chcę aby czas tak szybko płynął ;(
Chcę się cieszyć tym okresem

Podobam się sobie w ciąży, podoba mi się podejście ludzi do mnie w ciąży i podobają mi się bąbelki w brzuchu

Stary 2010-03-18, 20:26   #2554
Basia84
Rozeznanie

pszczolka87 ja tez mam alergie z tym ze jeszcze na szczescie mnie nie meczy. dostalam od lekarki recepte na loratadyne ale mam brac tylko w razie koniecznosci ja juz mnie bardzo bedzie meczyc.
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:29   #2555
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Gin dzisiaj tłumaczył mi aby pod koniec ciąży nie masować brzucha w górnej części (a właściwie na rogach). Podobno kobiety robią to nieświadomie a to wywołuje poród Powiedział, że oni masują tak pacjentki aby przyspieszyć poród

Ciekawe czy wogole dziala:/. Z tego co wiem to jak juz ktos chce wy wolalac to nic nie dziala. Ja chyba z tydzien przed terminem bede glaskac zeby nie urodzic znow 1,5 tyg po przez wywolanie :/

Ale wiecie np cieplych kapieli dlugich tez sie nie powinno, bo moga wywolac, ja po terminie codziennie robilam i nie pomogly :/

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Właściwie dzisiaj lekarz potwierdził moje przypuszczenia... więc jeszcze nie miałam czasu martwić się codziennie

Nie pytałam go wczesnej o to czy mięśniak może przyspieszyć poród bo zmagałam się z pierwszym problemem (utrzymać ciążę do 4 m-ca). Udało się więc przeszłam do kolejnych tematów ...

Muszę się jutro zając malowaniem, odprężę się, zrelaksuję i nie będę myślała o tych rzeczach
Dziękuję idealneciało
Taak relaks odpoczynek spokoj i POZYTYWNE nastawienie (ktore widze ze masz )
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:33   #2556
bajka1807
Zakorzenienie

ja tez slyszalam o tym glaskaniu brzucha, ale mi babka z oddzialu noworodkowego powiedziala ze juz teraz mam sie nie glaskac bo to wywoluje skurcze. ale jak tego nie robic? fakt ostatnio cos za czesto spina mi sie ten brzuch :/ chyba bede zarla non stop ta nospe...

no a z meblami lipa... nie zmieszcza mi sie na tej scianie co ma byc tv :/ trzeba bedzie wymyslic cos innego.

zmykam spac. dobrej nocki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:36   #2557
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dziewczyny pierwszy raz dołączam zdjęcia, więc jak mi nie wyszło, to przepraszam. To dwie bluzki i sukienka.

A no i sorki za to jak wyglądam, ale nie chciało mi się czesać i malować na noc...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-03-18 o 20:43
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 20:47   #2558
bassienkaw
Zakorzenienie

Kobiety wrzucam Wam ciuchowe łupy... kamizelka czarna i piżamka w owieczki to rzeczy Łucyjne
reszta moja... szlafroczek satynowy czarny, tutaj muse tylko paseczek dokupic, zwykly brazowy szlafrok do spzitala bedzie super na lato, pizamka całuśna... fajna... seksowna koszula nocna, do satynowego szlafroczku super bedzie...
moja ukochana spodnicka co nie oddaje zdjecie uroku boska jest... i zwykla bluzeczka pobiegowka...
praktycznie wszystko po 4zl, jedynie kamizelka Łucji, moja zwykla bluzeczka i koszulka seksowna za 5zl

No i brzuchol ciazowy

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:52   #2559
Alguien
Zadomowienie

hd trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok
aniaa spokojnego lotu i udanego wypadu
niezawsze a czemu nie masz humoru?

A ja kupilam dzis sobie buty wiosenne Prawie wszystkie moje buty to szpilki, wiec teraz trzeba bylo sie zaopatrzyc w cos na plaskiej podeszwie
No i wiosna gora!! U mnie dzis bylo +18 stopni
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:54   #2560
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

My właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam leginsy i tunikę fioletową oraz wózek...muszę go odświeżyć i bedzie super, naprawdę fajna okazja taki typ..

Ja dzisiaj chodzilam lekko ubrana bo cieplo

A brzusia fajne...jestem zmeczona ide spac....jutro mam wolne i bede siedziec i czytac zalegosci
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-03-18 o 20:56
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:03   #2561
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
aniaa spokojnego lotu i udanego wypadu
dzieki

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
My właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam leginsy i tunikę fioletową oraz wózek...muszę go odświeżyć i bedzie super, naprawdę fajna okazja taki typ..

A brzusia fajne...jestem zmeczona ide spac....jutro mam wolne i bede siedziec i czytac zalegosci
fajny wozek no i wrzuc fotki ciuszkow

Basia i dzidzia fajne ciuszki i brzuszki

uciekam sie myc i spac bo wstaje niestety o 6 dobranoc kobitki i pewnie do zobaczenia w srode dopiero... znajac zycie to w nowej czesci hyhy

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-18 o 21:08
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 21:38   #2562
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny pierwszy raz dołączam zdjęcia, więc jak mi nie wyszło, to przepraszam. To dwie bluzki i sukienka.

A no i sorki za to jak wyglądam, ale nie chciało mi się czesać i malować na noc...
sukienusia mi się bardzo podoba gdzie się zaopatrywałaś??

Basia84- ja to jestem zawsze zasmarkana od kwietnia do praktycznie końca sierpnia także będzie mi napewno ciężko... Ja brałam zawsze właśnie loratadynę i to codziennie przez te 5 miesięcy i jakos dawałam radę, a tak bez niczego będzie masakra!!ja jestem uczulona praktycznie na wszystko co kwitnie i uczula

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

w ogóle włosy mi się tak zprały że zrobiłam się ruda... dziś pierwsze co usłzałam od siostry jak się z nią zobaczyłam to "ale z Ciebie rudzielec", potem to samo od męża jak wrócił do domku... masakra!! tak to jest jak na platynowe pasemka kładzie się czekoladową farbę

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

boże... to naprawdę uzależnienie!! jest 23 a ja zamiast leżeć w łóżku to siedzę na wizażu i czekam aż któraś coś napisze ale zaraz mąż wróci z psem to trzeba będzie chyba ruszyć tyłek sprzed kompa

Edytowane przez pszczolka87
Czas edycji: 2010-03-18 o 21:19
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:39   #2563
bassienkaw
Zakorzenienie

Kochane z mojej strony dobranoc... spadam do łóżka, zbyt emocjonujący dzień... czas odpocząć!
Dobranoc

Stary 2010-03-18, 21:40   #2564
pszczolka87
Zadomowienie

dobra... idę już .. bo chyba jedyna desperatka tu jeszcze zostałam i monolog sobie prowadzę hehe,
dobrej nocki
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:41   #2565
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:

fajny wózek
sami myślimy o podobnym tylko z obrotowymi kółkami [nie wiem czy ten ma]
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 22:30   #2566
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

http://allegro.pl/item965653724_wios...uzki_0102.html

Tu jest link do bluzek, sukienka od tego samego sprzedawcy pszczolko

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 23:27   #2567
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:

Sliczne!

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Kobiety wrzucam Wam ciuchowe łupy... kamizelka czarna i piżamka w owieczki to rzeczy Łucyjne
reszta moja... szlafroczek satynowy czarny, tutaj muse tylko paseczek dokupic, zwykly brazowy szlafrok do spzitala bedzie super na lato, pizamka całuśna... fajna... seksowna koszula nocna, do satynowego szlafroczku super bedzie...
moja ukochana spodnicka co nie oddaje zdjecie uroku boska jest... i zwykla bluzeczka pobiegowka...
praktycznie wszystko po 4zl, jedynie kamizelka Łucji, moja zwykla bluzeczka i koszulka seksowna za 5zl

No i brzuchol ciazowy
Kurcze tez chce:P

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ja patrzylam przed chwila na pogode! U nas w niedziele ma byc +18!!!!
Wow nie sadzilam ze taka fajna temp wkrótce.. NIedlugo cieplych kurtek bedzie trzeba sie pozbyc.. Zreszta co ja ubiore w niedziele do kosciola?! Przeciew w zimowej w 18 st to sie usmaże!

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:

Słodziutki jest!
A mnie czeka czyszczenie wózka po małej i nosidełka, ale to dopiero jak jakies upały bardziej beda bo musi gdzies wyschnac.. a wyglada juz fatalnie:/. Najgorzej rzeczy ktore nie sa do sciagania.. Buda, gondola na zewnątrz a potem jeszcze spacerowka-ale na nia bedzie czas, choc i tak musze ja w te wiosne/lato oporządzic a potem ladnie okryc..

Gorzej bedzie chyba z nosidelkiem:/ wiele przeszlo.. Okazalo sie ze z prawie rok bylo prawie na dworze.. :/ jak mogli! Moj go nie zapakowal i nie schowal tylko gdzies porzucil.. A teraz chyba zaplesniale bedzie

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
dobra... idę już .. bo chyba jedyna desperatka tu jeszcze zostałam i monolog sobie prowadzę hehe,
dobrej nocki
Nie ejstes jedyna :P teraz ja przyszlam:P

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Oblukuje na allegro łozeczka dla małej, bo w koncu musi swoje ze szczebelkami oddac dzidzi.. i dostanie takie z barierką..

Jeszcze nie wiem czy bedzie to 160x80 czy 180x80.. Nie wiem w jakim wieku stwierdzi - matka! nie bede na dziecinnym spac! Chce normalne lozko/tapczan czy cos... :/ Choc wiele z dziecinnego one miec nie beda, chyba ze jakis wzorek sie trafi.. bo chce barierki sciągane..
No a na 180 to i ja sie zmieszcze.. Np jakby mala byla chora czy cos.. to zawsze miejsce by z nią lezec czy nawet spac..

Narazie takie znalazlam ktore sa w miare na moj gust:

http://www.allegro.pl/item962912643_...ka_180x80.html

http://allegro.pl/item965047487_lozk...ac_80x180.html

a z tych to nie wiem czy maja wogole na 180:

http://www.allegro.pl/item966036860_...cm_90x200.html

http://www.allegro.pl/item966032363_...cm_70x160.html

Kolor łozeka bedzie jasny bo takie tez mam komody do jej pokoju.

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

I nie wiem co lepsze? SOSNA czy ŚWIERK? w necie nie znalazlam porownania.. a skad ja mam to wiedziec? to trwalsze, lepsze?

Ehh..

A dzidzia sobie urządza nocny ring w brzuchu..

Wogole dzis rano glupie mysli mnie naszly.. Bo wczoraj wieczorem, wlasciwie tez juz w nocy bo szlam po 1 spac.. maly rozrabial strasznie..
A rano sie budze i cisza.. A to bylo dziwne bo ostatnio jak tylko rano obrocilam sie na drugi bok to maly sie budzil i od razu sie ruszal.. a dzis nic.. jedna godz nic, druga nic i moze kolo poludnia dopiero zaczal.. Ale przestraszylam sie niezle.. juz myslalam o wizycie u gina kolejnej.. A przed oczami mialam zbyt wczesny porod i jeszcze gorsze mysli Ktos powinien mi przylać za to...

Musze isc spac, bo maly nauczy sie w nocy buszowac:/

A wiecie co, mialam wczoraj uwab. Tzn najpierw sie przerazilam a bardziej zezloscilam. I nie wiedzialam czy mam małą walnąć go wkurzyla mnie jej glupota, czy ja przytulic...

Stala sobie obok mnie przy komputerze, trzymajac rekami za stolik.. I patrzy (a ja pisze wlasnie do was) i widzi emotki.. i mowi, ze ta jest usmiechnieta, ta ma zęby ta cos tam.. i nagle zauwazyla tą ->> , i mowi mi ze on ma zęby i tak dziwnie robi, i doszla do wniosku ze on ma tam drzwo i je je! A dwie sekundy potem młoda walnęła czołem w kant stołu.. Skad jej sie to wzielo? Przeciez chyba wie ze to moglo za bolec?! I doszlam do wniosku ze ta emotka sprawila ze chciala sprobowac.. No ale musialo ją niezle zabolec... Ale dziwne troche bo najpierw sama mowila ze ona ma zęby i on je te drzewo.. a nagle wali głową..
Ehh.. teraz to mi sie chce z tego smiac.. ale przedtem nie wiedzialam co zrobic..

Ok a teraz ide spac bo brzuch cos zaczyna mnie bolec, bede miala chyba siniaki od srodka przez malego...
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 03:55   #2568
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
A ja nie chcę aby czas tak szybko płynął ;(
Chcę się cieszyć tym okresem

Podobam się sobie w ciąży, podoba mi się podejście ludzi do mnie w ciąży i podobają mi się bąbelki w brzuchu
Staraj sie myslec pozytywnie, wszystko na pewno sie ulozy.

Cytat:

Ladnie Ci w tym kolorze.

Cytat:

Te wozki ponoc maja bardzo wygodne gondole.

---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ----------

Chyba jestem tu dzis pierwsza. Nie moge spac. zasnelam o 1:30 a przed chwila sie obudzilam. Zrobilam herbatke, zjadlam pol czekolady. Moze w koncu sie poloze i zasne.
Stary 2010-03-19, 05:05   #2569
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry oczywiscie musialam zajzec. nalog normalnie spadam myc glowe i konczyc pakowanie. buziaczki mamuski
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 05:29   #2570
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
fajny wózek
sami myślimy o podobnym tylko z obrotowymi kółkami [nie wiem czy ten ma]
Tak mozna odblokowac, jak chce sie kozystac
Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Staraj sie myslec pozytywnie, wszystko na pewno sie ulozy.

Ladnie Ci w tym kolorze.

Te wozki ponoc maja bardzo wygodne gondole.

---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ----------

Chyba jestem tu dzis pierwsza. Nie moge spac. zasnelam o 1:30 a przed chwila sie obudzilam. Zrobilam herbatke, zjadlam pol czekolady. Moze w koncu sie poloze i zasne.
Tak gondola jest duza, i ma mozliwosc regulacji w srodku wysokosci
Ja musze tylko budę lekko przeprac Mam cieply spiworek do tego taki welniany, a na zewnatrz czarny super...sam spiwor kosztuje 150zl wiec sie oplacalo

Stary 2010-03-19, 07:09   #2571
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry! Ledwo Was nadrobiłam. Wczoraj wróciłam późno i nie miałam siły na nic.
Znowu boli mnie ten ząb, muszę iść dziś do dentysty. Nie wiem co to sie dzieję. Jestem w trakcie leczenia kanałowego i nie powinien boleć. Dziś mi sie pół nocy śnił ten ząb. A teraz boli nawet jak przejadę po nim szczoteczką. Porażka.

Na pocieszenie za oknem mamy wiosnę!!!! Jak ja się cieszę!!

Dziewczyny niedawno rozmawiałyśmy o dobrze dobranych biustonoszach. W najnowszym Twoim Stylu jest fajny artykuł na ten temat oraz adrsy sklepów z taka bielizną. Jak któraś chcę to podam adres w Waszym mieście, jesli taki sklep jest.
Stary 2010-03-19, 08:01   #2572
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry
nad W-wą słońce

Cytat:
Taak relaks odpoczynek spokoj i POZYTYWNE nastawienie (ktore widze ze masz )
pozytywne nastawienie jest
Od rana siedzę nad wstążeczkami (przyszywam mikroskopijne koraliki do wstążeczek) Wariactwo ale jak uspokaja

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:

w niebieskiej sukience wyglądasz uroczo

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
hd trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok
Dziękuję

Ale ten wizaz jest fajny

Stary 2010-03-19, 08:03   #2573
bassienkaw
Zakorzenienie

Nie wierzę, normalnei nei wierzę, pierwszy raz mam tak mało do nadrabiania...
Ja dziś wstałam po 7, choć dość późno zasnęłam... ale leżałam i czytałam książke, korzystając z tego, że mąż poszedł na kurs, a Łucja jest u teściów..
Swoją drogą dzisiaj śpi u moich rodziców aaaa!
Zaraz będę robiła śniadanko... rano poparadowałam w nowym czarnym szlafroczku, słodki jest, choć za duży to i tak jestem z niego bardzo zadowolona...
Poza tym mój Damian będzie składał papiery na kopalnie, o przyjęcie, ponoć potrzebują spawaczy... i to u nas w mieście, więc blisko
I myślę nad tym by wybrać się do fryzjera

Stary 2010-03-19, 08:13   #2574
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

A wiecie co, mialam wczoraj uwab. Tzn najpierw sie przerazilam a bardziej zezloscilam. I nie wiedzialam czy mam małą walnąć go wkurzyla mnie jej glupota, czy ja przytulic...
ha ha ha

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

wczoraj wieczorem wyciągnęłam ubranka dla malucha miałam jakąś silna potrzebę popatrzenie, po dotykania.
Odłożyłam kilka rzeczy, które nie pasują do chłopca...
Wrzucę potem zdjęcia, może komuś z Was się przydadzą. Dostałam je jeszcze przed ciążą Nowe, nienoszone

Postanowiłam, że dzisiaj zrobię z tym porządek. Poukładam, policzę. Może jeszcze coś odłożę dla dziewczynek

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Od kilku dni wzięło mnie na muzykę poważną.
Nie to, że jestem jakąś wielką fanką ale ta muzyka mnie uspakaja.
Za to mój M jakoś nie przepada Sam raz na jakiś czas kupi bilety do opery (żeby mi zrobić przyjemność i żeby się "odchamić" ) ale w domu woli zupełnie co innego.

Wchodzi wczoraj do domu, słyszy te wielkie pieśni, patrzy na mnie i mówi
"nie, kochanie, on zamiast piłki poprosi nad o baletki.Daj spokój z tymi pieśniami"

Stary 2010-03-19, 08:16   #2575
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
tak, miałam 50

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

miałam ciężki dzień...
Rano pojechałam do gin. Okazuje się, że mój nieszczęsny mięśniak może spowodować wcześniejszy poród

Na początku walczyłam o to aby donosić ciążę do 4 mc a teraz się zacznie walka o donoszenie jak najdłużej... Na szczęście od 6 tygodni mięśniak się nie powiększył...
Dodatkowo odczuwam ból w okolicach serca. Gin zlecił wizytę u internisty. Dzisiaj miałam już EKG. Niby OK ale czeka mnie jeszcze echo serca. Niestety najbliższy wolny termin 15 kwietnia a potem wizyta u kardiologa.

No same super nowiny

Potem pojechałam do firmy. Poprawił mi się humor bo wszyscy byli tacy mili. Wymacali mi brzuszek na całego

Byłam mile zaskoczona bo przyznali mi premię za zeszły rok, mimo iż kryzys i wiem, że tylko nieliczne osoby dostały. Miło... mimo mojego L4. Szef podziękował za ostatni rok (że było ciężko itd, ze świetnie prowadzony dział, że dobre wyniki, że mi się należy bo to był trudny okres dla firmy i działu a daliśmy radę) Jednym słowem miło

Odwiedziłam redakcje i inne działy. Dostałam prezenty dla maluszka
Wrzucę potem zdjęcia

No to wrzucam
dwa pierwsze to zabawka - sprężynka (do przyczepienia do łóżeczka lub wózka)
dwa kolejne to poduszka dla noworodków zapobiegająca zgniataniu główki (nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje )
Załącznik 2959804Załącznik 2959805Załącznik 2959806Załącznik 2959807
Krcze uważaj na siebie, bedzie dobrze trzymam za to kciuki a prezenty słodkie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jestem wreszcie w domu.
po wizycie wszystko ok. widzialam dzidziolka i sisiolka serduszko puka ladnie i wszystko ok. przytylam 3 kg od ostatniej wizyty gin powiedziala "no wreszcie" wogole to bardzo fajnie bylo dzis u niej troche smiechu i zartow. mozemy leciec jutro bez obaw bo wszystko jest w porzadku. no i dostalam skierowanie na glukoze.
piesio slicznie wyglada po fryzjerze tylko troche ma focha bo odbieral ja znajomy bo bysmy nie zdazyli od gina. zwolnienie zawiozlam do kolezanki z pracy i mi wysle do kadr wiec juz jestem spokojna wszystko zalatwione i mozemy leciec

hd bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo dobrze no i zeby dzidzia siedziala sobie w brzuszku jak najdluzej
dobrze że ok:|) miłego lotu

Cytat:

Śliczny kolor i Pasuje ci zakup
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość

No i brzuchol ciazowy
Kurcze u nas nie ma takich fajnych ciuszków, dawno nie byłam ale teraz jak mam czas mogę w sumie pochodzic

I tak w ogóle dzień dobry!!! u mnie dziisaj słońce zza chmur ale ciepło bo 12 stopni
Ide pod prysznic
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:19   #2576
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
dzidzia, basienka fajne ciuszki i brzuś
karolcia fajny wózek, ile daliście ?
ania jeszcze raz miłego pobytu.
marta leczysz kanałowo to powinien ci chyba nerwa usunąć prawda? a taki ząb nie powinien boleć
moje miasty Tychy odnosnie bielizny nie wiem czy jest taki sklep u nas
Idę się wysmarować glinka a potem porządeczki ...
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:21   #2577
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Życzę Wam dziewczynki miłego dnia! Lecę do pracy. Taka piękna pogoda, ze buzia sama sie śmieje.
Mam zamiar iść dziś do Inglota i kupić sobie jakies cienie.
Stary 2010-03-19, 08:22   #2578
karolcia228
Zakorzenienie

HD2005- trzymam kciuki by bylo oki
Papeteria- my kuplismy uzywane w bardzo dobrym stanie z dodatkami, spiworkiem z owczej welny, parasolka, spacerowka itp. musze tylko bude wyprac no i reszte odswierzyc- cena 350zl a wyglada naprawde super...
Ja juz 2 prania zrobilam, posprzatalam, wykapalam sie, pomalowalam paznokcie u nog i siedze....a mala szaleje w brzuchu

Stary 2010-03-19, 08:26   #2579
bassienkaw
Zakorzenienie

HD padłam ze śmiechu z tymi baletkami
ELEONOREMIO no u nas jest ten jeden taki fajny, z ktorego jestem bardzo zadowolona, jest jeszcze drugi, malutki, ale rozne ceny, nie zawsze tak niziutkie
MARTA szybkiej dniówki życzę
KAROLCIA ale dziś już zdążyłaś narobić... fajnie ci

Stary 2010-03-19, 08:35   #2580
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć dziewczynki ja dzisuaj na pazurki ide do kosmetyczki to się troszkę odstresuję, ostatnio nie mogę się z M dogadać chodzi przybity i bez noża nie podchodz bo gryzie, zrezygnował z zakuu butów a doła ma bo wkrótce musimy wydać całe nasze oszczędności i martwi się bo zostaniemy bez kaski i wogóle boi sie tego wszystkiego.
dzidziadziumdzia jaki brzusio już duż no no i jakie fajne zakupy
karolcia228 bardzo fajny ten wózek ja nadal nie wiem jaki mam kupić, a co do wiosny też już chodzę lżej ubrana i nie chcę już zakładać gruych kurtek i płaszcza!!!
idealnecialo mnie się podobają dwa ostatnie łóżeczka. Ale aparatka z Twojej córy a wiesz jest jeszcze taka reklama pronto w tv i tam właśnie kobita uderza się w głowę o kat półki może też tam podpatrzyła?
bassienkaw to prosze proszę super zakupy podoba mi się bardzo spódnica i ten komlecik do spania z krótkimi spodenkami.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości